Eunice Teplon

Kipsi Teplon Eunice: tekniset tiedot

Kipsi Teplon, ohjearvot joille on ominaista niiden erinomainen suorituskyky ominaisuuksia, se on hyvin usein käytetään korjaus- ja rakennustöitä. Tämä seos, joka perustuu kipsi mahdollistaa pinnan valmistelemiseksi ennen edelleen maali sijoittamalla täysin litteä.

Kipsi Teplon on kuiva kehittäjä perustuva seos kipsi. Koostumus sisältää erilaisia ​​lisäaineita, antavat parannetun materiaalin suorituskykyä. Suunniteltu sisätilojen rappaus.

Kipsi Teplon Eunice

Tekniset ominaisuudet koostumus ovat seuraavat:

 1. Kestävyys - 2,5 MPa.
 2. Tartuntalujuus pintaan - 0,1 MPa.
 3. Optimaalinen paksuus kerros -. 0,5-5 cm, tarvittaessa, jotta saadaan kerros suuri paksuus, rappaus prosessi tulisi suorittaa useissa vaiheissa.
 4. Pakkaskestävyys - 35 sykliä.
 5. Värit - harmaa ja valkoinen (kipsi Teplon valkoinen ja harmaa väri hieman erilainen kuin yksittäisten arvojen parametrit, jotka on otettava huomioon ostaessaan). Sävy voi olla hieman erilainen, riippuen kipsi. Lopullinen väri voidaan nähdä sen jälkeen, kun liuos on kuivunut.
 6. Lämmönjohtavuus - 0,23 W / m *? C.
 7. Adheesio (tarttuvuus) - 1,0 kgf / cm.
 8. Lämpötila työn - +5 ... + 30 ° C.
 9. Keskimääräinen virtausnopeus kerroksen paksuus - 0,5 cm - 4-4,5 kg / sq.
 10. Käyttöaika - 50 minuuttia.
 11. Kovettumisaika - 50-180 minuuttia.
 12. Kuivumisaika kerroksen paksuus on 1 cm - 5-7 päivää.

Kipsi Yunis Teplon on korkea veden absorptio (kyky imeä kosteutta jopa 400% painostaan), jotka tulisi ottaa huomioon käytettäessä sitä. Siksi sitä ei voi käyttää ulkona koristeluun sekä yhdenmukaistaa seinät kylpyhuoneessa.

Koostumus on nopeasti voimistuu, sillä on alhainen paino. Kuivan kerroksen murtumista. Alhainen lämmönjohtavuus sallii varaavat lämpöä sisätiloissa.

Eunice Teplon kipsi rappaukseen käytetty seinät ja katot, mukaan lukien, ilman vahvikeverkon, valmistamiseksi seinään maalaus, seinälaatat, poistaa väärinkäytöksiä syvyys on 7 cm. Käsittelyn jälkeen pinta saa sileä kiiltävä pinta, joka ei tarvitse täyte.

Kipsi käytetään yhdenmukaistaa seinät

Seos voidaan käsitellä pinnan puuta, tiiltä, ​​kipsi, gazoblokov ja vaahto. Kun sekoittamalla liuos on tasainen sakeus, joka edistää sen käytön helppouden.

On syytä huomata, että on olemassa erilaisia ​​seoksia. Ennen ostamista pitäisi tarkastella tuote luettelo, jonka jälkeen seos on hankkia rakennus.

Tuotettu Yunis kipsi pusseissa, joiden paino 15 kg ja 30 kg. Myymälän materiaali kuivassa paikassa, avaamattomassa pakkauksessa. Pitää rakentaa seos voi olla enintään 12 kuukautta.

Prosessi työ käsittää useita vaiheita:

 1. Pinnan esikäsittely. Jos huonosti käydä tätä prosessia tai kaipaan sitä, laatu kipsi kerros on hyvin alhainen. Lisäksi on olemassa mahdollisuus halkeilua, putoamisen pois jostakin aineesta. Pinnan tulee olla kuiva ja vapaa liasta ja pölystä, kiinteä. Hiontapöly alueet olisi poistettava puhdistaa. Saadaan hyvä kerroksen syvyys on 2-3 mm vahvikeverkon voidaan asentaa. Paremman tarttuvuus pintaan rappaus on suositeltavaa käsitellä sen pohjamaalilla. Lohkot kevytbetoni ja vaahto betoni tulee käsitellä koostumuksella useita kerroksia.
 2. Vaivaamista ratkaisu. Valmistettaessa liuosta otetaan tarkasti huomioon mittasuhteet. Muuten, seos on liian paksua tai nestettä, mikä johtaa vaikeuksiin käytössä. Kuiva seos tulisi täyttää säiliö, eikä päinvastoin. Liuos sekoitettiin huolellisesti, jotta saadaan homogeeninen koostumus, ilman kokkareita. Jotta paras ratkaisu on parempi käyttää poraa erityisellä suutin mikseri. Sekoittaen, koostumus pitäisi muistaa, että sen kestoaika on vain 50 minuuttia, minkä jälkeen adheesio rajusti, sovellettava ratkaisu ei ole enää tarpeen.
 3. Eunice kipsi pintaan. Huoneen lämpötilan on oltava +5 ... + 30 astetta. Liuos on luonnos pinnalle lastalla tai lastalla ja jätetään 1 tunnin ajan, minkä jälkeen tasata sääntö, poistaa kohoumia kohdista syvennys. Jälkeen 1,5-2 tuntia, pinnan on oltava märkä vedellä ja float-prosessi. Sen jälkeen, kipsi annetaan kuivua kokonaan.

Kipsi Teplon Yunis luonnostaan ​​positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. Hyödyt ovat:

 • taloudellinen kulutus;
 • saadaan sileä ja kiiltävä pinta ilman että tarvitaan muuta täytettä;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • plastisuus, keveys, mikä helpottaa suuresti prosessia liuosta levittämällä.

Huolimatta lukuisista eduista, Eunice kipsi on useita haittoja, joita ovat:

 • matalan elinkyvyn (50 minuuttia), jolloin alustamiseen vaatii pienen määrän liuosta ei ole kovin kätevää suurille käsittely alueita;
 • alhainen kosteuden kestävyys, joka rajoittaa alalla materiaalin käytön.

Keitetty kipsi on sopiva käytettäväksi tunnin

Siten, kipsi Yunis Teplon - tämä materiaali sopii ihanteellisesti tasoitus pinnat ennen edelleen viimeistely.

Voittaa myös erilaisia ​​haittoja, kuten halkeamia, säröjä. On kuitenkin syytä muistaa, että laasti Eunice sopii vain sisätiloihin normaalin kosteusolosuhteissa.

Valkoinen kipsi Teplon

Yhdenmukaistaa seinät: jatkuva (5-50 mm) ja osittain (jopa 70 mm), linjaus katto (30 mm) - sisäilman kosteuden kohtuullisissa myöhemmin leikata (tapetointi, väriaineita, päin laatat ja niin edelleen.). Kipsi kosteissa lämmitetty huone on mahdollista ainoastaan ​​sen jälkeen laatoitus varovainen saumausta laatta nivelet. Sitä käytetään manuaalista ja konesovelluksissa.

 • Sileä pinta kanssa shpatlevanija
 • Kuumuudelle säästö + äänieristys
 • Tasaus laskee 70 mm
 • Muovia ja helppo käyttää
 • ehkä kiillotus
 • Normalisoi huoneen ilmankosteus
 • ominaisuudet
 • perusteet
 • työskentelyynsä
 • sertifioinnit
 • kustannus laskin
 • Arviot
 • suorituskyky teoksia +5 lämpötilasta. + 30 ° C: ssa
 • Väri Valkoinen *
 • Veden määrä 1 kg. kuivaseos 0,40-0,50 l
 • Kerroksen paksuus ilman kipsi mesh 5-50 mm
 • Kulutus kerroksen paksuus 5 mm 4-4,5 kg / m
 • Käyttöaika, vähintään 90 minuuttia
 • Alkuasetus ratkaisu aikaisintaan 50 minuuttia
 • End suolaliuoksen 180 minuuttia
 • Kuivumisaika kerroksen paksuus on 10 mm: n (22 ° C ja kosteus 65%) 5-7 päivää
 • Puristuslujuus, kuitenkin, kg / 25 cm (2,5 MPa)
 • Liimaus vahvuus alustan kanssa, kuitenkin, kg / cm 3,0 (0,3 MPa)
 • Lämmönjohtavuus 0,23 W / m ° C
 • Suoritusmuodoissa pakkaus 5; 15; 25; 30 kg

* - Pienet poikkeamat varjostaa kipsi seos vuoksi tiettyjä raaka-aineita käytetään (kipsi). Poikkeamat perusta valituksia ei. Väri Tarkkuus ilmeinen kuivaamisen jälkeen kipsi seos liuoksen pinnalle.

Sovelletaan betoni, kevytbetoni, kipsi, sementti-hiekka pohja, muuraus, sekä muut ei-deformoituva syistä.

Työssä, ja on otettava huomioon, että huoneen lämpötila aikana liuos kuivataan alueella +5. + 30 ° C ja ilman suhteellinen kosteus tasolla enintään 75%.

Alustan on oltava sileä, kiinteä, kuiva, kantavuutta. Ennen kuin materiaali poistetaan pinnalta hiontaelementtien, maalipäällysteet ja muita epäpuhtauksia. Pinta käsitellään UNIS maahan yhdestä tai kahdesta kerroksesta; tasaisesti ja voimakkaasti kosteutta imevää emäkset (kaasu silikaatti, vaahto, jne.) - useita kerroksia. Pohjustus UNIS linja on valittu mukaan emäksen tyyppi. Kielletty pölyisissä pohjustettu pinta. Rappaus suorittaa vasta, kun täydellisen kuivaamisen pohjustetulle pinnalle.

Kaikki kuoppia, onttoja, halkeamia syvempi kuin 50 mm, tulee ennalta suljettu kipsi "TEPLON" useita kerroksia. Paksuus Kunkin kerroksen koko pinta, pinnan tulisi olla enintään 50 mm, kerros enemmän kuin 50 mm, on suositeltavaa käyttää kipsi ..

Kun paksu-kohdistus on esikäsitellylle alustalle käyttäen "TEPLON" joukko kipsi beacon etäisyyden vähemmän kuin pituus 20-30 cm sääntöä käytetään. Asennuksen virheettömyys majakoiden taso tarkistetaan. Kovettumisen jälkeen kiinnitys ratkaisu majakat voidaan jatkaa.

Liuoksen valmistamiseksi, kuivaseos on täytetty astiaan ja puhdasta vettä (1 kg kuiva-aines 0,40-0,50 L) ja sekoittua 1-3 minuuttia, kunnes homogeeninen. Sekoitusta toteutetaan koneelliset tavalla - ammattikäyttöön hana meloa pienellä nopeudella. Manuaalinen sekoittaen annetaan sulkee seoksen painosta yli 1 kg. Salli ratkaisuja seistä 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Sen jälkeen liuos on käyttövalmis. Valmis osa liuos on kulutettu 50 minuutin ajan sekoituksen jälkeen.

Varoitus! suhde "- Water kuivaseos" tulee noudattaa Liuoksen valmistamiseksi. Se ei saa lisätä kuivaan seokseen ja kaikki osat on muu kuin vesi. Lisäämällä jo valmistettuun liuokseen, jossa kaikki komponentit, mukaan lukien vesi, aiheuttaa muutoksen materiaalin ominaisuuksien mukainen valmistajan. Valmistella ratkaisu Käytä vain puhtaita astioita ja työkaluja.

Pre-esikäsitellylle alustalle asentaa majakoita alalla käytetään kipsi "Teplon". Odottamatta kuivaamalla seos painaa majakoita ratkaisu pintaan. Asennuksen virheettömyys majakoiden taso tarkistetaan. Välinen etäisyys majakat tulisi olla pienempi kuin 20-30 cm pituus sääntöjä. Lisätyötä tehdään 3-4 tunnin kuluttua asennuksen majakkaa.

Valmistettu liuos sisällä 20-30 minuutin sekoittamisen jälkeen pinnalle levitetään lastalla tai lastalla, sitten tasaantunut sääntö. Levitetään kerros kipsiä seoksen ilman rappaus verkkoon seinä on 5-50 mm ja 70 mm, kun täytetään syvennyksiä kattojen - 5-30 mm.

Alussa asetus liuos (yli 80-90 minuutin sekoittamisen jälkeen seos) levitetty kerros alittaa sääntö, poistamalla ylimääräinen ja täyttämällä syvennys. Tuloksena pinta jälkeen lopullinen kuivaus on sopiva liimaus keraamisten laattojen.

Linjaus laskee enemmän kuin 50 mm

Jos on olemassa ero suurempi kuin 50 mm: n pre-tasaus suoritetaan käyttämällä pinta kipsi seos "Teplon". Tähän seokseen PLASTERING sovellettu useita kerroksia, joista jokainen kerros päällystys kipsi verkolla. Asennus majakat soveltamista esitaajuuskorjaamiseksi kerroksia ei tarvita. Kipsi "Teplon" useita kerroksia on mahdollista ilman kipsi mesh, se jäykistää, mutta ei ole vielä jähmettynyt kerros kipsiä (mukaan 80-90 minuuttia sekoittamisen jälkeen), levitetään ristin viilto käyttäen kampaa tai hammastettu lastalla.

Paksuus Kunkin kerroksen tarpeen kohdistus merkittäviä (yli 50 mm) reunojen ei saa ylittää 30 mm. Ennen soveltamista uusi kerros kipsiä seosta on odotettava täydellisen kuivumisen edellisen kerroksen, ja käsitellä maan pinnalle UNIS.

Tasoitus ja kiillotus

Paksuudesta riippuen käytetyn kerroksen 90-120 minuutin leikkaamisen jälkeen kostutetaan veden pinnan, pyyhi sienellä kellua ja tasoittaa pinnan projektio kipsi maito lastalla tai lastalla. Saatu pinta kuivauksen jälkeen on sopiva maalausta tai tapetointia.

Sertifioinnin Venäjän lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien käytettäväksi terveydenhuollon, päiväkoteja ja esikoulujen, elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa.

Katso myös

Koostumus vähentää veden imeytymistä ja parantaa pinnan tarttumista. Sovelletaan sisäisesti ja ulkoisesti.

 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • tehostaa pitoa
 • Kipsipohjainen täyteaineena pohja ja viimeistely kohdistus. Levittämällä kerros 0,5-8 mm.

 • Superfinish kitti polymeeri-pohjainen. Levitetään 5 mm.

  Yleiskatsaus kipsi UNIS Teplon

  Ready laastarit, kipsipohjaisia ​​Teplon annettiin tiedossa kuluttajalle, positiivista palautetta suhteen "hinta-laatu", ne ovat optimaaliset haluttaessa tekemästä työstä omin käsin. Edut ovat helppous materiaalin läpäisevyys, alhainen lämmönjohtavuus, vähän voimaa, kun sekoitetaan ja sovellettaessa, hyvä lujuus ominaisuudet, nopeasti kovettuva ajan. Arvosteluja kipsi koostumusten Teplon pääosin positiivisia, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja asennus kiinteytystä tekniikka ne muodostavat korkealaatuisia pito ja kestää pitkään.

  laji soveltamisala

  Tarkoituksesta riippuen seuraavien laadut Teplon eristää UNIS:

  • Valkoinen - lämpö säästää kipsi tasoittamiseen seinät ja katot sisätiloissa, eivät tarvitse viimeistely Shpatlevanie. Tämä tyyppi on parhaiten suunnitteluun tapetointi, hän ei tarvitse maalikerrosta.
  • Teplon Harmaa - samat ominaispiirteet ja ominaisuudet (lukuun ottamatta värin ja hieman hitaammin) edellisestä rakenteesta yhdenmukaistaa seinät asuin- ja julkisten tilojen.
  • Vedenkestävä - kutistumattoman halkeilunkestävyyden kipsi käytettäväksi normaaleissa ja korkean kosteuden.
  • Teplon TM - sekoita konesovelluksissa.

  Sovelluksiin kuuluvat sisäinen rakenne ja korjaustyöt: jatkuva tai osittainen kohdistus seinät ennen seuraavaa viimeistely, tiivistys matalia halkeamia, eristys rinteitä ovet ja ikkunat. Kaikki merkit lisäksi vedenkestävä Teplon käytetään lämmitettyjä huoneita, joissa normaali ilmankosteus, niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi ulkona. Mitä tahansa emästä, lukuun ottamatta puun käsiteltyjen pintojen koostumukset, jotka perustuvat kalkkia. Sallittu viimeistely- rakennusmateriaalien, muiden kuin kipsi (toinen sarja UNIS on sopiva tähän tarkoitukseen - Silin). Tuotteita myydään turvallinen pussit 5-30 kg, pakolliseen teknologiaan sisältyvät tarvittavat menojen päättymispäivää.

  Tärkeimmät osat ovat Teplon kipsi, synteettinen lisäaineita ja täyteainetta. Jälkimmäisen käytettyjen perliitti - kuorinnan kiille siruja, mikä auttaa pitämään lämpö kipsi hyvin. Koska rajoituksen paksuus levitetyn kerroksen materiaali ja korkeat hinnat ei pidetä omana lämmöneristeenä, mutta se parantaa lämmönkestävyyttä rakenteiden. Tärkeimmät tiedot kuuluvat kipsi:

  • Suositeltava lämpötila, kun sitä käytetään - sisällä + 5-30 ° C: ssa
  • Sallitun kerroksen paksuus unfortified mesh - 5-50 mm.
  • Keskimääräinen polttoaineen kulutus paksuus on 5 mm - 4-4,5 kg / m2.
  • Elinkelpoisuus liuosta - vähintään 50 minuuttia, lopullinen jähmettyminen - 5-7 päivää.
  • Kestävyys Puristuslujuus - vähintään 2,5 MPa, kuori - 0,3.
  • Lämmönjohtavuuskerroin 0,23 W / m · ° C

  Optimaalinen kuulu tämän sarjan UNIS - tasoitus toimintaa, vaadittu määrä riippuu kaarevuus seinien tai kattojen. Kun käytetään 10 mm: n paksuinen kerros rappaus virtauksen m2 ei ylitä 10 kg, keskiarvo - 8,5. Kommentteja vahvistaa määritetty arvo valmistajan, on huomattava, että koostumus ilman ongelmia jaetaan ohuesti ja muotojen ei kutistu tai halkeilua. Ohjeiden mukaisesti, materiaali ei ole sopiva tiivistämään aukkoja syvyys kuin 7 cm, suurin paksuus linjaus kattorakenteisiin - 30 mm.

  Mittasuhteet tai liikkeelle vieraiden aineiden ei sallita, vähentää Teplon UNIS seoksia johdettuun esivalmistelu, joilla pyritään parantamaan tarttuvuutta (rasvanpoisto, pölynpoisto) ja täyttäminen suurten huokosten muita kustannuksia muotoiluja.

  Työskenneltäessä laajoilla alueilla on suositeltavaa ostaa vaihtoehtoja leimattua MN (Mechanical Application). Valmistaja väittää, että niiden kulutus ei poikkea perinteisen tuotemerkkejä, mutta mukaan arvion, se on hieman suurempi kuin ilmoitettu 8 kg (enintään 10). Säästöt tässä tapauksessa saadaan aikaan vähentämällä työvoimakustannuksia. Suurin virtaus havaitaan ei-kutistua vedenpitävä lajike - ohjeiden mukaisesti käytettäväksi se saavuttaa kerros 6,5 kg 5 mm.

  "Jo kauan on siirretty laastareilla Unis, laatua ja ominaisuuksia he eivät hyväksy Rotband, mutta ovat halvempia. Lähes kaikki tuotemerkit yritys ovat identtisiä keskenään eikä paljon erilaisia, mutta yleensä ovat helppokäyttöisiä. Suuri etu uskovat niiden lämmönjohtavuus on hyvä, kosteudenkesto, hyvä vesihöyryn läpäisevyys ja lujuus. Liimaamalla ohut tapetti neuvoo stukko Eunice Teplon White, ei tarvitse maalata. "

  "Olen sitoutunut korjaus ja rakenne, jossa laasti vedenpitävä Teplon rinteeseen ja kylpyhuoneissa. Tähän mennessä yksikään ei vastusta - ei halkeamia, putoaa hyvin ja melko joustava. Sketching Teplon paksu kerros ei suositella koostumus liukuu yhdessä ruudukko, mutta jonka paksuus on 1-2 cm ei ole ongelma. Kun kustannukset huolehtia puhtaan veden per paketti 30 kg vaaditaan vähintään 15 litraa, kaikki tarvittavat työkalut pestä tunniksi. "

  "Minulle välillä Rotband tai Teplon ainoa ero on hinta. Eristysominaisuudet, jossa aika ja laatu kytkimen niitä samoja, halkeamia ei kata, helppo käsitellä molempien merkkien. Ehkä verrattuna pidemmän käyttöiän erot näyttäytyvät, mutta epäilen sitä. Sen mielestä Rotband paremmin vahvuudeltaan, mutta mielestäni se on oikeastaan ​​kaikki riippuu teknologian soveltamista ja käyttöolosuhteissa. "

  "Sillä korjaus kotiinsa lämmön-kipsi Teplon White, pinottu 2 kerrosta 2 cm - kerros 4 cm, valmistajan mukaan, ei vahvisteta - alkaa kellua. Molemmat kerrokset kuivua nopeasti, ei ole halkeamia. Materiaali on melko helppo saavuttaa tason ja syöttää käsittely ei vaadi viimeistely shpatlevanija. Mutta erityinen energiaa säästävä vaikutus ei ole huomannut. "

  "Aikaisemmin käytetyt vain tavallisia Sementtihiekkakattotiilet kipsi ja kipsi kipsi, päätti kokeilla valmiiksi tasoitukset, pysähtyi Teplon - se on helppo ostaa, kaikki kaupat ovat täynnä niitä. Materiaali vaatii taitoa ja koukuttava, sileä seinä käännyin kerralla. Mutta sitten päätin käyttää sitä sovellettaessa pienten kerrokset - erittäin helppokäyttöinen. "

  Rotband Knauf - on kuivalaastia perustuu.

  Kipsi seinät ja katot - on tärkeä vaihe viimeistelytyöt.

  Knauf Unterputts - on kuiva seos rappaus. Se koostuu.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Katsaus konkreettisia merkkejä

  Osuudet sementtilaasti

  Kolmiulotteisensuunnittelu alkaen keramsit

  © 2018 Stroitel lab

  Haluatko saada päivitykset?

  Tilaa missaa uusia julkaisuja

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin