Filonchatye ovet

Mikä kehystettynä ovet

Paneloitu ovia ei saa sekoittaa muita. He luottavaisesti pitävät johtoaseman alalla myynnin ja monimuotoisuuden malleja kasvaa vuosi vuodelta. Mutta mikä se on, miksi se on useimmiten suositaan kuin ne houkuttelevat ostajia? Ehkä - tämä on kauneuden, tyyliä ja valinta, ja se voi olla luotettavuutta ja laatua, johti niiden suosio?

Mitkä ovat paneloitu ovet?

Ennen kuin vastataan kysymykseen, se on tarpeen määritellä käsite täytteen. Tämä termi rakentaminen, sitä kutsutaan vaneri tai ohutta levyä, työnnetään kehykseen. Tämän perusteella algoritmi, teräksen tuottamiseksi paneeli ovet puusta.

Missä päin he menevät? Valokuva kuvaa täydellisesti kaikki komponentit. Ensinnäkin - se on puinen kehys, joka on tehty kiinteä puu, mutta se on mahdollista ja käyttää laminoidun. Tällainen puu, pääsääntöisesti on huolella valittu ja hyvin kuivattu. Se edustaa yhdistetty neljä osaa siten, että yhteiseen runkoon. Sisäpuolella on uria niitä ja lisätään paneeli.

Useimmiten, sen alempi runko-osasto on paljon laajempi kuin puolella ja poikittaiselimet, se on eräänlainen alustan koko rakenteen.

On 2 tapaa kiinnitys paneelit:

 • ne sijoitetaan uriin tarkoitettu heille.
 • Kiinnitä koriste lasituslistojen, joista osa tulee oven tason naplavom. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että paneeli voi helposti muuttua, jos lasi on rikki tai näyttää tylsää.

Suurempaa voimaa ja kestävyyttä pohja Joissakin malleissa katu, verhotun metalli, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Kalliimmissa kohteita löytyy levy messinki ja pronssi. Tämä varotoimenpide suojaavat pohjakalvon iskuilta.

Erilaisia ​​paneeliovet

Riippuen valmistus- materiaali ne on jaettu kolmeen ryhmään:

 • Paneelit havupuista, useimmiten mänty tai koivu.
 • Joillekin ottaa arvokkaampiin lajeihin: tiikki, pähkinä, tammi, valkopyökki. Paneelit niissä kiinnitetty periaatteesta pontattu, tässä suhteessa, ne ovat kestävämpiä.
 • On myös yhdistetty, johdannaisia ​​puuta käytetään niiden tuottamiseen: lastulevyä, tiheä pahvia tai vaneria. Päälle laminoitu, pinnoitettu viilu puun eri lajikkeita. Tilan kehyksen sisällä joskus on ontto tai täytetty hunajakenno. Kustannukset tällaisten ovien on alhainen, joten niitä laajasti saatavilla asiakkaille erilaisia ​​aineellinen hyvinvointi.

Jälkimmäinen tyyppi voi johtua, ja ovi, johon lasi erilaisia ​​ja kokoonpanoissa. Tämän päivän paneelit on hyvin monipuolinen, monimuotoisuus malleja on silmiinpistävää: ne voivat olla eri muotoisia ja kokoisia, helpotus, veistetty, maalattu, lasi on joskus esitetty muodossa lasimaalauksia tai maalauksia, käytössä on avoimia tai läpinäkymättömiä. Paneeli - tärkeimmät koristelu oven, mukanaan ne näyttävät erittäin kaunis ja rikas.

Edut peiliovien

Lukuisien myönteisiä ominaisuuksia Tämä ovi on erinomainen lisäämällä sisätilan tilaa, on se toimisto, asunnon tai loma-asunnon.

Tärkein ja kiistaton etu, joka on paneloitu ovi voidaan pitää erinomaisen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Lisäksi kauneus paneelit tehdä koko rakenteen jäykempi ja siten vahvasti. vääristyä ovella mahdollisuuden minimiin, kun kytkin järjestelmän osat.

Sitä taustaa vasten, erinomainen äänieristys, ne ovat kevyitä.

He eivät halkeile edes äkilliset lämpötilan ja kosteuden.

Siten kauneus, omaperäisyys, laatu, luotettavuus - perusominaisuudet paneloitu ovet. Kuvassa miten harmonisesti he pystyvät olemaan vuorovaikutuksessa sisustus.

Yleisin variantteja sisustus - ja kiinteät kontrastia. Ensimmäisessä tapauksessa paneeli erottuu selvästi, erilaiset väri ja rakenne. Toinen tyyppi liittyy samanlainen rakenne kehyksen ja paneelit.

Ovet Kiinteät kyllästetty antiseptiset ja joilla estetään sienen ilmaantumista ovat myös lisätä koostumuksiin antavat tulenkestäviä ominaisuuksia. tämä Käsittely ei piilota houkutteleva puurakenteen, Toisin kuin perinteiset emalit ja maalit.

Joskus osa antiseptiset pigmentit vaikuttavat sävyjä puinen kansi. Sitten hänen kuvansa näkyvät selvemmin, houkuttelevampi. Aikaisemmin tämä toiminto suoritettiin lakat ja tahroja, ne reagoivat kemiallisesti puun ja siten värin muutos tapahtui.

Asiakas voi valita pigmenttiä sävyjä, jotka matkivat mitään puuta. Mutta tällaiset koostumukset tunkeutuvat ainoastaan ​​ylempään kerrokseen ja naarmut tai vahinko todennäköisesti prostuplenie alempi, kevyempi muodostumista. Joten, jos täytyy valita luonnollisen tai värillinen pinnoite, on nämä ominaisuudet, on välttämätöntä tietää etukäteen.

Viimeistely tehdään akryylilakkojen, vesi-pohjainen. Alkydimaaleista ja nitro kollegansa ne ovat kestäviä ja ei niin selvästi vaikuttaa värin puukuitujen.

Poimien päin ovea on tiedettävä, että hiertymät ja likaa on havaittavissa matta tasossa, enemmän tylsää ja kiilto tekevät sävy kirkas ja kylläinen, mutta kiilto "syö" puurakenne ja se ei näy niin selvästi. siksi parempi pysyä keskipitkällä variantti, varsinkin kun kaksi kappaletta yhdistetään.

Valitse oikea peiliovien - kysymys varsin nepustyakovy, koska se on tärkeää paitsi kaunis ulkonäkö, mutta myös luotettavuutta. Esimerkiksi, sellaiset rakenteet, joissa alumiini runko on läsnä sopivin kaupunkien huoneisto. Top näyttää hyvältä pinnoite kovaa ja jalopuuta. Ja antaa voit käyttää lajikkeita puusta havupuut. Yleensä tällaiset suorittamisen valmistajat säilyttää alkuperäisen puun väri, peittämällä se lakalla ja vain ruosteenestoaineet, jolloin sisätilojen ainutlaatuisen talo.

Sinun täytyy liikkua ja suunnittelu koristelu. Standardi suunnittelu on sopivin sisätilojen klassisen tiukka tyyppi. Selkeitä muotoja ja ytimekäs toteutus antaa sisätilojen viimeistely ja luotettavuus, monet sanoa maun omistaja.

Usein sisäasennukseen mieluummin ovet array, mutta erilaisia ​​malleja sen avulla voit sijoittaa niitä millään sisustustyyli.

Valitsemalla halpa paneloitu ovet, on suositeltavaa kiinnittää huomiota rakentamisen MDF, ne kestävät kauemmin kuin kollegansa puusta, vähemmän herkkä lämpötilan ja kosteuden.

Ostaminen oven sinun täytyy kiinnittää huomiota siihen, miten hyvin valmistaja kiinni valmistustekniikka. Jos hän poikkesi prosessia ja käyttöä huonompaa materiaalien, niin tämä ovi ei kestä kauan.

Miten hoitaa paneloitu ovet?

paneloitu ovet Ne ovat luotettavia ja kestää kauan, mutta jopa vahvin asia olisi asianmukaista hoitoa, muuten sen käyttöikä lyhenee merkittävästi. Ympäristön vaikutukset voivat vaikuttaa haitallisesti materiaalin laadusta ja sitten se menettää sen valituksen.

Kaikkein ratkaisevalla hetkellä hoidossa ovet paneelit, on oikea pesua. Pesuaineet pitäisi ehdottomasti valita ne, jotka on suunniteltu niiden puhdistus, joista ei ole säädetty näissä aggressiivinen komponentteja, jotka voivat vahingoittaa pintaa. Jos ovi on osittain saastunut, niin tämä paikka voi käsitellä alkoholin, laimennettiin vedellä 1: 10.

Eri geelit, tahnat, erityisesti hoidettaessa hankausjauheina maalattujen pintojen tällaiset ovet eivät ole sallittuja. Tämä on varmasti vaurioittaa pinnoitetta. Kyllä, ja koskematon lakka kiilto menetetty ajan mittaan. Ja jotta palauttaa alkuperäisen ulkoasun on ajoittain hiero pintaan pohjavoidetta ja kiillotusaineiden. Voit tehdä tämän, pehmeällä liinalla tai erityinen puhdistuskankaalla.

Mekaaninen kanne kehystetyn ovia on vasta. Ja jos paikkaan, jossa se on asennettu, korjauksiin, paras vaihtoehto on purkaa se. Mutta on myös tapauksia, joissa tämä ei ole mahdollista, niin ainoa tie ulos - sulje se kaikki vaahto, ja sen päälle tiukasti kääri elokuva.

Älä unohda lukot ja saranat, on myös osa hoitoa ovet, joka pystyy pidentää rakenteen. Jos tämä tehdään säännöllisesti, silmukka ei löystyä ja kitistä, kaunis hyvin hoidettu oven pitkään miellyttää omistajilleen.

Paneloitu ovi: mitä se on, mitä niiden ominaisuuksia ja etuja

Monet varmaan kuulleet sanonnan, paneloitu ovet, mutta mitä se voi sanoa mitään. Itse asiassa tällainen ovilehden on yksi yleisimmistä. Mikä on ydin tällaisen rakenteen ja mitä ominaisuuksia siinä on?

Paneloitu ovet käytetään usein moderni sisustus

Mikä on täydennysrakentamisen ja missä käytetään paneloitu ovet

Alkaa ymmärtää, mikä oli perustana tuotteen nimi. peiliovien - on lisätä ovesta, ohuempi kuin itse kehyksen. Se on usein läsnä sisäovet. Joka on olennaisesti ohut vanerilevy, levyt tai muuta materiaalia, joka työnnetään kankaalle.

Kiitos tällaista vastaanottoa ei voi luoda epätavallisia muotoja ja käännä tavallinen tylsä ​​tuote alkuperäisessä ja erittäin koristeellisia. Paneeli koristaa oven, muistuttaa häntä tai sen yksittäisiä fragmentteja. Kiitos tällaisen vastaanoton, voit säätää tuotteen tiettyyn tyyliin sisustus. Sitä voi olla läsnä määrä elementtejä, kuvioitu kuvioita ja niin edelleen. D. Se riippuu toiveiden isännät ja fantasia tuottajalta.

Laajuus ovimallit ei ole rajoitettu. Voit löytää vastaavanlaisia ​​tuotteita paitsi kodeissa, mutta myös toimistoissa, julkisissa tiloissa eri laitoksissa.

Paneloitu ovi on useimmiten käytetty yhdistävä - valinta on rajoittamaton

Riippuen toiminnalliset ominaisuudet käytettyjen materiaalien ja puiset ovet voidaan käyttää rekisteröintiä aukon kuin sisä- ja ulko-ovet. Kun tämä on valittu sisäkäyttöön kuvio täyte kevyempiä ja yksinkertainen materiaaleja, kuten vaneria tai ohuesta MDF. Mutta tulo valita paras metalli tai puu vankka ja kestävä laji.

Mikä on luonnostaan ​​oveen on jo selvä. Nyt sinun täytyy ymmärtää Webin yleensä. Miten on kiinnitetty paneelin? Se on työnnetty rungon, joka useimmiten on massiivipuupalkit ja kiinnitettiin pysyvästi läpi tapin vastaanottamiseksi urien. Lisätä liukumista ja turvallisesti kiinnitetty kehykseen voidaan edelleen liimata tai naulata ohut Lasituslistojen.

Vaikuttavaa paneloitu ovi ulkoasua laminaatti

Paneloitu malleja on omat luokituksen. Kriteeri tässä tapauksessa on muodoltaan insertin.

 • Flat - ohut levymäinen materiaali, täysin sileä, ilman kohoumia ja leikkureita.
 • Volumetrinen - tunnettu siitä, että sillä on muotoiltu tilavuuteen jauhinelementeillä kehä. Tämä muotoilu on klassinen ja löytyy useimmiten.
 • Numerot - koostuu useista lamelleista, jotka on liitetty toisiinsa "tappi - ura".

Lisäksi meidän pitäisi erottaa lajikkeet:

 • Figareynaya - figareya on sisälaatikon paksut reunat, harvennus reuna yksityiskohtia. Asennettu Tämän paneelin pitkittäisuriin ja on kiinnitetty puuliimaa.
 • Kelluva - estää tuhoutumisen materiaalin kustannuksella jättää aukon ympärillä kehä. Insertti voi vapaasti vaihdella kooltaan riippuen sisäilman. Kiinnitä sen avulla Lasituslistojen.

Paneloitu ovet voidaan valmistaa eri materiaaleista. Tästä riippuu pitkälti niiden ulkonäkö, tekniset tekijä ja tietenkin kustannuksia.

Valmistukseen yksiosainen runko käytetään puupalkki. Insertti voi myös olla valmistettu puusta tai jostakin muusta materiaalista. Sitten puhua muodossa yhdistetyn tuotteita.

Perinteinen ratkaisu - paneeli ovet massiivipuuta

Puinen rainoja voidaan valmistaa pehmeästä vehnästä tai vahvempi arvokkaita lajeja. Entinen kuuluvat mänty, kirsikka, kuusta. Kalliimpia, mutta ovat kestäviä tammi, pyökki, pähkinä, teak. Eliittiluokka yhteydessä käytetään punaista ja mustaa puuta.

Puurakenteita voi koostua useista lajeista, mikä estää tuhoutumisen paneelien kosteuden vuoksi ja lämpötilanvaihtelut on tarpeen selventää tämän myyntipisteeseen.

Kuten yhdistelmä mallit ovat useimmiten käytetään arkkia MDF, vaneri, lastulevy tai painetaan paperille. Kuuro voi lisätä nahalla päällystettyä tai korvikkeena. Lisää mielenkiintoista variaatioita käyttämällä lasi: normaali, himmeä, värillinen, helpotus, värjättiin, jossa kuva painatus tai orakalom jne ...

Koska erilaisia ​​materiaaleja on lähes rajaton, ei ole yllättävää, että tällaista tuotetta, sillä paneloitu ovet voidaan tehdä missä tahansa tyyli ja design. Näin voit valita paras malli jokaiseen sisustukseen ja tyyppi huoneen.

Paneloitu ovet voivat menestyksekkäästi koristella lasielementtiä

Ratkaisu olohuoneeseen, varsinkin olohuoneessa ja keittiössä usein valitaan paneeli ovet läpikuultava paneelit. Se on täydellinen ratkaisu tulee käyttää keskiosan lasin. Kylpyhuone ja wc valinta on rajoitettu sokea inserttejä. Kuitenkaan tämä ei vaivaudu luoda ainutlaatuinen sisustus. Ensinnäkin on huomattava, että kaikki oviaukkojen talossa olisi sisustettu samaan tyyliin.

Moderni teknologia mahdollistaa tuottaa kehystetyn ovia mitään tyyliä. Tämä on mahdollista, koska laaja paletti päällysteen (viilu, laminaatti, PVC: tä, ja niin edelleen. D.), ja leikkuri lajike. Insertit voi olla suora tai kihara, käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muotoinen, käsittää lisälistoja, tilavuus elementtejä, langat ja kehittää helpotus. Kun lopulta haluat, voit korvata tylsä ​​keskellä. Jos kehystetty ovet lasia, sitä voidaan soveltaa piirustus, käännä yksinkertainen kankaalle lasimaalauksia tai peitä se Photo Film, kuvio tai kuvan pidit. Tämä muotoilu ei rajoita sinua millään tavalla.

Voidaan päätellä, että peiliovien - se on tuote, joka on seuraavia etuja:

 • esteettinen ja koristeellinen ulkonäkö;
 • väheneminen rainan painosta käyttämällä ohutta liimaa sen sijaan, että kovan puun;
 • Mahdollisuus korvaaminen ja palauttaminen rakenneosia;
 • kestävyys sekä täydellinen valikoima havupuun voi halkeilla kuivumiselta useita vuosia, ja eri materiaalista insertin vähentää negatiivisia tyhjäksi;
 • poistoista vähentämällä käytettävän materiaalin valmistuksessa, ja kallis osien vaihtoa vähemmän kalliita kanssa.

Niistä puutteet voidaan tunnistaa käyttämällä huonolaatuisia raaka-aineita ja ei noudateta tekniikkaa, mutta tämä haitta riippuu valmistajan vastuulla. Yleensä paneelin ovet ovat ihanteellinen ratkaisu asentaa jokaiseen kotiin.

Pidän tästä suunnittelu ovet. Kuten sanotaan vaatimattomasti mutta tyylikkäästi.

Miksi vaatimaton?

Minulle jokaisen oven puun pidetään ylellisyyttä, en tiedä mistä sait sana "vaatimaton" ....

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Moderni peiliovien: 3 tyypit

Tarpeeksi kaunis ja tyylikäs sisustus näyttää kehystetty ovet paneled puunmaalausta - tämä on yksi suosituimmista vaihtoehdoista on erilainen estetiikka, omaperäisyys, kyky valita oman tyylinsä. Mikä on pohjimmiltaan tämä rakennus- ja mitä ominaisuuksia siinä on, kannattaa tutustua tarkemmin.

Suunnitteluominaisuudet ja mitä täydennysrakentamisen ovet

Alunperin täytyy ymmärtää, että loivat perustan nimi. Paneeli, sitten työnnä ovilevyn hienovaraisempaa kuin itse kehyksen. Se löytyy usein sisätilojen oven lehtiä. Eli itse asiassa se on ohuin vanerilevy, piirilevyjä tai muita viimeistely materiaalia, joka on sovitettu oven.

Tämä tekniikka mahdollistaa tekemään alkuperäiseen muotoonsa ja reinkarnoituvat standardin suunnittelu epätavallinen, ja ylellisempi ja sisustus. Paneeli koristaa ovilevyn painottaen itse oveen tai sen erilliset elementit. Kiitos tällaisen vastaanoton, mahtuu ovipaneelin valittuun tyyliin huoneeseen.

Paneloitu ovet voidaan asentaa ovella sisätilojen, ja etuovi

Se voidaan sijoittaa:

 • Tilavuuselementit;
 • Graafinen piirustukset;
 • Epätavalliset jne

Se kaikki riippuu mieltymyksistä omistajien kotiin ja valmistajan mielikuvitus. Laajuus Tällaisten tuotteiden array ilman rajoituksia. Tällaisia ​​malleja voidaan nähdä paitsi asunnoissa, mökeissä, mutta myös toimistorakennuksissa, julkisissa tiloissa, kaikenlaisia ​​instituutioita.

Toiminnoista riippuen ja käytetyt materiaalit, paneled puusisustustuotteita voidaan käyttää suunnittelussa aukko on huoneiden välillä ja suulla tiloihin.

Siten, sisäkäyttöön, tuote tulisi ottaa paneelin valoa ja harvinaista materiaaleja, esimerkiksi, istuvuuden, vanerilevy tai ohuesta MDF. Mutta ovi merkintä valitun metallin tai puun kova, kestävä kiviä.

Paneloitu ovi: ominaisuudet ja mikä on

Mikä on ovi paneelit, se on ymmärrettävää. Nyt on tarpeen oppia suunnittelu web yleensä. Kuten on järjestetty paneelin? Se on upotettu runkoon, joka on tyypillisesti joukko baareja ja kiinnitetty sisäpuolelta, kirjautumalla niiden uriin. Että täyte ei ole löystyä ja kiinteästi järjestetty runko, on mahdollista edelleen kasvien liimaa tai naulattu ohut muotolista.

Tunnettava -vaihtoehtopaneelin ovet voidaan Internetissä tai erikoistuneissa myymälöissä

Paneloitu ovet voidaan luokitella muodossa inserttien, paneelit voivat olla:

 1. tasainen - ohut levy rakennusmateriaali ilman vikoja.
 2. pääosa - esillä olevan laaja kihara elementtien jyrsintä reunan ympäri. Se on klassinen genre, ja löytyy useimmiten.
 3. säveltäminen - se sisältää useita säleitä, jotka on liitetty tavalla "pontin".

Voit myös löytää markkinoilta rakenteeseen sellaisella lajikkeet paneelit: figareynaya ja kelluva. Figareya on insertti sisällä ilman paksu reuna. Fieger ohenee reunaan. Järjestetty siten, paneeli lähtö on järjestetty pituussuunnassa ja kiinnitys suoritetaan puusepän liimaa.

Kelluvat vältetään muodonmuutos rakennusmateriaalien takia aukkoja, jotka jäävät. Insertti voi vapaasti vaihdella kooltaan riippuen ilmasto asunnossa. Järjestää se on Lasituslistojen.

Paneloitu ovet voidaan luoda eri materiaaleista. Tällä riippuu sen estetiikkaa, suorituskykyä, luotettavuutta ja tietenkin hinta. pala puupalkit (trehfilenchataya) käytetään luomaan kehyksen. Insertti voi myös olla valmistettu puusta tai muiden rakennusmateriaalien. Niin se on yhdistetty paneelin. Puu web voi olla pehmeä tai kova luotu arvokkaita lajeja. Pehmeä - mänty, kirsikka, kuusi paneelit. Vakaampi ja arvokas - tammi, pyökki, pähkinä tahna. Elite paneelit käytetä punaista ja mustaa puuta.

Puu insertit voi koostua 2-3 lajien siis tuhoutumisen estämiseksi levyjen kosteuden takia ja äärimmäisille lämpötiloille tilassa, sinun tarvitsee tietää tästä ennen ostamista ovea.

Koskien yhdistettyä rakennetta, tässä yleisesti käytetty MDF levyt, vaneri levyt, puristetaan paperin tai lastulevy. Pimennyksen insertti voi olla valmistettu nahasta tai keinonahasta. Yksinoikeudella, alkuperäinen mallit käyttävät erilaisia ​​lasin valmistus ja rakenne.

Suunnittelu paneloitu sisäovet

Joten miten luoda erilaisia ​​materiaaleja käytetään, ei ole mitään yllättävää, että peiliovien voidaan luoda tahansa tyylin suuntaan ja muotoilu. Tämä tekee mahdolliseksi ottaa sopivin tuote mistään sisätiloja ja kasvonpiirteitä.

Valitse malli peiliovien pitäisi ottaa huomioon sisätilat

Paneloitu ovet läpinäkyvällä insertit sopii:

Eli tässä tapauksessa keskellä oven lasi asetetaan insertti. Kylpyhuone ja wc on parempi ottaa kuuro ole avoimia ovia. Mutta se ei satuta tehdä alkuperäisen sisustuksen.

Ensinnäkin on tarpeen säätää, että kaikki ovet on yhdessä tyylillinen suuntaan.

Innovatiivisten teknologioiden avulla on mahdollista luoda oven paneeli mihinkään tyylillisiä suuntaan. Tämä tuli mahdolliseksi, koska pinnoitteet markkinoilla runsaasti (viilu, laminaatti aluksella, PVC), ja siellä on myös suuri määrä tehtailla. Paneelit voi olla suora tai kihara, eri muotoisia, jossa on vuori, jossa on määrä elementtejä, kierteitetty ja mielenkiintoinen maasto. Haluttaessa voit muuttaa ajan mittaan, keskellä oven.

Jos ovi lasisisus, niitä voidaan soveltaa piirustus, kääntää tavallinen kankaalle lasimaalauksia, tai liitä se erityinen elokuva valokuvalla tai suunnittelua. Ilmoittautua voi olla mukaisesti makumieltymyksiin. Voit aina kääntyä heidän mielikuvitustaan ​​ja osaamista, jos ei, on viisasta kääntyä ammattilaisten.

Edut ja haitat puiset kehystetty ovet

Edellä esitetyn perusteella voidaan päätellä, että paneloitu ovi lehdet - se on sellainen, että on joitakin etuja - kaunis, tasokas, erikoisen vaikutelman. Varsinainen keveys ovilevyn, käyttämällä hienoimpia kovista paneeleista sijaan massiivipuuta.

Etuna puinen paneloitu ovi että se kykenee omaperäisesti täydentää lähes mihin tahansa sisustukseen

Ominaista korvaaminen ja palauttaminen houkutteleva elementtejä tuotteen tarvittaessa ja pitkä käyttöikä. Yksiosainen matriisi ei ole lehtipuuta voidaan lopulta muuttaa muotoaan, yleensä viimeiset 2-3 vuotta, ja paneeli muiden rakennusmateriaalien vähentää tätä vika nollaan. Koska on vähentynyt määrä valmistamiseen käytetään rakennusmateriaalien ja varaosia melko kallista vähemmän kalliita kollegansa - ovi hinta monta kertaa pienempi kuin ne on valmistettu joukko.

Asennuslevyyn ovet (video)

Jos puhumme haitoista, on mahdollista kohdentaa käyttö huonolaatuisen raaka-aineiden ja noudattamatta jättämisestä tuotantoteknologiaa, mutta puute vastuun riippuu paneloitu ovi valmistaja. Yleensä nämä tuotteet ovat ihanteellisia koristeluun tahansa huoneiston tai toimistotilaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin