Eristys ullakon mineraalivilla katto kylmä

Lämpeneminen kylmä ullakko lattiat: Materiaalit ja menetelmät

Ymmärtää miksi tarvitset eristyksen kylmä ullakko kattoon, olkaamme selväksi, miksi sinun parvi omakotitalossa, ja mikä sen tarkoitus on. Esi-isämme rakensivat talon, joka voisi seistä yli 100 vuotta vanha, mutta sisällä oli lämmin, ja puinen kattorakenne pysyvät kuivina.

Aiemmin lähinnä rakennettu harjakatolla hieman rinne ramppeja. Tämä tehtiin, jotta talven lumi voisi olla katolla. Näin ollen lunta käytetään luonnollista eristys. Ullakolla teimme yksi tai kaksi ikkunaa talvella ja pelastaa suljettu puristettua ilmaa toimi lämmöneristeenä. Kesällä tapahtuu hieman erilainen tilanne. Kattoikkunat auki yöllä jäähtyä ilmaan, ja iltapäivällä, kuumalla säällä, ne suljetaan ilmaan ei lämmitetä säätämällä, tavallaan sen lämpötilaa.

Kun talvella lunta satoi, hän vahvistaa vankan kannen katolle, tulee samalla luonnollinen eriste. Myös korkeissa lämpötiloissa halla ullakolla ei laske alle nollan. Siten ilma ullakon eristyksen ja päällekkäisyys mahdollistaa lämpötilan pitämiseksi rakennuksen tasolla + 20-25 ° C: ssa Katon kaltevuus ei eristä lunta makaa katolla, ei sulaa. Kattotuolitilat järjestelmä pysyi auki, mikä mahdollistaa sen tarkastettavaksi ja korjattavaksi tarvittaessa. Näin ollen, kylmä ullakon eristetty vain päällekkäin.

Jos eristetyt katon kaltevuuden, ullakko lämpenee huoneen, eli ullakon, joka on täysin erilainen toiminnallinen tarkoitus.

Nyt meillä on selvittää, miten eristää ullakkokerroksessa omakotitalossa, ja mitä materiaaleja käytetään eristys.

Materiaalit lämpöeristys ullakko lattiat

Markkinoilla on monenlaisia ​​materiaaleja lämmöneristykseen. Määritetään valinnan kanssa on otettava huomioon ne olosuhteet, joissa eristemateriaalin käytetään:

 1. Materiaalin täytyy säilyttää ominaisuutensa lämpötilaolosuhteissa on -30-30 ° C: ssa Se ei saa jäätyä aikana vakavia pakkaset ja saisi vapauttaa haitallisia aineita kuumalla säällä.
 2. Palonkestäviä eristys on valittava tapauksessa johdotus ullakolla.
 3. Materiaali on parasta valita vedenkestävä, joten kun märkä, hän ei menetä eristäviä ominaisuuksia.
 4. Eristys ei saa nopeasti pakattu, niin kauan kuin mahdollista täyttää tehtävänsä.

1

Ennen kuin päättää, millaista materiaalia eristää kylmän kerroksen parvella omakotitalossa, sinun täytyy harkita, mitä materiaali on päällekkäisyyttä. Jos yläpohjan on puusta palkit, on mahdollista käyttää laatta, rullattu ja irtotavarana eristys. Kun ullakon lattia on tehty betonilaattojen, sitten turvautuneet käyttää raskaita tai tiheä massa levyn lämmöneristeen. Niiden käyttö mahdollistaa tehdä sementtilaastille lattialle.

Materiaalit, joita laattoja ja matot muodossa:

 • mineraalivilla (mineraalivillaa) ja maton;
 • vaahto;
 • suulakepuristettua polystyreeniä;
 • levää;
 • olkia.

 • mineraalivillaa;
 • lasivillaa;
 • vuorivillalle;
 • tikkaat levien;
 • pellava.

Irtotavaran lämmöneristykseen sekä ullakkokerroksessa:

 • kevytsoraa;
 • ecowool;
 • ruoko;
 • sahanpuru;
 • oljet;
 • kuona;
 • Tattari Stipa;
 • Polystyreeni pellettejä.

Lämpöeristys ullakko lattiat puutalossa sinun täytyy suorittaa ympäristön, luonnon ja hengittävä materiaali.

Miten oikein eristää ullakkokerroksessa mineraalivilla

Mineraalivilla - yhteinen ja moderni lämpöeristeenä. Se on tuotettu rullina tai levyinä (matot). Ei lahoa eikä polta, jyrsijöitä ja erilaisten mikro-organismien se ei myöskään ole kauhea.

Lämpeneminen ullakon katon kylmä mineraalivilla alkaa asettamalla vuorausmateriaalin lattialle. Talousarvio vaihtoehto lattialla makasi asfaltilla, mutta kalliimpia ja laadukkaita vaihtoehto - lattia eristää elokuva. Elokuva makasi päällekkäisiä ja liimattu liitokset teipataan tai kiinnitetään sälepohja, jotka kiinnitetään sinkiläpistooli.

Leveys eristys valitaan perustuu vaatimuksiin lämpönormeja kullekin alueelle. Mineraalivilla on sijoitettu viive ja tiukasti ilman aukkoja. Tarkkuudella liimaliitokset teipillä. Sen jälkeen, kun eriste on määrittelynsä palkit laittaa tasaiselle levylle, jolloin muodostuu, on ullakkokerroksessa. Tällainen yksinkertainen ratkaisu luoda kerros mahdollistaa mineraalivillan "hengittää" asianmukaisesti tuuletettu ja, tapauksessa kosteuden sitä. Varoittaa kosteuden mineraalivillaa asetetaan katon vedeneristysmateriaalin.

Tehdyn mineraalivillaa tuotettu Henkilönsuojaimet: tiukka vaatetus, suojalasit, käsineet, hengityssuojainta.

Lämpeneminen yläpohjan laatat ekstrudoidaan polystyreeni

Polystyreeniä tai polystyreeniä ei ole kovin tiheä materiaaleja, joten niitä käytetään silloin ullakkokerroksessa rakenne on palkit ja palkit. Tarvittaessa routaeristyslevyillä kylmänä ullakon eristyksen päällekkäisyys ekstruusio polystyreeni. Tämä materiaali on kovempaa ja näin ollen enemmän tiheä kuin tavanomaisella vaahto. Ennen sen pinta levypakan olisi linjassa. Lämpimällä puolella lattian höyrysulun ei tarvita, koska betonilaatta höyryn läpäisevyys on lähes poissa.

On tasoitettu betonilaattojen pinottu eristys elokuva. Seuraava pinottu laatat suulakepuristettua polystyreeniä ruutukuvio. Nivelet puhaltaa vaahto. Sen jälkeen, kun vaahto on kuivunut ja kovettunut, eristyslevyt on täytetty betonilla perän Kun liuos on kuiva paksuus 4-6 cm., On jo soveltuu käytettäväksi kerroksessa. Vaikka voit mennä eteenpäin ja laittaa tie tahansa lattianpäällyste.

Lämpöeristys kylmää ullakon ecowool

Ecowool - selluloosa, kevyt ja löysä eristys, joka koostuu pääasiassa jätepaperin ja sanomalehtiä. Muut - booraksia ja boorihappoa käytetään palonesto-aine.

Ennen lämpeneminen on välttämätöntä laittaa lattialle elokuva. Selluloosa Kuidunasetuslaite menettely tapahtuu erityisen isku asennuksen. Kerros eriste levitetään kiinteä kansi, luomatta halkeamia. Koska ecowool sisältää suuren määrän ilmaa riittää yleensä kerros 250-300 mm.

Älä unohda, että ajan mittaan, tulee olemaan kutistuminen äiti. Näin ollen soveltaa suurempi ekovaty kerros 40-50 mm.

Lämmittämisen jälkeen kylmän ullakon lattiat ecowool valmis, on tarpeen kostuttaa. Voit tehdä tämän pelkällä vedellä tai liuoksen valmistamiseksi 200 g. PVA liimaa ämpäri vettä. Kostuttaa tavanomainen luuta tähän liuokseen ja hyvin kostuta puuvilla. Kuivaamisen jälkeen pinnalla villa muodostettu kuori - ligniini, joka ei salli siirtää villa.

Kuten näette, menetelmät eristyksen ullakkokerroksessa tarpeeksi. Kumpi riippuu käytöstä kussakin tilanteessa. Tärkeintä on tarkkailla oikea eristys pinoaminen tekniikka! Sitten talosi on aina lämmin, ja käytetyt materiaalit kestävät useita vuosia.

Lämpöeristys ullakko kerroksessa omakotitalon - tehokkaita tapoja pitää lämpimänä

Lämpöeristys ullakon lattialla kotona voit pitää enemmän lämpöä sisälle huoneeseen, eikä käyttää sitä kylmänä ullakko lämmitys. No, jos sitä käytetään kodinhoitohuone (tekninen ullakko) tai ullakolle, ja jos ei ole? Sitten käyttää resursseja lämmitys lämmittämätön ullakko on merkityksetön.

Sen vuoksi on tarpeen tehdä eristyslaatta kylmän ullakon avulla eristekerros. Suorita eristys voi olla ullakolta huonetilaan tai (sisä / ulko). Tämä tapahtuu parhaiten rakentamisen aikana rakennuksen tai juuri ennen lopullista viimeistelyä huoneeseen. Mutta operaation aikana kotona ei ole mitään syytä olla eristää lattiaa katosta ullakolle.

Lämpöeristys yläpohjan mineraalivillaa, vaahtomuovista, sahanpuru, kevytsoran

Paksuus eristys ullakon päällekkäisyys normalisoidaan SNP II-3-79 «Thermal Engineering". Tässä oppaassa annetaan yksityiskohtaisia ​​ohjeita valinnan ja laskentakaava lämmönkestävyys eri eristeiden. Laskelmissa otetaan huomioon paitsi tyyppistä materiaalia, mutta keskimääräinen vuotuinen lämpötila, kesto lämmityskauden, seinän materiaali talon.

Teknologia ullakko eristys riippuu materiaalista.

Vertaileva ominaisuudet lämmöneristys materiaalin yhtä suuri paksuus

Tässä artikkelissa me tarkastelemme suosituimpia lämmittimet.

Lämpöeristys ullakkokerros mineraalivillaa

Mineraalivilla - lämmitin, joka kuidut on järjestetty tietyllä tavalla. Se on tämä satunnaisuus johtaa siihen, että kuitujen väliin on muodostettu turvatyyny, joka raportoi lämmitin ja sen ominaisuuksia. Kuitenkin, tämä sama ominaisuus villa lisää kykyä imeä kosteutta. Tämän välttämiseksi sinun täytyy tietää, miten oikein hoitaa asennuksen mineraalivillaa.

 • korkea tiheys;
 • pitkä käyttöikä;
 • paloturvallisuus;
 • Helppo asennus;
 • Käyttö mineraalivillaa varten eristävän vaakasuoria pintoja se ei johda paakkuuntumisen, liukastuminen ja muodostumisen, seurauksena, kylmäsiltoja.

Niistä puutteet: kyky imeä kosteutta.

Teknologia ullakko eristys mineraalivilla

On olemassa kolme pääasiallista tapaa tyyli villa: vsploshnuyu, lovi tai solun (katso kuva.). Menetelmän valinta riippuu siitä, millainen kuorma on edelleen kuuluu lattialla. Vakain runko saadaan jälkimmäisessä tapauksessa.

Lämpöeristys ullakkokerros mineraalivillaa

Pinoaminen alkaa eristyskalvo. Elokuva tuo höyryä, joka nousee lämmin elintilaa on kylmä ullakko. Laittaa elokuva oikein sinun täytyy huolellisesti lukea etiketti on levitetty. Noudata päällekkäisyyden 100 mm.

Teknologia ullakko eristys mineraalivillaeristys tehdään, kun puiset palkit, niin elokuva on kiertää kaikki ulkonevat elementit. Muuten, palkki voi olla mätä.

Alalla kalvosauma ja ulkonevat seiniä tai muita pintoja, on tarpeen nostaa sen korkeus on yhtä suuri paksuus lämmittimen ja 50 mm. ja liimalla tai teipillä kääritty lautasella lämmittimen.

Running muuttamisesta eristys (villa). Tämä on melko yksinkertainen prosessi. Laatta tai liuska on helppo leikata veitsellä rakenne halutun kokoinen.

Annetun arkki on huolehdittava, jotta ei olla aukko tai mineraalikuitumateriaalia ei puristuu voimakkaasti. Ja sitten, ja toinen johtaa huonompilaatuista eristys. Yleisiä virheitä kuvassa.

a) riittämätön paksuus eristävää materiaalia;

b, c, d) on lueta oikein paksuus eristys ullakon lattiat.

Hyödyllisiä neuvoja asennukseen mineraalivillaa

 • eristys folio lisää vastustuskykyä lämmön menetys materiaalin. Laid foliolevylle alas.
 • lämmitin ei tulisi ulottua säteen. Jos on olemassa tilanne laajentaa säteen puupalkki tai rautateitse lopullinen kokoonpano eristys paksuus.
 • muurattiin kaksi kerrosta ohutta eristys säilyttää enemmän lämpöä kuin paksua. Tässä tapauksessa, levy voidaan pinota porrastetusti riveihin.
 • Jos ullakolla on ulkoneva rakenne-elementtien, kuten hormi on nostettava korkeus eristyksen 400-500 mm. ja korjata sen.

Se toteutetaan vedeneristys lattia, jos ullakolla ei ole tarkoitettu käytettäväksi, ja ristikko järjestelmä ei ole suojattu vedenpitävä kalvo. Jos katemateriaali kalvo erotetaan ullakon, on mahdollista edetä viimeiseen vaiheeseen.

Aluslattian. Se asetetaan päälle lämmittimen ja toimii perustana viimeistelyyn.

Lämpöeristys ullakkokerros vaahtoa

Prosessin asennus tekniikka on samanlainen kuin yläpohjan eristyksen polystyreeni.

Edut ja materiaaleja:

Niistä puutteet: syttyvyyttä.

Teknologia eristys ullakko tai polystyreenivaahtoa

Prosessi asennus jäykkä vaahtoja perustuu yli yksinkertainen ja voidaan tehdä omin käsin. Työ voidaan jakaa kahteen vaiheeseen:

 • linjaus pinta. Laadun varmistamiseksi eristys lattialla pohjan pitäisi olla merkittäviä väärinkäytöksiä. Poistaa tällaiset vaihtelut voivat suorittaa perän hiekka-sementtilaasti.
 • pinoaminen levyt päittäisliitos suoritetaan tai palkkien väliin. Läsnä baari lujuutta lattian.

Lämpöeristys ullakko vaahtoa Luonnos kattavuus

Vaahto on suojattava tuholta elokuvaa kuin asunnoissa ullakolle. Usein käytetyt tai asuin- ullakolle, meidän täytyy jotenkin siirtää, niin päälle vaahtoa tai styroksi paremmat valmiudet Alustan OSB tai tehdä sementti-hiekka tasoite.

Lämpöeristys ullakkokerros sahanpurua

Sahanpuru - hienoksi jauhettua puuta.

 • luonnollisuutta;
 • Koska myrkyllisiä epäpuhtauksia;
 • keveys;
 • aineen saatavuus.

Teknologia eristys ullakko sahanpurua

 • ennen kuin jatkat eristystä niiden sahanpuru varauduttava. Nimittäin, sekoitetaan sahanpuru sementtiä ja vettä suhteessa 10: 1: 1.
 • Valmisbetonin täyttää lattian ullakko ja sujuvaa. On syytä huomata, että käyttö purua eristeenä ilman puitteet voi olla vain muiden kuin asuinrakennusten ullakolle. Muuten, kun kävely lattialla, pakataan puru ja betonilaatan tuhottu.
 • rakentaa kennorakenne tehty palkit. Sisällä jokainen solu kaada liuos sahajauhoa. Etuna tässä menetelmässä on, että yksi voi makasi Brus alustaansa. Ja ullakko sopii käytettäväksi

Lämpöeristys ullakkokerros sahanpurua

Lämpeneminen ullakolla katto keramzit

Paisutettu savi on saatu polttamalla savea.

Liittyvä epäkohta monimutkaisuus talteenotto kevytsorarakeiden korkeuteen ullakon.

Leca käytetään yleisesti siinä tapauksessa, että sinun täytyy tehdä eristys ullakon lattialaattojen.

Teknologia eristys ullakko kevytsoran

Työt tehdään kolmessa vaiheessa:

 • levy tutkitaan läsnäolo halkeamia ja säröjä. Heidän ratkaisunsa on upotettu tai päällystetty paksulle paperille. Ulkonevat elementit vaikeuksia kevytsoran jälkitäyttöön ei luoda.
 • asennettu korin puutavaran. Se jatkaa kivetty alustaansa.
 • löysä eristys kaadettiin levylle ja tasoitetaan tavanomaisessa RAKE. Kerroksen paksuus 250-300 mm. Paisutettu savi voi liikkua rajoituksetta.

Lämpeneminen ullakon katon keramzit Vihje: Kun täyttö kevytsorarakeiden on parempi yhdistää eri koko (halkaisija). Joten on mahdollista välttää onttojen tilojen esiintyminen.

Lopussa karkea lattian tai asennetut kaadetaan hiekan sementtilaasti.

Huomaa, eristys ullakolla puulattiat on joitakin vivahteita:

 • puu rot, ja näin ollen höyry nousee ylöspäin pitäisi kulkea vapaasti. Virheellisestä asennuksesta elokuvien tai muiden kuin ilmatiiviissä tilassa, kuten kateaineen johtaa tuhoon puun tulevaisuudessa.
 • Käyttämällä folio eristys on tarpeen sijoittaa folio alaspäin. Koska puu on suojattu veden tunkeutumisen ja vielä ei kerry vesihöyryä.

Virheet ullakko eristys

 • "Juuri" - käyttää Superdiffuzionnaya kalvo tai höyrynsulkukalvo
 • "On väärin" - luoda erityinen elokuva ilman merkintöjä tai jopa perinteisen elokuvan

Kaavio eristys ullakko eristys eritasoisten alla.

Scheme of eristys ullakon lattiat - 1 Ajo eristys ullakko - 2

Tässä artikkelissa keskitymme tärkeimmät vaiheet ja ominaisuudet eristyksen ullakkokerroksessa omakotitalon, jossa käytetään erilaisia ​​lämmittimiä. Toivomme, että tämä tieto on hyötyä sinulle.

Kommentit (1)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Suositukset eristys kylmää lattioiden ullakon mineraalivilla

House lämpeneminen ei lopu eristävällä materiaalilla vuori seinät, katto ja lattia. Pääsääntöisesti valtaosa yksityisten rakennusten on parvi. Se on myös eristetty, riippuen tarvittavan lämpötilan tilan sisäpuolella. On kaksi tapaa leikata ullakkokerros - lämpimiä ja kylmiä. Ensimmäisessä tapauksessa, koko piiri on eristetty niin, että ilma katon lämmennyt ilmanvaihto. Toisessa menetelmässä leikata päällekkäisyyttä. Se on kylmä ullakon eristyksen käsitellään myöhemmin.

Piirteet lämpöeristys mineraalivilla laatan

Useimmiten kylmä ullakko löytyy monikerroksiset rakennukset. Laatua lämmittävä vaikutus koko lämpöhäviö huoneeseen, sekä pitkäikäisyys katon ja ristikoiden. Parantaa säilyttämistä lämpöä, sinun täytyy laittaa eristys höyryn ja vedeneristys materiaaleja. Alkuperä estää kastuminen mineraalivillaa, joka johtuu nostamalla märkä massa päälle huoneen. Toinen poistaa kosteuden katolta kautta halkeamia, aukkoja, reikiä katemateriaalin.

Parvi eristystyöt suorittaa useammin lattiasta kuin katon pohjakerroksessa. Toimenpiteiden sarja on erilainen ja riippuu valitusta lämmitin.

Monet kuluttajat valitsevat mineraalivillaa - pehmeä, luotettava, edullinen lämpöeriste korkea kokoonpuristuvuus, jonka avulla voit piilottaa jopa epätasaisella alustalla.

Tajusi hän heittää pehmeää laatat ja leikkaa kirjoitusvirhe tai yksinkertainen veitsi riittävän kokoisia.

Positiiviset ominaisuudet mineraalivillaa ovat:

 • korkea palonkestävyys;
 • kosteudenkesto;
 • materiaali ei pelkää jyrsijöiden;
 • helppokäyttöisyys;
 • edullisuus.

Vaikka suhteellinen yksinkertaisuus materiaalin työskenneltäessä mineraalivillaa täytyy käyttää suojakäsineitä, suojalasit, tiukka pitkähihainen vaatteet (peitä aseet kokonaan), ja altis allergisten sairauksien - hengityssuojainta.

Asianmukaisia ​​työkaluja ja laitteita

Korkealaatuisesta eristyslaatta kylmää ullakon mineraalivillaa tarvitaan:

 • höyry (erityinen kalvo tai muovikalvo);
 • vedenpitäväksi (klassinen esimerkki - katemateriaalin);
 • useita rullia / mineraalivillalevyjen (määrä määritettiin eristetyn alueen ilmasto-olosuhteet alueella, samoin kuin haluttu määrä kerroksia eristys);
 • nauha;
 • ruletti, edullisesti noin 5 m;
 • Paperi- veitsi;
 • sinkiläpistooli;
 • vanerilevyt ja levyt (muodostamiseksi osia, jotka on otettu materiaali);
 • lastalla (tasoitukseen / tiivistys lämmitin).

Jos kaikki mitä tarvitset on valmis, on aika siirtyä työhön.

Ohjeet iho ullakko

Asianmukainen eristys kylmästä tarjoaa yhdenmukaisen täytäntöönpanon seuraavat vaiheet:

 1. Tehdyn paroizoliruyuschego materiaalia lattialle. Niitä voidaan käyttää höyryä todiste kalvo, muovikalvo tai glassiinipaperi. Ensimmäinen esimerkki - kallein, jälkimmäinen - helpoimmin. Fit materiaalia päällekkäisiä, liitokset liimataan teipillä tai kiinnitetään ohuilla puun avulla niittejä.
 2. palkit (horisontaalinen kohdat) on muodostettu vanerista tai pieniä baareja. Välinen etäisyys yhdensuuntaisista laudoista tulisi olla pari senttiä pienempi kuin odotettu leveys lämmitin.
 3. Mineraalivillaa tiukasti sopimaan palkkien, suljettu lastalla, jotta vältetään rakoja. Jos sinulla oli laittaa kaksi kappaletta eristys, yhteisen liimattu kiinni.
 4. Edullisesti villa pintakerros säädetyn vedeneristysmateriaalin, niin että se ei saa kastua kerroksessa. Todennäköisesti kerros katemateriaali on jo katon alla, mutta enemmän mielenrauhan on suositeltavaa tehdä tätä vaihetta kylmässä ullakkokerroksessa eristys.
 5. Pinoamisen jälkeen kolme kerrosta suojaa jäätymiseltä parvi ja kosteudelle viiveitä päällekkäin tasainen levyt, jotka muodostavat lattian.

Suorittamalla edellä mainitun suunnitelman - avain laatutyötä. Litteänä lattia päälle lämmitin on pohjapinta viimeistelyyn.

Työskentely materiaali

Verrattuna vaahto, polystyreeni tai mineraalivilla, kuten kertaluokkaa suurempi kuin niiden varotoimia. Lisäksi edellä mainittuja sääntöjä koskien vaatteita, seuraavat vaatimukset on täytettävä:

 • leikatut mineraalivillaa vain vaakasuoralle tasaiselle pinnalle;
 • pino kerros, jonka leveys on pienempi kuin 25 cm;
 • mineraalivillaa eristää putket, ilmanvaihtokuilut, palkit ja muut ulkonevat osat lähellä yläpohjan.

On selvää, että kylmä ullakon eristyksen materiaali tutkittiin - elementtihiukkasten prosessi, joka on monimutkaista ominaisuudet villaa vain. Noudattaminen pinoaminen teknologia tuo lämpöä kotiisi monia vuosikymmeniä, ja käytetään korkealaatuista eristys suorittaa tehtävänsä.

Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

1