Eristys lämpimien vesien lattia

Mikä eristys valita vesi lattialämmitys

Lähes jokainen opastusta itse tehdyn veden lattian osoittaa käyttää lämmitintä. Eristävä kerros auttaa tasaisesti jakamaan lämpöä sisätiloihin. Lämmitin kuuman veden lattialämmitys vähentää lämmönhukkaa ja varmistaa tasaisen lämmityksen huoneen.

Miksi tarvitsen lämmittimen veden lattialle

Mukaan asennuksen ohjeita kakku lämmintä vettä lattian alle on tarpeen sisällyttää eristekerros. Vaikka jotkut asennustiimit lay ikävä eristekerros, mutta tämä on törkeä loukkaus lämmitysjärjestelmän pinoaminen sääntöjä.

 • Erityinen lämpöä heijastavan alustan alle veden lattialämmitys toimii näytön ilman, että lämpösäteilyn pois väärään suuntaan. Yksinkertaisesti sanottuna, joiden avulla eristyksen lämmitysjärjestelmä lämmittää asunnossa ei naapureita alapuolella elävien, ja oma asunto.

Tyypit lämmittimet lattialämmitys

Vaikka on olemassa suuri joukko hyvin erilaisia ​​lämmöneristys, itse asiassa se voidaan jakaa vain kahteen luokkaan.

Tämä kategoria sisältää vaahto ja styrox lämpimän veden lattialle. Se etu, polystyreeni järjestelmät on korkea lujuus ja kyky kestää mekaanista kuormitusta.

Ansaitusti suosittuja. Folio heijastava lämpöeristys veden lattialämmitys vähentää paksuutta "kakku". Kalvo heijastaa lämpösäteilyä tehokkaasti.

Kerroksina tulisi näyttää vesi sukupuolta kakku

Valmista kakku tiskin alta on suoritettava noudattaen täysin valmistajan suosituksia. Asennustyöt tehdään seuraavasti:

 • Aluslattian - Pohja on tasainen. Tällä riippuu laadusta jäljellä olevan työn. Pie levyt lattioiden voidaan asentaa ilman täytettä rouhinta tasoite.

Muovinen substraatti asentamiseksi on sijoitettu yksinomaan tasoitettu pohja. Rakentaminen järjestelmä mahdollistaa välittömän muovimattoalus siirtää kaatamalla betoni viimeistely kerros.

Suositeltu eristeen paksuus polystyreeni ei ole pienempi kuin 5 cm. Kiinnitys levyt suoritetaan erityisillä Liimaliuokset risteyksissä lukot testattu vaahto. Joka käsittää lisäksi asennus lämmöneristys tappien avulla "sieni".

Lujuuden lisäämiseksi lattian, suljettu muovipinnoille levyt (DSP, kipsi kuitu, jne.). Polystyreeniä lattia kestää sellaisia ​​kuormituksen lattiatasoite, mutta painaa noin kolme kertaa vähemmän. Top tavanomainen eristys välttämättä trail vahvikeverkon ja asennuksen jälkeen vesi piiri on täytetty betonilla laastilla.

Pinoaminen lämmintä vettä lattiamatto, kuten on esitetty vertailemalla pinnoitteiden (niiden suorituskyky ja monimutkaisuus liittyy kokoonpano), suotuisammin. Sallittu kuormitus järjestelmään polystyreenivaahdon 50 kN / m. paino rakenne mahdollistaa annetun edes korkeissa rakennuksissa ylemmissä kerroksissa, jossa käytettävän betonin kakku on kielletty.

Ominaisuudet muninnan eristys

Asennettaessa lämmitintä tulisi harkita tyyppisiä matot käytetään, koska se riippuu vivahteita tehdyn materiaalin:

 • Top vaahto välttämättä leviää folio substraatti. Lujiteverkko on säädetty, ja jolla putki liitos suoritetaan.

Jotkut vivahteet asennus on eritelty käyttöohjeessa. Tiukkaa noudattamista valmistajan suositusten, on avain kuumuudelle kautta lämmitys lattialämmitys.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Mitä alustan Lay filmin Lattialämmitys

Miten ja miksi vedenpitäväksi veden lattialämmitys

Infrapunalaitteen sauva lämmin lattia alle perän

Hyödyllistä tai haitallista lämmintä vettä lattialle ihmisten terveydelle

Self-asennus veden lattialämmitys asunnossa

Suosituksia vesi lattialämmitys laite maahan

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

Miten valita lämmin lattia eristys veden alla

Lämmin kerros sisältää useita rakenne-elementtejä, joista kukin on omalla tavallaan tärkeä. Ei ole toivottavaa jopa sulkea ne kerrokset, jota jotkut näyttävät olevan tarpeeton. Erityisesti se tulee eristys, jonka tärkein tehtävä on heijastaa lämpöä pois lattian pinta sisälle huoneeseen.

Jos jätämme tämän kerroksen, tehokkuus koko järjestelmän on hyvin pieni - pääosan lämmöstä menee lattia. Suuremmassa määrin kuumenee alemmassa kerroksessa kuin siinä, jossa lattialämmitys on asennettu. Mikä olisi eristys ja miten valita oikea lämmitin lämmintä vettä lattialle, opit tästä artikkelista.

Rakenteellisesti lämmitin lattialämmitys on lämpöä heijastavan pinnan, liikkeen estämiseksi ilman tiettyyn suuntaan. Useammassa Yksinkertaisesti sanottuna, on näyttö, säilyttää lämmön sisälle huoneeseen, eikä antaa sen tunkeutua alemmalle tasolle. Jos on tukea, sinun ei tarvitse lämmittää asunnon naapureita tai metrolla.

Toinen tärkein tehtävä on tukea lämmön epätasaista jakautumista yli pinta-aaltoja. Koska tämä kerros on lämpöä tulee vain itse putki ja lattian tahtoa tuntoaistimuksia epätasaisesti lämmitettiin lämpimällä ja kylmällä osia. Kalvomateriaalia stabiloi konvektiovirtaus.

Lisäksi nykyaikainen eristysmatoista on varustettu erityisillä lisälaitteet helppo silmukkajärjestelmän. Riittää kun makasi tietty kuvio putkipinteellä korjata ne, ja sitten edetä tasoita tai lankku menetelmällä. Yleisesti, tämä menetelmä vähentää asennusaikaa puoli.

Materiaalin valinta paksuus on ensisijaisesti assosioitu katon korkeus huoneessa. Jos korkeus standardin 260 cm, on mahdollista suosia eristeet perustuu paksu - suulakepuristettua polystyreeniä, polypropeenia, korkki, jne. Klo korkeus 260 cm, voidaan käyttää substraattina metalloitu polyesteri kangas tai ohut kalvo.

Lajikkeiden lämmöneristys

Lämmitin vesi-lattialämmitys, jonka arvo riippuu materiaalin laatu ja sen laatu voi olla varsin vaihteleva. Haluan korostaa yleisimmät eristyskankaat, joita käytetään laitteen piilossa lämmitysjärjestelmiä.

Se tuotetaan mattojen muodossa, jossa on suljettu solurakenne (solu polyeteeni vaahto on valmistettu ekstruusiolla). Ainutlaatuisen koostumuksen, se tarjoaa paitsi suojaa lämpöhäviö, mutta myös hyvä ääni ja shumoizolyatorom.

Polypropyleenilevyillä lattialämmitys on hyvät lujuusominaisuudet, mutta myös riittävän joustava niin hyvin käsittelyä asennuksen aikana. Ne kestävät kriittinen lämpötila-arvot vaihtelevat välillä -30 ° C ja + 130 ° C: ssa

Substraatti, joka perustuu korkki kuidun

Erikoisuus Tämän mallin - ekologinen turvallisuus. Korkki substraatti tuodaan rullina, mikä puolestaan ​​mahdollistaa tarvittavan materiaalin määrää varten framings huoneen. Toisin sanoen, ei tarvitse liimata useita arkkeja yhteen.

Tässä Huomautettakoon tärkeä kohta: alue soveltamisen korkki kankaan rajoitettu katon korkeus huoneessa (tunnettu sen annetun pinta nostamalla kerros 30-40 mm) ja riittävän korkea hinta. Koska korkki kuitu on valmistettu yhtenä komponenttina lämmöneriste, on välttämätöntä käyttää ylimääräisiä säteen heijastamaton kerros.

Yksi edullinen ja silti laadukkaita kohteita lämpöä. Lisäksi hyvä lämmöneristyskyky, eristyksen lattialämmitys on erinomainen äänen ja shumoizolyatorom.

Tämä rakennuselementti on erinomainen suorituskyky ja on karkea kangas, joka on valmistettu kivet, lasi ja kuonaa. Lisäksi, jotkut lajikkeet mineraalivillan myös resistenttejä itsesyttymistä, sekä erinomainen hylkivät kosteutta.

Tämä malli on tunnustettu sopivin lämmöneriste sisäiseen lämmitykseen solmuja, jossa lähde toimii kuuman veden putki.

Ekstradutsirovanny polystyreeniä on monia etuja:

 • lisääntynyt lujuusominaisuudet sekä pieni paino;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • kestävyys;
 • kestävyys aggressiivisia aineita;
 • kosteudenkestävyys;
 • kestävyys kriittinen lämpötila olosuhteet - on vaikea pakkaset ja helteen;
 • kyky vastustaa sieni-infektioita ja muotti;
 • käyttömukavuus.

VIDEO: Miten eristää lattiat polystyreenimuoviin

Metalloidun polymeerikalvon emäksen

Se auttaa luomaan luotettavaa suojaa vahingoittumiselta ja muodonmuutos lattiapinnan saattamalla kanssa emäksisessä ympäristössä, joka vallitsee sementin perustuu kutistua.

Metalloitu lavsanovaja alustakalvon, joka estää voimattomuus, on sijoitettu yli koko pinnan, jolle edelleen lämmityselementit voidaan kiinnittää.

Soveltaminen eristys folio, jonka hinta riippuu paksuudesta ja laadusta, voi vähentää lämpöhäviöitä ja parantaa tehokkuutta sisäisen lämmitin.

Edut folio substraatti:

 • tasoittaminen pinnan karkeus;
 • antaa paremman äänieristyksen;
 • kosteudenkestävyys;
 • lämpeneminen kiihtyvyys prosessi;
 • luodaan lämmön epätasaista jakautumista, koska lämmitys lähteet on järjestetty tietylle etäisyydelle toisistaan, ja siten lämmittää kuidun päällyste, ei ainoastaan ​​niitä, mutta myös välillä;
 • Se edistää lämmittää poistettu kantaja, vältetään ylikuumeneminen.

Se suosittelee styroksi laatan, koska tämä materiaali on erinomaiset toiminta-ominaisuudet. Tyypillisesti, lämmitys lämmittää sisäsolmut ottaa polystyreeni paksuus ei ole pienempi kuin 30 mm.

Kanssa kattavan valikoiman innovatiivisia teknologioita ja tänään rautakauppaa ja Internetissä sivustoja voit ostaa lämmittimen lämpimien vesien lattian jo sovellettu kirjuri ruudukko, joka yksinkertaistaa makaa valitun ohjelman. Ei tarvitse tehdä osiot itse, viettää paljon aikaa.

Oikein asennettu lattia Lämmitysjärjestelmä - avain pitää lämpimänä sisätiloissa. Kerätyt asennus ilman eristeiden menettää keskimäärin 30%: n lämmön kokonaan poistaa sen hyödyt ja lisää sekin lämmitykseen. Siksi vähentää kuluja kirjanpitoon sähkön ja lämmön säilyttämiseen täytyy käyttää luotettavaa ja laadukas eristys lattialämmitys.

Laajuus lämmöneristeen varsin laaja. Näistä materiaaleista, voit eristää kellarissa, parveke, ullakko, Loggia, ja muut huoneet, jotka tarvitsevat sitä. Ainoa eristys kangas, joka on esitetty edellä, eivät sovellu viimeistelyyn ulkoisen julkisivut.

"Pravilnaya9raquo; Asennus katto vaatii pakollista asentamista lämpöeristyksen materiaaleja.

Muuten ennemmin tai myöhemmin lattiapinnan ja alueilla, joissa lattian on yhteydessä ulkoseinään laatat, lauhde alkaa muodostua. Lisääntynyt määrä kosteutta, joka kerääntyy sisäpinnalle lattian, voi aiheuttaa homeen ja sieni-infektio, joka sen lisäksi, että ruma esteettistä ulkonäköä kuviointikerroksen, tihkuvat epämiellyttävä haju. Ja tämä puolestaan ​​vaikuttaa negatiivisesti sekä itse rakenteen lämmitys- ja väestön terveyttä talossa.

Eristys lämpimien vesien lattia on, joilla on erityisiä toiminnallisia valmiuksia. Se on vähentää, joissa ei ole tarvetta, lämpösäteilyä. Tämä tarkoittaa, että lämpövirta on suunnattu itse kuumennettiin huoneen, pikemminkin kuin läpi sisävuori ja seinän palkit. Tästä johtuen on mahdollista pienentää tehonkulutusta toiminnan aikana lämmitysyksikön.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua valitsemaan laatua eristävä kangas, joka auttaa luomaan tehokkaan sisällä lämmitysjärjestelmästä.

VIDEO: Mitä sinun tarvitsee tietää vesieristyksen Kerrosten

Phoenix Sirius räjähdys. In potstil tilassa minä nopeutettiin 4 litraa tunnissa. SS oli linnoitus.

 • 01.17.2018 »Moonshine Phoenix - Ihmiset, unelma, tyylikäs, mekaniikka ja muut

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • Eristys lämpimien vesien lattia

  Jos mietit lattialämmitys asennus, sitten kiinnittää huomiota, millaisia ​​kakku, joka on tarkoitus asentaa. Sen yhden kerroksen on lämpimän veden lämmitin kerroksessa. Mutta jos lattia on lämmin, niin miksi on eriste? Ja jos tarvitset sitä, mikä on runsaasti valita? Tämä artikkeli auttaa sinua ei eksyä eri lämmittimet ja valita se, joka parhaiten näkyä konkreettisesti.

  Eristys tärkeänä osana

  Tavoitteena lattialämmitys ei ole vain lämmin tietyllä alueella. On tärkeää varmistaa vähintään lämpöhäviöitä. Yhden piirin noudattaen putkia, joiden halkaisija on 16 mm, ilman mitään vaikeuksia pystyy lämmittämään valun, jonka paksuus on 15 cm. On pidettävä mielessä, että lämpö ei ainoastaan ​​peittää. Se myös suunnattu ja alas. Jos alla on naapureita, jotka lämpiävät huoneeseeni, se ei ole niin havaittavissa. Mutta jos on kellari, lämpöhäviö tuntuvat. Tämä on esitetty paitsi, että ilman lämpötila, mutta myös huomioon median.

  Toinen tärkeä syy, miksi eristys on tärkeää yleisessä pie - yhtenäinen aallon jakelu. Koska lämpötila lämmittimen ei keskity ainoastaan ​​paikka putken läpiviennin, mutta on pinnan yli johdetaan. Tietyt eristeet mahdollistavat helpottaa luomassa piirustus, jossa lasketun putken lämmintä vettä lattialle. Tärkeimmät lajikkeet ovat eristys polystyreenijohdannaiset, valmistettuja tuotteita mineraaleja ja polyeteeni. Jokainen heistä ansaitsee tarkasteltava erikseen.

  Tiedetään lähes kaikille, ja sitä käytetään valmistuksessa ja rakentamisessa pitkään. Edeltäjiinsä on lasivillaa, joista on vaikea poistaa, jottei naarmuuntunut käsissä. Mutta lattialämmitys ei sovellu mineraalivillaa, joka tulee rullina. Tämä johtuu siitä, että sen jäykkyys on riittämätön, ja tästä johtuen eristyksen drenched nostetakaan tasoite. Sovelletaan vain basaltti- tai toisella joka myy levyjä. Tällainen lämmitin on erinomainen indikaattori vakauden puristus. Muista myönteisistä seikoista voidaan todeta;

  • kosteudenkesto;
  • hyvä eristys;
  • riittävä äänieristys;
  • tulenkestävyys
  • kemiallista liuottimia.

  Mineraalieristeiset kutsutaan myös vuorivilla, t. K. Se on valmistettu sulasta kiviä. Eristyksen ole haitallisia epäpuhtauksia ja päästöjen. Sopivat lattialämmitys, jossa on levyn lämmitin tiheys 175 kg m 3. Keskuudessa puutteet tällaisen lämmittimen on selvää, että läsnä on huokosia, jotka kulkevat vettä ja höyryä. Siksi asennus vaatii ylimääräisiä vedeneristys.

  Eristys, joka koostuu polystyreeni ei myöskään ole uutuus. Aluksi tällainen materiaali tunnetaan rakentajat ja käyttäjät vaahtona. Mutta puhdas vaahto on kääntöpuolensa. Vaikka sillä on erinomainen lämmöneristyskyky ominaisuuksia, kuten eristys on hyvin hauras puristuksessa. Tämä johtuu suuria ilmakuplia, jotka on muodostettu valmistusprosessin aikana. Poistaa tämä puute on eristyksen muuttamiseen tarvitaan teknologiaa. Tämän vuoksi ja näytti puristamiseen teknologia. Sen ydin piilee siinä, että rainan muodostusta tapahtuu korkeassa paineessa. Tämän helmiä ilman kanssa lämmitin vastaanotetaan oikea muoto ja pienenevät. Tämä vähentää lämmönjohtavuus on sama paksuus kuin verrattuna tavanomaiseen vaahto. Usean eri kuuluu lämmitin muodossa suulakepuristettujen polystyreeni seuraavista syistä:

  • kevyt;
  • helppo asennus;
  • puristuslujuus;
  • Koska myrkyllisiä päästöjä;
  • erinomaiset vedeneristys ominaisuudet.

  Tällainen lämmitin on harvoin viitataan sen koostumus, yhä useammin nimi kuin "Penopleks9raquo;. Itse asiassa kasvin nimeen, joka on mukana sen julkaisua. Eristys lämpimän veden on parempi ottaa kerroksessa yksi, joka on lukitus päät. Ne leikataan puoli, siten eliminoiden kylmäsiltoja. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja eristelevyjen kanssa pomoja. Tämä pieni ulkonemia-oppaat. Niiden ansiosta putki on kiinnitetty ilman ylimääräisiä leikkeet ja helpompi taipua. Sopivien vettä lattialämmitys lämmitin, jossa on 5 cm: n paksuinen ja jonka tiheys on 35 kg kohti m3, tavallisesti se on merkitty "komfort9raquo;.

  On tilanteita, kun täytyy täyttää perän, mutta katon korkeus ei salli sitä. Jotta voidaan vähentää kokonaiskorkeutta kakku, rullaa sopiva eristys. Useimmiten tämän edustaja toimii polyeteenivaahtomuovien. Itse, tämä materiaali ei ole riittävän tiheästi, jotta niiden korkea lämmöneristyskyky, mutta yksi tai kaksi sen puolin pinnoitettu folio. Sen avulla voidaan vähentää kerroin lämmönjohtavuus 0,037 W / m x 9deg C. Tällainen eristys on kaupallisesti saatavilla, jonka paksuus on 3-10 mm. Monet valitsevat tätä materiaalia, eli. In.:

  • keveys;
  • helppo asennus;
  • Se on edullinen;
  • Usein se on merkitty mitta-asteikko asennusta.

  Folio - metallia, mutta se voi reagoida veden tai muita komponentteja, jotka on sisällytetty seokseen kytkijän. Vahingoittumisen estämiseksi eristyksen, vedeneristyskerros tai otettava tällainen lämmitin, joka on alun perin pinnoitettu lisäksi polymeerin muodostumista. Haitat materiaali voi sisältää pienen vastuksen puristamalla päälle. Ajan mittaan, polyeteeni vaahto pyrkii kutistua, mikä vaikuttaa sen tehokkuuteen.

  Jos olet kannattaja kaikki luonnolliset ja haluavat eristys ei sisällä kemiallisia lisäaineita, niin se on välttämätöntä katseensa korkki levyt. Se on luonnollinen materiaali, joka tunnetaan paremmin ruuhkia, jotka tukkivat viiniä. Teplorovodnost tällainen eristys on samassa tasossa laadullisia penoplekosm, alueella 0,037 W / m x 9deg C. Sen muotoilu on myös mitään ongelmaa. On olemassa vaihtoehtoja eristys, jotka toimitetaan rullissa. Riittävä jäykkyys materiaali ei vaikuta lujuuteen tulevaisuuden siteitä. Haitat suhteellisen korkea hinta ja saatavuus aineiston kaikilla alueilla. Korkki myös imee kosteutta, joten tarvitset useita kerroksia vesieristeitä häntä.

  Eristys alle eri syistä

  Lattialämmitys on asennettu paitsi kodeissa, mutta myös yksityiskodeissa. Jotkut lämmittimet kuumaa vettä lattialle ovat yleismaailmallisia, toiset ovat paremmin tiettyihin tilanteisiin. Esimerkiksi joissakin kodeissa eristys on asettaa maahan, toiset puupalkistossa. Ensimmäisessä tapauksessa ei sovi se, joka imee kosteutta. On harkittava yhteistä tapauksia tarkemmin.

  Betonilaatat käytetään useimmiten asunto tai yksityisten kodeissa kellareihin. Uusissa rakennuksissa, ne voivat olla ilman solmiota, edellyttävät siksi lisähuoltoa. Läsnäolosta johtuen metallin pohjalevyt päällekkäin, ne ovat erittäin hyviä johtimet lämpöä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos he tekevät asennus lattialämmitys, sen tehokkuus on alhainen. Siksi ennen rouhinta tasoite levitetään. Jotkut Masters täyteaineena käytettävän betonin betonitiili. Se luo ylimääräisen ilman, joka antaa lämpöä jättää lukon. Jos pohja on kellarissa tai toiseen huoneeseen, jossa voi olla märkä, sitten alle perän, on toivottavaa antaa vedenpitäväksi.

  Eristeenä lattialämmitykseen, joka luo päälle, voit käyttää näitä lämmittimiä. Herkkiä kosteudelle vedenpitäväksi suoritetaan rouhinta perän ja eristeen päälle ennen kaatamista viimeistely perän. Betonilaattojen ovat hyvässä kunnossa järjestetty kuormaa, joten ongelmia syntyy, tasoitteen paksuuden ei pitäisi olla.

  On tapauksia, kun eriste on tehtävä suoraan maahan. Syynä tähän voi olla erityinen kodin suunnittelu. Ennen työn tarpeen pohjustaa hyvin. Tämä edellyttää syvemmälle sellaiselle tasolle, että alhaalta piste alkuun seuraavaan kerrokseen oli 50 cm. Alempi kerros maaperän on hyvin sullotaan. Jos se on ylijäämä kosteutta, on välttämätöntä kuivata se. Tämä voidaan tehdä käyttämällä vakio ilmanvaihto ja lämmön aseet.

  Päälle kovaksi pakattu perusteella kerrostetun alustan soraa. Sen paksuuden tulisi olla pienempi kuin 20 cm. Se on tasoitettu ja näytetään noin tasolla. Seuraavaksi 20, on täynnä keskirakeinen hiekkaa. Hän on kaikkein kondensoidaan ja poistetaan tasolla. Seuraava askel on sijoitettu eristys, joka estää kehitystä sienten ja liiallinen lämmön siirtyminen. Kalvo on pinottu eristys. Tässä tapauksessa on parempi käyttää penoplex. Se on erinomainen kestävyys puristuksessa ja eivät absorboi kosteutta. On parempi, jos sen paksuus on 10 cm. Lämmitys on yksi pinnoitekerros, ja sen jälkeen vahvistava verkko on valmistettu kaatamalla lattialämmitysputket, minkä jälkeen betonilaatan.

  Lämpeneminen lattian alla veden puutalossa on useita vaihtoehtoja. Jos on karkea betonilattia, on mahdollista toimia tapauksessa lattialaattojen. Jos alle palkit ovat kuivia irtolasteja eristys, voit käyttää lattialämmityksen kuivalla tasoite. Lämmitintä voidaan käyttää suulakepuristettua polystyreeniä kanssa pomoja. Mutta ensin on tarpeen yhdenmukaistaa pintaan puulattia ja makasi hänen vedeneristys. Jos annat katto, se on hyvä käyttää 10 cm paksu eristys.

  Siinä tapauksessa, jossa talo seisoo paaluttamisen, niin sinun on hyvä lämmin kellari. Tämä tapahtuu purkamalla valmiin lattian ja arvioidun valtion viiveellä. Jos ne on jo ilmestynyt sientä, se veisi kaiken kaavittiin pois ja käsittele antiseptinen. Seuraavaksi alapäässä lag täytetyt levyt muodostavat pienen ontelon. Se pitää vedeneristyksen ja eristys päälle. Voidaan käyttää kivivillaa tai polystyreeniä. Toisessa tapauksessa, että sama paksuus mineraalivillan vaikutus on parempi. Seuraava askel on asennettu toinen kerros vedenpitäväksi, ja sitten lattialämmitys järjestelmä kuivalla perän. Joitakin tietoja lämpeneminen prosessia voidaan poimia video:

  Kuten voitte nähdä laaja valikoima lämmittimiä kuuman veden lattialämmitys. Jotkut heistä eivät koske tietyissä tilanteissa, koska niiden ominaisuuksia. Toiset ovat universaaleja. Jos ennen kuin saat tehtäväkseen asennus lattialämmitys, ensimmäinen asia hyvä ääni ja analysoida nykyisiä pohja, jossa se pystyy korjaamaan ja tarvittaessa ennen tehdyn eristyksen.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin