Gazania kukkia istutus ja hoito Photo

Kukka kasvaa gatsaniya: grade kuva

Koska harvoilla tietoa kasvien maailman, todennäköisesti kaikki eivät ole noviisi tuottaja voi vastata kysymykseen, mikä on kasvi gatsaniya. Jos kuitenkin vähintään kerran nähdä tämän kukan, on vaikea unohtaa. Sen tärkein etu on hyvin kirkas, kaunis kukkii, sellainen, joka tuo iloa.

Monet sanovat, että gatsaniya voimakkaasti muistuttaa suurta kamomilla. Se on yksi suosituimmista huonekasvit ansiosta rikas väripaletti ja vaatimattomia hoitoa. Kuitenkin tämä kasvi ei tuonut ongelmia prosessissa kasvaa kukkapenkki, on vielä otettava huomioon ominaisuudet tämän kasvin, sekä noudattaa tiettyjä sääntöjä hoidon.

Gazania on yksi kirkkaimmista edustajat Asteraceae perhe, joka on yleensä kutsutaan ryhmä monivuotisten kasvien ja Asteraceae. Rhode gatsanii sisältää yli 30 lajia. Luonnollisissa olosuhteissa, suurin osa siitä löytyy Afrikassa. Maassamme se on yleisesti tunnettu nimellä "Afrikkalainen Daisy".

Hänen nimensä tuli hänen luokseen ja eurooppalaiset, jotka tietävät sitä "keskipäivän kulta." Ja siellä on luonnollinen selitys, koska se on iltapäivällä laitoksen avasi kukkia. Auringonlaskun jälkeen, sekä aikana kolea sää gatsaniya kätkee hänelle kukkia ympäröivästä.

 • ominaista gazania on hieman lisääntynyt: yleensä, se ei kasva yli 30 cm lehdet muodostetaan pistorasiasta, joka on peräisin tyveen .. Siksi vain muutamia lajikkeita varsi on läsnä, mutta he on melko pieni. Lähtee vihertävä värisävy ja rosoiset reunat, eri monissa eri muodoissa. Ne ovat melko tiheä, ja pohja ovat hopea nukka, joka auttaa kasvin selviytymään kylmän ja säilyttää kosteutta. Koko elämänsä muodostettu Taproot hankittava kosteutta maaperän syvyys;
 • Kukinnan heinäkuussa Gazania esiintyy ja jatkuu kunnes ensimmäinen halla. Tässä vaiheessa se on muodostettu kantaan varsia 25 cm pitkä, jotka hallitsevat lehdet. Korkein kohta kimppu, joka on muodoltaan kori. . Kukinto gatsanii pieniä ja niiden halkaisija on noin 4-10 cm, määräävä tekijä, joka vaikuttaa kukinta on kasvanut lajikkeita;
 • yksi kukinto elinkaaren enintään kolme viikkoa. Tietoinen siitä, että laitos on saatavissa 6-9 kukintoja, jotka paljastuvat yksi toisensa jälkeen välein muutaman viikon, näyttää siltä, ​​että niiden kauneuden gatsaniya antaa aikaa 100 päivää. Kukinto koostuu ray kukkia, jotka ovat reunoilla, keskellä on koristeltu putkimainen kukkia, jotka sittemmin siemenet kypsyvät.

Gazania on rikas värivalikoima, johon kuuluu sävyt valkoisesta tummanpunainen. eniten kukat näyttävät näyttäviä ansiosta tummat täplät, sijaitsee pohjan ruo'on terälehdet muodossa, joka on olemassa yhdessä kuvion läsnä riikinkukon pyrstö. On tarpeen säännöllisesti seurata hetki milloin aloittaa häipyminen kukkia. Tällä hetkellä, muista poistaa ne, koska ne korvataan uusilla silmuja.

Ennen istutusta gatsanii puutu asteen määrittämiseksi, koska niitä on paljon, ja jokaisella on omat erityispiirteensä.

Kaikista lajikkeet Siinä korostetaan ankara gazania, ansiosta kirkas ulkonäkö. Vaikka se viittaa perennoja, mutta usein se on kasvanut vuosittain kasvi.

 • Luokka I on suhteellisen alimitoitettu, saavuttaa korkeus 30 cm;
 • sijaitsevat varret tumman vihreät lehdet, jotka kasvavat suoraan varren alaosasta;
 • kukinnot on muodostettu yhden koreja: pituus ne eivät ole enemmän kuin 3-6 cm;
 • kukat on muodostettu pohjaan, on keltainen, oranssi tai punainen sävy tahrojen;
 • ominainen väri putkimaisen terälehdet - purppura-musta.

Tunnettua on myös suvun Gazania hybridi. Hän esiintyi ylittämällä lajikkeet Ryhmä: vetisiä, dlinnostrelkovoy ym. Se on myös viljellään yksivuotisia. Piirteitä lomake on tarjota suurempi kukkia, joiden halkaisija on 8 cm kasvattajien ponnisteluja, jotka on pyritty kehittämään uusia lajikkeita, epäonnistuivat :. Tänään kotimaan kukka viljelijät frotee lajikkeita, jotka kasvukauden aikana eivät muodosta siemeniä.

Tämän vuoksi ne Se voidaan lisätä vain kasvullisesti. Rikas väripaletti on kukintoja hybridi gatsanii, joka sisältää sävyt keltainen ja pinkki pronssi-punainen.

Merkittävin piirre dlinnostrelkovoy gatsanii - tiiviyttä. Aikuiset yksilöt eivät ole koskaan yli 20 cm. Riittää Ne ovat pieniä ja sen kukkia, . Saavuttaminen pituus 5 cm Spots generoidaan emäksen ligule yleensä ruskea väri ominaisuus värit - keltainen, ja oranssi. Riippumatta luokka putkimainen kukkia koristeltu kokonaan keltaisella.

Viittaa ryhmään monivuotisten kasvien, tärkein ominaisuus on lyhennettä varsi, lehdet pitkulaisia, jonka huippu on jäykkä pubescence. Kasvukauden aikana tuotettu suuret kukat, halkaisija on 8 cm putkimainen kukkia on keltainen sävy, Reed terälehdet, jotka ovat läsnä pohjan mustia -. kirkkaan oranssi.

Lisääntyminen ja erityistä varovaisuutta

Gatsaniya viittaa valoa rakastava kasveja, joten kun istutus hämäriin paikkoihin vaikea odottaa se kukkii. Muista kiinnittää huomiota maaperän hedelmällisyyttä ja salaojitus saatavilla. On tärkeää muistaa, että gatsaniya - kuivuutta kestävien kasvien, jolle pysähtyminen vesi voi olla täynnä kuolemaa. Kukka on kylmää kestäviä ja sietävät lämpötiloja - 5 astetta. Lisäksi se on hyvin siedetty ja tuulikuorman.

Parantaakseen sävynsä gazania tauti suositellaan säännöllisesti lannoitus kanssa mineraalilannoitteita, joiden taajuus välein 4-5 viikkoa. Maaperässä että sisältävät vähemmän ravinteita, sovelletaan lannoitteiden useammin. Se ei ole suositeltavaa valita kasvaa gatsanii savimaa, koska on olemassa suuri riski loukkaantumisen eri sairauksiin.

Tärkein menetelmä kappaleen gatsanii kylvää siemeniä. Mutta ensin meidän täytyy asettaa vaiheessa, kun seos hiekan ja turpeen lisäämällä siihen tarvittavien lannoitteita. Taimien tulisi sijoittaa lomittain ei lähempänä kuin 2-3 cm: n päässä toisistaan. Meidän täytyy olla erityisen varovainen, kun kasvava gatsanii alueilla, joilla ilmasto karua.

 • ennen puhkeamista versoja siemeniä maahan tulisi olla alle lasin sängyssä säilyttämiseksi lämpötila 18-22 astetta. Alueilla lauhemmissa kylväminen voidaan tehdä välittömästi auki maahan. Siemenet alkavat itää jo toisella viikolla. Myöhemmin, pitele pick taimet, valitaan se hetki, jolloin taimet muodostunut ensimmäinen todellinen lehti. Aikana elinsiirron muista repäistä kärkeen selkärangan;
 • viljelyyn taimet voi olla mikä tahansa sopiva astia, esimerkiksi astioita tai yksittäiset kennot. Noin 10 päivän kuluttua pidetään taimia elinsiirron pysyvään paikkaan. Tuosta hetkestä hoito gatsaniey tulee säilyttää kosteassa maaperässä. Kastelu tulisi olla säännöllistä ja suoritetaan kolme kertaa viikossa;
 • viljely gatsanii mahdollista ja huoneolosuhteet, käyttäen tähän tarkoitukseen ruukkuihin. Ei harvinaisempia vaihtoehto, kun se on istutettu puutarhassa kukkia, sekä suunnittelu, kun koristamaan kaduilla ja puistoissa. Jälkimmäisessä tapauksessa ne saatetaan vuodepaikkaa. Leikkaamisen jälkeen kukat gatsanii ylläpitää koristeominaisuuksia enintään viisi päivää.

Edellä mainittujen sääntöjen viljelyä, hoitoa ja lisääntymiselle sovelletaan kaikkiin gatsanii kasveille koska kunkin lajikkeen positiivisesti maailmassa, mutta heille kohtalokas liiallinen kostutus. Siksi riittää noudata suosituksia kasvavilla tässä vaatimaton kasvi, ja sitten voi gatsaniya kunkin kauden tuovat sinulle ilo kauniit kukat.

Tapaa gatsaniey kannattaa jokaisen aloittelija puutarhurit, koska ansiosta ylimääräisessä ominaisuuksia on kelvollinen viemään sen viljely. Ensiksikin se ansaitsee huomiota, koska monipuolinen suunnittelu sen kukintoja. Mutta tämä ei ole tärkeä, koska on niin kauneuden voi jokainen viljelijä, kuten Garcinia eroaa unpretentiousness hoidon. Siksi voidakseen nauttia näistä kukkia, riittävän perehtyneitä perussääntöjä viljelyn ja hoidon gatsaniey ja noudata niitä tarkasti.

Tulisi välittömästi muistaa, että gatsaniya - photophilous kasvi, joten päätös laittaa sen alle puustosta, tai muussa paikassa, jossa se antaa varjoa, se on suuri virhe. Koska silloin se ei voi miellyttää runsas kukinta. Yhtä tärkeää kasteluun kukkia gatsanii tilassa, sillä kun ylimäärä kosteutta se alkaa tuntua epämukavalta ja voi pian kuolla. Kuitenkin gatsaniya - kylmän kestävä kulttuuri, joten se ei ole vahva ja helposti kestää jäätymästä - 5 astetta. Siksi voidaan turvallisesti istuttaa kukkapenkkiin huhtikuun puolivälissä, jolloin päivällä lämpötila tasaisesti pitämään yllä nollamerkkiin, huolehtimatta liikaa paluuta pakkasta.

Gatsaniya monivuotinen istutus ja hoito kukkia

Istutus gatsanii on jo pitkään ollut arkipäivää useimmille puutarhurit. Tämä on loistava kasvi, joka on usein kutsutaan Afrikkalainen koiranputkea, koristeltu kukkapenkkien ja rajoja, rock puutarhoissa ja ulkona ruukuissa. Kasvi on kotoisin Afrikasta, joten tykkää aurinkoinen paikkoja ja viihtyvät olosuhteissa toistuvien kuivuudesta.

Erittäin sopiva, tämä kasvi tulee olemaan flowerbeds kastelu joka voidaan tehdä on tapauskohtaisesti. Kukinto gatsanii-kamomilla on yksi hämmästyttävä piirre - se paljastuu sen kukkii vain kuumissa, aurinkoinen sää ja minimoida ne takaisin illalla, tai kun näet pilviä taivaalle.

Miten aloittaa ja hoitoa gatsaniey kasviin oli mukava?

Kylvö gatsanii: kun kylvää siemenet taimet

Gatsanii kylvö pitäisi tehdä oikein valittu pohjamaali. Tätä varten kasvit tarvitsevat valoa ja hyvin ravinteikkaassa maaperässä.

Ihanteellinen tavoite gatsanii maaperä tulee seos humusta, hienoa hiekkaa, turvetta ja maa arkki.

Nämä komponentit seoksen tulisi ottaa tasasuhtaisesti. Kun emakko gatsaniyu taimet? Suositeltu aika kylvö siemenet taimet on maalis-huhtikuussa, istuttaminen kasvanut maahan, suoritetaan yleensä jälkeen +1,5-2,0kuukausi.

Istutus voidaan tehdä gatsaniya kukan taimet laatikoihin tai suoraan avoimeen maahan. Yleensä siemen ruudut on sijoitettu välimatkan on 2-3 cm: n välein syvyydellä 10 mm.

On mahdollista tuottaa kasvien siemeniä suoraan turve kupit, jotka sitten kasvatetaan taimia istutetaan kukkapenkkiin, tai kadulla potin.

Miten istuttaa gatsaniyu julkisella ruutuun ja kun istuttaa kukkia auki maahan

Miten istuttaa gatsaniyu yhteensä laatikossa? Kun istutus siemenet osaksi yleistä säiliöön tulisi sijoittaa ruutukuvio. Ilmestymisen jälkeen 2-3 lehdet taimista tarvitse sukeltaa yksittäisiin ruukkuihin tai turvetta kupit.

Istutus gatsanii avoimella alueella, jonka alapuolella video voidaan toteuttaa vain, kun uhka halla on kulunut, koska tämä kasvi on vaiheessa vain iti siemenet ovat hyvin herkkiä lämpötilan pudotus:

Kun istuttaa gatsaniyu välittömästi auki maahan? Tämä tapahtuu parhaiten keskellä toukokuun haudottu siemeniä ei jäätynyt, mutta ei kuivata pois lämpöä.

Istutuksesta ja hoidosta kukka gatsaniya (valokuvista)

Jälkeen kylvö gatsaniya kukkia tarvitsevat hoitoa. Vastakuoriutuneiden siemenet pitäisi ehdottomasti dosvechivat etenkin pilvinen päivä.

Voit tehdä tämän, erityisiä lamppuja tarvitaan. Muutoin voisi osoittautua heikko taimet venytetty.

Askel askeleelta kuvia istutuksesta ja hoidosta gatsaniey esitetty alla auttaa ymmärtämään, miten tehdä se oikein:

Lämpötila maaperään, jossa siemenet ovat kasvaneet, koska ympäröivän ilman lämpötila ei saisi laskea alle + 15 astetta, toisin versot on heikko ja myöhemmin. Kastelu olisi suoritettava taimet puolusti veden lämpötila on + 10-15 astetta.

Kun miekkailu kasveja yhteisistä säiliöt yksittäisissä ruukuissa tai turve kupit on tärkeää muistaa, että juuristo on keskeinen rakenne. Elinsiirron taimet pitäisi olla hyvin varovainen, ettei vahingoita Taproot.

Istutus ja hoito kukkia gatsaniya, kuva alla, onnistuisivat sinun täytyy seurata kaikkia sääntöjä:

Yksi tärkeimmistä seikoista kasvava gatsanii on oikea kastelu. Gatsaniya kukkia, istutus ja hoito otetaan suositusten kokeneita puutarhurit, kuin tavallinen, harvinainen, mutta runsaasti kastelua.

Liiallinen kosteus kasvi voi sietää, koska se viittaa ryhmään näiden kasvien, jotka ovat parhaiten hieman "zasushatsya" kuin "tulvan" vettä.

Tällainen yksinkertaisuus gatsanii toimeen erilaisten koriste ominaisuuksia ja kaunis ulkonäkö tekee siitä erittäin "kätevä" varten puutarhurit kasvien ystäville.

Miten ja milloin istuttaa gatsaniyu nukkumaan näytti hyvältä?

Miten ja milloin istuttaa gatsaniyu nukkumaan, joihin se kasvaa, oli kaunis? Jos haluat kasvi miellyttää silmää rehevissä ja pitkä kukinta, tarvitset vähintään kerran kahdessa viikossa, varovasti löysää maaperä ja poista kaikki rikkaruohot ajoissa.

Lisäksi sinun täytyy säännöllisesti leikata haalistunut kukkii. Tämä on tehtävä edistää muodostumista ja uusien kukinnot.

Yhtä tärkeää, ja säännöllinen ruokinta värejä, jotka vaikuttavat sen myönteistä kasvua ja kehitystä tavalla. Lannoitteita aikana gatsaniey varovaisuutta täytyy tehdä joka 4-5 viikko.

Ruokkia gatsanii suositeltavaa käyttää monimutkaisia, paras lannoite sopii kukkivat kasvit.

Gatsaniya antaa enemmän ja enemmän kauniita ja pitkän kukinta, suuret silmut.

Valokuva gatsaniey hoito on lueteltu alla:

Istutus ja hoito pitkäaikaisen gatsanii avoimella alueella tai merrat ovat hyvin yksinkertaisia, joten tämä kaunis kukka on usein puutarhoissa ja kukkapenkit. Maiseman suunnittelu on alimitoitettu kasvi käytetään rabatkah, Alpine kukkuloita ja kääntyessään.

Gatsaniya täydellisesti ageratum, Iberis, Ursino lobelia, arctotis ja muita kasveja.

Gatsaniya voi olla kaikkein eri värejä, mutta suosituimpia ovat tällaisia ​​lajeja kuten pronssi, punainen, keltainen ja pinkki gatsanii.

Ulospäin samanlainen daisy, kirkas ja värikäs kukkia gatsanii yhdistetään useita muita viljelmiä luoda ainutlaatuinen, erittäin kaunis koostumus.

Asianmukainen istutus ja hoito gatsaniey monta vuotta, kuvia on jäljempänä, mahdollistaa kasvaa kaunis kasvi:

Kukinto tämän kasvin, joka näyttää jotain vastaavaa Gerber, tiettyä charmia antamaan tumman vihreät lehdet, jotka ovat siististi reunustavat suuret kukinnot.

Suurin osa lajeista gatsany ei ole varret, lehdet ja ne kasvavat suoraan maahan, mistä juuristo. On kuitenkin olemassa lajikkeita, jotka ovat varsi pituus 9 cm.

Asianmukaista hoitoa gatsaniey kukka, kuva, joka on esitetty alla, muodostaa kaunis ja värikäs kukkii, hän on koko kesän ja syksyn, ja kun kasvatetaan ruukuissa - lähes ympäri vuoden:

tilasto

Copyright © 2008-2017 Bank värejä. Kaikki oikeudet kuuluvat omistajalle materiaalin FlowerBank.ru sivustolla.

Käyttämällä materiaaleja tietosanakirja, klikattava linkki lähde: Encyclopedia of tarvitaan värejä.

Gatsaniya (gazania) - kasvi Asteraceae perhe on kotoisin Keski-Afrikassa. Se näyttää iso päivänkakkara kaikki sävyjä keltainen ja oranssi, ja kukkivat lähes koko kesän.

Omalla leviäminen on varsin laaja - mistä vuoristoniityillä hiekkaan Etelä-Afrikka, Mosambik, Tansania ja Angolassa. Jotkut lajit sopeutuneet täydellisesti vuonna Sredizemnoiore, Avstalii ja New Zellandii.

Gatsaniya houkuttelee puutarhurit paitsi sen kirkas kauniita kukkia, mutta myös se, että se on hyvin vaatimaton: voi kasvaa koko auringossa ja köyhä maaperä ja kestää kastelu puuttuminen.

Suosituimpien gatsanii kukkakauppias kuvauksen ja valokuvia kukkia

Kaikissa on yhdeksäntoista kasvilajia eri värejä, vaan puutarhatarvikkeita kasvatetaan vain gatsaniyu rigins ja sen hybridit.

Gatsaniya Rigins, Gatsaniya zhestkovataya (kiiltävä) kasvaa 30 cm korkea. Lehtien hänen tylsä, harmaa-sininen, loistava kukkia, jossa kontrastiraitaa ytimien ympärille kukka. Gatsanii luonnollinen väri keltainen, ei ole ihme se on nimeltään "kultainen iltapäivällä", ja hybridilajikkeet voi olla käytännössä mikä tahansa väri - valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, viininpunainen, jne Gatsaniya kukkii koko kesän.

Asetusten Kasvien hoito gatsaniya

Gatsanieya kasvaa lähes kaikissa olosuhteissa

Niistä monenlaisia ​​gatsanii löytää lajikkeita, jotka ovat sopeutuneet lähes mitään ehtoja. Vuonna lauhkeilla alueilla, se on kasvanut vuosittain gatsaniya ja huoltotarve on vähäinen.

Gatsaniyu ihailla kaikessa kauneudessaan voi olla vain aurinkoinen kausi. Se on vaatimaton, niin että tehdas oli mukava tarpeeksi aurinkoa, hyvin valutettu maaperän ja harvoin kastelua.

Kuten kaikki muutkin kasvi, hän pitää hyvää multaa, mutta jos paikalliset ongelmat hedelmällistä maata, gatsaniya rauhallisesti sopeutua köyhä maaperä ja runsaasti hiekkaa. Tulevaisuudessa se tarvitsee ajoissa kitkeminen, irtoaminen maaperän ja kastelu. Vesitetty "Afrikkalainen Daisy" on harvoin parempi, mutta paljon, mutta sen jälkeen pintakerros maaperän on kuiva.

Lannoittaa gatsaniyu tarpeeksi aikaa ja puoli tai kahden kuukauden kuluessa, jos maa on omassa puutarhassa on hedelmällinen riitä. Jos ei, niin tee lannoitteet ovat merkittävästi useammin: kerran kahdessa neljään viikkoon.

Runsas kukinta gatsanii edistää poistamalla sopivana ajankohtana kuihtuneet kukinnot.

Kukinta on mahdollista vain aurinkoisessa kaudella. Hän rakastaa aurinkoa niin, että se peittää kukkien yöllä ja jopa pilvisellä säällä.

Jos gatsaniya ei kukkia, se ei todennäköisesti ole tarpeeksi valoa ja olisi istuttaa aurinkoisessa paikassa.

Miten hoitaa kotona klikkaamalla linkkiä voit selvittää kukan gipotsirta.

Adult gatsaniya - vaatimattomia kasvi, mutta kasvattaa sitä siemenestä - työlästä, Se vaatii tarkkuutta ja hoitoa.

Kasvaessaan taimia olisi pidettävä mielessä, että se alkaa kukkia aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua kylvöstä. Paras aika siementen itävyys pidetään maalis-huhtikuussa, riippuen kasvava alue.

Gatsanii Kasvava siemenistä on varsin monimutkainen prosessi

Kasvien siemenet ovat parhaita syvässä laatikkoa, joista se on kätevä sukeltaa taimia. Jos syvään laatikkoon taloudessa siellä, istuvuus ja rento, mutta sitten, kun ensimmäinen neljän lehtiä, versoja täytyy istua tiettyihin turve-komposti ruukut.

Gatsanii siemenet levittävät lattialle, pitää etäisyyttä 3 cm ja painaa kädellä alaspäin tai ripottele päälle kentällä. Kun tarvitset runsaasti kostuttaa siemeniä suihkeen, laatikko ja peitä taimet lasi tai läpinäkyvä kalvo.

Gatsanii taimi kasvaa koko auringossa lämpötilassa, joka ei ole alempi kuin 18 C °. Kosteutta lasin tai kalvon täytyy puhdistaa päivittäin, ja taimet tuuleta, joka päivä yhä tuulettaa muutaman rutistaa pienille rostochku vähitellen tottua ympäristön lämpötilaan.

Jos se on tehty oikein, puolitoista kahteen viikkoon ensimmäiset taimet näyttävät. Aluksi ne kasvavat hitaasti, mutta vähitellen kasvaessa päivänvalon ja nopeuttaa kasvua vastasyntyneiden gatsany. Kolme tai neljä kuukautta aikaa siirtää taimet avoimella alueella.

Gatsanii alkavat kasvaa ulkona on mahdollista vasta lopullisen määrittämisen lämmin sää. Kukka kotoisin Afrikasta, ja jäädyttämällä se on vasta-aiheinen, vaikka lämpötila laskee +10 ° C: se kuljettaa suhteellisen hiljainen.

kasvit soveltuu parhaiten aurinkoinen alueilla irtomaata. Weeds on huolellisesti rikkakasvien ja valmista reiät taimet. Leveys reiän pitäisi olla noin kaksi kertaa suurempi kuin juuripaakun, ja syvyys on sama kuin postilaatikon taimia. Parantaa maaperän täytyy tehdä orgaaninen lannoite. Taimet istutuksia syytä jaksottaa etäisyydellä 20-35 cm.

Elinsiirron gatsaniyu olla hyvin varovainen, ettei vahingoita juuria taimien. Jos ennen taimien kasvatettu turpeen Erillisissä tableteissa tai turve-komposti ruukut, juuret eheys ei voi huolehtia. Saattamisen jälkeen juuret tarve täyttää reiän kaadettiin hänen maahan ja valmistettu komposti.

Pistokkaita otetaan puolelta esitti niin lähellä kuin mahdollista pohjalevyn pistorasiaan. Leikkaa varret täytyy huolellisesti, pieni terävä veitsi tai leikkausveitsellä poistaa pohja-arkin. Tuore leikattu jauhe jauhe kornevina edistää juurten kasvua. Varret istutetaan astiaan, jonka halkaisija on 8-10 cm, kastellaan ja peitetään kannen tai pakkauksessa. Se on parasta laittaa tuloksena mini-kasvihuone valossa ilmanvaihto, mutta ei kuitenkaan sillä alueella pois suorasta auringonvalosta. Tonkia vie yleensä viiden viikon ja muodostamisen jälkeen ympärillä pensas pistokkaita nuoria versoja kasvi voidaan jo istutettu avoimella alueella.

Huom. Jos suunnittelu puutarhasi sallii läsnäolo ruukut ja maljakot kasveilla - kasvaa optimaalisesti gatsaniyu siemenestä tai pistokkaista suoraan kukkaruukku, jolloin vältetään kriittinen hetki laitoksen elinsiirtoihin. Tämä menetelmä on se, että puhkeamisen jälkeen kylmän poimia potin talossa ja antaa sen talven. Joten on mahdollisuus kasvaa monivuotinen gatsaniyu.

Siemenet Gatsanii hyvin samankaltainen voikukan siemenet

Gatsanii Hedelmä näyttää voikukka, ja sen siemenet ovat samat haihtuvia. Näin ollen, jotta kokoamaan heidät istutettavaksi ensi kaudella, on työskenneltävä kovasti. Suurin vaikeus - kerätä niitä juuri ajoissa, kunnes ne hajallaan puutarhaan. Voit tehdä tämän, rakentaa ympärille sikiö sideharso pussiin. Jos gatsaniya kasvaa kasvihuoneessa, jossa ei ole tuulta, kaikki on paljon yksinkertaisempi: täytyy vain päivittäin tarkistaa kasvien ja kerätä siemeniä.

älä lepotilaan ja on kasvanut vuosittain tehtaan meidän leveysasteilla gatsaniya kedolla. On mahdollista pitää kasvin vasta seuraavana kaudella, kun noutaa sen talven talossa tai kasvihuoneeseen lämpötilassa vähintään 10 C °. Tätä tarkoitusta varten, sopiva lasi Loggia.

Vaatimukset maaperän, jossa viettää talven gatsanii ole muuttunut - se on kevyt ja ravitsevaa. Potti on parempi ottaa isompi ja syvempi pohjaan välttämättä laittaa salaojitus.

Lisäksi kirkkaalle valolle ja harvinaisten kastelua gatsanii eivät tarvitse mitään talvella. Jos kaikki on tehty oikein, on erittäin suuri mahdollisuus, että ensi kaudella afrikkalainen päivänkakkara taas ilahduttaa sinua sen upea värejä.

Tuholaisten ja tautien gatsanii miten hoitaa ja käsitellä tuholaisia

Jos gatsanii luoda kaikki edellytykset kasvulle, tuholaiset eivät pelkää: kukka olisi voimaton vastustamaan niitä itse. Mutta virheitä huolto saattaa luoda edellytykset syntymistä tuholaisten ja tautien. Useimmiten se vaikuttaa gatsaniyu kirvoja, harmaahomeen, punkit, etanat ja etanoita.

Kirvoja. Kirvoja ovat hyvin yleisiä tuhohyönteisten joka syö mahlaa taimien. Tartunnan saaneet kirvat heikentää laitoksen lakkaavat kukkia ja kantaa hedelmää, ja voi helposti saada tartunnan eri sairauksiin. Tuhoamisesta kirvoja voidaan käyttää hyönteismyrkkyjä (pirimifossi-metyyli, bifentriini, jne.), Tai folk korjaustoimenpiteitä - valkosipuli tinktuura tai tupakan, sekoitetaan nestemäistä saippuaa. On myös mahdollista laskeutua lähelle gatsaniey geranium, sipulia tai valkosipulia haju, joka hylkii kirvoja.

Suojautua etanat, voit herättää mezhgryade sora

Päävihollinen biologisen kirva - leppäkerttu, hän syö näitä haitallisia hyönteisiä. Jos asut puutarhassa leppäkerttuja, kirva hyökkäys voi olla pelkäämättä.

Harmaahomeen. Harmaahome - Botrytis on sieni, ja sieni tarvitsee vettä. Saastumisen estämiseksi harmaahomeelta ei tarvitse istuttaa kasveja lähelle toisiaan, kuin silloin, kun kastelu on tarpeen yrittää olla pudota lehtiä. Jos sieni on edelleen "tarttui" ja gatsanii - apua sienitautien, tai esimerkiksi fundazol euparenom.

Etanat. Nämä hyönteiset syövät ympärille versot ja kasvien lehdet, ei antaa hänelle mahdollisuuden kehittää normaalisti. Tietenkin moderni hyönteismyrkyt toimii ja etanat, mutta niiden täydellinen tuhoaminen ei ole toivottavaa puutarhan elämän - koska paitsi terveitä kasveja ne syövät ja kierrättämään kuollut ole. Sen sijaan, että laajaa tuhoa etanoiden ja etanoita paremmin suojella heitä maukasta kasveja - set ansoja, ripottele mezhgryadkovye tilaa soralla, murskattu simpukankuoria tai munankuoria.

Spider punkki. Spider punkki ei hyönteinen, joten hyönteismyrkyt ovat hyödyttömiä häntä vastaan. Käytä on insectoacaricide, fitovern tai neoron. Spider punkki on luonnollinen vihollinen - Phytoseiulus ambliseyus ja punkit, vain saalista. Ne voi ostaa kaupoista puutarhurit.

Lisäksi katso video kukkien, Hauskaa.

Kirkas suuret kukat gatsanii parantaa jopa pahin mielialan ja se on helppoa kasvaa. Ja kukkivat puutarhassa kaikki iloksi Afrikkalainen kultaisen kamomilla hunajaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin