Flyugarok

flyugarki

Ennen kuin aloitat valita itselle siiven selvittää, mitä se todellisuudessa on.

Itse asiassa, tuuli siivet kutsutaan savupiippu korkkeja, jotka on asennettu putken aukot, hormit, sanalla - ilma ulos rakennuksesta katon läpi pääsy on estetty sadetta.

Tällainen siipi nähnyt kaiken ainakin kerran elämässä, juuri koskaan ajatellut heidän roolinsa.

Lisäksi esteettinen merkitys, mikä on myös tärkeää, koska siipi pyöristää paitsi katto, mutta talo kokonaisuutena, ne ovat tärkeä käytännön olemus - nimittäin, joka suojaa putkea ja välittää niitä. Täällä suojelusta putken ja ovat mainitsemisen arvoisia.

Se seikka, että putki on valmistettu, on usein tiilestä, ja kun kosteutta on kaikkein asemassa olevat katto. Tuuliviiri oikein, ei vain salli sademäärä päästä sisälle putken, mutta myös pääsyn estämiseksi sateen ja lumen hyvin tiilestä eikä päästänyt häntä kostua. Näin takat kestää kauemmin.

Ilman siiven putki voi sietää, ja kausi - kosteus vahingoita sementin tämä seikka on edelleen herkkä ulkoisille häiriöille. Jos annat vesi jäätyä tiili tai sementti laasti - ne vain crack, ja pala putki alkaa murentua ja vahingoittaa katto. Täällä rooli tuuliviiri - ilman putkea vain vialliset ja epäluotettavia.

Miten olla tuuliviiri? Missä häviää sen sateen ja miten tehdä, joten ne eivät tihkunut alas putki? Suoraan tuuliviiri vesi, tietenkään, ei zatechet, kuitenkin, koska pinta on paljon suurempi siiven putken koko. Ja konepellin alla tehdään erityistä pisara, joka valuu ja kosteus virtaa ulos jo säänkestävä katto. Se on yksi niistä asioista laadun Dymnikov.

Lisäksi saostus, enemmän kosteutta tiivistyy siiven lämpötilaeroista johtuen - koska putki on kuuma ilma ja kylmä voi seistä kadulla. Tässä tapauksessa, tuuliviiristä on oltava oikea ja harkitun suunnittelun, ja toinen pohja ruostumattomasta teräksestä tai kuparista, joka olettaa kuumaa höyryä ja estää jään muodostumisen tuulen siiven ja jääpuikkoja.

Joutuisi vino sade tai kulkeutumista lumi puhalletaan putkeen, kansi siiven kulma ei saisi olla pienempi kuin 40 astetta. Kuitenkin, tuuliviiri, ei ainoastaan ​​estää ulkoisten sääolosuhteet, mutta myös ei häiritse vapautumista ilma ja savu piipusta.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy ammatillinen laskea optimaalinen etäisyys kannen ja putken päälle. Muuten, hyvä saanto savua ulkoisille vaikutteille myös suunniteltaessa savupiipun. Mutta tässä yhteydessä katsotaan ammattilainen savupiippuja.

Mitä suunnitteluun, on tärkeää tässä on ammattimaista otetta. Itse asiassa jokainen tuuliviiri - räätälöity ratkaisu jokaiseen kotiin. Kaltevuus katon voi olla eri kodeissa tai asunnot olla hyvin erilainen, tilavuus putki on myös erilainen.

Voit tuuliviiri oli paitsi koriste korkki, ja ennen kaikkea - täyttämään suoria toimintoja, sinun täytyy ottaa vastuu valmistajan valinnan mukaan, voit tilata tuuliviiri. On tärkeää tarkasti zamerschika poistanut putken koon, eikä tee mitään "silmämääräisesti".

Myös virheellinen valua kosteutta, joka voi tapahtua väärä suunnittelu flyugarki tai tunkeutumisen sateeseen putkeen, jos sen muotoilu on väärin lasketaan, on toinen ongelmia - lumi voi työntää siiven pinta.

Näin käy, jos elementit, jotka pitävät kantta epäammattimaista sijaitsee. Hyvä tuuliviiri pitää melko kunnollinen määrä lunta, joka sulamisen jälkeen turvallisesti poistaa putken.

Rakennusmateriaaleja flyugarki - kupari- tai metalli-päällystetty (esim., Polyesteri). Vane on sinkittyä rautaa tai ruostumaton teräs - on myös erittäin vahva materiaali, joka ei vaadi erityistä hoitoa ja väritys.

Tuuli siipiä olisi kiinnitetty putkeen. Voit tehdä tämän, porata reiän hame ja siiven mezhkirpichnoy muuttamisesta ja lisäämällä tappien reikiin, kiinnitä ne erityisiä kateruuveilla. Luotettavuuden vaarna upotettiin lietteeseen välittömästi ennen niiden asettamista reikiin. Toinen variantti kiinnitys - ankkurit, säädetään erittäin raskas flyugarok. Tämä menetelmä on mahdollinen, jos tiili putki ei ole ontto.

Laadullisesti fix tuuliviiri - siten arvoinen valmistautua vaikeat sääolosuhteet. Jälkeen tuulenpuuska siiven voi yksinkertaisesti kuljettaa. Sen paino riittää aiheuttamaan varsin huomattavaa vahinkoa kuin katon, ja siellä, missä se laskee. Keskimääräinen paino flyugarok - 70 kg ja yli.

Joskus putken ympärille on asennettu erityinen koteloon. Hän tekee myös käytännöllinen ja koristeellinen. Koriste - koska tiilihormiin ei sovi mitään katon. Se voi yksinkertaisesti pilata ulkoasua talon. Ilman putki, liian, ei voida annostella. Ja niin tiiliä voi "zamaskirovat9raquo; kotelon, joka vastaa katon. Lisäksi kotelo - tämä lisäsuoja putken seinät rikkomatta.

Laadullisesti tehty ja asennettu tuuliviiri pystyy palvelemaan Venäjän ankarissa olosuhteissa yli 10 vuotta. Mutta tässä tapauksessa se on oikea muotoilu, vankka nurkkaliitokset, oikea virtaus, ei säilytä vettä ja pätevä asentaa.

Kattaa joitakin flyugarok valmistettu taitto - se on kätevä puhdistaa putkia tai viemäriin tai tehdä niistä korjaustöitä. Tässä tapauksessa se ei tarvitse purkaa, ja sitten taas asennus tuuliviiri. Parantavat luotettavuutta, voit määrittää ruudukon linnuista lintuihin vahingossa lentänyt väliseen rakoon putken ja kansi.

Joskus Vane sää siipiä koristavat. Se antaa erikoinen ympäri taloa. Jos tuuliviiri osoittaa säästäväisyyttä ja tarkkuus isäntä, tuuliviiri voi kertoa paljon luonnetta.

Jotkut pitävät hillitty tyyli ja aseta tuuliviiri muodossa tuuli nousi. Ylellisempi näyttävät kömpelöitä kupari tuuliviiri muodossa lukuja eri eläimiä, lintuja ja ihmisiin. Erittäin tyylikkään luvut jumalten muinaisen Rooman. Näin voit onnistuneesti yhdistää hyödyllisiä ominaisuuksia ja esteettiset näkökohdat.

tietenkin huolehtia tästä asiasta mitään talon omistajan tai mökki. Onhan katto pään päällä - se on niin tärkeää!

Putkien yhdistämi- metallia käytetään vain kahdella tavalla: avulla varusteet tai.

Poistamiseksi pohjaveden eri esineitä käytetään syvälle kuivatus - putkijärjestelmään.

Sinkitty putki on putki, joka on peitetty sinkki parantaa niiden stabiilisuutta ennen.

Tähän mennessä saumattomien putkien edustajana luokan teräsputkien melko.

Sopivin materiaali luoda putkia on jo pitkään pidetty kuparia. Tarkemmin - kuparia, suoritettiin.

Tuuliviiri savupiipun: se on ja mihin se on asetettu

Lämpö- yksiköt käynnissä fossiilisia polttoaineita, asennus laadukkaita ja luotettavia savun keräys on edellytys sille. Ilman järjestämistä ilmavirran polttoaineen palotilaan kattilan tai uuni ei polta täydellä lämmöntuotto, ja palamistuotteiden on poistettava uunista, ja ulos rakennuksesta. Tuuliviiri on piipun tekee sen osuutta tehokkaan toiminnan lämpöä tuottavan yksikön.

Vane - eräänlainen korkki, joka suojaa savukaasujen pääsy roskat, sedimentin ja parantaa pitoa putken

Miksi niin yksityiskohtaisesti tarvitaan

Monet aikalaiset ovat väärässä, mitä tarvitaan tuuliviiri (sitä kutsutaan myös, huppu tai piippuhatusta). Yleisin lausunto on: se suojaa savupiippu lauhde. Tämä on totta, mutta vain tiettyyn rajaan. Kosteus on muodostettu ja kerääntyy pinnalle sisemmän osan savupiipun ja putki ovat pienempiä kuin pelastus. Päätoiminnot Vane seuraavista:

 • estettävä pääsemästä sisälle savupiipun roskia, pölyä ja muita vieraita aineita;
 • pidentää putkien, suojella sitä sateelta;
 • Suunnitella joitakin malleja hylsyt lisää pitoa savupiipun ja ei salli edes voimakas tuuli kaataa hänet;
 • suorittaa esteettinen tehtävä. Savupiipun tuulen siivillä ympäri taloa antaa houkuttelevan näköisiä.

Kuitenkin asiantuntijoiden mukaan useimpia hubcaps funktionaalisen savunpoistojärjestelmä ei parane, vaan päinvastoin, suoritusarvot savupiipun vain pahenevat. Tämä väite ei koske suuttimiin seuraavissa malleissa:

 • kiinnitys teollisuuden tuuletusaukkojen;
 • pinwheels-ilmanohjaimet.

Toinen vaihtoehto on paljon tehokkaampi kuin ensimmäinen. Koska laakeripesään, muodossa, joka puoli-sylinteri, se pysyy mobiili. Pyörimissuunta deflektorin weathervanes-määrittää sääolosuhteet. Terälehden läsnä taltioi tuotteen kykene puoli-sylinteri pyöritettiin jatkuvasti tuulen puolipallon sijaan ontto osa. Tämän seurauksena, koska alipaineen työntövoima kasvaa.

Jos siinä on savupiippu ohjaimen, työntövoima kasvaa tuulisella säällä

Ensimmäinen mekanismi toimii seuraavasti: sisäpuoli tyhjiö aukko on muodostettu, koska siitä, että tuuli gene- ilmavirran sulkee sisäänsä sijaitsee tiilihormiin sisäkorkeus. Seurauksena, tämä suojus toimii eri tavalla: kun katu on tuulista, työntövoima kasvaa, ja päinvastoin, että rauhallinen vähentää.

Tehokkain argumentti toinen vaihtoehto on esitetty seuraavasti: rakentaminen savupiipun korkki savuhormin täysin eliminoi mahdollisuuden tuulen työntövoima. Mutta käyttäen ensimmäistä tyyppistä järjestelmää on joskus havaittu.

Katsottu elementti myrkyllinen pakokaasujärjestelmän vuodatetaan savukaasujen putkeen ja jossain määrin samanlainen talon tietty muoto. Seinät talossa samaan aikaan mitään. Liittymisen yhteydessä aiheuttaa sijoitettu kulmissa tukea 4, joiden välissä on aina välilyönti. Tulee savua läpi. Katto talo on kiinnitetty tukien ja sen pohja, ikään kuin perusta on kiinnitetty yläreunaan savupiippuun.

Kiinnittää huomiota! Poikkileikkaus korkki on suurempi kuin vastaava suure savupiipun. Tämä muotoilu estää kosteuden pääsyn savukaasujen saostuminen.

Lomake seuraa aina siiven savupiippu muodon. Näin ollen, jos putki on valmistettu, kun taas pohja ja katto korkki kierroksella. Riippuen arkkitehtuurin piirteitä talon katon muistuttaa kartio, pallo tai voidaan muodostaa yksinkertaisella Vaakakehälukemaksi.

Tuuliviiri täytyy olla täsmälleen sama muoto ja koko putkiosan

Jos talo on varustettu suorakaiteen tai neliön tiilihormiin, visiiri on sama muoto. Sen yläosa voi kuitenkin olla erilainen. Usein se näyttää harjakatto. Tämä osa on myös puoliympyrän muotoinen, kuten puoli on ontto lieriö, ja huolimatta sen yksinkertaisuus, on hyvin houkutteleva. Top flyugarki tiilihormiin putki voidaan tehdä metallilevystä. Pohjan tahansa asianmukaisesti tehty kuvun alla infuusiona. Se häiritsee veden virtausta läpi savupiippuun.

Mahdollisina piirteitä korkki on tarjota:

 • tuuliviiri. Asennettu tulppa, edustaa yksiosainen rakentamiseen;
 • aukon kansi. Se ei voi täyttää monella tuuliviiri. Kuitenkin avaaminen kansi on erittäin hyödyllinen, koska se mahdollistaa omistaja mökin tarvittaessa päästä käsiksi onteloon savupiipun;
 • tuuletusaukko tai suutin. Suuttimet asennetaan flyugarki koristelu savupiiput uunien tai kattiloista joka polttaa kaasua. Tällaiset hylsyt ole katon;
 • kipinäsuojus. Ne sijoitetaan vain omistajan pyynnöstä mökin. Kipinäsuojan - metalliverkolla, on asennettu osan ympäri savupiippu, jonka kautta savu lähtö. Tällaiset elementit voivat sijaita kaikissa flyugarki, lukuun ottamatta niitä, joissa on suutin.

Tietenkin kannessa, joka on asennettu, monet omistajat taloja, voi olla erilaisia ​​koriste-esineitä. Usein ne ovat väärennettyjä tuotteita. Tapa, jolla nämä elementit savupiippu näyttää, rajoittaa vain mielikuvitus omistajan mökin, ja tuottajat.

Flyugarki valmistettu eri metalleista. he ovat tätä perustetta:

Kupari voidaan ottaa valmistukseen korkki - tuotteen tämän metallin on hyvin pitkä

Jälkimmäinen tyyppi samankaltaisia ​​tuotteita aikaisemmin on ollut erittäin suosittu. Kuitenkin tänään voit nähdä ne myös. Pitkä säilyvyysaika - siksi ihmiset asennettu messinkiä tuuliviiri. Tämä tuote voi kestää auringossa, sateen ja tuulen yli 50 vuotta! Ja vuorovaikutuksessa ilman hapen kanssa, kupari patina ja muuttaa väriä vihreäksi. Myöhemmin se muuttuu ruskeaksi. Kuitenkin, se ei ole niin yksinkertaista. Tämä metalli reagoi edistä tuhoaminen kupari Dymnikov piipun. Tämän välttämiseksi ilmiön kirjaa tuotteiden suositellaan kuparia tai omednonnym kiinnikkeitä.

Käyttöiän sinkki-titaani flyugarok verrattavissa tämän parametrin arvo kupari korkit. Kuitenkin sen väri, ne eivät muutu.

Terästuotteiden kestää lähes kaksi kertaa vähemmän - jopa 28 vuotta. Ja sitten, edellyttäen, että anti-korroosio pinnoite, tai jos raaka-aineena valmistettaessa ruostumatonta terästä on käytetty. Tämä johtuu vähemmässä vastustuskyky rautametallia, luonnon.

Vihje! Suojaava kerros voi itse olla tehty polyesteristä, pura tai sinkki. Epäluotettavia - viimeinen vaihtoehto.

Vane-korkillisten koristelu

Valmistettuja tuotteita, kuten oikeusvaltion karkaistu rautaa pajassa. Taottu siipi on savupiiput tulisijojen, uunit ja niin edelleen. muunnetaan Tavallisin putki on sijoitettu katolle, rakenteen elementtejä tarkentaminen. Mutta he tekevät niiden pääasiallinen tehtävä - tarjota tehokkaan toiminnan takan tai uuni.

Korkit ovat usein koristeltu eri taiteellisen elementtejä, kun laite suorittaa myös koristeellinen funktio

Piippuhatusta savupiipun, joka on asennettu siten, aggregaatteja ei polta, ja tämä on mahdollista vain, jos ei ole esteitä lähtevän kaasujen ulostuloon putken. Tällaiset esteet voidaan muodostaa vuoksi esiintyminen turbulenssin kaasuvirtauksen kenttä kokouksen katto. Ja tämä ilmiö havaitaan todennäköisempää sellaisissa järjestelmissä savupiippu, jossa savupiippu on huomattavasti pienempi suhteessa katon harjaa. Lisäksi työntövoima putkeen vaikuttaa se sisään pääsee kosteutta saostuminen. Vieläkin potkurijarrutus voi olla melko märkä putki. Takorauta tuuliviiri savupiipun voi poistaa nämä ongelmat.

Kattoelementit, jotka on valmistettu takomalla - ovat monimutkaisia ​​rakenteita, jotka yhdistävät tehokkuus ja tyyli, kauneutta ja koriste taotut helppous suorittamisen. Niiden edellytetään sisältää seuraavat osat:

 • katto. Se kattaa savupiippu ilmakehän kosteudelta ja lialta;
 • näyttö. Tämä estää kattoelementti savupiippu korkki hormiin vaikutuksilta happamien höyryjen, korkeita lämpötiloja ja kipinät;
 • perusta.

Suurin ero taottu flyugarki hitsausrakenteiden sinkittyä valssattua terästä, joka on korkea luotettavuus ja kestävyys. Poistuvien savukaasujen on suuri rikkiyhdisteiden pitoisuuden. Ja tietenkin koulun kemian tiedetään, että joutuessaan kosketukseen kosteuden, kuten aineilla happamia ominaisuuksia. Näin ollen, käyttöikä rakenteen riippuu vakaa sen osien korroosiota.

Mutta kaikki tämä ei pidä unohtaa, että tuuli siipien sijoitetaan paikkoihin pääsemiseksi. Jos siis olet päättänyt asentaa Dymnikov itsenäisesti, ilman että siihen liittyy ammattilaiset täytyy ehdottomasti noudatettava turvallisuusmääräyksiä.

Valmistuksesta ja asennuksesta tuulen siivillä voi olla hyvin yksinkertainen muotoilu omin käsin

Kun käytetään flyugarki riippumaton valmistus peltiä, esimerkiksi terästä katto. Jos sinulla ei ole taitoja tällaiseen työskentelyyn, parempi suosia yksinkertaisin muunnos.

Koota ja asentaa savupiippu siiven, sinun on käsillä olevan työkalu:

 • Erityinen vasarat, joilla on erilainen muoto;
 • Metalli sakset;
 • metalli kulmat tai tankojen kiinnittämiseksi;
 • Mallet.

Pysäytä valinta polttaa reikä katossa tai pyramidin. Mittauksen jälkeen putki suorittaa luonnos paperille. Sitten leikataan levyosan, jossa on taivutus antaa sille halutun muodon.

Tärkeää! On syytä muistaa, että savu reikä putken täytyy peittää täydellisesti. Mutta hyvin suuri, jotta se ei ole sen arvoinen.

Vastaamaan siiven ja piipun koot olisi ensin tehty paperista kokeiluversio. Tässä asettelussa pystyt, muun muassa harkita piirteet kokoonpanon tuotteen.

Mieti menetelmät työn luoda savun reikä pyramidin muotoinen. Lähtöaineena tässä tapauksessa on neliön tai suorakaiteen muotoinen metallilevy. Tapahtumien järjestys on seuraava:

 • neliö jalussolmu vinosti oikeassa yläkulmassa alentaa vasemmalle;
 • Linja metallia, jolloin se alkuasentoon;
 • jälleen taivuttaa levyn, mutta toinen diagonaalinen ylhäältä vasemmalta alas oikealle.

Suoritettuaan nämä toiminnot voit vaivatta antaa metallin pyramidin muotoinen. Korvata savu-, se jää vain kiinnittää jalkoihin. "Täytettyään käsi" tavalliseen korkit savupiippujen, voit yrittää toteuttaa kehittyneempiä vaihtoehtoja.

Valitset ja asennat tuuliviiri on savupiiput niiden mökki, voit varmistaa tulisijan tai uuni hyvä luonnos, pidentää tärkeitä elementtejä suunnittelun ja rakentamisen talonsa kiinnittää erityistä charmia.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Järkevä putkien asennus lämmitys piiri omakotitalon

Kaksiputkijärjestelmässä lämmityksellä yrityksen rakennuksia: ominaisuudet ja asennus

Lämmitysputket omakotitalon: se on parempi käyttää ja mitä valinta riippuu

Metalli lämmitysputket: lajien ero ja

Putki tunkkainen ja toipuminen: mitä se on ja missä se on mahdollista käyttää tällaisia ​​tuotteita

Munivat putkistojen vesihuollon, lämmitys ja puhtaanapito: menetelmät ja säännöt

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Miten suojata savupiippu?

Vane - tehokkain tietoturvaratkaisu savupiippu, Se on jo tullut yleinen osa kattoa. Ammattimaisessa ympäristössä, se tunnetaan myös "Shapka9raquo;, "Kolpak9raquo; tai "Zontik9raquo;. Flyugarok alue on nyt riittävän laaja, joten niiden valinta tulisi suhtautua vastuullisesti. Tällöin Käytännön osuudessa on paitsi hyödyllinen, mutta myös kauniita laajentaminen oman katon.

Näyttävä osa Venäjän väestöstä on ongelmana lämmityksen kotien avulla kattilan, uunin tai takan. Keräilijät, savupiiput ja hormit, ilma akselit, savupiiput kattilat, takat, savupiiput - kaikki tämä on tarpeen suojautua oikut luonnon. Tässä tulee pelastus ja tuuliviiri, on asennettu suoraan putkeen. Sen tärkein ominaisuus - suojelemiseksi vaurioilta hormit. Kanava ja putket tehty tiilistä, joka on erityisen altis aikana rankkasateet ja jäätyminen talvella. Vesi on erityisen haitallinen vaikutus putken rakenne jäädyttämään betonin halkeamia. Vahinkoa hormiin asentamatta "kolpaka9raquo; Vaikuttaa selvältä, kuuden kuukauden kuluessa sen käytön. Ja sen tuhoaminen - vakava uhka eheys katon. Siksi suojelu savupiipun on olennainen edellytys sen saatavuudesta.

Piippuhattuun on asennettu päälle tiilestä ja vetää hänen viimeinen numero, joka edistää säilyttämistä materiaalin. Lisäksi, se on luotettava este pääsystä saostamalla ilmakanavien ja putket, ja osittain tekee muurauksen lämpötilan muutoksia. Tuuliviiri "sposobna9raquo; lisäävät käyttöikä putken muutaman kerran!

6 kestävyys olosuhteet flyugarki

Asennettaessa "kolpaka9raquo; on tarpeen laskea oikealla suunnittelulla. Vain jos putki ei saa edes viikate lumen tai sateen, savun, ilma ja kaasut menee sujuvasti. On joitakin tärkeitä sääntöjä valitessaan tuuliviiri:

 • Lisää putken koko. Vain tässä tapauksessa "kolpak9raquo; täysin estää veden sisääntulon.
 • Erityiset tippua Viemäreiden. Se valuu vettä kannen, jotka kuuluvat niin pinnalla katon itse ja, vastaavasti, viemäriin järjestelmään.
 • Muita ventkanal kattilan. Koska ero ilman lämpötila ja ympäröivän kannen sisäpuolella "zonta9raquo; lauhde on muodostettu. Tämä ylimääräinen elementti, joka on asennettu siiven, tarkoituksena on estää kosteuden käynnissä alas läpi putken sisällä.
 • Kaksoispohjaan tulisija ja savupiippu. Se pystyy suojelemaan "kolpak9raquo; polttamalla, joka on seurausta siitä, että korkeita lämpötiloja. Toinen pohja vähentää lauhteen, joka vähentää huomattavasti todennäköisyyttä jääpuikkoja putken ja siiven.

Luokka "Strashilki9raquo;. Metalli tuuliviiri (pinnoite polyesteri), putki: + vent kattilan. : 3 vuotta

N.B.! Ja flyugarok asennettu putkeen takka, on suositeltavaa asettaa toisen pohjan ruostumaton teräs. Savupiippujen - alkaen sinkittyä terästä. Lähdölle korkeissa lämpötiloissa - ja kupari.

 • Kallistuskulma kannen 40˚. Tämä on edellytys kantta siiven ei muodostaa suuri määrä lunta, muotoaan sen rakenne. Kallistuskulma saa olla liian bolshii, muuten saattaa syntyä ongelmia ilmakanavan ja savun läpi savupiippu.
 • Tarkkuutta laskenta kattoikkunat. Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat saantoon savun putkien ja suojaa sateelta.

On huomattava, että käyttö tuuliviiristä on nolla, jos virheitä tehdään laskennassa ja suunnittelu savupiipun!

Kahdella eri tavalla pellissä kiinnitysputken runko:

1. Porataan läpi puoli metriä reunasta "yubki9raquo, vaikka pitäisi olla kaksi tai useampia kummallakin puolella. Suositeltu halkaisija vaarna ja poraa - 5 mm. Poraus voi olla siiven, joka on kiinnitetty putkeen. Tässä tapauksessa mitään ongelmia samankeskeisyys reikiä. Sen jälkeen, kun se on tarpeen lisätä vaarnan ja kiristä ruuvit kummallakin puolella. Tämä tapa soveltuu silloin, kun putki on valmistettu ontto tiili.

2. Porataan ylhäältä, runkoon tiili. Sen jälkeen, aseta ja kierrä ankkurit. Kun asennus massiivinen ja raskas flyugarki se lisäksi kiinnitetty metalliliuska, jonka paksuus on 3-5 mm. Tämä menetelmää käytetään silloin, kun putki on valmistettu kiinteä tiilet.

Järjestelmä teltta siiven, jossa A - pituus, ja B - leveys

Asetus "shapki9raquo; edellyttää vastuullisuutta, koska Falling se voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa ei ainoastaan ​​ylemmän katteen ja viemärijärjestelmä, mutta koko katto kakku (sen paino voi olla 100 kg.). Kun kyseessä on palavan katon on oltava tuuliviiri Kipinäntappaja metalliverkkoon. Viivästymisen takia asennuksen "kolpaka9raquo; tai ajan myötä putken laskeminen voi haljeta ja vaurioitua. Tässä tapauksessa käytä kotelo, suojelun parantaminen putket ja suorittaa esteettinen tehtävä, kun muurauksen ei vastaa tyyliin katto tai talon.

Rakentamisen markkinat tarjoavat asiakkaalle laajan tuotevalikoiman flyugarok. Ne voivat erota koko, muoto, väri ja materiaali, josta ne on tehty. Yleisimpiä - kupari, puranas polyesteri ja ruostumaton teräs. Hintaluokassa - yhdestä useisiin kymmeniin tai jopa satoja tuhansia ruplaa, kun se tulee suunnitteluprojekti palkkion. Tässä yhteydessä on helppo valita paras vaihtoehto loma-asuntoja, sekä luksushuviloita.

Pääsääntöisesti tavallista takuu tällaisia ​​tuotteita on noin 2 vuotta. Esimerkillinen elämä asianmukaisesti asennettu ja siiven keskiarvot 10 vuotta. On syytä muistaa, että tuuliviiristä on paitsi hyödyllinen, mutta myös kauniita osa putken ja koko katon. Pyynnöstä on mahdollista asettaa tyylikäs tuuliviiri ja piristämään muita.

Lehden mukaan "kattotiiliä. Julkisivut. eristäminen "

Showroom esittelemme lähes kaikki suosittuja malleja katemateriaalien ja tarvikkeet katoille. Näytä kuva kopeissa.

Teemme jälleenrakentamiseen jyrkät katot. Muuttamalla vanhan parvea valoisa ja lämmin lattia (ullakko). Koe 14 vuotta. Takuu jopa 5 vuotta. Kuvia teloitettujen teosten sivustolla. Tee varaus täältä.

(495) 777-72-21, 726-11-82

Täydellisen saneerauksen katon. Muuttaminen kylmän ullakon lämpimässä yläkerrassa. Näytä lisää palveluja >9gt;

Kattotiiliä portaali "Kroy.ru" © 2003-2018 on

Osoite: 108840, Moskova, Troitsk, Kaluga valtatie 10 +7 (495) 777-72-21