Eristys autotallin ovi

Muutamia vinkkejä siitä, miten oikein eristää autotallin ovi vaahto

Eristetty autotallissa tarvitaan ilmaston suosikki nelipyöräinen ystävä ei kärsi äärilämpötiloilta. Lisäksi usein omistaja autotallin käytetään työpajassa tai paikka vuoropuhelun ja "kokemustenvaihtoa". Siksi lämpöeristys - tärkeä tapahtuma elvyttämiseen autotallin.

Mukaan palanen 21-02-99, talvella optimaalinen lämpötila autotallissa tulisi olla + 5 ° C: ssa Tämä ei pilata akut, ja tiivistämiseksi kosteutta, joka aiheuttaa korroosiota. Tämä voidaan saavuttaa asentamalla autotallin lämmitin ja suorittamalla eristys. Mutta tärkein asia mitä tarvitsee tehdä eristää autotallin ovet.

Jälkeen lämpöä tahansa huoneeseen, koska opettanut fysiikkaa, ottaa kolmella tavalla:

 • Konvektiolämmönsiirron tai ilma virtaa. Ilma voi mennä ulos autotallin oven avautuessa, poistoaukon kautta tai rakojen läpi löyhästi aukon vieressä portille. Menetelmä ohjata vuoto - ei avaa portin ja portti, ja lyhyen aikaa; korjataan kaikki halkeamia. Mutta aukot eivät pitäisi sulkea.
 • Lämmönjohtavuus, eli materiaalin siirto seinille ja ovet lämpöä ulkoilman (tai muut rakennukset);
 • Säteily, jotka lähettävät infrapuna- kaikki kuumia esineitä.

Menetelmä ohjaamiseksi samaan viimeistä kahdesta syystä - se on asennettava eristyksen. Katsotaanpa, miten eristää autotallin ovet, ja miksi vaahtoa.

Jotkut omistajat ovat suljettuina talven ilmareiät säästää lämpöä. Näin ei ole suositeltavaa, koska heikkenevä säilytysolosuhteet koneen, koska korkea ilmankosteus autotallissa. Ja se on yksinkertaisesti vaarallista elämää.

Miten parhaiten eristää autotallin

Useimmissa tapauksissa eristyksen autotallin ovien vaahdolla tai polypropeeni.

Vaahto on useita etuja verrattuna muihin materiaaleihin eristää:

 1. Ensinnäkin se on alhainen hinta ja saatavuus. Vaahto eri tiheydet ja koot levyt voidaan ostaa milloin tahansa supermarket rakennukseen.
 2. Lisäksi tämä materiaali voidaan käsitellä helposti. On tavallista leikata veitsellä ja liimataan käyttämällä mitä tahansa liimaa tai kokoonpano vaahto. Käyttö ekstrudoidun polystyreeni entistä helpompaa, koska se ei murene käsittelyn aikana.
 3. Vaahto - erittäin kevyt materiaali, ja portti paino (kuorma silmukan ja vaikeus sulkeminen) sen jälkeen, kun lämpeneminen ei muutu.
 4. Hän ei pelkää kosteutta ja ei absorboi sitä, 3% imeytymistä.
 5. Hän ei kuulu mätää, kärsivät sieni ja tuholaisten.
 6. Käyttöikä materiaalia - yli 50 vuotta.
 7. Normaaleissa olosuhteissa (ei välähdä) eivät aiheuta haitallisia aineita.
 8. Ja mikä tärkeintä, hän on vähintään lämmönjohtavuus. Jos vertaamme lämmönjohtavuus erilaisten rakennusmateriaalien, vaahto tulee olemaan ensimmäinen paikka. Fysiikassa tämä luku on nimetty "lyambda9raquo symboli; ja se osoittaa, kuinka paljon lämpöä kulkee tavanomaisen kuutioihin lämpötilassa ero 1 aste. Vaahdossa se puoli kaksi kertaa vähemmän kuin mineraalivillaa, kymmenen kertaa pienempi kuin puun, viisikymmentä kertaa pienempi kuin tiili ja lähes 2000 kertaa pienempi kuin rautaa.

Joskus käytetään ja muut lämmittimet. Esimerkiksi mineraalivilla. Kuitenkin käyttö huokoisen eristyksen autotallin ovet - virhe. Portit on valmistettu metallista, ja kastepisteen olisi lähes varmasti sisällä eristekerros. Koska mineraalivilla on läpäisevä kosteuden ja on hygroskooppinen, mikä johtaa kondensaatio johtaa kostutus- ja menetys lämmöneristysominaisuudet.

Jonka portti sinun täytyy eristää itse:

 • Vauhdissa. Useimmiten autotallissa etunenässä swing portit. Ne edustavat kahden läpän, joka on ripustettu runkoon saranakannattimella ommeltu ulkosivua metallilevystä 2,3 mm paksu. On tarpeen eristää niitä käyttämällä vaahtoa. On parasta toteuttaa eristyksen valmistusvaiheessa, koska on toivottavaa poistaa joitakin lehtiä toimintaa. Ja se ei ole aina mukavaa.
 • Uudelleenkelauslinjan. Ne eivät ole niin usein käytetään autokorjaamoissa, sillä ne vaativat paljon tilaa liikkeen oven. Kuitenkin yleensä, niiden eristys samanlainen svengaava.
 • Tilt-up. Avata nämä portit on nostettu ylöspäin, kun taas kääntämällä yhdensuuntainen lattian. On malleja ja tehdasvalmisteisia ja kotitekoisia. Niiden eristys on tehtävä samoin, kun otetaan huomioon, että puite paino ei noussut merkittävästi, koska se edellyttäisi Säädä avausmekanismin.
 • Nosto poikkipinta. Useimmiten valmistettu tehdasolosuhteissa, sandwich-paneelit, joissa on eristekerros noin 45 mm, ja tiivisteet aukkoja osien välillä. Eristys vaaditaan normaalisti.
 • Ikkunaluukut. Ne edustavat ohut lamellit, jotka on kierretty erityiselle akselille. Ne eivät anna riittävää eristystä ja lisäksi saa eristää.

Miten asentaa eristys

Näin olemme löytäneet paras materiaali eristys. Katsotaan miten oikein eristää autotallin ovi vaahto, ja että tämä edellyttää.

Ensinnäkin, sinun täytyy kerätä joukko työkaluja.

 1. porata joukko poranteriä;
 2. Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli asettaa;
 3. vasara;
 4. Hallitsijat, kolmiot, ja ruletti;
 5. rautasaha tai palapelin;
 6. Rakentaminen veitsi;
 7. harjalla (korschetka poran) puhdistamiseen ruoste;
 8. hiekkapaperi;
 9. harja (rulla);

Sitten sinun täytyy ostaa tarvittavat materiaalit:

 1. 30x40 puinen baaritiski;
 2. ruuvit puu;
 3. 40-50 mm paksu;
 4. rakentaminen vaahto;
 5. antiseptinen puun;
 6. vedenpitäväksi päällysteen vaahto;
 7. pintamateriaalin (paras - vedenpitävä vaneri- tai OSB, 6-10 mm);

Nyt voit aloittaa:

 • Valmistele portti - ruosteen poistamiseksi, irtoavasta maalista ja puhdista puhdas metalli (harja ja hiekkapaperilla). Rasvanpoisto. Peitä metalli ruosteenestopohjamaali.
 • Puupalikat että rimat leikattu ja hoitoon antiseptisella.
 • Levitä vedenpitävä portin alla vaahto. Voit kattaa portin bitumi mastiksi tai liittää vesitiiviin kalvon.
 • Merkki ja poraa reiät jäykisteiden ja oven karmin 4 mm reiät ruuveja (25-30 cm: n välein). Kartioupotetut niitä uppokantaisten. (Osa baareissa pitää kiinnittää lopulta).

Varoitus! Kun kiinnitetään alapalkki voi olla ongelma, koska on mahdotonta saada työkalu. Tällöin läppä on poistettava. Tai kiinnitä tarpeeksi lopulta se on vain tämä puu pysyy olennaisesti puretaan.

 • Kiinnitä palkit sijoittaa ruuveja. Että ne eivät ole murtunut, on välttämätöntä painaa ne paikoilleen ja poraa ohuet poraa (2-2,5 mm) aukko on ruuvin.
 • Väliset raot tankojen määritteli etukäteen leikattu vaahto levyt. Kun leikkaus on mahdollista tehdä arkki 2-3 mm leveämpi kuin solun, niin että se oli osa tiheimmin. Kun leikkaus on varmistettava pystysuoruus terän asennon, eikä rikkoa leikkauslinjaa.

Varoitus! Kiinnitä levyt vain välikkeet, liima-tyyppi "nestemäinen naula" tai kokoonpano vaahto.

 • Saattamisen jälkeen kaikki levyt puhaltaa ulos saumat ja liitokset vaahto. Kuivauksen jälkeen - leikata pois ylimääräinen.
 • Huolellisesti vymeryat päin levy (OSB), leikkaa se koko. Jätä toleranssit linnan ja sen baareja. Pre-merkkauksen sijainnin riman baareja, vahvistaa sisällä leikata ruuvit. Reiät ovat myös poraa etukäteen ohuella pora baareihin ole halkeamia.

Jos haluat - maalattu lempivärisi. Jos sinun on liimata lokasuojien reunoissa kumitiiviste.

Eristys autotallin ovet käsillään

Autotalli voidaan käyttää suunniteltuun tarkoitukseen - kuten pysäköinti auton, sekä työpajan tai varasto, jossa voit tallentaa tarvikkeet ja eri asioita. Jos usein korjaus koneita, on parasta lämmittää rakennusta. Tehokkain tulostiedot on alueella portin. Kuitenkin, ennen tällaista manipulointia tulisi tuntea säännöt, joiden mukaan eristämiseen autotallin on parempi olla käyttää huokoista mineraalivillaeristeellä tyyppi. Tämä johtuu siitä, että kastepiste siirtyy suuntaan eristyksen, se kastuu, sen tiheys ja lämmönjohtavuus kasvaa.

Meidän ei pitäisi yrittää säästää rahaa tilaamalla oven ilman veräjä. Sen läsnäolo tekee mahdolliseksi pitää lämmön sisällä tallissa. Parempi vain tehdä portin paitsi erillinen ovi, mutta myös eristys. Muun muassa rakennus on varustettava ilmanvaihtojärjestelmä, joka voi olla poisto- ja tuloilman. Syöttöaukko voidaan suorittaa portin. Riittämätön ilmanvaihto voi luoda hengenvaarallisia.

Eristys autotallin ovi voi olla eri materiaaleja, mutta yksi tehokkaimmista on vaahtoa. Tämän materiaalin tiheys on alhainen, joten eristys ei ole ylimääräisiä kuormia rakennetta. Vaahto on alhainen lämmönjohtavuus, se ei vapauta haitallisia aineita ihmisen terveydelle, mikä on totta normaaleissa käyttöolosuhteissa. Tämä eristys ei reagoi ilman ja veden, ja muodostunut kerros kestää yli 50 vuosi. Treat kangas on yksinkertainen riitä, voit käyttää käytettävissä olevia välineitä. Olisi myös huomattava, että veden imeytyminen vaahto on suhteellisen alhainen, ja enintään 3%, mutta jos se tulee suulakepuristettua polystyreeniä, tämä luku on vielä vähemmän, se on yhtä suuri kuin 0,4%.

Lämpöeristys portti opetusvälineet

Jos päätät suorittaa vaahtoja autotallin ovi, niin ensimmäinen askel on valmistella työkaluja. Tarvitset:

Portille näytti houkutteleva sisäpuolelta, voit käyttää vuori materiaali, kuten toisinaan toimia terasseille, laudoista, vedenpitävä vaneri- tai OSB. Käytäntö osoittaa, että se on paras valita oriented strand board, koska niillä on monia etuja, nimittäin, materiaali on riittävän kestävä ja luotettava, on helppo työstää, se on pieni vesihöyryn läpäisevyys ja poistaa tarpeen kattaa kalvoja paroizoliruyuschih eristys. Oriented lastulevy voi ostaa alhaisin kustannuksin, ja valmistumisen jälkeen portit on houkutteleva ulkonäkö. Kohdata suositellaan OSB-3 tai OSB-levyt 4, jonka paksuus olisi 10 mm. Tämä materiaali on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa poikkeavat kohonnut kosteus tasolla.

Kun olet päättänyt hilakokoa olisi laskettava määrä laattojen. Jokainen niistä on vakio koko 1250x2500 mm. Pääsääntöisesti Master hallinnoi kaksi kankaille, ja sen jälkeen kun työt ovat karsimisesta, jota voidaan käyttää muihin tarkoituksiin. Eristys autotallin oven asennus sen mukana on rima, joka asennetaan pinnoitteet. Kehystää järjestelmä on suositeltavaa käyttää puupalkeilla neliöleikkausta kanssa puolella 4 cm Ne on kiinnitetty kanto-osaan portin, jotka toimivat metalli kulmat, joskus -. Putki profiili. Olipa asia miten tahansa, häkki on asennettu kehä ja kankaalle alueella. Välisen etäisyyden rima elementtien pitäisi päästä 40 cm.

Jos autotallin ovi eristys tai polystyreenivaahtoa seuraa edelleen asennus on valmis, ennen kehyksen asennusjärjestelmän puu- voidaan käsitellä antiseptistä. Riippuen siitä, onko koostumus käytetään, se voi olla tarpeen soveltaa yhtä tai kahta kerrosta. Tuottavat tarvittavat tiedot toimimaan tavallisella harjalla. Kuivauksen aikana, tangot voidaan harjoittaa valmistuksessa sisäpinnan portin, tämä ruoste puhdistetaan metalliin, jolloin se on helpompi korschetkoy-suuttimen poran. On tärkeää puhdistaa kaikki irtonainen maali, syrjäisillä paikoilla helpompi käyttää harjaa metalli harjakset. Toisinaan asiantuntijat neuvovat turvauduttava hiekkapaperia, jonka päällikkö on kuljettava koko pinnalle, se parantaa metallin tartuntaprimeri laatua.

Seuraavassa vaiheessa pinta käsitellään ruosteenestopohjamaali, se levitetään kaksi kerrosta. Toisen suunnan tulee olla kohtisuorassa ensimmäistä. Kun odotat täydellisen kovettumisen, sen pitäisi huolehtia vedeneristys, jolla on merkitystä yhdessä tavanomaisen vaahtoa. Jos käytät suulakepuristettua polystyreeniä, tämä toimenpide ei suoriteta. Vedenpitäväksi voidaan suorittaa käyttämällä bitumista kittiä, joskus tarttua pintaan höyrysulun kalvoja.

Kun valmis lämpeneminen autotallin ovi kädet, on suositeltavaa harkita valokuvan ennen töiden aloittamista, jonka avulla voit poistaa paljon virheitä. Seuraavassa vaiheessa, asennus rima koosta portin tangot leikataan oikeaan pituuteen, ne on kiinteä. Niissä paikoissa, joissa on lukot ja pultit sekä ilmanvaihtosäleikköjä on tehtävä kehystys baareja, asettamalla ne kehä. Kiinnittämiseksi nämä elementit sähköinen useita porattuja reikiä, joiden välinen etäisyys on 25 cm. Tähän tarkoitukseen 4 mm: n poranterällä. Niissä paikoissa, joissa palkit asennetaan lopulta reikien tulisi olla 5 mm. Ennen porausta on suositeltavaa suorittaa ulkoasu ja panos paikka porata ei ole lämmitetty.

Kun autotallin ovi eristys tehty omin käsin, kori tarvitaan joskus asentamatta verhous materiaalia. Tällöin asennus alarivillä vaakapalkeilla voi liittyä joitakin vaikeuksia, joita liittyy siihen, että saada työkalu kaukaisissa paikoissa ei ole mitään keinoa. Jos poistat portit, niin nämä työt voidaan toteuttaa ilman ongelmia, jos ei, niin sinun täytyy liittää lohkoon loppuun, koska muu vaipan valtaavat suuren osan kuorman Suojakuorimateriaalille.

Lämpeneminen metalli autotallin ovet ovat yleensä valmistettu vaahto olisi leikata vasta mittaamalla väli baareissa. Kummallakin puolella on jäljellä noin 3 mm materiaalin väliin asetettiin vaahdon tankojen tiukasti. Kun leikkaus on tarpeen sen varmistamiseksi, että terä on sisällytetty pystysuorassa lämmöneristys, jos terä joustava, se voi johtaa siihen, että puolella, joka varmasti haittaa leikkauslinja.

Joskus eristys autotallin ovet ja mukana ei ole mekaaninen kiinnitys materiaalin, koska se puristaa pohjan panelointi. Voit käyttää Akryylinaulat, joskus sovellettu vaahto, josta on hyötyä tulevaisuudessa tiivistämiseen liitokset.

asiantuntijoiden suositusten lämmetessään

Kun polystyreeni eristys tehdään autotallin ovien, on suositeltavaa käyttää 40 mm: n maljoille, jotka voivat olla eri kokoisia. Kun ostat materiaali tutkittava sijainti vaippa paljastaa vaahto ei ollut mukana muodostumista suuria määriä romua. Jos mahdollista, yritä vahvistaa koko levyn materiaalia. Asiantuntijat suosittelevat ostaa suulakepuristettua polystyreeniä, koska sen veden absorptio on minimaalista, suojattu kosteudelta tällainen materiaali on lähes ole välttämätöntä, mutta tällainen eriste on kalliimpaa. Kuten käytäntö osoittaa, kanssa ekstrudoitu polystyreeni paljon helpompaa, se ei murene, kun leikkaus.

Asennus eristys vaippa

Asentamiseksi baareja sinkitty ruuvit tulisi käyttää puun työstöön, niiden koon tulisi olla sama kuin 3,5x30 mm osalta kiinnittämiseksi sivupinnat, kiinnittämällä sitten ne ruuvien mitat 4,5x70 mm, ne on vahvistettu lopussa. Jos kohde-kehys on valmistettu profiloitu putkien pituus ruuvien tulisi lisätä lisäämällä putken osassa. Kiinnittimet on baarissa syvyyteen 1/2 osa asennettaessa verhous materiaali on parempi käyttää ruuveja paina kiekko koon 4,2x32 mm.

Lämpöeristys autotallin oven suoritetaan yleensä vasta primerin levitystä metallin pintaan. Tähän käyttöön korroosionesto ainetta, joka estää ruosteen muodostumista korkeassa kosteudessa. Aluke voi olla mikä tahansa, tai perusteella alkydihartsit. Se on suunniteltava monenlaisia ​​lämpötiloja. Voidakseen rasva pintaan, yhdessä alukkeen täytyy ostaa liuotinta.

Lämmöneristys vaahdolla autotallin ovet mukana käyttämällä vaahtoa tai vaahtomuovia. Kun lämmitin levy voidaan asentaa suoraan metallin pinnalle, kaikki liitokset on täytetty vaahdolla. On parempi ostaa ammatillinen sellaista, jossa käytetään aseen. Tällainen rakenne laajenee vähemmän tilavuus, ja pistooli mahdollistaa kätevän soveltaa seos haluttuun paikkaan ja joka määrää. Välttämiseksi mätänevät tankojen olisi käytettävä antiseptinen aine, se voidaan valmistaa öljyyn tai veteen perusteella, joskus tällaisia ​​seoksia ovat väriaine antiseptisiä ominaisuuksia. Jos päätät käyttää säännöllisesti vaahtoa, se on suojattava kosteudelta. Tämä voidaan tehdä käyttämällä höyrysulun kalvo, liima eristys "Izolon9raquo; tai asfaltti mastiksi.

Lämpeneminen poikkipinta autotallin ovi suoritetaan lähes samaa tekniikkaa, joka on kuvattu edellä. Ennen lähtöaineena on välttämätöntä valita, koska vaahto, joka voi toimia, sen asennus suoritetaan Muovivaarnat. Tämä materiaali on hometta kestävä ja hometta. Jos haluat varmistaa paloturvallisuuden, on tarpeen valita vaahtoa, joka on valmistettu käyttäen palonestoaineita, että tulipalon sattuessa, materiaali näytteille ominaisuuksia sekä itsestään sammuvia.

Jos voit käyttää erityistä tekniikkaa, jota voidaan käyttää lämmöneristykseen polyuretaanivaahdon. Työt maksaa enemmän, jos ne tehdään prikaatin ammattirakentajiin, mutta tehokkuus on korkeudessa. Ensimmäisessä vaiheessa on mitattu portit, sekä erillisissä osissa. Tämä mahdollistaa sen, että leikattu materiaali parametrit. Eristys on kiinnitetty pintaan, ja nivelet sovellettu vaahto.

Kun eristysliitokset autotallin ovi on valmis, voit siirtyä vedeneristys. Tähän käyttöön "Izolon9raquo,, joka joskus muuttuu täydentävänä lämmöneristyksen. Joissakin tapauksissa tämä materiaali käytetään pohjakerroksen eristys.

Lämpeneminen lähtö autotallin ovi ei ole yhtä tärkeä kuin lämmöneristys kankaan. Voit tehdä tämän käyttämällä asennus vaahtoa, jolla on erinomainen tarttuvuus valtavan määrän materiaalia. Kuitenkin ennen kuin asennuspinta kostutetaan, jähmettymisen jälkeen tapahtuu kosketuksessa kosteuden kanssa.

Eristys autotallin ovi - 2 yksinkertaisia ​​tapoja tehdä tilaa lämmin

Tänään katsomme miten tehdä eristyksen autotallin oven omin käsin vähiten menoja aikaa ja rahaa. Taidat Yllätyt, kuinka helppoa työ tapahtuu, ja miten vähän rahaa tarvitaan projektin.

Kuvassa: portin eriste ei vie paljon aikaa, mutta tuo monia etuja

Sulkeminen eristys vai ei - sinä päätät

Jos portti on kaksinkertainen, kahden eristetyn oven yksikkö

Lämpöeristys autotallin ovet voidaan tehdä kahdella tavalla:

 • Ilman viimeistely pintaan;
 • Myöhempien pintakäsittelyä.

Opi tapoja lämpeneminen autotallin oven ja valita yksi, joka on miellyttävä ja sopii paremmin teidän tapauksessa.

Vaippa vuori portti ei vain tekee niistä houkuttelevia, mutta toimii myös lisälämpöeristeenä

Menetelmä №1 - eristys ilman pinnan

Tämä on yksinkertainen tekniikka, vaan saada hyvä tulos, sinun täytyy suorittaa useita tärkeitä edellytyksiä. Ennen eristää autotallin ovi, on välttämätöntä kerätä tarvittavat materiaalit, joiden luettelo on eritelty alla olevassa taulukossa.

Vaahto - sopivin materiaali eristys

Vaihtoehtoisesti voit harkita suulakepuristettua polystyreeniä, se on huomattavasti kalliimpaa, mutta myös vahvuus edellä. Mineraalivillaa tällaisiin tarkoituksiin ei ole sopiva, koska se ei kestä korkea ilmankosteus

Tämä liima varmistaa vaahdon portin

Työhön tarvitaan joukko työkaluja:

 • Harjalla tai suuttimen poran puhdistamiseksi metallipinta;
 • Liuotin tai bensiiniä rasvanpoisto metallin ja kankaalla;
 • Jos maaperän potin, sinun täytyy hakea harjalla;
 • Leikkaus vaahdon vannesahan tai puusta;

Lyhyet rautasaha hienolla hammas suuri leikkaus vaahto

 • Liima levitetään käyttäen vaahto ase.

Nyt me ymmärrämme työnkulun. Hän kuvaili swing portit - yleisin vaihtoehto tällä hetkellä.

Weatherization ohje näyttää tältä:

 • Ensin täytyy puhdistaa metallin liasta ja pölystä. Jos pinta portin on korroosiota keskuksia, ne poistetaan varovasti teräsharjalla. Helpompi työskennellä poralla tai hiomakone lanka ajaa, niiden avulla voit nopeasti poistaa ruoste kaikilla aloilla;

On tärkeää poistaa kaikki ruoste

 • Poistamisen jälkeen korroosion pinta puhdistetaan pölystä, ja sitten poistetaan rasva. Tätä rätti kastellaan liuotinta ja bensiiniä, ja kaikilla pyyhkiä. Kuivauksen jälkeen, voidaan levittää maaperään, se on parasta tehdä se kaksi kerrosta antaa hyvän suojan metallia;

Jos on ase, toiminta yksinkertaistuu

 • Vaahto yrittivät pintaan, on todennäköisesti leikata yksittäisiä kappaleita, mutta se on parempi tehdä se sitten. Kun koko elementit ovat paikoillaan, voit suorittaa mittauksia tarkasti ja leikata levyt niin, että ne ovat täysin suljettu pinta. Liima levitetään ympäryksen ja keskimmäinen joillakin alueilla, älä turkki koostumus on hyvin lähellä reunaa, niin että kun liimaamalla se ei saa sivusuunnassa;

Pieniä paloja liima voidaan soveltaa vain kehä

Ennen kuin liimaa lehdet, sinun täytyy jättää sen 5-7 minuuttia. Tänä aikana, koostumus kovettuu hieman, ja on suurin liiman ominaisuudet.

 • Elementti siististi laittaa pintaan ja painetaan. Kiitos sen keveys arkkeja kerralla täydellisesti hoidettuja, ja niiden ei tarvitse korjata;
 • Edelleen mittaukset tehdään, levyt leikataan paloiksi halutun kokoisiksi. Prosessi on yksinkertainen: pinnalla on piirretty viiva, joka palapelin pala leikataan, opas, voit pistää tasoa, sitten linja leikkaa täsmälleen täysin tasainen;

Cut vaahto levyt helppo

 • Jos haluat leikata ura projektio portti, voit tehdä saman rautasahalla tai veitsellä;

Leikkaa ura hetkessä

 • Liimaus suoritetaan kunhan pinta ei ole täysin suljettu. On pieniä halkeamia eivät kiinnitä huomiota - me poistaa ne seuraavaan vaiheeseen;

Säätäminen levyiksi portin, voimme saavuttaa optimaalinen vaikutus

Älä unohda tehdä leikkauksia ylä- ja alareunassa neulasulkusuutin. Niiden on oltava kooltaan sellainen, että se voi olla kätevä käyttää lukot.

Venttiilit saa levätä vaahtoa

 • Kaikki halkeamat ja saumat täytetään liimalla yhdisteen, joka jää asennuksen jälkeen. Se ei vain korjaa eristyksen, mutta on myös erinomaiset eristysominaisuudet;

On tärkeää paikata kaikki halkeamat parhaalla mahdollisella tavalla

 • Jähmettymisen jälkeen koostumus, ylimäärä leikataan pois. Saat tasaisen tarkkoja pinta. Gates on täydellisesti suojata kylmältä, ja tallissa on paljon lämpimämpi.

Tässä on lopputuloksen

Menetelmä №2 - eriste puisella luuranko

Jos olemme eristetty autotallin oven kädet, jonka jälkeen pintakäsittely, tekniikka eroaa edellä.

Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, mitä materiaaleja tarvitaan tässä tapauksessa sitä käytetään kaikki samat, kuin edellä mainitussa tapauksessa, mutta lisää vielä pari kantoja:

 • Puinen palkki, jonka paksuus on sama kuin vaahto. Valitse vaihtoehdoista kuivaa puuta. Useimmat ihmiset käyttävät mänty, mutta voimme ottaa lehtikuusi, se on paljon vahvempi ja ei pelkää lämpötilan ja kosteuden;

Voit käyttää saumattu baari, ja se on halvempaa ja parempaa vastustaa muodonmuutosta

 • Kiinnittämiseksi palkin portin, käytämme ruuveja paina kiekko pituus 30-40 mm. Poimia erityisessä suoritusmuodossa siten, että laitteiston mukana baarissa hieman suurempi kuin puoli paksuus.

Työkalu lisäksi tarvitaan ruuvimeisseli PH2 suutin kiristysruuvien ja poraa, jossa on poran halkaisija on 4,5 mm, reikien poraamiseksi metallia.

Poraa reiät voimakkaalla tarve valtaan

Lämpeneminen portin lähtee tässä tapauksessa tehdään siten, algoritmi:

prosessi järjestelmä on yksinkertainen riitä

 • Ensin täytyy puhdista pinta ja pohjamaalattu sitä. Kiinnitä erityistä huomiota yhteyksien ja liitokset, joissa se on vaikea poistaa korroosio;
 • Asennuskehys on tehty kehän läpi puolella rivat, aluksi porattu reiät väli 30-35 cm, ja sitten laittaa bar ja ruuvattu.

Jos sinulla on reunoissa ja keskellä, niin ne on vahvistettava tai ulkopuolella levyn läpi tai kiinni Akryylinaulat. Minulla on useita kertoja käytettävä toinen vaihtoehto, ja kaikki on hoidettu hyvin, ostamalla liima huomata, onko se sopii metalli;

Puupalikat liitteenä se on kätevä sinulle, ei ole rajoituksia

 • Vaahtolevy on kiinnitetty samalla tavoin kuin edellä mainitussa tapauksessa. Vähintään paksuus eristekerroksen - 5 cm, kun käyttöön ohuemmasta materiaalista, vaikutus ei ole kovin hyvä. On tarpeen täyttää kaikki aukot kehyksessä, leikkaamalla paloja suunnittelu konfiguraatiossa;

Vaahto leikataan paloiksi koko laatikoita

 • Kaikki saumat ja liitokset ovat täynnä vaahtoa, se eristää huokoset ja toimii lisäksi kiinnityksen vaahdon luuranko. Noin 2 tunnin kuluttua, kun koostumus kovettuu, on mahdollista leikata pois ylimääräinen, ja siirry seuraavaan vaiheeseen työtä;
 • Pinnoitus pinta voidaan suorittaa käyttäen mitä tahansa saatavilla olevaa materiaalia: puupäällyste, lastulevyä, kuitulevyä tai OSB-levyt kosteutta kestävä. Viimeinen vaihtoehto soveltuu parhaiten, koska sen lujuus, mutta myös vesi-vaneri voi olla erinomainen ratkaisu. Materiaali on kiinnitetty ruuveilla bar.

Päällystetty pinta näyttää erittäin siisti, voi vain maalata

Lisää vinkkejä lämpenemiseen

Pitää lämpimänä tallissa tehokkaammin, voit suorittaa yksinkertaisia ​​ohjeita.

Kaikki ne anna lämmetä autotallin oven avaaminen on vielä parempi:

 • Pitkin kehä portin laatikon täytyy täyttää kaikki aukot vaahdolla. Usein, asennus ihmiset vain turvata ankkuri tai hitsattuja kiinnitys kohteita, unohtamatta rako, jonka läpi tuhlannut paljon lämpöä;
 • Rinne kehä aukon, voit liittää yli vaahto, on välttämätöntä, jos läpät vieressä laatikko ei ole kovin hyvä;

Rinne voidaan myös korjata vaahto

 • Kehä venttiilit voivat olla ruuveilla vahvistaa kuminauha, ja sitten kaikki lähtö on suojattu. Voidaan käyttää kertaluonteisia eriä ja leikkaa kamerat;

Kumikaistaleita mahdollistavat välisen kuilun ovien ja rungon

 • Sisäpuolelle aukon voidaan asentaa katos. Se on parasta käyttää muunnelmaa kangas tai suojakatoksen kankaan. Se on kiinnitetty portin yläpuolelle ja alas tarvittaessa.

Katos tarjoaa lisäksi esteen kylmän

Artikkelista opit, että eristää portit on helppoa. Valitse jokin seuraavista tavoista, ja järjestys noudata suosituksia kyseiseen kohtaan. Jotta ymmärtäisimme aiheeseen vielä parempaa, käytä video tässä artikkelissa. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita ne kommentit, me käsittelemme niitä kaikkein yksityiskohtaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin