Eristys enimmäismäärän sahanpuru

Sahanpurua eristys katto ja seinät. Miten eristää sahanpuru kattoon käsillään

Olisi typerää sanoa vielä kerran, että nykyään on olemassa valtava määrä lämmöneristeitä. Niitä on useita, ja valmistajan mukaan, ne ovat kaikki hyviä ja on erinomaiset eristysominaisuudet. Mutta onko se todella, vai onko se toinen PR temppu lisätä myyntiä? Samaa mieltä, on aina olemassa riski ostaa tai myrkyllisiä tai hyödytöntä materiaalia. Tämän välttämiseksi palata perusteisiin. Tarkastellaan vanha kunnon sahanpurua lämmitin.

Luonnollisesti piirit eivät todennäköisesti täyttää tehtävänsä, mutta seoksessa muiden komponenttien kanssa - ja miksi ei. Sopivana sementin lisäaineiden, savea ja kalkkia tai muuta sideaineita. Periaatteessa tulos on varsin kunnollinen, voit olla varma siitä. On kuitenkin tärkeää tietää, että ennen käyttöä saatua seosta on käsiteltävä edelleen. Tämä menettely on suuri Bluestone tai jotain. Tämän seurauksena te kaksi kärpästä yhdellä iskulla: ensimmäinen, materiaali ei pala, ja toiseksi, se ei käynnisty termiittejä, muurahaisia ​​ja muita eläimiä. Lisäksi tällainen eristys on erittäin halpa ja erityinen alijäämä ei ole. Sahanpuru hankitaan vain penniä jätteeksi saha. Siksi voimme sanoa, että sahanpuru lämmittimen - se ei ole vain halpaa, mutta myös tehokkaasti.

On etuja ja haittoja materiaalin

Alusta alkaen on syytä huomata, että sirut eivät ole vain sovi lämpöeristys lattian, mutta katto ja seinät. Lisäksi, ei väliä mitä materiaalia teillä on talossa, onko puu, paneeli, tai mitä tahansa muuta, voit käyttää sahanpurua. Tietenkään kukaan ei voi väittää, että se on ympäristöystävällinen ja turvallinen materiaali, joten se voi lämmetä tahansa huoneeseen. Toinen mielenkiintoinen seikka - kaikki toimivat vain manuaalisesti. Voit kuitenkin sanoa, että tämä ei ole ongelma minkään muun eristyksen, ja se on niin. Kuitenkin työskentely sahanpuru on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, ja se johtuu keveys. Mitä hintaa, niin on meidän eriste voidaan pitää halvin. Esimerkiksi ero kustannusten basalttivillaan ja sahanpuru klo talon 150 neliöitä on noin 50-70000 ruplaa. Siksi sahanpurua eristeenä avulla voit säästää rahaa ja samalla ei menetä kannalta lämpö- ja äänieristys.

Kuten edellä on todettu, hakkeen puhtaassa tilassa ei ole mitään etua, siksi on välttämätöntä seoksen valmistamiseksi. Se voi perustua monenlaisiin materiaaleihin. Esimerkiksi hakkeen sementin lämmitin - täydellinen ratkaisu. Samaa voidaan sanoa seosta kalkilla.

Joten, tehtävään, tarvitset noin 10 osaa sahanpurua, 1 osa sementtiä ja samaa kalkkia. Eli osuus näyttää 10: 1: 1. Kaikki tämä täytyy lisätä vähän vettä, joka on sekoitettu antiseptinen ja anti-palaminen. On ymmärrettävä, että eriste ei voida pitää sähköjohtoja ja putkistoja. Koska materiaali viskositeetti on juuri valmistettua, ne voivat olla ilman mitään ongelmia aseta mitään kauko-paikka. Performing vastaavaa työtä käyttäen samaa vaahto on hyvin ongelmallinen. Ja nyt mennään eteenpäin.

On tärkeää valita oikea kerroksen paksuus. Valinta on tehtävä riippuen alueesta, jossa työ tehdään. Jos seinä on tarpeeksi paksuus 15-20 mm, se ei ole suositeltavaa ottaa alle 25-30 mm katosta. Riittää saada paras lämmöneristyskyky. Jos se ei ole mahdollista välttää Sähköjohtojen ja kaasuputket, käytä lämpöä kestävistä materiaaleista - on täysin ratkaise ongelmaa. Sinun täytyy ymmärtää, että palamatonta ainetta vanteita paikat ovat kytkimiä tai johtoja tarvita. Itse asiassa monet ammattilaiset eivät suosittele sementin yhdestä yksinkertaisesta syystä - se imee kosteutta. Laadullinen seos puristuksen alaisena saisi vapauttaa vettä, mutta myös ei pitäisi murentua.

Tämä osa talon tulisi lämmittää huolellisesti ja tarkasti. Tämä johtuu siitä, että katon läpi kestää noin 15-25% lämmöstä, ja se on aika paljon. Ennen kuin aloitat työn tarpeen käsitellä palkkeja ja peittää pinnan glassiinipaperiin. Muita jo valmis seos ja miten se tehdään, ymmärrämme, sijoitetaan kattoon ja tiivistetään tasaisesti. Prioriteetti tehtävästä työstä kesällä, ja tämä johtuu siitä, että seoksen lämmetä ullakolle on kuivaa paljon nopeammin kuin minään muuna aikana vuodesta. Mutta jos päätät eristää kodin keväällä tai syksyllä, sitten eteenpäin. Huomaa, että kuivunut pinta saisi painua ihmisen painoa. Se sanoo, että olet tehnyt kaiken oikein. Crunch sama tässä tapauksessa ei ole varoitus tekijä ja pidetään aivan normaalia. Periaatteessa sillä pöly sisäkattotiiviste käytetään melko usein, ja näyttää hyvää tulosta.

Joskus se voi pitää kodin yleismies käyttää sahanpurua puhtaimmillaan eristää lattiaa. Mutta tämä ei ole suositeltavaa monissa merkittävissä syistä. Paras ratkaisu on käyttää seosten perusteella sahanpurua. Riittää kerroksen paksuus 15-20 cm, mutta se on, että alueilla, joilla lämpötila ei laske alle -20 celsiusastetta. Jokaisessa 5 astetta on tarpeen lisätä paksuus 3-4 cm. Esimerkiksi, lämpötilassa -25 0 ° C vaaditaan 19-24 cm: n paksuinen kerros ja niin edelleen. Tähän mennessä paras ratkaisu lämmöneristystä lattialaatan ovat DSP-prosessoreita. Ne soveltuvat hyvin karkea pinnoite, joka tehdään ilman valmistelutyötä. Mutta parempi ennalta tasaantunut maahan ja laittaa filmin sen päälle. Tämä tulee olemaan vedeneristys. Seuraava on sijoitettu liesi. Tietenkin, eristys sahanpurun käsillään Myös voidaan tehdä, mutta tulos on hieman huonompi. Kuitenkin, se ei tarkoita, että olet tuhlaa aikaa, koska on oikea lähestymistapa, tulet hämmästymään tehdä.

On tunnettua, että läpi kantavien seinien ja sisätilojen väliseinät voidaan jättää riittävä määrä lämpöä. Ainakin hieman tilanteen korjaamiseksi, käytämme sahajauhoa. Korkealaatuista eriste asennetaan kerroksia, joista jokainen on hyvin rammed. Lisäksi on tärkeää riittää alkuun kostealla sekoitus. Tässä tapauksessa sementti alkaa asettaa lähes välittömästi, jonka jälkeen lohko on muodostettu korkea eristyskyky. Joka tapauksessa tällainen lämmitin valmistettu sahanpurusta, niiden kätten, maksaa paljon halvempaa, ja jos oikein asennettu, sinua iloisesti yllättynyt tuloksesta.

On syytä huomata, että hyvät lämpöä eristävät ominaisuudet, on materiaali, kuten savi-betoni. Kuten arvata saattaa, se koostuu savesta, sementtiä, sahanpurua ja kalkkia. Kaikki tämä lisätään veteen. Tuottaa yksi kuutiometri sinun ei liikaa materiaaleja. Meidän täytyy ottaa noin 200 kg sahanpurua, 30 kg sementtiä ja 70 kg kalkkia. Myös saamiseksi korkealaatuisten seos tarvitsee 300 kg savea ja 350 litraa vettä. savi-massa tässä tapauksessa on 500-600 kg / m 3. Kun seos turpoaa, se on vaipallinen savea. Kun lohko kuivuu, sahanpuru lujasti sitoutunut. Tämän seurauksena ne eivät kuulu homeelle. Lisäksi laite on riittävän vahva ja sillä on hyvät toiminnalliset ominaisuudet. On turvallista sanoa, että materiaalin laadusta ei ole huonompi työkaluja ostettu rautakaupasta, mutta hinta on tässä tapauksessa paljon pienempi.

Kuten näette, Lime sahanpurua koska eristeen sopii mihin tahansa kotiin. Sama koskee myös muita koostumuksia, esimerkiksi, sahanpuru betoni, savi, jne. Tänään kuitenkin melkoisesti ovat eristyksen varoen. Yleensä tällainen spekulointi ei ole perusteeton, koska olemme oppineet, että jos halvalla, niin huono ja huonosti. Ennen kuin sille suoritetaan punnita etuja ja haittoja, ja vasta sitten edetä toimia. Monet organisaatiot antavat sahanpurua tai lahjan tai penniäkään, mutta kustannukset kuljetuksen täytyy vallata. Lisäksi on tarpeen ostaa savi, sementti, jne Mutta joka tapauksessa, se on paljon halvempaa kuin ostaa valmiin eristeen. Ja jos teet työn itse, palkkio on myös arvokasta kokemusta, jota voidaan käyttää tulevaisuudessa.

Eristys enimmäismäärän sahanpuru

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Lämpeneminen katto sahanpuru - on käyttää pieniä puun pitämiseksi hukkalämmön huoneessa, joka sopivan käsittelyn jälkeen pinnoitteen muodostamiseksi hyvin lämpöä eristävät ominaisuudet. Kevyt joko yksin tai yhdessä muiden aineiden kanssa vuosisatoja käytettiin lämmöneristykseen Kerrosten, mutta nyt käytetään yhä vähemmän. Eristävä pinnoite perusteella tämän aineen keskustella tässä artikkelissa.

Ominaisuudet sisäkattotiiviste sahanpurua

Pöly - tämä pieni hakkeen tai pöly, joka vapautuu aikana puutavaran käsittelyyn. Lämpeneminen päällekkäisyys rakeisen massan ei kilpailua kriteeri "kustannustehokkuutta", mutta muut ominaisuudet paljon huonompi modernin lämpöeriste.

Ratkaisu päällekkäisyys voidaan soveltaa myös sisäpuolelta, mutta vaikutus on merkityksetön, koska pienet kerroksen.

Edut ja haitat sisäkattotiiviste sahanpuru

Työskennellä pieniä fragmentteja ei ole kovin kätevää, mutta on monia kannattajia tämän menetelmän eristys. Omistajat arvostavat materiaali seuraavat ominaisuudet:

 • Tämä on ympäristöystävällinen materiaali, joka ei synnytä haitallisia aineita ja eivät aiheuta allergisia reaktioita ihmisissä. Liuosta valmistamiseksi käyttää vain luonnollisia komponentteja - sahanpuru, hiekka, savi, kalkki, ja isäntä ei lisää myrkyllisen aineen.

Sisällöltään, on vakavia puutteita, joiden vuoksi monet haluavat ostaa modernia lämmöneristetuotteisiin. Negatiivinen ominaisuuksia ovat:

 • Syttyvyyttä korkeassa lämpötilassa, mikä luo suuren tulipalon vaara ullakolla;

Tekniikka Eristeet sahanpurua

Sammuttaminen kattoon, ostaa vain laadukkaita sahanpurua. Valitessaan, harkitse seuraavat suositukset:

 1. Sillä lämpöeristetty kuivapesu materiaali tulee tuotteita, jotka saivat vähintään yhden vuoden. Käytä elementtejä tuoretta puuta ei, ne pitäisi vielä jonkin aikaa "kypsyä". Muuten se ei tartu sementin läsnäolon takia niiden koostumukseen tiettyjä aineita. Käytettäessä kosteus aineen liuosta ei ole merkitystä.

Pinnan esikäsittely ennen eristys sahanpuru

Ohiajovaran on valmistettu eriste. Parannus on tarjota luotettava perusta, joka kestää suuri paino (jos liuennut) tai jää pieniä fragmentteja (jos puhdas sahanpuru käytetään).

 • Lika ullakolta. Pinnasta poistetaan teräviä osia, jotka voisivat vahingoittaa vedenpitävä kalvo.
 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Eristys enimmäismäärän sahanpuru sementin

Vaihtoehto on yleensä käytetään silloin, kun betonisen lattialaatan. Töihin tarvitaan: 10 kauhat sahanpuru 1,5 vesi ämpäri, ämpäri 1 sementtiä.

 1. Sekoita sahanpuru sementin kanssa puhtaaseen astiaan. Helpottaa prosessia, voit käyttää betonimylly.

Katto eristys sahanpuru ja savi

Tämä menetelmä sopii kattojen yksityiskodeissa. Paitsi eristys pinnoite merkitystä Gidrobarer: virtauksen aikana kosteus imeytyy katon savea ja piti huoneen. Meidän täytyy työskennellä suurten ja pienten fragmentteja. Aluksi, pohja liuosta suuri laittaa sahanpuru pintakerroksen 5-10 cm -. Toinen ilmapallo pieniä fragmentteja.

 • Kaada savi veden kanssa suhteessa 5: 2, ja jättää kostumisen. Sekoita komponentit kunnes viskoosin ilman kokkareita.

Lämpöeristys kattoon ilmoitusten kanssa kalkin ja kipsin

Tämän menetelmän, tarvittavat komponentit sellaisissa suhteissa: sahanpuru - 85% kalkkia - 10%, Alabaster - 5% vettä - tilavuus laimennus kipsi.

Lämpöeristys katto puhdas sahanpuru

Vapaasti virtaava massa voi kaataa ullakolle puhtaassa muodossa, jos esikäsittelyn Antiseptisen lahoneston. Kokenut puutarhurit sitä sekoitettiin lasinsruista tai lehdet tupakan, estää hiirillä.

 1. Parvella lattialle rouhinta paikka eristys elokuva. Ilman sitä turkki kastuu ja nopeasti mätänemään.

Miten eristää kattoon sahanpuru - katso video:

Vaikutus purun käyttöä varten eristys katto voidaan verrata käyttämällä nykyaikaisia ​​tuotteita. Kaikki toimenpiteet suoritetaan omasta, on tärkeää vain kunnolla valmistautua ratkaisu ja tarkkailla pinoaminen teknologiaa, ilman puuttuu joitakin vaiheita.

Sahanpuru lämmittimen kattoon

Tuskin kukaan väittää, että eristys kattojen tarpeellinen ja hyödyllinen. Talvi lämpö este auttaa pitämään lämpöä kesällä, päinvastoin, suojella elintilaa kesän lämpöä. Kyllä ja energian säästöt voivat olla hyvin - kylmässä lämmitys koteloon, lämpö, ​​- sen jäähdytys. Todellakin, katon läpi, jos ei lämmennyt, on vain yksi neljäsosa lämmönsiirron sisä- ja ulkopuoliseen ympäristöön. Tämä pätee erityisesti talvella, kun lämmin ilma ryntää eikä löytää kunnon esteitä sen tielle, lämmittää ullakko, jota tämä ei ole erityisen tarvita.

Voi olla pitkä puhua eduista ja käytännön hyödyt eristeen päällekkäisyyden ullakolle ja olohuoneisiin. Kuitenkin monet eivät kerro "med9raquo,, suussa tule makeampi. Tarvitset jotain tehdä, että on eristää. Mutta mitä? On varsin nykyaikaisia ​​materiaaleja näihin tarkoituksiin. Kuitenkin ne on jotain ostaa, ja selvittää, milloin, mitä tehdä (koska palkata Masters, se on taas rahaa) kanssa.

Ja eikö se parempi käyttää perinteisiä eristyksen luonnonmateriaali, että joillakin alueilla on maksuton, kun sitä käytetään oikein, mikä voi saada tulosta ei ole huonompi kuin merkkituotteiden työkaluja eristys. Puhumme Sisäkattotiiviste sahanpuru, puu tuote, jota voidaan käyttää sekä erikseen että yhdessä muiden materiaalien kanssa.

Mitkä sirut ovat parempia yläpohjaeristykseen

Lämpöeristys katot käyttäen puutuotteiden aikaisemmin sovellettu usein, erityisesti jos niiden kehitys oli. Nyt tämä menetelmä eristeen palautuu vähitellen. On parempi niille, jotka pyrkivät käyttämään kaikki luonnolliset, ja kun tarvitsemme menetelmän edullisuus.

Sahanpuru on erittäin hyvä lämmöneristys ja äänieristys keinoin, mutta se on tämä puutuote- ja havaittavissa vaikeuksia, esimerkiksi:

 • palavuus;
 • viallisuus jyrsijöiden ja hyönteisiä;
 • Se tarttuu bakteerit (home) ja sienet (muotin);
 • imbues kosteus;
 • paakkuuntuminen.

Neutraloimaan negatiivinen puoli sahanpuru substraatti, ensimmäinen, on tarpeen valita oikea materiaali, toisaalta lisätä tarvittavat komponentit, mikä estää erityisesti ei-toivotun prosessin.

Tietoja valinta. sahanpuru keskikokoinen sopiva lämpöeristys on paras. Suuri sirut on riittämätön kapasiteetti ansaan lämpöä, kun taas pieni ja sisältää paljon pölyä nopeasti peitossa.

Ennen varsinaista käyttöä varten eristys puhtaassa muodossa tai seoksena, sahajauho kuivata perusteellisesti estämään bakteeri- tai sieni hajoamista alustan.

Kestävyyttä lämpöä eristävän keinot tällaisen prosessin olisi antiseptisiä ja, mikäli mahdollista, antipyreetit (aineet, jotka vähentävät kyky polttaa).

Eristys enimmäismäärän sahanpuru

Lämmittämiseen katot voidaan käyttää kuivapainoon sahanpuru ja sen seos muiden materiaalien, kuten savi, kalkki ja sementti. Siksi on tarpeen tarkastella kaikkia näitä vaihtoehtoja.

 1. Laudat katosta ullakon peittävän kerroksen kosteussulku materiaalia, joka voi olla erityisiä gidrobarernaya kalvo tai kattohuovalla. Tässä tapauksessa tarvitaan, jotta päällekkäisyys on noin 10 cm, ja ompeleita prokleivat nauha (kalvo) tai käsittely bitumi mastiksi (kattotiiliä).
 2. Kansi kevyesti tiivistämällä selvää, että tällainen kerros sahanpurua paksuus tasoittumaan palkkeihin. Puu lämmitin voi kaataa kuiva kalkki, joka ei kehittää mikro-organismeja ja estää vaurioita jyrsijöitä. Päälle paino voidaan sirotella sahanpuru tuhkan kerroksen ei käynnisty hyönteisiä.
 3. Edellä lämmöneristyskerros on myös tarpeen suojata kalvon kosteudelta. Se kiinnitetään niiteillä (sinkiläpistooli) tai pienillä nauloilla laaja hattu palkit.

Onko olemassa helpompaa tapaa kestämistä pohjaan, mikä mahdollistaa samanaikaisesti caulked halkeamia lautojen nousseet (ellei enemmän). Tähän liuokseen valmistamiseksi savea, hiekkaa (1: 4, vastaavasti) puolinestemäinen konsistenssi, jotka on päällystetty ohuella kerroksella aluksella. Puu lämmitin sopii kuivauksen jälkeen savi.

Lämpöeristys kattoon savi ja sahanpurua

Vielä luotettava menetelmä on valmistaa saven, kalkin ja sahanpuru painosuhteessa 5: 1: 10. Valmistautuminen sen näin.

 1. Savi liotetaan veteen suhteessa 1: 2-2,5 (riippuen alkuperäinen kosteuspitoisuus) on noin vuorokaudessa. Tuloksena on nesteen massan kanssa yhdenmukaisuuden velliä. Liuoksen tulee olla vähintään määrä paakkuja. Jos paljon niitä, sinun täytyy tyhjentää.
 2. Pöly sekoittaa suhteissa 10: 1 kalkilla, ja sitten lisäämällä olemassa olevaan muta, samalla sekoittaen. Tämän seurauksena pitäisi saada paksu massa, joka ei vapauta vettä puristettaessa kämmenellä, mutta ei toisistaan.
 3. Vastaanottaa savi ja sahanpuru kattaa kerroksessa ullakon substraattikerroksen on 10-15 cm, ja anna kuivua. Tällainen massa kuivaa pitkään, joten tämä työ on parasta tehdä keväällä tai myöhään tai alkukesästä.

Kuivauksen jälkeen saatu kiinteä aine riittävästi (se on mahdollista kävellä) huokoinen massa on hyvät lämmöneristysominaisuudet, jossa savi ja sahanpurua kalkki suojattu haitallisia tekijöitä.

Eristys enimmäismäärän sahanpuru perusteella sementin

Myös eristys katot voidaan käyttää seosta, jossa massa sahanpuru on täyteainetta ja sideaineena käytetään sementtiä. Tuloksena on niin sanottu kevyt betoni, joka on hyvä käyttää kun betonilaatta käytetään kattoon.

Opilkobeton Valmistettiin seuraavalla menetelmällä.

 1. Sinun täytyy ottaa:
  • hyvin kuivattu sahanpuru;
  • sementti;
  • kalkkia.
 2. Sementti sekoitetaan kalkki 1: 1 suuri säiliö (vanha amme, esimerkiksi) tai betoninsekoittajassa. Kun siellä lisätään 10 osaketta sahanpuru alustalle ja kaikki on sekoitettava perusteellisesti. Sitten jonka paino vettä lisätään vähitellen, kunnes saat tuloksen jatkuvasti sekoittaen haluttuun koostumukseen aine, oikeellisuutta joka voidaan määrittää samalla tavalla: puristaa kädessään pieni taikina, niin hän ei hajottaa, mutta vesi ei pitäisi näkyä liikaa.
 3. Tuloksena massa peittyä kattolevy kerros on noin 20-25 cm. Opilkobetona etu, että se on paljon nopeampi ja tartutaan menettää kosteutta kuin savi ja sahanpurua seos, mutta tällainen työ voidaan tehdä sekä kesällä ja off-kausi.

Myös sideaineena, voit käyttää vain kalkkia komponenttia. Kuitenkin, tässä tapauksessa, kuivattu seos ei ole tarpeeksi vahva, mutta koska korkea pitoisuus kalkki ei pelkää kosteutta eikä hyönteisten aiheuttamia, mikro-organismien ja jyrsijät. Tällaiset eristää alustan on hyvä käyttää, kun lattia on tarkoitus ullakolla.

Lisäksi hieno sahanpuru on usein sekoitettu kipsiä, johtaa materiaaliin, jolla on erittäin hyvä lämpöä eristävä ominaisuudet. Mutta lämmittämällä tämä seos katot harvoin käytetty, koska paljon kalliimpaa kipsiä sementtiä ja enemmän savea, ja määrä eristys tarvitaan melko suuri.

Tuskin kukaan väittää, että eristys kattojen tarpeellinen ja hyödyllinen. Talvi lämpö este auttaa pitämään lämpöä kesällä, päinvastoin, suojella elintilaa kesän lämpöä. Kyllä, ja energia voi olla ...