Eristä portti autotallissa käsillään

Sisä Eristä autotallin ovet: materiaalivalintoja ja asennusohjeet

Vakiolämpötilassa hyödyttää säilyttämällä sekä auton ja muut varat putoamassa vakinainen asuinpaikka autotallissa.

Jotta saavutetaan lämpötila, sinun täytyy oikein eristää hila autotallin sisällä, ja miten se tehdään - tutkitaan edelleen.

 • Milloin ja miksi se on tarpeen eristää autotallin ovi?

Milloin ja miksi se on tarpeen eristää autotallin ovi?

Kysymystä eristys on useimmiten syntyy, kun on tarve säilyttää auton tai järjestää työpajan autotallissa talvella.

Sama ongelma syntyy ennen kuin aloitat tallissa myös sen varasto eläinkaupoista tai muita kohteita, jotka ovat herkkiä jäädyttämistä.

Tärkeimmät lämpöhäviö autotallissa tulevat portin läpi. On useita syitä:

 • porttilevytasoon on valmistettu kevyestä ja ohuiden materiaalien, merkittävästi huonompi seinät ja katto energiatehokkuutta;
 • Suuren autotallin ovi kuilu niiden välillä ja laatikko on huomattavan pitkä.

Vaikka vähimmäismäärä koko lämmön vuoto kuilu on merkittävä.

 • siivet ovat usein järjestetty lisäksi ovet ja portit, lisätä lämpöhäviö.
 • Näin ollen on toivottavaa luoda lämpövallin vain sisäpuolelta läpät. tämä suojaa eristeen alkaen vandaalit ja alentaa vaatimuksia sen estetiikkaa.

  Ei ole mitään suuria rajoituksia valittaessa eristemateriaali autotallin ovet.

  Jos se on mahdollista mitenkään korjata sen sisäpuolelle lehtien eikä pereutyazhelit sitä, tällaista materiaalia Sitä voidaan pitää sopivina käyttää.

  Kuitenkin kuuluvat kaikkeen eristysainerungon jotkin ominaisuudet, jotka on otettava huomioon valittaessa materiaalia tällaisiin tiettyihin tarkoituksiin.

  Nämä materiaalit ovat samanlaisia ​​lämmönjohtavuus ominaisuudet, höyryn läpäisevyys ja massa.

  Soveltaa niitä autotallissa rakentaminen on erittäin ei-toivottavaa, koska se laskee eristeen paksuus, mikä johtaa sen pysyvään kostutus- talvella vuoksi alhainen paksuus pääportin materiaali kastepisteen.

  Sopivia käytettäväksi autotallissa, mutta ne ovat kalliita ja eivät ole kovin mekaaninen lujuus.

 • Joustava lämmittimet tehty vaahto polymeerimateriaalia. Halpaa, tehokas, mutta herkkä mekaanista rasitusta.
 • Erilaisia ​​vaahtoa.

  Eristys vaahto on mukavin asennettavaksi raudan autotallin ovet. Suurella energiansäästö vaahtoa Se on hyvin pieni massa, helppo leikata ja koneistettuja helposti korjattu mille tahansa pinnalle.

 • Vaahto tai penoplex - mikä on ero ja mitä valita, lukea linkkiä.

  Lämpeneminen autotallin ovi ei vie paljon aikaa. Videon alla kuvaa menetelmää päästä eroon eristys vanhasta vuori, juuri ennen lopullista tulosta per lähtö:

  Lämpeneminen kätensä vaahto

  Sen lisäksi, että levyt vaahto, ennen työn aloittamista olisi valmisteltava joukko tarvittavat materiaalit ja työkalut:

   Siellä tarvitaan myös materiaalit koriste ja lisäeristys halkeamia portti kehä.

   Määrää laskettaessa materiaalihankinnat ottaen huomioon mitat venttiilien autotallin ovi. Optimaalisen vaahdon paksuus eristys - 40-50 mm.

   Jos ei ole kaupallisesti saatavilla oleva materiaali on niin paksu, että on mahdollista käyttää pakkaus useita ohuita kerroksia vaahdon päälle. Näin ollen materiaalin määrä on tässä tapauksessa kerrotaan kerrosten lukumäärä.

   Pituus tankojen luoda rima tulisi valita siten, että niillä on tarpeeksi asentaa koko alueen läppien askel on yhtä suuri kuin leveys eristys.

   valmistelutyö - ensimmäinen vaihe lämpenemisen autotallin ovi. Niiden ydin koostuu poistamista sisemmän puolen portin hygroskooppinen ruosteläikkiä ja eri epäpuhtauksia. Puhdistettu metalli voi olla joko jäykkä korschetkoy tai hiomakone.

   sitten portit on peitetty alukkeen lisätä korroosionkestävyys. Jatka asennusta vasta pohjamaali on kuivunut.

   asennus eristys Se käsittää seuraavat vaiheet:

   • sisäpuolella portin set sorvaus puutavaran.

   Se on kehys suojaamaan ei liian kestävä vaahto vaurioilta ja siirtymä. Vahvistaa häkki voi olla itsestään ruuvit;

   On suuri paksuus hilametalli on ensimmäinen toivottava Poraa reiät ruuveja. Halkaisija pora on valittu hieman pienempi kuin halkaisija ruuvien käyttää.

  • vaahto halutun pituuden ja leveyden kanssa marginaali useita millimetrejä.

   Helpoin tapa tehdä niin, saattaa materiaali on tasainen ja luja perusta. Merkintä toteutetaan pitkä hallitsija ja kynä. Leikata veitsellä on helpompaa, liian käyttäen hallitsija;

  • sisäsivulla portin kosteutettu yhteyksien parantamiseksi kanssa asennus vaahto.

   Helpoin tapa tehdä spray, sienellä tai normaali liinalla. Jos kori kostutuksen jälkeen veden kerääntyminen säilyi, tulisi niiden olla puhtaita, kuivalla kankaalla;

  • soveltava polyuretaanivaahto, käytetään liima kiinnittämiseen vaahto.

   On parempi käyttää ammattilaisten nimiä vaahtoa, jolla on pieni laajenemiskerroin. Sitä voidaan soveltaa vaahtona, ja portilla;

  • eristelevy työnnetään syvennykseen sorvaus.

   Se pitäisi tehdä heti levittämisen jälkeen vaahto, koska se nopeasti alkaa polymeroitua vaikutuksen alaisena ilman hapen ja menettävät liiman ominaisuus.

   Jossa vaahto, se on pidettävä paikallaan ajan, joka määräytyy ominaisuudet vaahtoa.

   On tarpeen pysäyttää laajentumisprosessi. Jos reunat eristeen tehty vaahtomuovista liikaa, ne poistetaan sen jälkeen kun täydellinen kovettuminen. Tämä tehdään tavallisella tai toimistossa veitsellä.

  • liitokset vierekkäisten vaahto ylimääräisiä tiivistys ei yleensä tarvita.

   Jos ne ovat suurempia kuin muutaman millimetrin etäisyys korin, sitten johtuen materiaalin elastisuuden Tiivistä kaikki halkeamat itse;

  • asennettu eriste rakoon hilan lehtiä ja laatikon.

   Voidaan käyttää suurikokoisten ovi eristys on valmistettu joustavasta materiaalista.

   Ne voivat olla sekä onttoja että huokoisia.

   Kiinnittämiseen metalli autotallin voidaan suorittaa joko liimaamalla tai enemmän käytännön ja luotettavalla tavalla - metalli- tai puulevy.

   Puolestaan levy on kiinnitetty ruuveilla kautta lämmittimen ennalta valmistettu aukkoja;

  • eristetyt kynnysjännitteen kasvikudosta tai kuminauha alareunaan puite.

   Mitä muualla ympäröivä eristys korjata paremmin baarissa, puristettu ruuvit;

  • sisäsivulla portin ommeltu pintamateriaalin.

   Sellaisenaan, voidaan käyttää arkkia lastulevy, vaneri, muovi- tai muut vastaavat materiaalit. Toinen vaihtoehto - limivuorauslauta sivuraide. Jos käytät vuoria puusta, se on kiinnitetty ruuvit laatikon eristeen.

   Jos muovin käyttöä vuori, tässä tapauksessa on ensin asennettu laatikon kehän lähtöaineiden nauhan.

   Seuraavaksi leikkaa koko paneelin työnnetään lankut ja kiinnitetään paikalleen liima, pieniä ruuveja tai erityisiä salvat PVC paneelit.

  • Jos työ on tehty huolellisesti, autotallin ovet muutama vuosi ei vaadi ylimääräisiä eriste. Paikallisten korjaus vaurioitunut vaahto paneelit voidaan joko korvata kokonaan tai vain kiinni maalarinteipillä ja täytä vaahto.

   Prosessi vaahtoja selityksen, katso video:

   Miten eristää autotallin ovi kotona

   Lämpötila autotallissa riippuu pitkälti Ajoneuvon kunto, mutta ennen kaikkea hänen kumi-teknisiä elementtejä. Lisäksi lämpimämpi tulee huoneen mukavampaa käytetään auton sisällä talvella. Lopuksi lämpötila tässä vaikuttaa myös mikroilmastollisissa olosuhteissa kellarissa (jos on) alle autotallissa. Ja pitääkseen lämmön sisällä tallissa, se on lämmitettävä perusteellisesti. Joten tänään keskitymme miten eristää autotallin ovet käsillään.

   Täytyykö eristää portin ollenkaan?

   Voit selvittää, onko portti on todella tarvitsevat eristys, sinun täytyy ymmärtää itse yksi erittäin tärkeä seikka. Siten jopa ottamatta huomioon tavanomaiset talvella kylmä lämpö vaihtelu lämmin ja päivänvalossa voivat höyrystyä tallissa alueella. Pysyvästi kohonnut kosteus tasoilla on kielteinen vaikutus ei ainoastaan ​​objektin tilaa, mutta myös ajoneuvon korissa: Metalli pinta peitetty ruoste, sähköjohdot alkaa mädäntyä, ja kulmat autotallin on muotti tai sieni.

   Kun lauhde jäätyy koska kosteus alkaa halkeilla viimeistely materiaalia. Mutta on hyvä uutinen - tämä näyttää olevan vakava ongelma ratkaista melko vaikeaa! Valitse vain eristetty materiaali, ja sitten hänen oma käyttäytyminen asianmukaisiin toimenpiteisiin lämpenemiseen portit ja ovet. Kun se on valmis, lämpötila autotallissa ei putoa alle 5 C: Otetaan selvää, miten se tehdään.

   Mitä kaikkea voit tehdä? Lähdössä töihin

   On olemassa useita vaihtoehtoja kerralla: Esimerkiksi, voit ostaa ja asentaa nykyaikaisia ​​laadukkaita autotallin ovet, jotka on jo asennettu eristemateriaalia, tai suorittaa omaa työtä lämmöneristystä toimivat jo portilla, joka tietenkin maksaa huomattavasti halvempia. Paljon aikaa se ei tarvitse, sekä erikoisosaamista rakentamisessa.

   Kiinnittää huomiota! Itsekseen portilta autotalli ovat ohuita, niin eivät pysty luotettavasti suojata talvella kylmä. Kuumenna metalli autotallin lainkaan kohtuutonta, koska ainoa asia, voit saavuttaa tässä tapauksessa - kondenssiveden muodostumista seinille.

   On myös huomattava, että portti on parempi eristää ulkopuolelta, vaikka se ei useinkaan ole mahdollista. Sisäinen eristys tiivistyminen näkyvät niissä paikoissa, joissa eristys on kosketuksessa metallipintojen, tästä syystä, kaikki pinnat tulisi suojata anti-korroosio, ja lämmöneriste kiinnitetty tiukasti kuin mahdollista, jotta voidaan välttää ilman aukkoja. Eristeen rakennettu puurunko, joka toimii perustana tuleville pinnoitusta.

   Miten lämmittää autotallissa omiin käsiisi

   Aikaisemmin puhumme siitä, miten valita autotalli lämmitys ja tehdä se itse, tämän artikkelin lisäksi, suosittelemme, että voit lukea tämän tiedot lukea täältä

   Nyt - suoraan työnkulkuun!

   Ohjeet autotallin ovien eristykseen

   Lämmöneristysmene- telmä koostuu useista vaiheista, joista jokainen niistä tutustuu tarkemmin. Perinteisesti aloitamme valitsemalla materiaalit ja valmistelemalla kaikki tarvittavat laitteet.

   Tällöin lämpöeristeen ominaisuudet ja laatu ovat äärimmäisen tärkeitä. Kaikista tunnetuista lämmittimistä on sopiva:

   Jokaisella vaihtoehdolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Huomaa myös, että ennen kuin autotallin ovet on eristetty omilla kädillä, on tarpeen määrittää riittävä määrä materiaalien määrää. Menemme edelleen.

   Puhuessaan erityisesti vaahdosta, sillä ei ole riittävää paloturvallisuutta, mutta se lisää kosteuden kestävyyttä ja merkityksettömän lämmönjohtavuutta. Mineraalivilla on tulenkestävämpää (jos voin sanoa näin), mutta sen kosteuden kestävyys jättää paljon toivomisen varaa. Penooluretaani sputterointi on uusi lämmöneristysmenetelmä - kallis, vaikkakin tehokas. Tällä menetelmällä on useita merkittäviä etuja.

   • Asennuksen jälkeen ei ole jäljellä silmukoita.
   • Polyuretaanivaahto painaa melko vähän.
   • Sitä voidaan käyttää mihinkään pinnalle, ei edes valmis.
   • Materiaali kestää lämpötilan muutoksia, kemikaalien vaikutuksia, on kestävä ja kestävä.

   Mutta korkeiden kustannusten vuoksi tämä menetelmä ei ole kovin suosittu - yleensä polystyreeniä käytetään eristämään portit autotalliin. Siksi keskitymme tähän artikkeliin.

   Ei erityisiä työkaluja, joita ei tarvita - kaikki tarvittava on oltava lähes kaikkien auton omistajien käytettävissä. Joten työtä varten on tarpeen valmistella:

   Miten eristää etuovi itse

   Aikaisemmin puhumme useista tavoista eristää etuovi, mitä välineitä ja materiaaleja parhaiten käytetään, tämän artikkelin lisäksi suosittelemme lukemaan nämä tiedot ja lukea siitä täältä.

   Tarvittavien tarvikkeiden määrät

   Mittakaa ensin portti ja määritä, mitä ja missä määrin sitä tarvitaan. Viimeistelyvuorella voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja: muovi, vaneri, vuori jne., Mutta käytännössä optimaalinen vaihtoehto tässä tapauksessa on OSB-levyjä, joilla on useita etuja:

   • luotettavuus;
   • edulliset kustannukset;
   • vahvuus;
   • helppokäyttöisyys;
   • erinomaiset esteettiset tiedot;
   • matala höyryläpäisevyys (et voi käyttää ylimääräistä höyrysulkua).

   Autotalli tarvitsee OSC-3 tai OSB-4: llä merkittyjä materiaaleja, joiden paksuus on yksi senttimetri. Laske mittausten lopussa tarvittava määrä levyjä (viitaten: yhden levyn vakiomitat ovat 250 x 125 cm). Usein tarpeeksi ja pari levyä, ja sen jälkeen, kun työ on edelleen paljon karsimista, joka myöhemmin on myös hyödyllistä.

   OSB-levyt kiinnitetään laatikkoon, joka on valmistettu puupalkista 40x40 millimetriä. Verhous luodaan rakenteen ulkoreunaa ja ovilevyn aluetta pitkin, ja se kiinnitetään tukiosille (tällaisten ominaisuuksien ollessa profiloidut putket tai teräskolmat). Laskettaessa laatikon mittasuhteita sinun on otettava huomioon muutamia pisteitä (tämä on toinen tärkeä näkökohta siitä, miten autotallin portit voidaan eristää omilla käsilläsi).

   • Laakerielementtien mitat.
   • Polystyreenilevyjen mitat.
   • Tulevan ihon kiinnitys (vähintään 400 millimetriä).

   Pylväät kiinnitetään itsekierteittävin ruuvein (niiden pituus riippuu kantavien osien paksuudesta), OSB-laatat ovat paras vaihtoehto ruuveilla, jotka on varustettu puristinlevyllä.

   Kiinnitä huomiota! Saattaa olla tarpeen käsitellä sisäistä raudan pintaa erityisellä korroosionestoaineella, joka voi suojata materiaalia ruostumiselta. Aluke voi olla mikä tahansa, on tärkeää, että se on tarkoitettu melko laajaan lämpötila-alueeseen. Ennen pohjamaalin levittämistä pintaa on rasvanpoistettava liuottimella.

   Vaahtomuovin kiinnittämiseksi metalliseen (ja myös täytetyn raon täyttämiseen), sinun on hankittava asennusvaahto. On suositeltavaa saada ammattilainen, eli sovellus käyttää erityistä pistoolia. Tämän vaahdon laajentaminen on vähäisempi ja pistoolin avulla on paljon helpompaa soveltaa.

   Puupalveja on käsiteltävä antiseptisellä aineella, jotta ne eivät murtelisi. Antiseptinen voi myös olla mikä tahansa; Lisäksi se voi olla jopa maali, jolla on antiseptisiä ominaisuuksia. Lopuksi tavallinen vaahtomuovi (ei pursotettu) on suojattava kosteudelta, jolle on mahdollista käyttää mastiksia, joka perustuu bitumiin, höyrysulkukalvoon, isolooniin ja niin edelleen.

   Vaihe neljä. Valmistelut

   Vaihe 1. Ensinnäkin käsitellä kaikkia puisia elementtejä antiseptisesti. Tee tämä yhdellä tai kahdella kerroksella, riippuen tietystä työkalusta (jos on useita kerroksia, niin molemmille on annettava aikaa kuivua). Käytä tavallista harjaa, mutta aloita työt vain suojakäsineissä - useimmat antiseptiset aineet valmistetaan aggressiivisten kemikaalien perusteella.

   Vaihe 2. Seuraavaksi, valmistele autotallin oven sisäpinta. Tarkasta perusteellisesti pinta, poista kaikki havaitut ruostumat. Myös kaikki maalatut maalit on puhdistettava. Lisäksi tartunnan lisäämiseksi koko pinta käsitellään huolellisesti hiekkapaperilla. Lopuksi metallia päällystetään rasvanpoistoliuottimella.

   Vaihe 3. Aloita korroosionestoaineen levittäminen ja levitä se kahteen kerrokseen: ensimmäinen - kankaan viereen, toinen - poikki, edellisen kappaleen täydellisen kuivauksen jälkeen.

   Vaihe 4. Kun pinta kuivuu, jatka vedenpitävyyteen (kuten edellä on jo todettu, tavallisen vaahdon ollessa ennakkoedellytys). On olemassa useita tapoja vedeneristys, me tutustumme jokainen niistä.

   • Bitumipohjaisten mastittujen avulla.
   • Isolonin avulla.
   • Käytetään höyrysulkukalvoa.

   Vedeneristyksen tulee kattaa koko pinta, joka tulevaisuudessa peitetään lämpöeristimellä.

   Vaihe viisi. Levyjen asennus

   Pidämme edelleen, miten eristää autotallin portit omiin käsiisi. Leikkaa halutun koon tankoja edellisen suunnitelman mukaan. Kiinnitä ne aukkoihin, joiden halkaisija on 0,4 senttimetriä noin 20 senttimetrin askelin. Kiinnitä tangot itse, kiristä ne kiristimillä ja käytä 0,25 senttimetrin poraa reikiä ruuvien syvyydessä.

   Lisäksi tankoja kiinnitetään ruuvitaltalla, jonka jälkeen puristimet voidaan poistaa. Nyt, kun portin pinta on jo täysin valmis, voit asettaa lämpöeristeen itse.

   Vaihe kuusi. Vaahtomuovin pinoaminen

   Polyfoami asetetaan tyhjiin laatikoiden väliin. Tee tämä ensin mittaamalla solujen mitat ja leikkaamalla eristys käyttämällä metallia hallitsija ja asennusveitsi. On tärkeää, että jokainen vaahtolevy tehdään muutamia millimetrejä suuremmaksi kuin vaaditut mitat, kummallakin puolella. Joten lämmitin, joka on riittävän joustava, sopii erittäin tiukasti.

   Video - Tekniikka leikkaamalla vaahtoa veitsellä

   Lämpöeristeen kiinnittäminen kotelon palkkien väliin on useita, me tutustumme niihin.

   Menetelmä numero 1. Styrofoamia ei voida kiinnittää lainkaan, koska levyt kiinnittävät sen jo tarpeeksi tiukasti.

   Menetelmä numero 2. Materiaali voidaan liimata käyttämällä kiinnitysvaahtoa. Erinomainen vaihtoehto, varsinkin kun vaahtoa ja niin vaaditaan työstä.

   Menetelmä numero 3. Lopuksi voit käyttää liimaa "nestemäisiä nauloja", jotka ovat, kuten tiedetään, tarkoitettu nimenomaan tähän.

   Kiinnitä huomiota! Kiinnitysvaahdolla on erinomainen tarttuvuus, mutta ennen levyn levittämistä on vielä toivottavaa hieman kostea. Tämä selittyy sillä, että vaahto kovettuu vain kosteuden ollessa alttiina.

   Ota polystyreenilevy, levitä vaahto koko pinnalle koko kehälle (hieman keskellä - siksakokuvioina). Odota noin 10 minuutin kuluttua, että materiaali kasvaa hieman tilavuudeltaan ja paina arkki haluamaasi paikkaan portille. Viisitoista minuuttia myöhemmin, paina uudelleen vaahtoa varmistaaksesi, että sen kiinnittyminen pinnalle on mahdollisimman voimakasta.

   Viimeisen levyn kiinnittämisen jälkeen kaikki aukot ja raot tuovat samaan asennusvaahtoon. Kun vaahto kuivuu (ja tämä vaatii vähintään yhden päivän), ylimäärä leikataan veitsellä. Siirry edelliseen vaiheeseen!

   Mittaa portti mittalähetyksellä ja päätä miten OSB-levyjä leikataan. On tärkeää, että ne peittävät kotelon täysin eristyksellä, mutta sinun on noudatettava levyjen täydellisen koskemattomuuden periaatetta. Jos liitoksia ei voida välttää, ne on sijoitettava yksinomaan epätasaisiin tankoihin.

   Levyjen leikkaamiseen voit käyttää sähkökäyttöistä sahaa tai haavasahaetta. Seuraavaksi laatoilla paikoissa tehdään tarvittaessa aukkoja ilmanvaihtoaukkoihin tai lukkoihin. Käyttöruuvien kiinnittämiseen - se ei ole vain luotettava, vaan myös kaunis. Pystysuuntaisen kiinnitysvaiheen tulisi olla 150 millimetriä, mutta keskellä ja vaakasuorassa tulisi olla 250 millimetriä. Kierrä ruuvit valmiiksi porattuihin reikiin.

   Kiinnitä huomiota! Jos ovien tai porttien asentamisen tiheys on vaikeaa, voit liittää ongelma-alueet nauhateippi tai putki (kuten myydään laajalla alueella, ja voit poimia itsellesi optimaalisen koon ja muodon). Näin ollen huomattavasti pienennät autotallin lämmönhukkaa.

   Portit, jotka on koristeltu OSB-levyillä, näyttävät jo hienolta omin päin, mutta jos haluat, voit maalata ne värillisellä värillä, joita pidät. Tietenkin kaikki tämä riippuu pelkästään henkilökohtaisista mieltymyksistä, koska tärkein asia on jo valmis - autotallissa olevat portit on eristetty. Yksityiskohtaisempi tutustuminen autotallinporttien eristämiseen omiin käsiisi suosittelemme, että näet alla olevan aiheen videon.

   Video - autotallin oven lämpöeristys

   Lopuksi

   Seuraavaksi muistutetaan jälleen kerran, kuinka tärkeää on lämmittää portit ja autotalli kokonaisuutena. Jopa tavallinen (ei huomioi talviaikainen) lämpötilan vaihtelu päivän lämpimässä ja kirkkaassa ajassa voi johtaa kondensaation muodostumiseen autotalliin. Pysyvästi kohonnut kosteustaso ei vaikuta pelkästään huoneen kuntoon vaan myös auton runkoon: metallipinnat peitetään ruosteella, sähköjohdot alkavat kaatua ja muotin tai sienen esiintyy autotallin kulmissa. Heti kun lauhde jäätyy, viimeistelymateriaali alkaa repimään kosteuden vuoksi. Mutta laatueristyksen ansiosta voit päästä eroon kaikista näistä ongelmista!

   Aurinkokeräin omin käsin - 100% sertifioitua fpic

   Toimintaperiaate lämpöpumppujen - kaaviot ja opas

   Lämpöakku käsillään + järjestelmiin ja asentaminen

   Aurinkokeräin omin käsin - 100% sertifioitua fpic

   Toimintaperiaate lämpöpumppujen - kaaviot ja opas

   Lämpöakku käsillään + järjestelmiin ja asentaminen

   Lämmitysjärjestelmän luonnon kiertoon - niiden asennus

   Aurinkopaneelit lämmittämiseen talon - tehtaan layout, peri-

   Vaihtoehtoiset lämmitys omakotitalot - toteutukset

   AGV lämmitys - valinta, asennus ja asennus kaasukattila

   Lämmitys teollisuuslaitokset ja yritykset - tyypit, jossa

   Eristys autotallin ovet käsillään

   Autotalli voidaan käyttää suunniteltuun tarkoitukseen - kuten pysäköinti auton, sekä työpajan tai varasto, jossa voit tallentaa tarvikkeet ja eri asioita. Jos usein korjaus koneita, on parasta lämmittää rakennusta. Tehokkain tulostiedot on alueella portin. Kuitenkin, ennen tällaista manipulointia tulisi tuntea säännöt, joiden mukaan eristämiseen autotallin on parempi olla käyttää huokoista mineraalivillaeristeellä tyyppi. Tämä johtuu siitä, että kastepiste siirtyy suuntaan eristyksen, se kastuu, sen tiheys ja lämmönjohtavuus kasvaa.

   Meidän ei pitäisi yrittää säästää rahaa tilaamalla oven ilman veräjä. Sen läsnäolo tekee mahdolliseksi pitää lämmön sisällä tallissa. Parempi vain tehdä portin paitsi erillinen ovi, mutta myös eristys. Muun muassa rakennus on varustettava ilmanvaihtojärjestelmä, joka voi olla poisto- ja tuloilman. Syöttöaukko voidaan suorittaa portin. Riittämätön ilmanvaihto voi luoda hengenvaarallisia.

   Eristys autotallin ovi voi olla eri materiaaleja, mutta yksi tehokkaimmista on vaahtoa. Tämän materiaalin tiheys on alhainen, joten eristys ei ole ylimääräisiä kuormia rakennetta. Vaahto on alhainen lämmönjohtavuus, se ei vapauta haitallisia aineita ihmisen terveydelle, mikä on totta normaaleissa käyttöolosuhteissa. Tämä eristys ei reagoi ilman ja veden, ja muodostunut kerros kestää yli 50 vuosi. Treat kangas on yksinkertainen riitä, voit käyttää käytettävissä olevia välineitä. Olisi myös huomattava, että veden imeytyminen vaahto on suhteellisen alhainen, ja enintään 3%, mutta jos se tulee suulakepuristettua polystyreeniä, tämä luku on vielä vähemmän, se on yhtä suuri kuin 0,4%.

   Lämpöeristys portti opetusvälineet

   Jos päätät suorittaa vaahtoja autotallin ovi, niin ensimmäinen askel on valmistella työkaluja. Tarvitset:

   Portille näytti houkutteleva sisäpuolelta, voit käyttää vuori materiaali, kuten toisinaan toimia terasseille, laudoista, vedenpitävä vaneri- tai OSB. Käytäntö osoittaa, että se on paras valita oriented strand board, koska niillä on monia etuja, nimittäin, materiaali on riittävän kestävä ja luotettava, on helppo työstää, se on pieni vesihöyryn läpäisevyys ja poistaa tarpeen kattaa kalvoja paroizoliruyuschih eristys. Oriented lastulevy voi ostaa alhaisin kustannuksin, ja valmistumisen jälkeen portit on houkutteleva ulkonäkö. Kohdata suositellaan OSB-3 tai OSB-levyt 4, jonka paksuus olisi 10 mm. Tämä materiaali on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa poikkeavat kohonnut kosteus tasolla.

   Kun olet päättänyt hilakokoa olisi laskettava määrä laattojen. Jokainen niistä on vakio koko 1250x2500 mm. Pääsääntöisesti Master hallinnoi kaksi kankaille, ja sen jälkeen kun työt ovat karsimisesta, jota voidaan käyttää muihin tarkoituksiin. Eristys autotallin oven asennus sen mukana on rima, joka asennetaan pinnoitteet. Kehystää järjestelmä on suositeltavaa käyttää puupalkeilla neliöleikkausta kanssa puolella 4 cm Ne on kiinnitetty kanto-osaan portin, jotka toimivat metalli kulmat, joskus -. Putki profiili. Olipa asia miten tahansa, häkki on asennettu kehä ja kankaalle alueella. Välisen etäisyyden rima elementtien pitäisi päästä 40 cm.

   Jos autotallin ovi eristys tai polystyreenivaahtoa seuraa edelleen asennus on valmis, ennen kehyksen asennusjärjestelmän puu- voidaan käsitellä antiseptistä. Riippuen siitä, onko koostumus käytetään, se voi olla tarpeen soveltaa yhtä tai kahta kerrosta. Tuottavat tarvittavat tiedot toimimaan tavallisella harjalla. Kuivauksen aikana, tangot voidaan harjoittaa valmistuksessa sisäpinnan portin, tämä ruoste puhdistetaan metalliin, jolloin se on helpompi korschetkoy-suuttimen poran. On tärkeää puhdistaa kaikki irtonainen maali, syrjäisillä paikoilla helpompi käyttää harjaa metalli harjakset. Toisinaan asiantuntijat neuvovat turvauduttava hiekkapaperia, jonka päällikkö on kuljettava koko pinnalle, se parantaa metallin tartuntaprimeri laatua.

   Seuraavassa vaiheessa pinta käsitellään ruosteenestopohjamaali, se levitetään kaksi kerrosta. Toisen suunnan tulee olla kohtisuorassa ensimmäistä. Kun odotat täydellisen kovettumisen, sen pitäisi huolehtia vedeneristys, jolla on merkitystä yhdessä tavanomaisen vaahtoa. Jos käytät suulakepuristettua polystyreeniä, tämä toimenpide ei suoriteta. Vedenpitäväksi voidaan suorittaa käyttämällä bitumista kittiä, joskus tarttua pintaan höyrysulun kalvoja.

   Kun valmis lämpeneminen autotallin ovi kädet, on suositeltavaa harkita valokuvan ennen töiden aloittamista, jonka avulla voit poistaa paljon virheitä. Seuraavassa vaiheessa, asennus rima koosta portin tangot leikataan oikeaan pituuteen, ne on kiinteä. Niissä paikoissa, joissa on lukot ja pultit sekä ilmanvaihtosäleikköjä on tehtävä kehystys baareja, asettamalla ne kehä. Kiinnittämiseksi nämä elementit sähköinen useita porattuja reikiä, joiden välinen etäisyys on 25 cm. Tähän tarkoitukseen 4 mm: n poranterällä. Niissä paikoissa, joissa palkit asennetaan lopulta reikien tulisi olla 5 mm. Ennen porausta on suositeltavaa suorittaa ulkoasu ja panos paikka porata ei ole lämmitetty.

   Kun autotallin ovi eristys tehty omin käsin, kori tarvitaan joskus asentamatta verhous materiaalia. Tällöin asennus alarivillä vaakapalkeilla voi liittyä joitakin vaikeuksia, joita liittyy siihen, että saada työkalu kaukaisissa paikoissa ei ole mitään keinoa. Jos poistat portit, niin nämä työt voidaan toteuttaa ilman ongelmia, jos ei, niin sinun täytyy liittää lohkoon loppuun, koska muu vaipan valtaavat suuren osan kuorman Suojakuorimateriaalille.

   Lämpeneminen metalli autotallin ovet ovat yleensä valmistettu vaahto olisi leikata vasta mittaamalla väli baareissa. Kummallakin puolella on jäljellä noin 3 mm materiaalin väliin asetettiin vaahdon tankojen tiukasti. Kun leikkaus on tarpeen sen varmistamiseksi, että terä on sisällytetty pystysuorassa lämmöneristys, jos terä joustava, se voi johtaa siihen, että puolella, joka varmasti haittaa leikkauslinja.

   Joskus eristys autotallin ovet ja mukana ei ole mekaaninen kiinnitys materiaalin, koska se puristaa pohjan panelointi. Voit käyttää Akryylinaulat, joskus sovellettu vaahto, josta on hyötyä tulevaisuudessa tiivistämiseen liitokset.

   asiantuntijoiden suositusten lämmetessään

   Kun polystyreeni eristys tehdään autotallin ovien, on suositeltavaa käyttää 40 mm: n maljoille, jotka voivat olla eri kokoisia. Kun ostat materiaali tutkittava sijainti vaippa paljastaa vaahto ei ollut mukana muodostumista suuria määriä romua. Jos mahdollista, yritä vahvistaa koko levyn materiaalia. Asiantuntijat suosittelevat ostaa suulakepuristettua polystyreeniä, koska sen veden absorptio on minimaalista, suojattu kosteudelta tällainen materiaali on lähes ole välttämätöntä, mutta tällainen eriste on kalliimpaa. Kuten käytäntö osoittaa, kanssa ekstrudoitu polystyreeni paljon helpompaa, se ei murene, kun leikkaus.

   Asennus eristys vaippa

   Asentamiseksi baareja sinkitty ruuvit tulisi käyttää puun työstöön, niiden koon tulisi olla sama kuin 3,5x30 mm osalta kiinnittämiseksi sivupinnat, kiinnittämällä sitten ne ruuvien mitat 4,5x70 mm, ne on vahvistettu lopussa. Jos kohde-kehys on valmistettu profiloitu putkien pituus ruuvien tulisi lisätä lisäämällä putken osassa. Kiinnittimet on baarissa syvyyteen 1/2 osa asennettaessa verhous materiaali on parempi käyttää ruuveja paina kiekko koon 4,2x32 mm.

   Lämpöeristys autotallin oven suoritetaan yleensä vasta primerin levitystä metallin pintaan. Tähän käyttöön korroosionesto ainetta, joka estää ruosteen muodostumista korkeassa kosteudessa. Aluke voi olla mikä tahansa, tai perusteella alkydihartsit. Se on suunniteltava monenlaisia ​​lämpötiloja. Voidakseen rasva pintaan, yhdessä alukkeen täytyy ostaa liuotinta.

   Lämmöneristys vaahdolla autotallin ovet mukana käyttämällä vaahtoa tai vaahtomuovia. Kun lämmitin levy voidaan asentaa suoraan metallin pinnalle, kaikki liitokset on täytetty vaahdolla. On parempi ostaa ammatillinen sellaista, jossa käytetään aseen. Tällainen rakenne laajenee vähemmän tilavuus, ja pistooli mahdollistaa kätevän soveltaa seos haluttuun paikkaan ja joka määrää. Välttämiseksi mätänevät tankojen olisi käytettävä antiseptinen aine, se voidaan valmistaa öljyyn tai veteen perusteella, joskus tällaisia ​​seoksia ovat väriaine antiseptisiä ominaisuuksia. Jos päätät käyttää säännöllisesti vaahtoa, se on suojattava kosteudelta. Tämä voidaan tehdä käyttämällä höyrysulun kalvo, liima eristys "Izolon9raquo; tai asfaltti mastiksi.

   Lämpeneminen poikkipinta autotallin ovi suoritetaan lähes samaa tekniikkaa, joka on kuvattu edellä. Ennen lähtöaineena on välttämätöntä valita, koska vaahto, joka voi toimia, sen asennus suoritetaan Muovivaarnat. Tämä materiaali on hometta kestävä ja hometta. Jos haluat varmistaa paloturvallisuuden, on tarpeen valita vaahtoa, joka on valmistettu käyttäen palonestoaineita, että tulipalon sattuessa, materiaali näytteille ominaisuuksia sekä itsestään sammuvia.

   Jos voit käyttää erityistä tekniikkaa, jota voidaan käyttää lämmöneristykseen polyuretaanivaahdon. Työt maksaa enemmän, jos ne tehdään prikaatin ammattirakentajiin, mutta tehokkuus on korkeudessa. Ensimmäisessä vaiheessa on mitattu portit, sekä erillisissä osissa. Tämä mahdollistaa sen, että leikattu materiaali parametrit. Eristys on kiinnitetty pintaan, ja nivelet sovellettu vaahto.

   Kun eristysliitokset autotallin ovi on valmis, voit siirtyä vedeneristys. Tähän käyttöön "Izolon9raquo,, joka joskus muuttuu täydentävänä lämmöneristyksen. Joissakin tapauksissa tämä materiaali käytetään pohjakerroksen eristys.

   Lämpeneminen lähtö autotallin ovi ei ole yhtä tärkeä kuin lämmöneristys kankaan. Voit tehdä tämän käyttämällä asennus vaahtoa, jolla on erinomainen tarttuvuus valtavan määrän materiaalia. Kuitenkin ennen kuin asennuspinta kostutetaan, jähmettymisen jälkeen tapahtuu kosketuksessa kosteuden kanssa.