Golden Prinsessa Spirea

Kuvia ja kuvauksia suosittuja lajikkeita spirea

Spirea - putoava koristepensaat, muodossa viljelykasvien ja luonnonvaraisten kasvaa lähes kaikilla alueilla pohjoisella pallonpuoliskolla. Ponnistelujen ansiosta kasvattajat useiden kotoperäisten lajien on huomattavasti laajennettu, ja viljelijät voivat nyt valita lähes sata hämmästyttävän kaunis ja ole samanlaisia ​​keskenään lajeja.

Etsi Bush kuten voit tutkimalla kuvia ja kuvauksia suosittuja lajikkeita spirea, joka sisältää kasvit:

 • erivärisiä kukintoja ja lehtiä;
 • riittävän suuri ja kääpiö kruunu koko;
 • kevään ja kesän kukkivia aikoja.

Huolimatta monimuotoisuuden maailman henkeä, kaikenlaisia ​​pensaat ovat vaatimattomia, ja jo kolmantena vuonna valmis miellyttää puutarhurit ensin nuppuja.

Golden Prinsessa spirea (japaninangervo kultainen prinsessa)

Golden Princess - spirea laajan pyöristetty kruunu korkeus on vain 0,6 m ja kaksi kertaa halkaisija. Tunnusomainen piirre, kukinta puolivälistä kesän ja syksyn kunnes holkki on koristeellinen lehtien, joka riippuen vuodenajasta väri muuttuu keltavihreä syvän keltainen ja jopa oranssi.

Tiheästi kattaa pystyssä ampuu pitkänomainen lehdet pituus ei ylitä 7 cm ja sahalaitaiset reunat. Tätä kirkas tausta näyttää hyvältä corymbose vaaleanpunainen tai punertava silmut spirea Golden prinsessa noin 5 cm halkaisijaltaan. Pensas sietää talvi keskellä bändi, ei vaadi huolellisuus ja erityinen Pochvosmesi, mutta paras näyttää kukinnan hyvä valaistus.

Kulta Flame (Spiraea japonica Goldflame)

Runsaasti kukkiva kesä spirea Gold Flame ole yllättävää intensiivisesti vaaleanpunainen paniculate tai kilpirauhasen kukinnot epätavallisen kirkas hammastettu lehdet, jonka toiminta on luonteeltaan violetti sävy, sitten tulee vaaleankeltainen ja kääntyy syksyyn nyt oranssinkeltainen liekki vilkkuu Carmine. Tämän erityisesti tavallaan saanut nimensä.

Pensas suuruusluokkaa 0,6-0,8 m mediaani kaistale kukkii kesäkuun puolivälissä, ja viimeinen kukat haalistu kunnes elokuun puolivälissä. Kulttuuri kasvaa varsin hitaasti, eli yhteensä vuodelle 10 cm kasvua. Puutarhassa istutus Liekki spirea Kulta voidaan koristella kukkapenkkiin, ja tukikohtana alhainen suojauksia. Bush ei tuota vaivaa, jos istutettu irtomaata, se saa säännöllistä kastelua, ja se on tarpeeksi auringonvaloa, jota ilman keltaista lehtien himmentää tai muuttuu vihreäksi.

Makrofilla (Spiraea japonica macrophylla)

Viitaten ryhmään kesän kukkivia pensaita spirea makrofagit arvokasta ei vaaleanpunainen silmuja ja kirjava lehtineen, jonka väri yläosien versot kiristyessä ja tekee tärkeimmät koristelua. Ryppyinen lehdet leikattiin reunalla tämäntyyppisen epätavallista suuren koon Spiraea saavuttaa 20 cm pitkä ja 10 cm leveä. Keväällä heillä on violetti tai violetin-punainen väri, joka keskikesällä jo hallitsevat vihreä väri ja syksyn lehdet tulee kullankeltaisia.

Koska korkea kasvu luontainen Spiro makrofyyttien, ja toukokuun viljelykasveja korkeuteen 10-30 cm maanpinnasta puutarhurit etsivät jatkuvasti kirkas, kuten kuvassa Spiraea, väri apikaalisella lähtee vasta kehittymässä versoja. Tehdas tekee häviöttömän kohtalainen pakkasta eikä vaadi ylimääräistä suojaa talven. Kun teet tämän tyyppinen puutarha spirea on välttämätön kukkapenkkien koostuu monivuotinen kukkivat kasvit, kuten runko puutarhan polkuja ja maisemia aurinkoisella puolella rakennuksia.

Spirea Dzhenpey / Shirobana (japaninangervo Genpei / Shirobana)

Ainutlaatuisuus spirea Shirobana tai kuten he kutsuvat tätä upea lajike Dzhenpey, joka yhdessä vaiheen läsnäolo corymbose kukintoja kukkia eri värejä. Kun massa kukinnan pensas täynnä tuhansia pieniä kukkia kaikki värit, puhtaasta valkoisesta kirkkaan vaaleanpunainen kuin kuva spirea tässä luokassa. Erittäin tiheä pensas lähes pallomainen kruunu ja kitukasvuinen korkeus ei ylitä 0,8 metriä. Muodon säilyttämiseksi kruunu, jousi holkki suoritetaan leikkaus tasolla 10-15 cm lattiasta.

Versoja, kuten monet jäsenet lajin Spiraea Japani, pystyt tai hieman kulmikas, peitetty punaruskea ohut pohja. Paksusti täynnä oksat lehtien Spiraea Shirobana tummanvihreä, kapeat suikeat ja kukinnot jopa 7 cm halkaisijaltaan koristelu pensas siellä heinäkuun alussa ja kukkivat päättyy vasta elokuussa. Suurilla koriste lajikkeita, se on helppo sietää kasvaa monimutkainen kaupunkiympäristössä, mutta tuntuu paremmalta alueilla irtonaisella valoa maaperä ja paljon auringonpaistetta.

Rapea (Spiraea japonica crispa)

Siro spirea Crispus - on pensas, jossa on pyöreä kruunu, joka on muodostettu pystyssä tai hieman roikkuvat versoja. Korkeus vaatimaton, soveltuu käytettäväksi jalkakäytävän tai kasvien konteissa noin 0,6 metriä. Lukuisat versoja päällystetty pitkänomainen, voimakkaasti leikattiin reunassa lehdet, jotka ovat ulkonäöltään punertava väri, ovat pääosin vihreä kesällä ja hankkia lokakuu oranssi, violetti tai pronssi väri.

Kukkia luokassa, kuten kuvassa spirea, yksinkertainen, vaaleanpunainen tai violetti ja kerätään pienissä kukinnot jopa 6 cm halkaisijaltaan. Maaperän Spiraea sopimaan mitään Crispuksen, tärkeintä, että se oli hyvin hiilihapotettu, ja ei ole kyllästetty kosteutta. Jos erityisen kylminä talvina versot kärsii. Trimmauksen jälkeen pensas se on helposti palauttaa, mutta on tärkeää ottaa huomioon, että kasvu nopeus tämän lajikkeen on alhainen.

Kulta kumpu spirea (japaninangervo Goldmound)

pensas kanssapyreenin Goldmaund korkeus ja puoli metriä leveä ja noin 60 cm: n muotoinen hieman kokoon pallon päälle. Piirre tapaisena - keltainen kesän väri lehtien, joka keväällä on vivahteeseen.

Tiheä kruunu spirea Goldmaund runsaasti keskisuurten lähtee kesä-elokuussa on koristeltu herkkä vaaleanpunaisia ​​kukkia, yhdistyneet harvan corymbose tai umbellate kukinnot. Sekä muita siihen liittyviä lajeja, tämä spirea muutaman vuoden välein, karsinta vanha ja kuiva versoja. Loput pensaiden on vaatimaton ja nopeasti kasvava.

Kääpiö (Spiraea x pumilionum Zabel)

Hybridi kääpiö spirea, päästä korkeus lähes 30 cm, saatiin risteyttämällä spirea hiipivästä ja Hacket. Tämän groundcover, matelijat kasvin lehdet elliptinen kartiomainen muoto, pituus 1-3 cm. Verrattuna muihin siihen liittyvien lajien ja lajikkeiden kulttuuri kääpiö spirea on melko harvinainen, vaikka kasvi on vaatimaton ja erittäin houkutteleva.

Valkoiset kukat ovat täynnä bush kesäkuusta syyskuuhun, kerätään 5 senttimetrin corymbose kukinnot. Talvella versot voidaan vymerznut vaan korvaamaan ne nopeasti ja uusia konttoreita ilmaantua jo tänä vuonna on peitetty kukkia.

Luonnossa, valkoinen spirea valokuvaa esitetty kukinnan alkamista, yleinen Pohjois-Amerikassa ja useissa Euroopan ja Siperian alueilla Venäjällä. Kuten viljelty kasvi pensas, joka kasvaa jopa 1,6 metrin korkeuteen, on tunnettu jo 1759. Toisin spirea lajikkeisiin, joiden kuvia ja kuvauksia annettiin edellä, kruunu kasvi ei ole pyöreä, vaan pitkänomainen, joka koostuu verkkoa pystyttää versoja päällystetty punaruskea kuori karvainen.

Terävä, sahalaitainen lehdet päästä 7 cm pitkä, leveys ei ole suurempi kuin 2 cm. Spiraea valkoinen kuin kuvassa, paniculate tai racemose kukinnot 6-15 cm pitkä, yksinkertainen yhdistämällä useita valkoisia kukkia. Levittää tämä upea pensas voi olla siemeniä, pistokkaita mutta antaa parhaan vaikutuksen.

Spirea ivolistny Rose (Spiraea salicifolia rosea)

Spirea Rose tai Rose - tämä vaatimaton pensas, vuolaasti kukkivat keskikesällä alkamiseen saakka syksyllä. Aikuinen kasvin korkeus nousee puoli metriä ja muodostaa pystysuunnassa pyöristetty kruunu 1,3-1,5 m läpimitaltaan. Ominaista tapaisena - talvisin korkeat pelottomuus ja 20-tuumainen HD-teho vuosikasvu versoja pystyssä, peitetty punaruskea kuori. Klo Spiraea vaaleanpunainen pitkänomainen 10 cm pitkä vihreät lehdet ja pienet, tiheä kerätään paniculate kukinto vaaleanpunaisia ​​kukkia.

Spirea kalinolistnaya (lännenheisiangervo)

Esiintyy keskellä kaistaa, ei ainoastaan ​​Venäjän Euroopan puoleisessa osassa, mutta myös Pohjois-Amerikassa, sekä Siperian heisiangervot kalinolistny usein tiedossa puutarhurit kuin spirea kalinolistnaya. Todellakin, kasvit kuuluvat samaan perheeseen ja muutama samanlainen ulkonäkö, mutta on väärin kutsua spirea kasvi.

Kroon pallomainen holkki 3 metrin korkeuteen, joka on muodostettu roikkuvat oksat. Lehdet ovat lohko, poimutettu kanssa voimakkaasti leikkaaminen katteet hyvin samankaltaisessa muodossa kuin lehdet Viburnum, joka antoi nimen tämän lajin. lehtien väri voi olla joko tummanvihreä tai pronssia tai viininpunainen. Kesäkuun puolivälistä asti heinäkuun loppuun latvuspeittävyyden heisiangervot pyöristetty corymbose kukintoja, koostuvat lukuisista pieniä valkoisia tai punertava kukkia.

Spirea ryabinolistnaya (pihlaja-angervot sorbifolia)

Toinen koristekasvi, väittää olevansa ryabinolistnoy spirea - vuoren tuhkaa, alkuperäisten asukkaiden Siperian ja Kaukoidän viljellään nykyään pohjoisen rajan metsävyöhykkeeltä Venäjän aroilta. Sekaannusta luokittelun johtuu ulkoisista samankaltaisuutta räkättirastas ja tietyntyyppisten väkevien alkoholijuomien, sekä niiden yhteisiä kuuluvan Rosaceae. Kuitenkin räkättirastas kuuluu toiseen, eikä suku Spiraea, mutta tämä ei tullut vähemmän houkuttelevia ja mielenkiintoisia kasvien 4 vuotta saavuttaa 3 metrin korkeuteen.

Vuonna iso olohuone jopa 20 vuotta pystyttää pensas ruskehtavan harmaa kuori oksat, muodostaen tiheän pallomainen kruunu. Lehdet eivät näyttävät lehdet pihlaja, mutta se on enemmän huomautti. Nuori lehtien, joka näyttää yksi ensimmäisistä puutarhassa, on usein violetti väri. Heinäkuussa runsaasti julkistetut kerätään pyramidin paniculate kukinto, 20-25 cm pitkä, valkoinen tuoksuvia kukkia.

Japanilainen spirea - vaaleanpunainen ylellisyyttä puutarhassasi

Spirea on yksi runsaimmista ja kauniimmin kukoistavista puiden koristepensaista.

On lähes sata lajia, jotka tarjoavat erilaisia ​​kokoja ja muotoja:

 • korkeus voi olla muutamasta senttimetristä kahteen metriin;
 • on pyramidia, kasaantumista, itkemistä ja muita;
 • ovat kevätjoustavia ja kesäntyviä;
 • kukat voivat olla valkoisia tai vaaleanpunaisia;
 • erilainen muoto ja lehtien varjo.

Suosituin laji on japanilainen spiraea. Mielenkiintoista, se näyttää jo alkukeväällä, jolloin punertava lehdet kukkivat.

Blossoms koko kesän, oksat on koristeltu paljon vaaleanpunaisia ​​kukkia, joilla on pitkät pasut. Sävyt voivat vaihdella riippuen lajikkeesta ja kasvin korkeudesta: 30 cm: stä 1,5 m: iin.

Spiraea japanilainen Crisp

Japanilaisen spiraean käyttö maisemasuunnittelussa on hyvin yleistä, koska merkittävän valikoiman lajia löytyy sopivaksi minkä tahansa idean sovellukselle.

Erinomainen siiven muodostamiseksi leikkautuneeksi tai löyhästi kasvavaksi tai sivurajoitusalueeksi, kukkaviljelmien alkuperäinen muotoilu, tavallisten puiden muotoilu.

Epätavallinen ilme kasvinvalmistuksessa, kauniisti vihreällä ruohokentällä, vähärasvaisilla lajikkeilla, erityisesti kelta-oranssilla lehdillä, koristellaan rockeries, rock gardens tai mixborders.

Korkeammat pensaat voivat kasvaa erikseen eri puolilla puutarhaa tai talon lähellä. Spiraea voi täysin täyttää pinnan, esimerkiksi kaltevuuden.

Yksi kasveista on erilaisia ​​lajikkeita, joilla on huomattavia eroja. Eri muunnelmia voidaan yhdistää suurempaan vaikutukseen.

Yleisimpiä ovat spiraea:

 1. onni. Pitkä, pitkät punaruskeat lehtipuut, jotka muuttuvat kesäisin vihreiksi ja alemmassa osassa sinertävät. Kukat ovat kirkkaan vaaleanpunaisia, pörröisimpiä sieniä.
 2. Makrofilla. Tätä lajiketta erottaa suuret lehdet, joissa on hampaiden reunat ja kukkakasvien varjot. Jotta kasvien versojen ylempi osa olisi väriltään kirkasta, on leikkaettava kasvi 10 cm: iin ennen bud-kukinnan alkamista ja alkaa kukkia heinäkuun lopulla.
 3. Shirobana. Korkeus on enintään 80 cm. Se näyttää hyvin epätavalliselta, sillä aluksi valkoiset kukinnot muuttuvat väriksi vaaleanpunaiseksi ja sitten punaiseksi.
 4. Pikku prinsessat. Pienikokoinen pensaikko (jopa 60 cm), herkkä vaaleanpunainen-lila kukintoja ja tummanvihreät lehdet terävät kärjet muodostavat kompakti kruunu. Kuvat ovat vaaleanruskeita. Kukinta-aika on heinä-elokuu.
 5. punertava (Ruberrima). Korkeus jopa 1,3 m, erikoisominaisuus on karmiininpunainen kukka.
 6. Tummanpunainen (Atrosanguinea). Se saavuttaa 70 cm, uudet versot ovat kirkkaan punaisia, kukat - neilikkapunainen.
 7. alpina. Kääpiöspensaan (30-40 cm) vaaleanpunaisia ​​kukkia ja vihreitä lehtiä.
 8. Golden Princesses. Alhainen, jopa 1 m, pensaat, erilaiset keltaiset lehdet, joiden avulla vaaleanpunaiset kukat yhdenmukaistuvat.
 9. Goldfleym. Nuoret lehdet ovat kelta-oransseja, vähitellen he muuttavat värinsä ja saavat kirkkaan keltaisen, sitten vihertävän keltaisen sävyn. Kukat ovat vaaleanpunaisia ​​ja punaisia.
 10. Spiraea on hyvin yleinen Bumalda On hybridi japanilaisia ​​ja valkoisia kukkia. Crown siisti, pallomaiset, kukat on maalattu vaalean ja tumman sävyin vaaleanpunaisia.

Valokuvakehkällä japanilaiset kultaiset prinsessat

Valokuvakehkällä japanilainen kultafleet

Sen lisäksi, että puutarhurit kauneus haluavat kasvattaa spiraea, koska se on vaatimatonta ja hillitöntä, se tuntuu hyvältä eri ilmastovyöhykkeillä.

Hän kykenee kasvamaan hyvin kaupungissa, ei vaatia maaperää, vaikka rikkailla kasvaa rehevästi. Siksi on parempi valmistaa ja käyttää lehtimaa lisäämällä turpeen, turpeen ja hiekan.

Vihreän aitojen välissä etäisyys hampaiden välillä ja niiden välissä on 40 cm, ryhmissä 0,5-0,7 m. Paras kuukausi istutettavaksi on syyskuu.

Miksi Builderenez-viininviljely on niin vaikeaa kasvattaa? Mitä sinun tarvitsee tietää tästä koristepensaasta niin, että mökkialue kukkii ja tuoksuu tämän kasvin aromit?

Istutuksen kätevin ja yhteinen muunnos on pistokkaita, vihreitä tai itsepäisiä.

Älä ota kukinnan versoja ja leikkaa ne siten, että pituus on enintään 15 cm. Voit käyttää sekä yläosaa että keskustaa. Lehdet maasta, joka menee maan alle, täysin poistettu. Sitten ne istutetaan maahan, lähin huone tai kasvihuone soveltuu parhaiten.

Suuri kosteus on tärkeä, siksi, ennen kuin varsi on peitetty kalvolla, jossa on ilmareikiä, on välttämätöntä suihkuttaa se ruiskupistoolista. Juurtunut siivu on yleensä helppoa, mutta sitä voidaan hoitaa kasvun stimulaattorilla.

Siemenkasvatus ei sovellu hybridilajikkeisiin. Muissa tapauksissa voit yrittää, mutta meidän on muistettava, että vain osa kääpiö- tai kelta-lehtien lajikkeista on samat ominaisuudet, joten meidän on valittava.

Laita ne keväällä puulaatikoihin kostealla maalla. Odottamassa poistumista maata peitetään turpeella, muutaman kuukauden kuluttua poiminta tehdään. Ensimmäinen spiraea kasvaa tasaisesti, se alkaa kukoistaa vasta kolmen vuoden kuluttua.

Leviämisen lisäksi on olemassa muita kasvullisen lisääntymismenetelmiä. Nuorille pensaille, jotka ovat vanhempia kuin neljä vuotta, jako sopii. Jatka sitä syksyllä tai keväällä ennen silmien ulkonäköä.

Kasvi kaivataan, juuret puhdistetaan kätevästi ja jaetaan kahteen tai kolmeen osaan. Joskus on helpompaa poistaa sitä maasta, vaan vain erottaa se reunasta.

Spirea on hyvin vaatimaton ja hänelle huolehtiminen ei ole vaikeaa, vaikka kokematon puutarhuri.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kevään istutuksen juottamiseen, jotta niillä olisi mahdollisuus kasvaa. Jos maaperä, jossa pensas kasvaa, ei ole tarpeeksi runsaasti, se tulee syöttää kerran tai kahteen kertaan vuodessa. Lannoitteita käytetään kevättalvella ja kesän keskellä.

Saat hedelmällisen maaperän, voit tehdä ilman niitä. Vapautumisen ja kastelun jälkeen on hyödyllistä tehdä mulching. Tämä auttaa pitämään kosteutta, suojaamaan rikkaruohoja ja luomaan orgaanista päällystettä.

Tärkeä hoitovaihe on leikkaaminen. Keväällä, kun kasvit vain heräävät, kuivat ja sairaat oksat poistetaan.

Leikkaukset ampuvat merkittävästi kehittyneisiin munuaisiin, ja pienet poistetaan kokonaan. Jos tätä ei tehdä, niin kolmen vuoden kuluttua ampumisen yläosassa on taipumusta päästä maahan ja kuivua.

Jatkuvasti, kun kukinto vähenee, kasveja leikataan kantoon. Seuraavan kauden aikana uudet versot kasvavat. Kesällä värittömiä kukintoja vähennetään vähitellen, joten pensaat eivät ole tyhjentyneet.

Kukinnan jälkeen voit katkaista haalistuneet versot pienemmiksi. Leikkaamisen jälkeen voit lannoittaa maaperää.

Kasvi rakastaa auringonvaloa ja kohtalaista vettä. Kylmässä, mutta hyvin voimakkaassa pakkasessa resistentit yksittäiset versot voivat jäädytyä. Haluttaessa vipujen versot kootaan nippuun paremman suojan ansiosta.

Näyttää hyvältä eri kasveilta

Japanilainen spiraea näyttää hyvältä sävellyksissä muiden koristekasvien kanssa, esimerkiksi dahlias, makrilli, dern. Sitä paitsi se ei paina kasvavia muotoja.

Spiraean japanilainen paimen koristelee jokaisen puutarhan

Yhdistelmien valitseminen voit luoda alkuperäisen koruosaston. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja on havupuiden, kuusien, junipers, mäntyjen.

Puutarhurit mielellään kasvattavat kiertymää yhdessä muiden pensaiden, etenkin lilacin ja chubushnikin kanssa.

Ominaisuuksiensa ansiosta koristeellinen pensaasta tulee ihana puutarha koristelu. Erilaiset muodot ja koot, sävyt kukista ja lehdistä eivät salli monotonisyyttä.

Hoito on yksinkertaista, mikä on harvennus koristekasveille, ja kukinta ei enää hämmästy upeasti. Siksi spirea on ihanteellinen maisemasuunnittelun suunnitteluun ja on yksinkertaisesti korvaamaton nykyaikaisissa kohteissa.

Spiraea Golden Princess

Äskettäin pensaan pensaita käytetään yhä enemmän maisemasuunnittelussa. Tätä laitosta ei voida pitää uutena, sitä on käytetty pitkään. Paljon on tiedossa sen kolmas nimi - tavolga.

Spirea on varsin yleinen pensas ja kasvaa laajalla pohjoisella pallonpuoliskolla - se löytyy kaikkialta steppa, metsän steppe ja jopa puoliksi autiomaassa. Viittaa monivuotisiin lehtimetsäpiirteisiin, ja sen sukuun kuuluu noin 90 lajia. Eri lajien edustajat vaihtelevat muodossa - ne ovat pystyasentoisia, itkevät, pyramidiset, kasaantuvat ja hiipivä. Korkeus vaihtelee välillä 0,5 - 2,5 m.

Jyrsin lehdet voivat olla kooltaan ja muodoltaan erilaisia ​​- kaikki riippuu kasvien tyypistä. Niiden väri vaihtelee kultaisesta keltaisesta tummanvihreään. Syksyllä lehdet ovat myös erilaisia: kaikki oranssinväriset ja purppuranpunainen sävyt.

Kukinnan aikana kukin pieniä valkoisia tai punaruskeita kukintoja muodostuu. Riipuksen tyypistä riippuen kukat muodostuvat vain yläosaan tai kattavat koko ampua.

Taiga on jaettu kahteen suureen ryhmään - kevätviljelyyn ja kesän kukintaan. Siitä, mikä näistä ryhmistä kuuluu kasveihin, istutuksen ja hoitamisen piirteet ovat suuresti riippuvaisia.

Keväällä kukkaviljelmien kierteissä esiintyy viime vuoden versoja. Tällaisten kierteiden lohko laajenee voimakkaasti ja muodostaa paljon juurien versoja.

Kesän kukkivia henget muodostavat kukkia vain nuorille verseille, mutta niiden kukinta on pitkä ja usein moninkertainen. Yhden ampumavälin elämäaika on 7 vuotta, juuriharjoittelu on aktiivisesti muodostunut, mikä vähitellen uudistaa kruunun.

Harkitse suosittuja kevätviljelytuotteita.

Harmaa spiraea Onko hybridi saatu viime vuosisadan puolivälissä? Kasvi on haarautunut, korkeus voi olla jopa 2 metriä. Sen lehdet ovat harmaat vihreät ja kukat ovat valkoisia, jotka on kerätty huulten kukinnoksi. Pudotushaarat tekevät pensaasta kompakti ja erittäin siisti. Tämä lajike kukoistaa toukokuun alusta kesäkuun loppuun.

Vangutta on erilainen sen runsaan kukinnan. Tämän pensaan korkeus voi olla korkeintaan 2 metriä, lehdet ovat epätavallisen sinertävän vihreitä. Pienet valkoiset kukat muodostavat kukinnan sateenvarjon. Blooms toukokuun lopusta ja kesäkuussa. Erilaisia ​​tämän lajikkeen Pink Ice on erittäin suosittu. Lehtien väri vaihtelee vaaleanvihreästä kermanväriseen

Suosituin kesäkukintojen tyyppi on japanilainen spiraea, joka on pieni pensas, joka on korkeintaan 1,5 metriä pitkä. Hänen ylälehtensä ovat vihreitä, ja alemmat ovat sinertäviä. Kukinnan alussa lehdet tulevat punertaviksi. Vaaleanpunaiset kukat kerätään kukintoihin - panicles. Tämän lajin lajikkeista ovat tunnetut Little Princesses (Shiroban's Little Princess) ja Golden Princess (Golden Princess). Tarkastelkaamme jokaista niistä yksityiskohtaisesti.

Japaninangervo Little Princess - on alhainen pensaita, jossa on pyöreä kruunu. Hänen korkeus - 50 cm, halkaisija kruunu -. 120 cm on voimakas vihreät lehdet ja kukat vaaleanpunainen ja punainen väri, joka muodostaa kukinto kilvet.

Japaninangervo Shirobana - alhainen pensaat pieniä vihreitä lehtiä. Kukkia voi olla erivärisiä, valkoisesta punainen ja pinkki. Kukinta aika - heinä- ja elokuussa.

Japaninangervo Golden Prinsessa - holkki kompakti pieni koko (sen suurin korkeus - 1 m). Hänen kellertävä lehdet ja kukat voi myös olla keltainen ja vaaleanpunainen väri.

Tässä artikkelissa pidämme koukeroita istutuksesta ja hoidosta kesällä kukkivista spirea, joihin kuuluvat Golden prinsessa Spirea.

Ensinnäkin - on kylvön. Kesällä kukkivat tyyppejä istutetaan keväällä meadowsweet. Valmistamiseksi taimi kasvit, muista liota maaperään paakku, joka päättyi juuret (kuten yleensä myydään istutus materiaali). Voit tehdä tämän valitsemalla kasveja aurinkoinen, valoa ja hedelmällinen maaperä. Sitä ei saa istuttaa Alankomaassa Spiro - pensaat ei pidä seisovan veden. Lasku kuoppa välttämättä täyty hyvän tyhjentymisen kerros (pohjakerros kaadettiin sora, kevytsoraa tai tiili murusia). Maaperään, joka on suunniteltu kylvö taimet, lisätä tietty määrä turvetta ja hiekkaa. Taimi tiivistetään istutus, hyvin kastellaan (yksi holkki on 10-15 litraa vettä) ja peitekerros on juurivyöhykkeelle sahanpurua, turvetta tai kompostia.

Gold Prinsessa Spirea - vesi-rakastava kasvi, sillä se vaatii jatkuvaa kastelua. Runsaasti kasteli pensaita heti istutuksen jälkeen ja lyhyessä ajassa - on tarpeen paremman eloonjääneitä.

Jotta olisi pitkä mesiangervon tyytyväinen rehevä kukinnan, se syötetään orgaaniset ja epäorgaaniset lannoitteet. Kuten hyvä lannoitteita käyttää infuusio mullein, ja kanan lannan, joka on valmistettu standardin ohjeet. On myös sallittua käyttää standardia monimutkaisia ​​lannoitteiden puutarhakasveja. Feed kasvit kahdesti kevään jälkeen karsimisesta ja kesän, kesäkuun puolivälissä. Kasvit alkavat ruokkia vasta kolmantena kasvun vuosi.

Kaikki meadowsweet hyvin siedetty karsiminen. Mutta vaikka tämä menettely määräytyy jäsenyyden pensaassa tai kevät-kesä-kukinnan.

Leikkaaminen kesä kukinta Spiraea suoritetaan kevättalvella. Pensaat alkavat leikata vasta, kun se saavuttaa 2-vuotiailla lapsilla. Tässä menettelyssä, leikata vanhat oksat, ja ne, jotka ovat erittäin ohi maahan, pahoinvointia tai podmerzli. Ajantasaisuus ja oikeellisuus karsimisesta Bush sallii muodostaa kruunu ja nuorentaa kasvi.

Aaltoilu voi Spiro kautta pistokkaita, siemeniä tai eteneminen jakamalla Bush.

Yksinkertaisin ja tehokkain tapa on kertominen kerrospukeutuminen. Pistokkaita täytyy taipua paeta maahan ja turvallinen ja kuuluvat maaperään. Tulevia kantoja säännöllisesti kastellaan. Syksyllä tai keväällä juuret paeta erotettu vanhemman kasvin ja istutettu pysyvä paikka kasvun.

Se antaa hyviä tuloksia ja lisääntymiselle mesiangervon pistokkaat, vaikka menetelmää pidetään vaikeampaa. Kesällä kukkivat Spiraea pistokkaita heinäkuussa, lopussa kukinnan. Pistokkaat voidaan leikata sekä vihreitä versoja ja osittain puumaisempaa. Nappuloita istutetaan hiekan ja turpeen seos ja hoidetaan standardimenetelmällä. On jatkuva kasvu taimet pistokkaat istutetaan seuraavana keväänä.

Kaikkein monimutkainen menetelmä lisääntymisen spirea - siemenistä. Sen tehokkuus ei ole korkea alhaisen itävyys siemeniä. Kylvää siemenet ja nuoret taimet vaativat jatkuvaa ja huolellista hoitoa. Bush Näin saatu voi kukkivat vain 4. tai 5. kasvua.

Golden Prinsessa Spirea sekä kaikki lajikkeet spirea Japani, ei sovelleta talvi-kestäviä lajikkeita ja vaatii pakollista suojaa talven. Tästä Bush versot kumartua maahan ja peitetään sopivalla materiaalilla.

Spirea harvoin sairaita ja tuholaisten. Hyönteisten hyökkäykset pelkää kirvoja ja hämähäkki punkit. Toisinaan vaikuttaa sienitaudit.

Se ei ole turhaa Spiro Japanin kutsutaan vähän huoltoa kasveja. Noudattamalla yksinkertaisia ​​sääntöjä viljelyn ja hoidon saat tämän ihana puutarha koriste voimasta mitään puutarhuri.