Epilaattorit, jotka on parempi valita

Top 10 parasta epilaattorimallia

Aihe, jolla poistetaan ylimääräiset hiukset kehossa, on merkitystä naisille milloin tahansa vuoden aikana ja kesällä - varsinkin. Epilaattorit helpottavat suuresti tätä prosessia, mutta kuinka valita laite, joka täyttää perusvaatimukset: kivuttomuus, tehokkuus ja optimaalinen hinta? Kerromme kymmenestä kymmenestä mielenkiintoisimmasta mallista ja toivomme, että tämä arvostelu auttaa sinua määrittämään, mikä epilaattori on paremmin ja paremmin tänään.

Avaa epäkäyttäjien luokituksen vaatimattomaksi toimintamalliksi Rolsenilta. Suurin etu on hinta - se maksaa noin 658 - 1 380 ruplaa. eikä sillä ole laajoja mahdollisuuksia. Kaksi käyttötuntia, akkuvirta, itsenäinen käyttöaika on enintään 30 minuuttia. Siitä huolimatta on toinen vaihdettava suutin, erikoisharja puhdistukseen ja pussin muotoinen kotelo. Rakentamisessa 18 pinsetit.

 1. Alhainen hinta.
 2. Kompakti, mukava muotoilu.
 3. Helppo käyttää.
 4. Mahdollisuus pestä pää.
 5. Melko hyvä tulos käytön jälkeen.
 1. Nopeasti kuluttaa maksua.
 2. Heikosti kaventaa hienoilla ohut hiuksilla.

Toinen hyvä edullinen epilaattori. Suuri suosittu malli, mutta ei ole yllättävää: luotettavan, pitkäikäisen akun, joka riittää lataamaan enintään 1 tunti. Valmistajan mukaan laitteen itsenäinen toiminta kestää 30 minuuttia, mutta arvosteluiden perusteella voit käyttää paljon pidempään. On 2 nopeutta, 48 sisäänrakennettua pinset. Epilaattorin pää on kaksinkertainen, kelluva, helppo puhdistaa ja huuhdeltava juoksevan veden alla.

Hyödyllisistä toiminnoista - taustavalo taskulampun muodossa sekä kykyä käyttää laitetta vaahdolla.

Paketti koostuu 3 suuttimesta, myös herkillä alueilla. Täten malli on erinomainen tyttöjen epilointi bikinit vyöhyke. Panasonic ES-ED50: n kustannukset ovat 3 299 - 5 090 ruplaa.

 1. Kestävä työ.
 2. Vedenpitävä kotelo.
 3. Valaistuksen läsnäolo.
 4. Kolme laadukasta suutinta.
 5. Hiljainen.
 6. Luotettava akku, nopea lataus.
 1. Se sattuu hiukseni.
 2. Siirtää pieniä karvoja.
 3. Akun purkautumista ei ole.

Top-10 jatkaa mallia Philips-yhtiöstä. Sen hinta on 1 094 - 3 300 ruplaa. saatavissa 20 metallipihdit. Epilointipää voidaan pestä helposti. Kaksi nopeutta työtä. Verkko toimittaa virtaa. Siivoukseen kuuluu harja. Se painaa hieman, vain 230 g. Se on erilainen ruusun vaaleanpunaisella värillä, jossa on kukka kuvioita.

 1. Hyvä vastinetta rahalle.
 2. Takuu valmistajalta 2 vuotta.
 3. Tiiviyttä.
 4. Houkutteleva hinta.
 5. Pitkä johto.
 6. Kestävä palvelu.
 1. Ensimmäisestä kerrasta se ei jätä iholle sileää.
 2. Siirtää pieniä karvoja.
 3. Melu työvaiheessa.
 4. Menettelyn jälkeen ingrown hiukset voivat jäädä.

Elektroepilaattori, jossa on kelluva pää Rowenta EP5660 on ominaista ainutlaatuinen melunvaimennusjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että hiljainen toiminta aikana on varmistettu. Käytössä on kaksi nopeutta, 24 metallipihdit.

1

Runsas nippu sisältää koko joukon lisälaitteita: vakiovaruste parranajoon, suutinpainemittari, kuorinta, trimmeri pienille kehon alueille, rajoittava.

On kohokohta. Epilaattorin pää on varustettu pallojärjestelmällä, joka liikkuu tasaisemmin ja ei aiheuta ärsytystä iholle. Laitteen hinta on 2,750 r. - 6 520 r. (vaihtelee myymälästä ja ostotavasta riippuen).

 1. Viisi hyödyllistä liitetiedostoa.
 2. Mahdollisuus kuorella ja kuorella kuolleita ihokerroksia.
 3. Poistaa hiukset juuresta.
 4. On kirkas taustavalo.
 5. Joustava pää, joka on helppo puhdistaa.
 6. Alhainen melutaso käytön aikana.
 1. Harva pihdit väitetyille ominaisuuksille.
 2. Ohittaa hiukset.
 3. Helppo käyttöohje.

Vuoden 2017 parhaista epilaattoreista huolimatta kiinnitämme jälleen huomion Philips-yhtiöön, nimittäin laadukkaaseen epilaattoriin intiimiin vyöhykkeeseen. Silti hiusten poistaminen herkältä alueelta on yksi tärkeimmistä naisille, koska iho on herkempi ja altis ärsytykselle.

Philips HP6548: lla on erityinen trimmeri bikini-vyöhykkeelle - kasvillisuutta voidaan säätää, leikata ja mallintaa.

21 pinsetit, verkosta. Epilaattorin pää pestään, karvanpoisto on mahdollista enintään 0,5 mm. Pakkauksessa on erityinen säilytyspussi. Laitteen hinta on 2 541 - 4 610 ruplaa.

 1. Levyn pinsetit eivät aiheuta ärsytystä iholle.
 2. Kätevä trimmeri.
 3. Ei katkaise karvoja, ei muodosta hiusten väristystä.
 4. Kompakti kätevästi kätesi.
 5. Hyvä hinta.
 1. Voimakas melu käytön aikana.
 2. Poistaa huonosti ohut hiukset.

Meidän luokittelumme parhaista epilaattoreista 2017, toinen Panasonic malli iski. Tämä on mukava malli, jossa on kaksi uivaa päätä, helppo huuhtelutoiminto. Laitteessa on metallipinoja 48. Langaton, toimii akkuvirralla. Akun käyttöaika on 30 minuuttia, sinun ei tarvitse veloittaa yli 1 tunti. Käytettävissä on kaksi nopeutta, led-taustavalo. Kahva on kaareva, ja epilaattorin pää liikkuu helposti, taipuu ja toistaa kehon ääriviivat. Mallin hinta on 2 850-4 950 ruplaa.

 1. Mahdollisuus märän karvanpoistoon vaahdolla.
 2. Karkea alue kirkkaalla valaistuksella.
 3. Laadukkaan poistaa ei-toivottuja hiuksia.
 4. Helppo käyttää.
 5. Kaunis muotoilu.
 6. Pitkä käyttöikä.
 1. Poistaa karvat tehokkaasti.
 2. "Se napsahtaa" ihon.
 3. Epävarmat vaihteet.

Harkitse yhtä hakijaa parhaan epilaattorin nimikkeestä jaloille, kainaloille ja bikinialueille - Braun 5329 Silk-epil 5. On kaksi nopeutta työtä 40 metallipihdit. Epilaattoripää, jossa on mahdollisuus puhdistaa ja huuhdella. Verkko toimittaa virtaa.

Kelluvat päät toistavat kehon mutkat, mikä tarkoittaa, että voit epiloida kaikki alueet.

Sopii kasvojen karvojen poistoon, koska pakkaus sisältää erikoisen hierontasuuttimen korkeilla taajuuksilla. Se stimuloi kasvojen ihon verenkiertoa ja antaa hyvän ulkonäön. Myös toimituksessa on harja kasvojen puhdistukseen. Kustannukset vaihtelevat 3 200: stä 7 499 ruplaan.

 1. Epiloinnin laadullinen tulos.
 2. Sileä, liikuteltava pää.
 3. Kivuton karvanpoisto.
 4. Helppokäyttöisyys.
 5. Valaistuksen läsnäolo.
 6. Pakkauksessa on myös erityinen käsine jäähdyttämään ihoa.

Vähennä vain yksi: ei säädetä märästä karvanpoistosta.

Kolme parhaista naisten sähköepilaattoreista avaa Philips Satinelle BRE644 -mallin. Tämä on tyylikäs laite epilointiin, jossa on 2 nopeutta työtä, paljon vaihdettavia suuttimia ja märän karvanpoiston funktio vaahtomainen yhdiste. Toisin kuin useimmat samankaltaiset mallit, tässä 32 keraamista pinset. Akkuvirta, latausaika on noin 2 tuntia. Itsenäinen työ on suunniteltu 40 minuuttia, ja tällä kertaa on enemmän kuin tarpeeksi epiloimalla kaikkein ongelmallisimmat alueet. Laite toimii myös kasvojen epilaattorina: tässä tapauksessa on parempi käyttää hierontalaitetta ja suutinta pienten ihoalueiden epätasapainoon. Laite maksaa edullisesti: 4 988 r. jopa 7,994 ruplaa.

 1. Kätevä pitää kädet.
 2. Laadukkaat osat ja runko.
 3. Erinomainen sopeutua suuriin alueisiin.
 4. Pitkä maksu.
 5. Kaunis käytännön tapaus.
 1. Ohittaa ohut hiukset
 2. Se on meluisa.

Mielestämme tämä on kaikkein kivuton epilaattori valmistajalta Rowenta. Suuri pulssitaajuus vähentää kipua epiloinnin aikana. Lisäksi voit ottaa käyttöön jäähdytysilman virtaus, mikä tekee menettelystä mukavamman. Sileät pestävät päitä, lisäksi on olemassa lisäsuuttimet vakiovarusteisiin, kuorintaan, hierontasuuttimeen ja trimmerirajoitteeseen herkille alueille kehossa. Yhteensä on 2 käytettävissä olevaa nopeutta, karvojen poisto ja mallintaminen bikinialueella on mahdollista. Laite toimitetaan suojakotelossa.

 1. Kivuton menettely kippien pidennysten ja sisäänrakennetun puhalluksen ansiosta.
 2. Suuttimet on helppo puhdistaa.
 3. Tärinän, valaistuksen mahdollisuus.
 4. Luotettavuutta.
 5. Jopa lyhyet hiukset poistetaan.
 6. Hyväksyttävä hinta-laatusuhde (3 800 ruplaa 9 990 ruplaa).
 1. Muotoon on vain vähän pinseteitä (24).
 2. Muovikotelo, johon naarmuja voi esiintyä.

Ja lopuksi,, Paras epilaattori luokituksessamme on uutuus Braun 7561 Silk-epil 7. Lyhyiden karvojen poistamiseksi valmistaja tarjoaa erikoisteknologiaa nimeltä Close-Grip. Tässä tapauksessa hiukset tarttuvat lähellä juuria. Prosessointialue voidaan korostaa kirkkaalla LED-taustavalolla. Kaksi käytettävissä olevaa nopeutta, epilaattorin pää kelluu ja puhdistusmahdollisuus. Laite toimii akulla, ja sen lataaminen kestää vain tunnin. Itsenäinen työ kestää noin 40 minuuttia. Sopii käytettäväksi kosteisiin karvojen poistoon. Pakkauksessa on paljon syöttiä, hieronta mukaan lukien ja herkkä parranajo. Laitteen hinta on 4 680 p. jopa 9 499 ruplaa.

 1. Luotettava kestävä akku.
 2. Laadukkaat hiusten irrottaminen kaiken pituudesta.
 3. Runsaasti varustettuja laitteita.
 4. Hyvä taustavalo.
 5. Epiloinnin vaikutus vaahdolla.
 6. Kelluva pää, joka mahdollistaa taivutusten toistamisen.
 1. Vähän kohinaa.
 2. Tuskallisia tunteita on normaalin karvanpoiston aikana.

Toivomme, että parhaiden kodin epilaattorien kärjessä auttavat sinua päättämään ostosta. Jotta voimme ymmärtää, mikä on parempaa, suosittelemme sinua tarkkaan tutkimaan laitteen ominaisuuksia, tutkimaan asiakaspalautetta ja korostamaan esitetyt ominaisuudet kustannusten kanssa. Hyvä ostos sinulle!

Epilaattorit: luokitus ja arvostelut

Moderni epilaattorit, joiden luokitus on artikkelissa, eroavat ulkonäöstä, toimintojen määrästä ja tietysti kustannuksista. Mutta niillä kaikilla on yksi toiminto - karvanpoisto epätoivottavissa paikoissa.

Artikkelissamme kerrotaan parhaista epilaattoreista, arvosteluista, luokituksista, tutustumisesta niiden lajikkeisiin ja lisäparametreihin. Huolimatta siitä, että nämä gadgetit alunperin luotiin jalojen karvanpoistoa varten, modernit mallit on varustettu erityisillä suuttimilla, jotka auttavat eroon epätoivottavasta kasvillisuudesta bikinit, kainaloilla ja kasvoilla.

Houkuttaakseen ostajien huomion valmistajat yrittävät myydä malleja, joissa on mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita maailma ei ole aiemmin tuntenut. Siksi monipuolisten laitteiden joukossa on hyvin vaikea ymmärtää, mikä naisten epilaattori jaloille tai muulle kehon alueelle olisi valittava. Ennen depilatorin valitsemista sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kohtiin:

 1. Tuottaja (joka johtaa niistä on kuvattu alla).
 2. Toimintaperiaate (levy poistettiin, 32 karvat kerrallaan, pihtien tai levy - 40).
 3. Menetelmä analgesian (vibromassage - rentouttaa ihoa ja vähentää kipua, jäähdytys - tekee menettelystä käytännössä kivuton, koska kylmä helium pussi, puhallus - puhallusyksikkö ihoalueille kylmä ilma toimii periaatteella jäähdytys).
 4. Lisäasetuksia (kalliita ja jotkut halvat epilaattorit on varustettu taustavalo ja nipun on vinkkejä).

Nyt on välttämätöntä ymmärtää yksityiskohtaisesti tuottajien markkinoille epilaattorit laatua, luokitus, joka auttaa määrittämään sopivimman mallin. Tunnetuimpia ovat:

 1. Braun. Kuuluisa saksalainen tuotemerkki loivat perustan tavaroiden tuotantoon, jossa käytetään innovaatio. Siitä lähtien puolivälistä vuosisadan Braun on kuuluisa kodinkoneiden ja avustajat hoidossa ruumiin. Ensimmäinen epilaattorit yhtiö esitteli maailman loppuun viime vuosisadalla. Silloinkin, ne koskettavat ostajat luovuuttaan ja laadusta. Siitä lähtien valmistaja ei ole antanut yksittäinen syy epäillä ammattitaito ja laatu laitteita. Jokaisen uuden laitteen tehtiin mukaan uusimmat muotivirtaukset ja kehittää korkean teknologian.
 2. Philipsille. Valmistaja ei tarvitse mitään erityistä käyttöönottoa, koska se on jo pitkään ollut tiedossa, että maailma luojana hienoja kodinkoneet sekä tuotteiden terveyden ja kauneuden. Ergonomia ja laatu yrityksen tuo ennen kaikkea siksi tämän tuotemerkin tuotteita on aina ollut melko suuri kysyntä. Laite poistaa ihokarvat yritys "Philips" tuottaa erillisen linjan, jossa tällä hetkellä on noin kymmenkunta malleja. Kukin epilaattori on erillinen laite, ei samanlainen kuin muut. Valikoima sisältää ainutlaatuisen mallin, varustettu kaikenlaisia ​​liitetiedostoja, ruokinta ja akusta ja verkosta, ja ovat eri hintaluokissa.
 3. Panasonic. Tunnustettu markkinajohtaja, joka käsittelee paitsi vapauttamaan kodinkoneet hyvälaatuinen, mutta myös laitteet hiustenhoitotuotteita ja vartalonhoitotuotteita. Tärkein syy suosion tuotemerkin - monipuolisuus ja laatu, aika-testattu. Suosittu nimi ei vaadi liikaa maksettua näiden tavaroista, koska niiden arvo ei ylitä 4500 ruplaa, vaikka laatu välineitä kertaa parempi kuin jotkut kalliimpia malleja. Tuotanto alkoi myydä useiden sukupolvien Epilaattorit. Ne ovat edelleen suuri kysyntä, huolimatta vuoden, toiminnallisuuden ja arvo.

Kaikki nämä merkit tuottavat todella hyvä Epilaattorit. Luokitus tunnetuimpia mennessä mallit ovat korkealaatuisia, se perustuu arvostelut ostajien (kuluttajien mielipide jäljempänä). Mikä tahansa näistä laitteista ovat taatusti kestää pitkään ilman mitään hässäkkää.

Tähän mennessä monet valmistajat esittelevät ostajille kaikki uudet Epilaattorit. Arvostelu alla, luo poikkeuksellisen laadukkaita ja tunnettuja malleja, kielteisiä arvioita joka melkein ei ole olemassa. Ne tarjoavat mukavan ja tehokkaan poistamisen kasvillisuuden vartalolle ja kasvoille.

Ominaisuudet epilaattorit voivat poiketa huomattavasti, mutta kaikki nämä mallit ovat huomionarvoisia. Ne on suunniteltu yksi päätarkoitus - poistamalla hiukset eri paikoissa. Siksi kun kauppa on ongelma valmistajan valinnan mukaan tai tietyn mallin, sinun kannattaa harkita jonkin esitetyistä vaihtoehdoista nazhe. Tärkeintä on valita sopivin toiminnallisuutta, arvo ja ulkonäkö.

Paras epilaattori varten bikinialueen, virtansa verkko, eri kelluva pää, joka voidaan puhdistaa helposti juoksevan veden alla. Liikkuva pää pystyy sujuvasti kiertää kaikki vartalon muodot joutuessaan iholle täysin kaikilla aloilla eikä puuttuvia mitään, vaikka lyhin karvat.

Mukana tässä mallissa on neljä yleismaailmallisia suutinta suunniteltu eri ihoalueille. Hieronta voit nopeasti valmistella herkkä iho lähimpään menettelyyn, erityisiä suuttimia kainaloiden ja bikinialueen karvojen poistoa tekee prosessista kivuton ja mukava, ja turvallisesti poistaa hiukset trimmeri yläpuoliselle alueelle ylähuulen.

Tämä malli maksaa noin 3500 ruplaa, mikä on kohtuullinen hinta kaikille ostajille.

Epilaattori kotikäyttöön on erittäin positiivista palautetta. Ensimmäisessä naiset asiakkaat juhlia loistava täydellinen, joka sisältää kaikki tarvittavat vinkit, käsineet, viilentää ihoa ja vähentää kipua, sekä kätevä kantolaukku tallentaa kaikki nämä kohteet ja siirtää ne missä tahansa.

Yhtä innostuneita tyttöä puhua mukavuutta menettelyn aikana. Laite suunnittelu ja oikea sijoittelu kaikki painikkeet ja liittimet mahdollistaa henkilön rasita kättäsi ja avaa sitä käyttää.

Varsin monia etuja tekee tämän mallin. Mobiili epilaattori, joka on akkukäyttöinen, eri tiiviys, joten sitä voidaan käyttää vaikka suihkussa tai kylvyssä.

gadget akun latauksen noin tunnin, ja sitten voi toimia pysähtymättä noin 30 minuuttia. Tällä kertaa on aivan riitä käsittelemään kaikkia kehon alueille, joissa on yleensä ei-toivottu kasvillisuus.

Kuten edellisessä mallissa on myös 4 suutinta (yksi höyläämään), sekä kätevä kantolaukussa ja harjalla.

yksikkökustannus vaihtelee 3500-4000 ruplaa.

Useimmiten tämä epilaattori hankkia tyttöjä, koska se houkuttelee huomiota tyylikäs ulkonäkö. Tietenkin on olemassa monia tuotteita, joiden ulkonäkö ei vastaa niiden laatua, tämä laite ei kuulu niiden määrää.

Kiitos kelluva pää voi olla ajeltu puhtaaksi kaikki murehtimatta menetetty alue. Mukaan tytöt, tämä malli voi helposti kilpailla kalliimpia epilaattori.

Elegantti laser epilaattori "Philips", jotka on tarkoitettu tosi nainen akkuvirralla, se on aivan erityistä hyötyä naisille, jotka ovat tiheät. Laitteessa on pari nopeusalueella: hitaampi mahdollistaa lähes kivuttomasti poistaa ihokarvat herkillä alueilla, ja nopea - kädet ja jalat. Sisältyvät esillä olevan pinsetit ja leikkuri valoa ja erityinen peili, jonka avulla se on mahdollista muotoilla kulmakarvojen.

Laite, jossa on miellyttävä ulkonäkö voi ostaa 2000 ruplaa.

Laite poistaa karvat koko ruumis ei voi olla yllätys ostajat. Hän on korvaamaton asia matkoja tai retkiä kun haluat näyttää hyvältä, mutta edellytyksiä ei ole.

Mukaan kuluttajille, laite voi toimia ilman latausta noin 40 minuuttia. Lisäksi menettelyn aikana, se ei tuota ylimääräistä ääniä, jotka saattavat häiritä jonkun rauhaan. Ja kiitos täydellisen trimmeri ja pinsettejä ei tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa lisälaitteita.

Braun 7891 Silk-Epil 7 Dual Epilator

Elegantti malli miellyttää kuluttajia ergonomia, luova suunnittelu ja Saksalaista laatua. Sisällyttänyt merkityksellisiä suuttimet 4 on läsnä, epätavallinen laturi, suojaava suojus pään, ja harjalla.

Tämä epilaattori voidaan turvallisesti pestä ja käyttää veden alla. Hänen vihjeitä mahdollistavat yksinkertaisen ja tehokkaan menetelmän.

Hinta gadget on välillä 4000-5000 ruplaa.

Ainoa haittapuoli, joka on merkitty naisten asiakkaille on laitteen kustannuksia. Jossain se tuntuu liian korkealle, mutta todellisuudessa ei ole sääli antaa pyöristysoikaisuja niin ihana laite. Joten jos haluat ostaa itselleen kerta kaikkiaan todella ansaitsee laitetta, voit säästää hieman rahaa ja hemmotella miellyttävä ostoksia.

Loput tytöistä ainoa etu pisteen. Iloisesti yllättynyt laitteet, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut, joita voit käyttää milloin tahansa. Erityisen hyvää sanottavaa laitteesta ystäville luovuutta, koska itse laitteen, sen liitteet ja laturi tehdään epätavallinen tyyli, joka erottaa sen massasta samankaltaisia ​​toisiinsa laitteita.

Epilaattori Satinelle varsin nopeasti ja tehokkaasti poistaa ihokarvat tahansa alueen elin. Muista suosituista malleista tämän laitteen on ominaista kaareva kahva, joka on tunnustettu yksinkertainen ja mukava käyttää.

Laser epilaattori "Phillips" on saatavana kaksi värivaihtoehtoa pahoillaan - musta ja valkoinen väri. Se takaa taattu täydellinen tasaisuus, koska kahden nopeuden tilassa, järjestelmä 20 sakset, pari apusuuttimet, sekä täydellisten puhdistukseen.

Osta tämä malli voi olla missä tahansa kaupungissa Venäjällä noin 3000-4000 ruplaa.

Gadget on yllättävä kaikkien ostosten läsnäolo Opti-start ainutlaatuinen suutin, joka on järjestetty kohtisuoraan ihoon, jonka avulla voit suorittaa menettelyn niin kivuttomasti kuin mahdollista. Se pehmentää epämukavuutta johtuen hierontatoiminto ja antaa iholle levätä.

Lisäksi vinkkejä naisille asiakkaat eivät voineet sivuuttaa mahdollisuutta pestä ruumiin lentokoneen hanan alla, jättäen hänet vahingoittumattomana. Tapaus on valmistettu vedenpitävä materiaaleista, joten mitään nestettä ei ole kauhea, kuin voi ylpeillä, eivät kaikki suositut mallit.

Moderni epilaattori Braun Face hoitaa samanaikaisesti kaksi laitetta. Tällä laitteella voi vain luotettavasti ja tehokkaasti poistaa hiukset, mutta myös puhdistaa ihoa.

Erityiset epilyatornaya suutin jopa mahdollistaa päästä eroon hienoja karvoja, joiden pituus on enintään 0,5 mm. Gadget takaa turvallisuuden menettelyn herkillä alueilla (nenä, yläpuolella olevaa aluetta ylähuuli, leuka jne). Levoton suutin-multipintset koostuu 10 pientä pinsetit, joka poistaa noin 200 karvat sekunnissa.

Vaihdettavissa suuttimen muodossa harjalla pehmeät harjakset ottaa hyödyttää kaikkia rakastaja kasvonaamiot, erityisesti perustuen mineraalisavia. Helppoa ja nautittavaa liikkeitä 100 harjakset puhdistaa ihoa.

Kustannukset innovaatiomallin vaihtelee 4500-7000 ruplaa.

Tytöt kerran oli epilaattori, tietää tarkalleen, mitä tehdä menettelyä poistaa karvat kivuttomasti ei onnistu. Onneksi gadget ei kuulu hänen Tällaiseen epäkohtia. Asiakkaiden mukaan laite kivuttomasti poistaa ihokarvat kasvoissa, ja harja on paitsi laadullisesti puhdistaa ihoa, mutta on myös miellyttävä tuntu.

Positiivista palautetta naisia ​​asiakkaat lähtevät ja tiiviyttä laitteen. Sen jälkeen, kun kaikki, se on lähes samankokoinen kuin normaali mustetta, joten meikki on sijoitettu melko helposti. Täydellinen on turvallista ottaa mukaasi matkoille ilman huolta haittaa.

15 parasta epilaattorit naisille

Valitsemalla epilaattori - vakava asia. Ne eivät ole halpoja, joten virhemarginaali teillä ole. Käyttämällä luokitus nostat mallin poikkeuksellisen laadukas. Meet - paras epilaattorit 2016 - alussa 2017.

Asuminen sopii sekä akun ja laite sähköverkkoon. Matka on parempi ottaa ensimmäinen. Kuitenkin pitää mielessä, että sinulla on vielä ladata sitä, se yleensä tulee verkkoon, joten erityistä tarvetta itsenäiseen toimintamalli ei.

Suurempi suuttimet epilaattoria, sen parempi. Jos sinulla on herkkä iho, ilman hierontaa ja erityisiä korkki ei voi tehdä. Suutin trimmeri ja parranajokone auttaa tekemään kaikenlaisia ​​intiimi kampaus ja karvojen poistoa pää paikka on täydellinen karvojen poistoa bikinit alueella, kainaloihin tai kasvot.

Kelluva pää epilaattori - välttämätön toiminto puhtaan karvanpoistoon. Älä ota mallia ilman valoa - se on erittäin hankalaa. Jäähdytyshansikasta on pakollinen niille, jotka on herkkä iho. Ei ole suositeltavaa ottaa mallia, jota ei voi käyttää suihkussa, kuivat karvanpoisto paljon tuskallisempaa, mutta karvojen poistoa käyttämällä vaahdon avulla voit turvallisesti jättää toivottavan kasvillisuuden.

Epilaattorit valmistajat eivät ole paljon, ja ostajat valitsevat mieluummin todistettu yritys, ei riskeeraa tuntemattomia tuotemerkkejä. Kolme "kita9raquo; epilaattorit tuotannossa - Braun,Philips ja Panasonic, - ostajat valitsevat usein malleja näistä yrityksistä. yritys Rowenta - toinen haastaja otsikko onnistuneen tuotemerkin Epilaattorit.

Paras epilaattorit akkukäyttöinen

 • valaistus;
 • pikalataus akkua;
 • karvat kerätään laitteen sisällä;
 • harjat kuorinta ja puhdistus kasvoista sarjasta.
 • kalleus;
 • on mahdotonta sammuttaa taustavalon koko epiloinnin.

Epilaattori Saksan Moser brändin monille naisille oli paras hinnan ja laadun - ei ihme, että hän tuli alkuun valmistajien keskuudessa ja malleja ovat toistuvasti tunnustaneet myydyin Euroopan nettikaupoissa. Laite on varustettu universaali suutin ja puhdistusharja on kaksi nopeutta ja akun latauksen merkkivalo. Määrä pinsetit - 24.

Akku epilaattorista seistä noin tunnin akku, mutta ensin on ladattava useita tunteja, edullisesti yli yön. Malli sopii vain kuiva karvanpoisto.

 • mahdollisuus seurata akun purkautumisen;
 • Se lataudu pitkään;
 • Road tapaus mukana;
 • kohtuullisin kustannuksin.
 • puute vaihdettavissa suuttimet;
 • laskettuna kuivan epiloinnin.

 • valaistus;
 • kelluva pää;
 • Massager;
 • Nopea akun lataus.

Epilaattori Panasonic on kääntyvä liikkuva pää ja on viisi vaihdettavaa suutinta: herkkä ja tehokas karvanpoisto kainaloille ja bikinit alueella, jalka hoito ja parranajo irrotettava kiinnitys kampa. Sisältyy myös joukko puhdistukseen ja suojuksella. Mallissa on kaksi korkean nopeuden tilassa, ja eri valaistusominaisuuksilla denoised. Lukumäärä pinsetit pääasiassa suutin - 48.

Tämä epilaattori voidaan käyttää kylpyhuoneessa, ja jos tämä tippua geeli pari tippaa suihku pään, menettely on paljon mukavampaa. Mutta liian lyhyt karvat laite ei vie. Akku on ladattu noin tunnissa, maksu on tarpeeksi 30 minuutin jatkuvan toiminnan.

 • stand-alone toiminta;
 • mahdollisuus märkä ja kuiva karvojen poistoa;
 • useat vaihdettavat kärjet;
 • alhaisen melutason;
 • LED:-taustavalo.
 • korkea hinta;
 • Se ei vangita erittäin hieno karvoja;
 • epämukava ajopää;
 • kaikki eivät helposti ihokarvojen kainaloihin.

 • lähes kivuton karvojen poistoa;
 • valaistus;
 • Massager;
 • pikalataus akkua;
 • Sitä voidaan käyttää veden alla.
 • suorittaa vain yksi suutin;
 • melu.

 • alhaisen melutason;
 • kompakti;
 • hyvää vastinetta rahalle;
 • hellävaraisesti karvat.
 • pieni leveys syöttejä;
 • akkua ladataan pitkään, mistä verkko ei toimi.

 • hyvää vastinetta rahalle;
 • Harja kuorinta valmis.

Paras epilaattorit verkkovirta

Valmistuksessa epilaattorista valmistaja käyttää uutta kohinanvaimennustekniikkaa Silence, joka ansiosta kaksinkertainen suljettu kotelo tekee laitteesta lähes äänetön. Verrattuna aiempiin malleihin, tämä merkki toimii neljä kertaa hiljaisempi. Lisäksi se tuli erityisen Mikro-kontakti mukavuutta järjestelmä hienovaraisimmalla karvanpoisto minimaalisella ärsytystä ja erityinen hieronta pallo järjestelmä anestesian aikana.

Kitti, lisäksi standardin suutin kelluva pää tuli Ajopäällä suuttimet kuorinta ja herkillä alueilla ja leikata, ja harjaa niiden puhdistusta. Epilaattori valmistunut kahden nopeuden ja valaistus, hän selviytyy hyvin jopa kova ja tiheä karvat. Pihdit on patentoitu erityinen muoto, joka mahdollistaa kaapata karvoja tahansa pituudesta, - 24.

 • Lähes äänetön;
 • useita pestävä vaihdettavissa suuttimet;
 • Sisäänrakennettu valo;
 • Erikoistekniikkaa ja miellyttävän parranajon.
 • Se soveltuu vain kuiva karvanpoisto.

Remington epilaattori American yhtiö on varustettu kelluva pää, kiinteä erityisellä kulma, ja se koostuu neljästä työkaluja: perus, hieronta, silmät ja partakoneen kiinnityksen herkille kehon alueilla. Ja hieronta rulla on kanssa ote aloe vera, mikä mahdollistaa rauhoittaa ihoa ja tehdä karvanpoisto vähemmän traumaattinen. Kaikki suuttimet pestävä, ja on puhdistukseen. Määrä pinsetit - 40.

Malli on tarkoitettu ainoastaan ​​kuivan epiloinnin. Siinä on kaksi nopeutta ja taustavalon paremman näkyvyyden ohuet ja vaaleat hiukset. Epilaattori selviytyy lyhyet hiukset, ja kiitos erityinen liukumaton pinsetit tekniikka tehokkaasti vetää ne juurineen.

 • irrotettava pestävä suutin;
 • Liukuesteillä kahva;
 • aloe vera rauhoittaa ihoa;
 • Taustavalo toiminto;
 • kosmetologi pakki.
 • suurehkoja hinta;
 • Sitä ei voi käyttää suihkussa.

 • Ei lisäsuutinta;
 • melu.

Toinen saksalainen epilaattori Pehmeä ääripää Rowenta valmistamisessa käytetään ainutlaatuista puudutusta tekniikka "Painfree9quot;. Tämä tarkoittaa sitä, että toiminnan aikana laite tuottaa automaattisesti ihon mukava jäähdytysilman virtausta. Lisäksi rinnakkaisia ​​epiliruemy osa hierotaan erityinen tärisevä palloja. Tämä kaksinkertainen järjestelmä anestesian avulla tyttöjen ihokarvojen kanssa mahdollisimman mukavasti.

Laite on varustettu neljällä suutinta - höylää, trimmeri kiinnitys ja kuorinta lempeä epilointiin - ja harjaa niitä. Kaikki ne voidaan pestä veden alla. Myös laite on varustettu taustavalaistu näyttö ja kaksi nopeuden välillä. Hän pystyy kuvaamaan lyhyimmätkin karvat, jotka soveltuvat parranajo ja muotoilu bikinialueella alueella. Määrä pinsetit - 24.

 • anestesia-järjestelmä on parhaillaan karvojen poistoa;
 • poistaa pienetkin karvat (< 0,5 mm);
 • Taustavalo toiminto;
 • useita irrotettavissa puhdistusta varten;
 • mukava pitkä johto.
 • säätämästä kustannuksia;
 • Se soveltuu vain kuivat hiukset poistoa;
 • tärinä toiminto on kytketty pois päältä.

 • lähes äänetön toiminta;
 • Suutin kuorinta.
 • Sitä ei voida käyttää märkä karvanpoisto.

 • lähes kivuton karvojen poistoa;
 • valaistus;
 • alhaisen melutason;
 • Suuri määrä suuttimia;
 • Roller Massager;
 • pitkä sähköjohto.
 • kalleus;
 • monimutkainen siivous suuttimet.

Epilaattori Hollannin yhtiö Philips on ergonomisesti pyöristetty kahva, joka kätevästi sopii käteen, ja yksi universaali irrotettava suutin. Pyörösuulakkeen voit kaapata yli kolmekymmentä hiuksia kerralla, jolloin karvojen poistoa on nopeampi ja parempi. Myös valmistajan keskittyy siihen, että laite on tehtävä ottaen huomioon kaikki ympäristön turvallisuutta parametreja.

Malli on varustettu kahdella nopealla tilat. Pakkaus sisältää harja suuttimet. Kiitos erityinen järjestelmä epilaattori poistaa tehokkaasti jopa juuret ovat lyhyet ja vaaleat hiukset, ja iho pysyy sileänä pitkään. Mutta se ei sovellu käytettäväksi suihkussa.

 • budjetoitu kustannukset;
 • Levy toimintaperiaate;
 • irrotettava puhdistus suutin;
 • pitkä johto;
 • ympäristöystävällisyys.
 • Se on tarkoitettu vain kuivat karvojen poistoa;
 • Ei lisäsuutinta;
 • ei ole taustavaloa toiminto;
 • Se toimii melko äänekäs.

 • kätevä vihje tehokkaaseen karvanpoistoon;
 • hyvää vastinetta rahalle;
 • nopea karvojen poistoa;
 • valot.
 • epämukava vaihtamiskerralla;
 • lämmitetty pitkäaikaisen käytön aikana;
 • melu.

Sijoitusta paras epilaattorit sisältää malleja, jotka, mielestä "Expert hinta" sopiva tahansa nainen. Valitse muutama, varsinkin luokitus kaikkien epilaattorit arvioitiin ostajien "otlichno9raquo; ja "horosho9raquo;.

1