Fuusioimalla valmiin työn kuva

Fuusioimalla kotona

Lasi kiinnityslämpötila tekniikka avulla voit luoda yksinkertaisia ​​pulloja paneelit, alkuperäinen lasimaalaukset ja mielenkiintoisia kunniamerkkejä. Etuna paistaminen on, että tämä menetelmä ei vaadi muotoiluun, ja siksi tuote on saumaton. On mahdollista tuottaa monikerroksisen tai helpotusta koostumus.

Starting sijoitukset - 30 000 ruplaa.

kyllästyminen markkinoiden - alhainen.

Monimutkaisuus yrityksen perustamisesta - 3/10.

Lasi fuusioivaa tekniikka - tekniikka sintrataan lasin kappaletta pinottu piirustus. Tuote on valmistettu erityinen laitteiden korkeissa lämpötiloissa. Tekniikka perustuu vanhin ikkunan käsittelymenetelmä - kuuma emali tekniikkaa. Lämpöyksikön ensiesiintyminen 90 Saksassa. Mutta lasisintterillä alkoi paljon aikaisemmin, päivinä muinaisessa Egyptissä.

Menetelmä paistaminen poistaa kokonaan käytöstä metallin epäpuhtauksia lasi-ikkunat, mikä tekee valmiin tuotteen esteettisesti miellyttävä ulkonäkö. fuusioimalla teknologian avulla on mahdollista luoda monikerroksisen helpotus koostumuksia. Ero tuotteiden puute silmukkaa, joka lisää niiden vedenkesto. Tuotetun lasin ilmakuva, vähän kuin akvarelli.

Laajalle levinnyt nykyään sulakkeen kotona. Tämän tekniikan on mahdollista valmistaa suuria esineitä sisustus (ikkuna insertit, lasimaalauksia seinät) ja eri pieniä osia, jotka voivat sisustaa huone, mikä tahansa ympäristössä ainutlaatuinen ja värikäs.

tuotteiden valmistuksessa suoritetaan eri versioita Kiinnityslämpö: valu, kampa, sulatteet, slamping laitteet, kiillotus ja verhoilu. Kaiverrus lasi ehdottaa muutosta poistamisen vuoksi yksittäisten osien rakenteessa. Kampa - karstaus lasimaalauksia kanssa erikoistyökaluja. Pate de Ware - valu muotteihin. Jos lisäät sooda, sitten sintrataan lasin peitetty pieniä kuplia, putoaa, se näyttää hyvin kaunis ja epätavallinen.

On olemassa useita vaihtoehtoja, miten käyttää koristeet tekniikka yhdistelee sisätilassa:

 • Voit lisätä useita lasimaalauksia laattoja, ne korvataan yleensä kylpyhuoneessa tai koristella, joten parveke tai loggia;
 • Lamppu, valmistaja fusing epäilemättä koristella sisätilojen olohuoneessa tai makuuhuoneessa,
 • myös suuri koriste elementti olisi maljakko kappaletta lasisintterillä.

fusing voit luoda alkuperäisiä valokuva-, kaikenlaiset koristeet, leluja joulukuusi koru. Tämä art ilmentää kaikkein uskomatonta ideoita suunnitteluun.

1

Tuotannon lasin fuusioivaa suoritetaan useissa vaiheissa, joista kukin on tärkeää, että lopullisen ulkonäön ja tuotteen laatu:

 1. Materiaalin valinta ja sen valmistelu jatkokäsittelyä varten. Eli lämmitys lasiosat. Lämpötila määräytyy menettely ja voi vaihdella 650-920 astetta. Kun lasia kuumennetaan sulamis- lämpötilan muutos ei vain muodon, vaan myös väriä. Kun aihion reunat on liitetty, voi alkaa painua prosessi.
 2. Pura tai kaipausta. Lasi kuluttua maksimaalisen lämpenee selviytyä samassa lämpötilassa jonkin aikaa. Aika riippuu tasaisuus kaipuu tulevan tuotteen.
 3. Jäähdytys. Jyrkkä lasku lämpötilan aihion. Tämä on tehtävä pitääkseen tuottaman lämmön väri punainen. Jos et tee tätä vaihetta, lasi muuttuu valkoiseksi uudelleen, ja lopulta mustaksi.
 4. Hehkutus - on prosessi, jossa jännite on poistettu. Ottamalla ennalta määrätty muoto, lasi pysyy vahvana.
 5. Jäähdytys. Se täytyy tapahtua luonnollisella tavalla huoneenlämpötilassa.

Vakionäytteitä sulattamiseksi ovat seuraavat:

 • uuni lämmitysteho jopa 1100 astetta;
 • leikkaamiseen, leikkaus ja pirstaloituminen lasi;
 • lomakkeet fuusioimalla, jolloin saadaan haluttu määrä valmiiden tuotteiden;
 • värillistä lasia, jolla on sama SEC;
 • käsineitä ja suojalaseja;
 • paperi lämpöstabiilisuus;
 • täyteainetta erilainen koostumus.

Perusmateriaalien sulattamiseksi - lasin eri värejä ja lasihelmiä. Alennuksessa on lasia suunniteltu nimenomaan tämäntyyppistä työtä, ne on helppo leikata. ne esitetään laaja valikoima värejä, sävyjä, eri paksuisia ja läpinäkyvyys.

Tällöin voit ostaa lasin sulattamiseksi Spectrum tai toisen valmistajan tyhjä, mutta sinun täytyy tietää, että materiaali olisi suuri COE (lämpölaajenemiskerroin). Yhdessä formulaatiossa, fragmentteja tulisi käyttää samassa suhteessa, mutta tämä antaa lujuutta ja kestävyyttä valmiin tuotteen.

Materiaalit ja työkalut sulattamiseksi ovat vakiona, yhdessä miniuuni sintraukseen mikroaaltouunissa. Jos sinun täytyy ostaa erikseen, pitää mielessä, että lasileikkuri ei saa olla rasvainen, sinun täytyy valita telalla tai timantin kuvioita. Öljy aiheuttaa ylikuumenemista, ja tämä lisää riskiä lasin rikkoutumisen käsittelyn aikana. Ellet ole kokenut ja sinun täytyy fuusioimalla koulutusta, se on parasta valita rulla lasi leikkuri, koska se on helpoin käyttää.

Tuotteet fuusioimalla teknologioita on valmistettu sellaisista materiaaleista:

 • baareja ja jäykisteet (lasi filamentin halkaisija 13-15 mm);
 • kiviä - lasi pisaroita, joiden koko 3-30 mm, litteä toiselta puolelta;
 • fritti - murskattua lasia;
 • konfetti lohkot - pienten levyjen paksuus 20 mm;
 • folio - ohut (0,001-0, 5) metallista paperi;
 • nuudeli - nauhat lasi 5 mm leveä ja 11 mm pitkä.

Kaikki nämä tekijät antavat tuotteille omaperäisyys.

Laatu ja ulkonäkö lopputuotteen riippuu oikeasta suorittamisen kunkin vaiheen. Prosessi alkaa siitä, että lämpenee laitteiden ohjeiden mukaisesti liitteenä uunissa. Säädettävät toiminnot voivat jatkua, kun uuni on jäähtynyt huoneen lämpötilaan. Ensimmäinen tehdä luonnos, se on parempi aloittaa yksinkertaiset muodot ja alhainen elementtejä. Seuraava suunnitteluun vahvistetut lasi kappaletta, kun lasin leikata. Kuumuutta kestävä paperi leikkaus tukea tuotteen alue, joka on hieman enemmän kuin luonnos, kuten kuumentamalla lasi laajenee.

Kun kaikki osat aihion taitetaan, se sijoitetaan uuniin ja peitetään kannella. Jos kiinnityslämpötilan mikroaaltouunissa, on tarpeen poistaa tai kääntää levyn, niin että se ei pyöri. Uuni on sijoitettu mikroaaltouuni, asettaa ja kuumennuslämpötila.

Huomaa, että fuusioimalla omin käsin voi olla täydellinen ja epätäydellinen. Ensimmäisessä tapauksessa, tuote yhtenäinen paksuus ja tiheys. Epätäydellinen sintrauksen Perusjännitteet säilyttää jonkin verran helpotusta ja yhdenmukaisuus. Mitä vaihtoehtoja lopulta osoittautua, se riippuu valitusta tilasta. Maksimi lämmitysaika - 6 minuuttia. Pieni kaksikerroksisen värjättiin alalla kiinnitysprosessin valmistamiseksi noin 2 ja 5 minuuttia. Kolmikerroksinen tuotteita on välttämätöntä sintraamalla 4 minuuttia. Tietyn ajan kuluttua, uunin annetaan jäähtyä irrottamatta kantta. Äkilliset lämpötilan muutokset mahdollistavat lasin, koska kiuas on ehdottomasti pidettävä kiinni. Konekirjoitustaidosta yksinkertaisiin tuotteisiin, voit jatkaa monimutkaisia ​​koostumuksia, kokeilla erilaisia ​​tekniikoita ja työskennellä laskuja.

Soveltamista teknologian kotona on ensin läpäistävä sulakkeen kursseja. Tyypillisesti nämä toiminnot suoritetaan harjoittavien yhtiöiden tuotantoa sarjoiksi. Kurssit Master Lämpöyksikkö tarjoaa paitsi teoreettista tietoa vaan mahdollisuuden oppia käytännön taitoja. Kertyvät tarvittavaa kokemusta, koska teknologian käyttö edellyttää paitsi taiteellista lahjakkuutta, mutta myös tietoa koukerot prosessin. Osa sulan lasin tulee vastata kerroin COE, lämmityksen ja jäähdytyksen vaiheet tulisi pitää hallinnassa, mukaisesti tiettyjen helpottavat lämpötiloissa. Jos et tiedä tätä, se tuhoaa mekaanista rasitusta ja rikkoa lasin.

Kokeneet taiteilijat voivat ostaa uunissa sulattamalla lasityypin Glory Hole. Tämä laite mahdollistaa muokata taiteellinen lasimassan lähes nestemäisessä tai sulassa tilassa. Uunissa on erityinen aukko, jonka kautta tuote on muodostettu. On uunin liukuva alustan, joka mahdollistaa suoran muokkausta. Ensimmäinen, lasi kuumennetaan työskentely lämpötilaan, sitten vedetään ulos uunista niin, että jos kaikki varotoimet lisättiin lasimassan metallisen pölyä, lasijauhetta ja muut. Näiden elementtien suoraan sulan lasin muodostetaan kuvio.

Suorittamaan fuusioimalla täysin vapaaehtoista työpaja ja yleistä laitteita, mutta kiuas sijoitetaan mikroaaltouuniin, ostaa kaikki samat on tarpeen. Sen tärkein ominaisuus on, että se on valmistettu materiaalista, jolla on suuri lämpöstabiilius. Substraatti kuumennetaan uunissa yhdessä lasi ja antaa absorption aaltojen 2, 4 MHz. Mikroaaltojen teho - enemmän kuin 800, tarvitaan metalli seinä, ja irrotettava levy.

Valmistuksessa sulakkeen tuntia tai muiden tuotteiden ehdottomasti noudatettava turvatoimia. Liesi kuumenee hyvin nopeasti korkeaan lämpötilaan, koska kaikki toiminta noudattamisen edellyttämät suojakäsineitä. Käsittelyaika riippuu voima mikroaaltouuni, sekä kerroin COE ja kerrosten lukumäärä. On suositeltavaa aloittaa 2, 5 minuuttia. Kun pilkku koostumus, uuni suljetaan ja poistetaan mikroaaltouuni. Avaa se vain 30 minuutin kuluttua, terävä lämpötilan lasku tekee lasista hauraan.

Teknologia ei anna selkeää ääriviivat tuotteen. Koristeet Hieman epäselvä, ilman määritelty rajoja. Ne ovat taatusti ymmärtävät ne, jotka rakastavat akvarelleja. Jos sovelletaan luonnos ääriviivat, jossa lasi on leikattu, se on tarpeen pyyhkiä alkoholin kanssa ennen sulavan tuotteen, muuten ne ovat selvästi näkyvissä valmiissa koristeluun. Jotta saadaan selkeämpi ohjattuja tehdä ovi kiinnittymistä ja yhdistämällä tämä menetelmä tekniikan kanssa cloisonne emali.

Aluksi tekniikka ei käytetä lasielementit kotona. Mutta kasvu kiinnostusta tämänkaltaiseen luovuutta tuottajien jälkeen kysyntä alkoi tuottaa erilaista sulattamiseksi, joiden avulla jonka voit luoda mestariteoksia voi poistumatta talon. Uutuus menetelmässä on maalattu koristeet seos liiman ja lasin siruja, joka antaa lasin ainutlaatuinen rakenne. Tämä unohdettu ja jälleen henkiin tavalla voit luoda näyttäviä koostumuksia, elementit sisustus ja erinomainen koriste.

Kokonaan tai osittain kopiointi materiaalien on sallittua vain, jos indeksoitu aktiivinen lähde.

Kaikki materiaalit, kuvaus, tekniset tiedot, hinnat vain tiedoksi eivätkä ne muodosta julkisen tarjouksen Art. 437 (2) siviililain.

Fuusioimalla - mielenkiintoisin blogi

Koristelu lasipinta elementtien avulla Kiinnityslämpö.

Seinäkello lasista, sulakkeen.

setti on ostettu, jotka olivat:

Varsinainen keilaaja (jäljempänä "kiln9quot;);

Lasi pullea neliöt eri värejä;

Ohut lasi on hyvin eri värejä (konfettimaiset lasinen allekirjoitettiin);

roundels melko pullea (allekirjoitettu Glass Frith, Frith mutta se näyttää olevan tasaisempi ja pieni);

roundels ovat samat, mutta kukkia (millefori Glass);

dichroic lasi (hyvin pieni ja epäilyttävän näköinen, väri toiminta on tarpeen erittäin huolellisesti poimia);

timantti kynsiviila lasi;

keraaminen paperisubstraatin;

Valerian ampullin (vitsi).

Yksittäisten kuvat eivät näytä, sillä useimmat tullaan alla. No, paitsi että dichroic lasia, jota en ole vielä toiminut, ja lasileikkuri.

Kiinnityslämpötila - kuvia sisätiloissa

Kiinnityslämpötila on universaali näkymä lasimaalaus, mistä on osoituksena valokuvat sivuilla, joka auttaa paljastamaan kaikki sen monipuolinen kauneutta ja monimuotoisuutta soveltamisalan lasimaalauksia. Meidän studio mielellään poimia sopiva luku fyuzingovoy koostumuksen ja tuottaa hänelle kaikki asiakkaan toiveet ja sisustus ominaisuuksia. Taiteellista lahjakkuutta ja hieno kokemus koko tilan mestareiden ja kaikki käytettävissä olevat tarvittavat laitteet ja materiaalit voit suorittaa lasimaalauksia tahansa monimutkaisuus ja koko hyvä hinta-laatusuhde.

Sisältyvien ohjelmien makuuhuoneessa sulakkeen monipuolista. Sisätilojen tämän huoneen tulisi säätää muusta, joten sen suunnittelu lasimaalauksia käytetyt koostumukset lämmin, pastellivärit. Oikein sovitettu elementtejä fyuzingovye näyttämään helpolta ja painoton. Teemakuva makuu voi olla erilainen. Pohjimmiltaan tämä monivärinen geometrinen kuvio, voidaan käyttää myös kuvan kukkia, perhoset, eläin.

Kiinnityslämpö koristella julkisivu kaapin osaston. Runko peili tehdään tätä tekniikkaa on tärkein tekijä tilanteen. Myös sulattaminen voidaan koristeltu tunteja tai laatikot koruja. Seinään tai kattoon syvennys, jossa on asianmukaisesti järjestetty valaistus avusta täyttää huoneen mielenkiintoista modulaatiot kulumisen vuoksi paksuuden läpi sähköisen valon värillinen lasi, ennen altistusta sintrausprosessin monoliittisen koostumuksessa.

Tiukka ilmapiiri kaapin mitään tyylillisiä suuntautumiseen, klassinen tai korkean teknologian, auttaa purkamaan fyuzingovye kuva. Riunok heille useimmiten valita perustuen mieltymysten tilojen omistajan. Huomaa kuitenkin, että kaikki levyt on harmonisesti mahdu tilaan, niin huomattavan paljon aikaa olisi osoitettava valinnassa hänen kuvia. Taito taiteilija, hieno kokemus ja hänen lahjakkuutta luoda tarkasti jopa kuuluisa lisääntymiselle.

Fuusioimalla julkisivun koristelu kaappi huonekalu esiintyy yhdessä koriste toiminta käytännössä: järjestystä huoneessa, suojaa pölyltä kirjoja, lehtiä, dokumentteja, toimistolaitteet. Tällaista tilaa puku kerronta tai abstrakteja kuvia, joka tuolloin luomisen yleensä vyderzhivayutya yhdessä alueella ilman koostumuksen liian kirkkaita. Useimmiten niillä on kasvi, luontoon teema. Myös tehdä sisätilojen epätavallinen ja houkutteleva auttavat luomista valokuvakehykset lasi kiinnityslämpötilan, mikä on parasta tehdä samalla tyylillä, teemoja.

Hyvä vedenkestävyys lasin fyuzingovym sisustus voidaan käyttää kosteassa ja lämpötilan äkillisiä muutoksia. Kylpyhuone sisustus on täydellinen ratkaisu. Fuusioimalla voit koristella tahansa huonekalu. Tämä voi olla peili, jossa on kehys, joka on muodostettu sintraamalla tekniikka, paneeli jäljittelemällä ikkuna, ovi rakenne elementtien alalla sintrauksen. alkuperäisiä huonekaluja suuntautuu myös julkisivun koristeluun, tehty tekniikan tai osio suihkussa.

Tee sisätilojen kylpyhuone yhtenäisempi ja täydellinen ohjeisto pieniä osia lasista. Esimerkiksi saippua, lasi ja hammasharjoja, puuvilla levyt, hylly suihkutarvikkeet tekee sisätilojen omaperäisempi, jos laittaa ne tasainen tai nostetaan fuusioiva piirustus. Sitä käytetään pääasiassa vettä, merihenkisesti kylpyhuoneisiin. Kuitenkin perustuu yleiseen tyyliin huoneessa voi myös käyttää abstrakteja ja kukkakuvioin.

Tämä huone on aina erilainen hämäriin ja pieniä. Siksi lasipaneeleiden markkinaraon koristeltu kiinnityslämpötilan ja hyvin järjestetty valaistuksen avulla voidaan poistaa nämä puutteet. Lisäksi erittäin mukava se näyttää koriste lasisen julkisivun kaapin osaston, se auttaa myös visuaalisesti piilottaa suuri koko huonekalut, mikä on vähemmän havaittavissa.

Käytettyjen lukujen tämäntyyppisten tilojen, pääasiassa tunnettu siitä, että kirkas, värit. Pääkuva tyylit ovat Egyptin, Japanin, goottilainen, klassinen, abstrakti. Jokainen niistä on oma houkutteleva, joten poimia ne kannattaa vain ottamalla huomioon mieltymykset tilojen omistajan.

Olohuoneessa on aina erilainen luomisessa hänen kirkkaan iloisen tunnelman. Auttaa tässä fyuzingovy sisustus, jonka käyttö tietyssä avaruudessa eri tavoin. Päättää tämä aina auttaa luettelo valokuvia, saatavilla osoitteessa. Yhdistelmä värit värjättyä lasia koostumus olisi säilytettävä yleensä alueella, joka on huoneen sisustus tai enemmän allokoitu, mutta on harmoninen. Kuvalle käytetään kukka-aiheita, abstrakti tai geometrisiä kuvioita, maisemia ja eläimiä.

Kaavoitetaan olohuoneessa auttaa organisaatiota osiot koristeltu täysin kiinnityslämpötilan, mikä tekee siitä täysin läpinäkymätön tai sen yksittäisiä osia, jotka ovat vain pieni vivahdus peittävyyttä. Täyttää huoneen kaunis monivärinen sävyjä help kattovalaisimena tai lasimaalaus valmistettu sintraamalla lasi. Mahdollisuutta tuottaa sekä taso- kohokuvioitu lasimaalauksia voit sisustaa olohuone kaunis maljakoita, astioita, kynttilänjalkoja.

Siten löytää sopiva fyuzingovy värjättyä valokuvat jo päättynyt teoksia. Voit oppia lisää erilaisia ​​sovelluksia, luotujen tuotteiden sulakkeilla valmistuksessa käytettävien tyyli huonekalut ja sisustus vaihtoehtoja auttaa alentamaan valikosta:

Edut ja haitat sulakkeen tupakoimattomille

Kiinnityslämpötila käytetään laajalti koristeluun modernit sisätilat. Johtuen absoluuttinen luonnollisuutta käytetyt materiaalit ja hyvä ulkoisen laadun hänestä tuli sijaista klassinen lasimaalauksia tekniikkaa. Lisäksi hän on monia muita merkittäviä etuja, tärkeimmät joista ovat seuraavat:

 • kestävyys;
 • vahvuus;
 • monipuolisuus;
 • laaja valikoima värejä;
 • erilaisia ​​teemoja piirustusten;
 • turvallisuus;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • mahdollisuus yhdistää muiden tekniikoiden kanssa;
 • helppo huoltaa.

Mukaan vähäinen haittoja ovat suuri paino fyuzingovoy värjätään rakenteita. Korjaa se yhdistetään muihin lasikoristelu teknologioita tai täydellinen korvaaminen kevyempi, kuten hiekkapuhaltamalla tai maalaamalla. Toinen haittapuoli on kyvyttömyys soittaa osittainen rekonstruktio tuhoutuneen elementtien vuoksi kiinteys vitrage. Ratkaisu tähän ongelmaan on korvata klassinen tekniikka (särmikkäitä, Tiffany).

vitrage Kustannus kiinnityslämpötilan vaihtelee riippuen monista ominaisuuksista. Tärkeimmät hinnoitteluperusteet ovat seuraavat:

 • vitrage koko;
 • lasi sintrausmenetelmän avulla;
 • elementtien lukumäärä;
 • tuotteen;
 • ikkuna sävyjä käytetään;
 • valmistaja aineita;
 • asennus monimutkaisuus.

Ja merkittävä nousu hinta voi johtaa läsnä lasi lasimaalaus punainen. Lopullisista kustannuksista otamme mukaan toimitukseen valmiin koostumuksen fyuzingovoy paikka.

Käyttö lasimaalaus kiinnityslämpötilassa meidän studio

Kiinnityslämpötila on yksi suosituimmista nuorten lasimaalauksia tekniikkaa, jonka avulla voit luoda pieni koriste-elementtejä ja mitkä ovat todelliset lasimaalauksia eri muodot, koot ja kuvioita. Masters meidän studio tekee monimutkaisia ​​tuote, joka sisustaa sen ainutlaatuinen sisustus, valmistettu sintraamalla lasi. Toteuttavat yksittäisen lähestymistä kunkin asiakkaan, voimme neuvoa kaikissa asioissa kiinnostuksen ja auttaa valinnassa malli ja värimaailman. Tuotannossamme meidän studio käyttää vain materiaaleja tunnettuja eurooppalaisia ​​tuotemerkkejä, ostaa suoraan valmistajilta, mikä takaa korkean laadun ja kohtuuhintaisia ​​joka budjettiin kustannuksia työstä.

1