Esiliina keittiön laatta suunnittelu kuva

Laatat esiliina keittiön - tyylikäs ideoita kaikille!

Yksi kohokohdista keittiössä remontti luoda esiliina työalueella. Pääsääntöisesti tähän tarkoitukseen, monet meistä valita laatta, joka kestää korkeita lämpötiloja ja likaa.

Laadukasta laatat esiliinan keittiö on paitsi käytännöllinen myös esteettisyys, voit luoda mukautetun suunnittelu viihtyisä ja mukava koti.

Keittiön esiliinat - pääosa suosikki ruokia

Päätehtävä asematason - suojaa seinien höyryn, likaa, rasvaa, kuumaa höyryä ja muita epäpuhtauksia. Useimmissa tapauksissa, esiliina peittää pinnan seinämän työalueen, mutta joissakin tapauksissa, menetelmä vyöhykejaon - laatat sopivat vain vyöhykkeellä lieden ja pesuallas.

Korkeus vaipan riippuu useista tekijöistä:

Jos päätät ripustaa seinälle kaapit on pienempi, niin esiliina olisi oltava alhainen. Kääntäen, mitä korkeammalle asentaa seinäkaapit keittiökalusteita, sitä suurempi on oltava suojaesiliinan.

Tärkeä rooli on myös välinen etäisyys keittotason ja liesituulettimen. Talojen varustettu kaasu uunit, ovat hyväksyneet säädöksiä, joiden mukaan välimatka liesi ja liesituulettimen tulee olla vähintään 75 cm.

Laskettaessa koon esiliina suunnittelijat suosittelevat harkita seuraavia sääntöjä:

 • laatta pitäisi mennä muutamia senttimetrejä keittiön kaapit ja työtasot;
 • estämiseksi kosteuden ja lian välisen sauman työtaso ja seinä on tarpeen suojata koriste jalkalista istutettu silikonin;
 • Älä käytä huokoisia materiaaleja;
 • väliset liitokset laatat pitäisi olla minimaalinen ja sileä. Optimaalinen ratkaisu on käsitellä erityinen saumausta liitokset, jotka estävät kosteuden ja lian kertymistä.

Muista, kallis ja alkuperäiset laatat esiliina keittiön tekee jokaisen keittiön sisustus kalliita ja tyylikäs.

Keittiön esiliinat voi tulla keskeinen osa sisätilojen keittiön. Jos olet päättänyt keskittyä juuri tähän osaan, valitse laatat erivärisiä, koriste insertit tai paneelit kirkkaita kuvia. Nykyään valtava suosittu esiliinat värikkäitä valokuvatulostuskasetti, jota voidaan soveltaa mihin tahansa kuvan haluat.

Universal valkoinen keittiö esiliina sopii mihin tahansa tyyli ja suunnittelu huone, mutta on muistettava, että tämä laatta sinun täytyy päivittäistä hoitoa. Laimentaa valkoinen esiliina auttaa kirkas väri insertit ja koristeellisia yksityiskohtia. Nykyään suosittu värit keittiö laatta esiliina ovat: norsunluu, samppanja väri, kermainen ja vaalea beige.

Laatat esiliinan keittiöön - suosittu materiaalit

Luoda keittiö esiliina käytetään:

Laatat esiliinan keittiöön - valokuva

Etu käyttää keraamisten laattojen luoda esiliina on helppo asentaa ja moitteeton ulkonäkö pitkän ajan kuluessa. laattojen valmistajat tarjoavat monenlaisia ​​värejä ja sävyjä, kuvioita ja koristeellisia yksityiskohtia, joiden avulla jokainen löytää vaihtoehto, joka täyttää kaikki vaatimukset. Ainoa haittapuoli - jos päätät muuttaa keittiön esiliina, joudut käyttämään paljon vaivaa poistaa seinästä nykyisen laatta.

Photo laatat keittiön esiliina on ainutlaatuinen sisustus mistään keittiöön. Kuten laatta, keraamiset ja vastaavat ilman pelkoa kosteuden ja lian riittävän kestävä ja käytännöllinen. Muista, että tämä laatta ei voida puhdistaa hankausaineita.

laatta mosaiikki - se on aina tyylikäs ja yksinomainen. Tee keittiö sisustus elävä ja mieleenpainuva käyttävät rikkaat ja erottuvat värit. Mitä haittoja, tärkeintä on se, että laskemme tämän materiaalin vaatii paljon aikaa, suurta huolellisuutta ja kokemusta. Heikko kohta esiliina on hoitaa monet saumat laatan päällä, auttaa ratkaisemaan ongelman erityinen epoksi laastia, joka estää lian kerääntymisen ja rasvasta.

