Eristä katto sisäpuolelta omin käsin

Miten eristää katto sisäpuolelta omin käsin

Lämmin tai ei lämmitä talon katolle? Tämän kysymyksen ratkaisu - toimivaltaan omistajan rakenteen. Objektiivisesti eristettyjä katto on ainakin kaksi etua eristämättömät:

Ainoa toimivaltainen eristyksen laadukkaat materiaalit pitää lämpöä ja mukavuutta kotiin sekä pidentää aikavälillä sen toiminnan.

 1. Lämpöeristys pienentää lämpöhäviöitä katon läpi, jotka ulottuvat mukaan joitakin raportteja, 15% koko lämpöhäviöt rakennukseen. Kun jatkuva kasvu energian hinnan ja yleismaailmallinen taistelu vähentää energiankulutusta, myös kotikäyttöön, se on merkittäviä säästöjä ja energiavarat, ja rahoitus.
 2. Seurauksena lämmityksellä ja lisäksi käyttökelpoista tilaa, joka sopivilla pinta voidaan käyttää elintilaa.

Jos sinun on eristää katolla olevien rakennusten, ainoa ratkaisu on toteuttaa eristyksen sisäpuolelle katon.

Jos hankkeen alkuperäisiin suunnitelmiin katon eristys, on tarkoituksenmukaista toteuttaa ulkopuolelle ennen asennusta katto.

Tämä voi olla tarpeen, ja talonrakennusta huonolla säällä.

Katto piirakka: perusvaatimukset ja elementtejä

Lämpökartta mansardikatto mökki (vihreä lämpövuotoa).

Joukko elementtejä, jotka muodostavat eristyksen katto, jotka muodostavat kerrosrakenteen, joka on saanut rakentajat kutsutaan "katon kakku". Tämän perusteella suunnittelu on ristikon järjestelmä, joka perustuu kaikki muut osat. Sekvenssi nämä elementit poikkileikkauskuva, alkaen katto, ts ulkopuolella katto, klassinen suoritusmuodossa on seuraava sarja:

 • katemateriaalina;
 • sorvaus (tai jatkuva pinnoite) kattomateriaalina;
 • kontrobreshetka luoda tuuletettu kuilu;
 • vedenpitäväksi;
 • eristys;
 • höyrysulku;
 • listanysä sisäistä suojakuoren;
 • sisävuori.

Tämä rakenne estää lämpöhäviöitä talvella ja kesällä - liiallinen ylikuumeneminen katon tilaa. Se estää kosteuden pääsyn ulkopuolelta sisään lämpöeristyksen ja vesihöyryn sisältä.

Kattopuunmateriaalit pie

Laatuominaisuuksien suunnittelun katon pie kannalta kyky eristeen määrää pääasiassa vedenpitävät, eristys ja höyrysulun. Muut elementit ei ole merkittävää vaikutusta näitä kykyjä.

Vedenpitäväksi ja höyrysulku: päätarkoitus ja ominaisuudet

Järjestelmä ulkoisten ärsykkeiden katolla: 1 - vakio kuormitus (oma paino); 2 - tilapäinen kuormitus (lumi, käyttökuormitukseen); 3 - tuuli (imu); 4 - ulkolämpötilan; 5 - auringon säteily; 6 - tuuli (paine); 7 - saostus; 8 - aggressiiviset kemialliset aineet, joita on ilmassa; 9 - liikkumista ilmavirtojen ullakkotilaan; 10 - sisältämä kosteus ilmassa ullakon tilaa; 11 - lämpötila ullakkotilaan.

Vedeneristys olisi varmistettava, että kaksi tehtävää:

 1. Estää kosteuden pääsyn lämpöeristys ulkopuolella.
 2. Poistumisen varmistamiseksi vesihöyryä, kiinni eristys rakennuksen sisällä.

Kuten vedenpitäväksi materiaaleja käyttämällä erityisiä kalvojen ja membraanien. Vedeneristyskalvo - Micro-kolmikerroksinen materiaali on polypropeenia mesh, laminoidaan molemmin puolin polyeteenillä.

Kalvolla on kuitukangasrakenne. Sen keskimmäinen kerros tarjoaa hydro-höyrysulku ja ulkokerrosten - lujuus. Tällaiset kalvot kutsutaan Superdiffuzionnaya. Vesihöyryn läpäisevyys on suurempi kuin kalvon, jotta ne voidaan asentaa suoraan eristyksen ilman ilmarakoa.

Kalvon ja eristysväli on tarpeen, koska niiden vesihöyryn läpäisevyys ei pysty varmistamaan, että kaikki höyry tulevat huoneen lämmitin. Tämä voi johtaa kastuu eristyksen ja lämmön menetys niiden ominaisuuksia. kalvot käyttöikä pidempi kuin kalvot.

Höyrynsulku pitäisi estää kosteuden tunkeutumisen höyryn eristeen sisällä. Tätä tarkoitusta varten, höyrynsulkukalvo.

Eri materiaaleja käytetään katon eristys. Tärkeimmät toiminnalliset ominaisuudet nämä materiaalit ovat:

Työskenneltäessä rullatavarana, kuten mineraali- tai lasivilla, parempi hyppy kullakin 2-3 m.

 1. Keskimääräinen tiheys. Lämmöneristysominaisuudet ovat parempia materiaaleja, joilla on alhaisempi tiheys, kuten huokoisuus kasvaa vähentämällä materiaalin tiheys, joka määrittää peruseristyksellä indeksi - lämmönjohtavuus.
 2. Lämmönjohtavuus. Alempi pisteet, sitä parempi eristävä materiaalin ominaisuuksia. Lisäksi huokoisuus lämmönjohtavuus vaikuttaa kosteus ja lämpötila materiaalin lisääminen lämmönjohtavuus, joka lisää dramaattisesti.
 3. Veden imeytymistä. Veden imeytymisen - kyky imeä ja pidättää kosteutta materiaalin huokosiin. Vähennetään vettä hylkivää materiaalia. Ostohetkellä ovat mineraalivillaa ja lasivilla eristys on selvitettävä ne hydrofobiseksi.
 4. Pakkaskestävyys.
 5. Palavuus.
 6. Kemiallinen kestävyys.
 7. Ympäristöystävällisiä.

Lämmöneristys: annettavat materiaalit

Useimmiten käytetään lämmöneristykseen katon:

 1. Lasivillaa vuorivillaa. Molemmat materiaalit valmistetaan rullina ja laatat. Mineraalivilla on parempi ominaisuudet kuin lasivillaa, vastaan ​​korkeiden lämpötilojen kestävyys.
 2. Polystyreeni (polystyreeni). Se tuotetaan levyinä ja suulakepuristetut tuotteet. Suurin haittapuoli - syttyvyys. Poltettaessa vapautuu haitallisia myrkyllisiä aineita. Se vaatii luotettavaa palosuojaus.
 3. Polyuretaanivaahto. Se on tuotettu muodossa paneelien ja nesteen seoksia levitetään rakenteeseen sen eristys. Nestemäisten seosten käytännössä mahdotonta tuottaa eristystä katon käsillään, koska se edellyttää monimutkaisia ​​ja kalliita laitteita.

Teknologia eristys kattojen eri suunnittelu-

Erilaisia ​​rakenteellisia suorituskykyä kattojen ja käsitellään erilaisia ​​teknisiä ratkaisuja niiden eristys. Sen ero tässä prosessissa ja tehdä erilaisia ​​kattomateriaalina. Esimerkiksi eristys on valmistettu pehmeästä katto, yleensä sen asentaminen talon ulkopuolella. Tällaista työtä on tehtävä ennen asennusta kattomateriaalin. Käsittely menetelmiä eristys vinojen ja tasakaton on hieman erilainen. On tärkeää tietää, ei vain miten eristää katto sisäpuolelta, ja miten se oikein, varmistaa pitkän aikavälin toimintaa eristetyn katon.

Yleinen järjestelmä laitteen katon eristys. On syytä muistaa, että eristys katon on liitettävä pinoamalla eristys aukottomasti, onteloita ja mitätöi.

Ei ole väliä onko se suunnitellaan rakentamista katon eristys vai ei, siitä orret harjakatto vedeneristys on sovellettava. Estämiseksi kondensaatiota kääntöpuolelle katteen on tapahduttava ilmanvaihto rako.

Jos ei ole vedeneristys, eristys katto sisäpuolelta täytyy alkaa asentamalla vilkkuva materiaalia orret. Näin ollen on tarpeen saada aikaan ilmarako 20 mm, joka oli kerrottu edellä. Helpoin on välys asentamalla orret, tai alla laatikon lisää baaria.

Se on parasta käyttää vesitiiviin kalvon Superdiffuzionnaya välttää tarve toisen laitteen välinen ilmarako vedenpitäväksi ja eristys.

Kaavio ilman liikkeen jälkeen katon eristys.

Eristys on sijoitettu kattotuolien useita kerroksia, ainakin kaksi, jättää läpi levyjen väliset liitoskohdat tai matot. Sen paksuuden tulisi olla vähintään 15-20 cm. Jos leveys orret tämän koon alapuolella, toisen kerroksen päällekkäin parempi lay ristikot että edelleen parantaa lämmöneristystä. Kori sisäkotelo voidaan kiinnittää tässä tapauksessa orret läpi eristekerroksen, höyrysulun ja kiinnitys.

Verrattuna harjakaton eristys tasakaton sisällä on jonkin verran monimutkaisempi. Lämmöneristys levitetään vaakatasoon ja ei tueta. Tällöin katto on etuliite baareja. Niiden välinen etäisyys on hieman pienempi kuin rullan leveys tai eristelevyt, koska korkeus palkit - sama kuin eristeen paksuus.

Eristys siten sopivat tiukasti palkkien välissä, vaan voidaan valinnaisesti kiinnittää kattoon kiinnittämällä sopiva liimoja tai sementti. Sitten päälle eristeen säädetyn rima höyry- ja sisävaippa.

Katon eristys varmasti auttaa luomaan talossa entistä mukava tunnelma, lämpenemisen vuoksi, säästää rahaa lämmitykseen. Mutta yhdellä ehdolla: säästää katon eristeet, sinun ei pitäisi. Nämä säästöt varmasti maksaa paljon kalliimpaa kuin säästöjä.

Miten eristää katto talon omin käsin?

Tilastojen mukaan lämpöhäviö läpi huonosti eristetty katto, viistot tai litteä, lähes kolmannes kokonaismäärästä. Monimutkainen toimenpiteitä asentaa lämpösulkuna, ei vain voi vähentää lämmityskustannuksia, mutta myös saada lisää elintilaa ullakolla joka muunnetaan valmistumisen jälkeen työtä.

Asianmukaisesti toimintaa Kestoiän koko kattorakenteen ja luoda tarvittavat olosuhteet elämän. Asianmukainen kattorakenne tulee sisältää seuraavat elementit:

 • Kattoihin;
 • orret;
 • häkki;
 • kontrobreshotku;
 • höyrysulku;
 • vedenpitäväksi;
 • eristys;
 • tilaa ilmanvaihtoa.

Ymmärtää, miten eristää katto talon sisältä, on toivottavaa ensin ymmärtää fyysiset prosessit, jotka tapahtuvat kattorakenteen sekä ymmärtämään, miten suurten luonnonvoimien, jonka kanssa se on kohdattava päivittäin.

Tahansa katon läpi vuoden vaikuttavat joukko ilmastollisten tekijöiden, velvoitetaan käyttämään suojatoimenpiteitä. Näitä ovat:

 • ympäristön lämpötila, vaihtelee vuoden kuluessa ja johtaa lämmitys tai jäähdytys päällysteen;
 • saostamalla sade, joka on erityisen altis katolle lähes koko vuoden ajan;
 • sademäärä lumena, mikä luo lisätaakkaa katolla;
 • vaikutus tuuli, mikä viittaa siihen, luotettava kiinnitys päällysteen rakenteeseen.

Siten päätavoitteena talon katolle on tarjota luotettavaa suojaa iskuja ja ylläpitämällä mainittu sisätiloissa asumisviihtyvyyden, joille on ominaista vakaa lämpötila ja kosteus tasolla.

Fysikaaliset prosessit katon

Jatkuva lämpötilaero sisä- ja ulkopuolella johtaa jatkuvaan fysikaalisia prosesseja, jotka ovat ratkaisevia ymmärtää, miten eristää katto talon sisältä. Näitä ovat:

 • Lämmönvaihto johtuva lämpötilaero sisä- ja talon ulkopuolella ja johtaa lämpöhäviöitä katon läpi, joka estää eristys on sijoitettu;
 • vaihto kosteutta, joka on seurausta ihmisen toiminnan (hengityksen ennen keittämistä), jolloin lämmin ilma tyydyttynyt nestehöyry nousee ja estää sijainnilla eristäminen ja erityinen tila tuuletusta varten.

Arvo fysikaalisia prosesseja eristys talon

Eristys on sijoitettu oikein missä tahansa lämpötilassa ero on lämpötila ulkopinnalla vain muutaman asteen suurempi kuin ulkopuolella.

Käyttäen paroizloyatora ja rako tuuletus kerääntymisen estämiseksi muodostunut kondensaatti jäähdytyksen jälkeen höyryn lämmitin, ja estää ei vain heikkeneminen, mutta myös turvallisuuden koko kattorakenteen.

Kuvaava esimerkki eristää katto talon sisältä, voit nähdä, jos tarkastellaan katolle talojen lumisateen jälkeen. Jos se puuttuu kokonaan tai osittain kehän roikkuu jääpuikkoja, ja siksi työ suoritetaan sääntöjä rikkoen. Tämä johtuu siitä, että parannetun lämmönsiirron, mikä johtaa talon katolle lämmitetään kuumalla ilmalla. tulevat huoneeseen, ja sen seurauksena, lumi sulaa.

Ennen eristää katto talon sisältä, kuten missä tahansa työssä, sinun täytyy valmistautua suunnitelma, tehdä arvio ja valmistella sisäpinnan katon.

Suunnitelma sisältää johtavat perusvaiheet, luettelo tarvittavat työkalut ja mittausten suorittamiseen katon alueella. Jatkotyössä asennus eristyksen, on tarpeen säätää maaliin leikata, tietoliikenteen johtaminen (esim sähkö), asennus ikkunoita tai ovia. Tämä muuttuu ullakolla täydeksi olohuoneeseen.

Jälkeen tehtyjen mittausten laatii arviot ja hankitun materiaalin, tyypillisesti marginaali noin 15%. Materiaalin valinta ja sen paksuus avainasemassa koko prosessiin, jotta se voidaan eristää erillisessä vaiheessa.

Mikään ei ole vaikea koko tilavuus tehtävää omasta, ei. Mutta on suositeltavaa lukea huolellisesti, jotta voidaan vähentää riskiä esiintymisen virheitä seuraavien vaiheiden ja vinkkejä miten eristää katto talon omin käsin.

Suorittaa töitä tässä järjestyksessä:

 • pinnan valmistelu ja valinta lämmittimen;
 • asennus tuuletusrako ja vedenpitävät;
 • asennus eristys;
 • asennus höyrysulku;
 • asennuksen loppuun.

Pinnan esikäsittely ja valinta eristeen

Ennen työn aloittamista, kattorakenne on tarkastettava vaurioista, rappeutumisesta tai muita vikoja. Rikkomuksia on korjattava, vaurioituneiden osien vaihdetaan, käsitellyt puupinnat lakkojen tai impregnointia. Nämä toimet suojaavat rakennetta ja poistaa tarpeen purkaa tulevaisuudessa lämpösuoja kerroksia korjattavaksi.

Yleisin käytetyt materiaalit lämpöeristys tänään ovat:

 • mineraalivilla, rullan tai matto;
 • vaahto;
 • Styroksi.

Ne täyttävät perusvaatimukset lämmittimen: turvallisuus, helppous, huono lämmönjohtavuus, ja kesto toiminta. Lasin käyttö sisälle huoneeseen ei suositella. On hankalaa pino, ja mikropartikkelit on kielteinen vaikutus terveyteen.

Vähimmäispaksuus eristimen käytetään lähes kaikkialla, on 150 mm. Useimmissa tapauksissa se noudattaa rakennusmääräykset.

Materiaalin valinta vaikuttaa muoto katon. Pieniin tiloihin on rajoitettu tasoon annetun rullina tai matot voi olla vaikeaa. Tällaisessa tilanteessa on vain yksi tapa, miten eristää katto talon sisältä - tai polyuretaanivaahtoa. Ne ruiskutetaan erityistä pumppu on yleensä useita kerroksia. Mutta tässä tapauksessa, tarvitsevat apua ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin.

Asennus tuuletusrako ja vedeneristys

Ilmanvaihto lämmittimen estää sen kastumista ja vahinkoja, mikä väistämättä johtaa menetykseen suojaavia ominaisuuksia. Pienin etäisyys, joka on erillään sen katon pinta on 20 mm. Tämä mahdollistaa ylijäämä kostean ilman, joka yhä pidetään ulos huoneesta kautta eristeen, vapaasti poistetaan eristeen pinta.

Yksinkertaisin vedeneristys, on edelleen laajalti käytetään rakentamisessa - tämä on tavallista kateaineen. Mutta tehokkaamman suojan, on toivottavaa käyttää erityistä kangasta, jossa vesihöyryn läpäisevyys. Paras vaihtoehto - diffuusio, eikä tavanomainen kalvoja. Tässä tapauksessa se yksikin tuuletettu kuilu. Perinteisissä vaihtoehdot niiden täytyy olla kaksi:

 • välillä eristys ja vedenpitävä kangas;
 • välinen eristys ja katteen.

Nämä toimenpiteet ovat seurausta jatkuvasta fyysisestä tapahtuvista prosesseista katon alla. Mutta esimerkiksi ennen eristää katon sisältä styrox, näiden toimintojen suorittaminen, sillä tämä materiaali ei ime itseensä kosteutta, joka antaa meille mahdollisuuden jättää kuumasaumaosaa ja aukkoja tuuletusta varten.

Eristys on sijoitettu sileä puoli, että katon erityisesti vahvistettu baaria päällekkäin vähintään 100 mm, kohtisuorassa orret, ja sitten kiinnitetty kiinnittimet tai nauloja. Asennuksen aikana on hieman ylitys vähentää vaurioiden riskiä asennuksen aikana eristyksen. Tarkkuudella liitokset on liimattu kiinni. Vedeneristys tulisi peittää palkin.

Tärkein vaihe työprosessin "miten eristää katon sisältäpäin." Materiaalista riippuen, on olemassa vivahteet työskennellä hänen kanssaan. Mutta periaatteita sovelletaan kaikenlaisiin poikkeuksetta.

Leveys Eristeen tulee olla 10 tai 20 mm suurempi kuin aukko, jossa se on sijoitettu. Standardi vaihe orret on 600 mm, joka vastaa tai on moninkertainen koko enemmistön lämmittimet.

Kiinnitys tehdään paksu eristys rakenne ja raon koko. Mutta lisäksi se voidaan kiinnittää tai ohut reyami johto välissä nauloilla tai ruuveilla, ruuvattu orret.

Levyt polyeteeniä ja puuvilla ovat aivan täynnä kaiken käytettävissä olevan tilan. Yksi vaihtoehto on asennus annetun eristeen kahteen kerrokseen. Tässä tapauksessa, toinen sarja, jotta peittää nivelissä edelliseen.

Jälkeen asennus on eristävän materiaalin tulee aina varmistaa höyrysulun. Karkea puoli on sijoitettu huoneeseen, koska ne imevät höyryn, sileä - eristykseen. Kuten asennus vedeneristys, tässä on kaksi tärkeää seikkaa:

 • asetetaan haluttu osapuoli lämmitin, muuten vaikutus on täysin päinvastainen;
 • kiinnitys nivelten kaksipuolinen teippi.

Kiinnitys tapahtuu kiinnikkeillä orret. Ommeltu päälle eristeen vaipan tulevaisuuden turvaamiseksi viimeistely. Voit käyttää mitä tahansa viimeistely materiaali: muovi, puu tai kipsilevyä.

Ymmärtää erityinen vaihe prosessissa on eristää katto talon sisältä, valokuvia, sijaitsee alussa artikkelin ja alla auttaa tässä.

Piirteet lämpöeristys erilaisten rakennusten

Huolimatta siitä, että sen perusajatus on standardi lämpöeristys erityyppisten kattorakenteiden käyttö Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä. Esimerkiksi tähän mennessä ei ole yhtä ainoaa kaikkein kannattajia kysymykseen eristää katto sisäpuolelta - vaahto tai puuvillasta. Jokaisella materiaalilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Taloissa ullakon eristys voit saada täyden olohuone, jossa voi elää. Ei tarvitse lämmin ullakko, ehkä jopa ajaa prosessia katon eristys minimiin, jos se on tekemistä sen kanssa ensimmäisessä kerroksessa.

Useimmille Kattopellit pidetään paras aloittaa työnsä ensimmäisen eristeen ulkopuolelta. Ja vain ilman tehosteen alkavan työn sisällä.

Jos katsomme prosessi miten eristää katto sisäpuolelta puutalon, tärkein ominaisuus on huolellinen pintojen suojaavalla lakalla tai kyllästys, ja vähimmäispaino eristyksen.

Jos työ tehdään itse, on suositeltavaa aina seurata pääsääntöihin:

 • epäkohtien poistamiseksi katon, eikä peittää niitä;
 • huolellisesti käsitellä puupinnat, etenkin orret;
 • vain työskennellä yhdessä.

Huolimatta sen yksinkertaisuus, ehkä nämä säännöt ovat ratkaisevia tekijöitä pitkäikäisyys katon kerrostalo.

Eristys katon sisäpuolella käsillään

Joissakin tapauksissa katon eristys sisäpuolelta on edellytys mukava mikroilmasto talossa. Näihin kuuluvat muutokset kuin asunnoissa yläpohjan ullakon kuumennettiin, ja korvaa katto, esimerkiksi laatat, metallia tai aaltopahvi, johon muodostuu helposti kun lauhde ja pakkasta lämpötila laskee.

Rakenne katon harjaa lämmittämiseen

Lämpöeristys sisällä katon käyttää mitä tahansa sopivaa eristävää materiaalia, jossa on yksi ehto: sen on annettava vedenpitäväksi ulkopuolelle ja sisäpuolelta vesihöyryn läpäisevyys. Toisin sanoen, kosteus tiivistymistä ei saisi laskea eristeen kerros, mutta tässä tapauksessa vesihöyry on onnistuneesti poistuu sisätilasta ullakkokamari tai ullakon.

Periaatteet lämmöneristys katon sisäpuolella

Hyvin tähän tarkoitukseen kuitueriste materiaaleja kuten mineraalivillaa. Toisin kuin eristys vaahto, tai polyuretaanivaahto Penoplex ne toimi hyvin, vesihöyryä, ja poisto-suunnassa sisältä vesihöyry saadaan aikaan käyttämällä erityisiä kalvon elokuvia.

kosteus takaisinveto on välttämätöntä ei ainoastaan ​​kosteuspitoisuuden alentamiseksi ullakkokamari. Kuitueristeen, kastumista, menettävät osan lämpöä eristäviä ominaisuuksia, murskataan ja muotoaan. Näin ollen, kun sisällä katon eristys on tarpeen noudattamaan tarkasti sekvenssi kerrosten niin sanottu "kakku". Ensimmäisen kerroksen sisäpuolelle yleensä koristeosista, sen ominaisuudessa voivat olla mitä tahansa materiaalia: paneelit, kipsilevy, vaneri. Hän usein roolissa sideaine, joka tukee lämmitin. Lisäksi vaatii pienen ilmarako 2-3 cm, joka tarjoaa vapaa ilmankierto. Seuraava kerros on höyryä läpäisevä kalvo, jolloin höyryn poistoaukon suuntaan olisi suunnattu kohti lämmitin. Eristys itsensä täytyy olla riittävän paksuuden hyvä lämmöneristyskyky, vähintään 3 cm. Sillä asuin- ullakon lattiat ovat yleensä noudattaen on eristekerros 10 cm. On eristekalvon lisätty höyryä läpäisevä vedenpitäväksi ominaisuudet tuulenpitävällä, jossa parootvedeniya suunta olisi suunnattu ulospäin lämmittimen. Näin ollen "lämpöä eristävä kakku" suojaamaan kosteuden eristeen ulkopuolella, mutta selviytyy taittoelimen vesihöyryn tiloista, joka tarjoaa miellyttävän kosteustason.

Pinoaminen eristekerroksen katolla

Eristys katon sisäpuolella

 1. Lämpöeristys katon alkaa sisältä muninnan vedeneristyskerroksen. Tekee kätevä lavalle kattopäällyste kattomateriaalit. Sijoitetaan se kohtisuorassa orret hieman löysällä, sileä puoli ylöspäin. Materiaalin nauhat, liimattu asennus nauha niin, että se estää halkeamien ja aukkoja. On orret sitten täytetyt vasta-tanko 50 mm, ja palkki on sijoitettu korin on höylätty levyt. Aluksella pinottu katto. Kun kyseessä on lämpöeristyksen valmiin vedeneristyskermit on kiinnitetty alla orret käyttäen nitojalla, huolellisesti aseta prokleivaya teippikiinnitysjärjestelmän. Kattotuolit alustavasti käsitellä antiseptisella, koska tällä menetelmällä kiinnittymiskohta on rikki, ja niiden ilmanvaihto on mahdollista hajoamista.

Annetun vedeneristyskerros

Tehdyn lämpöeristys matot katolla

Päällystyksessä Katon verhousta

Eristä kattoon käyttämällä vaahto eristys

On olemassa muita tapoja katon eristys, esimerkiksi, suosittu menetelmä spray vaahto eristys, kuten polyuretaanivaahto. Voit tehdä tämän, mitään erityistä koulutusta tarvitaan, mutta kattoruoteisiin suoritetaan samanaikaisesti kiinteä ja peitetään antiseptinen. Sumutukseen polyuretaanivaahdon vaatii erityistä asetusta, rehun hiilidioksidia paineen alla, joten täyttämään omaa usein mahdotonta. Polyuretaanivaahdolla katon eristys on tarpeen saada sisälle asiantuntijoita, jotka aiheuttavat kaikki ullakkotila tarvittava paksuus vaahtokerroksen. Kuivauksen jälkeen ja laajentaminen vaahto muodostaa saumattoman ja vedenkestävä kerros, jolla on alhainen lämmönjohtavuus. Haitat tällä menetelmällä, ovat sen höyryn läpäisevyys, niin kun asuinalueilla ullakon eristyksen kattojen on tarpeen järjestää sisällä polyuretaani pakko huppu ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.

Lämpeneminen käyttäen eristys

Lämpöeristys Katon säästää jopa 25% lämmöstä, ja peltikatto poistaa tiivistyminen ja jään, mikä pidentää niiden käyttöikää. Jos ullakko ovat olohuonetta, eristekerros olisi valittava mukaisesti lämpö- laskenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin