Etupaneelit ulko viimeistely talon kuva

Mitkä ovat etupaneelissa ulkotilojen somistamiseen talon: tyypit ja valmistajat

Making korjaukset talossa, yksi tärkeimmistä vaiheista pidetään loppuun seinät ulkopuolella. Nyt melko tavallista nykyaikaisia ​​materiaaleja, jotka koristavat talon. Näin ollen ne eivät ole vain koriste, vaan toimivat myös suojaa erilaisia ​​haitallisia ympäristötekijät. Ja lähes kaikki rakennusmateriaalien julkisivun koristeluun kotona osoittaa lämpövaikutus ja on hyvä äänieristys.

Rakentamisen markkinat tarjoavat paljon vaihtoehtoja julkisivujen ja ne vaihtelevat niiden ominaisuuksien ja hinnan. Esimerkiksi, paneeli on valmistettu luonnollisista materiaaleista maksaa paljon suurempi kuin bar synteettistä materiaalia.

Tässä keinotekoinen paneeli laatu en anna periksi. Kun teet valinnan, ihmiset kiinnittävät huomiota ulkoisiin ominaisuuksiin. Vasta sen jälkeen kysellä hintoja. Siksi on parasta tutkia markkinoilla rakennusmateriaalien etukäteen. Joten voit arvostaa kaikki positiivisen puolen ja pienistä virheistä tämän tai tuon materiaalin.

Mutta on vajaa tiili paneeli sisustus talossa, joka löytyy yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

On hyviä ominaisuuksia, jotka luonnehtivat tämänkaltaisia ​​paneelit. Ensisijaisesti materiaali on ympäristöystävällinen ja palamaton. KMEW - japanilainen yhtiö, joka harjoittaa tuotantoa tällaisten paneelien noin 40 vuotta.

Japanin paneelit ovat vakiomittoja. niiden pituus on 3 metriä, leveys -. 3, 5 cm: n paksuus vaihtelee 14-21 mm. Kaikki paneelit ovat kiinnittyneet käyttämällä samaa menetelmää. Joten ne ovat helppo ja kätevä korjata. Japanin paneelit ovat:

 • hyvän äänenvaimennuksen ja äänen eristys;
 • tulenkestävä;
 • korkea lujuus;
 • resistenttejä eri ilmenemismuodot ulkoisen ympäristön, kuten häipyminen ja sade;
 • alhainen paino, joka ei lataa perusta;
 • kätevä ja helppo käyttää.

Viimeistelyyn voi käyttää Paneeli jonka koostumus on kuvattu tässä artikkelissa.

Video - julkisivu seinäpaneelit ulkokäyttöön koristeluun talo:

On myös haittapuolia, jotka ovat tyypillisiä useimpien materiaalien:

 • korkea hinta
 • asennus sorvaus talon seinään.

Muovi seinäpaneelit Leroy Merlin, hinta ja muut ominaisuudet kudoksen löytyy tässä artikkelissa.

Ehkä tämä materiaali on yleisin tänään. Tässä muodossa massa on positiivisia. etuja:

 1. Performing hyvän suojan sateelta.
 2. Kun se altistetaan UV-säteiltä eivät pala pois, käyttämällä nykyaikaista teknologiaa tuotannossa.
 3. Lämpötilaero siirretään hyvin.
 4. Valtava valikoima keskuudessa värejä.

Jos haluat muovipaneelit täysimääräisesti täytäntöön kaikki sen toiminnot, on tarpeen kattamiseksi seinät yksi kerros vedeneristys. Ne voidaan voipaperi, glassiinipaperi. Muovipaneelit tehdään eri muunnelmia. Ne voivat olla suuria ja pienikokoisia, voi olla useita kerroksia, voi olla pitkä ja kapea. Yleensä monimuotoisuus niiden suuret. Yksi lajikkeiden muovipaneelit pidetään sivuraiteelle.

Katon sandwich-paneelit vaihtoehtona osittain sisustaa taloa tietyin edellytyksin rakentamisen ja rakennuksen arkkitehtuuria.

Se on pinta, joka on lankku rakenne. Tämä materiaali on erittäin siisti ja tyylikäs tarkastelemme rakennuksen. Sivuraide ole kranttu siitä, mitä rakennuksen. Olipa talo tai kesämökki - seinään on muuttunut. Tuota sivuraide eri värejä ja erilaisia ​​muotoja. Vaipalla kotiin vie hieman aikaa. Se voidaan tehdä itsenäisesti sivuraide vahvistamisesta melko yksinkertainen. Koristamaan talon sivuraide säästää aikaa ja rahaa.

Paneeli on valmistettu alumiinista tai galvanoidusta teräksestä. pinta myös tehdä tai rei'itetty tai sileä. Metalli paneelit on suojaava pinnoite. Per 1 neliömetri elementtien paino on noin 9 kg, eli olisi otettava huomioon kuormituksen perusta.

Yksi vaihtoehto on puunkäsittely seinäpaneelit kylpyhuoneeseen, jonka kuvaus löytyy tässä artikkelissa.

Pidetään kevyin alumiinipaneelit. Etuna teräspaneelit on se, että ne vastaavat erittäin hyvin vahva lämpötilavaihtelut, ja voi toimia ääriolosuhteissa meidän korkeuksiin. Edut metalli paneelit:

 • Kestävä - käyttöikä noin 30 vuotta;
 • vedenkestävä;
 • voidaan pakastaa ja sulattaa noin 50 kertaa;
 • tulenkestävä;
 • ei vaikuta korroosiota.

Tämä viimeistely vaihtoehto seinäpaneelit viimeistelyyn käytävä on nähtävissä täällä artikkelissa.

Lisätietoja seinäpaneelit ulkopuolista viimeistelyä varten tiiliä löytyy täältä tässä artikkelissa.

Jos haasteena paitsi koristavat seiniä talon, mutta myös eristää sitä, sinun pitäisi tarkastella sandwich-paneelit. Ne koostuvat useista kerroksista eristys. Myös koostumuksessa on höyryn ohjaus kerros, muovi ja metalli. Tämän tyyppisiä paneeleja on hyvin siedetty lämpötilan lasku ja niillä on hyvät ääneneristysominaisuudet. Yleensä Kiinnitä paneeli ruuveilla. Mutta jos perusta seinät betonia, on tarpeen viitata ankkureita. edut:

 • pitkä käyttöikä;
 • laajalla lämpötila-alueella erot;
 • ympäristöystävällisiä;
 • paloturvallinen.
 • haavoittuva kokoonpanon aikana ja edelleen toiminta;
 • pinnoitteen vaurio tapahtuu huolimattoman käsittelyn;
 • jäätyy nivelissä, kun lämpötila laskee alle 20 astetta.

Artikkelista, voit selvittää, mitä koko Paneeli seiniin voidaan käyttää rakentamiseen tai korjaamiseen.

Toisessa osastossa, joka on yleisempää keskuudessa massoista, se on vuori. Usein sitä käytetään viimeistelyyn sisälle taloon. Tämä on perusteltua siksi, että se on helppo käyttää, helppo puhdistaa. Vaikka ulkopuolelta tulevan hän varsin perusteltua. On pakkasta kestävä, korkeissa ja matalissa lämpötiloissa ei ole muotoaan. Jos haluat käyttää tavanomaisia ​​PVC paneelit ulkopinnat, sitten lopulta se johtaa siihen, että ne eivät yksinkertaisesti kestä UV-säteiltä. Joten nyt tuottaa vuoria, joka on vastustuskykyinen vaikutuksia aurinkoa. Tämä tehdään lisäämällä tiettyjä komponentteja ja lakka-.

ECOPAN - Vulture paneeli. Tyypillisesti, rakennus on rakennettu kokonaan tästä materiaalista. Ne koostuvat lastulevyn, paksuus ei ole enemmän kuin 10 mm. Se koostuu polystyreenistä eristys. On olemassa paljon positiivisia ECOPAN. Ensinnäkin se on hinta. Tällaisten paneelit monissa maissa rakentavat taloja. Mitä muita etuja tekee ECOPAN?

 1. Erittäin hyvä lämmöneristys. lämmönjohtavuuskerroin on paljon suurempi kuin puun. Tämän seurauksena voit säästää enemmän kodin lämmitys.
 2. Kestettävä melko raskaita kuormia, vaikka se voi tuntua, että Vulture paneelit ovat melko heikkoja ensi silmäyksellä.
 3. keveys, joka saavutetaan, koska alhaisen tiheyden komponentteja.
 4. Palonsuojamateriaaleilla. Kyky pitää liekin yksi tunti.

Tämäntyyppinen paneelit jaettu, on massa viimeistely vaihtoehtoja.

 1. alle tiili. Käsittelyn jälkeen seinäpaneelit alle tiili, voit katsoa kotiisi uudella tavalla. Tällainen materiaali puhuu siitä oman hyvä maku. Mutta on tarpeen tietää, että tällainen materiaali maksaa melko kalliita. Itse paneelien ovat kalliita, ja sinun täytyy käyttää materiaalia tehdyn ja ohjattu. Jos vertaamme ja koristekivet paneelit, ja tietenkin, paneelit maksaa paljon halvempaa. Löytää eroja vain siinä tapauksessa, että tulevat lähelle talon. Kaukaa, kukaan ei huomaa, että seinät on vuorattu paneelit. On olemassa kahdenlaisia ​​paneelit: yhdistetyn rakenteen ja yhtenäinen. Yhdistetyt rakenne on eristekerros. Yleensä se on polystyreenivaahtolevy. -julkisivulevyt on kiinnitetty kuuman yhdistettä. Tässä tapauksessa on tehokkaampaa kuin liimaa. Etuna paneelit ennen muurauksen on, että ne voidaan asentaa kaikissa sääolosuhteissa.
 2. alla kiven. Käyttäen luonnon tiili koristeluun, huomaa, että se ottaa hyvä määrä rahaa. Näin ollen, alle tiili paneeli on hyvä vaihtoa varten. Erittäin kallis ja kaunis näyttää talosi. Sen ominaisuudet ovat samanlaisia ​​paneelin alla tiili. Yhdistetyt paneelit on myös eristekerros, toinen kerros toimii koriste-elementti. Pino levyjä voidaan erityisellä liimalla tai metalli vuori. Tällöin metalli profiilit on asetettava etukäteen. Hinta paneelit riippuu paneelin paksuus, väri, materiaali, josta ne on tehty. Paino on hyvin pieni, ja voit asentaa ne itse.
 3. klinkkeri. Pääkomponentti tulee klinkkeri laatat. Aluksi laatta tehtiin munivia päällystys kappaleita. Mutta parhaillaan havainto huomattiin, että se on kestävä, täysin tuo lämpötilan muutoksista, säilyttää lämpöä. Pian alettiin käyttää julkisivuihin. Tällaiset paneelit ovat hyvin estää esiintyminen muotit ja sieniä.

Kuinka käyttää vedenkestävä seinäpaneeli kiven alla, voit lukea tästä artikkelista.

Kuvassa - paneelit ulkoista Sisusta talossa:

Sokkeli paneeli käytetään vuori rakennuksen kellariin, joka on heikoimmassa asemassa. Hyötyjä sokkeli paneelit:

 • Se sietää kosteutta;
 • lämpötilaero ei vaikuta paneeli;
 • kestää mekaanista rasitusta;
 • materiaali ei ole alttiita korroosiolle.

Cap koska eri värejä ja kuvioita voidaan tehdä hyvin houkutteleva ja mielenkiintoinen. Asennettaessa on otettava huomioon, mitä pitää tehdä ja lisälämpöeristeenä ja vedeneristys. Pinoaminen paneelit, tee se lämpötilassa, joka ei pienempi kuin 0. Vain ruuveja tai nauloja apuna asennuksen.

 1. Khol muodostumista. Wandstien paljon voisi yhdistää malleja ja kaikkia positiivisia puolia polymeerimateriaaleja. Neliöhinta vaihtelee 300 ruplaa.
 2. Docke-R (Deck), alkuperämaa Saksa. Tyypillisesti paneeli tämän valmistajan käytetään viimeistelyyn ostoskeskukset, pieniä taloja ja kylpyjä. Neliömetri maksaa 500-700 ruplaa.
 3. FineBer. Tuotteet on valmistettu PVC paneelit. Usein käytetään rakennuksen kellariin. Mutta käyttää muihin osiin rakennuksen. Noin 1000 maksaa neliömetriä.
 4. Alfa Profiili - Myös erikoistuneet PVC paneelit. Tunnettu siitä, että hyvin kestävä lumisateen. Kustannukset yhden paneelin noin 8, $ 5.
 5. Nailite Kansainvälinen - yhtiö, joka on alkanut kehittää markkinoita vuonna 1978. Hän on johtava joukossa muun valmistajien. 900 ruplaa, kustannukset yhden paketin.

Video - eristetty julkisivupanelit ulko sisustuksessa:

Kun etupaneelin, annat hänelle toisen elämän. Hän on houkutteleva ja erottuu joukosta. Voit valita paneelit, jotka sopivat rakenne ja väri kotiisi. Voit myös poimia ja oikean hinnan itse.

Päätimme viettää hieman uusi asia meidän talo tänä kesänä. Itse rakennus meillä tiilestä tiili ja loppusyksystä on tarpeeksi viileä. Niinpä päätimme kädenlämpöi avulla Japanin paneelit. Samalla päivittää ulkoasua talon. Sanon, että nyt tuntuu siltä, ​​että talo oli parempi pitää lämpötila - ei ollut niin kuuma, ja samalla se pitää lämpöä. Ja ilmeisesti täysin eri talossa. Naapurimme, jotka eivät olleet kesällä mökillä, äskettäin kysyi yllätys: "Kun on aikaa kesän aikana rakentaa uuden talon." Vaimoni vastasi heille ja vain hymyilee. Jolloin näyttö on paras ja nopein tapa antaa hänelle paras näkymä loosin?

Anton, te puheenvuorossaan selvästi ,, taipunut. Sanon, että nyt tuntuu siltä, ​​että talo oli parempi pitää lämpötila - ei ollut niin kuuma, ja samalla se pitää lämmön ,, - Joten se ei ole niin kuuma Voi vain seinän kuivua ja pahentuvat johtuu siitä, että viileä? kesällä, seinät alkoivat syret.Vy saattaa jopa ei ensi näkemältä pochuvstvovat.A noin pitää lämpimänä, se on vain talosi ,, lakkasi hengittämästä.

Todellakin, kun se tulee päin talon olet törmännyt paljon kysymyksiä. Kuten aina haluaa halvemmalla ja nopeammin, hyvin, silti se oli kaunis. Valitsimme sivuraiteelle. Lempivärejäni "oliivi" tai "pistaasi" on varastossa. Katseli videoita internetissä, ja aviomies itsensä alttiiksi luuranko ja tuppeen. Käyttäytyy tämä materiaali on erinomainen sekä talvella että kesällä. Laajenee ja supistuu alle lämpötilan muutoksia. Erinomainen clean kesällä. Se on erittäin taloudellinen verrattuna muihin pinnoitteet.

Nyt markkinoille päällystysmateriaalit ulkotilojen somistamiseen paljon lajeja. Alkaen tunnettu sivuraide ja lohko - house, paneeleihin muovista ja metallista ja joustavammin Nyt kivi. Ensimmäinen askel on määrittää suunnittelun ja budjetin. Sen jälkeen, ota ammattilaisten kanssa. Jos valinta budjetin vaihtoehtoja - on vinyyli sivuraide, Blockhouse, metallipaneelijärjestelmät. No, jos haluat antaa kotiisi ainutlaatuisen ulkonäön ja tilan, on olemassa sopivia: Japanin paneelit tai nykyisin muodissa joustavaa kivi. Mutta joka tapauksessa, mitä valitsisit, aina noudata asiantuntijoiden neuvoja.

Anton Talosi vain pysähtyi, .dyshat. Mitään hyvää näissä paneelit net.Samy paras materiaali on puuta.

Vaihtoehdot etupaneelit viimeistelyyn talon ulkopuolella

Etupaneelit ulkomaalaukseen sisustuksessa on paitsi esteettinen funktio. Ne on suunniteltu suojaamaan seiniä yksityisten rakennusten haitallisilta ympäristön vaikutuksilta. Nämä paneelit ovat huomattavasti pidentää talon ja voit pitää tukirakenteet mekaanisilta vaurioilta, kosteutta, kylmää ja ultraviolettivaloa. Myös materiaalit tarjoavat paremman äänieristyksen ja säilyttää rauhan rakennuksen asukkaat.

Ennen valita viimeistely seinät, on syytä tarkastella, mitkä ovat paneeli. Koriste-elementtejä ulkoverhous ovat seuraavanlaisia:

Paneelit viimeistelyyn talon ulkopuolella on valittu esteettisistä ja taloudellisista syistä. Kaikki ne voidaan käyttää yhdessä lämmitin. Poikkeuksia ovat sandwich-levyjä, joissa on jo eristekerros. Eristävä rakennuksen seinät läsnä vuorauksen seinäpaneelien käyttäen mineraalivillaa. Tällainen materiaali vaatii pakollinen läsnäolo tuuletusilman niiden välissä ja sisäpinta koriste pinnoite.

Se on myös prosessi eristys on tarpeen suorittaa höyrysulun ja vedenpitäväksi. Tällaiset toimenpiteet ovat välttämättömiä, koska suuri hygroskooppisuus mineraalivillaa. Eristetyt seinä sandwich-elementit voivat yksinkertaistaa merkittävästi työn. Siinä on otettava huomioon valitessaan materiaalin sekä vertailuarvo.

Päällystäminen PVC on laajalti levinnyt yksityistä rakennusta. Tämä materiaali on halpa, helppo työskennellä hänen kanssaan tarpeeksi. Myös etuja ovat:

 • muovituotteet ovat kevyitä, ilman ylimääräisiä kuormitus perustukset;
 • PVC on kestävä sään kuten saostamalla;
 • muovipaneelit seinät on valmistettu erilaisten: materiaali löytyy kiven, tiili, puu, tai muita;
 • PVC seinäpaneelit olemassa valtava määrä värejä, joukossa löytyy vaihtoehto ulkoverhous tahansa rakennuksen.

Muovi koristelu on helppoa ostaa. Ne ovat saatavilla lähes kaikissa rautakauppaa. Esteettömyys voi johtua myös positiivinen tulos. PVC paneelit on täysin turvallinen ihmisille. Se ei säteile haitallisia aineita ei johda lasku elintasoa tai terveysongelma.

Muoviosien on helppo käyttää. Johtuen rakenteen PVC-materiaali on helppo puhdistaa, erilaisia ​​puhdistusaineita voidaan käyttää tarvittaessa. Käyttöiän asennuksen jollei vähintään 30 vuotta.

Markkinoilla on monia vaihtoehtoja suunnitteluun PVC paneelit

PVC-muovi osat ovat turvallisia kannalta paloturvallisuuden. Ne eivät ylläpidä palamista. Haitat materiaali ovat:

 • muovia palovammoja auringossa (ongelma on ratkaistu tuotanto, on valita materiaalit, joilla on erityisiä pinnoitteet);
 • kun se altistetaan pakkasessa tai vakio kaltevuudet pinnalla PVC vuoraus halkeamia voi esiintyä;
 • Muoviosat voi luoda melua tuuli, se on värähtelyn aiheuttama elementtien;
 • PVC on helposti muotoaan.

Valmistajat yrittävät voittaa nämä haitat ottamalla käyttöön uutta teknologiaa. Yleensä nämä puutteet on vain halvin erilaista tavaraa. Kun alttiita tuulelle häiriötä tapahtuu, kun tekniikka on rikki, kun kiinnität artikkeleita tehtävää työtä riittävän huolellisesti.

Muovi on yleisesti käytetty laite ilmanvaihto julkisivujen. Käytettynä emäksenä kiinnittämiseksi puinen runko tankoja tai kevytmetalliprofiilin. Varmistetaan ventzazor levyjen välissä ja eristyksen.

Vuoria tämäntyyppisen on levinnyt johtuu asennuksen helppous ja alhaiset kustannukset. Seiniin yksityisten rakennusten käytetään myös kuten sivuraide luonnon materiaaleja: vuori ja elementtitalo. Mutta ne ovat huomattavasti kalliimpia ja vaativat lisäsuojaa kosteutta ja tulta. Puupanelointi elementit on myös ominaista suuri massa ja ei niin kätevä käyttää.

Julkisivu, koristeltu vinyyliä puuta

Sivuraide voit suorittaa koristelu seiniin niin, että talo on näyttää puuta, joitakin eroja. Materiaalin eri värejä. Se on helppo löytää ratkaisu, riippuen arkkitehtonisia piirteitä rakennuksen katon materiaalin ja ympäröivistä rakennuksista. Kun värien on tarpeen noudattaa eheyden rakennuksen julkisivu ja sen ympäristössä. Älä valitse liian epätavallisia värejä, usein sivuraide ei näytä houkuttelevan verrattuna muihin koteihin.

Seinät, on olemassa useita erilaisia ​​materiaalia. Erityyppisiä raaka-aineiden valmistuksessa:

Metalli on kalliimpaa, mutta tämä on ominaista suuri lujuus ja kestävyys. Se kestää tulta eikä halkeile erittäin kylmässä. Tällainen sivuraide on haittoja:

 • monimutkaisempia asennus;
 • painonnousu;
 • eristysongelmia;
 • taipumus korroosio (ruoste).

metallipaneelijärjestelmät

Vinyyli sivuraide seinä ainakin on alhainen lujuus, mutta se on vastustuskykyinen ruostetta. Halpalentoyhtiöt myös merkitystä. On tärkeää muistaa, että pinnalla seinien kertyy pölyä staattisen sähkön vuoksi.

Nämä elementit ovat myös kutsutaan komposiitti. Ne koostuvat kahdesta metallikerrosta kanssa polymeerikerroksen väliin. Elementit voivat olla neliön tai suorakaiteen muotoiset. Tuotteen osia suuri pituus, joka voidaan leikata työmaalla.

Metallilevyt on valmistettu alumiinista. Tämä mahdollistaa osien jopa erittäin kosteissa olosuhteissa. Toisin kuin teräs, alumiini ruostu.

Julkisivu paneelit

Paneelit on kiinnitetty sisäpuolelle on erityinen kiinnike. Toisiinsa elementit on yhdistetty uraan järjestelmä. Metalliseinillä eivät hoitavat lämmöneristys. Edut niiden käytön ovat:

 • alhainen paino ja paksuus viimeistely;
 • luotettavan suojan rakennuksen seinien kosteudelta, mekaanisilta vaurioilta ja muita haitallisia tekijöitä;
 • komposiittilevyt jatkuu puutteesta metalli ka lisääntynyt melu, tämä johtuu siitä, että polymeerisen välikerroksen.

Materiaalia voidaan käyttää yksityiskoteihin, ja suuret kerrostalot. Asianmukaisen kiinnityselementit kestää huomattavan tuulikuorman.

Viimeistelyn simuloi tiili tai luonnonkivi. Se on valmistettu savesta erityisessä uunissa. Tällainen kivi on seuraavat edut ja haitat:

 • kestävyys hankausta ja naarmuja ja mekaanisia vaurioita;
 • vahvuus;
 • Pitkä käyttöikä (klinkkeriä kivi voi olla suunnilleen sama kuin ja keraamiset tiilet);
 • haalistumattomuus auringossa;
 • kyky käyttää klinkkerin kylmillä alueilla, sillä hän ei pelkää alhaisissa lämpötiloissa ja äkilliset;
 • koriste kivi tai tiili on suuri tiheys ja kosteudenkestävyys tunnettu siitä, että;
 • ympäristöystävällinen materiaali
 • Kivi on helppo asentaa;
 • laaja valikoima värejä ja kuvioita;
 • kalleus;
 • kiviseinä painaa yli muovi kollegansa.

Telakointi klinkkerin paneelit

Saatiin alle kiven tai seinään on asennettu kuiva tai märkä. In märkäkerrostusmenetelmällä, emäksenä alle laattojen käyttäen XPS. Se asennetaan seinälle ennen työtä vuori. Paksuus eristys on määrittää laskennallisesti. Pinnalla eristeen sovelletaan sementin liima, joka pitää keinotekoisen kiven suunnitellussa asennossa.

Kuivamenetelmässä käytetään mineraalivillaeristeitä. Sen asentaminen pinnalla seinien suoritetaan metallirunkoon. Tähän kehykseen edelleen klinkkeri paneeli on asennettu sisäpuolelle. Kiinnitys suoritetaan ruuveilla tai tappien.

Kuiva kiinnitystapa kiven alle klinkkeri on edullinen, koska mineraalivilla ei estä ilman liikkeen seinämien läpi. Kun käytetään eristys suulakepuristettua polystyreeniä on mahdollista rikkomuksia ilmanvaihdon rakennuksessa ja luoda kasvihuoneilmiötä.

Etupaneelit ulkokäyttöön kotiin: lajikkeita ja asennus

Lujuus, käytännöllisyys ja houkuttelevuutta antaa julkisivuja päin laatua. Myös viimeistelytyöt pyritään paitsi sisustaa talon, mutta myös merkitystä suojapinnoitteen muodostamiseksi seiniin eri negatiiviset tekijät. Suuri kysyntä julkisivupanelit ulkoista viimeistely talon, joka auttaa lisäämään käyttöikää eri rakennusmateriaaleja. Myös edessä päällysteet pidetään erinomainen tapa eristää ja äänieristys rakennus.

Avulla tämän materiaalin voi antaa uuden elämän, vaikka vanhan rakennuksen

Käytettynä julkisivu koriste-aineita raaka-aineista, jolle on tunnusomaista luotettavuus ja toiminnalliset ominaisuudet.

Edessä materiaali on koristeellinen ja suojaavat ominaisuudet

Etupaneelit on esitetty monenlaisia. Niille on ominaista huomattava erilaisia ​​värejä, kuvioita ja kokoja. Jokaisessa tapauksessa voit valita paras vaihtoehto.

Etulevyt ovat tiedossa tiettyjä etuja:

 • suojaamaan rakennuksen sateelta ja lumelta;
 • kestävät lämpötilan muutoksille;
 • ei tarvitse etukäteen valmistella seinäpinnoille;
 • helppous asennustyöt;
 • vahvistamisesta putki ruuvien ja niittien;
 • Asennus suoritetaan pysty- ja vaakasuunnassa;
 • niitä voidaan käyttää muuttaa ulkonäköä vanhan rakennuksen.

Käytössä rakennusmateriaalien markkinat edustaa valtava valikoima tuotteita, voit simuloida erilaisia ​​luonnon kuvioita.

Käyttämällä tällaista vuoraus suoritetaan jäljitelmä luonnon materiaaleja

By haittoja tuotantokustannukset käyttää apuna ammattilaisia ​​ja korkea hinta tuotteista. Kysyntä kattavuus kuin alkuperäinen koristelu ja varustaa rakennuksen äänieristetyt ominaisuuksia. Paneelit on valmistettu luonnon ja synteettisistä raaka-aineista. Niiden koostumus on alumiini, kivi, puukuidun tai kuparia.

Sillä verhous käytettyjen rakennuksen yhdistetty versio kaksi väriä

Erilaisia ​​viimeistely paneelit julkisivujen

Vaihtoehdot etupaneelit ulkokäyttöön kotiin ovat erilaisia ​​muodoltaan. Tee koko verhous prosessi ei ole niin monimutkaista. Kun tämä työ on tehty nopeasti. Levyt on valmistettu eri kerrosten määrä. Monikerrostuotteissa on kestävyyttä ja voimaa sekä hyvin lämpöä pitoon. Tällaisten tuotteiden maksaa enemmän kuin malleja, joissa on yksinkertainen rakenne.

Etupaneelit ulkokäyttöön materiaalien tyypin kotiin

Riippumatta levyjen, jokainen sellainen materiaali on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • merkittävä toiminta-ajan;
 • korkea äänen ja lämmöneristysominaisuudet;
 • kosteudenkesto;
 • lujuus ja luotettavuus;
 • helppo asennus;
 • ympäristöystävällisiä ja esteettisesti miellyttävä.

Päällyste voidaan käyttää muiden lajikkeiden rakennusmateriaalien

Muovinen etupaneeli on myös nimitystä maahan sivuraide tyyppi. Tällaisen päällysteen useammin käytetään rakennusten päällystämiseen. Se on tehty vaakasuora säleiden perusteella polyvinyylikloridi, jotka on yhdistetty ja ne muodostavat kiinteän pinnan. Facing kohtuullisin kustannuksin ja huollon helppous. Avulla näiden paneelien kaikki rakennukset tulee siisti ja huoliteltu ulkonäkö.

Tässä tapauksessa, materiaali ja se on tiettyjä haittoja. Polypropeenia pinnoitteet vaativat lisälämmittimen. Myös, paneeli ei saa sekoittaa muiden julkisivuverhousjärjestelmä ja niille on tunnusomaista hauraus.

Tämäntyyppinen vuori näyttää luonnolliselta

Hyödyllistä tietoa! Sivuraide on ominaista alhaiset kustannukset, keveys, ja se ei tarvitse erityistä hoitoa.

Lasikuitu päällysteet perustuvat hartsimaisista komponentteja ja lasikuitu. Helpottaa suuresti asennustyö mitat ja pieni paino. Materiaali on täydellinen eri simulointi. Luoda houkutteleva ulkonäkö talot käyttävät eri versioita julkisivupaneelit kiven alla, tiili tai puu. Hinta ja kuvia malleja paras vaihtoehto.

Vuoraukseen käytetyt yhdistetyt variantti jalkalista osa ja pääseinän

Pinnoite lasikuitu eri monia mielenkiintoisia kuvioita ja väripaletti. Lisäksi tuotteet ovat edut:

 • pitkä käyttöikä;
 • lujuus ja luotettavuus;
 • pakkasenkestävyys ja lämmönkestävyys.

Paneelit voidaan käyttää ei koko pinnalle seinämän

Pinnoitus lasikuitu ei pala auringossa, ne kestävät kosteutta ja kosteus. Ne on helppo purkaa. Miinus- on korkea hinta.

Kysyntä kestomuovimateriaalista. Se on polyesteriä ja lasikuitua on erilaisia ​​pinnoitteita. Avulla näiden pinnoitteiden ratkaista monia muotoilun hankkeiden suunnittelu alkuperäisen ulkoa. Termoplastiset levyt on hyvä lämmöneristyskyky, lujuus, ja vähän alttiita muottiin, sieni ja korroosiota.

Laatat termoplastinen materiaali voi olla erilainen rakenne

Voit ostaa tyylikäs etupaneelit ulkokäyttöön koristeluun keramiikkaa kotona. Kuvassa alkuperäiseen malliin. Tämä on yksi suosituimmista tyyppisiä verhous. Keramosayding tai keraamiset laatat täydellisesti korvata koristekasvien lajien pesiä. Materiaali on valmistettu sementistä ja silikaatti yhdisteiden erityisiä laitteita.

Vaihtoehto keramiikkaa

Tällaisen päällysteen on seuraavat edut:

 • tulenkestävyyden;
 • kosteudenkesto;
 • ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden;
 • korotukset lämpösuojan;
 • laaja valikoima väripaletti.

Tällaisia ​​variantteja käytetään myös toimistorakennuksissa

Rakennukset valmistettu laadukas levyille saadaan tyylikäs ja kaunis. Suurin haittapuoli materiaalin - merkittävä paino verrattuna muihin pinnoitteisiin.

Eri talossa käytetään julkisivupanelit ulko viimeistelyyn betoni taloja. Yksi tärkeimmistä eduista tätä materiaalia pidetään palonkestävyys. Betonirakenteet eivät pelkää korkea kosteus ja lämpötila muuttuu.

Malleja Betoni

Asennus Tällaisen päällysteen on tietyt ominaisuudet. Seinät täytyy puhdistaa ennen töihin tarttumaan paremmin seinään. Pinta on testattu läsnäolo piilossa halkeamia. Alle julkisivu on erityinen kehys, joka on tehty metallista tai puusta.

Eri alojen sovellusten tuotteen sanottavaa paljon etuja:

 • erinomaiset sulkuominaisuudet;
 • pinnoite kestävyys;
 • tulenkestävyyden;
 • kaunis ulkonäkö;
 • asennus mukavuutta.

Betonirakenteet ovat erityisen vahvuus

Tällaiset lajit joutuvat monikerroksinen vaihtoehtoja, jotka kerätään useista materiaaleista. Sandwich-paneelit ovat hylkii kosteutta ja tulta hidastavia ominaisuuksia. Niitä käytetään koristeena ja suojella rakennuksen lämpöä ja kylmää.

Materiaalia vuori

Sandwich-paneeli koostuu kolmesta kerroksesta. Kaksi ulkoista valmistettu metallista, ja sisäkerros muovista. Tuotteille on tunnusomaista korkea ääntä eristävät ominaisuudet. Pintapäällyste voi olla samanlainen kuin luonnon materiaaleja. Asennus suoritetaan ruuveilla ja tulpat. Saumat ja halkeamat tiivistetään erityisellä massaa. Omainen ja houkutteleva design eri malleja Japanin etupaneelit ulkokäyttöön koristeluun talon.

Monikerroksinen levyt on seuraavat edut:

 • lämmön- ja lämpötilan muutoksia;
 • ei kohdistu korroosiota ja rappeutuminen;
 • pidetä ympäristöystävällisiä;
 • on hyväksyttävä lämmönjohtavuus arvojen.

Piirteet asennus etupaneelit ulkopuolisen sisustuksessa: hinta

Asennuksen aikana vaatii erityistä varovaisuutta. Emme voi sallia vääristymiä. Toimiakseen tarvitsevat työkaluja: mittanauha, taso, vasara, ruuvimeisseli, rautasaha ja köysi kokoonpano. Asennus tehdään useassa vaiheessa.

Kaaviossa pääpiirteet asennuksen

Esitetty taulukko joissakin malleissa etupaneelit ulkokäyttöön talon ja niiden hinta.

Pinnan alla viimeistelytyö on oltava puhtaita ja linjassa. Jos antiikki julkisivuverhousjärjestelmä, on tärkeää varmistaa, että se ei hajoa ja kuorintaan. Kaikki käyttökelvoton kohdetta on poistettava pinnoilta.

Ennen ostamista etupaneeli ulkona kodin sisustus, sinun täytyy laskea materiaalin määrää ja määritellä työsuunnitelman. Kori on valmistettu eri materiaaleista. Tässä tarvitaan profiileja tai metallista säleet. Kehys on tehty vaakasuoraan tai pystysuoraan järjestely osatekijöistä. Kori ei pitäisi toistaa pinnan karheus seinään. Välillä katemateriaali ja seinän tarvitaan jättää aukon tuuletusta varten.

Ominaisuudet asennus sorvaus

Munivat lämmöneristys

Materiaalia vuori lämpöhäviöiden vähentämiseksi koteloon. Jos seinän ja viimeistely levyt ontelon, se on täytetty eristävällä materiaalilla kautta. Tarvitset vaahto tai mineraalivillaa. Ennen niiden asennusta sorvaukset, vahvistetut paksuun sellofaaniin.

Vaihtoehto eristys julkisivu

Asennuksen jälkeen julkisivun eristys, sen pitäisi olla lähellä vetrobarernoy suunnitteluun. Ohut materiaali voidaan käyttää suojaa tuulelta. Lämpöeristyksen vaikutus riippuu raaka-aineen laatu ja välikerroksen.

Vivahteita asennus julkisivuun rakentamiseen

Tehdyn julkisivulaatat alkaa alemman tason. Paneelit on telakoituna ura ja harjanne, ja sitten kiinnittää ruuveilla. Asiantuntijat suosittelevat kiinnikkeiden käyttöä pienellä pituus ja hattu luoda vankka kiinnittyminen paneelit korin.

Paneelit on asennettu avulla erityistä liimaa, jolloin hammastettu lastalla. Liuos hajautetaan laatta, joka on levitetty pinnalle seinän ja pidetään useita minuutteja. Sitten materiaali irtoaa ja liimattu uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Tämä lähestymistapa parantaa tarttuvuutta ja vastus materiaalia.

Kiinnittää huomiota! Paneelit on kiinnitetty alhaalta ylöspäin. Pinottu yksi rivi ja seuraava voi alkaa puoli tuntia. Työ on tehtävä vain lämpiminä kuukausina.

Asennus paneelien voidaan suorittaa yksin

Suuri etu alkuperäisen kannen on kyky lämmittää talon ja luoda simulaatio kauniin luonnollisen lopputuloksen. Sivuraide puusta tai metallista käytetään limakalvon yksikerroksisten rakennusten. On syytä pitää mielessä, että puu vaatii erityistä hoitoa suojaava kyllästys. Runko voi olla valmistettu puusta tai metallista profiilia.

Se näyttää tyylikäs yhdistelmä useita vaihtoehtoja eri seiniin

Paneelit PVC-profiili asentaa vaakasuoraan järjestely. Hyödyllisiä vinkkejä auttaa sinua valitsemaan laatu edessään mallia. Noudatetaan kaikkia asennusohjeet tekevät talon mukava, lämmin ja kaunis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin