Eustoma kukka istutus ja hoito

Eustoma monta vuotta: istutus juuret, erityisesti viljelyn, hoito ja arvostelut

Monille puutarhurit maisemointi maa on ensiarvoisen tärkeää. Korjuu, se on varmasti hyvä, mutta kauneus on miellyttää silmää. On monia koristekasvit, joka koristavat puutarhassa. Tällaiset koskee Eustoma tai lisianthus. Kuvaus kukkien sisältää paras määreillä. Charming laitos voidaan kasvattaa ruukuissa ja avoimella kentällä.

Eustoma - on monivuotinen koristekasvina. Sitä pidetään syntyi Keski-Amerikassa. Aust kuuluu perheeseen gentianaceae. Tähän mennessä tämä kasvi on monia lajikkeita ja hybridit. Lisianthus kukat (toinen nimi) on eniten erilaisia ​​värejä. Ne ovat suuria ja muistuttavat ruusuja kukinto. Koska sen ulkoisten tietojen Eustoma, istutus, leviämistä ja hoito, jotka vaativat tiettyjä taitoja, on tullut suosituin kukka puutarhurit ja kukkakaupat.

Monivuotinen kasvi, joka kylmän ilmaston voi olla vuotuinen on suuret kukat eri värejä - valkoisesta värilliseksi. Ne muistuttavat puoliksi auki Rosebud, mutta eustomy varret ovat piikkejä. He päästä korkeus enintään 50 senttimetriä. Kuitenkin, koska vahva haarautuvan yksi haara voi näyttää kimpussa. Lisianthus lehdet himmeä kanssa sinertävä sävy ja vaha rakenne. Istutettavaksi ruukkuihin ja viljely huonetta käytetään kääpiö lajikkeita, joiden korkeus on enintään 30 senttimetriä. Yksi Bush kasvi voi olla jopa 35 nuppuja.

Eustoma monivuotinen istutus juuri jota pidetään tehoton useimmissa tapauksissa on riittävä määrä lajikkeet ja hybridit. Tämä oikukas kasvi, joka suosii lämpöä ja kosteutta. Nyttemmin kasvattajille kasvatettiin lajikkeita ja hybridit, jotka sopivat paremmin modernia sääolosuhteissa. Nykyään siemenet ja taimet tämän kasvin ovat käytettävissä paitsi ammatillista kukkakaupat, mutta myös helppo amatööri puutarhureita.

Suuri määrä lajikkeita ja värejä ovat tehneet Aust hyvin suosittuja. Esimerkiksi, Terry sarja "Kioto9raquo; ja "Eho9raquo, ja nemahrovye tyypit" Tvinki9raquo; ja "Mermeyd9raquo; Löysimme hyvän vastauksen kukkakaupat.

Blossoms Eustoma, huolta jolla on omat erityispiirteensä, heinäkuun alussa lokakuuhun. Yksi kasvi voi tuottaa kukka varret koko ajan, jos se ei ole katkaistu. Leikkaamisen jälkeen juuret pensaasta, uusia versoja, mutta jälleen ne kukkivat vain lämpimässä alueilla. Matala kasvava lajikkeet soveltuvat paremmin parvekkeiden ja ikkunalaudat. Tall tyypit eustomy koristella puutarhoja ja leikkaamiseen. Kukkakaupat rakastan kukkien koska sen siirrettävyys. Senkin jälkeen leikkaamalla se pysyy mukava ja tuoreena pitkään.

Eustoma monta vuotta, istutus juuret joka voi vain kasvatettava taimet siemenistä, on piirteitä lisääntymiselle. Kasvullisesti eustomy jalostukseen ei pidetä oikein. Tämä kasvi on hyvin herkkä juuret. Siksi holtiton toiminta jakamalla Bush voi johtaa hänen kuolemaansa.

Tehokkuuden tällaisesta toiminnasta on hyvin alhainen. Kasvit ottavat juuripistokkaita on huono, joten tämä menetelmä ei myöskään ole sopiva. Kaikkein paras vaihtoehto - siemenistä tai taimet valmiina. Niitä voi ostaa erikoisliikkeisiin. Tämä menetelmä on hankala, mutta myös tehokas. Istutuksesta ja hoidosta kukka Eustoma aivan maksaa pois, koska hän arvostavat sen upea näköala.

Kasvaa kaunis, terve kasvi, on tarpeen pitämään kaikki, mitä tarvitaan istuttaminen eustomy (maaperä, istutus päivämäärät). Voit yksinkertaistaa prosessia ja ostaa valmiina maaperän sekoitetaan kaupassa. Sen on oltava sama kuin se, joka on suunniteltu orvokit tai saintpauliat. voit lisätä siihen hiekkaa parantaa tehokkuutta. Maaperän eustomy olisi valoa hyvä pääsy ilman ja neutraalia. Toinen vaihtoehto - on pohjustaa omasta. Tehdä tämän, ottaa kaksi kappaletta hyvä puutarha maaperän, yksi osa hiekkaa, neljä osaa turpeen ja 1-2 ruokalusikallista tuhkaa per litra seosta.

Valmistellun maaperä tulee olla varma desinfioida millä tavoin ja keinoin. Se voi olla kuuma kaliumpermanganaatin tai höyryssä. Jos lasku tehdään ruukuissa, myös heille on tarpeen desinfioida. Parempi valita leveä, tilava kontti hyvä salaojitus reikiä. Istutus siemeniä voidaan suorittaa turpeen tabletteja, jotka voidaan sitten helposti siirtää tärkein tilaan. Säiliö tableteille myös syytä puhdistaa.

Eustoma monivuotinen istutus juuren, joka suoritetaan muodossa jo muodostuneen taimet, useimmiten vielä levittävät siemeniä. Saada hyvä siemen, on välttämätöntä suorittaa yksinkertainen prosessi pölytyksen. Tarvitset vain pehmeällä harjalla. Avulla siitepölyn siirretään laitoksesta toiseen. Jonkin ajan kuluttua, laatikko siemenet kypsyvät. Ne ovat hyvin pieniä, mutta on tunnusomaista korkea itämistä. Yhdestä laatikko, voit saada jopa 15000 siementä. Kypsymisen jälkeen ne ovat valmiita kylvämiseen.

Eustoma (lisianthus), istutus ja hoito, jotka vaativat erityisiä olosuhteita, se on hyvin oikukas. Valmis säiliö, jossa jauhettuja siemeniä ruukkuihin ja peitä foliolla päälle, luo kasvihuoneilmiötä. Optimaalinen lämpötila tässä vaiheessa on 25 astetta.

Kaksi viikkoa myöhemmin, voit jo nähdä ensimmäiset versot kehittyy hyvin hitaasti, mikä on normaalia tämä kasvi. Vähitellen on tarpeen kouluttaa huoneenlämmössä olosuhteissa nuoret versot kasvien Eustoma (lisianthus). Viljely ja huolto, istutus ja valinta maaperän - kaikki tämä on hyvin tärkeää ja vaatii kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Laitos on hyvin lämpöä rakastava, joten sopeutuminen luonnonympäristöön vaaditaan. Tämä ajanjakso kestää noin kaksi kuukautta.

Olisi istuvat yksittäisissä ruukuissa taimet pieni koko, sillä yhdestä siemen voi kasvaa 5-6 versoja. Poimimisen jälkeen taimi laittaa varjoisassa paikassa, jossa lämpötila on noin 18 astetta. Kasvun tarvitaan toinen elinsiirron suurempiin säiliöihin. Eustoma monta vuotta, istutus juuret, jotka on suoritettava erittäin huolellisesti, on herkkä juuristo, joka vaurioituu helposti.

Taimet voidaan kasvattaa ikkunalaudalla huoneessa tai avoimella kentällä. Miten istutus ja hoito Eustoma puutarhassa? Kasvaa kaunis kasvi, on tarpeen luoda toivottua vaikutusta. Laskeutuminen auki maahan tehdään touko-kesäkuussa. Tällä hetkellä maa on lämmennyt riittävästi ja vaara pakkasen katoaa. Eustoma - lämpöä rakastava kasvi, joten se pitäisi istuttaa aurinkoisella alueilla. Mutta ensimmäistä kertaa taimet täytyy antaa varjoa, jotta se voi sopeutua nopeasti. Maaperä olisi viljellä ja ravitsevia. On parempi desinfioida ennen istutusta. Sitten kaivaa reikä, joka vastaa juuristo.

Tällaisissa olosuhteissa on parempi tottunut Eustoma monta vuotta. Istutus juuri jousi on edullinen, koska kasvi lämpimänä aikana voisi juurtua. Taimi tulee olla huolellisesti vahingoittamatta savi huone juuristo, poista astiasta ja paikka valmis reikä. Sitten tila maan peitossa. Painuu voimakkaasti ja leimata maahan ei pitäisi olla, jotta se ei vahingoita juuria ja jättävät tilaa hapen.

Eustoma - vesi-rakastava kasvi. Siksi hoito ensinnäkin, se on säännöllistä kastelua. Älä anna kuivumista maaperään, mutta myös vesi puunkorjuu ei hyödytä. Irtoaminen maaperään noin kukka tehdään äärimmäisen varovasti. Voimme rajoittaa vetämällä rikkaruohot. Vain asianmukaista hoitoa rakastaa Eustoma monta vuotta. Istutus juuret syksyllä - se on hankala asia. Laitoksessa ei välttämättä ehdi juurtua ennen ensimmäistä pakkanen. Tämä menetelmä on sopiva vain alueilla, joilla lämpimässä ilmastossa tai viljelyyn huoneissa ja kasvihuoneissa. Eustoma rakastaa kosteutta, valoa ja lämpöä. Siksi on välttämätöntä löytää valopilkku riittävän määrän lämpöä ja säännöllisesti suihkutetaan huoneen olosuhteissa.

Kasvatus eustomy - luova ja työläs prosessi. Monet lajikkeet, jotka varmasti ilahduttavat silmää, anna koristella puutarhaan ja tehdä siitä kirkas. Eustoma on täydellisesti yhdessä muiden kasvien, pensaita ja kukkia. Sitä voidaan käyttää luomaan koostumuksia ja koristelu kukkapenkkiin. Hämmästyttävää, kukkien näyttää kimppuja. Siksi sen niin ihastunut kukkakaupat. Ja kun ajatellaan täydellisen eustomy kiinteistön pitkään säilyvät tuoreina jopa maljakko elämässä, niin sitä voidaan kutsua universaali kukka. Huolehtiminen lisianthus on monimutkainen, koska sen oikukas, mutta työn tulos on hämmästyttävä.

Tarjous ja flavorful Eustoma - koruja esikaupunkialueella

Eustoma - yksi kauneimmista koriste ja kukkivat kasvit kasvatetaan paitsi puutarhoissa, vaan myös kotona. Tämä ihana perhe gentianaceae kukka on monta nimeä - lisianthus, Irlannin Rose, Texas Bell tai Japani nousi.

Viehättävä kukka Eustoma valokuvan ja kuvaus löydät tämän artikkelin, voi valloittaa armoa, hellyyttä ja viehättävä kauneutta. Sen lisäksi hoitaa melko yksinkertainen ja edullinen.

Luonnossa, kukkien, kuten ruusu, löytyy eteläosissa Amerikka, Meksiko ja Karibian alueella. Tämä kasvi on hyvin suosittu puutarhurit, jotka kasvavat sitä siivu. Leikkaamisen jälkeen kukkien seistä vedessä pitkään, säilyttäen sen koristelua useita viikkoja.

Tämä kasvi massiivinen varret hyvin samankaltainen varret neilikoita. ampuu aluevaltaus alkaa keskeltä pituudesta. Siksi kukinnan aikana, jokainen haara näyttää koko joukko. Yhdellä ampua voi liueta noin 30-35 kukkia. Ja ne paljastivat yksitellen. Jokainen kukka on suppilo, riittävän suuri ja syvä kuppi.

Kukka lehdet suikea tai soikea, harmaan-sinertävä väri. Monenlaisia ​​laadut, kukkien väri on monipuolisin - puhtaasta valkoisesta tumman viininpunainen väri. Joukossa ovat kaksivärisiä lajia kaksinkertainen tai yksinkertainen kukkia.

Eustoma - tämä yksi- tai monivuotisia? Luonnonympäristö on kaksivuotinen kasvi. Mökin tai kukka puutarha viljellään yksivuotisia. Kotona tämä kasvi käytetään monivuotinen.

Riippuen kasvun tavoitteet Eustoma jakaa kahteen luokkaan - pitkä laji kasvaa leikkaus ja matala-kasvien istutusta varten kotona.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat:

Aurora - Terry pitkä ulkonäkö, saavuttaa 1-1,2 metriä korkea. Blossoms Terry Aurora sininen, valkoinen, sininen tai vaaleanpunaisia ​​kukkia. Arvostettuja pitkä, runsas ja aikaisemmin kukinnan, joka alkaa pari viikkoa aikaisemmin kuin muissa lajeissa.

 • Kaiku - srednerosloe puutarhakasveja, korkeus ja 70 cm, jossa on suuri levittää oksat ja kukkia. Tämä on yksi varhaisen kukinnan hybridit. Grade Echo on monia lajikkeita, joiden joukossa on yksivärinen ja kaksivärinen tyyppejä.
 • Heidi - Tall kukka maahan 1 m korkeuteen. Kukkii runsaasti yksinkertaisia ​​kukkia. Viljelty muoto on enemmän kuin 15 lajia.

 • Flamenco - suuri kasvin korkeus 1-1,3 m vahvat varret ja suuri yksinkertainen kukat. Tämä lajike arvostetaan sen huollon helppous ja erilaisia ​​sävytys muunnelmia.

 • Ryhmä alamittainen huone tyypit ovat:

  • Merenneito - kompakti pienoiskoossa näkymä, maksimikorkeus on 15 cm Kukinta yksinkertainen kukkia valkoinen, sininen, vaaleanpunainen tai lila .. Mermaid - tiheästi aluevaltaus kasvi, joten parhaillaan viljely ei tarvitse keveiden.
  • Pikku Bell. Aivan kuten edellinen hybridi, on 15 cm korkea. Tämä hybridi kukkii yksinkertainen, pieniä kukkia muotoinen suppilo. Arvostettu sen runsas kukinta ja erilaisia ​​väripalettia.
  • Fidelity - valkoinen lajike lukuisia pieniä kukkia, jotka sijaitsevat kierre kukka nuoli. Korkeus kukka on enintään 20 cm.
  • Florida Pink - huone Eustoma, kukkii runsaasti, vaaleanpunaiset ja muodostaa kauniin tasapainoinen kimpussa.

  Suosituin keskuudessa puutarhurit nauttia grandiflorum Eustoma. Tämä upea laitos kauniita suuret kukat muodossa hameet, järjestetään pitkän puomien-varsia. Tämä lajike näyttää hyvältä sängyllä ja maljakko elämässä.

  Grandiflora lajikkeet eustomy monia - se arvosanoja violetti, lila, valkoinen, vaaleankeltainen, violetti, sininen ja violetti ja punaisia ​​kukkia. Riippuen kukkia ovat kahden tai nemahrovye. Lehdet harmaa-vihreä, peitetty valoa vahamainen kukinta. Riippuen eri väreissä korkeus vaihtelee 15 cm 1,6 m.

  Kun istuttaa taimet Aust

  Se on hämmästyttävän kaunis kasvi on kasvanut käyttää siemeniä. Istutus siemeniä taimi toteutetaan joulukuun lopussa - tammikuun alussa. Istutus tällä hetkellä tekee mahdolliseksi saada kukkivat kasvit jo keskellä kesää.

  Siementen istutusta käyttäen kertakäyttömukit tilavuus on 50 ml. Ne ovat täynnä maaperän sekoitetaan pussitettu orvokit. Siemenet ovat sijoittuneet maan pinnalle, kevyesti painamalla. Yhdellä astia kuluttaa 3-4 siementä. Menestyksekkäästi iti taimet, ne on peitetty, mikä luo, kasvihuone olosuhteet.

  Jatkohoidon istutuksia kunnes itävyys on määräajoin tuulettaa, joka täyttää vähintään 1 kerran 10 päivässä. Lämpötilassa, joka on 23-25 ​​astetta taimet itää kahden viikon kuluttua.

  Ensimmäisten kahden kuukauden ituja tarvitaan lisää valaistusta käyttäen loistelamput. Kevättalvella, nuoret taimet siirretään aurinkoisella paikalla.

  Suojella nuoria yksilöitä tauteja ja tuholaisia, ruiskutus suoritetaan liuoksella fundazol (tl aine liuotettiin 0,5 litraan vettä). Edistää kasvua, taimet ruiskutetaan valmisteluun tai Zircon Appin.

  Ensimmäinen miekkailu taimet tuotetaan vaiheessa syntyminen parin lehtiä. Kasvit istutetaan suurempaan astiaan koko pari kappaletta yhdessä. Tässä prosessissa poiminta alemman kasvien lehdet on täysin upoksissa maaperässä. Jälkeen asettumisen taimet kastellaan ja peitä foliolla.

  Viikkoa myöhemmin, versot kosketti kasvun ja kahdesti kasvettua. Maaliskuussa perin tuotettu toinen miekkailu taimet ruukkuihin, joiden halkaisija on 8-10 cm. Istuttamisen tehdään käsittely savi koomaan. Alaosassa istuimen säiliön tyhjennysaukot noudattaen hyvän tyhjentymisen kerros paisutettua savea.

  Transplantaation jälkeen kasvit tarvitsevat runsaasti kastelua ja hyvässä valossa ilman suoraa auringonvaloa. Seuraava elinsiirron taimet kasvanut siemenistä tapahtuu avoimessa maahan maan tai puutarhassa.

  Grow kukkien voi olla peräisin polttimo. Osto taimet voi olla missä tahansa alalla, joka on mukana viljely kukkien.

  Eustomy viljely avomaalla

  Ihanteellinen aika istutettaviksi eustomy avoimella kentällä - tämä on kesäkuun alussa. Juuri tällä hetkellä uhka on ohittanut viime pakkasta. Istutus Eksoottinen toteutettu avoimella kentällä taimi menetelmällä.

  Monet viljelijät haluavat ostaa taimet, koska taimet kasvavat omaa - prosessi, joka vie aikaa ja ei aina perusteltua.

  Kuukauden kuluttua laskun, eli heinäkuun lopussa, kasvin onnistuneesti juurtua uuteen kasvuedellytyksiä. Pian sen jälkeen eustomy alkaa kukinta-ajan, joka kestää hyvin kylmällä säällä.

  Huolimatta siitä, että tämä photophilous kasvi, se on vasta suorassa auringonpaisteessa, joka voi nopeasti polttaa sen herkkä kukkia ja lehdet. Näin ollen, taimi istutus varjostus on tehty paikallaan etäisyydellä 20 cm: n välein.

  Saavuttaa uudelleen kukkivat loppukesällä eustomy oksia karsitaan, jättäen pienet kannot yhdet lehtiä. Lokakuun ensimmäisellä viikolla, voit odottaa uudelleen kukinnan tämän kulttuurin.

  Huolimatta siitä, että tämä on yksivuotiset kasvit, jotkut puutarhurit onnistuvat pitämään sitä vasta ensi keväänä. Pensaat kaivaa, elinsiirron ruukkuihin ja siirretään lämpimään talveksi. Tämän helpottamiseksi jotkin viljelijät alunperin istutettu ruukkuihin Aust pudotetaan kesällä puutarhassa, ja syksyllä toteutettu huoneeseen.

  Eustoma monivuotinen istutus ja hoito

  Jollei kaikkia sääntöjä maatalouden teknologia kasvaa potin eustomy monivuotinen on positiivinen menestys kotimaan kukka-. Tämä menetelmä on erityisen hyödyllinen viljeleminen kukka keskialueelle alueet - Uralin ja Siperian.

  Koska Eustoma - lämpöä rakastava kasvi, ja melkein ei siedä kylmää. Ihanteellinen paikka sisällöstä Eksoottiset talon - hyvin valaistu ikkunalaudalle kanssa suojaa paahtavan auringon.

  Säännöt kasvattamisen sisätiloissa esimerkiksi eivät poikkea niistä säännöistä kasvavien puutarhakasvien lajeja.

  Istutettavaksi kukkien asuntojen edellyttävät erityistä maaperän sekoitetaan turvetta ja hiekkaa tasasuhtaisesti. Siemenet kylvetään tahansa kukkaruukun tai säiliöön, joka on täytetty ravinteiden substraatin.

  Seed leviäminen maan pinnalle, työntämällä. Sen jälkeen taimet kastellaan ja kosteuttaa sumuttimella. Saat nopean ja onnistuneen itämisen viljelykasvien peitetty läpinäkyvällä polyeteeniä.

  Ensimmäiset taimet ilmestyvät kaksi viikkoa. Mukavuussyistä, monet viljelijät istutettu siemenet turpeen tabletin eustomy. Huolenpitoa viljelykasvien on ajoittain ruiskuttamalla. Jälkeen itämistä, maaperän kosteus on tuotettu vain aamulla esiintymisen välttämiseksi taudin, "huijari".

  Kun taimet vapauttaa yhdet lehtiä, sukelluksen erillisiin säiliöihin. Ensimmäinen kukinnan huoneessa eustomy on odotettavissa tammikuun lopussa - helmikuun alussa.

  Viljely Exotic kotona - kovaa työtä, mutta se on sen arvoista. Kasvaa sisätiloissa, trooppinen kukka tarvitsee asianmukaista hoitoa - usein tuuletus, hyvä valo ja lämpötilan vaihtelut - sisällä 18-22 astetta.

  Kastelu huone Aust suositeltava puolusti lämmintä vettä, ja vasta sen jälkeen pintakerros maaperän kuivaus. Tämä kukka ei edellytä ruiskuttamalla. Liiallinen vettyminen maanpäällinen osa saattaa aiheuttaa tauteja ja tuholaisia.

  Kuten useimmat huonekasvit, Eustoma reagoi hyvin lannoitus. Miten ruokkia kukka kotona? Lannoitus tätä viljelmää varten se on otettu käyttöön ajan aktiivisesti kasvua ja muodostumista nuput. Tätä tarkoitusta varten, neste seoslannoitteiden pieninä pitoisuuksina. 10 ml koostumusta liuotetaan ämpäri vettä.

  Lisäksi perushoito Eustoma talo kuuluu säännöllinen poistaminen kuihtuneet silmuja, lehtiä kellastunut ja näivettynyt. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​termejä, kolme kuukautta myöhemmin Eustoma, toista, rehevä ja värikäs kukkii.

  Haalistuneet huonekasvi leikattu, jättäen osan versosta yhdet väleistä. Leikattu kohdetta siirretään viileässä huoneessa lämpötilassa, joka on alueella 12-15 astetta. Tänä aikana, kasvi alkaa lepoaika, joten ne eivät ole enää ruokitaan ja juotetaan harvemmin. Kanssa kevään tuloa, kun kukat alkavat kasvukauden, ne istutetaan uuteen maahan ja uudistaa kaikki kauneushoitoja.

  Jäljentäminen kukkien sekä viljely suoritetaan avulla siemeniä. Eustomy kasvullisen lisäyksen, eli pistokkaita, epäonnistunut, joten siemen menetelmää pidetään tehokkaimpana.

  • Tämä kasvi on hyvin usein vaikuttaa tuholaisten ja tautien. Useimmat piintynyt vihollisia eustomy on ansarijauhiainen, kirvoja ja etanoita. Torjunnan tuhohyönteisiä suoritetaan käyttämällä kemikaaleja - konfidor, aktellik, Akhtar tai Fitoverm.
  • Suojella tätä koriste ja kukkivat kasvit avoimella alueella, kukkakaupat säännöllisiä ennaltaehkäiseviä käsittelyjä tai huumeiden fundazol Ridomil kultaa. Ne suojaavat kukkia Fusarium, härmän ja harmaahomeen - vaarallisimpia sairauksia eustomy.

  Jollei kaikkia sääntöjä istutus, hoito, optimaalisissa olot, on mahdollista kasvattaa jonkin edellä kuvatun laadut eustomy joka ilahduttaa sen rehevä ja värikäs kukkii paitsi puutarhassa, mutta myös sisätiloissa.

  Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

  Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

  Ruukkukasvit, puutarhan kukkia, vihanneksia, puutarhanhoito

  Koko kesän omassa puutarhassa kukkivat kauneus Eustoma. Tämä on erittäin kaunis hennon satiini terälehtiä ja piilossa keskellä pieni keltainen ponnet ja leimautumista. Kukat muodostavat eustomy voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin yhden rivin terälehtiä luo suppilo on esitetty, se on kuin unikon kukka. Erittäin kaunis kaksinkertainen kukkia eustomy useita rivejä terälehtiä luoda loistavaa, kuten ruusu.

  Kukka eustomy koko kasvaa halkaisijaltaan 5-7 cm, niiden väri on eri sävyjä vaaleanpunainen, keltainen ja violetti, joskus ristiriitaisia ​​reunuksen terälehtien.

  Tehokkaasti näyttävät ei vain kukkia eustomy paljastamasta elinympäristöjen, mutta silmut, joilla on siro muoto ja ohut verholehdet tyvestä. Päissä versot voi pian paljastaa useita värejä, jota ympäröi silmut sängyllä tai potin kasvi näyttää upea kimpussa.

  Kukkakaupat Aust käyttävät mielellään kimppuja, sillä kukat tämä kasvi on pitkään vedessä, niiden herkkä ja ylellinen ilme täydentää tahansa juhlaan.

  kukka Eustoma ( Eustoma) on toinen latinankielinen nimi - lisianthus ( Liziantus) , monet ihmiset kutsuvat tätä kasvi "Irish Rose".

  Käytetty viljelmä ainoastaan ​​yksi näkymä - Eustoma grandiflorum (E. grandiflorum) - Tämä kasvi muodostaa rehevän bush vehreässä versoja nousemassa ulostulossa tyvilehtien. Vihreät eustomy on harmaa-sininen värisävy, kuten peitetty vahamainen pinnoite.

  Aust grandiflora kasvattaa puutarhassa vuotuisena tai monivuotinen kasvi potin kotona. Tämä kasvi on kotoisin lämpimillä alueilla Keski-Amerikan, miksi ei voi sietää pakkasta, eikä voi viettää talven kanssamme.

  Suuri määrä eustomy lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​paitsi väri ja muoto kukat, mutta kasvin korkeus. Aust kasvanut leikata kukka varret kasvavat 70-100 cm. Kasvaville kukkia puutarhassa valita keskimääräinen korkeus, korkeus 40-60 cm, ne näyttävät hyvältä etualalla kukkapenkkien tai konteissa.

  Jos haluat kasvattaa Aust kotona,kuten kukka huone, siis tähän tarkoitukseen parhaiten soveltuva kääpiö kasveja, jotka eivät ylitä korkeus 25 cm, nämä kasvit kukkivat nopeasti, lyhyet varret muodostavat rehevän pensas eivätkä vaadi tukea.

  Huomaa, että värit siemenpakkauksen antaa aina paitsi parametrit kasvi, mutta myös kesto kasvukauden - yksi- tai monivuotisia. Esimerkiksi arvosana eustomy F1 Mariachi keltainen, korkeus 70 cm - vuosittain rikkakasvien, joten sopii istutettavaksi avoimella alueella, ja kun se on kasvanut kautta taimet kukkivat heinäkuussa. Pitkän aikavälin Eustoma Rousin Pink muodostaa kompakti pensaat jopa 25 cm korkea - tämä kasvi tulee ottaa sille kuuluvan paikan joukossa ruukkukasveja ja kasvanut katkera.

  Kasvava siemenistä eustomy Se ei ole helppoa, koska siemenet tämän kasvin ovat hyvin pieniä ja että ne itäneet ja pienet taimet kasvoi ja vahvistui, ensimmäinen pari kuukautta, he tarvitsevat huolellista ja asianmukaista hoitoa. Omat ensimmäiset kokemukseni kasvavien siemenistä eustomy epäonnistuivat, siemenet eivät idä, tarjouksen taimet kuolivat. Kun otetaan huomioon kaikki virheet, kolmannen kerran taimet eustomy asianmukaista hoitoa tuli kuuluisuuteen. Laskun jälkeen kasvien auki maahan kesäkuun alussa, kuukautta myöhemmin kukkainen kääpiö lajikkeita, ja korkeat Eustoma kukkaan lopussa heinäkuussa.

  Rehevä kukinta eustomy kesti keskikesällä laskea, ja kun istutus kasvit ruukuissa ja sisällön sisätiloissa Eustoma kukoisti ennen talvea. Yksi kasvi samalla liuottaa kukkia 10 ja muodostui myös ainakin 10 silmuja.

  Kukat eustomy pidä pitkään julkistamisen jälkeen, ne säilyttävät värin, jos he eivät saa kuuma aurinko ja vesipisaroita. Se on huomannut, että kotona kirkkaassa hajavalon kukka eustomy liukenevat, haalistuvat vasta 2 viikon kuluttua. Laajennetussa puutarha, kukka elää vähemmällä, mutta ulkona kasvit kasvavat nopeammin, voimakkaammin haarautuva versot ja silmut tuottaa enemmän.

  Miten kasvaa siemenistä Aust

  Aust voitaisiin kasvattaa vain siemenistä. jakamalla Bush kopioinnista kukkien ei ole sopiva, koska kasvi on sairas ja vaurioitui pahoin selviää lukuisia ohut juuret.

  Kukkii Eustoma kylvöstä noin 5-6 kuukautta, joten jos haluat nauttia kukoistaviksi "Irish Rose" puutarhassa, sitten kasvaa se läpi taimet, suorittamalla istutus tammi - helmikuun lopussa. Sitä voidaan kylvää taimet kukat ennen, mutta lyhyempi päiväsaikaan, ja kuiva ja kuuma tunnelma asunnossa taimi kehitys eivät sovi, joten taimet kun kylvetään joulukuussa tai aikaisemmin kehittymään palautusaika on yleensä samalla tasolla kuin kasveja kylvetään helmikuussa .

  Kasvaville kuin kukan huoneeseen Aust suositeltavaa kylvää samoin ehdoin kuin kesällä kasvin loi parhaat edellytykset kukinnan.

  Miten kylvää siemenet eustomy

  siemenet eustomy ovat hyvin pieniä, niitä kutsutaan pölyjä. Ostaessaan kukkien siemeniä laatu valmistavat pieniä siemeniä suljettu valossa kuori, joka ei tarvitse liottaa ennen kylvöä. Pieniä siemeniä kevyt kuori on kätevä kylvettävä, säilyttäen etäisyys tällä kylvön bakteereita ei häiritse toisiaan kehittää ja helppo sukeltaa.

  Kylvämiseen valmistaa pieniä kulhot ja löysä ravinteiden substraattia. Se voi olla substraatti viljelyyn eustomy tehdä oman sekoittamalla yhtä suuret osat turvetta maa, humus, turve ja hiekka.

  Ennen kylvöä, kostuta maanpinnan ja tiivistetään. Etäisyydellä 3-5 cm, tehdä pieniä reikiä 23 mm: n ja laittaa pohjushedelmät. Top siemeniä ei voida ripotellaan itää, ne on altistettu valolle, ja hajottaa kuori ne lentomyrkytys ylhäältä.

  Kylvää siemenet on aina oltava lämpimässä kosteassa ilmastossa. Istutettu kulhoja, suojalasi tai läpinäkyvä kalvo ja laita lämmin kirkas ikkunalaudalla.

  Viljelykasveja ei voida kasteltiin ylhäältä, vesi viivästyttää siementen syvyys ja ne eivät itää. Kosteuttaa maahan, ruiskutus hänen kasvonsa joka päivä. Lämpötilassa 25 astetta eustomy siemenet itävät 1-2 viikon kuluttua.

  Versot eustomy hyvin pieni, näyttää siltä, ​​että ensimmäisen kuukauden, he melkein eivät kasva, neljä vihreää lehtiä vain hieman kasvanut kooltaan. Tänä aikana taimet eustomy edellyttää lämpötilassa noin 20 astetta. Kastelu pienet taimet olla hyvin varovainen, mistä suihkeen tai pannulla. Maa kulhoon tulisi aina olla hieman kostea, mutta ei märkä. Jos huone on kuuma, substraatti kuivuu nopeasti, ja vaikka lyhyen aikavälin kuivaus maa tarjouksen taimet saattavat kuolla. Säilyttää kosteutta voidaan peittää viljelykasvien läpinäkyvän pakkauksen, tee se pieniä reikiä ja tuulettaa päivittäin, jotta maapallon pinta ei ole homeessa.

  Toinen tärkeä edellytys kehittämiselle taimien eustomy - valaistus, sen pitäisi olla kirkas ja suodatettua vähintään 12 tuntia vuorokaudessa. Kevättalvella ja alkukeväästä kuukautta, taimet kukkasipulien tarvitsevat dosvechivat aamulla ja illalla tuntia.

  Visuaalisesti, ensimmäisten kuukausien ei voi nähdä, että itäminen eustomy kasvaa tämän jakson aikana juuristo kehittyy alle. Kun kasvit muodostetaan kaksi paria ensimmäinen todellinen lehtiä, ne voidaan erottaa harmaa-sininen sävy, kun noin 2 kuukausi taimia eustomy sukelluksen kulhot erillisissä ruukuissa. Kun istuttamisen, poista kasvit tomppeli maa, huomaatte, että nuoret kasvit maan alle muodostunut lukuisia pieniä juuria.

  Varhaisessa kasvu Eustoma sietää poimii, lyhentää juuret nopeammin alkaa kehittää, mutta aikuisten vaiheessa Eustoma kivuliaita liikkeitä elinsiirtoa, joten taimet jaetaan pieniin kuppeja tai ruukkuihin joissa kasveja kasvaa saakka lasku pysyvän paikan. Ruukut taimet istutetaan eustomy käsittely, poistamalla kasvin kuppi rikkomatta paakku maan ja vahingoittamatta juuristo.

  Kahden kuukauden kuluttua itäminen ja taimien jälkeen pick eustomy alkaa kasvaa harppauksin. Muodostivat upea ruusuke lehtiä, ja se toukokuussa alkaa kasvaa versoja korkea. Nopealle kasvulle Eustoma tarvitsevat säännöllistä lannoitusta. Aust syötetään joka viikko, mutta lannoite laimennetaan vedellä kastelua kaksi kertaa pienempi kuin normaali. Kastella taimet kukkia on edelleen säännöllisesti, ei salli kentällä kuivua kupit, jotta ei täytä kasveja alareunassa kuppien oltava salaojitus reikiä.

  Eustomy lasku avoimissa maahan ja hoitoa.

  Istuttamisen puutarhaan suoritetaan, kun uhka pakkasta on ohi, lopussa toukokuun - kesäkuun alussa. Kasvit sijoitetaan toisistaan ​​mukaisesti kasvin korkeus on noin 20-30 cm.

  Ennen istutusta kaivaa syvälle maavärit, monimutkaisten lannoitteiden ja humusta. Eustoma rakastaa hedelmällisen maaperän, mutta myös sen pitäisi olla hengittävä, joten raskas savimaa-alueilla Kasvava kukkien ei ole sopiva.

  Siirron jälkeen, Aust on suljettu auringon ja kastellaan. Ulkona Eustoma kukkivat upeasti paikallaan, valaistu aurinko aamulla, itäpuolella rakennuksia. Auringon säteet iltapäivällä palaisi herkkää kukkia, mikä tekee niistä heikko. No jos värit ovat sateella, herkkä terälehtiä nopeasti hapantua ja pilata veden, ne tulisi poistaa, jotta se ei kehittää sienitaudit. Tall varret kukkia ja silmuja on sidottu tuki heitä ei sortua tuulelta.

  kastellaan Aust jatkuvasti, mutta vain root, estää vesipisarat putoavat kukkia tai nuppuja, maa on aina hieman märkä. Eustoma rakastaa matala Hoeing tai maankatteiden maanpintaan ympärillä kasveja. Ruokinta rehevän kukinnan viettää kahden viikon välein.

  Epäsuotuisissa olosuhteissa Eustoma voi sairastua mädäntynyt sairauksia, jauhemainen ruusu, Fusarium. Ensimmäinen merkki taudin spray kasvit sopivilla lääkitys.