Esiliina Keittiön valokuva laatat luetteloissa

Keittiötiilet esiliina

Keittiö - yksi harvoista paikoista talossa, jossa vietämme suurimman osan ajasta. Ruoanlaitto ja syöminen, kommunikoida rakkaansa tapahtuu täällä. Jokainen kotiäiti haluaa hänen työtila oli hyvin suunniteltu. Olennainen osa mitä tahansa keittiö tulee esiliina, joka suojaa seinää rasva ja lika.

Tärkeä osa moderni keittiö - tämä esiliina. Se sijaitsee työtilassa seinän kaappien ja työpinta on työtaso. Klassinen muotoilu Tämän vyöhykkeen on laatat. Sillä on useita etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Laatta on erittäin käytännöllinen ja kestävä materiaali. Kun kaunis ja omaperäinen ulkonäkö, se on hyvin käytännöllinen eikä vaadi monimutkaista hoitoa. Merkittävä etu laattojen yli muiden materiaalien on, että se on vähemmän todennäköisesti merkkejä lian kuin muut materiaalit.

Työskentely keittiössä seinälaatat kivittämällä neuvostoaikana. Maali ja kipsi seinään ei ole mitään syytä. Esiliina on ihanteellinen suojaamaan kodin saastumista. Merkittävä etu tässä esiliina on, että se on helppo muuttaa, tekemättä täysin uusittu keittiö. Tämä elementti sopii mihin tahansa sisustus ja keittiö sarjat antavat valmiin näköisiä. On tärkeää muistaa, että ensin säädettyihin esiliina laatta, ja vasta sitten asennetaan keittiöön.

Esiliinat keittiössä voi olla täysin eri materiaaleista. Mutta suosituin laatta tai keraaminen laatta. Tämä johtuu helppohoitoisuus ja valtava valikoima värejä ja kuvioita. Erilaisia ​​merkit edustavat monenlaisia ​​keittiön laatat. Erilaisia ​​kuvioita, värejä, erilaisia ​​aiheita, aseta muodossa levyjen kuin kaikkein nirso nainen. On kiiltävä tai matta pintoja. Kaupallisesti saatavilla olevat näytteet esiteltiin sileä ja kohokuvioita.

Laatta on erittäin kestävä materiaali ja kestää useita vuosikymmeniä. Tällainen kestävä materiaali on miinus. Tämä materiaali kitti nivelet. On valittava huolellisesti muuten ehkä jäljet ​​likaa ja sieni. Mutta moderni teknologia auttaa onnistuneesti torjumiseksi haitta. Toinen haittapuoli on vaikeus asettaa tällaista materiaalia. Mikäli jokin odottamaton tapaus on äärimmäisen vaikea poistaa kaikki viat omasta, tarvitsevat asiantuntijan palveluille. Kustannukset tämä asematason on paljon suurempi kuin muovista tai paneelien. Mutta pitkäikäinen helposti valaisee kaikkia puutteita.

Tämän seurauksena voidaan päätellä eduista käyttää laattoja keittiön esiliina.

 • Kestävä materiaali, joka kestää raskaita kuormia.
 • Tämän materiaalin etu ovat vastustuskykyisiä kodin kemikaalien ja kosteutta. Jos emäntä usein käyttää puhdistusaineet, laatta ei menetä sen alkuperäisen ulkoasun.
 • Suuri tulipalo.
 • Riittävän pitkä toiminta-aika.
 • Hyvä pakkaskestävyys.
 • Korkea UV-säteilyn.
 • Laattaan ei kerry pölyä, jonka avulla voit ei viettää paljon aikaa puhdistukseen.
 • Esiliina laatta käyttämällä mielenkiintoinen koristeena voi olla keskeinen osa koko käsite sisustus keittiössä.

Out ja ominaisuus tällaisesta materiaalista ovat:

 • Aikaa vievä prosessi munivien ja asennuksen. Se vaatii melko pitkän valmistelutyön.
 • Kustannukset laadukkaita materiaaleja maksaa monta kertaa kalliimpia kuin PVC tai MDF paneelit.
 • Saumoja laatta voidaan merkittävästi vähentää hygieeninen äiti. Mutta nykyajan työkaluja helposti auttaa selviytymään tämän epäkohdan.

Klassisen variantti laskelmat edustaa tehdyn auki monokromaattista ja keskisuurten laatat. Hyvin yksinkertainen ja luotettava vaihtoehto standardi esiliina keittiön sisustus. Budjetin ja monipuolinen vaihtoehto. Mutta vaikka tällaisia ​​yksinkertaisia ​​laskutoimituksia, se näyttää hienolta ja tyylikäs. Paperin kiilto, suorakulmainen, kupera tai matta laatta voidaan hyvin käyttää.

Toinen muoti yhdessä laatta keittiöleikkuutyökaluja esiliina tarkistetaan. Pohjimmiltaan se on laatta lasia tai keramiikkaa. Johtuen pienestä koosta se voidaan levittää erilaisia ​​kuvioita ja koristeita. Laadulliset laskelmissa esiliina tarvitse kokenut ammattilainen. Tämä materiaali on kalliimpaa kuin suuremmat versiot. Jos emäntä pelkää mauton, niin sellainen laatat erinomaisia ​​reunus esiliina.

Moderni laatta malli on mielenkiintoinen nimi, "sika". Ominaisuus laatta on sen vähäinen pullistuma. Se voi mennä yksilönä rakennuspalikoita ja tarjoaa useita suuri seinämaalaus. Vaikutus tuotettu tämän erittäin alkuperäinen laatat. Hän voi esimerkiksi klassisen musiikin harrastajille. Mutta koska epätavallinen rakenne näyttää alkuperäisen ja tyylikäs tahansa sisustukseen. Asiantuntijoiden mukaan, tällainen laatta on parhaiten keskisuurille keittiöt. Helpotusta laatat sopivat kompakti keittiöissä.

Paneeli levitä myös pieniä fragmentteja laattoja. Tunnusmerkki on keskuselimestä koostumuksen tai muodostamalla useita koostumuksia ja piirustuksia. Paneelit levittää standardin laatat tai mosaiikit. Tällainen esiliina näyttää harmonisesti keittiössä tyyliin Provence. Usein käytetty sisustukseen eläimiä ja hedelmiä kuva. Useimmat suunnittelijat suosittelevat asetella paneelien alle liesituulettimen.

Nykyaikaiset seinälaatat voidaan tehdä tekstuuri puuta tai kiveä. Tämä vaihtoehto on täydellinen mukautetun ja alkuperäinen suunnitteluratkaisuja. Erittäin suosittu ja Shakhtinskaya klinkkeriä laatat. Näytteitä Tällaisten laattojen löytyy tahansa rautakaupasta. Erittäin suosittu viime vuosina on alettu käyttää valokuvien laatat ja laattojen liima. Koristelaattoja esitetään laaja valikoima. Sinun tarvitsee vain valita oikea vaihtoehto sisustukseen.

Harkitse suosituimmista muodoista laatta, jota käytetään valmistuksessa esiliinaa keittiössä.

Keraaminen laatta on suosituin suunnittelussa keittiön esiliina. Tekstuuri pinta, se voi olla sileä, kohokuvioitu tai irtotavarana. Jälkimmäiset kaksi vaihtoehtoa, asiantuntijat eivät suosittele valita keittiöön. Koska sen rakenne, niitä on vaikea puhdistaa. Keraaminen laatta on laajin valikoima värejä ja malleja. Tällaisten laattojen täydellisesti yhdistettynä muunlaisiin laatta.

Lasi laatta näyttää todella hyvältä ja vaikuttava. Se on kiiltävä ja matta, läpinäkyvä ja värimetallien. Nykyisessä suoritusmuodot lasi voi olla kukkia tai lehtiä. Se näyttää hyvältä sekoitus keramiikka ja lasi insertit. Erinomaisen yhdistelmä lasia on erittäin kaunis säkenöi ja piirtää ihaillen katseita.

Peili laatat, toisin kuin hauras peilit on useita etuja. Sen takana on erittäin helppohoitoinen. Johtuen sellainen laatta, voit luoda näyttäviä keittiön suunnittelu. Peilipinnat, joka laajenee tilaan.

Esiliina keittiössä PVC - halvin variantti rekisteröinnin seinään. Yhdessä etuja, on olemassa myös suuri joukko haittoja. Tämä materiaali on pelkää korkeissa lämpötiloissa. Lähellä kaasuliesi se voi helposti hitsata. Se ei ole aivan ympäristöystävällinen materiaali.

Ensinnäkin on syytä määrittää aksentteja sisustus. Jos emäntä haluaa valoisa keittiö, laatan asematason suunnittelijoille suosittelemme valitsemaan neutraaleja värejä. Viime aikoina monet ihmiset haluavat käyttää kodin sisustus tyyli "Provence". Laatat tyyliin "Provence" herkkä, kukka kuvioita. Tällainen ehdoton laatat antavat huoneeseen lämpöä ja mukavuutta.

Klassisille sisustus on täydellinen gzhel tai laatat huomaamaton muotoilu. Monet ihmiset haluavat levittää esiliina keittiön rakennuspalikka tai käyttämään materiaalien tiili. Mukava ja tyylikäs ulkonäkö korkean teknologian tyyliin laatta, koristeltu kivestä, puusta tai harmaa. Mukana kaakeloitu esiliina näyttää hillitty ja tyylikäs.

Sillä appelsiiniaromi ruokaa sopivia tai kauniita laattoja tilkkutäkki.

Mustavalkoinen laatta essu päällä kontrasti vaihtoehto punaisen keittiöön. Valkoisen keittiö sopii turkoosi, vihreä ja muodikas beige kirjo. Kaunis kaakeli väri lime virkistää beige keittiö sävy. Toinen versio pelistä kontrastien, on beige keittiö ja esiliina kuvalla kahvipapuja. Kaunis ja värikäs mosaiikki koristella tahansa keittiöön.

On tärkeää muistaa, että väri laatta työalueen on oltava sopusoinnussa muun keittiön suunnittelu. Kontrasti vaihtoehdoista ei sovi, jos ne yhdistetään muuhun sisustukseen.

Leveys ja korkeus keittiön liittyy läheisesti valintaan laatat työskentelyalueella. vaihtoehtoja laatat 20x20 ja 20x30 löytyy usein. Tämä suuri jaetaan usein normaalikokoisia neliöt 10x10 cm. Yleensä tällainen laatta näyttää hedelmiä, vihanneksia tai teetä asetetaan. Pienet laatat alkaen 2,5 x 2,5 cm. Se on täydellinen keittiö esiliina suunnittelun muodossa mosaiikki. Valitessaan laatta keittiöön, on tärkeää muistaa, että suuret tekevät keittiössä visuaalisesti pienempiä, ja lopuksi hieman laajentaa tilaa. Laatat voivat olla joko vakio 10x10 cm ja koko 15x15, 10.30 cm. Tärkeintä on, että se täysin sovi sisälle.

Kun valitset laatat koristeluun keittiöesiliina asiantuntijat suosittelevat harkita eri vaihtoehtoja.

 • Parempi valita kiiltävän pinnan. Ne lisäävät huoneen tilavuudesta johtuen heijastamalla valoa. Laatta on erittäin helppo puhdistaa.
 • Keittiö pitäisi valita vaihtoehdoista ilman helpotusta. Joukkopäivityksillä pinta on paljon vaikeampi poistaa pölyn ja lian.
 • Suojaava kerros laatta on oltava läsnä. Se suojaa laatat tunkeutuminen kemiallisten hivenaineiden puhdistuksen aikana.
 • Se kannattaa ostaa tuotteet samaan osapuolelle. Värejä eri erissä voi vaihdella merkittävästi.
 • Kattavat laatat saa olla halkeamia ja siruja.
 • Keittiö on oltava läsnä, tai mikä tahansa elementti, joka myöhemmin yhdistetään laatat.
 • Pienempi koko on laatta, sitä kalliimpi vaatii työstään paver laatat.
 • On tärkeää pohtia lampputyyppi keittiössä. Yksi ja sama laatta vaihtoehto voi näyttää aivan eri tavalla kylmä ja lämmin valaistus.

Useimmissa tapauksissa keittiö on sopusoinnussa laatan asematason. Löytää oikea suunnittelu voi olla järjestetty luettelo, vaan ostavat kannattaa vasta henkilökohtaisen tarkastuksen. Keittiön nurkkaan, asiantuntijat suosittelevat valitsevat laatta pieni koko, joka visuaalisesti ei tee tilaa jo. Laatat cafe oltava vahvaa. Todellakin, kahviloita ja ravintoloita paikkoja eniten maastossa. Alkuperäisen päätöksen viime vuosina ollut käytössä asematason keittiöön ilman yläkaapit. Johtuen puuttuminen yläkaapit sisustus näyttää silti tyylikäs ja harmoninen. Mutta se on hyvin tarkkaan valittuja ja laatta vaihtoehtoja kuulokkeita harmoninen ulkonäkö.

Ominaisuudet muninnan kätensä

Uskotaan, että rajalla esiliina olisi ajoitettava rajan keittiökalusteiden, mutta tämä tapahtuu hyvin harvoin. Tähän vaikuttavat monet tekijät. Lukien osto keittiökalusteiden korjauksen jälkeen. Korkeus asematason keittiössä on keskimäärin 60 cm. Sijainti kuvut on suljettava raja laatta asennettuja kaappeja. Useimmat omistajat tekevät korjauksia huoneistoissaan itse. Siksi meidän on noudatettava selkeitä sääntöjä laattojen, erityisesti aloittelijoille päälliköille. Koko ulkoasu laatat olisi säädettävä ennen töiden aloittamista.

 1. Ennen työn aloittamista poista edellinen viimeistely materiaalia. Vanha laatat voi laittaa uusia. Silloin on tärkeää yhdenmukaistaa hyvin seinät ja kipsi ne.
 2. On tarpeen vetää selvä raja layout tulevaa asennusta. Laske kaikki tarvittava aineisto
 3. Sitten koko seinän pinnan pohjustus.
 4. Alareunassa rajaviiva on tarpeen kiinnittää metalli- tai puu- profiili brusochek. Profiili sijainti tulisi selkeästi horisontaalinen, jolla autettaisiin kehittämään tasolla.
 5. Seuraava vaihe on laimennos koostumuksesta, mukaan valmistajan ohjeiden. Liimaa levitetään seinään hammastetulla lastalla.
 6. Asennuksen jälkeen ensimmäisen rivin seinään, sinun täytyy tarkistaa oikea sijoitus tasoon. Laattojen väliin on tärkeää asentaa ristit muovia. Lisäksi ne palvelevat saumojen muodostamiseksi.
 7. Sitten pitäisi laittaa koko käyttöjärjestelmä timantti seinään. On tärkeää, ettei unohda sulkea lopussa laskennan.
 8. Pääsääntöisesti munimisen jälkeen hänen esiliina kuivua noin vuorokauden. Tämän jälkeen sinun täytyy tehdä kaikki muovi keskityksiä nivelet. Kaikki saumat laatat puhdistetaan perusteellisesti liimaa.
 9. Kumisella lastalla ja vedenkestävä laastia, sinun täytyy käsitellä kaikki saumat huolellisesti. Tämä tekniikka auttaa välttämään sieni pistehitsit.
 10. Kun laasti on kuiva, se olisi hyvä pestä koko pinnalle keittiöesiliina. Joissakin tapauksissa muokkaustoimenpiteiden liitokset lakkakoostumus. Tämä tekniikka on usein käytetään antamaan monoliittisen seinäpintaan.
 11. Päätyttyä kaikki työt laskenta asematason voidaan asentaa keittiökalusteet.

Lisäksi standardin ahtaus timantti, on enemmän luovia tapoja. Peili laatat useimmiten sijoitettu hallitsemattomasti, joka lopulta antaa erittäin epätavallista vaikutus. Luodaan laatat ruutukuvio tai vinottain on mielenkiintoinen ratkaisu. Kokeneemmat ohjatun voi luoda mielenkiintoinen koostumus on koristeellinen laatta eri kaltevuuskulmiin. Osaa laattojen omaperäisesti nojalla kokeneemmat mestari.

Master of laatta laskennan melko suuri. Jotkut rautakaupat tarjoavat yhteystietoja työntekijöille, sillä suuri valikoima sanomalehdissä. Riippuen kokemus ja taidot hinta standardia, jossa avoin laatat alkaa 600 ruplaa per 1 neliömetri. Asiakkaat, joiden halu laittaa laatat enemmän omaperäisellä tavalla, hinta nousee 900 ruplaan neliömetrillä keittiön esiliina.

Katsaus uusia tuotteita hyvin tunnettuja tuotemerkkejä

Jokainen kausi, suuret merkit tarjoavat mielenkiintoisia ja epätavallinen kokoelma seinälaatat. Harkitse useimpien nykyisten laattojen tuotannon.

Kerama MARAZZI - tunnettu kotimainen valmistaja laatat noin 30 vuotta. Päämarkkinat keraamisten laattojen - Venäjä ja IVY-maissa. Tuotantoon laattojen avulla innovatiivista teknologiaa. laatta kokoelma hämmästyttää sen monimuotoisuutta ja noudattamisen suuntaviivoista.

Valko yritys "Keramin" juontaa juurensa puolivälissä 50s. XX vuosisadan. Pitkän historiansa aikana, ne ovat menestyksekkäästi kehittäneet ja kääntyi yksinkertainen kasvi suuryritys. Tällä hetkellä yhtiö on suurin toimittaja Itä-Euroopassa.

Espanja on kuuluisa monista tavaroista. Yksi suurimmista toimittajista keraamisten laattojen koko maailmassa.

Puola laatta on jo pitkään ollut hyvin suosittu. Laatusuhde puhuu puolestaan. Budjetti vaihtoehto on suuri valikoima värejä ja kuvioita. Luonnon talletukset savea, Puolassa pitkään tuottanut laatta. He hetkellä miehittää 6 sijoittuneet viennin määrän laattoja maailmassa.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja sisustus

Tällä hetkellä on olemassa valtava määrä erilaisia ​​ratkaisuja suunnittelun keittiön sisustus.

Tyylikäs ratkaisu olisi yhdistelmä keittiökalusteet kylmä-beigen sävyjä, ja sama laatat, säädettyihin ruutukuvio. Laimennetaan tämä väriyhdistelmä syttyy koristeena esiliina palasia hotellissa.

laatta koristelu Gzhel lisätä trendikäs muistiinpanoja lumivalkoinen keittiössä.

Mosaic auttaa antamaan paljon tilaa ja laimenna tummat sävyn huonekaluja.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Laatat keittiöön esiliina. Valokuva laatat erityyppisiä ja tyylejä

Kaunis keittiö kohottaa mielialaa ja on aiheena emännän ylpeys. Erityisesti yrittää jakaa esiliina - osa seinää ylemmän laatikot ja työtaso. Jotta toivottu vaikutus tarvitsee vain oikein Hyväksytty laatat keittiöön esiliina. Valokuva laatat ovat hyvin edustettuina sivustot teollisuusyritykset.

Laatat eivät ainoastaan ​​suojaa toimivaan • likaantumiselta, mutta toimii myös koristeellinen funktio

Laatat keittiöön esiliina. Valokuva laatat eri lajeja

Valitessaan tapetit, on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota joihinkin vaaditut ominaisuudet laatat:

 • tiheä, sileä, yhtenäinen pinta. Sillä esiliina todellakaan ole sopivaa helpotusta laatat - sen nopeasti tukkeutunut liasta, jota on vaikea puhdistaa;
 • lämpöstabiilius. Kannessa saavat aina tulikuuma spray, höyryn ja veden, jotka eivät vahingoita laatta;
 • agressiivisiin pesuaineita. Esiliina on pestä rasvaa joka päivä.

Keittiön esiliinat koristeltu kiiltävä suorakaiteen laatat tummansininen

Vahvuus laatta ei ole niin tärkeää kuin seinä on käytännöllisesti katsoen ei kohdistu mekaanista rasitusta.

Katulaattojen sisäseiniin. Tyypit ja ominaisuudet asennuksen. Positiivisia ominaisuuksia, tyypit keraamiset laatat. Tuotantomenetelmiä ja asennuksen. Klinkkeri laattojen sisämaassa.

Nykyään rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat erilaisia ​​pinnoitteita keittiön esiliina.

Keraamiset laatat vedenkestävä, helppo puhdistaa ja ei pelkää mekaanisia vaurioita

Materiaali valitaan lasitettu, tiheä, alhainen huokoisuus. Erityisen suosittuja "hog" - suorakulmainen pienikokoiselle laatat viistetty (viistetty pää reuna). Pino se siteellä, simuloidaan seinään. Sitä käytetään joskus vastakkaisia ​​laastia, korostaa luonnetta muuraus.

Kirkkaan vaaleanvihreä laatat noudattaen "tiili"

Vihje! Älä ota laatta outo. Timantteja ja viisikulmioilla näyttää hyvältä kuvia, mutta ne laittaa seinälle voi vain kokenut tiler. Parempi mieluummin neliöt vakiokoko 150 x 150 mm.

Esiliina mistä laatat mattapinta on sopusoinnussa kiiltävä Pantry

Tämä keraaminen tai lasi laattoja pienet koot (Smalt). Hänen koristeet ja lay out koko paneelin. Useimmiten käytetään koristeluun kolme tai neljä sävyä, mutta voit asetella ja hienostunut monivärinen kuvia. Koriste keittiön korkean teknologian tyyli syntyy hopeasta tai mustavalkoinen mosaiikki. Poimia juttuja prospektikuvia laattoja esiliinan keittiöön. Osallistu muuttamisesta lasitteet on oltava pätevä.

Työskentely keittiön seinät on vuorattu keraamiset mosaiikit

Materiaalista poikkeavan keraaminen korkea tiheys, yhtenäinen värisävy ja suuri koko (400 x 400 mm). Kiillotettu graniitti on nolla veden imeytyminen, joka voi onnistuneesti käyttää sitä laatat keittiö esiliina. Valokuva Vierekkäin osoittaa näköhavainnon seinän kokonaisuutena. Vähintään laattasaumat helpottaa puhdistusta väliseinämän.

Vihje! Laatta, jonka seinät on vuorattu keittiö tulisi olla samassa tasossa (huuhtele) esiliina.

levy kehystetty mosaiikki-alue, ja loput työpinta - laatat

Peilipinnat soveltuvat parhaiten pieni keittiö. Heijastus visuaalisesti laajentaa ahdas tila. Kuitenkin taulukoita ja ikkunalaudat pitäisi olla tyhjä. Muuten, monet heijastumat keittiötarvikkeita luo vaikutus sotkua. Pesu peilien myös, ei ole helppoa.

Sininen suorakulmainen laatat jäljittelemällä värillinen tiilestä

Asennettaessa on muistettava, että peili laatta paksuus on 4 mm, ja keraaminen - 8 mm. Jos seinät on vuorattu keraaminen, sitten peili on paksumman substraatti. Näistä vaikeuksista huolimatta peili on usein valittu laattoja keittiön esiliina. Valokuva laatat houkuttelee sen silmiinpistävää ja epätavallinen ulkonäkö.

Keittiö on sisustettu modernin minimalistiseen tyyliin

Lasi laatta karkaistua lasia, 6 mm paksu. Tällainen materiaali on vahvempi kuin tuulilasin koneen. Sen sulamislämpötila on yli 400 astetta. Skinali eroaa runsaasti mahdollisuuksia suunnitteluun. Menetelmä tulostus laatta on laittaa mitään kuvaa. Tämä voi vaikuttaa jäätä, hopea, lasi misted vesipisarat. Usein tilata panoraamakuvia ihmisiä, maisemia, kaupunkeja, arkkitehtuuri.

Musta keittiö esiliina näyttää vaikuttavan, mutta se vaatii enemmän hoitoa

Keraamiset laatat keittiö esiliina

Keramiikka on perinteisesti suosituin materiaali viimeistelyyn ruokia. Materiaalin etuja:

 • vedenkestävä, mikä on erityisen tärkeää, kun sisäilman kosteuden;
 • inerttisyydestä syövyttäviä nesteitä - kiehuvaan spray, höyry, elintarvikkeiden ja muiden elintarvikkeiden väriaineita;
 • kestävyyttä. Oikein asennetun laatan kestää useita vuosikymmeniä;
 • laaja paletti sävyjä. Voit tarkistaa tämän katsomalla laatta luettelot esiliinan keittiöön;

Työskentely Keittiö on kaakeloitu laatat

 • mahdollisuus yhdessä muiden materiaalien kanssa - puu, lasi, metalli;
 • ympäristöturvallisuus. Keramiikka koostuu yhdestä tärkein osa - tulitiiltä, ​​ihmisten terveydelle vaarattomia;
 • vahvuus. Speck autonromu korkeissa lämpötiloissa, materiaali tuskin altis rikkoutuminen. Takat ja uunit, kaakeloitu keraaminen kannet koristavat salia antiikin palatseja;
 • tulipalo. Laatta ei pala eikä tuota mitään kytkentöjä kuumennettaessa. Tällaiset ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä, kun läheisessä kosketuksessa kaasulieden;

Keittiön esiliinat valmistettu kiiltävä laatat

 • säilyttää alkuperäisen ulkoasun. Päällyste ei muuta väriä, kun se altistetaan auringonvalolle, kosteudelle, pesuaineet, lämpötilan muutokset;
 • hygienia. Laatta on helppo märkä puhdistusta. Laattasaumat on kyllästetty erityinen yhdiste niin, että ne eivät ole tukossa pölyn ja noen.

Vihje! Ostaa keraamiset laatat keittiö esiliina ja liikevoittomarginaali 10%. Useita kappaleita tarvitaan murtaa tai rikkoa eri syistä. Pakkauksessa on myös tapauksia eri sävyä, mikä pilaa koko ajatus. Valmistajat edullinen laatat antaa enintään 5% jätteestä yhdessä erässä.

Esiliina koristeltu laatat kirkkailla helmiäisvärit

Tavallinen keskimääräinen keittiö usein asettaa laatta hiljainen sävyjä - beige, hiekka, vaaleanharmaa. Jotenkin elävöittää yksitoikkoisuus seinät, käytä laatta-kuviollinen inserttejä. Ne jakautuvat koko alueelle asematason, tai sijoitetaan koristeellinen kuvio. Jos insertti otettu muista kokoelmista, on välttämätöntä varmistaa, että niiden paksuus ja mitat yhtyvät tausta keramiikkaa parametrit. Sitten kytkin näyttää yhtenäinen.

Moderni keittiö muotoilun maitomaista beige

Usein paneelin insertit luoda klassinen tai rustiikkityyliin. Luku oli noin pastoraali motiivi, kuten maisema, talo tai avautuvan auringonkukat. Tällainen kuva tarvitsee symmetria ja tilaa, niin aseta se keskelle asematason.

Friisi laatat maan koriste kiinnitetty seinään täydellisyyttä. Kaistale plitochek näistä voidaan laittaa keskelle tai reunaan esiliina.

Esiliinan keittiö on erottuvalla tummansininen

Whatever vie fancy tai ultramariininsininen myrkyllinen vihreä laatta, avantgardea sävyt keittiössä tulisi välttää. Samaa voidaan sanoa musta-valkoinen häkki. Tämä shakkilaudalla hyvin pian väsynyt hänen pakkomielle. Esiliinan keittiö on erottuvalla tummansininen

Saamiseksi toimiva esiliina valittu laatoitettu mosaiikki pastellivärit

Tehtyään päätöksen laittaa esiliina keittiössä, sinun täytyy harkita joitakin tärkeitä kohtia:

 • on sääntö: mitä suurempi ruudun koko, sitä enemmän jätettä, ja päinvastoin. Pieniä osia helpompi sovitettavaksi kokoa sivuston on vahvistetut. Tilaa isokokoisia keraaminen, lisäämällä 5-8% kokonaismäärästä;
 • useimmat kuluvien materiaali on diagonaalinen järjestely laatat. Tällöin määrän laskemiseen täytyy lisätä jopa 15%;
 • marginaalilla on otettava myös siitä syystä, että laattoja muiden osapuolten vaihtelevat välttämättä väri ja paksuus;

Keittiötiilet voi oblitsevat ei seinään, mutta vain väli ylemmän ja alemman kaapit

 • pienempi keittiö, sitä pienempi tulisi olla koko laatat keittiöön esiliina. Photo laatat ei ole aina täsmälleen sama kuin näytteiden väriin hakemistot;
 • jos et voi poimia väri laatta keittiöön - valitse valkoinen, se on win-win. Voit ottaa valkoinen sävyt: maito, kerma, lumi. Siellä on vielä harkittava lampputyyppi: kylmässä valossa keramiikan on erilainen kuin lämpöä;
 • mitä pienempi laatta, sitä kalliimpaa se vie työstä.

Jos keittiössä ei käytetä roikkuu kaapit - voi olla oblitsevat seinälaatat kattoon

Lopuksi. Oikea valinta laattojen esiliina - se on vastuussa. Halpa keramiikka happo värejä pian aiheuttaa halu muuttaa sitä. Poisto ja asennus kattavuus johtaa käytännössä uusi korjaus, joten on parasta ostaa korkealaatuisen rakennusmateriaali kerralla.

Miten antaa laatta keittiössä, esiliinaa (video)

Lattialaattoja keittiöön: kuvia ja hintoja suosittuja lajeja

Esiliina keittiölaattansa: Kuva ideoita ja vinkkejä valitsemalla

Laatat lattialla käytävällä ja keittiö: valokuvia, vinkkejä valitaan ja asennetaan

Laatat pihalla omakotitalon: kuva koostumuksia

Keraamiset laatat keittiöön: miten valita laatat seinät ja lattiat

Laatat kylpyhuoneeseen: suunnittelu, valokuva ja suositukset valintaa

48 ideoita esiliinan laatta. Miten valita oikea laatta?

Internet lepo muutos 🙂

Mistä aloittaa valikoima keramiikkaa? Ensin tutkitaan erilaisia ​​salongit, kuunnella asiantuntijoiden näkemyksen tuottajat ja määrittää tyyli tulevaisuuden sisustus. Tässä artikkelissa me tarkastelemme kuvia valmiista korjauksista, jossa käytettiin laatta luoda esiliina keittiössä.

Esiliina - episentrumi värit huoneeseen. Huonekaluja, taustan väriä seiniin, lattia ja katto on sisustettu maanläheisillä sävyillä. Vuonna salongit esitetään usein valmiita vaihtoehtoja koriste paneelit, myös yksilöllistä lähestymistapaa luotaessa kuvaa (lisävaruste).

Kirkas laatat keittiöesiliina

1. kiiltävä pinta.

Tällaisen keramiikka helpompi hoitaa, materiaali heijastaa valoa, visuaalisesti lisäämällä tilavuus huoneen. Kuitenkin kiilto ja tahroja pois pesuaineella ja vesipisaroita.

Valkoinen laatat kukkia esiliina

2. Ei helpotusta.

Huolimatta näennäinen houkuttelevuutta helpotus koristeluun, on muistettava, että pinnasta irtotavarana keramiikka vaikeampi poistaa epäpuhtauksia.

3. suojakerros.

Läpinäkyvä materiaali suojaa pinnoitteen tunkeutumista vastaan ​​kemiallinen koostumus puhdistusta. Pakkaus merkitty A tai AA - mitä tarvitset.

4. Hanki tuotteita yhden osapuolen.

Välttää raznotona kiinnittää huomiota pakkaukseen jokaisen erän numero. Jos väri merkintä on erilainen, visuaalisesti vertailla tuotteita.

Tarkista kaliiperi hallituksen osapuoli. Tämä parametri ilmaisee virheen varsinaiset mittaukset suhteessa ilmoitetut arvot (0-tarkka).

Periaate valinta: pakkauksen koon on oltava samat tai eivät poikkea enempää kuin yksi yksikkö.

6. päällysteen laatua.

Lasite kerros on oltava ehjä - ei halkeamia, sirut ja scuffs.

Riippuen asettelua, muuttaa käsitys laatta asematasoalue. Joskus yhdistää kappaletta erikokoisia samaan seinään, johon sisältyy ajatus suunnittelun.

Teknologia muuttamisesta "sauma sauma" - paras asennustapa, joka tarjoaa minimaalisen määrän materiaalia. Asema elementtien vierekkäisten rivien sama.

Sisustus keittiössä esiliina

Universal tapa missään muodossa.

Laatat pinnan kiven

Yhdistelmä suora ja vino asetteluja.

Diagonaalinen asettelu ja suoraviivainen tapa keittiön talonpoikaistyyliin.

Classic U-muotoinen keittiö

Asennus "vrazbezhku9raquo; Se on hyvin yksinkertainen: jokainen pala uuden sarjan siirretään puoli ruumiin.

Esiliina vaalea sisustus keittiössä

Pystysuora suoritusmuodossa suojakuoren "vrazbezhku9raquo;. Puute tyyli - trimmaus olevien osien täydellinen sarja.

Esiliina harmaa keittiötiilet

Laatta on liitetty toisiinsa suorassa kulmassa. Tällainen järjestelmä on epätavallinen jopa monofonisissa suoritusmuodossa. Valo tasoitus painottaa suuntaan muuraus.

Kiiltävä musta esiliina

Beige-ruskea esiliina kulmaksi keittiö saari

Chess vuori ei ole välttämätöntä käyttää fragmentteja eri värejä, sopii myös laatat, joilla on sama kuvio, jota pyöritetään 90 astetta.

Shakki laatta layout

Elementit viistetty pinottu perinteinen menetelmä "sauma sauma." Erilaisia ​​asematason alue soveltuu väri raidat. Hillitty sävyt yhdistetään sisätilojen väripaletti.

Musta ja valkoinen laatat asematasolla

Keraamiset nauhat sopusoinnussa sävy seiniin ja julkisivut.

Oranssi ja harmaa laatat

Tällaisessa layout, voit käyttää kahta tai useampaa väriä.

Valkoinen ja keltainen laatat keittiössä esiliina

Harkitse koko kuulokkeen, valitsemalla laatat. Korkeus suojakuoren on useimmiten 500-600 mm, parempaa viimeistely jatkua vielä muutaman senttimetrin (aloitettava ylemmän tason kaapit).

Muita vaihtoehtoja esiliina leikata erityisessä materiaalia.

Tärkein etu on muotoa - ainakin prosessissa leikkaus vuorauksen pinnan.

Mustat laatat paneelien

Puolalainen kokoelma Inwencija - 100x100 mm. Tuottaja: Opoczno. Yhdistelmä kahden sarjan - «Lemonka9raquo; ja «Bez9raquo;.

Neliö laatat esiliina

Huomaa asennus keramiikka 10x10 cm vaatii tiettyjä taitoja. Laatta sauma saada yli vuoden telakointi suuria laattoja.

Jotkut valmistajat tuottavat simulointi Tällaisten laattojen, yhdistyvät useat elementit yhteen (200x200, 200x300, 300x300, 300h400 mm). päin kertaa tässä tapauksessa vähenee. Prosessi on vähemmän työvoimavaltaista (käytettävissä paitsi ammattirakentajille).

Sellainen keramiikka muistuttaa muuraus. "Kabanchik9raquo; sopii sisustukseen neo-klassista, modernia tai klassista tyyliä.

Valkoinen laatat alle tiili keittiössä

koko rivi: 65h120, 75h150, 85h285, 100h200, 100h250, 150h450 mm.

Valkoinen "kabanchik9raquo; valinneet useammin kuin muut sävyt. Periaatteessa laatta tavallinen ja kiiltävä. Väri voi olla tyydytetty, mutta ei räikeä. Lisäksi on olemassa kokoelmia valokuvien tulostamiseen. Usein koriste-elementtejä kuvata marjoja, yrttejä, kukkia, hedelmiä ja muita symboleja, jotka täydentävät kulinaarisen teema.

Corner keittiö kaasu kattila

Asennus pulmapeliklassikko parasta jättää ammattilaisille, jotta sen pinta on osoittautunut mahtava, siisti silmukkaa. Sillä vuori omiin käsiinsä, ostaa keraamiset alle joko kiinnitetty verkkoon.

Klassinen keittiö esiliina mosaiikki

Vihreä keraaminen keittiössä mustavalkoinen julkisivut

Tärkein taustalla - valon laatat. Valitsemalla isokokoisia viimeistely, älä ylikuormita pinnan väri. Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä suoritusmuodossa - upotukset ja pastellimaalausten raita. Väri yhdistyvät saumausta keraaminen kangas.

Pastelli kokoelma laatat

Valkoinen esiliina laimennettiin vihreitä viivoja mosaiikki.

Valko-vihreä esiliina keittiössä

pastelli alue

Minimalismia keittiö huone: laconic julkisivut ilman kahvoja, kiiltävät pinnat, puun rakenne, kivi työtasot, kermainen beige kirjo sisätila.

Keittiö julkisivut puuta

Uusklassismi mustavalkoisia sävyjä.

Beige suora keittiö uusklassinen julkisivut

Minttu seinät, kivilattia ja kermainen koostumus asetettu. Korkea kalusteet ei näytä hankalaa, koska siinä valoa varjossa.

Vihreä esiliina valkoinen keittiö

LED-valaistus tuo helpotusta keraaminen tiilet, osoittaa määrän muuraus.

Vihreä ja valkoinen keittiö esiliina

Diagonaalinen asettelu yhdistettynä koriste paneelit. Viimeistely simuloi vuotiaiden kivi. Tämä yhdistelmä sopii klassiseen tyyliin.

Lävistäjä layout ja keraamiset levyt keittiössä

Sininen aksentti musta ja valkoinen sisustus keittiön.

Sininen esiliina valkoinen keittiö

Vihreä mosaiikki keittiössä

Terrakottakaakeleita näytöstä suojaa seinää kosteutta pesuvyöhykkeellä.

Terrakottakaakeleita keittiössä

Musta aksentti valoa vasten sisustus.

Musta valkoinen keittiö laatta

Insertit hedelmät sekoitetaan taustan sävy raidat ja valoisa laatat. Nämä kokoelmat ovat useimmat valmistajat. Sisustus voidaan dispergoida koko pituudelta, tai keskittynyt yksi osa.

Kirkas laatat asematason

Lime valkoinen keittiö esiliina

Ornamentti tilkkutäkki tulee käyttää varoen. Kirjava kuvio voi aiheuttaa ärsytystä, jos menosuuntaan miehittää suuri alue. Tämä koristavat sekamelska seinät ja upotettu lattiaan, toinen osa leikata ja keittiökalusteiden on suunniteltu tarkoin värejä. Tässä huoneessa ei tunne väsymystä väristä runsautta.

Tilkkutäkki keittiössä mustan kiven työtaso

Sekoittamalla eri muodoissa ja väreissä. Monimutkainen muotoilu näyttää harmonisesti, käyttämällä kahta perustyyppiä väriä.

Sininen ja vihreä keittiötiilet

Mosaiikki esiliina kirkas segmentteihin. Seinät ja lattia tukee sävy mosaiikki.

Oranssi ja keltainen mosaiikki

Yleensä sisustus kalliimpaa kuin tausta-aineistoa. Kustannuksista huolimatta, mikä tarkoittaa tässä ratkaisussa, ei todellakaan. Koristeellisia yksityiskohtia koristavat esiliina, laimentaa yksitoikkoinen väri.

Beige esiliina sisustus

Epäsäännöllinen ääriviivat, jäljitelmä ikäinen tiililaatat tai kivi soveltuu kuulokemikrofonin maalaistyyliin ja Provence.

Valkoinen keittiö jonosta ja beige keraaminen esiliina

Sisustus, joka havainnollistaa luonne. Seepiansävyisinä kuva toistuu julkisivujen.

Työtaso kuten marmoria keittiössä

Mosaiikit sopivaksi keittiö tyyliin. Tärkeintä - valita oikea malli ja laajuus.

Mosaic lasi insertit

Etätunnisteiden kukka koristeet löytyvät usein klassinen kokoelmista keramiikkaa, Provencen, ja maa. Kuva laatta levitetään yhtä tai useampaa osa (4-6 kpl).

auringonkukat esiliina

Yhteisiä piirteitä décors: 500h300, 600x400, 600x600, 800x600 mm.

Soveltuu moderni sisustus valokuvan laatat abstraktio, kaupunkiympäristön ja tyylitelty kulinaarisia kuvan.

Harmaa-valkoinen julkisivut keittiössä

Punainen esiliina lasia

Peili. Tämä materiaali mahdollistaa visuaalisesti laajentaa aluetta, mutta pysyvä heijastus esineitä voi luoda epämukavuus arjessa.

Peili mosaiikki keittiössä

Metallia. Metalloitu sarjan Ferrum tyyli. Tuottaja: CTC Trading. Joten päällystetään laatat lattiat, seinät, julkisivut, portaat, pylväät, sokkelit rakennusten tulisijojen.

Metalli keittiössä

Venäjä ja Valko-Venäjällä. Tehtaat Venäjällä ja Valko ohjaavat kustannukset ostaja ja keskisegmentissä. Suunnittelun sadot italialaisia ​​tuotteita, mutta viimeistely ainekustannukset ovat huomattavasti pienemmät.

Suosittu yritykset: Atlas Concorde Russia, Kerama Marazzi, Uralkeramika, Cersanit, Italon, Keramin, Falcon, Azori, Estima jne

"Provans9raquo sarja; (Kerama Marazzi, Venäjä).

Keraamiset laatat tyyliin Provence

Italon Kuvitus, tilkkutyöt (300h300h8 mm). Maa: Venäjä.

Koristeena keittiö esiliina

Provence Keramin (27,5h40 cm). Alkuperämaa: Valko.

U-muotoinen keittiö kiinteiden

Puola. Suosituin tehtaan venäläisille ostajille: Paradyż, Opoczno, Tubadzin jne

Kiina. Suosio kiinalaisten tuotteiden rakentamisen markkinoilla on suuri. Lähinnä kiinalaiset yritykset tuottavat mosaiikki, joka kopioi Espanjan ja Italian tuotteita, ei vain ulkoisesti vaan myös valmistustekniikka. Tämä lähestymistapa mahdollistaa voit ostaa tarpeeksi hyvä tuote edullisesti.

Espanjassa. Tärkein indikaattori tämän maan - laatu. Neutraalilla alueella on suosittu espanjalainen laatta. Myös Espanjan valmistajat tekevät aitoa luonnon kuvioita - kiveä, puuta tai betonia. Tuote täyttää paljon sisustus - seinämaalaukset, rajoja tai pieniä lisäyksiä 4-6 elementtejä.

Suosittuja merkkejä: Porelanosa, STN Ceramica, TAU, Ceracasa jne

Italia. Plussat Italian tuotteita: jännittävä muotoilu, suuri värivalikoima, epätavallisia muotoja. Suurin haitta - kustannuksia.

Tavaramerkit: Atlas Concorde, Cisa FAP Ceramiche, Tagina, Marazzin.