Eukalyptus luuta kylvyn käyttöön

Eukalyptus luuta sauna: kaikkia ominaisuuksia kaukaisten ulkomaalainen

Hei fanit ja tuntijoiden kuuman höyryn kylvyn ja hyvinvointihoitovälineistön!

Aiemmissa artikkeleita tarkastelimme "kotimme" luudat, ja nyt ehdottaa keskustella "älykkäitä ulkomaalainen", joka ylpeänä voittaa sydämet monet uimareita.

Eukalyptus maamme - eksoottinen puu. Häntä vastaan, voimme vain olla Mustanmeren rannikolla. Tämä ei kuitenkaan estä sen käyttö lääkkeenä aikana kylpy menettelyjä. Meidän todellinen ystäville kylpy saati yritä eksoottisia. Katsotaanpa, miksi?

Ensinnäkin, eukalyptus luuta kylpyyn on erittäin hyödyllinen, kun flunssan. Sen eteeriset öljyt suotuisa vaikutus limakalvoja ja täydellisesti puhdistaa hengitysteitä. Keuhkot ja keuhkoputket tuotti hyvän osan lääketieteellistä ilmaa. Miellyttävä tuoksu kylvyssä luo ainutlaatuinen maku ja rauhoittaa hermoja.

Toiseksi Eukalyptus luuta on hyvin lievittää lihasten väsymistä, auttaa hermosärky, iskias, ja arkuutta nivelissä. Nyrjähdykset ja mustelmia auttaa nopeasti palauttaa kehon. Eukalyptus antaa iholle valkaisu toimintaa, siitä tulee nuoria ja mureita, hyvin puhdistettu.

Kuten zaparivat Eucalyptus luuta

Tämä menettely ei poikkea tavanomaisten luudat meille. Ensimmäinen, huuhtele kylmällä vedellä, sitten kastaa kuumaan (ei-kiehu-) ja 15-20 minuutin ajan. Koska eukalyptus oksat on ohut ja hauras, joten höyry luuta ei ole tuttu, on tarpeen hieman mukauttaa itsensä. Hän on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuista. Täysin päinvastaista kuusen luuta. Saada sama virkistävä hieronta, sekä havu- luuta ei toimi.

Yrittää soveltaa Eucalyptus luuta kylpyyn enintään. Käytä aina vettä, joka zaparivat luuta. Se voi kaataa liedellä ja saada hyvinvointi tuoksuva kylpy. Kinda - hengitysteitse keuhkoputkien. Voit pestä - puhdas ja uudistaa ihoa, se on myös hyvä vaihtoehto.

Noin tyhjä luudat aio sanoa mitään, koska maamme ei käytännössä ole eukalyptus. Paras vaihtoehto - on ostaa Eucalyptus luuta. Erikoisliikkeisiin sen hinta on lähes sama kuin koivu tai tammi. Minulle nämä hinnat tuntua oudolta.

Keeping eksoottisia luudat ei poikkea tavallisesta koivusta. Tärkein vaatimus - puute aurinkoa ja hieman tuulta. Osti, hirtettiin katolla ja anna höyryä puhalletaan seuraavaan.

Huolimatta siitä, että eukalyptuksen luuta kylpyyn on "ulkomaalainen", nykyään sitä käytetään yhä useammin. 20-30 vuotta sitten siitä, monet eivät edes kuullut. Joten kokeilu, käyttö ja valita paras itse.

Lainaus viisauden: On paljon opittavaa, tietää ainakin vähän.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Koivu luuta kylpyyn - perinteinen venäläinen sauna määrite

Valmista luuta kylvyssä! Miten se tehdään oikein

Oak luudat kylpy. Opi oikein sato ja zaparivat

eukalyptus luuta

Eukalyptus - lehtipuu perheen Myrttikasvit, kotoisin lämmin trooppinen ilmasto on hyvin tunnettu parantavista ominaisuuksista. Me kaikki tiedämme, että angina on tarpeeksi ostaa laatikko kuivattuja eukalyptuksen lehtiä ja kurlata keittäminen niistä selviytymään sairauden.

Käyttö eukalyptuksen luuta

Eukalyptus on todellinen varasto ravintoaineita. Tämä kasvi on vahva luonnollinen antiseptinen, on antimikrobista aktiivisuutta.

Useimmiten eukalyptusta käytetään sairauksien hengityselimiä - keuhkoputkentulehdus, keuhko vaivoja. Parantava vaikutus auttaa ohut lima kertyy, ja bakteereja tappava vaikutus auttaa tappamaan bakteereita.

Opetella kerätä, tallentaa ja miten zaparivat luuta eukalyptus, lukemista.

Mistä Eukalyptus luuta?

Koska eukalyptus kasvaa lämpimillä alueilla subtrooppinen ja trooppinen ilmasto, et löydä sitä keskellä kaistaa tai pohjoisilla leveysasteilla.

Vinkki! Koska eukalyptus oksat melko ohut, joten se on vaikea käyttää luuta. Siksi monet enemmän mukavuutta yhdistettynä oksat eukalyptuksen ja joidenkin vakaampi kasveja - tammi, koivu, kataja. Tällaisilla seka luuta on myös hyödyllinen, mutta ei sen jälkeen ensimmäisen hermostuttaa iskua.

Mutta olet jo saanut luuta, on aika lähteä hänen kanssaan kylpylässä!

Jäljellä olevaa vettä jengi jälkeen höyrytys, ei pitäisi heittää pois. Se on ruiskutettava seinille kuumennetun höyryn parantaa terapeuttista vaikutusta. Myös pieni määrä vettä voi periksi kivet, parantaa makua ja tekee siitä tiheä ja kirjekuoreen.

Jäljelle jäävä vesi voi pestä tai kaataa asiakseen vahvistaa ihon terveys ja jotta se olisi kaunis.

Eukalyptus höyry luuta varovasti, jotta se ei epäsiisti, kuten lehtiä ja oksia luuta merkittävästi ohuempi ja vähemmän kestävä.

Kulkee ilma poistuu on runsaasti hyödyllisiä haihtuvia aineita, joilla on parantava vaikutus hengityselimiä.

Hyvä terveys teille ja kevyen höyrykrakatun!

Jaa sivu ystävillesi sosiaalisia verkostoja:

Miten käyttää eukalyptuksen luuta kylpyyn?

Erinomainen keino vilustuminen katsotaan Eucalyptus luuta sauna. Cure tulehdus keuhkoputkien, henkitorven ja päästä eroon yskä ja nuha auttaa kanssa hengittäminen eukalyptus luuta. Lehdet puussa sisältää paljon tanniinia, joten se on yksi parhaista keinoista auttaa palauttamaan elinvoimaa ja energiaa.

Lisäksi vilustuminen, eukalyptus kohtelee niveltulehdus, nivelet, iskias ja reumaa. Sen käyttö lievittää lihaskipua, parantaa muistia, stimuloi henkiset kyvyt. Hoidon jälkeen eukalyptus voidaan nähdä hyvällä tuulella, päästä eroon väsymystä ja uneliaisuutta. Painottaa enemmän et pelkää, ja yleinen sävy kehon kasvaa.

Zaparivat Eukalyptus luuta: Fashion №1

Miten höyrytetty eukalyptus luuta kylpyyn pitkäaikaiseksi infuusiona hänestä? Tämä on melko helppo menettely:

  1. Kulhoon kaada kuuma vesi.
  2. Jättävät eukalyptus noin puoli tuntia.
  3. Voimassaolon päätyttyä ennalta määrätty aika on piirretty, ja liemi, joka on osoittautunut käytetään sauna aromatization.
  4. Liemi kaadetaan liesi ja seinään.

Ei kaikki mieluummin röyhy eukalyptusta. Se, että sen oksat ovat hyvin ohuita ja hieman heikko. Mutta kaikki voidaan korjata. Tarpeeksi ottamaan koivun tai tammi kutovat siihen haara eukalyptusta. Tämä antaa vielä suuremman parantava vaikutus. Sen seurauksena hän sai hyvää ja mukava, ja ominaisuuksia parannettu useita kertoja.

Zaparivat Eukalyptus luuta: Fashion №2

Höyrytetty eukalyptus luuta voi olla toinen tapa. Ne ovat lähes kaikki kävijät saunan. Ota se ja pulahtaa kuumassa vedessä useita minuutteja. Aseta kylmään veteen. Suorita toimenpide useita kertoja, vuorotellen kuuma ja kylmä vesi. Nyt hän on valmis täyttämään kohtaloaan.

Miten ja milloin voin käyttää?

Koska käyttö eukalyptuksen oksia kylpyyn - se on parempi, koska aihe hieronta. Pieni onnittelut kehon tarkalleen tekee työtä. Ohut oksat suotuisa vaikutus ihoon vahingoittamatta sitä. Luuta suurten lehtiä voidaan turvallisesti syöttää höyryä. Välttää zaparivat vettä ja kaada se jäillä, olisi asetettava niiden eukalyptus välittömästi. Tällainen hengitettynä, jolla on positiivinen vaikutus kehoon.

Luuta eukalyptus kunnossa kohtaamaan ja hengittää hänelle muutama minuutti. Tämä menettely on hyvä hengityselimiä. Erityisen hyödyllinen niille, jotka kärsivät usein kylmät. Yhdistetty tuo moninkertainen käytettäväksi kehon ja kehon. Tarpeeksi ottamaan koivun ja tammen oksia ja kutoa ne eukalyptusta.

Muutamia yleisiä suosituksia käyttöön eukalyptuksen

  1. Ennen eukalyptus höyry luuta pitäisi olla hyvä pestä ja huuhdella;
  2. Kiinnitä huomiota luettelossa, se ei saisi olla vetelä ja mutainen. Aikana höyrytys seurata niiden kunto.
  3. Vesi missään tapauksessa eivät vuodattaa, se voidaan käyttää myös lääkinnällisiin tarkoituksiin. Infuusio eukalyptus vahvistaa karvatupet, poistaa hilsettä ja antaa miellyttävän tuoksun.
  4. Jos luuta on valmistettu tuoreista oksat, on parempi pidättäytyä sen höyryttämällä. Riittää huuhdella kuuma suihku poistaa lian.
  5. Niitä voidaan käyttää useita kertoja peräkkäin, kuten lehdet pitkään säilyttävät parantavan ominaisuuksia.

Eukalyptus voi olla:

Ensimmäisessä tapauksessa, lehdet ovat pitkänomaisia ​​vihertävän sininen värisävy, joustava ja erittäin pehmeä. Hopeanhohtoinen eukalyptus lehdet pitkulaisia. Luuta heistä hankalammaksi. Jos puhumme lääkinnällisiä ominaisuuksia, toisessa he ilmaisivat paljon vahvempia toisin kuin ensimmäinen. Se sisältää monia eteerisiä öljyjä kuin sininen.

Olemme valmistelemassa "ase" kylpyyn yksin

Vaikka se on outoa kasveja, kuivaamalla se ei poikkea muista puun oksat tai kasvi. Jotta kuivua eukalyptuksen luuta kylpyyn, sinun täytyy laittaa se pimeässä paikassa. Olisi hyvin tuuletettu. Huolehdi putoa auringon säteet. Lämpötila huoneen ei saisi olla pienempi kuin, että varjoja.

Varastointi eukalyptus luuta koivun, kuusen tai tammi on erityisen herkkä oksia. Jos kohdella heitä väärin ja et ole varovainen, lehdet voivat murentua ja rikkoa oksat. Säilytä ne pimeässä paikassa, että päivä ei voi tunkeutua auringon säteet. Kertainen harjat kaksi paria, eli. E. By 4 kpl. Muista, jos joku laittaa kyynärpään tai mistä tahansa aiheesta, ponnistelut päättyy. Käytä eukalyptus luudat on käytettävissä vain höyryssä infuusiona huuhtele hiukset.

Suurin osa eukalyptuksen arvostaa ja valita suotuisa vaikutus limakalvon ihmisen ihon. Sen parantavan ominaisuudet pystyvät tunkeutumaan hengitysteissä ja puhdistaa ne limaa aikana nuha ja taudinaiheuttajabakteerit.

Ihossa, se valkaisee se poistaa vikoja ja vaurioita. Se tekee siitä pehmeän ja joustavan. Hyödyllisiä öljyt parantaa verenkiertoa ja antibakteerisia aineita tekevät sen puhtaana. Toistuvasta käytöstä eukalyptuksen oksia auttaa pitämään kehon nuori ihoa.

Eukalyptus - puu, joka sisältää runsaasti ravinteita ja eteerisiä öljyjä. Röyhy eukalyptus ei ole niin helppo saada, toisin kuin muut. Mutta tulos ja vaivaa on sen arvoista. Vaikutus, joka tuo kylpy sen käyttö on yksinkertaisesti uskomaton.

Nyt osaat zaparivat Eukalyptus luuta kylpyyn. Kuten näette prosessi ei ole monimutkaista. Paljon vaivaa edellyttää kuivaus eniten oksat ja muodostumista luuta. Mutta jos et halua tehdä sitä, voit ostaa valmiin luuta ja nauttia sen maku ja ihoa höyrysaunassa.

Jos haluat kylpeä kylpyamme, muista napata luuta ja eukalyptus. Saunan jälkeen tunnet paljon paremmin. Joten älä epäröi ja varmista partes eukalyptusta. Pysyä terveenä!

Professional hoitaja, kokemus vierailevat kylpyammeet ja valmisteet luudat yli 25 vuotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin