Freesia kukkia kuva

freesia valokuva

Galleria "Freesia kuva" sisältää värikuvia ja historian kukka.

Nimi "Freesia" kukka nimettiin kunniaksi Dr. saksalaisen Friedrich Heinrich Theodor Freeza. Juuri tämä ensin lääkärin kuvaili kukan ja tehnyt valtavan panoksen viljelyyn freesias.

Koti hämmästyttävä freesiaa on Cape alue, joka sijaitsee Etelä-Afrikassa. Tämä Etelä-Afrikkalainen kukka tuoksu muistuttaa lilja. Tämän vuoksi kukka tuoksu nimeltään (ja kutsutaan) "Kap kielo."

Etelä-Afrikkalainen freesia tuli Eurooppaan (tämä tapahtui myöhään 18th century). Ja koska yhdeksästoista luvulla alkoi kasvaa freesia, koristekasvina. Ihana tuoksu innostunut kukkien kasvattajat ja aristokraattien. Etenkin tuoksu. Se, että eri lajikkeiden kukkien ja haju eri tavalla. Eri värit - eri maku.

Cavaliers olivat "arvolla" kimppuja. Väri ja haju.

Venäjällä freesia tuli vasta myöhään 19th century. Ja kustannus kukka upea rahaa. Ei ihme, että kutsutaan "kukka aristokratian."

Pidit kuva freesia?

Tuon kiinnittää huomionne kuvagalleria:

1

Kivoja kuvia ja kukkia! Nähdä video Samanlaisia ​​kuvia: www.youtube. ? Com ​​/ watch v = S1hacUisK49amp; list = TLTb54CqwCXFs - Spring Waltz ja ... Kauneus Freesia

Pidin 02 ja 15 niin erilaisia ​​!! Mutta kauniisti kaunis! Kiitos!

Freesia lähtöä ja laskua, freesia valokuva, kuvaus

Sitä pidetään yhtenä kauneimmista kuuluvien laitosten järjestystä sipuli. Kasvaa puutarhassa on mahdollista tavallisia kodin. Freesia yhdistyvät tyylikkyys, tyylikkyys ja arkuutta, on miellyttävä tuoksu, epämääräisesti muistuttaa kielo. Kukka on erinomainen koristelua kimpun, joka kykenee pitkään ei haalistu eivätkä viettää tuoreutta. Huomiosi on hoito ja istutus freesia, freesia valokuvat, kuvaus.

Kasvien kasvua saavuttaa metrin korkeuteen, varsi vahva oksat. Kukinto ovat erivärisiä - valkoinen, punainen, oranssi, sininen, keltainen ja muita värejä.

Vaatimukset viljelyyn kukka

Oikea ratkaisu on peruuttaminen freesia kasvihuoneeseen olosuhteissa. Laitos on melko photophilous, mutta ei reagoi suoraa auringon. Hän ei siedä vetoa.

Maaperän koostumus sen pitäisi istuttaa löysä ja on hyvä salaojitus. Se on parasta valmistaa sekoitus turvetta, lehtiä, humus ja SOD koostumus otetaan saman verran. Happamuus on tässä tapauksessa heikko.

Rehevä värit täytyy noudattaa tiukasti tietyssä lämpötilassa, jota ei saisi ylittää kaksikymmentäkaksi astetta. Laitos vastaa hyvin kosteutta, mutta spray on varottava saada vettä kukkia ja nuppuja munasarja.

Ennen tätä Kukkasipulien hieman iti asettamalla ruukkuihin maahan. Keväällä, pakkasen jälkeen, freesia voidaan siirtää avoimeen sänkyyn. Se soveltuu parhaiten tämän päivän toukokuuta.

Kuopat valmistetaan siten, että lamput on istutettu syvyydessä noin viisi senttimetriä. Aikaväli on välillä kolmesta viiteen cm, riippuen koosta mukulat. Istutus maan peitossa ja multaa.

On muistettava, että freesiaa pitäisi syöttää hyvää kasvua. Ensimmäistä kertaa on mahdollista suorittaa ammoniumnitraattia nopeudella kaksikymmentä grammaa lääkeaineen ämpäri vettä. Sen jälkeen, kahdesti kuukaudessa, tehty kalium suola ja superfosfaattia, laimennetaan vedellä.

Maaperä on löysätty weeded rikkaruohot, mikä on erityisen tärkeää, että ensimmäisessä vaiheessa kasvun. Samaan aikaan olisi järjestää kastelu - runsas ja säännöllinen, jolloin saadaan aikaan tasainen kosteus maaperän.

Kukinta kestää yksi kahteen kuukauteen sen jälkeen kastelu voi olla vähemmän ja lopulta pysähtyy kokonaan.

Se kirvoja, ripsiäisten, hämähäkki punkki, rupi, eri mätänee. Infected kukkia olisi poistettava puutarhan ja tuhota. Estää näitä kielteistä kehitystä, tulisi olla ennen varastointia ja aikaan istutus kukkasipuleita käsitellä mangaani liuokseen. Niin ettei laho, pitää kastelu säännöt - maaperä ei pitäisi kuivua ja vakavasti kostutetulla.

Tätä tarkoitusta sipulit istutetaan elokuun lopussa ennen kostuminen niitä kasvua stimulaattori. Alareunassa säiliön tarvitsee salaojitus. Potin lamppu on paras aluksi kestämään ilman kastelua hyvin valaistussa tilassa, jonka lämpötila on viisitoista astetta. Kynnyksellä lämpöä ituja pitäisi olla enemmän (noin kaksikymmentä) ja alkaa kastelua.

Monet uskovat, että kasvavan freesiaa kotona on paljon helpompaa kuin puutarhassa. Mutta on myös - esimerkiksi tarve luoda keinovaloa, rekvisiitta kasvi.

Kuten näette, kaunis kukka vaatii erityistä huomiota. Mutta jos teet kaiken oikein - he kiitos kauniine kukkii.

Freesia - istutus ja hoito kedolla

 • Kaikkia värejä voidaan kutsua universaali mitattuna niiden paikka viljely: Jotkut viihtyvät vain kotona, toiset tarvitsevat vain lasku auki maahan. Mutta kaikki tämä ei koske freesiaa - kukan sipuli kulttuuri, joka onnistuneesti kasvaa sekä kotimaassa että kasvihuoneessa, ja niiden mökillä.

  Lajien ja lajikkeiden freesia aikamme saadaan riittävän suuri määrä, mutta niillä kaikilla on seuraavat ominaisuudet yhdistetään:

  • varsi alasti ja raskaasti haarautunut;
  • Lehdet ovat pitkät, suorat ja hyvin kapea ja tasainen;
  • kukat ovat hienovarainen miellyttävä tuoksu;
  • kapea kartio kukka.

  Kasvien korkeus ja kukka koko riippuu tiettyä lajiketta.

  Freesia hyvin nopeasti saanut kannatusta kuljettajien kukkakaupat monista syistä, joita ovat:

  • monipuolisuutta kasvutilaa;
  • kukkiin ja tuoksu huokui niistä;
  • Leikkokukat ovat erittäin kestäviä.

  Seuraavia pidetään suosituin ja konstailematon tavallaan kolmenlaisia ​​freesia ja tarjoaa yhteenveto niiden ominaisuuksista. Haluan todeta heti, että kaikilla kolmella lajilla on sekä yhteinen ja kaksinkertainen lajikkeet (niillä on aina sana "Double" otsikossa).

  1. Freesia Armstrong. Keskimääräinen korkeus pidetään näkymät, lajikkeita, jotka päästä korkeus enintään 70 cm. Kukat itse tulla monia sävyjä punaista ja muotoinen kelloja. Grade "Cardinal" tunnetaan, valoisaan punaiset kukat kerätään nemahrovye Yhdeksän röyhy 9 ... 11 kpl.
  2. freesia hybridi. Näkymä pitkä - jotkut lajikkeet voivat vymahal 1 m Tämä varsi on hyvin haarautunut, kukat ovat suuria ja niillä on erilaisia ​​värejä .. Se kasvaa hyvin jopa kuivilla alueilla. Yksi suosituimmista lajikkeista freesia hybridi voidaan tunnistaa "Ballerina", "Rosemary", "Pimperinu" ym.
  3. Freesia valkoinen (nadlomdennaya). Kääpiö keskuudessa freesias. Kasvit päästä korkeus vain 40 cm, mutta tämä seikka ei vaikuta kukka koristelu: kustakin ohut varret muodostuvat enintään viisi kukkia. Tämä tyyppi on varhaisin freesioita, sillä kukinta jo huhtikuussa.
  4. Lajike "Alba"Ilahduttaa tahansa viljelijälle sen valkoisia kukkia, jotka näyttävät riittävän suuri taustalla pieni koko pensas. "Tuoksuvia" houkuttelee sen ohuen Landysheva tuoksu tihkuu keltaisia ​​kukkia.

  Freesia: lajike Alba

  Kuten edellä on korostettu, on yksi niistä tärkeimmistä eduista freesia kuin kukka kulttuuri on universaali paikka sen viljely. Näin ollen edellytykset käsitellään myöhemmin, joihin on vastattava valinnasta riippuen tämän paikan.

  Viljely freesia kedolla

  Paikka istutus freesiaa tontille tulisi valita perustuu siihen, että vaikka hän ei pidetä riittävän lämpöä rakastava kasveja, ei voi sietää suoraa auringonvaloa. Siksi se on ihanteellinen paikka, jossa erittäin kevyt harjakattoisia varjostus.

  Kun olet valinnut sopivan laskeutumispaikan voi alkaa valmistella maaperää sitä. Jos terät tulee kasvamaan lapamato, sinun täytyy kaivaa sopivaan kokoon reiän syvyys 40 cm ja tehdä kukkamullalla siinä.

  Jos se on istutettu peräkkäin, sitten kaivetun ojan sama syvyys ja leveys 40 cm, ja täytettiin seoksella, jonka maan. Maaperä on löysä, on suositeltavaa tehdä maaperän seos yhdistämällä turve, humus, komposti ja puutarha maaperän pintakerroksen suhteessa 1: 1: 1: 1, vastaavasti.

  Myös löysää, voit tehdä vermikuliitilla tai joki hiekka. Freesia hapan maaperä ei pidä, niin maa hapan maaperä on ensin suolanpoistokäsitellä kalkitus. Myös valmistettua maaperän seoksella, lannoitteet: typpi ja fosfori-kalium.

  Freesia ei enää Venäjällä joitakin eksoottisia kukkasipulit joita on vaikea löytää hyllyiltä puutarhanhoito myymälöissä. Ostamalla taimiaineistot, ennen kuin ostat sinun täytyy huolellisesti tutkia sipulit puuttuminen laho ja homeen. Lisäksi niiden on oltava tiivis ja vankka, ei pitäisi olla kuivunut ja pehmeät osat.

  Jos päätettiin kasvattaa siemenistä freesia, joka on enemmän aikaa vievä prosessi, niin osto taimiaineistolain pitäisi testata pakkauksia tahansa siemeniä, tarkista sen eheyden ja säilyvyyttä.

  Valmistus taimiaineiston istutus

  Ennen istutusta sipulit alkavat valmistella jo huhtikuun alussa. Ensisijaisesti ne puhdistetaan kovia hiutaleet ja liottaa tunnissa liuokseen, jossa on fungisidia (hyvä auttaa fitosporin). Tämä estää riski sienitaudit, ja sipulit itse ovat vastustuskykyisempiä hajoamisen.

  Tämän jälkeen koko istutus materiaali istuu erillinen ruukuissa syvyys 5 cm itämistä. Ruukut istutettu sipulit sijoitetaan hyvin valaistussa lämpimässä paikassa ennen istutusta ja näytön maaperän kosteutta.

  Siemenet ennen istutusta, ja sitä tulisi käsitellä sienitautien ja istutetaan istutus, joka on täytetty ravinteiden substraatin. Top siemeniä kevyesti sirotellaan maaperään (3 ... 4 mm), hieman märkä pinta spray ja suojalasi (voidaan kääriä muovipussissa).

  Kun taimet täytyy laittaa ne ikkunan ainusea auringonvaloa ja varmista, että maa ei kuivu astiaan. Tyypillisesti siemen istutus menettely freesiaa taimet alkavat huhtikuun 1 ... 1,5 kuukautta ennen istutusta auki maahan. Halusin vain todeta, että freesiaa kukkivat siemenistä vain 8 ... 9 kuukautta istutuksen jälkeen. Siksi hyvin harvat se istutetaan auki maahan.

  Lasku freesia suositellaan aloitettavaksi puolivälissä - toukokuun lopulla, jolloin todennäköisyys paluuta pakkasen lähestyy nollaa.

  • Esitetyssä kaivannon tai reiän tai taimet istutetaan sipulit etäisyydellä 3 ... 5 cm: n välein.
  • Jos on rivien välisen etäisyyden on tarpeen tarkkailla 15 cm.
  • Freesia sipulit haudata 3 ... 6 cm, riippuen niiden koosta.

  Valmistelu istutus sipulit Freesian: Video

  Freesia - kahden viikon kuluttua istutuksen: Video

  Kasvava freesia sisätiloissa

  Tämä kukka kulttuuri on tullut suosittu puutarhurit tilaa yhdestä yksinkertaisesta syystä - se pystyy kukkivat ehdottomasti mitään aikaan vuodesta, kaikki riippuu termin sen Pot. Tietenkin monet odottavat on talven kukintaa, koska pieni kukka miellyttää silmää tähän aikaan vuodesta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy istuttaa freesia sipulit elokuun lopussa - syyskuun alussa potin.

  Ennen istutusta sipulit säiliössä täytyy käsitellä niitä:

  • fungisidit ennaltaehkäisevästi estämään erilaisten sairauksien ja sieni mehustusta;
  • kasvua aktivoida nopea herääminen ja kehitys sipulit.

  Viljelyyn freesias kotona tarvitsee pot, jonka pohja on reikä valua ylimääräisen veden.

  Lisäksi on tarpeen laittaa pohjalle kuivatuskerros (voit käyttää keskikokoinen kiviä, karkeaa jokihiekka tai valmista salaojitus, osti kaupassa). Sitten kerros hiili on lisätty.

  Edellä potin on täytetty substraatilla, joka koostuu turvetta, komposti ja puutarha maaperän, otetaan suhteessa 1: 1: 1, vastaavasti. On toivottavaa lisätä tähän seokseen ja mineraali lannoitteet, jotka sisältävät suuren prosenttiosuuden kalsiumia ja fosforia.

  Kun kaikki alustavat valmistelut on suoritettu, voit aloittaa istutus sipulit Freesia. Haudataan maahan 5 ... 6 cm. 1,5 L substraatin 5 on kappaletta sipulit.

  • Potin freesias siirretään viileässä lämpötilassa noin 12 0 ° C:
  • Heti kun ensimmäinen lehti, potin tulisi siirtää lämpimämpään paikkaan, jossa keskimääräinen pidetään lämpötila +20 0 C.

  Tämä vaihtoehto on kaikkein paras kannalta mahdollisuus säilyttää kaikki suotuisat olosuhteet tarvitsemat freesia. Toisin istutus avoimissa maahan istutus keväällä sipulit kukkivat kasvit kukkivat tämä ei elokuun lopussa, mutta paljon aikaisemmin - luvun alussa - keskikesällä. Miksi? Vain koska on olemassa mahdollisuus, kasvihuoneessa:

  • jatkuvasti ylläpitää korkea ilmankosteus - sen tulisi olla vähintään 50%;
  • välisen eron pienentämiseksi yön ja päivällä lämpötila (eli se on tärkein syy moniin sairauksiin freesia);
  • puuttuessa luonnoksia.

  Freesia istutettu avoimella alueella: Video

  Taudit ja tuholaiset

  Tärkeimmät tuholaiset freesia ovat:

  Käsitellä niitä tulisi olla keino laskettu tuhota monimutkaisia ​​tuholaisten, se ei ole aina mahdollista määrittää tarkasti, mikä erityinen vihollinen asettui freesia.

  Nämä lääkkeet ovat "Spark", "Fitoverm", "Fufanon". Nämä keinot ovat tehokkaita.

  Kannattajien ympäristöystävällistä kukka huomautus: folk korjaustoimenpiteitä ei auta taistelussa ripsiäisten ja hämähäkkipunkit, joten sinun täytyy käyttää kemiallisia.

  By Freesia sairauksia, jotka voivat syntyä mahdollista siirtää koko kasvukauden ajan, seuraavasti:

  • Fusarium ja erilaiset rot. Nämä taudit on yhteistä se, että ne ovat aiheuttava aine on erityinen sieni. Päästä eroon kaikista niistä ruiskutettu tarvitaan.
  • sairaus, joka aiheuttaa kuolio lehdet ja kukat (freesia virus, papu-virus), eikä hoidolle, ja kun niitä esiintyy on tarpeen kaivaa ja polttaa koko Bush freesia kokonaan estää tautien leviämistä.

  Periaatteessa taudin freesiaa ilmetä ei noudateta sääntöjä maatalouden teknologian kukkakauppa, joten älä laiminlyödä sääntöjä hoitoa taimiaineiston ennen istutusta.

  Tämä kukkivat kasvit voidaan kasvattaa sekä vegetatiivinen ja siemenet. Molemmat menetelmät ovat jäljempänä.

  Saat laadukkain siemen istutus freesiaa tulisi podgadat että sen piti kukkia huhtikuussa ja toukokuussa. Tuloksena on hedelmä - siemen palot, jotka ovat noin kolme kappaletta siemeniä. Jotta osoittautuu tarpeelliseksi aikana kukinnan freesias suorittaa pölytys, pensselillä. Mahdollista sen sijaan turvautumaan apua mehiläisiä. varastointi korjattu siementen on kolme vuotta. Paras itäminen tapahtuu yhden vuoden varastoinnin jälkeen. vain terveitä kasveja olisi kerättävä siemen.

  Lisääntyminen freesia juurakoita

  Täällä yleensä ei ole vaikeuksia - Freesia etenisi muodostaen ympärille polttimon 4 ... 5 kpl lasten. Tärkeintä on pystyä pelastamaan heidät, ja ensi kaudella istuttaa maahan lukuun ottamatta kokonaismassa kasvatukseen.

  Tallentaminen sipulit talvella

  Freesia - kukka kulttuuri, jonka juuret Afrikassa, ei ole vaikea arvata, että edellytykset Venäjän ilmaston avoimella kentällä ei lepotilaan, niin se on syksyllä kaivaminen. Store kerätty sipulit suositellaan huoneen korkea kosteus, ja säilytyslämpötila on riittävän korkea - 22 ... 25 0 C. On selvää, että kaikki eivät talossa on tilaa, niin on olemassa useita vaihtoehtoja:

  • laskemisesta sipulit osaksi net, ja sitten keskeyttää sen astian yläpuolella vedellä;
  • jos sivusto sijaitsee alueella, jossa on suotuisa ilmasto ja ankarat talvet ole ollut siellä, niin voit jättää sipulit maahan, mutta se on tarpeen peitä ne kerros pudonneet lehdet puista.

  Se on tällä alalla freesiaa on pitkään ansainnut sen suosio. Tämä ilmiö johtuu sen tärkeimmät edut:

  • kukkiin ja kasveihin muodossa, että sitä voidaan käyttää paitsi soolo laskeutumisia, vaan myös tehdä kaunis kokoonpanosta eri lajikkeita, tai yhdistettynä muihin kukka kasveja;
  • monipuolisuutta laskeutumispaikan jopa auttaa vihreä puutarha betonoidaan alueet: voidaan istuttaa sipulit kaunis maljakoita, kontit;
  • laaja lajien ja lajikkeiden edistää koristelu freesia jopa Alpine dia (freesiaa kääpiö lajikkeiden mustelmilla sopivat mahdollisimman hyvin);
  • freesia kukkia exuded haju tehnyt hänestä "tähti" fanien keskuudessa olla aromaattisia vuodepaikkaa.

  Siten suuntaukset maiseman suunnittelu tarvittaessa istutus freesia, todella paljon. Juuri tästä syystä, kukkien kulttuuri levisi nopeasti paitsi joukossa amatööri puutarhurit, mutta myös ihmisiä, jotka ovat mukana kukka- ammattimaisesti.

  06 huhtikuu 2017 | 16:02

  Pidän todella freesia. Yritin istuttaa parvekkeella .. Mutta sipulit varastoidaan asianmukaisesti.

  10 huhtikuu 2017 | 09:32

  Hyvin kauniita kukkia. Mielestäni äitini, ne kasvavat puutarhassa.

  1