Fuksia talvella hoitoa kotona

Oletetaan kasvaa fuksia kotona

Kirkas, värikäs ja monipuolinen fuksia - jalokivien keräämisessä tahansa viljelijälle. Tuo taloon kauneudesta, on välttämätöntä tietää, että viljelyn ja hoidon fuksia kotona vaativat amatööri huonekasveja soveltamista kaiken tiedon ja vallan.

Fuchsias ovat kuuluisia pitkiä, jossa myöhäissyksyyn kukinnan. Kasvit voidaan kasvattaa Hang-Downing, pensas- ja Stam muodossa. Uskomaton määrä värejä ja tyyppejä lyhdyt hassu yllätyksiä ja nautiskella. Fuchsias kasvavat nopeasti ja ovat hyvin vastaamaan hoitoa. Mutta tunne on tarkkaavaisuushäiriö, kasvi voi oikukas.

Piirteet fuksia kotihoito

Kun kotoa fuksia kukka säilyttää luonteeseen kausiluonteisuuden. aktiivisia kasvun ja kukinnan kestää keväästä syksyyn, ja talven kasvi lepää. Siksi tarkkailla lämpötilaa, kun hoitaa pussitettu kukka on erittäin tärkeää.

Kesällä kasvit ovat parhaita tuntuu kohtalaisen lämmitetyssä huoneessa tai puutarhassa klo 16-24 ° C:

Jos ilma on viileämpää, kasvien kasvu hidastuu, pysähtyy muodostuu uusia nuppuja, eli jäähdytys tulee fuksia signaalin alussa lepoaika.

Ylimäärä hihna 25 ° C: ssa vaikuttaa koriste kulttuuriin painamalla. Fuksia voi heittää silmuja, lehtiä matala, kalpea. Tällaisena aikana kasvit ovat vaarassa hyökkäys tuholaisten ja tautien, ja tämä riski on todennäköisempää viljelyyn ja hoitoon fuksia puutarhassa.

Kuumina päivinä, sinun täytyy ottaa kaikki tarvittavat toimenpiteet:

 • suojata kukinta kauneutta paahtavan auringon;
 • säännöllisesti kasteluveden pehmeä vihreät;
 • lisätä ilman kosteuspitoisuus huoneessa.

Huoneen olosuhteet fuksia täydellisesti kasvaa juuret läntisen tai itäisen ikkunoita. On tarpeen kukkivia kasveja ja lehtien säilyttämiseksi mehukkuus penumbra. Jos potti pakotetaan pohjoisikkunaan, kukka valaisevat jopa 12 tuntia päivässä.

Kastelu ja lannoitus kukka fuksia hoitokodissa

Keväästä syksyyn fuksia tulisi saada runsaasti kastelua, mikä hyökätä loppukauden alennetaan asteittain:

 • suurin tarve veden kokemus kukkivat kasvit;
 • Fuchsia kun lepää, täyttämällä massa kukinnan, maan alla kostutetaan noin kerran viikossa.

Tilanne on toinen, jos kukka on menossa eläkkeelle. Miten hoitaa fuksia talvella?

Talvella, kukat kastellaan korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa. Siten välttämättä tarjoa oleskelun viileässä huoneessa alhaisissa positiivinen lämpötiloissa. Jos näin ei tehdä, viljelyä ja hoitoa fuksia kotona on paljon vaikeampaa.

Puute lämmön ja valon talvella versot laajennettu, lehtien osittain tai kokonaan romahtaa, ja kynnys jää paljas luuranko entinen kauneutta. Kanssa kevään tuloa, nämä kasvit ovat jäljessä nykyistä vähemmän yhdessä ja halukkaita osallistumaan aikaan kukinnan.

Talviruokinta ei tarvita, mutta kasvukaudella, ne auttavat muodostamaan paljon fuksia nuppuja ja toipua nopeasti kukinnan jälkeen. Lannoittaa kukat alkavat maaliskuun jälkipuoliskolla. integroidut välineet viikoittain kukka kasveja, joita käytetään lannoitteita.

Huolehditaan fuksia ja sen viljely kotona on muistettava, että lannoite kastelu suoritetaan hieman kostea alustaan. Lehtilannoitteella ruokinta fuchsias pidetään kääntöpuolella lehtiä.

Transplantaation jälkeen kasvi ei pitäisi syöttää noin kuukauden. Sama sääntö pätee nuoria, vain juurtua taimet.

Nopeuttaa muodostumista vihermassa kasvien kastellaan lannoitteet, joissa on korkea typpipitoisuus. A kirjanmerkkejä ja ylläpitää rehevän kukinnan tarvitaan koostumuksia, joista suurin osa on kaliumia ja fosforia.

Kasvaessaan ja hoitaa fuksia puutarhassa hyvän tuloksen tietyn pukeutuminen koostumuksia, runsaasti orgaanista ainesta, ja aikuiset yksilöt positiivisesti vastata käyttöönottoa hivenaineita.

Siirron hoidossa fuksia kotona

Jotta kasvit on tarpeeksi voimia aktiivinen kukinnan, on tärkeää saada runsas ja täydellisen aterian. Tässä tärkeää roolia maaperän, jossa kukka kasvaa. Kotihoidossa ja fuksia toivottavaa sisältävät vuotuiset siirrännäisiä, joiden pitää esiintyä keväällä - alkamisajan heräämisen ja kukka kasvu.

Substraatti voi olla mikä tahansa haurasta valmis seos koristekasvien, sekoittamalla ne puutarha maaperän tai hyvin pilaantunut humusta. Jos kukka fuksia kasvaa parvekkeella tai kotona, maahan, voit lisätä hieman loam, vähentää kosteuden haihtumisnopeus. Alaosassa keraamisen joka suojaa juuristo ylikuumenemisen, fuksia pot välttämättä tehdä vedenpoisto.

Lisääntyminen fuksia kotona

Luoda uusia kasveja fuksia voidaan kertoa kukkien siemeniä tai kasvullisesti. Usein kasvi- kuten kuvassa, kopiointi, fuksia, kotihoitoon, jossa on paljon helpompaa, ja nuoret kasvit kasvavat nopeammin ja alkavat kukkia.

Leikkaa apikaalisella tai runkopistokkaiden pyynnöstä mahdollista milloin tahansa keväästä ja koko kesän. Tärkeää on vain se, että versot ovat muodostuneet ja terve munuaiset maahan eivät olleet vihreitä, mutta jo semilignified varret.

Kun juurtuvat pistokkaat syksyllä tai talvella, kasvi jotta saadaan enemmän valaistuksen ja tukea "vanhojen" ja lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa.

Pistokkaat leikataan puhdas terävällä veitsellä, minkä jälkeen versot poistettiin kaikki lehdet paitsi alkuun pari. Tonkia fuksia yhtä menestyksekkäästi, voit:

Miten hoitaa fuksia kuluttua siirtämisestä? Sisällä 1-2 viikkoa, kun pistokkaat muodostettu juuret tulevat näkyviin, ne voidaan siirtää yksittäisiä pieniin ruukkuihin, joiden halkaisija on enintään 9 cm. Jos istutus suoritetaan suuressa säiliössä, kuten viljelyn ampelnye kulttuurin säiliössä kuljettaa useita juurtuneet.

Ampelnyh kukkia ja fuksia Bush oli kaikkein rehevä, kasvi kaksi tai kolme vuotta on päivitettävä. Stam yksilöt kasvavat ja säilyttää koriste pidempään. Mutta täällä kasvava ja hoitaa fuksia kotona ja puutarhassa välttämättä aktiivisesti käyttää karsimisesta.

Jos et voi leikata pois pensaasta leikkeet, jotka sopivat lisääntymiselle, käytä fuksia lehtiä. Suuri terve lehdet leikataan yhdessä pistokkaat, ja sitten senttimetri syvennetään märkä perliitti. Olosuhteet aikana päivittäin teplichku ruiskutuksen, korkea kosteus ja lämpötila juuressa Lehtiruodin kehittää pienoiskoossa pistorasiat.

Kun ne ovat riittävästi saada vahvempi, ne erotetaan lehtiä ja istutettu erillisissä ruukuissa. Kotihoidossa on fuksia tulevaisuus ei eroa tavallisista, kun kukka on kasvanut niiden leikkaamiseen.

Miten hoitaa fuksia kotona

Homeland fuchsias ja suosittuja lajikkeita

Homeland fuchsias - Keski-Amerikka, jotkut lajikkeet tuotu Uudesta-Seelannista. Houkuttelevin osa katsoi alkuperäisen kukinnot muistuttavia kiinalaiset lyhdyt muodossa. Väri voi vaihdella puhtaan valkoinen ja syvä viininpunainen-gamma. On monia kahden ja semi-double lajikkeita sekä rapeaksi epätavallinen kukinto, joka tunnetaan myös rannekanavaoireyhtymä.

Niistä lajike voidaan tunnistaa vasta useita luokkia, suosituin kotiin viljelyyn.

Suosituin johtuen aktiivinen sivuversojen kasvun. Se näyttää hyvältä sopiviin kattilat ja muodostumisen aikana asetelmia.

Niistä ampelnyh fuchsias usein löytyy tällaisia ​​lajikkeita:

 • ballerina - mielenkiintoinen kukkia upea fringing. Väri on yleensä kaksivärinen.
 • Anabel - Volumetrinen valkoinen kukintoja.
 • Prince Of Peace - valkoinen sepals, jota ympäröi kirkkaan punainen helma.
 • Hollis Kauneus - Suuri valkoinen ja vaaleanpunainen kukkii.
 • Imperial Crown - pitkänomainen racemose kukinto punainen värisävy.
 • Blue Angel - epätavallinen yhdistelmä valkoista ja violetit kukat.
 • Art Deco - suuret Terry terälehdet valkoinen viininpunainen leikata.

Pääasiallinen sijainti vivahteet ampelnyh lajikkeiden huonekasvit - pakollinen keveiden sivuversojen. Näin saat paksu ja kompakti kasvi.

Tämä kukka voi laittaa ikkunalaudalla tai kasvatettu avoimissa maahan (lämmin ilmasto, tietenkin). Pensaslajistoista myös ovat erilaisia ​​ja anna kasvaa siisti Stam puu tai Bonsai. Useimmiten löydät mainintaa hybridi fuchsias, jotka ovat peräisin nimenomaan kotimaan jalostukseen.

 • alisson Bell - osittain kaksinkertainen terälehdet violetti tai punainen väri.
 • Henriette Ernst - kirkkaan punainen verholehdet epätavallinen hopea runko.
 • vyötärö - appelsiininkukat outoa.
 • Chantal - epätavallisen kierretty violetti terälehdet vaaleanpunainen verholehdet.
 • gootti - viininpunainen terälehdet pinkki kehystetty ja vahvasti näkyvä heteet erottuva sinetti päihin.

Fuksia lajikkeet ovat hyvin erilaisia, etenkin koska lähes joka päivä on uusia hybridejä. Sijainnista riippuen versot usein luokitella ampelnye ja hybridilajikkeiden jotka soveltuvat kotimaan jalostukseen.

Tiedot tärkeimmistä salaisuudet onnistuneen viljelyn löytyy alla.

Miten hoitaa fuksia

Tämä kasvi on ominaista oikukas luonteeltaan, mutta jos tiedät perustiedot temppuja hoidon, voit kasvattaa kaunis pensas. Melko lämmin ilmasto, voit jättää potin kukka kadulla kunnes ensimmäinen pakkaset.

On suositeltavaa ottaa kukka itään tai lounaaseen ikkuna. Suora auringonvalo ei pitäisi olla, mutta Hajavalon fuksia rakastaa. Hyvä valaistus - avain aktiivisesti ja pitkään kukkiva kasvi.

Tämä on tärkeä kriteeri, joka auttaa ylläpitämään elintoimintoja kasvi. Fuchsia rakastaa paljon vettä, että pintakerros maaperän ei kuivata. Kuitenkin, kun se on lepotilassa loka-joulukuun alussa, on toivottavaa vähentää virtausta kosteuden minimiin. Tämä mahdollistaa vahvistuvan ennen uuden kauden, pereuvlazhennost tällä hetkellä voi jopa tappaa kasvin. Fuksia talvi ei vaadi paljon kosteutta, aikataulusta waterings vähenevät suunnilleen samalla tasolla maaliskuussa.

Kasteluveden fuksia toivottavaa ottaa puolustaa ja pehmeä, mutta se on tavallisesti tyypillistä kaikille ruukkukasveja. Mitä spray, sitten säännöllisesti tee tätä menettelyä ei ole kielletty, koska fuksia tykkää suuri ilmankosteus. Haluatte miellyttävän ilman voit laittaa potin kulhoon kiviä.

Tärkein edellytys, kun ruiskutus - vain tehdä se lämpimällä vedellä, ja eivät vaikuta kypsä nuppuja ja kukkia.

Aikana kasvun, tämä menettely hyödyttää vain. Ilmestymisen jälkeen silmut pysäyttämiseksi väliaikaisesti istuntoa vaurioituisi herkkä terälehtiä ja kukkia ei johtanut kuolemaan.

Fuksia kukka melko nirso ympäristön lämpötilaan. Mukava alue: 20-28 astetta keväällä ja kesällä. Klo suuria eroja voi heittää pois kaikki lehdet ja tiukka silmuja. Kesällä "loma" voidaan ottaa parvekkeella tai loggia, aiemmin torjua sijainti vedolta ja polttava säteet. Sellaisissa olosuhteissa, fuksia turvallisesti kestämään ero 30 astetta, mutta korkeammissa lämpötiloissa ovat mahdollisia haittavaikutuksia.

Lisäämällä lannoitteiden ja maaperän koostumus

Vaikka joitakin vivahteita, fuksia kukka tilaa melko vaatimaton pochvosmesi. Valmiina istutus sopivan yleispohjamaaliksi ja voidaan syöttää erityinen junat kukinnan ruukkukasveja. Ulkona se voi olla orgaaninen, ja soveltuvat sisäkäyttöön fuksia yhdistelmä, joka normaalisti saa.

Lannoituksen voidaan suorittaa seuraavasti:

 • Kun istutus on valmis pochvosmesi lähin pukeutuminen aikaisintaan kuukaudessa.
 • Myöhemmin kasvi tarvitsee pukeutuminen viikoittain kasvua ja muodostumista nuppuja.
 • Kukinnan aikana on tarpeen hieman pienentää annosta lannoitetta fuchsia nuput ei heitetä pois.
 • Syksy ja talvilevossa kastikkeet ei voi olla rikki, koska se stimuloi voimakas kasvu, mikä on nyt toivottuja.
 • Keväällä aikataulu ruokinta vähitellen laajentaa, siirtymässä säännöllisesti viikottain.

Lannoitus menettely, on toivottavaa yhdistää irtoaminen juuret. Tämä on tehtävä erittäin huolellisesti, koska metro tämä kasvi on ominaista erityinen herkkyys. Samassa hengessä, yritä juuret koskaan ilmestynyt maanpinnan yläpuolella, muuten se uhkaa kuivumisen ja kuoleman kasveja.

Kasvava fuksia merkitsee vuotuisen elinsiirron isompaan astiaan. Tämä on tarpeen edelleen kehittämiseen ja tuotantoon uusia taimia leviämistä.

 1. Valitessaan pot noin kaksi senttimetriä leveämpi kuin edellinen.
 2. Alareunassa on ehdottoman tarpeen antaa kuivatuskerros, muuten juuret mätänee kasvot.
 3. Pohja- voidaan käyttää sekoitus yleinen ja itse luotuja. Suhteessa 1: 1: 0,5 on otettu pohjalakana, turvetta, karkeaa hiekkaa (voi olla korvattu savi multa).
 4. Laitos olisi lyhennettävä muodostavat kauniin pensas. Versot lyhennetään kummallakin puolella vähintään yksi kolmasosa.
 5. Kasvi vanhasta potin voidaan istuttaa uuteen maapalvelut menetelmällä. On tärkeää, ettei vahingoita juuristo, joten maa com eivät kosketa.
 6. Reunoille sinun tulee täyttää uusi maa, hieman maan tiivistynyt ja hyvin kastellaan. Tarvittaessa jälkeen kutistuminen maaperän on täytettävä uudelleen.

Rajattu kasvien osia voidaan root seuraavia vinkkejä. Kun karsiminen olisi harkittava, miten haluaisit nähdä fuksia, jotta voit vakoilla sopivat vaihtoehdot internetissä tai lehtiä. Jos aiot kasvaa Stam puita, on huomattava, että runko ei yleensä ole liian voimakas, tarvitsevat lisätukea.

Monet viljelijät käyttävät taitava temppu: entwine sauva sopiva kokoonpano versoja. Repot tehtaan tässä tapauksessa yhdessä tuella. Toisessa menetelmässä: muodostetaan puusta kaksi tai kolme kasveja. Rungoilla voi tässä tapauksessa olla "kudos" on letti ja kierretty yhteen. Tällaiset koostumukset ovat tehokkaimpia, kun sitä käytetään fuksia niissä on eri sävyjä ja lohko kokoonpanoissa.

Lisääntyminen fuksia: pistokkaita, lehdet ja siemenet

Kuten aiemmin mainittiin, tehokkain tapa saada uusia laitoksia on juurtuneet. Ne pysyvät vuosikokouksen jälkeen karsimisesta fuksia, ja he voivat kysyä alkaen tuttavat. Lisätietoja tästä ja muita menetelmiä lisääntymisen selitetään myöhemmin.

Leikattu haara fuksia voidaan nopeasti ja tehokkaasti juuren. Tätä tarkoitusta varten, hiekan ja turpeen seos ja yleinen. Erinomaisia ​​tuloksia saadaan yksinkertainen säiliö vedellä.

Jälkeen 10-20 päivää, antaa ensimmäisen haaran juuret, minkä jälkeen se on siirretty ensimmäiseen potin. Sen koon tulisi olla pieniä, muuten voimalaitos käynnistyy kaikki voimat muodostumista juuristo ja maanpäällinen osa hidastuvan kasvun. Seuraavana vuonna, on toivottavaa istuttaa kukka, jonka jälkeen se voidaan odottaa silmuja.

Enemmän aikaa vievä menetelmä. Kuten istutus materiaali keskimääräinen koko levyn revitty yhdessä varren. Tonkia se on valmis tekemään maahan ja säännöllisesti suihkutetaan lämpimällä vedellä. Saadaan aikaan sopiva lämpötila, yläosa on päällystetty läpinäkyvällä säiliön.

Kun kuukausi ja puoli, ensimmäiset taimet näkyvät jatkossa paikalle leikkaus. Tämän jälkeen sinun pitäisi lopettaa ruiskutuksen ja vähitellen "opettaa" alkio on normaali lämpötila.

Fuksia siemenistä kotona

Grow tässä huoneessa kukan siemenistä on vaikeaa. Tätä sovitusta varten, vaikka omasta kerätystä materiaalista, mutta tarvittavat keinotekoinen pölytyksen vanhemman kasvin.

Fuksia siemenet voida syventää yläkansi tarjoaa avointa ja säännöllistä ruiskutus. Kahden viikon kuluttua alkaa näkyä ensimmäisen versoja kuussa he täytyy istua alas ja sukeltaa.

Syyt siihen, miksi ei ole kukintaa fuksia

Tärkein ominaisuus tämän kasvin - houkutteleva kukkia. Muodoltaan ja monimuotoisuus sekä mahdolliset vaihtoehdot värejä, on vaikea löytää kunnon vaihtoehto tälle kukka. Kuitenkin usein huoneessa fuksia ei ota omistajat täydessä kukassa, joten se on hyödyllistä oppia ja korjata perus virheitä hoitaa näitä oikukas kasvi.

Lokakuun puolivälissä, kasvi on välttämätöntä tarjota riittävää hoitoa. Kastelu pienennetään syöttämällä se on toivottavaa luopua kokonaan. Optimilämpötila - 5-12 astetta. Voit tehdä potin lämmittämätön Loggia tai tallentaa sen kellariin. Jos et anna kasvin hyvä levätä ennen kevätkauden, fuksia ei poimi tarpeeksi virtaa varten täydessä kukassa.

Myöhäinen karsimisesta ja keveiden

Nipistä ja leikkaa versot mahdollisimman aikaisin keväällä ja syksyllä ennen "talvehtimisen". Se on välttämätön hygieeninen menettely poistaminen vanhojen ja kuolleet oksat. Keväällä se muodostaa kaunis pensas, sekä tehdä kukka mukainen omaan makuun. Jos näin ei tehdä, kasvi ei ehkä kukkivat hyvin, joten muista ottaa aikaa tämän menettelyn.

Väärä lämpötila järjestelmä

Liian kuuma lämpötila tai äärimmäisen hypotermia on uhka tulevaisuudessa kukinnan. On tärkeää, siteistä silmut ei häiritse normaaliin tapaan kastelu, ei järjestää ja laajentaa potin. Suorasta auringonvalosta on tarpeen tehdä varjossa tai kukinnan ei tapahdu.

Liikaa kapasiteettia kasvit voivat toimia myös negatiivinen tekijä. Fuchsia kasvi silmikoitumistapa alkaa vasta sen jälkeen, kun juuristo täyttää koko purkin tilavuuteen. Jos nuori ampua istutettu superior kapasiteettitarpeisiin, tämä ei voi tapahtua jo vuosia.

Virheellisestä lannoitteiden

Overfeeding ja ravinteiden puutetta on myös ei-toivottua. Ylläpidämme hyvää aikataulu soveltaa typpi- ja monimutkaisten lannoitteiden on tarpeen aikana koko kukan kehitystä. Kun varret näyttävät silmut ei tarvitse vahvistaa ja yleistyvät ruokinta. On suositeltavaa säilyttää sama tila, kun kasvit ovat valmiita kukkia, se tarkoittaa, olet jo tekemässä sitä oikein.

Kirkas ja epätavallinen kukat fuksia huone aina houkutella silmään ja erityisen ylpeitä omistajia. Kaikki tuntevat sen oikukas luonteen, mutta tarvittavat edellytykset, tämä kasvi on varmasti kiittää rehevä ja pitkä kukinta. Oppii salaisuuksia miten kasvaa fuksia ja levittää sitä pistokkaista, lehdet ja käyttämällä siemeniä, voit siitä tuotteesta artikkelin.

Kopiointi sivuston materiaalien on ehdottomasti kielletty!

Miten huolehtia huoneen fuksia

Fuksia - on monivuotinen kasvi, joka kasvaa luonnonvaraisena Keski- ja Etelä-Amerikassa ja Uudessa-Seelannissa. Huone Fuksia on hybridi kasvi on monia lajikkeita ja muotoja. Viljelmää kasvatetaan yli 200 vuotta, ja sen viljelijät kutsuvat "japanilainen lyhty" tai "Ballerina".

Luonnollisissa olosuhteissa, fuksia näyttää pensas joustava oksat. Lehdet kasveja vihreä tai punertava, ovat soikeita, hieman terävä kärki Hammastettu. Kukat muodostuvat verhiöllä ja Corolla putkimainen kaareva reunat. Blossoms runsaasti ja jatkuvasti roikkuvat kukkia. Heteet enää kupit, kulhot terä enää terälehtiä. Fuksia kukkia pitkä varsi, ja niiden väri on valkoinen, pinkki, oranssi, punainen, kerma, lila ja violetti.

Fuksia talossa ei vaadi monimutkaista hoitoa, mutta kukkakauppias on tiedettävä joitakin yksityiskohtia siitä. On suosituksia valikoima taimia, hoitaa kasveja lepotilan aikana ja kukinnan elinsiirtoja ja karsimisesta.

Miten valita fuksia taimet myymälässä

Myymälöissä myydään sellaisinaan tai fuksia 3-4 pistokkaita. Tämä riippuu potin, jossa kasvi on kasvanut. Valitsemalla taimi, sinun täytyy kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Muodostetaan oikein kasvi on saatu päätökseen venytetään;
 • onko laitteisto suotuisissa olosuhteissa;
 • onko se näyttää terveeltä - tumman vihreät lehdet ja suuri, kaunis tiheä pensaat;
 • Sitä ei pitäisi nähdä juuret alemman potin reikiä.

Jos kasvit näyttävät hyvältä, mutta pieniä lehtiä, kasvi ei ole niin nopea ottaa koristeellinen ilmeen. Pieniä lehtiä voi ilmoittaa riittämätön kastelua ja lannoitusta.

Huono, jos taimet sijaitseva liike pimeässä ja huonosti kastellaan. Silmut tällaiset kasvit voivat pudota ja lehdet muuttuvat keltaisiksi.

Kun ostat taimet fuksia tärkeää varmistaa, että niissä ei ole tuholaisia. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tutkia alapintaan lehtiä, ja jos ei ole paikkoja ja pisteitä, niin kaikki on kunnossa. Myös sen jälkeen ravistelun kasveja ei pitäisi poiketa jauhiaisen, ne ovat hyvin vaikea päästä eroon.

Hoito fuksia kotona

Hoitaa fuksia kotona on helppoa. On olemassa muutamia salaisuuksia hoitaa fuksia, ja ne kaikki ovat helppoja.

Fuksia rakastaa viileä huone, kesällä lämpötila ei saa ylittää 20 astetta. Hänen lähestymistapa pohjoiseen tai itään ikkunalaudalle. Kesällä kasvi tarvitsee pelastettu tukkoisuutta; jos mahdollista, on tarpeen varmistaa paikka parvekkeella tai pihalla, jossa vain aamulla saavat auringonvaloa. Loput päivän fuksia parempi olla penumbra. Jos ei ole majoitusvaihtoehtoja talossa tehtaissa hajanaisen auringonvaloa, fuksia tuntuu hyvältä ja keinovalossa.

Kukkien kastelua tulisi olla säännöllistä, mikä on erityisen tärkeää aikana, jolloin kasvun ja kukinnan. Vesi on suodatettava tai puolustaa. Se on myös erittäin hyödyllinen suihkuttamalla vettä kesällä, se on virkistävä kasvi. Kostutus voidaan saavuttaa myös sijoittamalla tehtaan potin vedellä tarjotin.

Keväällä ja syksyllä kestää aktiivinen kasvuun, lisääntymiseen ja kukkivat kasvit. On pidettävä huolta siitä, mitä ruokkia fuksia keväällä, koska tämä tulee olemaan suuri rooli aktiivisen jakson elämän kasvi. Kukinnan kukka edullista lannoitteet, jotka sisältävät runsaasti kaliumia ja fosforia.

Asianmukaista hoitoa huone fuksia kuin vuotta miellyttää sen omistaja sen herkkä kukkia.

Ominaisuudet hoitoa kukinnan

Kun kukinta fuksia, on olemassa joitakin erityisiä suosituksia huoltamisesta. Kukinnan kastelu pitäisi olla riittävä ja säännöllinen. Hyväksyä kosteus pysähtyminen juuret, mutta kasvi on kasteltava kuivauksen jälkeen pintamaan.

Fuksia on herkkä muuttaa, joten erityisesti kukinnan aikana voi tehdä permutaatio ja kiertää kasvi. Tällaiset toimet ovat täynnä abscission kukkia ja nuppuja.

Monet kasveja voida istuttaa kukinnan aikana, tämä sääntö pätee fuksia. Ottaa huomioon lannoitteita, sitten, esimerkiksi, lannoite "Kemira lux" käsittää typpeä, kaliumia, fosforia, rautaa, sinkkiä, mangaania, booria, kuparia, molybdeeniä. Se sopii hyvin ruokintaan fuksia. Koska tulo silmut voidaan kasteltava fuksia nestemäisiä lannoitteita kukkakasveja välein 1 päivä viikossa.

Istutetut fuksia tarpeen. Se syntyy, kun laitoksen ostosta, sekä miten potti jää pieneksi. Maaperää fuksia koostuu turvetta ja lehtien maaperän, hiekan, turve ja humus, jotka tehdään yhtä suureen osaan. Voit käyttää osto maaperän valmis kasvi. On erittäin tärkeää luoda salaojitus alareunassa potin.

Suotautumisen voi olla tavanomainen konkreettinen lohko, joka on sijoitettu päälle maaperän. Tehtaan uusi kattila on kertakorvauksen maa, jossa se kasvaa. Jäljellä olevat tyhjät tilat täytetään seoksella maaperän.

Siirron jälkeen, fuksia laiteta valoa, leikattu pituus varsien kolmasosa, hyvin kastellaan ja suihkutetaan. Jos toimenpide suoritettu oikein, kasvi vapauttaa paljon värejä.

Leikkaaminen ja muotoiluun fuksia alkaa, kun kasvi on vielä leikkaus. Tämä kasvi on hyvin muovinen, ja siksi se voidaan antaa minkä tahansa muodon - ruusut ampelnye, pyramidi, Stam puu.

Hiljattain omistajat fuksia kysymys syntyy usein, kun voit leikata fuksia. On suositeltavaa leikata fuksia kaksi kertaa vuodessa: lokakuun alussa, kun kasvukausi on ohi, ja tammikuun alussa. Ensimmäisten rajaus poistaa kaikki kuihtuneet varret. Leikataan 2 cm: n korkeudelle lepotilassa silmuja. Toinen sato on tarkoitettu lopullisen muodostumisen kruunu.

Kun kasvi saa vain taloon, hänen on sopeuduttava. Kukkakaupat usein tietää, milloin ja miten nipistää fuksia oston jälkeen, muodostaa se tarvittaessa. Jälkeen sopeutumista ja tonkia tehdas tuottaa uusia lehtiä. Tässä vaiheessa, sinun täytyy prischipnut huipulle kasvi. Että laitos oli pyshnotsvetuschim ja lehtivihannekset, uusia versoja ja hyppysellinen.

Optimaaliset olosuhteet talvehtiminen kasvit

Eri vuodenaikoina, fuksia läpi eri elämänvaiheissa ja kehitystä. Sen lisäksi, että jaksojen aktiivisesti kasvua ja kukintaa, sinun täytyy tietää mitä tehdä fuksia syksyllä ja talvella.

Jos jaksoja aktiivisesti kasvua ja kukkivat maaperän kosteuden tulee olla melko yleisiä syksyllä vähentää kastelua taajuudella, ja talvella kastellaan 1-2 kertaa kuukaudessa.

Talvella ilman lämpötila huoneen voidaan fuchsia 15 ° C: ssa Laitos on mukava klo 8-10 astetta. Talvehtii fuchsias asunnossa voi olla parveke tai loggia, mutta se kannattaa varmistaa, että lämpötila ei ole liian alhainen. Muuten, fuksia talvi ei tarvitse lannoittaa.

Talvella on tärkeää istuttaa levätä niin kuin pitääkin. Virkistäytyä uusi kausi fuksia antaa runsas kukinta, joka kestää pitkään. Joukolle voimalaitosten ennen talvilevossa tarvitse leikata ja poistaa kaikki tuholaisia.

Fuksia toteutetut lisätyistä kahdella tavalla - siemeniä ja pistokkaita.

Siementen lisäämiseksi. Eteneekö siemen kasvattajat ovat enimmäkseen kiinnostuneita. Tämä johtuu siitä, että siemenestä kasvatetun fuksia ei säilytä alkuperäiset piirteet kasvin (harvoin säästää).

Aikana siementen lisääminen täytyy poistaa itsepölytyksen kasveja ja hyönteisiä pölyttää sitä. Tätä varten unblown kukan haluat poistaa ponsien on leimautuminen isänsä syy siitepölyä kasveista. Lisäksi kuluminen kukka kankaan tai paperipussiin, pujota kiinnittämiseksi alle kukka, joka eristää sen hyönteisiä.

Jälkeen kypsyminen hedelmää, hakataan poimia sen siemeniä, joka myöhemmin pitää kuivata.

Fuksia siemenet kylvetään märkä alustaan ​​ilman tukkeutumista. Esimerkiksi pakkauksessa luotu kasvihuoneessa on hyvä valaistus ja noudattamista huoneenlämmössä. Muutaman viikon pitäisi nähdä ituja. Pari kuukautta ituja sukelluksen jälkeen pari kuukautta lisää istutetaan yksittäisissä ruukuissa.

Ympäristölle pitäisi vähitellen totuttaa taimia, koska ne voivat kuihtuvat ja kuolevat ilman sopeutumista neteplichnym olosuhteisiin.

Pistokaslisäys. Vielä luotettava tapa lisääminen fuksia - pistokkaita. Sitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden, mutta kevät on suotuisa ajanjakso. Ottanut nuori pistokkaat 10-20 cm pitkiä. Lehdet poistetaan alareunassa, kun taas jäljellä oleva puoli on lyhennetty.

Juurruttaminen varret sijoitetaan suodatettua vettä ja peitetty muovipussiin tai pullo. Noin 4-10 päivänä on juuria. Ei tarvitse odottaa, kunnes ne ovat hyvin pitkänomainen, ne voidaan istuttaa suoraan alustaan.

Fuksia vähän alttiita tautien ja tuholaisten hyökkäyksen. Yleisimpiä ongelmia tapauksissa sopimattomasta hoidosta ja kastelua.

Taudit ja tuholaiset fuchsia:

 • Näkyvät keltaisia ​​raitoja tai ruskeat läiskät lähtee talvella - liikaa vettä. Fight: tehdä kohtalainen kastelua;
 • Välinen suonien näyttävät keltaisuutta - puute mangaania. Taistelevat: rehutehtaaseen lannoite, joka käsittää halutun kohteen;
 • Lehdet näyttävät kastepisarat valkoista jauhemaista laastaria - seurausta liian korkea kosteus. Paini: suihkuttaa liuosta, fundazol;
 • Lehdet kellastua - ei riitä magnesium ja typpi. Taistelevat: hedelmöittää kasvin ravinteiden sisältää tarvittavat elementit;
 • Fall lähtee - riittäviä mahdollisuuksia juoda, vähän valoa, kuivaa ilmaa. Fight: tarjota mukava edellytykset kasvi;
 • Silmut pudota - vikatilanteessa kastelu kukka häiriintynyt kukinnan aikana. Paini: ei järjestää potin kukinnan aikana, normalisoida kastelu;
 • Lyhyt kukinnan - ei riitä ruokinta, valo, tai liian kuuma, ja riittämätön kastelua. Taistelevat: Selvitä, mikä seuraavista on enemmän kuin syy tapauksessa ja korjaamaan tilanteen;
 • Näkyvät ruskea ympyrä alareunassa lehtiä - ruoste tauti. Paini: poista sairaat lehdet, hoitoon huumeiden kasvi "Topaz", instrumentteja, jotka joutuvat kosketuksiin kasvin desinfioida;
 • Ulkonäkö valkoinen kärpäsiä - lentää toukat imevät mehut kasveista. Paini: pese vedellä ja saippualla lehdet, fuksia käsitellä erityistä valmistelua.
 • Kesän lämpö on pelättävissä ylikuumenemisesta kasvien juurien. Ratkaisu tähän ongelmaan - kasvaa kukkia keraaminen potin paksut seinät.
 • Fuksia hyvin herkkä muunnelmia, sen sijainti on vakio. Jos fuksia tämä ei pidä jostakin, se saattaa menettää lehdet.
 • Kun fuchsia valo ei riitä, se voidaan laajentaa korkeus, mutta se ei kukkia. Näet tämän tilan kasveja, on tarpeen tilanteen korjaamiseksi, joka tarjoaa riittävän määrän valoa.
 • Overfeed lannoite fuksia ei ole tarpeen, koska tämän seurauksena se antaa lehvistönsä ja ehkä pari kukkia.
 • Jos kasvi aikaa sorretaan huonon sään tai puuttui ruokaa ja vettä, se voi hyvinkin rauhoittaa ruiskuttamalla huumeiden kasvustimulantit.

Joku jo otti itselleen juuri tällaisen https://www.neoform.su/teplitsy-kremlevskie/lyks/ kasvihuoneessa? Haluan antaa.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

Erinomainen artikkeli, paljon hyviä vinkkejä! Olen nyt Thaimaassa ja mursi hänen päänsä, jos se on järkevää.

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin