Eustoma

Eustoma huone: viljely ja hoito kotona

Sana "eustoma9raquo; kirjaimellisesti käännettynä Latinalaisen kuin "melko suu" tai "kaunis puhuminen." Upea kukka on muutamia nimiä, joita käytetään eri maissa ja alueilla: lisianthus (Lisianthus - katkera kukka), Texas Bell, Irlannin tai Japani nousi.

Huonekasvi Eustoma, kuvia joista näkee usein kansissa julkaisuja kukkien kasvatus, se kuuluu perheeseen gentianaceae. Uskotaan, että Eustoma - kotoisin eteläosissa Pohjois-Amerikassa, pohjoisosissa Etelä-Amerikan, Karibian saarilla ja Meksikossa. Amerikan intiaanit ovat legenda, joka sanoo, että ensimmäistä kertaa kukka kukki haudalle viaton tyttö, uhri hengen sodan. Ylpeä kauneus kieltäytyi tulemasta hänen rakastajattarensa.

Eurooppalaisille Aust avasi Irlannin kasvitieteilijä ja lääkäri Patrick Brown. Se on suosittu kukka viljelijät leikkaamiseen, koska Eustoma voi seistä maljakko vettä kaksikymmentä päivää ja sisä koristekasvina viljelyyn. Jälkimmäisessä muodossa kukka on viljelty jo puolivälissä kaksikymppisenä viime vuosisadan.

Monet viljelijät unelma, joka kukki omassa huoneessa Eustoma. Kasvava ja hoitaa tämä kasvi aiheutti paljon kysymyksiä, jopa kokeneet kukka ystäville. Tässä artikkelissa pyrimme vastaamaan niihin. Nykyään yli kuusikymmentä lajia tämän kasvin, joka on jaettu useisiin ehdollisen ryhmissä.

Mukaan tyypin viljelyn:

 • Tall eustomy, jotka usein istutettu puutarhassa ja kotipuutarhat;
 • sovellu käytettäväksi sisätiloissa viljelyyn matalakasvuisia lajikkeita.

Ajaksi kasvukauden:

 • Yksivuotiset soveltuvat amatöörejä, koska ne on helpompi kasvattaa;
 • kaksivuotisen - ammattilaisille;
 • monivuotisia lajikkeita ei ole olemassa.

Vuonna eustomy vahva varret kedolla pääsee metrin korkeuteen. Samalla ne ovat hyvin herkkiä, kuten neilikka. Lähes keskeltä varret alkaa sektoreita, tulee koko joukko, numerointi jopa 35 nuppuja, jotka kukkivat peräkkäin.

Eustomy lähtee Suikeat-soikea, läpinäkymätön, kuten vaha, joka on maalattu harmaaksi tai harmahtava sävy. Verhiö - syvä ja suuri, suppilomainen. Kukat voivat olla yksinkertaisia ​​ja Terry (lajikkeesta riippuen), maalattu eri sävyjä - violetti, vaaleanpunainen, violetti, valkoinen, tavallinen tai kirkkaan erottuvalla rajan.

Kun alkuunsa puoli erosivat, se on hyvin mieleen nousi kun kukka avautuu kokonaan, hän tulee kuin upea Terry unikko. In vivo Eustoma - toinen vuosi kasvi, se on yleensä vuosittain puutarhassa viljelyssä.

Monet puutarhurit ja puutarhurit kiinnostuneita kukka Eustoma. Miten kasvaa se, emme tiedä kaikkea, joten haluamme kertoa teille joitakin salaisuuksia tämän kasvin:

 • Eustoma tarvitsee kirkasta mutta hajavalon;
 • kasvi tarvitsee maaperä, joka koostuu yhtä suureen osaan komposti ja turve;
 • Eustoma levittävät siemeniä, koska ei versoa pistokkaat, paitsi erittäin hauras juuristo ei ole mitään jakoa;
 • kukkien kastelua tulisi suorittaa vasta, kun maaperä on kaksi senttimetriä syvälle kuivaan;
 • älä elinsiirron Aust: juuret eivät ulkoistaa elinsiirtoa;
 • Eustoma makuuhuone, kuva, joka näkyy alla, se on parempi kukintoja on hyvä ilmanvaihto.

Oikullinen kasvi - huone Eustoma. Viljely ja hoito - työllisyys melko työlästä, aikaa vievää. Kuitenkin ne, jotka hallitsevat vaikea prosessi, se vie todellinen ilo. Ruukku kukkia Eustoma kotimaista niiden siemenet, mikä on toivottavaa hankkia erikoisliike. Monimutkaisuuden prosessia on se, että eustomy siemenet ovat hyvin pieniä: yksi gramma sisälsi 23000 kappaletta. Siemenet ostetaan varastoon, mukaan erikoistekniikkaa käsitelty parantaa itämistä.

Eustoma huone: viljely ja hoito

Kylvää siemenet kotona pitäisi olla joulukuun alkupuolella. Jos teet tämän tällä kertaa, jonka elokuun lopussa, te kukoistaa silmuja, joista on mahdotonta katsoa pois. kertakäyttökuppeja käytetään istutusta. Alustan tulee olla haurasta, jossa turve komponentti. Erinomainen maahan lisäämällä kookos.

Siemenet on säädetty maanpinnalle, joka on valmiiksi kastellaan ja suihkutetaan sitten. Tämän jälkeen kupit on peitetty foliolla ja liikkua lämpimässä paikassa (+25 ° C). Kerran päivässä elokuva ampua muutama minuutti ilmaan, maahan ja kosteat. Yksi ja puoli kahteen viikkoon ensimmäiset taimet antaa tilaa Eustoma. Viljely ja hoito tästä eteenpäin ovat monimutkaisia.

Kalvo poistettiin, ja hyvin nuoret versot asentaa lampun korkeudella enintään 35 cm. Kun taimet saavuttaa 15 cm korkea, ne voidaan istuttaa pysyvästi kapasiteettia. Tämän sopii keraaminen ruukku. Alareunassa, kerros 4 cm 3- leviämisen kuivatus (kevytsoraa). Sitten säiliö täytettiin mullalla seos, se ei täytä yläreunan kolme senttimetriä.

Erittäin kaunis peitetty lukuisia ja kukannuput Eustoma. Hoito kotona heille - ei ole helppo tehtävä yksi syy: kasvi tarvitsee kipeästi että hajallaan kirkasta valoa ja raitista ilmaa. Tämä tarve voidaan tyydyttää asettamalla potin Eustoma itään tai länteen ikkuna huoneeseen, jossa on mahdollista säilyttää lämpötilan +1&9mdash;22 ° C: ssa, säännöllisesti käämitys.

Aust spray voi olla, koska se voi aiheuttaa lehtien sairauksia. Muodostamisen aikana silmut ja intensiivinen Aust syötetään monimutkainen nestemäinen lannoite, nopeudella 10 ml per 10 litraa vettä. On poistettava ajoissa kasveista kuihtuneet kukat. Seuraa näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä ja sinun on tyytyväinen Eustoma yhdeksänkymmentä päivää uudelleen kukassa.

Se ei siedä kuivumisen maaperästä, nämä huonekasvit. Eustoma, kotihoidon ja joka edellyttää säännöllistä kastelua, uskalla vetinen, joten kosteuttaa maaperä olisi tehtävä vain sen jälkeen, kun kuivattu pintakerros. Laitos on kastellaan tyveen, yrittää pitää veden putoamisen lehdet, viileä lämpötila aiheuttaa sienitauteja.

Kasvun lisianthus on optimaalinen päivällä lämpötila + 20-25 ° C: ssa, ja yöllä - enintään + 15 ° C: ssa Jos mahdollista, talvella kukka siirretään huoneen lämpötilassa +10 ° C

Usein noviisi viljelijät ihmettelevät, miksi pieni kukintoja Eustoma tilaa? Kasvava ja hoitaa tätä hienoa kasvien satamat joitakin salaisuuksia:

 • Muutaman minuutin kuluttua kastelu, valuta vesi pannulla;
 • kasvien bloomed runsaammin, ylläpitää haluttu lämpötila ja usein tuuleta huonetta häntä;
 • jos löytyy kukka tuholaisia, aloita välitöntä hoitoa estää niiden leviämisen muihin kasveihin.

Kun Eustoma alkuunsa, sen varret on leikattu siten, että ne eivät olleet enemmän kuin kolme nivelvälien ja kasvit siirrettiin viileässä huoneessa (+10 ° C). Kun lepoaika vettä kasveille harvoin, mutta lopeta ruokinta kokonaan. Keväällä, kun uusien versoja, elinsiirron Aust huolellisesti (lataamalla) uusiin ravinteikkaassa maaperässä ja palata normaaliin kastelua ja hoitoa.

Ruukku kukkia Eustoma (hoito) miksi kuivuu munasarja?

Tämä kysymys on kiinnostaa monia puutarhurit. Näyttäisi siltä, ​​noudattaen kaikkia sääntöjä hoidon kasveja, ja se nollaa munasarja. Useita syitä tähän ilmiöön. Tässä on vain muutamia niistä.

 1. Tehdas seisoo luonnosta. Aikana tuuletuksen kylmää ilmaa voi aiheuttaa alkuunsa pudota sekä lehtien kuoleman. Tällä hetkellä kukka tulee poistaa ikkunalaudalle.
 2. Kasteluun käytetään liian kylmä vesi: se on puolustettava, pehmeä, huoneenlämpötilassa.
 3. On mahdotonta repot tehtaan aikana, jolloin se kukoisti ja sai silmuja. Jopa minimaalinen, ensi silmäyksellä, juuristo vahinkoa aiheuttavat stressiä, mikä johti irtoa ei ainoastaan ​​munasarjoissa, vaan myös kukkia.
 4. Toinen syy voi olla alhainen ilmankosteus huoneessa. Lisätä se, kevyesti spray ilma kasvin ympärille, estäen kosteuden pääsyn sisään kukkia ja nuppuja.
 5. Heikossa valaistuksessa, ensin lehdet, fotosynteesi hidastuu, mikä lopulta johtaa abscission nuppuja. Joskus näyttää siltä, ​​että ne ovat valmiita ollaan hylättävä, mutta se ei tapahdu.
 6. Munasarja voi kuivua ja korkean lämpötilan ilmaa huoneeseen. Eustoma kukintoja ja pitkä miellyttää sen kauneutta ilman lämpötilassa 12-15 ° C
 7. Syy abscission munasarja voi tulla tuholaisia: punkit, jauhiaiset, ripsiäiset, kilpikirvat.

Makuuhuoneen Eustoma altis sieni hyttysiä, jotka ovat vaarallisia jakelijat sienitaudit Fusarium kuihtuvat, härmän, harmaahomeen. Tässä prosessissa kasvavien kasvien, määräajoin suoritettava ennaltaehkäisevä ruiskuttaminen erityisiä valmisteluja. Mutta jos vielä löytänyt tuholaisten, niin älä viivyttele hoitoa. Tehokas seuraavia lääkkeitä: "Saprol9raquo;" Topsin9raquo; "Mospilan9raquo;" Fitoverm9raquo; "Konfidor9raquo;. Ruiskuttamalla tuottaa 2-3 kertaa.

Kuten näette, se on melko oikukas kasvi huone Eustoma. Kasvava ja hoitaa se vaatii hieman vaivaa omistajilta, mutta uskokaa minua, sinun palkitaan hieno tulos, kun Eustoma kukka.

Kaunis Eustoma: kasvava siemenistä kotona

Eustoma - upea kukkiva kasvi, joka pystyy paitsi koristella mitään kukka, mutta sisätilojen kotiisi. Olet todennäköisesti miettinyt, miten se on mahdollista kasvattaa itse kotona. Tänään opimme tästä, pidämme ominaisuuksia ja salaisuudet kasvaa kukkia siemenistä.

Vuonna eustomy on useita suosittuja nimikkeitä, jotka olet ehkä kuullut: Japanin tai Irlannin Rose, Texas Bell, lisianthus. Tehdas kuuluu perheeseen gentianaceae, kotimaataan pidetään Keski-Amerikan maiden ja Karibian saarilla.

Se on hauskaa! Asukkaat tällä alueella kertoo kauniin legenda ulkonäkö eustomy ensimmäistä kertaa se kukki siellä, missä se haudattiin viaton tyttö, joka kieltäytyi tulemasta vaimo Hengen Sodan vuoksi, mitä hän vihassaan tappoi hänet.

Euroopassa Eustoma tuli suosittu ansiosta Irlannin kasvitieteilijä Peter Brown. Tehdas kerralla himoitun kukka viljelijöille johtuu siitä, että sen kukat leikataan ja toimitetaan maljakko vedellä, säilyvät tuoreina jopa kolme viikkoa. Ja lopussa XX vuosisadan alkoi viljellä voimala huoneen.

Yhdessä varsi eustomy voi olla jopa 35 silmut

In lisianthus vahva ja samalla siro varret noin 1 metrin korkuinen, jotka ovat alkaneet haarautua pois pituuden keskellä. Näin ollen, yksi haara voi olla koko joukko täynnä useita silmut (enintään 35 kpl), vähitellen pudota yksi toisensa jälkeen.

Kasvien lehtiä suikea-soikea, sinertävä tai harmaa väri. Kukat syvä suppilo kupit 8 cm halkaisijaltaan voi olla mitä tahansa väriä, yhtenäinen väri tai jossa on erottuvan rajalla. Suljettu tai puoli-auki silmut muistuttavat nousi, täysin auennut kukka on kuin yltiöpäinen unikkoa.

Osto siemeniä erikoismyymälöissä: ne ovat hyvin valmistautunut kasvattaminen

Lisianthus kasvaa kotona on parasta siemeniä. Tämä on helpoin ja tehokkain tapa, toisin kuin varttaminen. Siemenet säilyttävät kaikki lajit ja lajikkeelle, että eliminoi lähes täysin mutaatio. Lisäksi asiantuntijat suosittelevat antaa etusija vuosittain, eikä toinen vuosi lajeja. Alla kuvataan yksityiskohtaisesti useita lajikkeita, jotka sopivat erinomaisesti viljelyyn siemeniä kotona.

Yleisimmät lajit eustomy

Suosittelemme, että ostat siemeniä F1 nimitys pakkauksessa. Joten merkitä hybridit erityisesti kasvatettu kasvaa ilmastoon. Ne ovat vähemmän oikukas päivänvalossa kesto ja lämpötila olosuhteissa on parempi itäminen ja vakautta.

 1. Hybridilajikkeiden nemahrovyh muodostaa Kioton sarjan suuret kukat, erilaisia ​​muotoja ja värejä. Takana nopea kasvu ja varhainen kukinnan kukkakauppias ihastunut luokan valkoinen Kioto.
 2. Yhtä huomionarvoista on Velvet eri sarjassa Picota: Blue Picota, Picota vaaleanpunainen ja viininpunainen Picota. Nämä värit pitkä varsi, jossa on suuri tuoksuva silmut tyydyttynyt kirkkaita värejä punainen alue.
 3. Sarja hybridit Mermaid on laaja valikoima väriä violetti, violetti ja vaaleanpunainen. Asteen Twinkie antaa enimmäkseen vaaleankeltainen tai lumen valkoisia kukkia, joskus vaaleanpunainen tai violetti laikkuja. Molemmat lajikkeet ovat nemahrovym.
 4. Voimme erotella Terry lajikkeita, kuten Cinderella, Echo ja Champagne. Luokka I on useita eri värejä, toinen ja kolmas - yksitoikkoisuus.
 5. Eustoma luokka safiiri viittaa kitukasvuinen, jossa Kanta jopa 15 cm. Se tarjoaa valkoisia kukkia vaaleanpunainen tai sininen terälehden reunat kaomkoy.

Salaisuudet istutus ja tarvittavien välineiden

 1. Koska siemenet tämän kasvin on melko pieni, suosittelemme ostaa niitä pelleteiksi: se suuresti helpottaa prosessia laskusuunnassa. Lisäksi ne sisältävät lannoitteiden aineita ja ravinteita, jotka tarjoavat alkuperäisen ruokinta.
 2. Hanki sopivaan astiaan kasvavat siemenistä. Se voi olla tavanomainen muovia kupit. On myös suositeltavaa käyttää erityistä turvetta tabletteja, joita voi ostaa rautakaupasta tai kukka. Jatkossa tarvitset suuremman koon potin. Hyvä vaihtoehto - itämisen siemenet turpeen tabletin eustomy
 3. Nyt maahan. Valmis alustan voi ostaa kaupoista. Esimerkiksi eustomy sopivat seosta käytetään kasvaa Saintpaulia. Tai valmistaa itse ottamalla tasaosuuksin:
  • turve;
  • hiekka;
  • hedelmällisen maaperän, esimerkiksi multaa kuoresta.

Tärkein edellytys - substraatin steriloida, jossa happamuus pH 6-7 ja typpipitoisuus on alhainen.

 • Paras aika kylvö - helmi- ja maaliskuun alussa. Joten kasvi kukkii heinäkuussa ja jatkossakin ilahduttaa sinua loppuun elokuussa. Optimaalinen lämpötila itävyys + 20 ° C: ssa päivällä ja ei ole alempi kuin + 14 ° C: ssa yöllä.

  Jos aiot kasvaa kukka koristamaan asunnon talvella, kylvö on tehtävä heinä-syyskuussa.

 • Eustoma - photophilous kasvi, kesto päivänvalo olisi 10-12 tuntia päivässä. Näin ollen, sen jälkeen kun siementen istuttamisesta, yrittää tarjota lisää valaistuksen, esimerkiksi avulla loistelampun.
 • Vaihtoehtoisesti haudata siemenet maahan, melko vähän lehdistössä niitä. Tämän jälkeen säiliö tai kansi kupit sopivasta materiaalista (kalvo, lasi) ja jättää pieniä aukkoja, jotta ilma pääsee kiertämään. Tämä auttaa varmistamaan, että maaperän kosteutta johtuen haihdutettiin kosteutta.
 • Kastelu siemenet ja taimet olisi suoritettava ainoastaan, jos substraatti on kuivunut syvyyteen 2 cm. On parempi käyttää tämän spray.
 • Jos kaikki ehdot täyttyvät, saat taimia jo 2 viikkoa. Tässä vaiheessa sinun täytyy suihkuttaa ne liuoksella fitosporin. Toisensa jälkeen 2-3 viikkoa versoja on täynnä lehtiä. Jos sinulla on suuri määrä iti siemenet astiaan, niin se on aika istuttaa ruukuissa sukelluksen. Suuren potin tai avoimella alueella kasveja istutetaan 3 kuukauden kuluttua itämisen. Se on tehtävä erittäin huolellisesti, täydellinen paakku maata, joka ei vahingoita herkkää juuristo.

  Miten kasvaa siemenistä Aust

  On kaksi tapaa siementen itävyys. Ensimmäinen vaihtoehto sopii kokeneemmille puutarhurit:

  1. Valmis substraatti levitetään kupin tai kaada säiliöön, taso ja kevyesti kiristä. Tämä on, jotta myöhemmin istutus aine ei pestä pois pinnasta: se tarvitsee auringonvalo itämistä. Kostuta maaperän spray ja levitä siemenet vapaa tavalla; Älä hautaa siemenet maahan ja makasi pinnalla ja hieman paina
  2. Säiliöt siemenet peitetään lasi tai muovikelmu luoda kasvihuoneilmiötä. Älä unohda aika ajoin tuulettaa ja puhdistaa versoja liikaa lauhde, ja tarvittaessa - kosteuttavat maaperään.

  Miten kasvaa kukka turvepellettejä

  Toinen vaihtoehto liittyy käytön itämisen turvepellettien.

  1. Laita tabletti kuppiin, ja kostuta Odota se turpoaa.
  2. Jokaisena tabletti makasi 3-4 siemenet, hieman painaa niitä. Parhaiten taas ruiskuttaa välillä suihkeena rakeita siemenet alkoivat liueta. Kun siemenet antaa taimet, tuulettaa ja kuivaa lopuksi kasvihuone
  3. Muodosta mini-kasvihuone. Voit tehdä tämän, kääri lasi tabletin polyeteenikalvo. Poistamaan kondenssivesi ennen syntymistä on tarpeen vain siinä tapauksessa, että turve tabletti on lähes kelluu vedessä. Myöhemmin kasvihuoneen tarvitsee paitsi tuulettaa, mutta myös kuivaa.
  4. Kun siemenet antaa taimet, elinsiirron ituja ruukuissa, kuten aiemmin on kuvattu.

  Kasvien kasvatukseen kotona (video)

  Olen ollut kasvamaan Aust. Niin paikka pieni taimi, en kasvaa joka vuosi, vain yksi väri. Tänä vuonna valkoinen. Grown ole vaikeaa petunioita. Otan yksinkertaisen kasvimaan maaperä - missään tapauksessa ei lämpene, jotta ei tuhota mikro-organismeja. Siemenet ovat aina sokeri-päällystetyt, sitten käsiteltiin tautia vastaan. Ennen kylvöä taimet ja joulukuussa, ja lokakuussa ... Mutta se kaikki oli turhaa, koska se on pitkä ja istuu että hänen aika ei ole tullut. Sitten hän alkoi kylvää maalis-huhtikuussa. Tulos on sama - syksyllä, keväällä, kukassa samaan aikaan. Hyvin vaatimaton kasvi, sietää kuumuutta ja kuivuutta. Taimet istutetaan kerran eikä zakalivaya. Ei edes sairas, vain selviää ja menee kasvuun. Siemeniä myytävänä paljon, otan Kiinassa ... En pidä siitä, että varret ovat ohuita ja usein tehdä, tarvitaan tukea. Mutta ehkä olen istutetaan aurinkoisin paikka, niin.

  Vain muutaman vuoden viljelyn eustomy olen kertynyt jonkin verran kokemusta. Teen kentällä puutarha maaperän, turvetta ja hiekkaa (kaikki tasan), olen varma, että se paahdetaan uunissa ja sitten karistanut Mangaanikäyttöstandardiliuos, välttää tappion. Joulukuun alussa siemenistä, kaulitaan pelleteiksi, asetella pinnalle kostutetun maaperän ja peitetty lasi. Potin siemenet pitää 25 astetta hyvin valaistu paikka. Kaksi viikkoa myöhemmin versoja näyttävät, ne ovat todella pieniä, tuskin havaittava. K potin ituja laittaa lamppu taimet ja dosvechivayu vähintään 12 tuntia. He ovat pitkään esti kehitystä, koska tuolloin rakentaa vahvaa juuristo. Heti kun eteen jäädyttäminen ja vahvistaa lämmin, elinsiirron maahan, tai pikemminkin, käsitellään varovasti paakku maaperän juuret eivät vahingoitu. 10 päivää siirron jälkeen hedelmöittää monimutkainen lannoitetta, ja sitten koko kaudella kasvillisuuden kaksi kertaa kuukaudessa.

  Seuraavat ohjeet auttavat sinua kasvamaan täydellinen Aust, upea tuoksuvia kukkia jotka koristavat ja asuntosi, ja juhlava kimppu mistään juhla. Jos haluat jakaa kokemuksia, ota yhteyttä kommentteja. Onnea!

  Kukkia Eustoma. Kasvava eustomy kotona

  Harvat kukka ystäville eivät tunne kaunis Eustoma. Viime aikoina ilmestynyt kukkakaupan, hän voitti ehdoton rakkaus samankaltaisuus ruusu ja pitkä kukinta edes kimpussa.

  Eustoma on hyvin mieleen Rose kukkia, mutta täysin julkistettu, se on enemmän kuin unikko. Kukat kauneus tulevat kaikki sävyt, vihreänkeltaisesta valkoisesta lila ja bicolour. Kukinto on melko suuri ja voi olla jopa kahdeksan senttimetriä halkaisijaltaan. Aivan kuten Rose, Eustoma näyttää hyvältä kimpussa, joten huomionarvoista kukkakaupat ja ostajille. Nykyään löytyy usein hääkimput Eustoma valkoista, ja koska hän löysi toisen nimi - "kukka morsian." Tämä kasvi on melko vaatimaton hoidon, ja on siksi hyvin suosittu suurille tiloille, jossa kukat ovat kasvaneet myyntiin sekä yksityisissä kokoelmissa kotona puutarhassa.

  Eustoma - melko korkea kasvi (90 cm). Runko on vahva ja sillä on monia oksia. Muita varianssi johtuu keskellä maata, joten yksi eustomy haara näyttää koko joukko, koska jokainen ylimääräinen oksa kypsyy yhdestä useaan nuppuja. Toinen nimi eustomy - lisianthus. Hän on edustava Brasilian lämmin ilmasto ja siksi aluksi kasvanut sisätiloissa tai kasvihuoneessa kasvi. Mutta ajan kuluessa, harjoittamalla valinta ja karkaisu, viljelijät ovat sopeutuneet se kasvaa auki maahan meidän leveysasteilla. Huolimatta siitä, että kukat Eustoma - toinen vuosi kasvi, ankarat talvet, se on huonosti siedetty, joten se on kasvanut lähinnä vuosittain. Lisianthus on pitkä kukinta ja kyky pitkään pitämään tuoreuden leikkaus, niin että se on tullut suosikki kukka kukkakauppa. Lisäksi, kasvi on kyky kypsyä (liuottamiseksi silmuja suljettu), jolloin laajennettu sen "elinikä".

  Nykyään on olemassa monia lajikkeita kasveja - matalan laaduista pitkä. Kukat voivat olla yksinkertaisia ​​tai samettia. Kasvava eustomy kotona liittyy käytön kääpiö lajikkeiden ja puutarhan ja leikkaa kukkakimppuja kasvatetaan pitkä lajikkeita. Vain eustomy voi olla sekä yksi- ja monivuotisia, että tieto on ilmoitettu paketti siemeniä. Vaikeammissa ilmaston pitäisi valita yksivuotisia, mutta jos talvella pakkasta kasvava alue, on mahdollista yrittää kasvaa kaksivuotinen kasvi.

  Reproduktiota kukka johtuu kylvön. Jakamalla Bush eustomy ei lisääntyä, koska heillä on melko hauras ja herkkä juuret joka silloin, kun vaurioitunut kuolevat ja kasvi kuolee. Vähän vaikea prosessi on itämisen siemenet, mutta kun se saavuttaa vielä menestystä kasvien kasvattamiseen kellarissa. Kylvö siemenet alkavat talvella (marraskuu-helmikuu), riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta ja kuukausi lasketaan kukinnan. Laskelmissa on otettava huomioon, että kukat kukkivat Eustoma klo 20. viikon kuluttua, kun ensimmäiset ituja, tai 22 minuutin kuluttua kylvö.

  Kasvattamiseen sopivaa turvetta, seos valmis ojitus Saintpaulia turpeen tai tabletteja. Siemenet kylvetään pinnan menetelmässä, hieman työntää maahan. Taimet peitettiin polyeteeniä tai lasilevy, luoda kasvihuoneilmiötä. On tarpeen valvoa lämpötilaa - sen ei pitäisi olla alle 20 astetta. Optimaalinen itämisen lämpötila on alueella 20-25 astetta. Siemenet itävät pitkään, noin kaksi viikkoa. Uudet kasvit kehittyvät hitaasti ja pelkäävät waterlogging. Maa on oltava vain hieman kostea, kuten polyeteenistä tai lasi luo kasvihuoneilmiötä (tämä riittää). Määräajoin elokuvan tai lasi olisi nostettava ilmanvaihtoon ja lauhteenpoistokapasiteetin. Tämä menettely suoritetaan taajuudella 1 kerran viikossa. Optimaalinen kastelu menetelmä - pohjan läpi tai säiliön reunaan.

  Ensimmäinen taimet kuukautta melko hauras. Ensihoidon vaadittu ajoissa kohtalainen kastelu, hajanainen auringonvalo, mikä on täysin mahdollista korvata keinotekoinen. Loppuun mennessä Talvella voi laittaa versoja ikkuna, jossa auringonvalo putoaa, kasvit alkavat kasvaa hieman nopeammin. Menetelmää voidaan kuitenkin soveltaa vain talvella, kun aurinko oli kuuma vielä, ja ei voi vahingoittaa nuoren, vesa.

  Tärkeimpien eustomy ajankohtainen ehkäisy mahdolliset sairaudet. Ensimmäisten kuukausien aikana tämä nuori taimet kastellaan liuoksella, "fundazol" nopeudella 1 tl litrassa vettä. Myös nuoret taimet, vahvistaa ja kasvaa, voit suihkuttaa (laimentamalla lääke kahdesti heikompi merkitty pakkaukseen).

  Kahden kuukauden kuluttua, jolloin taimien saada voimaa ja jotkut vahvistuvat, voit sukeltaa yksittäisten ruukuissa. On kuitenkin syytä muistaa, että ne ovat melko hauraita, joten prosessi vaatii huolenpitoa ja huomiota. Tärkeintä - älä vahingoita juuristo, muuten kasvi kuolee heti. Jotta sukeltaa taimet, parempia työkaluja, kuten puikko tai naskali, pinsetit, joka auttaa nopeasti ja riittävän tarkasti elinsiirron taimien yhdestä säiliöstä toiseen. Esitetyssä syvennys uuden potin siististi istutetaan nuori taimet, haudattu jopa sen ensimmäisen lehdet, hieman painetaan ja puristetaan maahan ympäri. Sitten istuttaa nuoret kukkia Eustoma sijoitetaan uudelleen kasvihuoneessa olosuhteet, kattaa kasvien elokuva tai lasista.

  Jo alussa tai puolivälissä kevät, riippuen siitä, milloin se oli istutettu taimet, ja terveellä aikuisella kasvit istutetaan yksittäisiin ruukkuihin suuri jälleenlaivauksesta, jotta vältetään vahingot juuristo. Tämän jälkeen laitetta ei tarvitse esiintyä kasvihuoneissa. Näissä ruukuissa kasvi on sisältäneet Eustoma kotiin, tai kunnes elinsiirron maahan pysyvään kasvuun.

  Jo keskellä tai myöhään toukokuun eustomy aikuiset voidaan istuttaa avata maahan, ilman pelkoa vahinkoa kylmä tuuli ja alhainen lämpötila. Jotta voidaan määrittää, onko laitos on valmis elinsiirtoa, riittää laskea lehdet. Jos määrä 6-8 kappaletta, niin se on täysin valmis elämään kedolla. Yleensä mukana elinsiirrot illalla keskipäivän aurinko polttamatta vesa. Aivan kuten edellisessä vaiheessa, kasvi on siirretty käsittelymaksuihin savi koomaan pysyvää. Ensimmäistä kertaa, tottua kasveja sääolosuhteissa, sen satama lasista tai muovista, vähitellen tottunut elämään ulkona. Tämä prosessi voi kestää useita päiviä. Eustoma joka pidettiin lasku ei siis edelleen vaativat monimutkaisia ​​huoltoa. Totuttelun jälkeen kasvi voi turvallisesti anna kohota tietyssä paikassa.

  Paras valinta Aust puutarhassa on aurinkoinen sivuston hedelmällinen maaperä, runsaasti humusta ja turvetta. Laitos ei tarvitse kaataa, mutta avoimella kentällä Persianlahden vaara ei ole niin suuri. On erittäin tärkeää varmistaa, että maaperä pysyy kosteana ja ei kuivu - se voi aiheuttaa lakastumisen Kukkatertut ja irtisanominen runsas kukinta.

  Aust voi syöttää. Voit tehdä tämän, sopii luonnon mullein laimennettuna (tai lintujen ulosteiden) tai erityinen-lannoitetta kukkivia kasveja.

  Täytäntöönpanossa kaikki tarvittavat edellytykset Eustoma se arvostaa kukinta heinäkuusta lokakuuhun. Kullakin tehtaalla, kiitos vahvan aluevaltaus, voi näkyä jopa 30 kukinnot. Kasveihin, jotka ovat auki maahan, silmut elää jopa 2 kuukautta. Säännöllinen leikkaus vanhan silmut laukaisee uusien ja entistä jatkuva ja runsas kukinta. Kun kukat ovat pölyttävät ja kuivunut niiden tilalle ilmestyy siemenkodat. Nämä siemenet ovat varsin sopivia kylvöä. Tällä tavoin on mahdollista kasvaa jopa kolme sukupolvea, jonka aikana ominaisuuksien on ensimmäisten kasvien kukat lähetetään seuraavasti.

  Eustoma - kukka hoitoa, joka ei aiheuta liikaa vaivaa, ja tehdas kiittää väkivaltainen kukinnan. Vain harvat kasvit luotava tuoksuva, ylellinen puutarha. Se mitä hänen ja rakkautensa.