Eustoma istutus ja hoito

Contents

Eustoma: kasvava siemenistä kotona

Erittäin kaunis kukka, on nyt saamassa suosiota monet fanit huonekasvien. Eustoma ( "Irish Rose", "Texas Bell", "kiva suuhun") on vahva varret metriä korkea ja toisella voi olla jopa 35 kukkia. Terälehdet vaihteli lähes valkoinen lila, mistä monofoninen kanssa eri yhdistelminä. Maahan kukkia voi kasvanut toinen vuosi tai yksivuotisia kasveja. Kotona pussitettu kukka viihtyvät useita vuosia.

Eustoma: kasvava siemenistä

Sisällön ohjeita:

Biologiset ominaisuudet eustomy

Ennen kuin aloitat kukka kasvaa siemenestä, se on erittäin hyödyllistä tutustua sen biologisia ominaisuuksia. Tällainen tieto auttaa välttämään joitakin virheitä, lisätä onnistumisen mahdollisuuksia kehittyneissä tapauksessa. Aloittelija puutarhurit antaa yhden neuvon - jos olet ensimmäisenä vuonna siemenet eivät idä - älä lannistu. Harkita huolellisesti toimia, etsi virhe, ja aloittaa alusta. Varmista, että tulos oikeuttaa työtänne.

 1. Kasveja kuten hajavalon. Älä säilytä sitä varjossa sekä auringossa. Auringonvalo on hyödyllinen ainoastaan ​​siemenien itämistä, sen säteet stimuloivat elpyminen bakteereita.
 2. Optimaalinen aluke - yhtä sekoitettu humus kuori lehtipuiden (voi ottaa kookos) ja turvetta.

Tärkeää. Huolellisesti tarkistaa happamuus, sen pitäisi olla vain neutraaleja.

Miten tarkistaa maaperän happamuus kotona? Hyvin yksinkertaista. Alimmassa kertakorvauksen tutkittu tippua muutama pisara etikkaa. Jos kuplia alkaa ilmestyä, se tarkoittaa, että on kemiallinen reaktio etikka ja kalkki, joka on maa, maaperä on neutraali tai lievästi hapan. Kun läsnä on hapan maaperä 'luontainen hapot "jo käytössä kaikki kalkki, kemiallisen reaktion kanssa, typen oksidien vapautuminen ei tapahdu.

Neutraali maa happamuus - reaktiolla etikka

Hapan maaperä happamuus - ei reaktiota etikkaa

 1. Älä yritä etenevät pistokkaita Aust, he eivät koskaan anna juuristo. Se ei toimi ja menetelmän jakamalla Bush muutaman. Jopa suurissa laitoksissa, juuristo on niin heikosti kehittynyt, että ei selviä ilman erottaminen, molemmat Bush välttämättä hukkuvat. Samasta syystä on mahdotonta elinsiirron kukka.
 2. Jotta voidaan lisätä kukinta kotona, kasvi on säilytettävä viileässä huoneessa.

Mieti näitä ominaisuuksia kasvin kehitystä ja välttää haitta.

On parasta toteuttaa istutus siemenet eustomy

Minkä arvosanan suositellaan kasvaa siemenestä

Luonnossa on yli 60 kasvilajia, mutta ei käytetä jalostukseen vain muutama. Sillä kasvattamisen sisätiloissa matalakasvuisia laji on suositeltavaa ottaa korkeus enintään 45 senttimetriä, ja se on mahdollista toteuttaa ja pitkä korkeus on 60-120 cm puutarhassa tai kukkapenkkiin.

Käytännön vinkkejä kasvava siemenistä eustomy

Välittömästi on huomattava, että tämä työlästä toimintaa, ei ole aina siemenet voivat nousta. Syy: rikkoo suositeltu maatalousteknologian tai huonolaatuisia siemeniä. On erittäin tärkeää, että ostaa siemeniä vain osoittautunut laadukkaiden jakelijoiden. Yhtenä vaikeutena - siemenet ovat hyvin pieniä, on yli 20000 yksikköä grammaa keskimäärin .. Lisäksi niillä on erittäin itävyys jos nousee noin 30%: n istutettu siemenet, sitten indikaattoria pidetään suuri menestys.

Tärkeää. Itävyys käsitellyt siemenet ei ylitä 40%, vaikka valmistajat väittävät, että tämä luku on 60%. Hoitamaton siemeniä monissa tapauksissa eivät idä ollenkaan, älä osta niitä, älä tuhlaa aikaa turhaan.

Jos aiot istuttaa kasveja puutarhassa, siemenet on osallistuttava helmi- tai maaliskuun alussa. Tiettyjä päiviä valitaan riippuen ilmasto-olosuhteet alueella olettaen että kukkia heinä- ja elokuussa.

Kasvamme kaunis eustomy

Miten saavutetaan mahdollisimman suuri hyöty kasvaessaan siemenistä?

Vaihe 1. Alustan esikäsittely. On vain yksi suositus - käytä ostettu. Se tulisi steriloida neutraalissa tai hieman happamassa pH: ssa.

Maaperä (substraatti) monipuolisiin värit

Voit käyttää ja turvepellettien ennen niiden tarvitse liottaa ainakin päivässä.

Turve tabletit taimet (turvonnut)

Vaihe 2. On toivottavaa, että siemenet on käsitelty valmistajan ja suljettiin geelillä. Tämä ei ainoastaan ​​lisää merkittävästi prosenttiosuutta itävyyden, mutta myös mahdollistaa tasaisesti kylvetään siemenet maahan.

Eustoma Terry siemenet pussiin

Vaihe 3. Valmis substraatti kylvää siemenet. Maa on pidettävä kosteana, mutta ei peremochennoy on pehmeä rakenne. Missään tapauksessa ei ripottele siemenet, vain työnnä maahan. Kastelu tarvitsee vain spray, varmista, että siemeniä ei "romahti" maan alla.

Muokataan hedelmällistä taimet eustomy

vaihe 4. Peitä astia foliolla tai muovipussiin. On suositeltavaa jättää pienet raot, joiden kautta kierrättää ilmaa. Siemenet itävät 14-15 tuntia, ole kärsivällinen.

Naroyte kontti istutettu siemen elokuva

Kasvava taimet eustomy

Tärkeää. Itämisen eustomy vaikuttaa suuresti valoa, se toimii nautintoaine on valveilla elintoimintoihin. Tässä suhteessa, keinotekoisten valoa tarvitaan, kesto valoisan jakson olevan noin 12 tuntia päivässä. Aseta aluksen sellaiseen paikkaan, että päivällä lämpötila ei ole alempi kuin + 20 ° C: ssa ja yön yli + 14 ° C: ssa Lämpötilat ovat erittäin tärkeitä kasvavat siemenistä, niiden rikkominen on usein syynä täydellinen puuttuminen itämistä.

Vaihe 5. Heti kun ituja, poista teippi heti, kun kuivaus alustan ruiskutettava fitosporin.

Vaihe 6. Ja puoli tai kaksi kuukautta, kasvit tulisi olla useita paria oikeaa lehteä, tällä kertaa olet valmis sukeltamaan. Korkeus tulisi olla vähintään 4-5 cm. Menettely on tehty huolellisesti, kehittymätön juuristo kasvien juuret ovat helposti loukkaantunut tai repeytynyt.

Säännöt sukeltaa eustomy

Vaihe 7. Kaksi viikkoa ennen istutusta avoimissa maahan eustomy pitäisi alkaa kovettumista menettelyä. Tee se vähitellen, että alkuaikoina altistaa sen ulkoilmassa ei ole vain muutaman tunnin. Vältä suoraa auringonvaloa. Karkaisu tulisi tehdä vain lämpimällä säällä.

Vaihe 8. Jos kasvit istutetaan avoimella alueella, on tarpeen etukäteen valmistella paikka: löysää maaperä, rikkaruohojen rikkaruohot, kaada.

Ennen istutusta kaivaa yli maaperän bajonettimaisella lapio, ja sitten tehdä täydellinen lannoite

Jos haluat olla Eustoma kukoistaneet huoneessa talvella, ajoitus kylvöä siementen tulisi siirtää heinä-syyskuussa. kasvava teknologia ei poikkea edellä esitetystä.

Tärkeää. Vesimäärä kastelun aikana on seurattava tarkasti. Kiinnitä huomiota lähtee illalla varmasti kuivui.

Mätänevät juuristo (ritinärutto) ei juuri käsitelty ja useimmissa tapauksissa aiheuttaa kuoleman kasveja.

Vinkkejä hoitaa kasveja kotona

Eustoma: kasvava kotona

Kasvi on melko tunnelmallista ja hyvin nopeasti vastaamaan pahenemista ehtoja. Aina tarvitse raitista ilmaa, mutta luonnosta ei pitäisi sallia. Lisäksi kukat eivät pidä suoraa auringonvaloa, paikka ruukut järjestely on valittu siten, että valo oli hajallaan. Optimaalinen lämpötila on noin + 22 ° C: ssa

Eustomy ikkunassa

Kuten kasteluun, veden kaupungin verkon pitäisi puolustaa vähintään vuorokausi. Juuristo reagoi huonosti veteen, kun läsnä on suuri määrä kalsiumioneja, on suositeltavaa vettä pehmeää vettä. Vettyminen ja kuivumisen maaperästä kasvin stressi, sinun täytyy välttää tällaiset tilanteet. Aikana voimakas kasvillisuus, erityisesti muodostumisen aikana nuput ja kukkivat kasvit tarvitse syöttää. On parempi olla kokeilla omasta ja osti käyttää nestemäisiä lannoitteita. Noudata käyttöohjeita, älä ylitä suositeltua normeja. Jos kaikki suositukset hoidon täyttyvät, silloin on toivoa, että noin kolme kuukautta voit nauttia uusia kukkia.

Kuljettaa kasvin vasta kun pakkasta riski katoavat kokonaan. Paikka olisi mukava: ilman paahteen auringonvalolta ja vedolta. Maa saisi olla liiallinen kosteus. On parempi kastella maaperää näihin ongelmiin helpompi käsitellä, mutta liiallinen kosteus on paljon vaikeampi torjua.

Kasvien taimet kuoppiin

No pour istutustaimien

Heti istutuksen jälkeen tarjouksen ja heikentynyt kasveja on suositeltavaa kattamaan katkaista muovipullot. Aikana elinsiirron missään tapauksessa eivät vapauta ketään juuret vanhan maan. Avaa varovasti Aust tankista edessä tämän maan hieman vaimentaa. Esitetyssä kuoppaan kasvi istuu kanssa multakokkare. Välimatka yksittäisten kasvien noin 15 senttimetriä. Jos olet pitempi lajikkeita, etäisyyden tulisi lisätä.

On olemassa muutamia "salaisuuksia", jolla voit lisätä useita kukkia yksi varsi ja pidentää kukinta.

 1. Kun varren on 6-8 oikeaa lehteä, kärki tarvitsevat prischipnut. Tämä rohkaisee häntä haara, yksi tehdas antaa useampia värejä.
 2. Aikana aktiivisesti kasvua pääasiassa lannoittaa typpilannoitteiden niillä on myönteinen vaikutus kasvuun vihermassa. Juuristo lannoitetta voidaan käyttää kaliumin pitoisuus. Jos on tuhkaa - hieno - jos ei, käytä osti tuotteita lannoitusta kukkia.

Lannoite kukkia

Kukinta mahrvoy eustomy

Kukin hallituksen tulisi käyttää viisaasti, muista ottaa huomioon kasvuominaisuuksista kasveja. Jos päätät kasvaa kukkia täytäntöönpanoon, useita teknologia muuttuu. Eniten huomiota kiinnitetään noudattamista juottamiseksi järjestelmiä. Kasvatus kasvihuoneessa tarjoaa mahdollisuuden säätää tärkeät parametrit mikroilmaston ja kosteuden hallinta maa ja taajuus kastelu on täysin automatisoitu. Kukat leikataan juuriin, ja sitten kasvaa uuden sukupolven.

Talvella kasvi hidastaa elintärkeää toimintaa. Jälkeen kukassa varret pitäisi leikata, joten on tarpeen jättää kolme väleistä. Kastelu on lähes mitään tarvetta ruukut kasveilla olisi pidettävä huoneissa lämpötila enintään + 15 ° C Keväällä kasvi alkaa herätä. Heti kun ensimmäiset merkit elämän uudistumista erottuu, Aust on huolellisesti istutetaan uuteen säiliöön ja palata normaaliin hoito.

Valitettavasti lähtö väri lepoaika ei aina onnistu, varsinkin aloitteleville puutarhurit. Huoneeseen olivat aina kauniita kukkia, pitää varalla siemenet. Ei ulos talven kasvit - alkavat harjoittaa viljelyn siemenet.

Huonekasveja ovat vaarallisia kirvoja ja hämähäkki punkit. Nämä tuholaiset voivat esiintyä muita kasveja samassa huoneessa. Jos katsot tarkkaan heidän tilan, niin Eustoma olla terve. Ehkäisevät toimenpiteet ovat tunnettuja: kasvit käsitellään antiseptisiä aineita.

Video - Kuinka kasvaa siemenistä Aust

Kiitoksia ponravilas.U artikkelissa minulla oli toinen pari lehtiä. Dosvechivayu. Loput seurata suosituksia. Olen kovasti haluavat saada kukkivia pensaita.

CAN istutetut Aust Kukinta Se kukkii pieniin säiliöihin, I

Uchtu. Paljon kiitoksia

Hanki paras e

Eustoma istutus ja kotihoitoon kasteluun elinsiirtoa

Eustoma lisianthus tai on kasvi, joka kuuluu perheeseen gentianaceae. Kuten singahtava suosittuja nimikkeitä, kuten Japani nousi Irlannin Rose, Texas Bell, Kiinan ruusu, ruusu ilman piikkejä.

Meille tuli etelään Pohjois-Amerikan mantereen. Intiaanit ovat legendaa alkuperästä eustomy, jossa sanotaan, että tämä kukka ilmestyi haudalle kaunis tyttö, joka kieltäytyi tulemasta vaimo hengen sodan ja hän tappoi häntä siitä.

Tämä kasvi on vahva versot, saavuttaen lähes metrin korkuinen. Alkaen keskeltä paeta oksat. Lehtien eustomy hieman sinertävä matta lansetti. Kukat suppilomainen, on kaksinkertainen lajikkeita. Väritys on hyvin erilainen - valkoinen, violetti, vaaleanpunainen ja muut värit.

Vaikka kukka ei ole täysin auki, se näyttää hieman nousi, niin se on niin usein kutsuttu "ruusu", mutta kun se on täysin auki, se näyttää enemmän kuin unikko.

Luonnossa tämä kasvi esiintyy kahden vuoden ja viljelty tyypit ovat yleensä kasvatetaan samanikäisiä. Jos haluat olla pitkäaikaisia ​​Aust, niin tämä voidaan toteuttaa ainoastaan ​​kasvattamalla ne kattilaan.

Kaiken kaikkiaan on noin kuusikymmentä lajia eustomy, mutta huonekasvi kasvanut vain yhden lajin - Eustoma Russell, ja puutarha - Eustoma grandiflorum.

Kulttuuri on alhainen kasvava lajikkeita, jotka kasvavat jopa kaksi jalkaa ja kasvatetaan huoneissa tai parvekkeella; ja pitkä, joita käytetään puutarhanhoidossa.

Eustoma istutus ja hoito kotona

Kasvava eustomy, varsinkin sisätiloissa melko vaikea tehtävä. Kukka oli terve ja vielä kukki, sinun täytyy seurata kaikkia sääntöjä hoidon.

Ensimmäinen Eustoma tarvitsevat vahvan epäsuoran valaistuksen ja lämpimiä alueella 21 astetta. On myös tärkeää, että ilma ei pysähdy, ja on jatkuvasti tuuletettu.

Vesi kasvi voi vain puolustaa vesi. On mahdotonta, että maaperä on liian kuiva, mutta se on myös mahdotonta pereuvlazhnyat. Kastelu tapahtuu parhaiten, kun maa on kuiva pari senttiä syvä.

Kukka ei edellytä ruiskutus - ne vain satuttaa häntä.

Rakentamisen aikana vihreä massa kukintaa ja kasvi tarvitsee nesteen kompleksi podkrmkah (10 ml / 10 I ämpäri). Myös kukinnan jälkeen on tarpeen siivota viipyvä kukkia.

Hyvä substraatti laitos on seos kuori humus ja turve tasasuhtaisesti.

Eustoma yksinkertaisesti ei siedä elinsiirtoja. Hän vain virallisesti huomioon pitkäaikainen kun kasvattamisen sisätiloissa, ja itse asiassa die jälkeen viivästytti menettely. Elinsiirrot on sallittua vasta talvella ja viedä hänet olla hyvin varovainen.

Eustoma istutus ja hoito kedolla

Aust kasvaa puutarhassa, se on välttämätöntä lopussa keväällä, jolloin voit olla varma, että ei tule pakkasta, käyttöön, jossa kukka saa luonnoksia sekä tehdä valua. Valaistus sekä kasveille, tarvitsemme vahvan, mutta hajallaan.

Aust täytyy istuttaa synkkä sää tai yöllä. Kuoppaan olisi kaadettiin tarpeeksi vettä ja laittaa takaisin yhdessä potin taimi. Välillä tapauksissa on tarpeen tarkkailla etäisyys ei ole pienempi kuin 15 cm, kuten Eustoma pensaat.

15-20 päivää istutuksen jälkeen Aust pitoon pankin. Tänä aikana, voit lopettaa kastelu kukka. Kynnyksellä seitsemän lehdet, hyppysellinen yläosan tehtaan lisätä aluevaltaus.

30 päivän kuluttua istutuksesta kukka lannoittaa mineraalinrikastusproses-. Alkukesästä käyttöön parantamiseen tarkoitetun aineen kasvua ja elokuussa parantaa muodostumista silmut. On toivottavaa kerätä varoja yli ilmoitettu ohjeita.

Kun kukinnan on ohi liian nopeasti, yritä katkaista kaikki viipyvä kukkia - se voi auttaa aikaan uusi Bloom ja puoli kuukautta.

Eustoma huoneen kukinnan jälkeen leikata versoja siten, että säilynyt höyry välimainosten. Sitten se pidettiin paikoillaan lämpötila pysyy alle 15 astetta. Kastella kukkia tällä kertaa harvinaisen, se ei tarvitse kastiketta.

Keväällä, kun varret alkavat näkyä uuden, sinun täytyy huolellisesti yhdessä maa elinsiirron kukka uudessa maaperään. Aust kaivettiin pihalta ja suorita samat vaiheet kuin huoneeseen.

Eustoma kasvavat siemenistä kotona

Lisääntyminen eustomy ainoa mahdollinen tapa istutusmateriaalina pistokkaat kieltäytyvät itää, ja juurakosta kukka niin herkkä, että ei kestä jako.

Jos haluat kasvattaa Aust puutarhassa, niin se pitää kylvää kevättalvella. Siemenet täytyy vain kaataa maahan ja hieman paina niitä. Peitä astia lasi, mutta niin, että ilma pääsee virtaamaan siemen.

Kylvetään materiaali tarvitsee pitkän valoisa aika - vähintään 11 ​​tuntia, joten sinun täytyy käyttää fitolampy.

Tarvittavan lämpötilan ylläpitämiseksi noin 20 astetta päivällä ja voi pudota alle 15 yöllä. kastelua ei ehkä tarvita parin ensimmäisen kuukauden aikana, ja jos huomaat puute nestettä, sitten vain joskus spray siemenet.

Noin 15 päivän kuluttua siemenet itää. Välittömästi tämän jälkeen ne on ruiskutettava fitosporin ja tee tätä ajoittain tulevaisuudessa.

Muodostumista kahden levyn, kasveja sukeltaa erillisiin säiliöihin, ja saapuminen lämpöä, jos haluat, voit yhdessä maalla ovat elinsiirron osaksi auki maahan.

 • Sillä eustomy vaarallisia ovat erilaiset tuholaiset. Se voi osua etanoita, ansarijauhiainen, jos katu lämpöä, niin on hämähäkki punkki.
 • tapauksia hometta ja lahoa furaziozom ovat myös tunnettuja.
 • Joskus käy niin, että kasvi ei itää. Voi olla kaksi syytä - joko et ole noudattanut kaikkia sääntöjä kukka kasvaa tai on saanut siemenet itävyys.
 • Lisäksi on olemassa sellainen ongelma, kuten kellastuminen lehdet eustomy lisäksi jopa kukan taimet. Tämä tapahtuu yleensä, jos maaperän happamuus ei täytä vaadittua. Sillä eustomy happamuus pitäisi olla neutraali.

Jos sinulla on vaikeuksia

Kasvaessaan kukka tai kasvi

Kirjoita meille kommentteja.

Erittäin kaunis kukka, mutta se on hyvin oikukas hoidossa. Uskallan tehdä hänelle toivoa tämän kauneuden olen tottunut.

Se kasvoi viime vuonna, ja kukki vuolaasti pitkään, mutta laskusta menettänyt kaiken, ei tiennyt miten säästää. Hän kylvi siemenet lokakuun lopulla (pitkät itää ja kasvaa hitaasti) nousivat kaikki yhdessä, kylvi sammal, peitä lasi, ja sitten pala sammalta istutetaan potin löysä maahan vahingoittamatta juuria, istuvat harvinaisia, parempi kasvaa ja kukkivat erinomaisesti.

Istutetut siemenet joulukuussa. 1 kasvi rose 1. elokuuta blossomed kukka. Mutta seuraavat silmut kuivua. hyvin pahoillani, ja mitä voidaan tehdä? Flower - lempeä, komea!

Hi eustomy silmut voi kuivua johtuen korkean lämpötilan ja kosteuden puuttumiseen. Ei nosta lämpötila yli 21 astetta, ja suoritetaan sumuttamalla, mutta niin, että vesi ei pääse lehdet ja kukat.

Eustoma (lisianthus) - istutus, viljely ja hoito kotona

Eustoma (lisianthus) - kukka, joka voi sanoa "pitkän unohtanut ohi." Aiemmin hän nautti suurta suosiota, mutta johtunee jatkuvan kasvun ja kukka pysäytetty viljellään puutarhoissa ja ikkunalaudat. Vasta viime 5-7 vuotta, hän kiinnostui lisianthus, joten se kaikkein populaarikulttuurin keskuudessa puutarhurit. Nuppuja ja avoimia kukat tämä kasvi - ruumiillistuma arkuus, joka odottaa pelokkaasti jokaisen tuottajan, siemenet kylvetään tuskin näkyvä, ja odottaa ensimmäisen kukan vähintään kuusi kuukautta. Ulkovärisi ovat kuin rosebuds, että oli syy kutsua tätä kukka Ranskan kansa (Japani, Irlanti) kasvoi sekä Texas Bell. Mutta se on niin vaikeaa todella kasvaa lisianthus puutarhassa tai kotona? Mitkä ovat vivahteita istutus, kasvatus ja hoito ja monivuotisten kasvilajien?

Kuvaus eustomy miten kulttuuri + missä on parempi viljellä

Eustoma kasvaa Etelä-Amerikassa ja osissa Meksikoa luonnossa. Erikoisliikkeisiin puutarhurit tarjoavat kymmeniä lajikkeita se kaikenlaisia ​​värejä - on seurausta työn kasvattajien, kuten esiinny luonnossa Eustoma yksi väri - violetti. Tehdas kuuluu perheeseen gentianaceae. Enemmän antiikin kasvitieteellisen nimen - lisianthus, mutta nyt se alkoi käyttää myös useammin kuin nykyinen "Eustoma".

Eustoma eri lajikkeita maljakko

Mukaan tietokantaan Plant List, sukuun kuuluu 3 tyyppiä:

 • Eustoma pieniä, katkeroa, katkeroa West, Eustoma sininen korvainen (Eustoma exaltatum);
 • Eustoma grandiflorum (Eustoma grandiflorum);
 • Lisianthus, Eustoma Roussel tai Russell (Eustoma russellianum).

Terry Eustoma muistuttaa ruusun

Luonnossa se kasvaa villinä Eustoma 2 vuotta, saman verran aikaa samalla tietyt ehdot sitä voidaan kasvattaa Keski-Venäjällä. Kahden vuoden Eustoma edelleen elinkelpoinen tietyin edellytyksin, talven, mutta entinen kauneus katoaa: kukat pienenevät, epämuodostuneita, venytetty pensaita. Eustomy moderni lajikkeita eroavat toisistaan ​​eri väreissä, jossa on kylpyamme tai nemahrovym kukka, mutta korkeus kasvin (30-90 senttimetriä). Se määrittää korkeuden paikka lisianthus viljelyä. Shear kasvavat yleensä pitkä Aust, mutta sisätiloissa potti on parempi näyttää kitukasvuinen.

Villi muoto eustomy

Irlannin (ranskaksi) nousi - yksi nimi eustomy, kuuluu perheeseen gorechakovyh. Tämä on ensimmäinen kilpailija Rose, joka on kuningatar omassa puutarhassa. Kukat kasvi voi olla frotee tai suppilomainen, ja sen siniharmaa lehdet vahamainen pinnoite. Ei ole täysin auki kukkia muistuttavat rosebuds ja nemahrovye lajikkeita, paljastaen kukkia muistuttaa kelloa tai unikko. Vuonna eustomy vahvat ja suorat varret, jotka ovat alkaneet laajentaa toimintaansa keskeltä. Yksi hyvin kasvatettu kasvi voi korvata erillisellä täyden kimppu, joka obrazyetsya 30-40 silmuja. Kantoineen kaikenlaista eustomy pitkä. Rikki varret eustomy säilyttää tuoreen näköisiä useita viikkoja.

eustomy MMA monipuolinen: sininen, valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, violetti, keltainen, rimmed kukkia

Edut ja monivuotisten lajikkeita eustomy

Homeland Eustoma kasvaa toinen vuosi kasvi, mutta Keski-Venäjällä on kasvanut vuosittain. Voit pidentää pesää, jos lasku tuo se huoneeseen, jonka lämpötila ei laske alle kymmenen astetta. Laitos on ajautunut lepotilassa, mutta keväällä arvostat uusia nuoria versoja. Vaikka ruumiillistuma kaksivuotinen viljely annetaan ei joka puutarhuri. Perustuu lukuisiin arvostelua, lisianthus syksyllä vain kuivuu.

Näytä eustomy herännyt potissa talven jälkeen loput

Etuna eustomy viljelyä kaksi vuotta vakuuttavia. Ensinnäkin kustannukset siemenet - niiden hinta on korkea, kuten standardi pussiin 5-10 yksikköä, mutta 100% itävyys siemeniä varmistaa kukaan ei voi; Toiseksi, kasvava siemenistä - se on hyvin pitkä prosessi, joka vaatii jatkuvaa huomiota taimien ja nuorten taimia.

Eustoma - suoritusmuodossa arkuus

Suosittu pitkä ja kääpiö lajikkeiden kukka

Suvun Eustoma (Eustoma) sisältää kolme eri, joista kaksi on viljeltyjä koristekasveja on windowsills ja puutarhoissa: Eustoma Roussel (Eustoma russellianum) ja Eustoma grandiflorum (Eustoma grandiflorum). Monissa kukka-hakemistoja, nämä kaksi yhdistettiin yhdeksi, kutsuen sitä Lisianthus. Hybridit Eustoma Roussel ja lajikkeet kutsutaan myös Lisianthus Roussel tai yksinkertaisesti - Lisianthus. Näin ollen "lisianthus" ja "Eustoma" - on sama kasvi kaksi nimeä.

Häikäilemättömät myyjät voivat tarjota kokematon puutarhurit eustomy lamput tai juurakoita, jopa vaativat jonkinlaista, joka koostuu eksoottisia sanoja. Eustoma levittävät kylvö siemenet vain ei muodosta sipuli ja root vaurio johtaa kuolemaan kasvi. Vain se ei kasvattajat tänään peruuttamaan ja mutkainen Aust. Varjolla trudging lisianthus, puutarhuri parhaimmillaan saada punosta tai puisto nousi. Ainoa tapa lisääntymisen - siementen sisätiloissa, joten ostaminen jo podroschennye Aust, sinun täytyy keskittyä sen ulkonäkö ja silmut.

eustomy kuitu- juuristo. Holkki ei levittävät jakamalla juuret

Taulukko: Suosituin lajikkeista lisianthus ja niiden kuvaus

Suosituimmista lajikkeista eustomy kuvassa

Kasvava eustomy puutarhassa ja maassa

Kasvattajat toimivat hedelmät salli puutarhurit kasvaa Aust yksivuotiset kasvit puutarhassa. Sen erikoisuus on se, että aktiivisimpia kasvukauden osuu lämpimänä vuodenaikana (huhti-lokakuu).

Eustoma kasvaa talon lähellä

Luonnossa Eustoma rotujen itse kylvö. Tämä on luotettavin tapa sen lisääntyminen, jotka ovat valinneet johtava kukkakaupat maailmassa. Joidenkin lähteiden myös mainittu kopiointi jakamalla Bush ja pistokkaita. Mutta harvat onnistuvat jalostamalla Aust viime kahdella tavalla. Kun jaat juurakoita, kasvi lähes varmasti kuolee, ja hänen delonki kokevat saman kohtalon. Se seikka, että lisianthus reagoi huonosti elinsiirtoa, puhumattakaan jako juuren. Sen juuristo on liian loiva. Huolimatta myytti, että Eustoma pistokkaat ei löytänyt ainoatakaan positiivista kokemusta tätä menetelmää lisääntymiseen lisianthus.

Eustomy juuristo on liian pehmeä, vaikka elinsiirtoa, jotka vaikeuttavat kehitystä kasvin jonkin aikaa

Voidakseen nauttia kesän puutarhassa kaunis Eustoma, sinun täytyy kylvää siemeniä loppusyksyllä tai alkutalvella. Kukin rae on parasta istuttaa erillisessä astiassa, jotta mahdollisimman vähän häiritä taimet. Kylvö siemenet taimet lokakuussa takuu johtaa kukinnan heinäkuussa. Eustoma - yksi pisimmistä kasvavien yksivuotisia kasveja vaiheessa kylvö- ja itäneet. Vain saapumista lämmön, hän alkaa kasvaa aktiivisesti.

Eustomy siemenet ovat hyvin pieniä, joten valmistajat drazhiruyut

Auki maahan, yleensä Aust emakko ei, koska kasvi ei yksinkertaisesti ole aikaa kukkivat ennen kylmällä säällä.

1. Yhteinen tai erillisiin säiliöihin kaadetaan tahansa kuivatus, sitten ravinteiden maahan. Eustoma kasvaa hyvin happamassa maaperässä alhainen, joten se on sopiva, esimerkiksi, maaperää orvokit.

Suotautumista ruukun on taattu selviytymään seisovan veden

2. keskipitkällä märkä maa levittää siemenet, lähes haudattu maahan (ei enemmän kuin millimetrin). Vuonna eustomy siemenet ovat pieniä, joten valmistajat drazhiruyut, joten se helpompaa laskua.

Hammastikulla ja siirretään koukku siemenet maahan, melkein hautasi ne

3. Suihkuta maaperän ja satama läpinäkyvä kalvo. Suora auringonvalo ei voida suvaita - ne vain valua juuri kuoriutuneet siemeniä.

Kapasiteetti istutettu siemenet peitetään kelmulla tai lasista

4. estää homeen, on tärkeää tuulettaa taimet päivittäin, poistamalla kalvo 15 minuuttia. Lämpötila ei saisi laskea alle 20 astetta aikana sekä päivällä että yöllä.

Sinun täytyy poistaa filmin päivittäin 15 minuutin ajan, tai suuri riski homeen

5. kastellaan maaperä ei suositella alkuvaiheessa itämistä. Tätä sovitusta varten päivittäin spray pintamaan.

Ruiskuttamalla spray vaiheen siementen itävyys

6. arm itseäsi kärsivällisyyttä! Siemenet eustomy huolimatta lähes näkymätön koko, erittäin pitkä verso - kahdesta viikosta kuukauteen. Ja lavalla kaksi lehteä voi olla vieläkin pidempi. Näyttää siltä Eustoma kokonaan lopettaneet kehittää, mutta ei hätää - se lisää tähän aikaan juuristo.

Tällaisessa tilassa voi Eustoma on muutaman viikon - ajan kertymisen juuristo

7. Ensimmäisessä vaiheessa, kolme tai neljä näistä lehdistä käyttää monimutkaisia ​​lannoitteiden kaksi kertaa kuukaudessa.

Tässä vaiheessa sinun täytyy ruokkia Aust mineraali monimutkainen lannoitteet

8. Älä kuljettaa pois suihkuttamalla taimet. Vettyminen voi johtaa esiintyminen tämän sieni tauti.

Hoito puutarha jälkeen siirron auki maahan syksyyn

Kynnyksellä kestävän lämpöä, kun yölämpötila ei laske alle 15 astetta, ja iltapäivällä - vähintään 20, Aust turvallisesti häätää puutarhassa muille kasveille. Tätä käsittelyä potin maahan suoritetaan erittäin huolellisesti. Eustomy paikka sopivaksi valon, mutta paahtavan auringon kasvi reagoi huonosti. Varjostus tai lasku korkeammalla pensaita lisianthus suojaavat auringolta ja luovat suuren puutarhan koostumus. Joten on mahdotonta estää veden pysähtyneisyyden. On huomattava, että Eustoma täydellisesti pitää pensas jälkeenkin rankkasade.

Istutettu avoimella alueella Eustoma

Miten hoitaa kasvun aikana ja kukinnan

Aikana aktiivinen kasvu Aust säännöllisesti löysä, pitää maan kosteana kastelujärjestelmän, multaa tai kuori, olki ja muut materiaalit.

Terveet eustomy pensaat kedolla

Kukinnan mineraali seoslannoitteiden olisi suunnattava kukkia - osittain tulee sisältää suuri määrä kaliumia. Eustoma pitkä tukea tarvitaan, joka estää johtuvat paineen luoma suuri määrä nuput päällä. Voit pidentää kukinnan, kuihtuneet kukat oksat leikataan pois, jotta kasvi ei uhrata energiaa kypsymisen siemeniä.

Video: Kasvava eustomy potin ja hoito

Mitä tehdä seuraavaksi kukinnan jälkeen? Milloin ja miten sato siemeniä säilytykseen

Jälkeen Eustoma kukki, katkaisi hänen koko maasegmentti jättäen maahan. Kanssa eustomy helppo kerätä siemeniä. Voit tehdä tämän ensimmäisen silmut ilmestyi oksalla jättäen vaiheessa täydellisen rappion, että he kypsynyt ja kuihtunut. Boll leikattu siististi ja siirrettiin säiliöön, jossa on kiinteä pohja. Valmistajat tarjoavat yleensä eustomy sekamuotojen, joka on nimetty «F1». Tämä on "lapsi" useiden ristissä "mummot" ja "isoisät" ja sitten - "Äiti" ja "isä". Kasvattajat pidetään ehdottoman luottamuksellisina mitä lajiketta ristissä, saada kukka, jonka olet onnistunut kasvamaan pienestä siemenestä. Niinpä kylvö siemenet hybridi, olet todennäköisesti aivan erilaista eustomy tai monia muita erityyppisiä osallistuvien hybridi jalostukseen. Jos pussi siemeniä ei kannata «F1» lopussa luokan nimi tarkoittaa "lapset" kasvin täysin vastaa ulkoisia merkkejä sen "emo".

F1-hybrideihin ei voida periä

Kun Eustoma haalistuu, ja lähestyvän talven on voimistuvan, se jää talvehtimaan puutarhassa. Kasvien kokonaan kuolla pienimmästäkin ensimmäinen halla.

Saapumista kylmällä säällä Eustoma kokonaan kuolee

Mutta voit tallentaa pensas, joka ensi vuonna uudestaan ​​ilahduttaa sinua kukkii. Tämän Aust kaivaa esiin, laitettiin kattilaan ja kuljettaa talvella siinä huoneessa, jossa lämpötila pidetään 15 astetta. Korkeammissa lämpötiloissa Bush voi kellastua, ja sitten kuivuvat. Alemmat lämpötilat myös tuhota kasvi. Talvisin lisianthus se pysähtyy - se on väistämätöntä dvuhletnika elinkaaren. Kastelu tämä minimoi, säilyttää maaperän tuskin kostea. Keväällä, Bush on vaikutusta, heittää uudet lehdet. Äskettäin istutettu sen kukka puutarha voi olla yhtä kylmä täysin heiketä, ja maaperä lämpenee 15 astetta.

Eustoma kotona ikkunalaudalle ruukussa

Kääpiö lomakkeet Aust iloksi huoneisto puutarhurit jotka haluavat koristella parveke tai ikkunoita kesällä. Edellä eustomy viljely kotona on uudelleen kärsivällisyyttä ja jonkin verran vaivaa. Mutta tulos kompensoi kaikki haitat kymmenkertaiseksi. Herkkä ulkonäkö eustomy on suotuisa vaikutus ihmisiin, syöksevät maailmaan loputon värejä, rauhaa ja hiljaisuutta.

Alamittaisia ​​Eustoma potin - täydellisyyttä työn Japanin kasvattajat

Viljely siemeniä ja muita menetelmiä jalostukseen huone eustomy

Viljely huone eustomy ei poikkea analyysiprosessia istutus ja kasvava puutarha eustomy. Ainoa ero - on käsittely taimi suurempaan säiliöön - miekkailu ruukkukasvilla ja puutarha - laskeutuminen kukkapenkkiin.

Eustoma potin

Määrittää, milloin istutetaan potin Aust suurempi voi piikit, joka alkaa murtaa poistoaukkojen potin. Siinä sanotaan, että kasvi tuli tungosta. Kapasiteetti tilavuus 2-2,5 litraa riittää 3 kasveja, jotka kasvaa ja kasvaa aktiivisesti koko kasvukauden siihen asti, liikkumattomuus.

Juuret ovat saavuttaneet ruukun, joten se olisi istutetaan suureen tilavuuteen säiliön

Loppusyksystä - paras aika kylvämiseen eustomy, mutta kasvit tarvitsevat lisävalaistuksen tai helmikuussa - sitten mozheno tehdä ilman täydentävää valaistusta, mutta kukkii tapahtuu loppukesällä. Tällä kertaa se on sisällytetty keskuslämmitys huoneistoissa ja huoneissa pidetty vakaana lämpöä. On tärkeää varmistaa, että kontti taimet oli hyvin suojattu kylmältä ruutuun. Tämä auttaa vaahtolevyllä väliin potin ja lasin.

Muilla tavoin, kuten edellä mainittiin, Eustoma ole rotu.

Ominaisuudet istutus ja istuttamisen asunnossa

Juuristo on matala ja kuitu- lisianthus, liian hauras. Se oli Uudelleenladattaessa eikä miekkailu vähiten vaikutus tuleviin juurtumista uuteen ruukkukasvit ja riippuvuutta uusia uria.

Kolme taimet potin eustomy tilavuus on vähintään kolme litraa muutaman kuukauden ylelliseksi kukkivat kukka koostumus

Pataan jopa kolme litraa koko kesän ja syksyn kehittää täysin kerran kolmessa taimia. He eivät häiritse toisiaan, mutta samalla luo upea kukka koostumus eri sävyjä.

Olosuhteet huoneen lisianthus vuodenajasta riippuen

Huone lisianthus itämistä, kasvaa ja kukinta lämpötilassa 20-25 astetta. Kun syyskylvöjä ilmestymisen jälkeen taimet taimia edellyttäen 12 tuntia päivässä, jotta veny. Jos valoa ei ole tarpeeksi kasvit näyttävät heikko ja kaunis rehevä pensas runsaan kukinnan tällaisten taimien epäonnistuvat. kosteuden tulisi olla vähintään 40 prosenttia, ja kesällä terassilla pohjoispuolelle tulee mukava koti kukinnan lisianthus.

Video: herääminen keväällä eustomy

Huolehtiminen kasvit ikkunan. Erityisesti kastelu, lannoitus, muodostumisen

Kasvi ikkunan saman hoidon kuin puutarhassa: lannoitusta kahdesti kuukaudessa, erityinen kivennäisaineet, säännöllinen huolto maaperän kosteus (kaikki putosi pois veden potin, viemäri). Kastelu harjoituksen maaperän kuivuu, jotta se ei kuivu.

Eustoma potin kesä on parempi jättää parvekkeelle - täällä se kasvaa nopeammin kuin ikkunalaudalla

Muodostumista pensaasta Myös tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Jos päätät kasvaa pitkä Aust (jopa metrin), joka on yleensä viljelty leikkaamista, niin se on prischipnut kasvuvaihe neljän lehtiä. Tämä edistää kasvua sivuversojen, mutta tietyn ajan, lykätä ulkonäkö kukkaperä.

Kääpiö lajikkeiden (jopa 30 senttimetriä) hyppysellinen ei tarvita, koska hyvä versojen panivat geneettisesti.

Ongelmien ratkaiseminen sisä- ja puutarhakasvit

Eustoma melko vahva kasvi vastustuskykyisiä monille tauteja ja tuholaisia. Ainoastaan ​​sen heikko kohta - eri rot, jotka näyttävät johtuen liian korkea kosteus ja alhainen lämpötila. Laitos voi myös osua hometta.

Erityyppisillä rot kamppailemaan kovasti. Kuten profilaktikirasteniya kuin juuren alle ikkuna ja puutarha kastelu heikolla vetyperoksidin (2 rkl. Ruokalusikallista per gallona vettä). Alkaen hometta toimittaa liuokseen, jossa oli nestemäistä saippuaa ja sooda (5 grammaa litraa kohti sooda ja 1 gramma nestemäinen saippua): kahva holkin 2-3 kertaa viikossa.

Taulukko: sairaudet erikoinen Eustoma

Voimme eustomy keltaisuus lähtee liiallinen kastelu tai usein kuivaus maaperään. Lisäksi, kellastumista lehtien osoittaa liian kastike lannoitteita.

Puhuminen tuholaisia, Aust ikkunalaudalla ne harvoin osuma, mutta puutarhassa muutaman päivän etanoita lähtevät kauniit kukkivat pensas tynnyriltä. Kanssa etanoita taistella kovaa. He elävät hyvin kosteissa paikoissa. Etanat eivät siedä karkea poverznost, joten mulching kuori auttaa ratkaisemaan ongelmia niiden kanssa.

Valitettavasti huolimatta työvoiman loppunut, tämä taistelu etanat ei voi taata niiden täydellistä häviämistä. Siksi viime vuosina viljelijät yhä pakko turvautua kemialliset taistelua. Suurin sovellus sai neljä lääkkeet: paksu suolaliuosta, 10% liuos, jossa oli rautaa tai kuparisulfaattia, rakeinen seos, joka koostuu yhdestä osasta sinappi ja paprika ja uunin tuhka kaksi osaa, sekä viisi prosenttia metaldehydin granulaatti (kontakti nilviäisten ja maha toimet) nyt myynnissä. Venäjällä se myydään kauppanimillä pilvistä ja Meta.

Etanoita muutaman päivän voi tuhota tervettä Bush eustomy

Monipuolinen arvostelut Eustoma

Tyttöystävä pari vuotta sitten, olen neuvoi minua kukkien, jos rehellinen olen aiemmin ollut koskaan edes kuullut siitä, vaikka tällainen otsikko. Päätti neuvoa myös laittaa mielenkiintoinen. Ensimmäinen vuosi on perunut huono, ei kaikki kukat kukkivat puolet että en ole istutettu kukoistaneet. Olen jopa hieman järkyttynyt. Mutta toisena vuonna äärimmäisen kukka, olin tyytyväinen. Erittäin mukavaa se kukoisti. Hieman eduista näyttää Super kuin se muistuttaa ruusun, istutin eri värejä ja tuli hienosti. Hän kasvaa noin 50 senttimetriä, minulle se on vain täydellinen pituus, miellyttävä silmälle. Se näyttää todella hyvältä, tietenkin se on tarpeen huolehtia, mutta ei arvaamaton. Niistä miinuksia, mitä on jo sanottu pääasiassa tulee esiin vasta toisena vuonna, jotta on odotettava kauan kasvava kukka, silti se on melko harvinaista, ja löytää sen myyntiin myös kovemmin kuin useimmat värejä, mutta luulen etotreshitsya ajan. Harvinaisuus En edes harkitse plussaa, sillä jokainen, joka tulee käymään välttämättä kysyy, mitä ruusu ei ole tavallinen, no, en todellakaan tyytyväisiä jakaa kokemuksiaan ja kertovat Eustoma kukka, ja miten kasvaa sitä. Lisää plus on, että on mahdollista yhdistää värejä, kuten myynti on useita värejä. Ja yhdistelmä antaa erittäin kaunis ja epätavallinen.

Eustoma (lisianthus) tuli markkinoille suhteellisen myöhään, mutta joka vuosi eri laatuja lisääntynyt. Kukat eustomy voidaan kaksinkertaistaa ja prostymy muotoinen ruusu, joten toinen nimi kukka - "Irish Rose", vaikka hänen syntymäkoti - Keski-Amerikassa. Värit kukkia eustomy monipuolinen: se on puhtaan valkoinen, jossa on valkoinen reunus, violetti, keltainen, rozovoy.Vyraschivaetsya Eustoma siemenistä, kasvi korkeus 30-70 senttimetriä. En Eustoma ei kukki ensimmäisen vuoden, olen istuttaa pataan ja veivät sen talon talvella. Jo toisena vuonna keväällä tehdas on tuottanut silmut ja kukka.

Olen Eustoma kesti 2 vuotta. Lajikkeen kasvaa ruukuissa, pienoiskoossa, jopa 20 cm. Siemenet kylvetään helmikuussa menimme kaikki 5 5 oochen kasvoi hitaasti. Sen jälkeen pistely ajatus, joka meni nopeammin. Voi kaikki istua ruukuissa 1-2 kappaletta. Kesäkuussa sai silmut kukkivat heinäkuusta. Tietoja ylimääräinen kauneus sano olet nähnyt! Pidän erityisesti ulkonäköä kukannuput juuri ennen avaamista, verraton arkuus! Kukki ympäri lokakuuhun, jolloin uusia silmuja. Sitten jotenkin yhtäkkiä lopettanut kaiken elää. kaikki tapahtui hyvin nopeasti, joten oli vain vihreä "elastinen" Bush, ja yhtäkkiä koko miten-ontua, tuli laimeana liinalla ja kaikki. Yhtä lukuun ottamatta kaikki pensaiden kasvoi ei yksittäinen varsi ja root oli hänen toinen pienempi (5 cm), ja hän ei kukki. Joten kun lisää deflorate varsi kuihtuneet, tämä lapsi oli tunne samoin. Hän talvehtinut normaalissa huoneen olosuhteissa, NW jousti alkoi aktiivisesti kasvaa, ja maaliskuussa voitti silmuja, niin bloomed koko kesän. Mutta syksyllä toistaa kaikki samat kuin toiset.

Rakastuin tähän kukka. Kaksi vuotta sitten, se kasvoi maahan. Sitten tajusin, että se ei toimi lannoitus istutetaan potin ja kulkeutuu kasvihuoneessa, sitten kylmällä säällä veivät sen talon, minulla on se kukoisti syyskuun lopulla. Ja I "kuollut", kun näin tämän kauneuden. Se oli violetti. Ja nyt olen kasvanut huone Aust Matador ruusunpunainen ja vain hulluna hänen kauneuden ja miten se muuttuu muuttamalla värin ja muodon kukka. Haluan taas uutta kylvöä. Oletetaan, että pitkään he ovat tulossa, monet vaativat huomiota, mutta tulos on sen arvoinen.

Yrittää kasvaa viime vuonna, ostin muutamia lajeja. Istutettu joulukuussa kasvoi hyvin hitaasti talvella, alkoi kasvaa, kun he alkoivat tehdä kasvihuone. Ne kukkivat kesäkuussa. Erittäin kauniita kukkia istutettiin ruukkuihin syksyllä oli paljon varret, mutta kylmä koska meidän huolimattomuudesta. Osti siemeniä istuttaa, koska ne ovat erittäin hyvä vaikutus minuun, saan ne kakoe- hauskaa!

Olen myös taipuvainen tällä kauneutta, istutettu tammikuussa 2015 (.) Vuotta, 5 siemenistä kasvoi 5, selvisi 4. Vuoden aikana (.), Joka muodostuu pieni rozetochki 2 paria listev.Takih jarru rastyuh En ollut koskaan ollut! Jääneet eloon talvella, helmikuussa 2016 he ovat päättäneet kasvattaa se-nyt bodren'kiye, umpeenkasvu, lupaava outlet mukava sinertävä lehdet, selvästi aikovat tehdä minut onnelliseksi kukinnan! Kysymys kuuluu, mitä he ajattelivat yli vuoden. Asteen Echo Pink Picota .pro kukinnan jälkeen 6 kuukautta, sanoisin, leikkiä, -tai joten povezlo..tipa voimainkoetus ..

Maaperä on valmistettu istutus eustomy hyvin kostuttaa ja levittää pinnalle siemenet, koska ne ovat erittäin pieniä, ne ovat yleensä myydään rakeina. Sitten istutus kontti suojalasi tai läpinäkyvä kalvo, koska se on välttämätöntä, että itävyys eustomy valon, lämpötilan tulisi olla 20-21 astetta. Ilmestymisen jälkeen 3-4 oikeaa lehteä sukellus tehtaan ja laittaa siistimpi paikka. Kasvatetut kasvit istutetaan maahan. Kasvun optimilämpötila eustomy yötä päivää noin 15 astetta 25 astetta.

Vain muutaman vuoden viljelyn eustomy olen kertynyt jonkin verran kokemusta. Teen kentällä puutarha maaperän, turvetta ja hiekkaa yhtä suureen osaan kaikkea olen varma, että se paahdetaan uunissa ja sitten karistanut Mangaanikäyttöstandardiliuos, välttää tappion. Joulukuun alussa siemenet eustomy vyöryivät pelleteiksi, asetella pinnalle kosteassa maaperässä ja peitetty lasi. Potin siemenet pitää 25 astetta hyvin valaistu paikka. Kaksi viikkoa myöhemmin versot näyttävät ne ovat todella pieniä, tuskin havaittava. K potin ituja laittaa eustomy lamppu taimet ja dosvechivayu vähintään 12 tuntia. Kuten oikein huomannut ne komea pitkä esti kehitystä, koska tuolloin rakentaa vahvaa juuristo. Heti kun eteen jäädyttäminen ja vahvistaa lämpimät siirrännäisen maahan, tai pikemminkin taaperrus varovasti paakku maan juuret eivät vahingoitu. 10 päivää siirron jälkeen hedelmöittää monimutkainen lannoitetta, ja sitten koko kaudella kasvillisuuden kaksi kertaa kuukaudessa.

Eustoma - arvoitukselliset kauneuden vangiksi sydämessä miljoonien viljelijöiden ympäri maailmaa. Japanissa, kukkien on kuin useimmat, niin se on siellä missä uusi hybridi lajikkeita. Etoustoma ei sipulimainen kasvi, ja ainoa tapa sen eteneminen - siemenet. lisianthus pitkä kasvukausi - 6 kuukautta, mutta mutta kun kasvi alkaa kukkia, kaikki vaikeudet kasvavien poistettu muistista. Leikkokukka kannattaa jopa kolme viikkoa ja maljakko vedellä, joten viljelijät haluavat työskennellä Eustoma, mitä tahansa.