Eristys ullakko mineraalivilla sisällä niiden video kätensä

Teknologia sisäinen parvi eristys mineraalivilla

Attic - on lämmin olohuone, joka on suojattu kylmää ulkoilmaa. Lämpeneminen ullakolla omakotitalon sisäpuolelta mineraalivilla omin käsin - mahdolliseksi toteuttaa. Tätä ennen on tärkeää tutkia materiaalin ominaisuudet ja erityispiirteet työskennellä hänen kanssaan.

Rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat valtavan määrän eristyksen vaihtoehtoja. Mineraalivillaeristeellä voidaan suorittaa käyttäen seuraavanlaisia ​​se:

 • Rock (basaltti);
 • lasi;
 • kuona.

Raina on paljon hitaiksi

Kivivillan tuotetaan levyt. Tämä on yleisin materiaali eristys ullakon koska se on helpointa asentaa. Lasivillaa matot myydään kääriytyi rullina. Tämäntyyppinen materiaali on mukavampi työskenneltäessä lämpenemistä. Kuona yksityiskodeissa käytetään harvoin.

Miksi se on parempi käyttää jäykkiä levyjä mineraalivillaa? Tämä johtuu helppous valmistettavuuden ja asennuksen. Lämpeneminen kätensä sisälle ullakon helpompi suorittaa levyihin, jotka säilyttävät muotonsa hyvin ja pystyvät pysymään kattotuolien välisenä kitkan ansiosta. Kiinnitä matto kaltevalla pinnalla on vaikeampaa.

Edut ja haitat mineraalivilla

Lämpöeristys ullakko sisäpuolelta mineraalivilla on seuraavia myönteisiä piirteitä:

 • Korkea suojaa kylmältä;
 • tulenkestävyyden;
 • hyvä äänen eristys (erityisen tärkeää silloin, kun metalli on käytetty kattotiiliä pinnoite);
 • Koska muodonmuutokset lämmityksen ja jäähdytyksen aikana, mikä on erityisen tärkeää, että kakku Kateaineiden, jotka joutuvat alttiiksi liian kuuma kesällä ja talvella jäähdytys;
 • lahonkestävyyden, hometta, hometta ja muita mikro-organismeja vaurioita;
 • vastustuskyky tiettyjä kemiallisia aineita;
 • tehokkuutta;
 • saavutettavuus;
 • työstettävyys.

Kosteus - päävihollinen eristys

Niistä puutteet voidaan tunnistaa tärkeimmät - kyky imeä vettä. Kun kyllästetty vedellä materiaali menettää sen lämpöominaisuudet. Siksi yhdessä eristys ullakon omin käsin sisäpuolelta on tarpeen säätää toimenpiteitä suojatakseen eristyksen kosteudelta ja kuljettaa sen pintaan. Toinen piirre materiaalista - tarve noudattaa turvallisuutta hänen kanssaan. Tässä suhteessa paljon helpompi työskennellä vaahtoa tai Penoplex. Käyttöturvallisuutta mineraalivillaa on pääsy on estetty hiukkasten eristyksen iholla tai keuhkoissa työntekijöiden. Tämän eristys ullakon omin käsin mineraalivilla on suoritettava käsineet, suojalasit, maski ja erityisiä vaatteita, joka ei jätä alttiiksi kehon alueille.

1

Varmistaa tarvittava suoja kylmää vastaan, eristeen paksuus on säädetty oikein. Yleisesti, mineraalivillan paksuus on 150-200 mm, riippuen ilmasto-alueella. Laskea lämmöneristyksen ullakon sisältä, voit suorittaa laskutoimituksia kahdella tavalla.

Sinun täytyy tutkia perusteellisesti JV "Thermal rakennusten suojelu", jotka ovat kaavat ja laskentaan. Menetelmä työläs ymmärtää koukerot laskentatekniikoita tehdä sitä kerran riittävän järkevä.

On tarpeen laskea eristeen paksuus

Laskelmin ohjelmaa

on ohjelma "Mansion" julkisia verkossa. Se on suunniteltu kaksi versiota: verkkoversio ja PC-sovellus. Saat kertaluonteinen laskelma on helpompi käyttää verkkopalvelun. On olemassa kaksi toimintatilaa. Yksi niistä poimii tarvittavan eristeen paksuus tunnetuilla kaikki muut kerrokset, ja toinen tarkistaa valitun tai olemassa rakenne määräyksiä.

Jotta laskelmien suorittamiseksi tarpeen tietää arvot lämmönjohtavuus kaikki materiaalit.

Kun eristys suoritetaan sisäpuolelta ullakon mineraalivillaa, ottaen huomioon seuraavat kerrokset rakenne: headlining, pohja rima (jos kiinteä), eristys. Kaikki tämä on edellä tuuletettu termisen eristekerroksen pinnan ja katteen ei oteta huomioon.

Työskenneltäessä kädet, voit ottaa eristeen paksuus noin, suositusten perusteella tietyn tyyppisen maastossa, mutta se voi johtaa seuraaviin tappiot:

 • Lämpöä alhainen paksuus (siis suuria kustannuksia lämmitys);
 • taloudellinen (jos liiallinen eristys paksuus).

Mikä parasta, kun paksuus valitaan tapauksen. Näin vältetään ongelmat ja virheet.

Laite eristys kakku

Suorittamaan eristys ullakon sisältä omin käsin tulisi noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Tarkista ensin tasaisuutta sijainnin orret. Tämän saavuttamiseksi voidaan käyttää sääntöjä - metallin säleet, joita sovelletaan palkkeihin.
 2. Suorita etäisyyden mittaus kattotuolien välisenä. Optimaaliseen käyttöön mineraalivillan katon suunnitteluvaiheessa olisi otettava askel kattotuolien siten, että selkeä niiden välinen etäisyys on yhtä suuri kuin 580 tai 1180 mm. Tämä mahdollistaa laatan vakioleveydet 600 mm ilman leikkaamista. On helpompi työskennellä vauhdilla 580 mm, mikä on tarpeen antaa vain yhden laatan leveyttä, joten se yksinkertaistaa sitova. Marginaali 20 mm tarvitaan, jotta järjestetään levyn asennuksen aikana, että kitkavoimien ansiosta ilman ylimääräisiä kiinnittimiä. Lisäksi asennus työntövoiman vältetään aukkoja ja aukkojen välillä palkkien ja eristelevyt.

Pinoaminen levyt paarteiden

 • Insulationworks alkaa vasta sen jälkeen, kun jo asennettu vedeneristys ja katto. Tämän tarkoituksena on suojella materiaalia.
 • Jos etäisyys paarteiden eivät vastaa yllä annetut arvot, leikkaus työ tehdään eristyslevyjen. Tässä tapauksessa ovat edellä marginaali 20 mm (leveys eristys jäsenen on oltava suurempi kuin etäisyys kattotuolien valo).
 • Jotta voidaan luoda mineraalivillaa suunnittelussa asennossa, se on hieman puristettu ja kiinnitetty laakerin kattorakenteiden. Tässä tapauksessa, ettei valvonnan romahtaa ja ryppyjä eristyksen pinnalla. On tärkeää valvoa laatua istuvuus materiaalin asennuspaikalle kattoikkunoiden. Tämä edellyttää leikata joitakin ei-vakio-osat eristäminen ja asentaa ne runkoon sekä koko katon pinta.

  On huolellisesti korjata nivelten

 • Lämpeneminen ullakon sisältä sisältää paitsi kattojen eristys, mutta myös seinät (siinä tapauksessa, jos se ei suoriteta ulkopuolella edellisen tasot). Eristää ullakolla tai ulkoseiniä, jotka perustuvat rinteillä, on välttämätöntä rakentaa puitteet. Välinen etäisyys pylväiden suositusten perusteella vastaanotetaan vaiheessa 2. On tärkeää pitää mielessä, että erilainen, joten sinun täytyy tehdä kaksi erillistä paksuuden laskemista (käyttämällä ohjelmaa, joka ei lisää suuresti aika) seinät ja katto lämmön tekniset vaatimukset.
 • Asennuksen jälkeen ullakon eristyksen laatat joudutaan irrottamaan kaikki polut tunkeutumisen kylmää. Tätä tarkoitusta varten, asennus tai sulkemista vaahto ja täyttää välisten liitosten ulkoseinän ja orret ja muita heikkouksia.
 • Estää saada märkä eriste höyry lämmin lähtökohta, asennettu eristys elokuva. Useimmiten sitä käytetään polyeteeni, mutta moderni ratkaisu on käyttää höyrysulun kalvoja. Materiaali tasoitetaan ja kiinnitetään orret on sinkiläpistooli. Vaiheessa niittejä 15-20 cm. Kalvo on järjestetty päällekkäisyys 10-15 cm. kiinnittämisen jälkeen liuskat liimaliitokset kalvo nauha, joka tarjoaa lisäsuojaa eristys luotettavuutta. Eristämisen jälkeen kalvo vahvistaa alemman laatikon, joka pitää mineraalivilla suunniteltuun asentoon ja on suunnittelun lähtökohtana enimmäismäärän.

  Höyrysulku estää kostutus- eristys

 • Lämpeneminen ullakolla tämä on ohi. Voimme vain suorittaa pääesiintyjä. Yleisimmin käytetty asennus kipsilevyjen metalli profiilin. Profiili on kiinnitetty kohtisuoraan orret ruuvit piki ei ole enempää kuin 50 cm. Lisäksi siihen kiinnitetyistä verhouslevyt. Korjausten jälkeen kipsilevy pohja, voit aloittaa viimeistely kattoon.

  Tämä työ voidaan tehdä yksin, mutta se on parempi, jos kaksi rakentajat. Tämä parantaa tarkkuutta työstä, koska yksi henkilö voi pidä kohdetta ja valvoa sen määräysten noudattamista projektin ja toinen suorittamaan asennusta. Eristys ullakko mineraalivilla ei vie paljon aikaa ja ei aiheuta ongelmia prosessissa, jos noudatat suosituksia.

  Sekä asuinrakennuksen ullakolle eristävät paremmin ulkopuolelta. Vain tässä tapauksessa, siirtämällä kastepisteen huoneessa ei kerry lauhde. Tämä on parasta tehdä välittömästi asennuksen aikana katon: ensimmäinen laittaa höyrysulun kalvo, sitten eristys ja pintakerros vedenpitäväksi ja korin.

  Muuttamisesta lämmöneristys välillä kattotuolien

  Eristys voidaan asentaa 3 eri tavalla:

  Kuten ullakon eristyksen voi olla mitä tahansa materiaalia, jolla on alhainen lämmönjohtavuus. Kun se on asennettu kaltevaan runkoon on helpompi käyttää rulla eristys, joka on helpompi pakata ja varmistaa tiukasti jopa kaltevalla tasolla. Kuitenkin, ne vaativat välttämättä luotettavasti eristetty kosteudelta molemmilta puolilta, kuten menetelmässä liotus niiden eristysominaisuudet vähenevät huomattavasti. Toimivampia ovat tässä vaiheessa vaahdotettu polymeerejä. Kuitenkin, koska niiden alhainen palonkestävyyttä, he vaativat lisää verhous tulenkestävät materiaalit.

  Eristys ullakko mineraalivilla

  Kuvaamme vaihe vaiheelta eristys ullakon:

  Talvi eristys ullakon 4 toimella

  Esikaupunkialueilla kodeissa usein läsnä ullakkokerroksessa. Jos se on hyvin varustaa, hän tekee suuren olohuoneen Riippumatta toiminnan ullakko parvea, liike-tai asumistarkoituksiin, on välttämätöntä eristää. Piirrä yleiskuvan kaikenlaisten materiaalien lämmöneristykseen ullakon sekä kuvata vaihe vaiheelta, miten eristää ullakolle.

  Vaiheiden sisällä ullakon eristyksen

  Eristämiseen ullakolla, käyttää erilaisia ​​materiaaleja, mutta ne valitaan tarkoituksesta riippuen tilojen ja ilmasto ominaisuuksia. Perusaineita eristys eri.

  Emme saa unohtaa, että tämä tila tarvitsee paitsi mielenkiintoinen sisustus, mutta myös laadun eristys

  Lasivilla, joka on erittäin halpa ja epäterveellistä.

  Lasivilla eristykseen, on tarpeen noudattaa turvallisuusohjeita - suojavaatteita (haalarit), suojaavat nasopharynx (hengityssuojaimen), suojalaseja ja käsineitä. Lasivilla on hyvin valaistu, hänen tehdyn vieressä pitäisi tupakoida. Siellä kuitulevyä, jota käytetään pääasiassa eristys ullakon kylvyn yläpuolella huonetta.

  Vaahto on suhteellisen turvallinen terveydelle. Positiivinen on sen hydrofobisia ominaisuuksia, hyvä lämmöneristys ja ei kutistu. Negatiivinen on, että vaahto kuten jyrsijät, se on myös helposti syttyvää. Mineraalivillan (tai mineraalivilla) on yksi ympäristöystävällisiä materiaaleja eristys. Se on tiivis rakenne. Vähemmän tätä materiaalia, joka imee itseensä kosteutta asettuu toiminnassa raaka mineraalivilla menettää sen lämpöeristeen toiminto.

  Polyuretaanivaahto täydellisesti levitetään nestemäisessä muodossa tahansa tasossa, täyttämällä jokainen rako. Polyuretaanivaahto on kosteutta kestävä, eivät pidä jyrsijöitä. Se on kuitenkin yksi haitallinen eristeiden.

  Ecowool, yksi ympäristöystävällisiä aineita. Erinomainen eristys, sallii katon ullakolle hengittää ja vapauttaa kosteutta luonnollisella tavalla. Lämpeneminen ecowool mahdollista kaikkein saavuttamattomissa paikoissa. Lämpeneminen ecowool - kokeneimpia teknologia eristys ullakon katon ja seinien. Folio materiaali sopii, joissa korkea kosteuspitoisuus, se on ympäristöystävällinen ja tulenkestävät.

  Diffuusi käytetään vesieristekalvot ja kalvo superdiffuznye kondenssifilmin.

  Höyrysulku käytetään silopaperi tai höyrysulku kalvo.

  Lämmin parvi voi olla ulkona ja sisällä. Katon eristys ullakon, polystyreeniä käytetään, joka on taitettu porrastetulla tavalla pohjasta kiinnitys kiskoon.

  Eristä ullakolle, sinun kannattaa harkita laatu lämpöeristys

  Eristää ja koristella ullakko yläpuolella kylpy, on syytä katsoa, ​​että materiaali olisi:

  • Kosteutta kestävä ja homeen esiintyminen;
  • Säilyttää geometrinen mittasuhteet;
  • pakkasenkestäviä;
  • äänen eristys;
  • Ei syttyvää;
  • Vaaraa ihmisten terveydelle;
  • Sopiva ilmasto-olosuhteet;
  • Älä julkaise hajuhaittoja;
  • Taloudellisesti toteutettavissa.

  Paisutettu polystyreeni on kiinnitetty orret tappien avulla, ylhäältä peitetty vedenpitäväksi kalvon päällekkäin. Mount rima ja katemateriaalin. Älä huolestu, jos et ole lämmennyt ullakolle rakennusvaiheen aikana, se voidaan lämmittää ja rakentamisen jälkeen sekä suuret korjaukset.

  Vaihtoehdot mansardikatto eristys

  Ullakko on vuodelta XVII luvulla, kun Ranskan arkkitehti François Mansard alkoivat käyttää korkean katon suojaan. Tähän mennessä ullakko ei ole vain suunnitteluratkaisua rakentamiseen omakotitalon, mutta myös viihtyisä oleskelutila kotiin.

  Jos päätät eristää ullakolle katon sisäpuolelta käsin käyttäen vaahtoa, kustannukset ovat korjaus olisi demokraattinen

  Koska sen jälkeen kun vaahtoja estänyt kaikki luonnollinen ilmanvaihto on tarpeen tehdä vedeneristys katto.

  Ennen valita eriste, lukea arvosteluja siitä parhaillaan asennusta ja käyttöä sekä eristyksen viistot katot on oma vivahteita. On tarpeen estää kondenssiveden muodostumista ja höyryä, niin että lämmitin voi luonnollisesti ilmanvaihto.

  1. Vaahtolevy liittimeen välillä orret, niin että vaahto mahdollisimman lähellä niitä. Paikoissa, joissa orret istuvuus vaahto kahva vaahto ja anna sen jäähtyä.
  2. Vaahto on asetettava siten, että se ei ole kosketuksissa hydroprotective kerros, jotta vältetään kosteuden takia lämpötilan muutoksia.
  3. Lisätä lämpösuoja käyttäen toista vaahtokerroksen. Toisen vaahtokerroksen, on tarpeen leikata koko vaahto ulkoneva veitsi. Myös, vaahto työnnetään orret ja Intermedia zapenivaetsya vaahto.
  4. Käytä parozaschitu naulattu rima ja kipsilevy.

  Eristää mansardikatto vaahto, vaahto tarvitaan, jonka paksuus valitaan yksilöllisesti, ottaen huomioon rakenteelliset tekijät, katon ja mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa talvella, ammatti vaahto ase.

  Ohjeet: Miten eristää ullakolle sisällä omissa käsissä

  Lämpeneminen ullakolla sisältä omin käsin on helpoin tapa. Voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja: lasi-, vuori-, polystyreenituotteet ecowool. Järjestelmä eristys taitekatto sisällä on tietty sekvenssi (sisällä).

  Käyttöikä katon riippuu siitä, miten hyvin se on tehty

  • Läsnäolo kankaan;
  • höyrysulku;
  • ilmanvaihto;
  • Eristetty materiaali;
  • vedenpitäväksi;
  • ilmanvaihto;
  • Kattotiiliä, sivuraiteelle.

  Ullakon eristetty ecowool suuri, koska ei ole olemassa saumoja, ei kutistu, erinomainen äänieristys ja kosteudenkestävyys. Lämmöneristykseen avulla selluloosakuidun, tarvitaan erityinen puhallus kone, jonka avulla suurin täyttää kaikki tila on eristetty.

  Ennen lämpeneminen on tarpeen tehdä vedenpitäväksi, varmista tuuletusrako.

  Ecowool voidaan soveltaa märkä, kuiva tai yhdistetyllä tavalla. Kuitenkin minkä tahansa sovelluksen, sinun on käytettävä kasvosuojusta. Luoda onteloita puhaltaa ecowool voi käyttää arkkia OSB, kipsilevy tai erityinen elokuva.

  Laadukas eristys mansardikatto sisältä ekologisen villa

  Nykyään on olemassa useita tapoja yläkertaan talon eristyksen. Sijoittaminen lämpöä eristävää materiaalia välillä orret. Tärkein ominaisuus tämän menetelmän saavuttaa tiiviin liitoksen eristys seiniin ja orret ilman toleransseja ja aukkoja. Integroitu eriste, joka yhdistää useita eristeet. Monimutkaisuuden menetelmä - on varmistaa tuuletusrako. Makaa orret vedeneristys ja lämmöneristys.

  Eristävä villa pinoamalla hahtuva puhalletaan tai ruiskutetaan seinää vasten. Tämä prosessi suoritetaan seinään, suljettu vain yhdellä puolella, ja kiinni molemmilta

  Lattia ullakolle voidaan eristää:

  Kotiin ullakon eristyksen, se ei lataudu suunnittelu ja materiaalien valinnassa alhainen paino. Lämpeneminen pääty tehdään samoin kuin muun ullakon, koska he ovat kokeneet merkittäviä tuulikuormat.

  Ennen lämmin kylpy mansardikatto, tarvittava lujuus on tyytyväinen mauerlat yhdistettä ja valmistella paikka lämmittimen.

  Kun käyttö eristyslasin, vuori- tai ecowool on tarpeen käsitellä orret antiseptisiä estää homeelle ja tulta. Eristykseen ei kastu, ja eivät menetä ominaisuuksia, on tarpeen luoda vedenpitävä kalvo tai diffuusiokalvon katon alla.

  Materiaali eristys ullakolla mineraalivilla sisällä omissa käsissä

  Luonnollista ilmanvaihtoa katto, se on tarpeen säätää kuilu katon ja underroof elokuva. Myös venttiili välys välillä tarvitaan ja vedeneristys.

  Korkealaatuista lämmöneristys ullakkohuoneita omin käsin voit laajentaa hyödyllinen alueella

  Luonnollinen ilmanvaihto tarvitaan kosteuden poistamiseen, joka kerääntyy aikana lämpötila muuttuu, sekä sisällä että ulkona.

  Nykyaikaisessa rakentamisessa mökki tai talo, ullakko on suosittu kuin ullakkotila voidaan käyttää asuin- tai paikkansa telineessä. Kuitenkin käyttää ullakko loft omiin tarpeisiinsa, on tarpeen eristää kunnolla.

  Eristämiseen ullakon-mansardikattoihin mineraalivillalla (mineraalivillaa) tarvitaan:

  1. Irrota katon koon ja hankkia tarvittavaa määrää puristetun matot mineraalivillaa. Paksuus mineraalivillaa harkita ilmasto-olosuhteissa (laiha, lämpimämpi).
  2. Mineraalivillaelementtien tiukasti vasten kattotuolien, välinen etäisyys orret on oltava 2 cm pienempi kuin leveys maton, koska materiaali istua käytön aikana. Täytyy eristää porrastettu niin, että kaikki liitokset olivat kiinni, se ei puhalla.
  3. Täydellinen kiinnitys mineraalivillaa notko, käyttää nailonlanka. On parempi vetää hämähäkinverkko ja kiristä.
  4. Asentaa höyrysulku tuotto hlost ja sementti kaikki saumat vahvistettu nauha.
  5. Making laatikko koristamaan levyt telineitä.

  Ne korjata kipsilevy tai vaneri levyt, jotka voidaan sitten liimata tapetti tai jätä luonnosvaiheessa. Päällystää ullakolla sisältä voi olla puu, joka antaa enemmän esteettisiä puutalossa.

  Eristys ullakko mineraalivilla sisällä omissa käsissä (video)

  Jos eristää ullakolle tulee asumaan, kaikki lämmittimet on noudatettava hygieniaa ja terveyttä. Attic eristys tulee olla rauhallinen ja mukava paikka rentoutua, talvi, kesä majoitusta.

  Esimerkkejä siitä, miten lämmin ullakko talvella vierailu (kuva)

  Huomio, vain tänään!

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  1