Feng Shui py huoneisto

Feng Shui huoneisto: miten jakaa huoneen vyöhykkeisiin

Asianmukaisesti järjestetty Feng Shui huoneisto - se on kokonainen filosofia. Mukaan antiikin Itä opetuksia, energia, joka kiertää läpi huonetta, on suora vaikutus ihmisten elämään. Siksi muuttaa tilaa, voit dramaattisesti muuttaa mitä tapahtuu ympärilläsi.

Feng Shui huoneisto: tärkeitä kohtia

Mukaan Kiinan opetuksia Feng Shui, koko tilan asunnon on jaettu vyöhykkeisiin, joista kukin on vastuussa tietyistä inhimillisen elämän. Kullakin alalla, säännöt avaruusteollisuuden ja sen energia alainen voimia neljästä elementistä.

Luoda koti tai asunto suotuisa energiatilanne, on tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Jokainen asia on syytä pitää paikkansa. On tarpeen jatkuvasti yllä järjestystä, aika pyyhkiä pölyt, pese lattia ja astiat. Lika ja häiriö estää vapaata kulkua energiavirtoja ja houkutella negatiivinen ihmisen elämässä.
 2. Ei voi varastoida kotona pilaantunut ja rikki asioita, että se on jo mahdotonta käyttää. Siksi säännöllisesti "raskhlamlyayteytes" - heittää pois kaikki turha ja yliannostus roskakoriin.
 3. On tärkeää, että talo oli tarpeeksi valoa. Siksi ennen kuin valitset asunnon ennen ostamista kautta aurinko vaihtoehtoja. Keinovalon pitäisi myös olla tarpeeksi kirkas. Mitä tummempi talon, sitä enemmän se on negatiivista energiaa.
 4. Pidä korjaus: halkeamia seinissä, likainen katto ja tapetit aueta myös häiritä vapaata liikkuvuutta positiivista energiaa.
 5. Ikkuna- ja oviaukot voi sotkua. Et voi pitää asiat ikkunalaudalle, laittaa eteen huoneet ovat suuria huonekaluja.
 6. Sääntöjen mukaan Feng Shui kylpyhuoneen oven pitäisi avautua ulospäin, ja kaikki muu - sisältä huonetta.
 7. Tila sängyn yläpuolella on oltava tyhjä: ei tarvitse ripustaa valot ja koristeet, kiinnittämällä ne kattoon.
 8. Älä jätä tilaa tyhjä, asumaton isoissa taloissa. Jokainen kynä tulisi käytettyinä energian niihin ei pysähdy.

Jos noudatat näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, tilanne talossa on aina vauras, ja kotitaloudet rentoutua. Vähentynyt konfliktit, lopettamaan taistelut. Kotelo tulee voimakas energialähde ja runsaasti koko perheelle.

Miten määritellä alueet Feng Shui asunnossa

Ennen kuin aloitat varustaa tilaa talossa, sinun täytyy jakaa se vyöhykkeisiin. Tämä tehdään bagua neliö ja kompassi.

Sinun täytyy näyttää kaaviossa huoneistoissa kaikkiin suuntiin ja merkitse keskus. Alat ovat seuraavat:

 1. Kaakkois-- vyöhyke vaurautta. Saat aineelliseen hyvinvointiin täyttää energiaa vettä, joten tällä sektorilla pitäisi paikata sisustus "vesi style". Värimaailma - sinisiä sävyjä, maalaus - kuvaa merimaisemat. Koristelu sopiva tila suihkulähteitä, akvaarioita ja käteistä itämainen hurmaa.
 2. Etelä - kuuluisuus ja maine alueella. On mahdollista sijoittaa kaikki palkinnot, todistukset, mitaleita ja muita asioita, jotka vahvistavat saavutuksia ansioita. Asianmukaisesti järjestetty tila alueella auttaa saamaan tunnustamista muassa parantaa mainetta ja parantaa sen uskottavuutta.
 3. Southwest - Alan rakkauden. Se on täynnä pariksi esineitä: hahmoja eläimiä, lintuja, enkeleitä. On tärkeää tehdä parillinen määrä. Myös täällä laittaa punainen tuoksukynttilät, maalauksia koristavat seiniä kuvilla parit, onnellinen ystäville.
 4. West - täydellinen paikka lapsille. Tässä se on keskittynyt energia, joka vastaa luovien potentiaalia ja henkiset kyvyt.
 5. Pohjois - alue työ ja ura. Tässäkin hallitsee veden elementtiä, joten alalle voidaan vetää sekä runsaasti alueella.
 6. Koilliseen - viisautta vyöhykkeen. Ihanteellinen paikka järjestämisestä työpaikalla, toimisto, kirjasto. Voit tallentaa kirjoja, muistiinpanoja, koulutusmateriaalia.
 7. East - perhe alue. Energia alan on "elävä" siinä pitää olla huonekasveja, maalauksia kukka asetelmat. Voit koristella seiniä valokuvia sukulaisten, lapset, kodin, lemmikit.

Katso video miten jakaa huoneen feng shui alueilla:

Kitchen - paikka, jossa vallitsee valoisa ja eloisa osa tulipalon. Tämä paikka symboloi kotiin. Oikein varustaa sisustus, kypsennetty ruoka ei vain ruokkia kotitalouden, mutta myös täyttää ne valolla, pätöenergian saavutus ja menestyksen.

Tarvittaessa kaikki merkkejä tulinen energiaa: elinvoimainen tyydyttyneitä punaiset, perhekuvia tulella rengas istuimet, kuvan ja kuva nousevan auringon.

Myös maisemat vahvistaa tulinen energiaa luonnon materiaaleista: puu, savi. On toivottavaa, että keittiö ei muovia, ja puu. Metalli samat tuotteet tulee säilyttää suljetuissa pääsy.

Toinen tärkeä paikka talossa, joka on täynnä rakkauden energiaa. Ei ollut ongelmia hänen henkilökohtaisen elämän ja yksinäisyys, on tarpeen noudattaa sääntöjä Feng Shui järjestämisessä tilaa.

On toivottavaa, että sänky oli kaksinkertainen, ja sen ympärillä on riittävästi vapaata tilaa. Jalat nukkuva mies ei pitäisi katsoa ovella, ja kärjessä sängyn ripustaa Dreamcatcher.

Alle olohuoneessa sinun täytyy ottaa suurin huoneeseen. On välttämätöntä luoda kirkas valo. Keskellä kattoon ripustaa suuri kattokruunu tai lamppu on tehty lasista. Kalusteet on parempi valita pyöristetyt, pehmeä ääriviivat.

Olohuoneessa on runsaasti tuoreita kukkia. He ovat tehneet aluetta, jolla on "eloton" energia - useita kodinkoneita ja elektroniikkaa (tv, musiikki-, ja niin edelleen).

© 2017-2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Tuntematon taikaa esoterismin

uutiset sosiaalisten verkostojen

Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyt evästeen käyttämisen mukaisesti ilmoituksen kyseistä tiedostotyyppi.

Jos et ole samaa mieltä siitä, että käytämme tätä tiedostotyypin, sinun täytyy oikein asetukset selaimessasi tai käytä sivustoa.

Feng Shui huoneisto (vyöhyke säännöt)

Feng Shui - on ikivanha kiinalainen opetus, hän oli jo yli kaksi tuhatta vuotta. Hyvin nimi koostuu kahdesta sanasta - "ilmaa" ja "vesi". Ydin oppi on, että energiaa kotimme, vaikuttaa elämäämme. Mukaan Feng Shui asunto on jaettu vyöhykkeisiin, jotka ovat vastuussa yhden tai toisen elämän alueilla. Oikein varustaa alueella, henkilö on onnekas liike, taloudellista hyvinvointia, onnellisuutta hänen henkilökohtainen elämänsä, onnellisuus perheessä. Kääntäen, kun alue Feng Shui asunnossa sekainen, he ovat sekaisin, älä odota menestystä elämässä.

Feng Shui asunnot, pelisäännöt

Kaikki alueet Fengshui asunnossa varustaa erikseen, laajuudesta riippuen siitä, mitä he sanovat. Mutta on olemassa tiettyjä sääntöjä Fengshui asuntoa. Ilman niitä hyvää energiaa talossa ei voi luoda. Tässä ovat tärkeimmät:

 • • Kaikki alueet Fengshui asunnossa pitäisi olla täysin puhdas. Pienet esineet piilottaa kaapissa. On mahdotonta kerätä likaiset astiat, vaatteet, pöly, ne luovat negatiivista energiaa.
 • • Talosta täytyy heittää pois kaikki rikki ja rikki asioita, jotka ovat huonoja yleisestä fengshui huoneisto
 • • Zone fenshuya huoneistossa olisi hyvin valaistu Päivän aikana - se on luonnollista auringonvaloa, ja illalla - valo lampusta. Pimeys luo negatiivista energiaa talossa.
 • • Säännöt Feng Shui asuntoja määrätään, että korjaukset se pitäisi tehdä usein. Ole seiniä, ei enimmäismäärä ei saa olla likainen, murtunut, nokinen.
 • • fengshui huoneisto tarjoaa tilaa, raskaita esineitä ei saa laittaa käytävillä, ne eivät saa haitata vapaata liikkuvuutta.
 • • Ulkoasu huoneisto Feng Shui olisi toteutettava niin, että ovi aukeaa huoneeseen. Vain wc ja kylpyhuoneen ovi avautuu ulospäin sääntöjä.
 • • pään yläpuolelle voi ripustaa teräviä esineitä, ja sänky saa riippua mitään.
 • • Fengshui alueet asunnossa on sulatettava asuttava. Et voi jättää talon hylätty tiloissa vanhoja asioita, joissa ihmiset harvoin mennä. Siellä on kerääntynyt negatiivista energiaa, joka voi vaikuttaa koko fengshui huoneisto.
 • • Tunnelma talossa pitäisi olla kuin hänen vuokralaisten, jotta ne lepäävät sen seinät, jopa kotityöt.

Jotta voidaan luoda Feng Shui kotialueen määritetään kahdeksankulmio kutsutaan Ba-Gua. Se jakaa koko tilan yhdeksään osaan. Kahdeksan heistä on sijoitettu eri puolilla maailmaa, ja yhdeksäs on keskellä. Perusteella kahdeksankulmio ovat niin kutsutut trigrammia, joka koostuu kiinteiden ja katkoviivoilla. Yhtenäiset viivat edustavat maskuliininen (Yin), ja rikki - naisellinen (Yang).

Feng Shui alue huoneiston määräytyy seuraavasti. Octagon sijoitetaan asunnon suunnitelman mukaisesti osapuolet valo. Sitten katsella mikä osa Ba-Gua saa joka huoneeseen tai nurkassa talon. Se on arvo kunkin kohteen Fengshui asunto - ulko-ovi, käytävä, komorka, ullakko. Jokaisessa näistä alueista voivat kerääntyä positiivinen tai negatiivinen energia, joka vaikuttaa ihmisen elämään. Zones Fengshui asunnossa ja seuraavat nimet ovat Octagon:

 • • Zone varallisuuden (kaakkoon). Jos luot Fengshui huoneistoja, runsaasti alue on koristeltu kuvia virtaavan veden (joet, suihkulähteet, vesiputoukset), on välttämätöntä laittaa rahaa puu, voit laittaa akvaario kultakala, muutaman kolikon. Siellä pitäisi olla selvää, että on mahdotonta laittaa roskakoriin tai Feng Shui asunnot, varallisuus vyöhyke ei toimi.
 • • mainetta ja tunnustusta Zone (etelä). Feng Shui huoneisto tällä alueella takaa tunnustamista menestys, maine ystävien ja työssä. Täällä voit laittaa tutkintotodistusten, palkinnot, kuvia viranomaisen luvut ja muita symboleja kunniaa.
 • • Zone of Love (Lounais). Oikealla oli Feng Shui asunnot, rakkaus vyöhykkeen pitäisi olla pari esineitä. On mahdollista laittaa lukuja lintujen, eläinten seinälle ripustaa kuvan ystäville. Hyvä sydämet koristella paikka, Amurchik "tuulikello". Tuhota Feng Shui asunnot, alue rakkauden, voi kuvan yksineläjät.
 • • Lasten Zone (länteen). Tämä vyöhyke Fengshui asunnossa ei ole vastuussa vain hyvinvoinnista ja onnea lasten, mutta myös työtä. Täällä sinun täytyy laittaa mitään taideteos, soittimen, jonka tilavuus on runoutta.
 • • Ura Zone (pohjoinen). Tällä alueella sinun täytyy laittaa jotain, joka on yhteydessä juoksevalla vedellä. Esimerkiksi pienen suihkulähteen tai valokuva vuoripuron, vesiputous. Muista Feng Shui asunto uran alue käsittää kilpikonnia figuuri (tai elävä kilpikonna akvaario).
 • • viisaus Zone (koilliseen). Ota järjestely Tämän vyöhykkeen Fengshui asunnossa arvoinen opiskelijoita, opiskelijat, opiskelijat. Tulee tarkoituksenmukaista oppikirjoja, hakuteoksia, teoksia klassista kirjallisuutta.
 • • Perhe Zone (itä). Huolehtia siitä on hyvin, vaikka Fengshui järjestää yksiö, jossa kaikki vyöhykkeet ei ole riittävästi tilaa. Täällä on parasta sijoittaa huonekasveja, sekä perheen perintötavarat, albumeita ja valokuvia.

Oikeiden Fengshui huoneisto on pitkälti riippuvainen keittiö, koska täällä viettää paljon aikaa ruoanvalmistuksen, kannattaa kotiin. Ensin täytyy sijoittaa kohteita. Liesi tulisi sijaita etelässä, ja jääkaappi - in kaakkoisosassa. Niiden välissä on syytä laittaa jokin osa puusta, joka on yhteys Tulen ja jään. Jääkaappi ja liesi tulisi aina olla puhdas, se perussäännöt Fengshui asuntoa.

Haarukat, lusikat, veitset pitää piilottaa kaappiin, nämä vaihtoehdot eivät ole näkyvissä. Sähkölaitteet tulee sijoittaa näillä alueilla Feng Shui asunnossa tai keittiöön, jotka vaativat erityistä stimulaatiota. On tärkeää tehdä keittiöön valoa ilman pimeässä nurkassa. Noudattamaan Feng Shui asunnot, ovi ei tulisi takana, joka valmistaa ruokaa. Tämä luo epämukavuutta ja vaikuttaa elintarvikkeiden laatuun.

Alla olohuone on parempi valita suurin huone, hyvin valaistu sekä päivällä että yöllä. Kattoon voit ripustaa suuri kattokruunu, edullisesti kiteen, se houkuttelee energiaa. Huoneen pitäisi olla teräviä reunoja. Joten parempi ostaa pyöreä, pehmeät sohvat ja tuolit pyöristetty elementtejä. Vähentää vaikutusta kulmien Feng Shui huoneisto, olohuoneessa, voit laittaa tuoreita kukkia pyöreä lehtiä.

Aktivoi hiustenkuivaaja vyöhyke Shui asunnossa sähkölaitteet ja soittimia. Siksi TV kotona, pianon tai musiikin keskus olisi tarkoituksenmukaista niillä aloilla, jonka vaikutus tärkeimmistä Feng Shuya asunnot - alalla runsaan ura, lapset ja luovuutta, rakkautta. Perhe alue olohuoneessa on parasta koristella kukilla, voi olla sohva tai ruokapöytä.

Makuuhuone - erityinen intiimi alue huoneiston. Siksi sen laitteet vaativat erityistä huomiota. Seinät huone on parempi antaa valossa, rauhoittavilla väreillä. Ei ole tarpeen sotkua sen huonekaluja, varsinkin jos lattia alue on pieni. Mukaan hiustenkuivaaja Shui huoneiston oven makuuhuoneeseen olisi avattava sisällä. Seinät eivät tarvitse roikkua paljon raskaita asioita, he kääntääkseen huomion ja synnyttää vaaran tunne.

Pääelementti makuuhuoneessa on sänky. Feng Shui huoneisto tarjoaa muutamia sääntöjä sen sijainnista. Ihannetapauksessa tulisi kerroksessa olla keskellä tai lävistäjä. Takana sen voi kytkeä seinään tai vapaasti. Etuovi pitäisi olla näkökentässä miehestä, joka makaa sängyssä, ei hänen edessään. Myös, pääty voidaan rullata ikkunalle. Laita sängyn parhaalla vyöhykkeellä rakkauden.

Elektroniset laitteet stimuloivat energiaa, niin laita ne makuuhuoneessa ei ole tarpeen. Sama koskee huonekasveja. Jos luot Fengshui studio välineet ja laitteet on mennä minnekään, se on parasta laittaa ne sängystä. Yöllä, tietokone ja televisio pitäisi sammuttaa verkosta. Kaikki tuotteet makuuhuoneessa on piilotettu kaapit. Avohyllyt eri asioita millään alalla Fengshui pitäisi olla asunnossa. He kääntää huomio, luoda sotku ja haihduttaa energiaa.

Ominaista master-off.net sivusto on, että me purkaa enimmäkseen korjaa ongelmat kaupunkien asuntojen (asunnot). Ei yksityisellä tilalla tai esikaupunkialueella, ja nimenomaan rakkaasi neliömetriä korkea rakennus, joka on pinta-alaltaan alimmasta korkein mahdollinen. Siitä syystä, että sen kotelossa henkilö viettää runsaasti aikaa lähes päivittäin, ja siksi rakentamista ja koristelu näistä huoneista on erittäin tärkeää. Jotkut yrittävät tehdä korjauksia asuntoja omin käsin, ja joku muu on tehnyt päätöksen ainoastaan ​​lukea kehittyneiden korjauksia, jotta voi pätevästi hallita palkkasoturi prikaati keittiökaapit ja rakentajat, tai valmistetaan oikean valinnan rautakaupasta.

Viime aikoina Feng Shui, alkoi asettaa suunnitelma asuntoja piirissä, kävi ilmi, että on olemassa osittaisia ​​epäonnistumisia ... monilla alueilla esiintyy käytävällä tai kylpyhuone, joka on kuinka olla tässä tapauksessa? koko pohjoiseen minua pitkän käytävän

Kaksio tai suuri talo - Itä opetuksia kotona arvo ei vaikuta tahansa elämänaloilla! Edellä mainittuja menetelmiä määrittämiseksi alojen ja aktivoinnin sopivat pieni yhden huoneen huoneistoja, huoneita ja jopa taulukoita. Ei sattumalta, idässä ihmiset koristele maljakoita taulukoita hedelmiä, patsaita tai metallia lautasia. Oikeaan käyttöön kaavoitus Bagua verkkoon ja aktivoi halutun alueen.

Feng Shui huoneisto

TÄRKEÄÄ! Pahanhajuinen hengitys - seurausta loisia. Ne tulevat, jos juot lusikalla.

Jokaisessa huoneistossa yksiköllä on oma ainutlaatuinen energiaa. Jos tämä energia sopusoinnussa elämän energia asuvat siellä ihmisiä elämässään menee hyvin. Muinaiset kiinalaiset käytäntö Feng Shui on tarkoitus järjestää tilan neutraloimiseksi tuhoisa energiaa sha ja parantaa virtausta positiivista chi energiaa.

Lupaava Fengshui asunto on aivan yhtä tärkeä normaali ihmishenkien ilmaa, ruokaa ja auringon valoa, sillä sen avulla voidaan parantaa sekä määrää ja laatua qi energiaa.

Lisätietoja käsitteestä chi Feng Shui ja elämä:

Haittapuolena energian ihmiset vaistomaisesti saavat seinien ulkopuolelle hänen asunnossaan, vahvistettuja viipyvä kauemmin työssä tai yhteisö ystäviä, menee luontoon tai vaeltelemaan kaupoissa.

Käyttämällä arsenaali erityisten Fengshui työkaluja, voit saavuttaa lisää virtaamaan positiivista energiaa ja neutraloida negatiivinen energia. Tämä tavoite voidaan saavuttaa avulla peilien erityistä näytöt, kellot, kännykkää ja taululla.

Feng Shui huoneisto kardinaali

 1. Suunnata huoneiston kardinaali, on välttämätöntä saada kompassin ja ensimmäinen asia selvittää, kumpi puoli on pohjoinen: se on alku merkinnän huoneeseen.Kuitenkin nykyaikaisissa huoneistoissa kompassi voi käyttäytyä arvaamattomasti: se, että hänen todistuksensa voi vaikuttaa nuolen metallikiinnikkeisiin sisällä huoneen seinistä ja määrittää suunnan eri huoneissa, voit saada hyvin ristiriitaisen kuvan.
 2. Yksinkertaista tehtävän, voit käyttää korttia internetissä. Riittää löytää kotiin online-palvelujen (Yandex tai Google) ja määrittää sen sijainti suhteessa puolilla maailmaa. Kaavamaisesti kompassi kartalle sijaitsevat seuraavasti: huipulla - pohjoisessa, alareunassa - etelässä, oikealla puolella - idässä, vasemmalla puolella - länteen. Välisuunnista ovat seuraavat: in oikeassa yläkulmassa - koilliseen, että oikeassa alakulmassa - kaakkoon. Vuonna vasemmassa yläkulmassa - luoteeseen, että vasemmassa alakulmassa - lounaaseen.
 3. Ottaen asunnon suunnitelma, määrittää sen keskus: se sijaitsee risteyksessä lävistäjien, jos huoneessa on muodoltaan säännöllisen suorakulmion. Jos suunnitelma huoneistossa on epäsäännöllinen muoto, on välttämätöntä lopettaa puuttuvan oikealla suorakulmion, ja sitten löytää keskus, jonka läpimitta on oikea suunnitelma.
 4. Lisäksi, huoneisto suunnitelma (tosi tai korjattu) on jaettu yhdeksään yhtä suorakaiteen (tai neliö) jakamalla vastakkaisella puolella suunnitelman kolmeen yhtä suureen osaan ja suorittaa suoran linjan kautta kuvattujen pisteiden.
 5. Nyt merkitty edellä olevalla menetelmällä huoneistopohjan tulisi tarkistaa Yandex-kartan määrittää kiertokulman suhteen akselin AB asunnon (jossa A - on keskellä suunnitelman, ja B - North). Tämä osoittaa todellisen suunta kulmassa suhteessa tasainen puolilla maailmaa.

Katso video miten ulkoasu huoneisto Feng Shui:

Feng Shui huoneisto: miten määritellä vyöhykkeen

Jakaa koko asuinalueen vyöhykkeisiin, edellyttämällä tavalla Feng Shui asunnot, voit käyttää Taikaneliö (neliö Lo Shu) tai verkkoon Bagua.

Mukaan antiikin perinteen, tätä verkkoa merkittiin jumalat kuoren valtava kilpikonna. Tulkita salaperäinen ydin trigrammit kummallakin puolella säännöllisen Octagon oli vain suuri tietäjä Fu Xi lähes kaksi vuosituhatta sitten.

 • Laita se verkkoon Bagua merkata suunnitelma asunnon, voit määrittää sijainnin tiettyjä alueita sen eri osissa, sekä niiden vaikutusta käyttäytymiseen ja terveydentilaan asukkaiden. Ensinnäkin määritellä alue Ura: se voidaan tehdä kohdistamalla pohjoiseen kartalta Yandexiin-pohjoiseen suunnitelman asunnon.

 • Ohjaavat kompassisuunnasta kartta ja ruudukon Bagua, voit helposti määrittää sijainti loput kahdeksan alueet.
 • Huoneistoissa on epäsäännöllinen muoto, on toivottavaa läsnäolo Lounais ja Kaakkois-alueilla, mutta joskus se on mahdotonta.
 • Määrittely asunnon alueella, on huomattava, että asunto suunnitelmassa pitäisi mahtua neliö, jossa riippumatta kokoonpano huoneen. Kun kyseessä on ruudukon Bagua, joka on muodoltaan kahdeksankulmainen, kätensä olisi jatkettava muodoltaan neliön: se helpottaa tunnistamista puuttuu alueita.

Etuovi on tärkeä rooli liikkeeseen elintärkeää energiaa, koska se oli hän, joka antaa pääsyn taloon tämän elämää antava voima.

 • Leikkipaikka edessä talon pitäisi olla avoin ja riittävän suuri hyödyllisiä energia voi kerääntyä sitä, eikä sekainen etuovi avataan vapaasti, kerroit talon virtauksen kulutettu energia. Prosessi energian kertymistä ovi on jatkuva, ja virtaus pakotetaan kiertämään ihmiset tulevat ja poistuvat huoneeseen.
 • Etuoven, joka suojaa asunto on vakaa ja luotettava. Feng Shui ei suosittele lasioven syötteenä.
 • Arvo etuoven on suuri merkitys, koska se on liian suuri koot ovat lähde taloudellisia ongelmia, ja ovi on liian pieni voi aiheuttaa riitoja ja ristiriitoja kotitalouksissa. Paras vaihtoehto on keskikokoinen ovelle.
 • Jotta ei tukkia hyödyllisiä chi energiaa, edessä ovi voidaan avata ilman mitään vaikeuksia. Vinossa ja narisevia ovet, estää pääsyn virtauksen positiivista energiaa, voi laukaista haittavaikutuksia (asunnon asukkaat, ja useimmissa kodeissa).
 • Kuten oven käytännössä Feng Shui on nimeltään "portit qi", on otettava huomioon tietty suhde sen suunta ja virtaus Qi energiaa, tunkeutuu huoneeseen. Tästä näkökohta on pitkälti riippuvainen, ja suhteet perheen sisällä, ja elämän saavutuksia sen kaikkia jäseniä. Tekniikan avulla "kompassin menetelmä" (jolla yhteisessä paikassa huoneistoa alue), voit helposti määrittää energianlähde joka on ulko-ovi on omassa asunnossa.
 • Väri, joka on maalattu etuovi huoneeseen voi myös olla suuri vaikutus kohtalosta sen asukkaille. Oven ruskea tuo harmoniaa perhesuhteissa, ja sävyjä punainen stabiloimiseksi.

Feng Shui asiantuntijat suosittelevat valita värin etuoven, mukaisesti valoisan puolen, josta se menee:

 1. Johtavia ovia etelään, voidaan maalata punainen tai vihreä maali (keltainen ja ruskea väri on myös hyväksyttävää).
 2. Ovi itä sovi musta, sininen tai vihreä värimaailma.
 3. Pohjoissuuntaus ovet voidaan maalattu valkoinen, musta tai sininen (mutta ruskea tai vihreä niihin ovat vasta).
 4. Ovet avautuvat länteen, voit maalata maali metallinen vaikutus. Vaikuttavaa näyttää ovet, maalattu valkoinen valo sävyjä kultaa tai hopeaa.
 • Jos ovi asunnossa ei onnistu (mitattuna asiantuntijoiden Fengshui) ja et voi tehdä muutoksia ulkoasu huone, voit yrittää korjata tilanteen avulla symbolinen ominaisuuksia.

Tämä voi olla hevosenkenkä ripustettu päätyy, "musiikkia tuuli", joilla on 7-9 tai useampia kimppuja putkia kiinalaisen kolikoita. Ja jos ripustaa ovella (katossa käytävällä) pieni kristallipallo, hän ottaa roolin negatiivista energiaa muuntimen positiivisessa ja prosessi purkaa sitä.

Yhdenmukaistamiseksi virtauksen positiivista energiaa kotona, ei riitä aktivoimaan sen vyöhykkeellä mukaisesti verkkoon Bagua. On yksinkertaisia ​​sääntöjä, toteamalla, että voit saavuttaa täydellisessä sopusoinnussa ympäröivän todellisuuden.

 • Yksi tärkeimmistä Fengshui vaatimus on ylläpitäminen siisteys ja järjestys kussakin tiloissa, koska se liittyy suoraan valtion sielujen asuvien niihin.

Feng Shui pitää erittäin tärkeänä koko ja puhtaus ikkunat ( "home-eye"). Jos ne ovat suuria - se on erittäin hyvä, että tunkeutuminen auringonvaloa ja liikkeeseen hyödyllisiä chi energiaa sisätiloissa. Pöly ja lika ikkunalasille osoittavat kertymistä negatiivista energiaa, joka voi päästä eroon, säännöllisesti altistamalla ne pestä.

Yhtä mahdotonta hyväksyä sotkua ikkunalaudat useita kukkaruukkuja: se voi myös luoda vapaan virtauksen Qi energiaa. Emäntä voidaan rajoittaa pari kaunista ja terveitä kasveja. Ainoat poikkeukset ovat kaktukset: ne ovat joka tapauksessa ei saa sijoittaa lähelle ikkunaa.

 • Toinen tärkeä sääntö käytäntö Feng Shui on luoda edellytykset sujuvan liikkeeseen elämää antavan energia chi kaikissa huoneissa asunnon. Voit tehdä tämän julkaisemaan säännöllisesti asuminen tarpeettomia asioita.

Ilman jälkeäkään pahoillani osittain kertynyt roskat niissä (etenkin kymmeniä tyhjiä lasipurkkeihin vuosia pölyttyneet ullakolle) ja vanhentuneet tuotteet.

Koti lääkekaappi ja henkilökohtainen kosmetologi liian usein kasautuu massa myöhässä lääkkeiden ja kosmetiikan, päästä eroon, että voit parantaa tilannetta omassa kodissaan.

 • Määräajoin uudelleenjärjestely esineitä huoneen (on syvästi vakuuttunut Kiinan) voi estää pysähtyneisyyden qi energiaa. Siirtää huonekaluja samalla se ei ole välttämätöntä: se riitä muuttamaan sijainnin kahdestakymmenestäseitsemästä eriä asunnossa, esimerkiksi vaihtaa maljakko ja valokuvakehys tai laittaa Banquette vastakkaista seinää.
 • Positiivista energiaa asunnossa välttämättä edellytä ihanteellinen tila vesijohto- ja moitteeton siisteys kylpyhuone ja wc huonetta, itse asiassa tämä alue on kaikkein epäedullinen koko huoneistossa.

Haluatko olla omassa kukkaro aina ollut rahaa? Sitten älä unohda sulkea kansi wc ja ovi vessaan.

 • Kirkas valaistus houkuttelee positiivista energiaa, siis Asunto pitäisi olla kirkkaasti valaistu. Rikkinäinen polttimo tulee välittömästi vaihtaa uusiin.
 • Satunnaisen käytön aromaattisia lamppuja ja kynttilöitä parantaa positiivista energiaa.

Feng Shui huoneisto: rikkaus Zone

 • rikkaus vyöhyke olisi sijaitsee Kaakkois-osa asunnon. Sen tärkein tekijä on puu kuitenkin aktivoida vyöhykkeeseen välttämättä käytetä puuesineitä. Suunnittelussa tämä nurkassa huoneiston olisi pidettävä vihreä, tummansininen, musta ja violetti väri.
 • Vyöhyke vaurautta merkkinä puukalusteet ja kasvit, joista suosituin on Crassula ( "rahaa puu"). Sen sijaan, että eläviä kasveja vaurauden alue voi korostaa matkamuisto jäljittelemällä puu, tehty kolikoita.
 • Koristamaan rikkaus sektori, voit käyttää valokuvia runsas maisemia ja rehevä kasvillisuus. Tyypit aavikot täällä ovat ehdottomasti voida hyväksyä.
 • Aktivointi rikkaus vyöhyke, sinun täytyy laittaa sen muutaman perinteisen symboleja runsautta. Useimmiten valita rahat sammakko hahmo tilalla kultarahan suussa. Hänen päänsä on välttämättä suunnata huoneeseen, tunne että sammakko laukkasi ulkopuolelta, tuoden vaurautta taloon. Making runsaasti alan, se olisi suhteellisuudentajua eikä kuormita sitä runsaasti perinteistä kiinalaista symboleja.
 • Tässä nurkassa huoneiston voit laittaa runsaasti luonnetta ja joukko kiinalaisia ​​kolikoita sidottu punainen johto.

Numerologiaa - yksi käyttämiä työkaluja asiantuntijat Fengshui houkutella vaurautta ja menestystä ihmisen kohtaloon. Käytäntö fengshui sanoo, että vaikka määrä asuntoja voi vaikuttaa sen omistajalle.

Tämä määrä luo tiettyjä värähtelyjä, jotka saavat aikaan konkreettisia vaikutuksia niiden kohtalosta ihmiset asunnossa asuu.

Emme vatvoa ominaisuuksia jokaisessa huoneessa, koska tämä tieto löytyy internetistä helposti. Toteamme vain, että omistajat omakotitaloalueella voivat myös käyttää tätä menetelmää lukumäärän määrittämiseksi kotinsa.

Feng Shui yksiö

Täyttävät kaikki vaatimukset Feng Shui pienessä asunnossa ei ole helppoa, mutta mikä on mahdollista:

 1. Eroon roskat voimme varmistaa vapaan liikkuvuuden qi energiaa. Kaikki yleinen puhdistus olisi suoritettava aikana hiipuu kuun.
 2. Säännöllisesti puhtaan energian tilaan, hoida kaasutuksessa suitsuketikkujen, kynttilän tai joukko ruohoa. Tällainen puhdistus olisi tehtävä sen jälkeen jokaisen siivous. Vietettyään kaasutuksessa, älä unohda ottaa kylmän suihkun pestä pois saostunut negatiivista energiaa.
 3. Käyttämällä Itä tai slaavilaisia ​​taikakaluja ja hurmaa anna korjata tulosta.
 4. Opastetut etujaan, tunnistaa kiireellisimmät sinulle ja aktivoida niitä käyttämällä annettuja ohjeita edellisissä osissa tämän artikkelin.
 5. Käytä kansi kaavoitus tiloihin.
 6. Yritä tehdä järkevä käyttö jokaisen sentin käyttökelpoista tilaa ilman täyttämättä tarpeettomaksi roskaa.
 7. Vihamielinen elementtejä pieni keittiö tulipalo ja erotettu vesi puinen osion.
 8. Päivittäin tuulettaa asunto, välttäen luonnoksia, jotka voivat levitä positiivista energiaa.

Oikean feng shui asunto on mahdotonta ilman hyvin valitut värit.

 • Väri suunnittelu tilojen, jaettu vyöhykkeisiin, vaatimusten mukaisesti Feng Shui, täytyy tietenkin väriseksi alojen Bagua verkkoon, mutta sinun täytyy ohjata ja henkilökohtaisen maun.
 • Jos et pidä sitä tai tätä väriä, älä käytä sitä. Ei kestä kirkkaita värejä - valitse värit ja puolisävyjä.
 • Maalata seinät huoneessa, valitse pohjalta, niiden merkitys oman tunnelmia ja yhdistysten kanssa, joka kommunikoi kutakin väriä.

Sitä tulkitsee värin Fengshui?

 • Punainen: jännittävä, kannustaa liikuntaan.
 • Keltainen: edistää äly, se liittyy viisautta.
 • Oranssi: poistaminen jäykkyys, tuo menestystä.
 • Sininen: rentouttava, edistää meditaatio.
 • Pink: hienovaraisesti vaatii romanttisia suhteita.
 • Violetti: aktivoiva intuitiota, rauhoittaa.

Valitessaan värejä Fengshui, joskus voimme rajoittaa sijoittelua yksin väri aksentteja (muodossa vaatimaton lamppu, tyynyt, tai kaunis maalaus seinällä), suuremmassa määrin luottaa omaan intuitioon. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen radikaalisti maalaat kaikki huoneet asunnossa.