Käyttäen muovista laatat keittiöesiliina kannattava vaihtoehto niille, jotka halusivat korjata keittiö kätensä ja suosii Economy vaihtoehtoja. Asennus laatta vie hieman aikaa ja huolenpitoa se on melko yksinkertainen ja ei vie paljon aikaa. Ainoa haittapuoli - materiaali voi lopulta menettää sen alkuperäisen ulkoasun.

Valitsemalla laatta keittiön esiliina

Suunnittelu ja taitto työalueen tahansa keittiö on erittäin tärkeä näkökohta, koska sinun täytyy päättää, miten se tehdään, ja käytännöllinen ja kaunis.

Tässä tapauksessa esiliina sopii keittiöön keraaminen laatta, joka on yksi parhaita ratkaisuja sekä toiminnallisia ja esteettisistä syistä.

Otetaanpa tarkemmin etuja ja vaihtoehtojen laskelmat laattojen työalueella.

Niin, että keittiö laatta on monia käytännön etuja:

 • Kestää erinomaisesti kosteutta - keittiö on aina jotain keitetään ja puhdistettava, vesi lentävät kaikkiin suuntiin, mutta laatta ei ole vielä mitä!
 • Immuniteetti lämpötilan - on tuote, joka on läpäissyt super-korkean lämpötilan aihion nestrashnye tahansa lämpökuormia.
 • Se ei ime rasvaa ja väriaineet - tämä on erittäin tärkeää, koska keittiön työalue on välttämättä oltava tämän laadun.
 • Hyvä lujuus ja kestävyys - laadukkaita asennus- ja normaalin käytön voi kestää vuosikymmeniä.
 • Laaja valikoima värejä - luetteloissa valmistajien kuten tuhansia eri malleja ehdottomasti jokaiseen makuun ja jokaiseen hintaluokkaan.
 • Se näyttää hyvältä yhdessä muiden pintamateriaalien: luonnonkivi, tiili, puu.
 • Suhteellinen asennuksen helppous.

Jos olet kiinnostunut kotimaan laatat, suosittelemme nähdä yleiskuvan Venäjän valmistajien keraamisten laattojen, joita myös edustaa niitä virallisesti tuoteluetteloiden.

Seuraavaksi tarjotaan kuvan esimerkkejä erilaisten esiliinat laattoja keittiöissä, jotka tehdään modernia ja klassista tyyliä.

Tämäntyyppinen päin työalueen löytyvät keittiössä joka toinen maamme.

Merkittävä tässä on näyttö puhdasta yhden laattojen ja keskikokoiset standardimenetelmiä käyttäen annetun. Tämä esiliina näyttää yksinkertainen ja luotettava, ja on monipuolisin ja talousarvion tavoitteet.

Tällainen asettelu edellyttää perustaitoja käsitellä laatat, sekä selkeä käsitys työkenttä. Tässä muutamia kuvaavia esimerkkejä valokuvien ja ratkaisuja.

Kuten huomaatte, jopa kaikkein yksinkertaisia ​​laskutoimituksia ja ilman koristeellinen laatta esiliina näyttää kauniilta ja turvallista. Katsotaanpa, miten voit tehdä työ seinään, omaperäisempi ja monimutkainen asentaa erilaisia ​​keraamisten laattojen.

Tämä tyyppi on keraaminen tai Lasilaattojen pienikokoinen. Pienen koon käyttämällä mosaiikki voi levitä erilaisia ​​kuvioita ja malleja.

Esiliina tällä tavalla, sopii pienille keittiöt tai koristella suuri osa työalueella.

Laittaa esiliina mosaiikki omasta, tarvitaan paljon kokemusta tällä alalla. Lisäksi johtuen sen pienestä koosta, mosaiikki kannattaa paljon kalliimpaa kuin enemmän tilaa vieviä malleja.

Tässä yhteydessä on suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilainen tiler, jottei murehtia lopputulos ja raha laatat.

Löytyy usein klassisia koristeita mosaiikki, jossa vain 3-4 väriä. On myös mahdollista asetella malleja puita, hedelmiä, eläimiä. Pelaa värejä näistä pikkutavaroiden yksinkertaisesti lumoava.

Koriste musta ja valkoinen tai musta ja hopea mosaiikki sopii keittiön sisustus art deco -tyyliin.

Suhteellisen uudenlaista keraamiset laatat. Sen huomattavin piirre on ulkoasua - suorakulmainen plitochki pienellä viiste. Valmistus tapa on kahdenlaisia: yksi laatta - yksi tiili tai muutama pieni "siat" laatat keskikokoinen.

Lisätietoja ja kuvia voidaan nähdä meidän tarkastelun laattojen "tornin".

Tuloksena tällaisista laskelmista laatat miellyttävä. Luodaan samalla klassinen, mutta samalla hyvin moderni ja alkuperäinen piirros koriste tiiliä viistetty, joka on mukava esteettinen vaikutus.

Osaa laattojen tällainen vaatii myös ammattitaitoa, erityisesti muodostuminen sisäisten ja ulkoisten kulmat.

Yleisin on puhdas yksittäinen "sika". Mutta on olemassa esimerkkejä kaikenlaisia ​​kirjoituksia ja kuvioita.

"Kabanchik" soveltuu parhaiten koristeluun pienten työalueet keittiössä on pieniä ja keskisuuria.

Toinen esimerkki laskelmat keittiö harsonjakajalle pieni laatat.

Tärkein ominaisuus tämän tyyli on muodostumista Keski- tai useampia koostumuksia, grafiikkaa ja kuvia. Paneelit voidaan säädettyihin tavallisena, mosaiikki ja erityinen, sekä järjestää erilaisia ​​laattoja.

Paneelit työalueella löytyy usein keittiössä tyyliin paikka tai Välimeren tyyliin.

Yhteiset kuviot ovat kuvia eläimistä, hedelmiä, maisemia.

Nähtynä kuvan, perusmalliin keittiö paneelit, yleensä levitä vetokaapissa. Se näyttää hienoa, jos ote on muodossa leikattu tai erityisesti vuorattu laatikot.

Valmistajat keraamisia laattoja keittiön päivittää säännöllisesti luetteloita tuotteidensa ja voi tarjota sinulle, ja muut, ei vähemmän kiinnostavaa väriä ja kihara ratkaisuja.

Esimerkiksi jäljitelmä kivi tai tiili.

Jos pidät tekstuuri puu - tämä ei ole ongelma.

Kuten edellä mainittiin, ylivoimaisesti houkutteleva esiliina laatta työalueet on valmistettu "sika".

Lisää uusia suuntauksia suunnittelussa keittiön voit lukea meidän tarkistaa nykyaikaisten ideoita keittiön suunnittelu.

Saavumme Salon keraamisten laattojen tai tutkimalla sen kantama Internetissä, voit missaa joitakin tärkeitä kohtia. Tämä koskee erityisesti ihmisiä, jotka joutuvat heidän ensimmäinen päivämäärä.

Esitämme käytännön ohjeita, jotka on suotavaa harkita ennen ja jälkeen oston laatta:

 1. 1 Muista tilata hieman -designalue. On sääntö: mitä suurempi laatta, sitä suurempi on leikattu, ja päinvastoin. Tämä pätee erityisesti laattojen vinosti. Kirja 8-10% enemmän, ja sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista vaikeuksista liittyy rebuy.
 2. 2 Muista, että tarpeen tullen ostaa lisää laattoja voi olla edessään kaksi suurta ongelmaa.

Ensimmäinen on se, ettei mallin tarvitset tai erittäin pitkä odottaa sen toimitusaika ulkomailta.

Toiseksi, voit ostaa halutun keraamisia laattoja, mutta sen on oltava toinen sarjatuotantoon ja voi vaihdella väriltään joissakin mikro sävy. Tämä voi tulla kriittinen kysymys, varsinkin laajoilla alueilla.

 • 3. Mitä pienempi laatta, sitä kalliimpaa työt niiden asentamiseksi. Kuivarakennusseokset tai paneelien maksaa 3-5 kertaa kalliimpia kuin työskentelystä suuremmat laatat.
 • 4 Laadunvalvonta - tarkastaa tiilet huolellisesti osapuoli, joka toi sinut puutteessa pelimerkkejä, halkeamia, hankaumia, ammattitaito.
 • 5 Valitse laatat katselemalla valokuvia luetteloissa, esitteissä tai internetissä, mutta tilattava vasta nähtyään hänen elää. Se liittyy siihen, että tulostusväri laatta kuvia lehdistä ovat lähes aina erilainen kuin luonnollinen, väriä.
 • 6 Pienempi keittiö, sitä pienempi tulisi laatat esiliina. Yksi kultaisia ​​sääntöjä rekisteröinnin työalueen.
 • 7 Tarkastellaan lampputyyppi - sama laatta näyttää eri tavalla, kun lämmin ja kylmä valo. Yrittää suostutella myyjä antaa sinulle turvallisuutta näytteiden useita tunteja. Suurissa salongit keramiikkaa harjoitetaan usein.
 • Keraaminen laatta keittiössä esiliina hyvin monenlaisia, ja se on jatkuvassa kasvussa. Toivomme, että kuva yllä, olit nähdä mahdollisia vaihtoehtoja, miten järjestää työalueen ja tehdä päätös siitä järjestely omassa keittiössä.

  11 ideoita koristeluun esiliina keittiössä (51 kuvat)

  Koristelu Keittiön esiliinat tavallista keraamisia laattoja, karkaistua lasia peruskuvatilassa tulostus luettelosta tai seinälevyn muovista tuntuu liian tylsää? Tästä kokoelmasta löydät valokuvan epätavallinen, värikäs, tyylikäs, mutta hyvin todellinen ja käytännöllinen ideoita keittiö esiliinat, jotka on helppo laittaa omaan keittiöön. Valmistettua Krasivayaplitka.ru päällä.

  1. Keraamiset käsintehtyjä laattoja

  Yksilöllisiä viimeistelytarvikkeet - yksi muotivirtaukset sisustus. Trim esiliina laatat, tehty ja maalattu käsin. Hän tekee keittiön suunnittelu erityistä lämpöä, tekee sisätilojen ainutlaatuisen ja korostavat yksilöllisyyttä.

  Laatta tilauksen on erilainen - ja maalattu yksi väri, sileä ja kohokuvioitu. Voimaa ja käytännöllisyys se ei ole huonompi tehtaalta. Mutta pystyt toteuttamaan käsitteitä tai valita idean luettelo.

  Tämä viimeistely voidaan tehdä tilauksesta keraamiseen työpajassa. Mutta jos korjaus budjetti on rajallinen, katso kokoelmia keramiikka tehdas. Monet suuret valmistajat löytyvät valmiita laattoja, joka ulkonäöltään on vaikea erottaa hendmeyda. Vaihtoehdot, tietenkin, sitä vähemmän tulee valita, mitä on saatavilla, mutta hinta on paljon pienempi.

  2. laatta maalaus

  Upeimmat tapa lisätä zest standardin keraaminen pinta - maali esiliina käsillään. Erityistä keramiikkamaalit sinulle Transform edullisen yksivärinen laatat, jos koristele se mielenkiintoinen kuvio. Nyt kuvitella iloa prosessi saada sisäinen lapsi!

  Et tiedä miten tehdä? Käytä sapluuna. Sen helppo tehdä tulostamalla suosikki kuvan Internetistä. Kiinnitä kuva voidaan vetää, aiheuttaen yli 1-2 läpinäkyvällä akrylaattilakkaa. Jos teet sen oikein, voit ihailla remontin Esiliinat vähintään kaksi tai kolme vuotta.

  Valokuvien tulostus laatta näyttää paljon mielenkiintoisempaa kuin tavallinen sisustus, puhumattakaan yksivärinen sileä pinta. Jos FotoDEKOR valikoiman valmiita kokoelmien eivät herätä, harkitse mahdollisuus kuvan laatat tilauksesta. Siirrä kuva keraamiseen pintaan monin tavoin. Luotettavin ja kestävä - käyttävät tarra tekniikkaa. Se maksaa enemmän kestävät paljon kauemmin hame kuviolla soveltaa härmistyksen.

  4. Keinotekoinen kivi

  Kohokuvioitu kuvioitu pinta koristekivet näyttää erittäin vaikuttava. Mutta käytännön kotiäidit, jotka rakastavat kokata paljon, voi kyseenalaistaa käytännöllisyys tällaisen loppuun. On esitetty pinnalla helposti pölyä ja rasvaa Bloom. Välttää ongelmia puhdistus voi olla, jos olet asettanut voimakas huppu ja kattaa pinnan kivi kirkasta akrylaattilakkaa.

  Optimaalinen ratkaisu - antamaan osa seinää Kiukaan taakse pieni paneeli karkaistua lasia, ja loput esiliina koristella kivi. Toinen hyvä vaihtoehto - käyttää keraamiset laatat kiven alla: se on vähemmän huokoinen pinta, joka on helpompi pitää puhtaana.

  5. Valettu puu ja

  Jäljitelmä puuta näyttää hyvältä ja ytimekäs moderni sisustus ja kodikas maa-keittiö. Jos haluat keittiö moderni muotoilu, katsokaa seinäpaneelit MDF viimeistelty muovia, joka muistuttaa puun rakenteen on paitsi ulkonäöltään, mutta myös kosketusnäyttö. "Maalaismainen" sisustus ja asematason voidaan käyttää ja rimat. Tärkeintä - selviytymään sienilääkkeiden ratkaisu ja peitä vesitiivis suojalakkakerroksella.

  6. koriste kipsi

  Seinät on viimeistelty tämän materiaalin, käytännöllisyys vähän huonompi esiliina laatta tai lasista, mutta vain jos oikeus valita viimeistelyn ja noudattamaan tiukasti tekniikka sen soveltamisesta. Lisäksi suosittu "venetsialainen" ja "kuori" on koriste laastarit ovat monia eri vaihtoehdot. Esimerkiksi keittiön tyylillä parvi sopii betonin stukki viimeistely, ja sen maan tai Provence - kannessa oleva vanha seinä craquelure.

  7. Mirror paneeli tai laatan

  Peilipinnassa on super kyky visuaalisesti parantaa pieneen tilaan, jolloin se määrä ja syvyys. Peili esiliina, täydellisesti heijastaa valoa ja saa tumman keittiö kevyempi. Mutta on ilmeinen haittapuoli - vain sellainen lähestymistapa Siisti viimeistely. Tämän väliseinämän sekaannusta on työpinta on kaksinkertaistunut, ja sormenjäljet, vesi tippuu ja roiskeilta rasva on ilmeistä.

  8. Brick tai klinkkeriä laatat

  Kuviopinta näyttää punatiilinen fantastinen yhdistettynä sileä kiiltävä valkoinen julkisivut, beige tai harmaa keittiökalusteet. Johtuen kontrastin värejä ja kuvioita lisää tätä esiliina kuvioitu ja ilmeikkäät jopa kaikkein lakoninen sisustus. Suositukset ovat samat kuin viimeistelyyn tekokivestä - peitä pinta kirkas lakka esiliina, pese se on helpompaa. Toisessa suoritusmuodossa - suojella seinään paneeli on tehty läpinäkyvästä karkaistua lasia.

  9. seinälevy ruostumatonta terästä

  Teräs esiliina sopii täydellisesti suunnittelussa keittiöt loft-tyylinen minimalismi ja korkean teknologian ja täydentää hyvin keittiö moderni muotoilu. Jos et pidä ulkonäköä esiliinat, kokonaan metallia, katsokaa kuva alla näyttää pieni metallinen paneeli. Useimmiten ne kattavat osan seinämän paistopinta (tällainen ratkaisu on erityisen käytännöllinen keittiö, jossa on kaasu-uunit). Loput esiliina voidaan myöntää tekokivestä, muovia, laattoja, lasia tai maalata vedenpitävä maali.

  10. metalli laatta ja mosaiikit

  Suunnittelijat tarjoavat käyttää suunnittelussa esiliinat todellisen laattojen ja mosaiikkien valmistettu metallista tai korkealaatuista jäljitelmä. Keraamiset laatat alle metallin hyvin täydentää asetettu yksinkertainen vaalea tai tumma julkisivujen ja laitteet teräs väri. Vilkkaus sisätilojen lisää vaaleat seinät. Esimerkiksi ne voivat olla punainen, oranssi tai vihreä. Lisätietoa metalli mosaiikki löytyy täältä: http://krasivayaplitka.ru/metallicheskaya-mozaika/.

  Tapetit tarttuva kuva tai naturalistinen jäljitelmä puuta, kiveä, kangasta, tiiliä, hyvä luoda keittiö esiliinat kanssa alkuperäisen suunnittelun. Keittiöt ilman yläkaapit joten voit koristella seinään kattoon asti. Pidentää tapetti auttaa kirkas karkaistu lasi. Sopii parhaiten Optiwhite - kustannukset noin kolmanneksen kalliimpaa kuin tavallista, mutta sillä ei ole ominaista vihertävä sävy pullo, mikä voi vääristää värikuvio tapetit ja pilata kaikki vaikutelman esiliina.

  Näinkö? Säästää linkin ja jakaa ystävien kanssa!

  ! (Arvioi tämä artikkeli jo äänestänyt: 3)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin