Fabergén pääsiäismunat kuva

7 vähän tunnettu faktoja Faberge munat

Faberge on nykyään, ehkä yksi kuuluisimmista koruja tuotemerkkejä. Ja kaikki kiitos arvokas munat, jotka on myönnetty tämän koruja talon Venäjän keisarillisen perheen. Nykyään nämä taideteokset ovat suuri harvinaisuus, verhoutunut mysteeri, ja niiden arvo on kymmeniä miljoonia dollareita. Meidän tarkastelu vähän tunnettu faktoja maailman kuuluisin munia.

1. Ensimmäinen muna tehtiin 1885 järjestyksessä Aleksanteri III

Perinne maalata pääsiäismunia olemassa antiikin ajoista lähtien Venäjällä. Hän seurasi häntä ja kuninkaallinen perhe. Mutta vuonna 1885, kuningas Aleksanteri III, tietämättään, tämä perinne hieman muuttunut. Päätettyään yllättää vaimonsa, keisarinna Maria Fjodorovna, hän antoi hänelle erityinen lahja - muna salainen.

Se oli arvokas muna, päällystetty valkoisella emali, jonka yli oli kultainen putkesta. Se avataan, ja sisältä oli kultainen "keltuainen." Siinä puolestaan ​​istui kultainen kanan sisälle, jotka olivat rubiini kruunu ja jousitus. Keisarinnan tällainen lahja on tullut täydellisen iloksi.

Oikeastaan ​​Faberge ei itse keksi tämän pääsiäisen matryoshka. Suunnitellusti Alexander III, pääsiäismuna, jolla on salaisuus olisi pitänyt vapaa tulkinta tuotettujen munien alussa XVIII vuosisadalla, 3 kopiota, jotka tunnetaan nykyään.

Ne ovat: linna Rosenborg (Kööpenhamina); että Kunsthistorisches Museum (Wien) ja yksityisissä kokoelmissa (aikaisemmin - vuonna taidegalleria "Green Vault", Dresden). Kaikissa näissä tapauksissa kananmunissa piilossa, paljastaa, että saatat löytää kruunu ja se - kehässä. Uskotaan, että keisari halusi miellyttää miestään yllätys, että muistutan häntä tuttu tuote Tanskan kuninkaallisen treasury.

3. Kaikki Faberge munat on yllätys

Keisarinna oli niin kiehtoo lahja, Fabergé teki muna välittömästi kääntyi tuomioistuimelle kultaseppä ja sai elämänsä järjestykseen. Hänellä oli tuottaa muna vuosittain. Ehto oli vain yksi asia - muna tulisi sisältää jonkinlainen yllätys. Että se tulisi tehdä yhtenä kappaleena, ei edes keskusteltu.

Koska Aleksanteri III jokaisella pääsiäisenä mainostetut uuden vaimonsa arvokas muna. Hän jatkoi perinne poika Aleksanteri III, Nikolai II, joka on pääsiäisen antoi arvokasta munia äitinsä ja vaimonsa.

1

Kukin Faberge muna piilotettu pieni ihme: pienoiskoossa kopio kuninkaan kruunu, Ruby riipus, mekaaninen joutsen, elefantti, kulta mini-kopio palatsin, 11 pieni muotokuva maalausteline, pienoismallilaiva tarkka työkopion kuninkaallisen vaunun, jne ..

4. bolshevikit aliarvioi Faberge munat ja siten tallentanut ne

Lokakuun vallankumouksen jälkeen bolshevikkien yrittivät täydentymään kassaan "kommunistisen valtion maailman ensimmäinen" loppuunmyyty Venäjän taideaarteista. He ryöstivät kirkon myi maalauksia vanhat mestarit "Hermitage" museo ja otti kruunun, tiaras, kaulakoruja ja Fabergén pääsiäismunat kuuluvat keisarin perheelle.

Vuonna 1925, luettelo keisarillisen hovin arvojen (kruunu häät kruunut, valtikka, taivaankappale, tiaras, kaulakoruja ja muita koruja, kuten kuuluisa Fabergén pääsiäismunat) lähetettiin kaikille ulkomaisille edustajille Neuvostoliitossa. Osa Diamond rahaston myytiin Englanti antikvaarinen Hormanu Weiss.

Vuonna 1928, seitsemän Diamond rahasto "vähäarvoisia" Faberge munat, ja toiset 45 kohteita takavarikoitiin.

Nyttemmin tämä unflattering varten luojan koruja mestariteoksia arvioinnin Faberge munia pelastuivat sulaminen.

Näin huolehtia yksi uskomattoman luomuksia Fabergén - muna "Peacock". Sisällä mestariteos kristallin ja kultaa emaloitu riikinkukko. Ja tämä lintu oli mekaaninen - kun se kuvattiin kultainen haara, riikinkukko nosti häntänsä kuin todellinen lintu, ja jopa pystyy kävelemään.

5. kohtalo useiden munien on tuntematon

Löytäminen muutama Imperial munia ei tunneta. Esimerkiksi mysteeri kohtalosta munien fanned-matka laukku, luodaan työpajassa Faberge 1889.

Viimeisen kerran muna väitettiin nähty Lontoossa kaupassa vuonna 1949. Huhujen mukaan se oli myyty $ 1250 tuntemattomaan.

6. Yksi keisarillisen munien osti ostaja romu jalometallien 8000 kiloa

Yksi menetti keisarillisen pääsiäismunat on löydetty varsin yllättäen. Se on muna, joka kuului keisarinna Maria Fjodorovna, ja sitten katosi jäljettömiin yli 90 vuotta, oli ostettu kirpputorilta USA ostaja-arvokasta romua.

Viime kerralla se näki Faberge vuonna 1922 Moskovassa. Muna, kullasta ja koristeltu timanteilla ja safiiria, jonka korkeus on 8,2 cm, takavarikoi bolshevikit. Hänen kohtalonsa jäänyt tuntemattomaksi pitkään, kunnes vuonna 1964 ainutlaatuinen koru ei mennyt vasaran alle yhdellä New Yorkin huutokaupassa nimeltään "kultakellon muotoinen muna" - 2 450 dollaria.

Amerikkalainen, osti kultainen muna 8000 puntaa ($ 14000) ei tiedä sen todellista arvoa. Useita vuosia, hän yritti myydä muna, pitää se hänen keittiössä. Väsynyt epäonnistuneita yrityksiä, yritti saada selville jotain valmistaja ja kirjoitetaan hakukoneen sisäisen kellon kaiverrettu nimi. Hän tuli koko artikkeli Kieran McCarthy, johtaja "Vartski" Royal koruja talon (Wartski). Hän kutsui McCarthy, ja sitten tuli Lontooseen kuva ostoksen.

Asiantuntija heti tunnisti heidät yksi munat luoma kuuluisan jalokivikauppias Venäjän keisarillisen perheen jäseniä.

"Luultavasti samanlaisia ​​tunteita kokenut Indiana Jones, kun hän löysi Kadonneen aarteen" - niin kuvaili emotsiizhurnalistam pään koruja kotona.

7. Queen Elizabeth II omistaa kolme keisarillisen Fabergén pääsiäismunat

Keräämisessä Britannian kuninkaallinen perhe on kolme keisarillisen Pääsiäismuna Faberge "Colonnade", "Flower Basket" ja "Mosaic". Kukkakori - tunnetuin mestariteos tässä trio. Miniature nosegay uskomattoman realistinen!

British kokoelma Fabergé on yksi maailman suurimmista. Lisäksi legendaarinen munat, sillä on useita satoja mestariteoksia koruja: korut laatikot, kehykset, hahmoja eläinten ja koruihin jäseniä kuninkaallisen talojen Venäjän, Britannian ja Tanskassa. Huolimatta koko Britannian keräämistä, se on vain pieni osa 200000 koruja, Faberge koruja talon liikkeeseen.

Faberge munia. Paljonko on Fabergén pääsiäismunat? Fabergén pääsiäismunat - Näyttely

Ylellinen, loisto ja komeus - sanoja, jotka voivat olla mukana puhuttu Faberge munia. Hämmästyttävä kokoelma luoma tunnettu jewelers varten keisarillisen hovin, tunnetaan nyt kaikkialla maailmassa. Historia Faberge munia, numerointi yli 100 vuotta, on mysteeri, ja sisältää paljon tosiasioita, salaisuuksia ja mysteerejä.

Carl Fabergé syntyi 1846 Pietarissa. Nuorena, hän muutti perheensä kanssa Saksassa, jossa hän löysi kutsumuksensa. Hän sai opetukset koruja kuuluisin Masters Saksassa, Englannissa ja Ranskassa. Iässä 26 vuoden Faberge palasi kotimaahansa, jossa hän avioitui ja alkoi työskennellä perheen koruja yritys. Vaikka hänen yhtiö harjoittaa palauttaminen eri näyttelyesineitä Hermitage. Karl tarkoitus laajentaa yrityksensä toimintaa ja päätti tuotannon alkuperäinen koruja. Vuonna 1882 hän teki kalvosinnapit tilaama Aleksanteri III, sekä kolme vuotta myöhemmin - ja ensimmäinen muna, joka on tehnyt hänestä kuuluisan ympäri maailmaa. Vuonna 1918, peläten pidätys, ohjattu pakeni Venäjältä, ensin Riikaan, sitten Saksaan. Suuri jalokivikauppias kyennyt toipumaan myllerryksessä, että hän oli siedettävä, ja vuonna 1920, kuoli sydänsairaus.

Miten kuuluisa kokoelman?

Kokoelma Faberge munia alkoi perustamisen vuonna 1885 ja ensimmäinen malli. Niinä päivinä, päätettiin esittää kalliita lahja päivänä Kristuksen ylösnousemuksen. Ja tietenkin, ei hallitsijat Venäjän keisarikunnan heidän puolisoidensa kuninkaan lahjoja. Tilannut ensimmäinen työpaikka oli Aleksanteri III lahjaksi pääsiäisenä vaimonsa Maria Fjodorovna. Kunnostustyö oli Carl Fabergé tunnetaan tuolloin Petersburg kultaseppä saksalaista alkuperää. Viehättävä munankeltuainen kullalla, joka oli piilotettu sisällä broilerin rubiini kruunu keisarinna osuus suihku, ja jätettiin Faberge pihalla tuomioistuimessa kultaseppä. Sittemmin Masters tehdä uusia muna yllätys vuosittain. Kuoleman jälkeen Aleksanteri III piti perinne pääsiäisen lahjoja, ja vuoteen 1917, Nikolai II antoi keväisin Fabergén pääsiäismunat vaimolleen ja äitinsä. Tähän päivään mennessä, on olemassa lukuisia tällaisia ​​tuotteita kassaan eri yksityiskokoelmista ja museon kokoelmista. Mukaan eri asiakirjalähteitä vain 71 oli tehnyt kopion alkuperäisestä pyhäinjäännöksiä. Näistä 52 - sillä keisarillisen perheen. Kuitenkin kuinka moni heistä todella, on edelleen mysteeri. Se, että työ tekemät järjestyksessä keisari, tehtiin virallisissa asiakirjoissa. Tuotteet esiintynyt myös yksityisiin kokoelmiin, ei löydy kirjatietona. Siksi monet tekijän työtä pitkäksi aikaa jäi tuntemattomaksi. Samanlainen tarina liittyy "Rothschild muna" tallennettu yli 100 vuoden perheen omaisuuden asiakkaiden keskuudessa. Koko maailma on oppinut uusia teoksia kuuluisia taiteilijoita vuoteen 2007, jolloin se oli saatettu myyntiin.

Missä harvinaisuuksia ovat tänään?

Niistä 71 mallissa on selvinnyt vain 62. Loput työstä, joka tunnetaan vanhoista valokuvista, katsottiin menetetty. Useimmat kuuluisan munia varastoidaan julkisissa museoissa ympäri maailmaa: USA, Monaco, Sveitsi. Toteuttamisen jälkeen kuninkaallisen perheen, monet Faberge jälleenmyytiin, vaipui yksityiskokoelmista. Eniten teoksia onnistui ostaa koruja vuosia elämästään amerikkalainen miljardööri Forbes. Myöhemmin, vuonna 2004, munien keräämistä kerättyjen porho, osti venäläisen Vekselbergin. Nykyisin Fabergén pääsiäismunat Venäjällä nähdään Moskovassa, Kremlissä Armory. Täällä voit tavata paitsi Pääsiäinen lahjat keisari, mutta myös muita tuotteita luotu Faberge: koruja, kelloja, sikarirasiat ja erilaisia ​​Hahmot. Myös löydät näyttelyn teoksia kuuluisan mestareiden Pietarissa Shuvalov palatsi. Fabergén pääsiäismunat esitetään tässä ovat osa yksityinen kokoelma Mr. Vekselbergin. kuuluisa sarja munia ostetaan Forbes pohatta lisätä vuosittain.

Teoksia kuuluisan Masters pidetään museoissa eri maissa, sekä yksityishenkilöt. Kerääjät ympäri maailmaa katsella huutokauppa, jolla oli työtä suosittu kultaseppä ja aarteen metsästäjät unelma löytää kadonnut keisarillisen jalokiviä. Katsotaan, mitä Faberge pidetään tunnetuimpia tasalla.

Muna, kullasta, alkuperäisen yllätys - kanaa ja Ruby kruunu - tilasi Aleksanteri III lahjana pääsiäisenä 1885 kuningatar. Faberge luotu kopio mallin, joka itse näki Maria Fjodorovna, mutta silti jo varhaisessa iässä. Tanskan muna oli tehty norsunluusta, ja yllätyksenä se oli renkaan sisällä. Muistoksi näiden lapsuuden muistoja ja uutta työtä tehtiin. Ainutlaatuinen Faberge hahmo kana on monimutkainen mekanismi, joka tarjoaa pääsyn yllätys piilotettu tuote. Ensimmäisessä - pienoiskoossa keisarillisen kruunun, ja toinen - ketjun riipus. Tähän mennessä toinen yllätys pidetään menetetty. Kuoleman jälkeen kuninkaallisen perheen muna vaelteli kautta Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Nykyään työ kuuluisan päällikön kokoelman Vekselbergin, niiden ostaman Forbes. Siten ainutlaatuinen harvinaisuus palasi kotiin.

Toinen työ arvostettuja Master. Se on tehty epätavallisella tyylillä sen aika - uusklassismia. Sisällä muna on piilotettu ruusunnuppu. Faberge työn teki järjestyksen Nikolai II vaimolleen Alexandra Feodorovnalle kotoisin kaupungin Darmstadtin. Kotikaupungissaan oli kuuluisa ihana ruusutarha, jossa kyllästynyt nuori keisarinna. Hyvä muisti rakkaansa sydämen kuvia ja sikisi alkuperäinen pääsiäislahjan. Terälehdet alkuunsa piilotettiin pienoiskoossa kruunu ja riipus Ruby. Molemmat yllätys koettiin menetetty. Muna muiden esiintymät Forbes kokoelman osti Vekselbergin lähes $ 100 miljoonaa euroa.

Muna, tehty jugendtyylinen vaaleanpunainen emali, on kulta seistä liljat helmiä ja kullan, esiteltiin keisarinna Aleksandra Fjodorovna 1898 kuin pääsiäislahjan. Kuten kaikki teoksia suosittu mestarit, se on alkuperäisen yllätys. Kun klikkaat helmi munien näkyvät mitaleja ja kuva Nikolai II ja hänen sisarensa, prinsessa Olga ja prinsessa Tatiana. Mitali keisari kruunattiin kruunu Ruby ja timantteja. Muna esitteli kokoelma Forbes, ostettiin ja Viktor Vekselberg. Nykyään "landyshi9raquo; ja muut Faberge munat, näyttely, joka järjestetään oligarkin katsoa ketään Pietarissa.

Suurin Faberge munia. Toimeksiannosta Nikolai II lahjaksi vaimolleen vuonna 1906. Pääsiäinen kuva maalattu valkoinen pohja ja yläosa koristeltu kulta kupoli. Pidin on muodostettu torni Spassky Kremlin, ja voidaan nähdä ikkunoista sisätilojen katedraali. Yllätysmunat on soittorasia kullasta, joka pelaa pääsiäisenä melodioita. Tämä musiikki on kovasti keisari itse. "Kreml" - yksi harvoista teoksia mestareiden, koskaan lähtenyt Venäjä. Tänään näet mestariteos Kremlin asehuone.

Jade muna, koristeltu kultaa ja jalokiviä, sekä pienoiskoossa Lasten muotokuvat Nikolai II, keisarin vaimon annettiin vuonna 1908. Päällekkäin muotokuva timantteja vuorattu korkit nimiä Tsesarevich. Yllätyslahja - pienoismalli Alexander Palace, maaseutuasunnokseen Nikolai II. Palatsi tehty kullasta, hopeasta ja vuorikristalli, kulta on asennettu pöydälle. Nykyään työ on tallennettu Kremlin asehuone.

Teoksia kuuluisia taiteilijoita jatkuvasti yhä kalliimpia. Yli 100-vuotisen historian koruja mestariteoksia niiden hinta "podskochila9raquo; keskimäärin 1000 - 3000 kertaa. Esimerkiksi asiakirjalähteitä tiedetään, että "Rothschildin muna" vuonna 1902 oli arviolta 6500 ruplaa. Kautta 106 vuotta, vuonna 2008 sen osti 12 miljoonaa dollaria. Kallein on tänään pitämässään Coronation Egg. Kullasta ja timantteja, yllätys muodossa pienoiskoossa keisarillisen vaunun, se tehtiin vaimo Nikolai II 1896. Sitten se maksaa 6700 ruplaa. Vuonna 2004, muna myytiin Vekselbergin 24 miljoonaa dollaria. Venäjän oligarkit osti Forbes perhe ja muut Fabergén pääsiäismunat, jonka hinta on yhteensä oli 100 miljoonaa dollaria.

Paljonko ovat kopioita Faberge munia?

On monia veneet teoksia tunnettu yritys. Jotkut heistä ovat lahjakkaita käsityöläisiä. Kuitenkin, vain nimellinen leima Faberge kasvattaa markkina-arvo tuote. Vuonna 1990 New Yorkissa oli jopa näyttely väärennettyjen koruja teoksia tekijän. Yksi näistä kopioita muna "Hen Kelekh" ostettiin ja Malcolm Forbes. Vasta monen vuoden jälkeen, tutkijat ovat voineet todistaa todellinen laatija työtä. Nykyään teoskappaleita kuuluisan mestarit voi ostaa monissa verkkokaupoista. Visuaalisesti nämä mallit ovat täsmälleen toista työtä Faberge. Munat, jotka esitetään täällä valokuvan, tässä tapauksessa, voit ostaa paljon halvempaa. Kustannukset kopioita "Kurochki9raquo;" Landyshey9raquo; tai "Kreml", riippuen materiaalin ja työn monimutkaisuus, joka vaihtelee 1000-10 000 ruplaa. Toinen mielenkiintoinen seikka on, että päätettiin palauttaa Faberge yrityksen ja aloittaa tuotannon uusia kokoelmia kuuluisan munia 2008. Tällä hetkellä uusia tuotteita tunnettujen tuotemerkkien avulla lahjakas ranskalainen mestari Frederick Zaavi. Nykyään Faberge munat ovat esimerkkejä suurta taidetta ja arvostama keräilijät ympäri maailmaa.

Fabergén pääsiäismunat (kuvassa): ylellisyys on aika

Fabergén pääsiäismunat - termi, joka on jo tullut kotitalouksien nimi. Tämä koruja, jotka arvostetaan reilusti niiden todellista arvoa. Fabergén pääsiäismunat - se toimii tunnetun venäläisen mestarit Faberge, joka tuli tunnetuksi johtuu siitä, että pääsiäismunat tehty keisarillisen perheen. Jokainen hänen teoksistaan ​​oman etunsa, ne kaikki toteutetaan ammatti tarkkuuden ja ja ihastuttavat ennennäkemättömän kauneutta.

Photo 1 - Fabergén pääsiäismunat "Hen Kelekh"

Carl syntyi 1846 Pietarissa perheen Saksan ja Tanskan. Poika seurasi isäänsä, joka omisti koruja shop kaupungissa. Vuonna 1870 Karl johti isänsä yritys, ja vuonna 1882 keisari Aleksanteri III, nähdä ohjatun messuilla Moskovassa, kiinnostui jäljittelemätön taiteen Faberge. Vuonna 1885 keisari Kaarle tilasi koruja munan vaimolleen loma Suuren pääsiäisen.

Photo 2 - Fabergén pääsiäismunat "Mosaic"

Myöhemmin keisarillinen perhe vuosittain varata uuden ainutlaatuisen Faberge muna, jonka rakenne pidettiin salassa, kunnes tavaran luovutuksesta. Vaikka muut Faberge olivat vaikuttavia, se on mestari kultaseppä munat toi hänet maailmanmaineeseen, hän jopa sai nimen "Master of Guild Goldsmiths Pariisin" Ranskassa. Vuonna 1920, suuren mestarin kuolee Sveitsissä, jossa hän muutti vallankumouksen jälkeen Venäjällä.

Photo 3 - Fabergén pääsiäismunat "Bay Tree"

Ensimmäisessä Faberge muna Maria Fjodorovna - vaimo Aleksanteri III oli kooltaan 6,5-3,5 cm muna oli peitetty valkoisella emalilla, kulta pidettiin keskellä nauhat -. Line jossa muna on avattu. Sisällä artikkeli oli toinen muna kultaa - eräänlainen keltuainen ja se oli kultainen kana. Sisällä kana oli rubiini kruunu rubiini kaulakoru.

Photo 4 - Fabergén pääsiäismunat "Hen"

Suunnittelu munia ei ollut ajatus Karl - oli prototyyppi tuotteesta. Vuonna XVIII vuosisadalla Joissakin kultasepänliikkeet tuotetaan munia yllätys, tehty periaatteella nukkeja, kanan sisälle, joka oli kruunu, kruunu ja sisäpuolelta - renkaan.

Jatkuu Pääsiäinen perinne

Vuosittain keisari meni antamaan vaimolleen Pääsiäismuna mennessä Faberge. Valmistaja lahjoja osallistunut paitsi suuri mestari - työtä jokainen muna johtaman ryhmän käsityöläisten ja oppisopimuskoulutuksessa ohjauksessa Faberge. Jälkeen keisarin kuoltua hänen poikansa Nikolai II jatkoi perinnettä. Hän antoi koruja munia kuten hänen äitinsä, ja hänen vaimonsa, Alexandra. Vain 54 munia tehtiin keisarillisen perheen.

Photo 5 - Fabergén pääsiäismunat "Blue Serpent Kello Muna»

Ei vain keisari Faberge luotu vastaavaan tuotteeseen. Toinen 17 munat hankittiin yksityishenkilöiden, lähes kaikki heistä kopioitu keisarillisen tapauksissa. Mutta ennen massatuotantoon kultaseppä munia ei saavuteta - Faberge arvostettu hänen poikkeuksellisesta työstään, kaikki munat tilauksesta varakkaille perheille.

Kukin Fabergén pääsiäismunat on ainutlaatuinen koru. Esimerkiksi "Egg pyörivä pientä", tarjottiin keisarinna Alexandra miehensä tehtiin vuoren kristalli, ja sisällä pyöritetään 12 miniatyyrejä maisemia ja ikimuistoisia paikkoja keisari.

Photo 7 - Fabergén pääsiäismunat "Muna pyörivä pientä"

Imperial "Winter" muna valmistettu timantteja, opaalit ja kristalli kori valkovuokot sisällä.

Photo 8 - Fabergén pääsiäismunat "Winter"

"St. George" Muna Nikolai II määräsi vuonna 1915, kun hän sai "Order of St. George." Muna oli lahja keisarin äidin ja sisällä oli kuva Nicholas.

Photo 9 - Fabergén pääsiäismunat "St. George"

Muna "Memory Asovanmeren" vihreä heliotrope timantteja piilotettu itsessään malli fregatti kullasta.

Photo 10 - Fabergén pääsiäismunat "Memory Asovanmeren"

Epätavallinen muna "Coronation" kanssa keisarillinen vaunun kivenheiton tuotantolaitteisiin - kehruulaitteita kelkan, avasi oven.

Photo 11 - Fabergén pääsiäismunat "Coronation"

Muna "Kremlin" - suurin Faberge, teki muodossa soittorasia.

Photo 12 - Fabergén pääsiäismunat "Kremlin"

Pink muna "Lilies" pitää valokuva Nikolai II ja hänen kaksi tytärtä.

Photo 13 - Fabergén pääsiäismunat "liljat laakson

Kuuluisin neimperatorskih munia - "Rothschild muna".

Photo 14 - Fabergén pääsiäismunat "Muna Rothschild"

Sen olemassaolo tuli tunnetuksi vasta vuonna 2007, ennen kuin tuote on tallennettu Rothschildin perheen. muna on tuntia jalometalliupotuksin kivi kukko sisällä että laulaa tunnin välein ja läpät sen siivet.

Photo 15 - Fabergén pääsiäismunat "Equestrian muistomerkki Aleksanteri III»

Faberge pääsiäismunia tänään

Ei kaikki Fabergé säilyneet - nyt voit nauttia kaikki 62 munaa, joista keisari - 46. puuttuvat kohteet aikana menetetty vallankumouksen. Vuoteen 1930, munat pidettiin Venäjän kulttuuriperintöä, säilötyt Kremlissä. Viranomaiset myi työ, asiakkaat alkoivat Armand Hammer Bertie Forbes, Emmanuel Vartsky.

Photo 16 - Muna Faberezhe "Yacht Standart"

Vuonna 2004, Viktor Vekselberg osti Forbes hänen 15 koruja munaa, palaavat tiensä kotiin. Vuonna 2011 venäläisen liikemiehen Vekselbergin edes yrittänyt ostaa takaisin tuotemerkin Faberge, mutta turhaan. Nyt brändin omistaa Brian Gilbertson - Etelä-Afrikkalainen liikemies.

Photo 17 - Fabergén pääsiäismunat "Renaissance"

Näkymä Faberge munia voi olla Armory, museo nimetty A. Fersman, Venäjän Kansallismuseo, rahoittaa näyttely nimeltä "The Link Times". Monet kappaleet ovat yksityisiä kokoelmia - Venäjällä, USA: ssa, Englannissa, Monaco.

Photo 18 - Fabergén pääsiäismunat "Gatchina Palace"

Sijainnista riippumatta toimii hyvin jalokivikauppias arvostettu moninkertainen kuin niiden todellinen arvo. Carl Fabergé teki merkittävän panoksen kehittämiseen kulttuuriperinnön Venäjällä. Varmistetaan loistava taito Faberge voit avulla ehdotetun videon.

1