Eristys seinien sisälle taloon hinta

Contents

Eristys seinien sisällä talossa

Tästä kokoelmasta esittelemme eristystä seiniin sisällä talossa, jota käytetään rakentamiseen tai korjaamiseen. Valitsemalla materiaali olisi otettava huomioon useita tekijöitä: keskimääräinen lämpötila, kosteus, perusmateriaali, eristyksen taso julkisivun merkitys palavuuteen ryhmän budjetista. Tavallisesti käytetään lämmöneristyksen levyjä tai teloja, kun valitaan koko levyjen tulisi verrata järkevää käyttöä materiaaleja. Näitä materiaaleja ovat käytön työnä suorituskykyyn parametreihin ja kestävyyttä.

Hinta eristys seinissä talon sisällä riippuu sen ominaisuuksista, tuottaja, vapauttavat muodot. Ehdotettu materiaaleja ovat helppokäyttöisyys, materiaalien laatua. Ostaa eristys voi tilauksen verkossa tai soittamalla. Jos sinulla on kysyttävää käytöstä tai hankinnan mahdollisuuksia - soita, kerro millainen materiaali on parasta teidän tapauksessa.

Levyt PureOne 34PN - ympäristöystävällinen lämpö- ja äänieristys muodossa paneelien mineraalikuitupohjaisen ja akryylisideainetta. PureOne levyt ovat lisääntyneet mitanpitävää, eivät hajoa eivätkä murene, joka takaa säilyttäminen muodon ja eheyden sekä levyjen asennuksen aikana ja koko elinkaaren ajan. Erinomainen lämmöneristyskyky ja ääntä absorboivat ominaisuudet.

Paroc Extra Light - kevyt palamatonta laatta kivivillan, suunniteltu zvukoteploizolyatsii runko seinät, väliseinät, ullakot, lattioiden ja muiden rakenteiden jossa eriste ei kokee stressiä.

Yksi turvallisimmista ja monipuolisin eristys talot, mökit ja huviloita. Ihanteellinen eristävä runkorakenne seinät, katot ja väliseinät. Aiheuttamatta haitallisia aineita. Ei suihkussa. Se säilyttää muotonsa ja lämmönjohtavuus.

Paroc eXtra Smart - palkkio eristeenä uusi, kätevä ja edullinen paketti, jotka on erityisesti suunniteltu yksityisellä sektorilla. Paroc eXtra Smart on laadukas, turvallinen ja ympäristöystävällinen eristys taloja, huviloita ja mökkejä. Täydellinen lämpeneminen runkorakenteisiin seinät, katot ja väliseinät. Haitallisia päästöjä, pitää muotonsa, ei suihkussa monta vuotta.

Paroc eXtra Plus - yleinen eriste perusteella 40 kg / m3 tiheys basalttivillaan, jolla on parannettu lämmönjohtavuus (10 C on 0,034). Eristys eXtra plus joustava ja kimmoisa, ei kutistu, ei murene eikä menetä ominaisuuksia käytön aikana. Tiheys eXtra Plus levy estää konvektiolämmönsiirron, joka ylläpitää vastus.

PAROC Extra Suomen Standard - eristävää materiaalia samanlainen lämmöneristyskyky Paroc Extra, paitsi laattojen mitat, jotka muodostavat 565h1220 mm vastaavat kaikenlaisten rakenteiden vastaavat Suomen rakennus standardien kotelossa (akselien välinen etäisyys 600h1220mm).

1

Eristys ROCKWOOL Light Bats - valo hylkivä eristyslevyt ovat vuorivillaa perusteella Basalttikivi. Valo Lepakot fyysinen kuormitus lämmöneristeenä kerros runkorakenteet keuhkojen pinnoitteet, katto tilaa, väliseinät, välipohjat, seinät matalien rakennusten, kuten pysty- ja kaltevat seinät ullakon

Eristys Light Bats Scandic - kevyt hylkivä eristelaattoja basaltti villa, jotka on valmistettu Flexi tekniikkaa. Käytetty omakotitalon rakentamista fyysinen kuormitus ja lämpöä eristävä kerros rakenteissa keuhko- pinnoitteiden ullakkotilan, väliseinät, välipohjat, seinät matalien rakennusten, kuten pysty- ja vinoseiniin ullakolla.

ROCKWOOL matot kylpy - kevyt tulenkestävä laatat kivivillan tiheys 40 kg / m3, matot alumiinifoliolla toisella puolella. Levyt kylpy matot on suunniteltu erityisesti käytettäväksi saunaan eristys seinät pari. Kun käytetään levyjä ROCKWOOL kylpy matot eivät vaadi kerros höyrysulku laite.

ROCKWOOL ACOUSTIC Bats - on ääntä vaimentava levyt mineraalivillasta melun eristys rakennusten.

ROCKWOOL ACOUSTIC ABM mattojen - ääntä vaimentava laatat kivivillan tiheys 60 kg / m3 käytetään keskikerrokseen rakenteissa runko-obshivnyh väliseinät ja vuoraukset, lattiat, sekä muita eristys potolkov.Plity akustiset mattojen PRO voidaan merkittävästi parantaa äänieristystä ominaisuudet rakenteisiin.

ROCKWOOL akustiset Batts ABM COP - ääntä vaimentava laatat kivivillan tiheys 60 kg / m3 musta lasikuidusta pinnoitetta. Käytettävät rakenteet ääntävaimentavasta vuoria ja akustiset suojat, melun vähentämiseksi yleisölle, teollisuus- ja asuinalueita.

Miten valita eristystä seiniin maan sisällä talossa: tyypit, ominaisuudet, hinta, asennusominaisuuksia

Walls mökit yleensä melko ohut ja huonosti pidetään lämpimänä. Alentaa lämmittää talo, sinun täytyy oikein eristää rakenteen. Jos ulkoinen eristys ei ole mahdollista suunnittelun piirteet rakennuksen lämpöeristyksen tehty sisältäpäin. Valittaessa eristys seinissä sisällä talossa maassa otetaan huomioon paitsi hinta materiaalista vaan myös sen ominaisuuksia, asennus ominaisuuksia.

Valitsemalla eristys sisäkäyttöön on valtava, mutta ei kaikkia materiaaleja voidaan käyttää lämmöneristykseen seinien

Edut ja haitat sisäinen eristys

Tämän tyyppinen eristys on useita haittapuolia:

Koska koko eristyksen vähentää käytettävissä oleva ala huone - se on erityisen kriittinen pieniin tiloihin.

Koska siirtymä kastepisteen (kondensaatio) tekniikkaa jättämisellä voi aiheuttaa kondensaatiota muotin seinämiin.

Töiden aikana käyttää tilaa elintaso on mahdotonta.

Mutta juuri tätä menetelmää, monet haluavat, koska myönteisiä puolia sisäisten eristys:

Työt voidaan toteuttaa riippumatta sääolosuhteista, joka mahdollistaa eristää huone useita kertoja nopeammin.

Sisäinen eristys on halvempaa kuin ulkoinen.

On mahdollisuus kohdistaa seinät ja muuttaa huoneen sisälle.

Offset kastepisteen sisemmän seinän eristys johtaa kertymistä kondensaatin

Kondenssiveden muodostumista seinille - suurin ongelma sisäisen eristyksen. On olemassa useita tapoja ratkaista se:

käyttäen korkealaatuisia höyrysulku kalvo;

valita eriste, jossa on vähintään lämmönjohtavuus;

viimeistelyyn materiaali kosteutta kestävä kipsilevy on parempi käyttää;

tarjota lisää huoneen ilmanvaihto.

Jollei laitteiden eristys ja suositukset on määrä pätevästi tehdä työtä sisäpuolelta eristystä maalaistalon suorittaa tehtäväänsä ilman kielteisiä seurauksia.

Miten valita oikea lämmittimen

Valinta eristysaineraina vaikuttaa ominaisuuksiin tilojen ja budjetin tulevista teoksista.

Tyyppisiä lämmittimiä käytetään sisäiseen eristys

Usein kotitaloustyön käytetään:

Valittaessa materiaali sisäistä eristys kartanotunnelmasta tulisi harkita useita vaihtoehtoja:

Lämmönjohtavuus eristys - pienempi luku, sitä parempi.

Pakkaskestävyys - esikaupunkien rakennukset lämmitetään ei ole vakio talvella, joten eristys väistämättä vaikuttaa alhaisissa lämpötiloissa.

Kestävyys - säästää lämmittimen, voit joutua tarve korvata teploizolyata 4-5 vuoden.

Ympäristöystävällisiä - sisäinen eriste materiaali ei saa päästää haitallisia aineita.

Lisäksi, kirjataan ja eristys yhteensopiva materiaali, josta seinä. Lasketaan eristeen paksuus on tehty perustuen lämmönjohtavuus itse materiaalin, kuten myös paksuus, sellainen eristetyt seinät.

Lämmittämiseen esikaupunki koteihin usein valita halvin materiaalia ilman tutkii sen ominaisuudet, alustavien laskelmien. Tämä lähestymistapa johtaa turhautumista tuloksia eristys tuottaa lisäongelmia muodossa muotin, sieni, lauhde.

Suurin ongelma on väärä sisäinen eristys - homeen

Mutta myös kallein ostaa lämmitin, tehdä muutama ylimääräinen kerrokset äänieristysseinämistä maassa ei ole mitään järkeä. Etsi kultainen keskitie järkeviä arvioita auttaa ammattilaisia, jotka joutuvat tällaisiin töihin säännöllisesti. Oikea valinta eristys sisustus-, kunnioittaminen tekniikka - Se on todellinen tapa säästää.

Yleisin ja suosituin eristys - mineraalivilla.

Mineraalivilla - suosituin materiaali eristys

Se on kuitumateriaalia. Kuidut muodostetaan ruiskuttamalla tiettyjen kuonan tai basaltti. Tällä tekniikkaa, materiaali on ympäristöystävällinen, luonnollinen.

Villa ei pala, mikä on tärkeää, kun käytetään puutaloja.

Ominaisuudet eri mineraalikuitujen

Tämä eristys on useita etuja:

Vastustuskyky biologisia organismeja. Se ei edistä muodostumista sientä ja hometta.

Hyvä äänieristys ominaisuuksia. Kaoottinen päällekkäin mineraalivillan kuitujen säilyttää erinomaisen ääniaaltoja.

Se ei kutistu, se säilyttää ominaisuuksia tämän tyyppisen eristeen koko toiminta-ajan.

Hengittävyys, joka mahdollistaa säilyttää terveen sisäilmaston.

Moitteettoman toiminnan lämmitin on mahdollista vain yhdessä ylimääräisen kosteuden eristys pala. Kun se altistetaan veden mineraalivilla menettää joitakin sen lämpöä eristäviä ominaisuuksia. Ajan, mineraalivilla voi hajota kuituja, jotka on vaihdettava teploizolyata.

On huomattava, että hiiret ja muut pienet jyrsijät voi järjestää pesä ja liikkuu lasivillaa. Siksi ennen loman kotiin eriste on suojattava jyrsijöitä.

Hiiret valittiin lasivillan pesiä

Piirteet lämpöeristys mineraalivilla: tarve lisämateriaaleja

Työ villan tarpeen käyttää PPE - hienojen hiukkasten kuitu voi saavuttaa limakalvojen ja aiheuttaa ärsytystä.

Tällaisen eristys viimeistely materiaalia seinät on kipsilevy. Sen kiinnittämiseksi seinään käytetyn metallin profiilit ja suspensiot. Lämpeneminen seuraavassa järjestyksessä:

Wall vedeneristys kiinteä - voit käyttää mitä tahansa web-materiaalia. Tapuli- ase vedenpitäväksi kiinnitetty seinään, polku päällekkäisyys noin 15 cm risteyksissä materiaalin.

Pystysuoran seinämän käytetään merkkien 60 cm kätevästi asennus Kipsilevy arkkia (sen vakioleveys 120 cm).

Jälkeen merkintä seinälle metalli ripustimet - vaarna-naulat käytetään tähän tarkoitukseen.

Keskeytetään mineraalivilla kulunut johdonmukaisesti täyttää koko seinään.

Tämän jälkeen suspensioon on kiinnitetty metalli- profiileja, ja ne paroizoliruyuschaya kalvo.

Ruuvien avulla kiinnitetty arkkia kipsilevyä, nivelet shpaklyuyut.

Koska vaiheet seinä mineraalivilla myöhempien viimeistely Kipsilevy löytyy video:

Tuloksena on eristettyyn seinään valmiina viimeistelyä. Se voi olla yhtä rappauksen ja maalauksen ja tapetointia.

Mineraalivilla - eristys on suhteellisen halpaa. Myydään levyinä tai rullina. Standardi koot levyt:

Materiaalin rullat voi valita eri pituudet - 5-12 m.

Kustannukset 1 neliömetriä. m mineraalivilla on seuraava:

50 mm - 50-100 hieroa.;

100 mm - 105-210 hieroa.

Valitessaan mineraalivilla on otettava huomioon paitsi koko levyjen paksuus eristyksen, mutta myös tarve lisätä tarvittavat materiaalit asennusta varten.

Budjetti materiaali olennaisesti 98%, joka koostuu ilmasta. 2% on perusraaka-aine ja komponentit - polystyreeni. Sitä voidaan käyttää eristeenä seinät talon ulkopuolella ja maan sisällä.

Tekniset ominaisuudet vaahdon

Ominaisuudet ja edut vaahdon

Etujen joukossa tämä materiaali:

Monipuolisuuden ja asennuksen helppous. Tätä materiaalia käytetään eristää kaikenlaisia ​​rakenteita. Hän on helppo leikata, asennus ei vie paljon aikaa.

Alhainen hinta. Yksi halvimmista lämmittimet.

Turvallisuus. Toiminnassa se ei muodosta pölyn määrää. Työskentely hänen kanssaan on mahdollista ilman suojavarusteita.

Kuitenkin vaahto - palavan materiaalin suorassa kosketuksessa tulen lakanat helposti syttyvät ja aloittaa pääsee haitallisia aineita.

Vihje! Vaahto eristää puurakennuksia ei ole toivottavaa. Älä missaa höyry käytännössä ei ime kosteutta. Merkittävä negatiivinen - houkutteleva jyrsijöitä. Rotta ja hiiri liikkuu helposti tekemään vaahdoksi, varustaa Burrows.

Yksi haittoja vaahto - palavuus

Erityisesti vaahto seinien

Sen sijaan, että emolevystä profiilit voidaan käyttää puuta. Tällainen menetelmä on erittäin kätevä, kun työskennellään vaahto. Paksuus vaahtolevyn tulisi olla yhtä suuri paksuus tankojen olla oppaita kiinnitys eristys väliin.

Leveydestä riippuen vaahdon valitaan pihkankiinnittämisen palkit seinään. Koko pinnalle tuloksena rakenne on kiinnitetty gidroizolyatsiya.V Tuloksena syvennyksiä väliin vaahto levyjen säde tiukka - se välttää lisäkiinnitysvälineitä. Tarvittaessa saumat ovat täynnä vaahtoa.

Täytön jälkeen koko seinän eristys, se sulkee höyrysulun suoja. Kiinteät päälle arkkia vaneri nivelten shpaklyuyut - pinta on valmis viimeistelyyn.

Seinän eristys vaahto

Standardi koot arkkia vaahto:

Paksuus voi vaihdella 20-100 mm. Kustannukset riippuu vaahdon tiheys materiaalin valmistajan ja alue.

Ostaa Moskovassa vaahto 50 mm voi olla 50 ruplaa per 1 m². m.

suulakepuristettua polystyreeniä

Lämpöä eristävää materiaalia, joka perustuu polystyreeniin vaahtona. Mutta koska valmistustekniikka, penoplex, tehnoleks ym. Tällaisia ​​materiaaleja on parempi suorituskyky kuin analoginen.

Verrataan ominaisuudet suulakepuristettua polystyreeniä vaahdon ja

erinomainen sitoo tehokkaasti lämpöä huoneeseen;

sen pienen paksuuden, kun taas eristetyt seinämät ei oleellisesti vähentää hyötytilavuutta sisällä tiloissa;

keveys ja helppo asennus - samanlaiset vaahto ominaisuuksia;

ympäristöystävällistä - se ei kehittää myrkyllisiä aineita eivätkä vaadi suojaa aikana asennustyöt;

saatavuus - materiaali on suhteellisen halpa.

Tämä materiaali on universaali, käytetään eristeenä seinät talon ulkopuolella maassa, sisäpuolelta, lattia ja katto.

Video näyttää Penoplex lujuuskokeessa, tulipalo todellisissa olosuhteissa:

Tämä materiaali voidaan kiinnittää seinään ilman lisäkoulutusta. Hän ei tarvitse vedeneristys, koska se ei läpäise vettä, mutta jotkut asiantuntijat sanovat, että elokuva ei ole turha. Johtuen pienestä paksuudesta kiinnitetty liimalla tai nauloilla Ripustuskoukku kanssa suuri pää. Täytön jälkeen seinämän eristys, kipsi se.

Tällainen menetelmä on sopiva eristys tasaista seinää. Jos tarvitset yhdenmukaistaa tasoon, ohjaimet voi tehdä ilman.

Seinät, eristetyt Penoplex

Standardi koot arkkia suulakepuristettua polystyreeniä vaahtona:

Eristeen paksuus - 10-100 mm (riippuen merkki materiaalin).

Hinta pakkauksissa eristys riippuu koko, paksuus, materiaalin ja tuottaja laskea laattojen pakkauksessa.

Esimerkiksi penoplex mukavuus maksaa:

1254 hieroa levyt 18 mm: n kokoiset 1185h585h20;

1252 ruplaa 12 arkkia - 1185h585h30 mm;

1234 ruplaa 9 levyjen - 1200h600h40 mm.

Lämpöeristys perustuu selluloosa, joka on valmistettu jätepaperista tai jätepaperia. Suurin eristys - 80% selluloosakuitua. Esillä lisäaineita, jotka estävät palaminen ja mikro- organismien - boorihappo ja booraksi. Nämä lisäaineet ovat käytännössä ei ole ihmiselle.

Ecowool - turvallinen eriste

Ecowool - hyvä lämmöneristys materiaalia, joka sen ominaisuuksia lähes yhtä hyvä kuin muut. Mutta merkittäviä puutteita oli paljon enemmän:

Menetys lämmöneristyskyky ajan - ecowool kohteena kutistuminen.

Kalliit asennus. Suihkutus suoritetaan erikoislaitteet. Tarvittavat perustaidot saada oikea materiaali eristekerroksen.

Lämmittämiseen ecowool käytetään erilaisia ​​teknologioita:

Kullakin menetelmällä on omat erityispiirteensä. Eristävät seinämät käytetään usein märkää menetelmää, jossa tarvitaan erikoislaitteita ja liimalla.

Käyttää erikoislaitteita työskennellä ecowool

Ecowool pakattu suljettuihin pusseihin 13-15 kg. Hinta 1 kg eristys on 30-40 ruplaa.

Mutta kulutus materiaalin riippuu paitsi halutun paksuuden eristekerroksen, mutta myös taitoja taiteilija noudattaminen eristys tekniikkaa.

Mineraalivilla ja vaahto - edullisin eristys seinissä sisällä talossa, hinta riippuu alueen koosta lämmin ja menetelmän eristyksen asennus. Penoplex - kalliimpi materiaalia, mutta et voi luoda edellytyksiä sen kiinnitys seiniin.

Valitse tyyppi, koko, eristepaksuus ilman erityistä kokemusta ja asiantuntemusta ei ole helppoa

Prosessi mineraalivillaeristeen, ja vaahto on lähes identtinen, ja penoplex voi kompensoida sen edullinen hinta ja asennustyöt.

Selluloosakuitu hinta on alhainen, mutta kuljettaa Lämpöeristystyöt käyttö vaatii erikoislaitteita, jotka lisäävät kustannuksia.

Menetelmän valinta eristeiden ja riippuu monista tekijöistä. Ennen työn aloittamista on välttämätöntä punnita "for" ja "vastaan" sisemmän ja ulomman eristeen, miettiä, mitä eriste sopivia tietyssä tapauksessa, määrittää eristeen paksuus, tarvitaan lisää materiaaleja. Siksi on toivottavaa suorittaa osto lämmittimen opettaa toimivaltaiselle urakoitsijan otetaan huomioon kaikki ominaisuudet sisäisen eristysteknologia ja asiakkaiden vaatimukset.

Kuumassa tai kylmässä: eristys seinissä talon ulkopuolella - hinta, tyypit ja katsaus valmistajien

Lämpeneminen taloa - yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat perheen säästöjä. Loppujen lopuksi, jos talo on palanut joka puolelta, lämmityskulut moninkertaistunut. Taitavat käsityöläiset ole suositeltavaa eristää huoneen sisäpuolelta - tämä johtaa paitsi vähenemiseen käyttökelpoista tilaa, mutta myös tuhoaminen seinien takia tiivistymistä seinien väliin ja lämmöneristys, ja siksi se olisi työtä tekevää rakennusten ulkopuolella. Toisin sanoen, eristystä seiniin ulkopuolella, hinta ja tuotannon lämmöneristys materiaalia - se teema keskustelumme tänään.

Wall eristys on erittäin tärkeää pelastaa perheen budjetti

Materiaali perustuu pursotettu polystyreenivaahto- pidetään luotettavin

Miksi sinun pitää eristää ulkoseinät

Syynä on ulkoinen eristys että lämpöeristeet seinissä, teki sisälle huoneeseen ei lämmitä sisäilman rakenne. Tämän seurauksena kylmän kauden, jäähdytetyn seinän sisäpuolella, kondensaatio. Lämmöneristys ei salli sen haihtua, mikä ei ainoastaan ​​edellytä homeen ja homeen välillä eristeen ja seinän. Tämä johtaa melko nopeaan tuhoaminen seinään. Lisäksi kun vuosi tai kaksi talossa alkaa ilmestyä pysyviä haju kosteus, päästä eroon, joka on varsin vaikeaa.

eristys eri materiaalien teknologioiden eroavat

Päinvastoin tulos saadaan lämmittämällä seinien ulkopuolella. Tällöin seinän kunnolla lämmennyt jopa kylmissä - eristys pitää ne viileänä tason ollessa täysin kuiva - koska lämmöneristyksen estää kylmän ilman päästä sisälle. Se on tästä syystä ja julkisivun eristys suoritetaan, pikemminkin kuin seinien sisällä.

Mutta tässä tapauksessa, herää kysymys, miten se on valmis? Nykyaikaiset eristeet ovat täydellinen rappaus tai liittämällä niiden sisustuslaattoja. Se kestää vain tietyn määrän valmistelua, joka mainittiin jo yksi meidän artikkeleita. Mutta miten lämpöeriste tulisi käyttää lämmöneristykseen - päättää itse yleismies. Me puolestaan ​​yrittää helpottaa tätä valintaa ja puhua eri materiaaleja käytetään näihin tarkoituksiin.

Tekniikka on melko yksinkertainen. Suorittaa kaikki työ voi olla jopa yksin

Jotkut eristys ulkoseinät talon valita

Nämä materiaalit eivät ole vain kustannuksia vaan myös vaihtoehtoja niiden viimeistelyyn. Voidaan hyvin olla rapattu, ja toinen - sulkemalla koriste paneelit. Joten ennen kuin valita yhden tai toisen lämpöeriste, on välttämätöntä päättää, millä tavoin lopettaa aletaan soveltaa sitä.

Sillä ei ole väliä, josta se on rakennettu talo - puusta hän, tiili tai betoni. Mille tahansa niistä, voit valita lämmittimen, joka ei salli kosteutta päästä sisälle kotiin, kylmä ja tuuli. Erityisen tärkeää tällaista työtä, jos rakenne vanhan - ovat erityisen alttiita jäädyttämistä. On myös syytä huomata, että on kiireesti lämmittimen asennetaan seinälle talon ulkopuolella maassa, jossa kukaan ei ole koti talvella. Tapauksessa työn laatua lämpötila rakennuksen sisällä keväällä on paljon suurempi ja kosteus on pienempi.

Kovempia lämmittimet on yhdistetty "piikki uraan" tekniikka

Erilaisia ​​materiaaleja lämpöeristys seinät ulkopuolelta

Yleisin materiaaleja käytetään eristeenä, muun muassa:

 • Polystyreeniä tai polystyreeni;
 • Ekstrudirovannyypenopolistirol (penoplex);
 • Polyuretaanivaahto;
 • Mineraalivillalle;
 • Neste eristys.

Erilaisia ​​materiaaleja lämmöneristykseen rakennuksessa markkinoilla tarpeeksi

Nämä materiaalit, lisäksi on eri arvo, ja on erinomainen lämmönjohtavuus toisistaan. Tämä luku on erittäin tärkeää - alempi se on, sitä parempi eristetty rakennus. Mieti, mitä tämä luku näissä lämpöeristeet:

Näiden tietojen perusteella voidaan päätellä noin tiheys materiaaleista, joista paras eriste koteihin muurien ulkopuolella alle kipsi, ja joka on hyvin tuuletettu julkisivujen. Ja mitkä ovat muita ominaisuuksia näiden lämpöeristeet?

Joten toimii asennus ilmanvaihto julkisivujen

Vaahto tai styrox - joissain tapauksissa on parempi käyttää

Tämä materiaali, itse asiassa, on pieni ilmakuplia päällysteen polystyreeniä. Se on jäänyt ilma ilman liikettä, ja toimii eristeenä. Vaahto on suhteellisen pieni kustannus, joka lisää hänen suosiotaan. Vaikka se ei ole ilman haittoja.

Tärkeimmät voidaan kutsua haurastumista ja se ei ole yllättävää, että hän on todella rotilla ja hiirillä. Tapauksissa, joissa jyrsijöiden tehdä itsensä sen reikiä, joiden avulla he voivat myöhemmin liikkua vapaasti ympäri taloa. Tämä on erityisen huono, kun käytetään seinän moderni materiaali, joka koostuu kahdesta arkkia suuntautunut rakennuslevyjä, joiden välissä on polystyreeni.

Koska seinien snaruzhipenoplast erittäin hyvä. Hän sopii hyvin myöhemmin rappaus tai ulkovarusteiden avulla tekokivestä tai seinäpaneelit ja sivuraiteelle.

Tämä ruiskuttamalla polyuretaanivaahtoa käytetään erityistä laitetta ...

Suulakepuristettua polystyreeniä - mikä se on

Tämä materiaali on kalliimpaa, mutta samalla ja teknisiä ominaisuuksia paljon paremmin. Tunnetuin tällaisista eristys seinissä ulkopuolella voidaan kutsua penoplex. Hän on tarpeeksi vahva, vaikka sillä on huokoinen rakenne. Se on erittäin kätevä ja rappaus. Asennus suoritetaan erityinen massat, liimat emäksiä ilman asetonia, mutta paras vaihtoehto on ulkopuoli voidaan mainita erityisiä muovi ankkureita.

lämmitintä ei ole mitään kiinnostusta jyrsijät ja eri tuholaisia. Lisäksi valmistuksen aikana tällaisia ​​aineita käytetään, jotka eivät ole alttiita sientä. Itse asiassa, haitat mutta korkeat kustannukset tällaisen lämmön eriste ei. Levypainoille pienessä, joka mahdollistaa yhdessä hänen voimansa, tekemään työtä lämpenemistä talon ulkopuolella Penoplex yksi henkilö ilman apua.

... Ja tässä on poistaminen ylijäämän kuivauksen jälkeen

Polyuretaanivaahto - mitkä ovat sen edut ja haitat

Tällainen materiaali on tunnettu jo pitkään, ja se on löytynyt sovellutuksia ei ainoastaan ​​lämpöeristeenä. Sitä käytetään täyteaineena nojatuolit ja sohvat, istuimet ja linja-autoissa. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä vaahto, joka tunnetaan lienee kaikille.

Lämmittimen sitä voidaan käyttää ainoastaan ​​paneelin. Sen pehmeä rakenne estää rappaus. Vaikka jotkut yleismies käyttäen vaahtoa lämmöneristeenä, päättymisen jälkeen sen vaneria tai lastulevyä, joka mahdollistaa myöhemmän rappaus seinät.

Hyvä tietää! Valtava haittapuoli on epävakaus korkeille lämpötiloille. Lisäksi, "kiitos" sen kemiallisen koostumuksen, tämä lämpöeriste sytytettynä vapauttaa että erittäin myrkyllisiä aineita, jotka myrkyttävät on melko yksinkertainen, toisin kuin suulakepuristettua polystyreeniä, joka ei kuulu polttaminen.

Suulakepuristettua polystyreeniä ei pelkää kosteutta ja höyryn

Monet puhuvat nyt aiheuttamia haittoja väitetystä varattu tämän materiaalin fenolia. Kuitenkin mielipiteet jakautuivat tutkijat täällä. Jotkut sanovat, että se on täysin neutraali, toiset päinvastoin, väittävät, että vahinkoa ruumiille se aiheuttaa valtavia. Emme ottaa kantaa, rajoittamalla selostus asiasta - tätä materiaalia käytetään nykyään lähes kaikki huonekalut, autoissa ja jopa täytteenä tyynyt. Ja jos se on osoittautunut haitalliseksi, se ei todennäköisesti ole itseään kunnioittava valmistaja uskaltanut myrkkyä ihmisiä.

Mineraalivillaa, sen variantit ja sen mahdollisen käytön lämmöneristykseen

Tämä eriste voidaan käyttää rakennuksen sisällä estää tai ulompi eriste seinät, minkä jälkeen tulevan sivuraiteelle tai seinäpaneelit. Laajimmin saaneensa laitteessa ilmanvaihto julkisivujen lämmöneristys pehmeä katto. Useimmiten tähän tarkoitukseen käytetään lajissaan - levyt tietyn koon basaltti eristys, jonka hinta on suhteellisen pieni.

Näyttää siltä mineraalieristetty levy seinäosan

Mineraalivilla on korkea lämmönjohtavuus ja höyryn läpäisevyys kuin edellisissä suoritusmuodoissa. Se johtuu tästä, ja se on edullisin eristys. Kuitenkin käytettäessä lämpöä talossa on aivan tarpeeksi. Melko epämiellyttävää vääntömomentti voidaan mainita, että työskenneltäessä hänen ruumiinsa alkaa naarmuuntua. Tietenkään ei niin paljon kuin se teki sen edeltäjä - lasimainen, mutta silti herkkiä. Lisäksi se on varsin hauras ja hauras materiaali. Vielä tätäkin eristykset on tuuletettu julkisivu lämmöneriste on käytännössä korvaamaton.

Neste eristys seinään - miten sitä käytetään ja miten se toimii sen tehtävät

Ulkonäöltään muistuttaa lämpöeristeenä paksu maali. Ei ole epäilystäkään, koska se hoitaa tehtävänsä. Kuitenkin se vähentää korkeat kustannukset suosiota - se kaikilla ei ole varaa. Juuri tästä syystä, ammattilaiset neuvovat soveltaa sitä vain nurkkaan ja nivelet säätiön ja seiniin. Jäljelle jäävä alue on parempi kattaa edullisempaa uteplitelem.Vybirat se eristämisessä kaikille pinnoille seiniin on hyvin epätaloudellista.

Vaahto on ensin liimattu ulkoseinän, ja vasta sen jälkeen kuivauksen kiinnitetty ankerov- "sienet"

Tällainen materiaali voidaan jakaa kahteen ryhmään - teplokraska nesteen ja vaahdon. Molemmat tekevät erinomaista työtä paitsi lämpeneminen, mutta myös vedeneristys. Ne eivät ole huonoja laskee kipsi, mikä tarkoittaa, että ne ovat yhteensopivia muiden ainesten kanssa. Hyvä tarttuvuus voidaan käyttää lämmön eristys kaikilla pinnoilla, kuten kivi, betoni, tiili tai puu.

Suuret valmistajat lämmöneristys - yleiskatsaus

Eristevalmistajana Venäjällä varsin paljon. Ja jokainen niistä on hyvä omalla tavallaan, ja siksi ne tarjoavat järkeä luokitus, ei ole mitään järkeä. Joten tänään vain sanoa muutaman sanan kullekin.

 • "Ecover" - valmistaja basaltti laatat erittäin hyvälaatuisia. Lisäksi seinä tuottaa kattotiiliä eristysaineet ja sandwich-elementit.

"Ecover" basaltti laatta pikemminkin laadullisia

 • "Knauf" - sama mineraalivilla, mutta ominaisuus on valmistaja, joka tuottaa sitä, hän ei ole laatat ja kelat. Kerroksen paksuus voi olla erilainen.
 • "Isover" - lasivilla ja lajikkeet. Tämä lämmöneriste on erittäin suuri haitta - tarvitaan kosteuden poistoa organisaatio
 • "Penofol" - basaltti laatta melko korkea laatu, mutta kasvava suosio tuotemerkin toi lämpöä eristävä materiaali on valmistettu suulakepuristetusta polystyreeni.
 • "Technonikol" - tuotemerkki tunnetaan kaikkialla Venäjällä ja on tehtaita eri alueille. Lisäksi katto ja muut Kateaineiden tuottaa laudat Epps ja basaltti lämmittimet.
 • "URSA" - pääasiassa basaltti ja lasikuitu levyt erinomainen laatu
 • "Penoplex" - nimi on tullut synonyymi. "Penoplex" kutsutaan nyt kaikki laudat Epps, valmistajasta riippumatta
 • "Ekoteplin" - ainutlaatuinen ja täysin luonnollinen laatoitus materiaaleja, jotka sisältävät ne, pellavakuituja, tärkkelys ja booraksia.

"Ekoteplin" eriste tuottaa vain luonnon materiaaleja

 • "Astratek" - neste lämmittimet, joilla ei ole analogeja Venäjällä. Laadullinen lämpöeristys saavutetaan lisäämällä kerros vain 3 mm.

Penoplex: erittelyt. Poiminta levy sopiva paksuus, voidaan saada aikaan riittävän lämpöeristyksen seinät, lattia, katto. Puhutaanpa tästä lämmityslaitteen enemmän meidän tarkistaa.

Luetella valmistajien on loputon, kutsuimme muutamia tunnetuimpia.

Piirteet lämpöeristys seinien talon ulkopuolella - tuuletettu julkisivu

Ilmanvaihdolla julkisivun käytetty mineraalivillaa. Yksinkertaisesti sanoen ilman rakentamisen kannalta, seinä menee metalliprofiililla runko, jonka silmäkoko on mineraali, basaltti tai lasikuitua levyjä tai profiilit on kiinnitetty samalla rivillä alhaalta ylös rakennuksen, joiden väliin eriste on sijoitettu. Kun hän sulki erityistä vedenpitävä kalvo. Päin keraamisia-graniitti laatta (yleensä 50-50 cm), jotka on kiinnitetty samaan oppaat erityistä metallinipistimet, nimeltään "rapuja."

Tuuletetut julkisivut eivät ole vain eristys, vaan myös esteettinen julkisivujen koristelu

Siten kehittäjä saavuttaa ratkaisun useisiin ongelmiin kerralla: eristys, höyrysulku ja viimeistely.

Kolmikerroksinen seinärakenne - asennusominaisuudet

Näin ollen tiilestä tai vaahdolohkosta peräisin olevat vähäiset rakennukset ovat usein eristettyjä. Tekniikka on melko yksinkertainen. Rakennus, joka on tehty karkeasta tiilestä, on eristetty ulkopuolelta minkä tahansa polymeerin lämpöeristeen avulla ja sitten se peitetään vastakkaisella tiilellä. Mutta vaikka tämän lämpöeristyksen laatu ei ole huono, tällä menetelmällä on sen haitat. Suurin osa niistä voidaan kutsua eristyksen vähäiseksi pitkäksi ajaksi verrattuna rakennus- ja päällystysmateriaaliin. Vaikka tällainen eristys suosio on melko korkea.

Näin kolmikerroksinen seinä on asennettu

Talon seinämien eristyksen laskeminen: kätevät online-laskimet

Levyjen vaadittavia mittoja ei ole vaikea laskea seinän pituuden ja leveyden mukaan. Tässä paljon suurempi ongelma on vaaditun paksuuden laskeminen, joka riippuu monista eri parametreista, mukaan lukien alue, jossa talo sijaitsee. Siksi suosittelemme käyttämään online-laskimia, jotka suorittavat kaikki laskelmat itse.

Verkkolaskuri laskee puutalon seinien eristyspaksuuden

Online-laskin seinäeristeen paksuuden laskemiseksi vaahtomuovilevyillä

Karttakaavio lämmönsiirron vastusarvon määrittämiseksi

Ulkoisen eristeen asennus seinille

Tällaisen asennuksen tekniikat voivat poiketa seuraavasta viimeistelyn vaihtoehdosta riippuen. Jos tiili- tai sivuraide on suunniteltu, lämpöeristin voidaan kiinnittää liimatuille alustoille (ilman asetonia) tai mastikselle. Mutta tämä menetelmä ei toimi, jos suunnitellaan kipsiä tai laatoitusta tai koristepaneeleja "tiiliksi". Tällöin ensisijainen asennus suoritetaan samalla liimalla ja sen jälkeen porataan reikiä, johon kiinnitetään erityisiä muovisia ankkureita. Sen jälkeen ne varmistavat lämpöeristeen luotettavan kiinnityksen. Tuomme huomionne pieneen koulutusohjelmaan, jossa on kuvaesityksiä.

Artikkelissamme selvitetään, millaisia ​​penoplexia tapahtuu, miten se tapahtuu julkisivun ja vaahdon eristys (teknologia), samoin kuin tämän vastaavan materiaalin edut ja haitat.

Mistä ostaa lämmitin talon seinille ulkona

Voit ostaa tällaista materiaalia sekä Internetin kautta että muilta rakennusmarkkinoilta. Tässä kysymys on hieman erilainen - kustannukset voivat olla merkittävästi erilaisia. Yleensä kun hankit lämpöeristystä verkkokaupoissa, varsinkin suurissa määrissä, voit säästää kunnollisen määrän. Tämä johtuu siitä, että Internet-myyjän ei tarvitse maksaa palkkoja alaisille ja käyttää rahaa tilojen vuokraukseen kauppapaikkaan. Joten ostot saavat merkittäviä etuja. Sama pätee myös sisäseinän sisäseinien eristämiseen.

Eristeiden valikoima rakennusmarkkinoilla on melko laaja

Eristys talon ulkoseinille: online-luetteloiden hinta

Yritetään yleistää erilaisten lämpöeristimien hintoja koskevia tietoja, joita voimme löytää Internetissä.

Erikseen voit määrittää ja uutuus - ruiskutetun eristyspray "POLINOR" 500 ruplan hintaan pulloon (1 kg).

Seinien lämmittäminen mineraali- tai lasivillalla on parempi käyttää hengityssuojainta

Seinien lämmitys on varsin tärkeä prosessi, jota ei pidä laiminlyödä. Ja koska tämä työ ei ole niin monimutkainen, on parempi toteuttaa se omalla kädelläsi. Tämä säästää kohtuullisen määrän, mikä vaatii ammattilaisia ​​heidän työstään.

Toivomme, että tänään annetut tiedot ovat hyödyllisiä sinulle. Jos sinulla on kysyttävää, tiimimme voi mielellään vastata niihin alla olevissa keskusteluissa. Toivomme myös, että jakat kokemuksesi aiheesta, jos sinulla on sitä - se voi auttaa muita lukijoita valitsemaan materiaalia ja työtä.

Ja lopuksi, tarjoamme katsomaan videota lämpöeristeen valinnasta talon seinien lämmittämiseen.

Vastaammeko kysymykseesi? Peruuta vastaus

Otsikkoristikko huoneisiin

Kuukauden kysely

Kaikki oikeudet pidätetään.

Täydellisellä tai osittaisella materiaalien käytöllä tällä sivustolla tarvitaan aktiivinen suora linkki.

1