Fundam monoliittisen laatan laskelma laskin paksuus

Laskin monoliittisen laatan pohjan

Käyttämällä online laskin monoliitti pohjalaatan (laatta) mitat voidaan laskea, muottiin, lukumäärä ja läpimitta ankkurin, ja määrä betonin tarvittava järjestämisestä tämäntyyppisen perusta. Ennen valintaa tyyppi säätiö, varmista kuulla asiantuntijoita, onko tämä sopii tyyppiä ympäristön. työskennellä laskin manuaalinen.

Töissä kiinnittää erityistä huomiota datan sisääntyöntöyksikön!

Jos laskin on hyötyä sinulle, klikkaa yhtä tai useampaa sosiaalisen median painikkeita. Tämä auttaa kehittämään edelleen sivuillamme. Paljon kiitoksia.

työskennellä laskin Ohjeet

Tämä online laskin auttaa laskemaan:

 • alue perustuksen pohja (esim., määrän määrittämiseksi tiivistys- kattamaan valmis perusta)
 • tilavuus betonin tarvitaan täyttää kaikki säätiön annettujen parametrien. Koska betonin määrä järjestettyjä, voivat vaihdella hieman todellisesta, sekä johtuen tiivistyksen kaatamalla, jotta on tarpeen varata 10%
 • venttiilien lukumäärä, automaattinen laskeminen hänen paino, joka perustuu sen pituus ja halkaisija
 • muotti alue ja puun määrä kuutiometreinä ja levyt
 • tarvittava määrä materiaaleja konkreettisia - sementti, sora, hiekka
 • sekä arvioidut kustannukset rakennusmateriaalien

Vaihe 1: Ensimmäinen - ja asettaa koko pohjalaatan - sen pituus, leveys ja korkeus. Seuraavaksi täytä parametrien laskennassa vahvistaminen ja muotti. Laskettaessa ankkuri on määritettävä mitat (pituus ja leveys) solun, joka koostuu yhdestä kerroksesta (rivi) osat, ja rivien lukumäärä (kohdat) on lujittavan häkissä. Myös, halkaisija tangon. Määrittää mitat muotti levyt korjattu.

Vaihe 2: Laskettaessa Konkreettisesti että sementin määrä tarvitaan tuottamaan yksi kuutiometri betonin eri kussakin tapauksessa. Se riippuu tuotemerkin sementin, halutun luokan tuloksena betonin, koot ja mittasuhteet täyteaineita. Oletusarvot osuus ja määrä sementin, hiekan ja soran annetaan viite, kuten tavallisesti suositellaan sementin valmistukseen. Voit muuttaa näitä asetuksia tarpeidesi mukaan.

Vaihe 3: Laskettaessa kustannukset rakennusmateriaalien, huomaa, että kustannukset hiekkaa ja soraa laskin on tarkoitettu 1 tonni. Vuonna hinta sama hinta toimittajat usein julistettu kuutiometrissä. Joten laskea kustannus per tonni hiekkaa ja soraa ehkä tarkentaa tai myyjille. Joka tapauksessa laskelmissa on vielä auttaa tietää arvioidut kustannukset rakennusmateriaalien kaatamalla perusta.

Suunniteltaessa, älä unohda toinen lanka neulominen varusteet, nauloja tai ruuveja varten kotelo, Toimitus rakennusmateriaalien, kustannukset louhinta- ja rakennustyöt.

Vankka talonrakennusta

Jos sinulla tontti epätasaisessa maastossa, esimerkiksi, on hiekkasäkeillä, turpeen ja muiden epäyhtenäisyyttä, kannattaa rakentaa talon monoliittinen perusta. Vankka perusta on erittäin kestävä kaikenlaisten kuormien ja se mahdollistaa talonrakennusta pelkäämättä vajoamisen maaperän.

Rakentaminen tekniikka monoliittinen levy koostuu seuraavista vaiheista.

Ensinnäkin asiantuntijan suorittamaan geodeettisten selvityksiä rakennustyömaalla. Otetaan huomioon ainoastaan ​​tutkimukset maaperän ja rakennuksen rakenteita on määrittää muodossa monoliittisen laatan ja laskea sen parametreja. Tätä seuraa valmistamiseksi kuoppaan. Tämän tyyppistä työtä, tarvitset erikoislaitteet.

Seuraavassa vaiheessa alareunassa kaivon loi hiekka tyyny. Tätä tarkoitusta varten pohjan kuoppaan huolellisesti pakkautunut ja pani geotekstiilien kangasta. Mukaan Geotekstiili rikkoo hiekan paksuus ei ole pienempi kuin 0,2 m, kastellaan ja tiivistetään.

Kuivauksen jälkeen kerros soraa hiekka on täytetty 0,2-0,4 m, ja sitten tiivistetään. Toinen kerros hiekkaa päälle painolasti, paksuus ei ole pienempi kuin 0,2 m, kaikki kerrokset kastellaan vedellä ja tiiviisti tiivistetty.

Saadulle sepeli kerros ohuella kerroksella hiekkaa kaadetaan teräsbetonia verkko (pohjalle).

Betoni hengissä, kunnes täydellinen kovettuminen, minkä jälkeen saatu tyyny asetetaan kerros vedeneristysmateriaalin.

Kehä muotti arvoisesti joukko lautoja. Välttää muodonmuutos seinät on puhdistettava ja kostutetaan vedellä. Asennuksen jälkeen muotti pultteja kiristämällä tai kohdistuksen palkit. Kaikki tarvittavat muotti laatikon ripottele rikki tai maahan, vahvistaa tai stanchions raudoituksen levyt.

Sitten voit aloittaa vahvistaminen, tämä vaatisi vahvistamista. Suosittelemme käyttämään kierretty betoniteräs, ja olla soveltamatta hitsausta. Rahapulassa valssilanka on enemmän liikkuvia ja tallentaa levyn tapauksessa epätasaisen kuormia. Kun taas hitsatuista tangoista kasvaa kuorman, ja levy voidaan antaa halki.

Toiseksi viimeinen vaihe on monoliittinen betoni perusta. Ennen kaatamalla Betonipohjalaatta on tarpeen tarjota koulutusta panoksia huoneen alla viemäreihin, vesi ja kuivatus. Betoni kaadetaan kerrokset noin 15 cm pituista, jonka jälkeen kaikki saavuttaa tason huolellisesti lapio. Ramming betonin on oltava niin kauan kuin se ei ole vettä. Sitten tehdä erityisiä muutoksia pinta on täysin sileä.

Kun koko prosessi on valmis betonivalun ja betoni on kovettunut, alkaa purkamista muotti. Tämän jälkeen rakentaminen perusta monoliittisen laatan pidetään täydellisenä.

Suosittelemme, että rakentamisen aikana kehä tulevaisuuden talon joutua asentamaan viemärijärjestelmään, joka suojaa kellariin tunkeutumista pohjaveteen.

Fundam monoliittisen laatan laskelma laskin paksuus

Lisää suosikkeihin

Aseta sivustosta

Tieto siitä, mihin tarkoitukseen laskin

Online laskin monoliittisen laatan Foundation (laatta) Se on suunniteltu laskemaan koko, muotti, lukumäärä ja halkaisija tangon ja betonin, joka tarvitaan tälle tyyppinen järjestely perustan taloja ja muita rakennuksia. Ennen valintaa tyyppi säätiö, varmista kuulla asiantuntijoita, onko tietojen tyyppi on sopiva ympäristö.

N litny Foundation (UWB) - monoliittinen teräsbetoni pohjan säädetään alle koko alueen rakenteen. Se on pienin pintapaine, muun tyyppisiä. Enimmäkseen käytetään valon rakenteita, koska kuormituksen kasvu kasvaa huomattavasti kustannuksia tämäntyyppisen perusta. Pieni hautaaminen, tarpeeksi heittoliina maaperä, mahdollisesti jopa nostamisen levyn ja alentaa riippuen vuodenajasta.

Noin byazatelno on hyvä vedeneristys puolelta. Lämpeneminen voi olla podfundamentnoe ja sijoitetaan lattiapäällysteen, ja usein käytetään tähän tarkoitukseen suulakepuristettua polystyreeniä.

Mr. seinämän etu laatta perusta on suhteellisen alhaiset kustannukset ja helppouden rakentamisen, koska toisin kuin nauhan perusta ei ole tarpeen järjestää suuri määrä earthwork. Yleensä on riittävää kaivaa kuopan 30-50 cm. Perusteellinen, joka sijaitsee alaosassa hiekka laukku, sekä tarvittaessa geotekstiilien, vedenpitäväksi ja eristekerros.

Käytössä byazatelno tarpeen selvittää, mitkä ovat ominaisuuksia maapohjan perusta tulevaisuudessa, joten se on tärkeä ratkaiseva tekijä valittaessa tyypin, koon, ja muita tärkeitä ominaisuuksia.

D Alley on täydellinen luettelo suoritettuihin laskelmiin lyhyt kuvaus kunkin kohteen. Voit myös kysyä kysymyksiä olevalla lomakkeella oikealla lohko.

Foundations autotallien: laskeminen levyn paksuuden

Joissakin tapauksissa, joita käytetään rakenteen rakentamisen-perusta levy, jonka paksuus laskenta olisi suoritettava erikseen. Vankka muodossa suuri homogeeninen alue on varteenotettava vaihtoehto jopa rakentamiseen melko raskas ja korkeat rakennukset. Tietenkin, kustannukset sen luomiseen voi olla suuri, mutta lopulta saat vakaa ja luotettava perusta. Mistä aloittaa?

Useimmissa tapauksissa, rakentamiseen kylpyammeet, maa taloa, vajat käytetty nauhat arvoisesti ja betonilaatan. Niiden käyttö voit käyttää vähintään materiaalia luoda kestävä pohja. Tämän vuoksi hihnan rakennetta käytetään usein. Toisen tyypin perusta on monoliitti. Homogeeninen pohja, tehty betonista ja vahvistaminen ei nivelet ja täyttää koko alueen tulevaisuuden rakennuksen. Sen rakentaminen maksaa enemmän, mutta yleinen suoritusaika on nopeampaa. Lisäksi on olemassa kaksi tapaa muodostaa monoliittisen päällysteen - täyttö ja pinoamista.

Esimerkkinä hyvän ja nopean perusta - vahvistettuja betonilaattoja. Yksi tai useampi levyt tuodaan rakennuspaikalle ja asetettiin valmisteltuun reikään. Päähaitat tämä vaihtoehto - se on monimutkainen kuljetus suurten betonilaattojen ja kustannukset vuokran laitteita. Lisäksi tiettyyn aikaan voi toteuttaa tarvittavat levyn paksuuden laskeminen. Mutta jos aika on lyhyt, tämä on oikea versio. Se ei tarvitse suorittaa laskennan raudoituksen ja muita lisäelementtejä.

Ei käydä uuvuttavaa kuljetus valtava levyjä, voit täyttää koko alueen konkreettisen ratkaisun, valmiiksi koottu rautarakenteet. Homogeeninen pohja on kestävä, että ei tuhlaa lisämateriaalia.

Laske paksuus monoliittinen rakenne voi olla kaava: S>γn * F / (vc * R0), jossa:

 • S - kokonaispinta-ala työmaan (se on suurempi kuin voima kohdistuu säätiö);
 • γn - turvallisuuskerroin, joka on yhtä suuri kuin 1,2;
 • F - paljon vaivaa, joka tapahtuu säätiön (otettu huomioon laskettaessa kokonaispainon tulevaisuuden rakentaminen);
 • R0 - maaperän vastuksen indeksi alle työalueen (valittuna hakemistosta).

Laskea liittimien lukumäärää tarpeen ottaa levyn leveys (B) ja jakaa sen vaiheen metreinä (0,2) ja sen jälkeen lisätään yksi tanko: n = B / 0,2 + 1. Jos tyynyn pituus eroaa leveys, edellä olevassa kaavassa on korvattu arvo B pituus ja määrän saamiseksi pituuden vahvistettu materiaali.

Jos pituus ja leveys sama, tulos on saatu ensimmäisestä kaava, ja kerrotaan 2: lla saamaan määrä sauvojen veräjäkerroksen. Tapauksessa moninkertaisesti jälleen monoliittirakenteet on 2, koska se vaatii vähintään 2 kerrosta.

Useimmissa tapauksissa, se on turvautuneet toiseen, pitempi suoritusmuodossa. Hän vie paljon aikaa, mutta voit itse suunnitella kaikki yksityiskohdat ja säästää käytöstä erikoisvarusteita. Ennen töiden aloittamista on tarkastella piirustus tulevaisuuden rakentamisen ja laskea likimääräinen kuormitusta perusta. Riippuen vastaanotetusta numerot laskemisessa tarvittavat paksuus pohjan tulevaisuuden. Tämä voidaan tehdä käyttämällä erityistä laskinta. Lisäksi luoda monoliittinen levy ja tarve suorittaa laskennan vahvistaminen, joka sisältää useita osia ja niiden paksuus. Kaikki tämä huolellisesti valmistautua tulevalle työlle.

Vakioarvon levyn paksuus perusta on 20-60 cm. Levy tulisi muodostaa tietyn syvennys kaivettiin kuoppaan. Syvyys sen sijoitus riippuu vakautta maaperän, maaperän jäädytys syvyys ja sijainti lähimmän pohjaveteen. Vähimmäistaso esiintyminen monoliittisen perusta -. Noin 60 cm enimmäismäärä voi olla enemmän kuin 1 m laskennan jälkeen tulevien monoliittisen laatan paksuus on yli, on välttämätöntä valmistaa erityinen sänky soraa ja hiekkaa ..

Ensimmäinen mahtuu noin 10-15 cm: n kerros soraa. Sitä on huolellisesti tasaantunut ja tiivistetään. Päälle sora kaadetaan suunnilleen saman verran hiekkaa. Edellä saatu tyyny voidaan pinota 1-2 vedeneristyskerroksen.

Tämä toimenpide säilyttää kosteuden ja estää levyjen ennenaikainen tuhoutuminen perusta. Vasta, kun kaikki nämä menettelyt, voit alkaa täyttää sivuston ja sen vahvistaminen.

Miten luoda monoliittinen rakenne

Luomassa monoliittinen rakenne näyttää tältä:

 1. Valmistamisen jälkeen työalueen ja pinoaminen suojakerrokset on kaataa betonimassaan.
 2. On välttämätöntä suorittaa vahvikelevyä betoniin kovettuu. Tätä tarkoitusta varten terästangot ja varusteet, josta levisi netissä. On olemassa useita tapoja luoda jäykiste. Se on parasta kuulla kokeneen rakentaja, joka pystyy antamaan oikean kärjen tietyssä tilanteessa.
 3. Jäykistää verkkoon sauvojen tulee olla useita toisiinsa kerroksia.
 4. Nojalla pieni paksuus rakenne pohjalaatan kiloa ei tulisi ylittää 25 cm. Rakennus kaksikerroksinen käyttää suurempia paineita, joten kerros kasvaa 40-45 cm.

Päättymisen jälkeen täyttöaukon tulee olla hieman märkä päällyste koko kuivan jakson, joka voi vaihdella viikoista kuukausiin alueesta riippuen, ja kerros betonia.

Laskeminen pohjalaatan tarvitaan luomaan kestäviä ja luotettavan pohjan rakentamisen kestäviä rakennuksia. Erityiset laskin laskee materiaalien määrää, joka olisi tarpeen luoda vankka perusta.

Riippumatta saadut luvut pitäisi tehdä suunnittelun turvamarginaali. Tämä edellyttää 5-10% enemmän materiaalia kuin oli seurausta laskelmat.