Elektrosnegouborschik arvostelua

Lumenaurat Electric: arvioita. Lumenaurat sähkö Patriot, Huter, Prorab ja muut

Nykyään bensiiniä myydään sähkö- ja lunta työkaluja. Jälkimmäiset sopivat paremmin suorittaa ammatillisia työpaikkoja, kuten siivous laajojen alueiden työskentelemään vaikeissa sääolosuhteissa, jne Mutta Lumityökalujen, sähkö, arvosteluihin jotka riippuvat valmistaja, mutta se soveltuu paremmin hoitoon pienten alueiden. Tämä on hyvä ratkaisu päivittäinen puhdistus lumesta lähellä toimistossa, kotona, jne. Katsotaanpa suosituimmista malleista johtavilta valmistajilta ja katso, mitä kuluttajat sanovat niistä.

Voit tehdä yksinkertaisen johtopäätöksen, että tällainen lumilinko edellyttää verkkoyhteyttä. Periaatteessa läsnäolo lanka ja on eräänlainen rajoitus, joten on suositeltavaa käyttää tätä työkalua hoitoon pienten alueiden. Moottorin vastaanottaa virran, ja toimittaa sitten signaalin kierukan. Hän alkaa pyöriä ja puhdistaa lumen matkalla, joka on levinnyt sivuille. Tietenkin on olemassa myös haittoja, sähköinen lumityökalut. Kuluttajien arviot sanottavaa vallan puute, joten hoitoon ongelma-alueita jäisellä tai syvä ajelehtii vaativat tehokkaampia bensiiniä vastine. Mutta työskennellä vain sademäärä - tämä on vain mitä tarvitset.

Joillekin parametrejä sinun täytyy tehdä valinta?

Jos aiot ostaa Lumityökalujen, sinun täytyy ymmärtää, että alue on hyvin suuri, ja aloittelija ei ole niin helppo keksiä mistä on kyse. Olisi jaettava useita keskeisiä parametreja, josta pitää tehdä ostoksen. Tärkein niistä on valtaa. Mitä suurempi pistemäärä, sitä parempi toiminnan tehokkuuden. Mutta on selvää, että esimerkiksi moottorin Kultivaattorin lumilingon 1,6 kW ja 2,2 kW on eri arvo. Jälkimmäinen vaihtoehto on kalliimpaa noin 10-13%. Toinen tärkeä parametri - koko tämän laitteen. Mutta koska puhumme sähköautot, jotka ovat enemmän tai vähemmän tiiviitä, ongelmat pitäisi syntyä. Ja tietenkin, ei voi sivuuttaa yksikön painosta. Tämä pätee erityisesti silloin, kun väline on työssäkäyviä naisia ​​tai vanhuksia. Tässä tapauksessa on parempi ostaa omalla Lumityökalujen paino enintään 20-30 kiloa.

Miten valita lumilinko varten Monitoimikoneen

Voimme sanoa varmuudella, että kynnyksellä koneelliset ja Automaattikoneilla lumen poisto on tullut paljon helpompaa. Moderni perästäkäveltävien traktorin avulla voit helposti käsitellä suuria alueita, ja jopa ongelma-alueita ei ole ongelma sinulle. Vaan laite pääosin tarkoitettu käytettäväksi lämpimänä vuodenaikana, on syytä ottaa huomioon joitakin vivahteita, mutta siitä lisää myöhemmin. Valittavan lumilingon varten Monitoimikoneen, niin ei ole mitään ongelmia. Tosiasia on, että meidän tarvitsee vain valita oikea suutin. On parasta sovittaa tavallista roikkuu lumilapio veitsellä. Tämä on täydellinen lumilingon varten Monitoimikoneen, joka ratkaista mikä tahansa ongelma-alueilla. Jos aiot siivota vain lumessa, on parempi solmia normaali harjaa, joka pyörittää akselia ja poista lunta kappaleita.

Kotitekoinen Lumityökalujen omin käsin

Jos sinulla on täysi perästäkäveltävä traktorin moottori, joka on normaalissa tilassa, et voi ostaa kalliita laitteita. Tee oma Lumityökalujen on mahdollista. Voit tehdä tämän, tarvitset katto rautaa, joka toimii elimenä, sekä vaneri 10-12 mm valmistukseen sivuseinien. ½ tuuman putki käytetään kahva ja ¾ tuumaa kieräakselin. Seuraavaksi sinun täytyy asettaa moottorin muutamia hitsattuja osia. Käsittelyn jälkeen akseli, leikkaukset tehdään päissä, joissa laakeri on asennettu. Toisaalta sinun täytyy saada paikka, johon tähti asennetaan. Ottaa huomioon valmistuksen pyörivän kourun, joka lumi kallistuu, on suositeltavaa tehdä muovista viemäriputken halkaisija on vähintään 16 senttimetriä. Aseta se ruuvisyöttimen kotelon liitoksen kautta putken halkaisijaltaan pienempi. Se on parasta laittaa valmiin suunnittelu ei pyörillä ja sukset. Täällä on kotitekoinen Lumityökalujen omin käsin. Jää vain maalata ja työskennellä.

Varsinkin bensiinin lumilinko

Paljon on puhuttu sähkötekniikka, mutta nyt haluaisin mainita siitä työkaluja, jotka toimivat myös muita polttoaineita. Bensiini Lumityökalujen - on täydellinen ratkaisu suurten ja keskisuurten alueilla. Edut Tällaisten yksiköiden on, että niillä on suurempi voima (3-10 hevosvoimaa). Tästä yksinkertaisesta syystä, selviytymään märkä tai jäädytetty lumi ei ole ongelma. Meidän on kuitenkin sanottava heti, että tällaista työkalua, pääsääntöisesti ammattilainen, joten työ kapeita kujia kuistilla tai jalkakäytävän tulee olemaan vaikeaa. Tämä helpottaa koko, erityisesti paino. Tästä huolimatta, bensiinin lumilingon on hiljaisempi kuin sähkö kollegansa. Ja nyt mennään eteenpäin ja tarkastelemme muutamia suosittuja valmistajille.

Lumenaurat päässä "Kalibr9raquo;

Järjestö perustettiin Venäjälle, mutta maan valmistaja - Kiina. Tämä on tekniikka alhainen ja keskisuurten hintaluokan, jolla on melko vaihtelevia arvioita. Ilmeisesti paljon riippuu kokoonpanoon tuotteen. Otetaan esimerkkinä, harkitse sähköinen lumilingon "Kalibr9raquo; SNBE-1700. Tämä yksikkö virrankulutus 1 700 wattia ja yksivaiheisessa kaira järjestelmä. Näin ollen pieni kustannus 6 500-7 000. Koska laite painaa vain 14 kiloa, niin se voi toimia lähes kaikille. Kiitos kumipäällysteistä kaira minimoi mahdollisuudet vahinkoa työtasolle. Ja nyt muutaman sanan kuluttajien arviot. Monet ostajat kuten etuja eristetty hihnakäyttö ruuvi, joka kierretään auki, kun häirintä alkuperäiseen asentoon. Ja siellä oli myös kumilla reunan ruuvin. Periaatteessa rahaa - se on kunnollinen lumityökalut. Arvioita omistajien ei ole aina positiivinen. Pohjimmiltaan valittavat riittämätön etäisyyden heittää lunta ja vähän virtaa.

Katsaus laitteita yritys "Chempion9raquo;

Kotimainen tuottaja pidetään yhtenä parhaista. Laitteet enimmäkseen bensiiniä, keski- ja suuri teho. Mutta edullisia työkalun avulla voit ostaa avustaja lähes kaikille. Esimerkiksi, lumilingon "Chempion9raquo; ST 656 kapasiteetti 5,5 hv ja leveys 150 kuutiometriä cm maksaa vain 20 000 ruplaa. Kun tämä laite on viisi vaihdetta eteenpäin ja kaksi taaksepäin. Annetaan vaikuttava paino - 75 kiloa, se on valmistettu omalla yksikkö. Työkalu on useita lisätoimintoja, kuten lämmitys kaasuttimen, nopea käynnistys, itseliikkuvat ajaa, ja paljon muuta. Kuten mielipiteitä, monet sanovat, että valmistaja ei ole huonompi tällaisia ​​johtajia "Huskvarna9raquo;" Prorab9raquo; jne. Itse asiassa monet ihmiset sanovat, että se on todella luotettava lumen työkaluja. Arvioita omistajat on myös negatiivisia. On valituksia huonosta puhdistukseen märkää lunta. Jotkut käyttäjät leikkaavan ruuveja, mutta se on tehdas avioliitto, joka on erittäin harvinaista.

Mitä valita lumityöt maassa?

Kaikki riippuu siitä, mitä alueella olet siivota. Pääsääntöisesti sinun ei akuutteja ongelmia varastoinnin yksikkö, kuten esikaupunkialueilla enemmän kuin tarpeeksi tilaa. Jos haluat poistaa paljon lunta joka päivä ja tekee laajaa tien, se varmasti olisi asetettava etusijalle bensiini- malleissa laaja kauha. On toivottavaa, että kohtaus on enemmän kuin 170 kuutiosenttimetriä. Mitä Tehoyksikön, se on vähintään 5 hevosvoimaa, ja jos puhumme sähköisistä analogisesti - 3-4 kW. Mutta on tarpeen sanoa heti, että olet varsin kalliiksi tehokkaat sähkö Lumityökalujen. Niiden hinta kasvaa dramaattisesti valmistajasta riippuen. Saat esikaupunkialueilla tällainen päätös on sopimaton myös, koska sinun täytyy olla melko pitkä johto. Se on ensinnäkin ole kovin kätevää. Älä unohda, että moottori on levätä 20-30 minuutin välein intensiivisen työn, toisin kuin bensiiniä, jota voidaan käyttää pidemmän aikaa.

Ainoa tapa saada paljon hyödyllistä tietoa ilmaiseksi, se on kuulla naapurin, jolla on jo jonkin työkalun tai pyytää ystävä. Meidän tapauksessamme on tarpeen luottaa palautetta foorumeilla. Joten, käyttäjät ovat erittäin suositeltavaa käsitellä Lumityökalujen maksaa alle 4000 ruplaa. Tästä tekniikkaa, yleensä enemmän vaivaa kuin järkeä. Vaikka työkalu on alhainen hintaluokkaan valmistajan "Patriot9raquo; Se on keskimääräinen laatu. Jos sinulla on tarpeeksi rahaa ostaa kalliita laitteita 7-10000 ruplaa, sitten mennä eteenpäin ja ostaa "Patriot9raquo;. Mutta "Huskvarna9raquo; - ruotsalainen valmistaja, joka tuottaa suurimman erittäin korkea laatu, mutta ei halpa ja ammattilaisten. Jos aiot siivota paljon ja koko ajan, eikä korjata yksikköä ajan läpi, se on täydellinen ratkaisu.

Valitessaan lumilinko todistamaan tai vain pieni osa talon, asiantuntijat suosittelevat noudattaa muutamia tärkeitä sääntöjä. Ensinnäkin, aina ostaa laitteita kumilla ruuvilla, joten voit tallentaa käsitellyt pinnan pelimerkkejä. Toiseksi, heittopituus lumi on säädettävä, edullisesti alueella muutaman metrin, kuten 4-10 tai 3-8. On tärkeää kiinnittää huomiota rakentaa laatua. Jos kotelo on kestävä, kaikki osat on kiinnitetty omantunnon tällainen laite pakostakin luo luottamusta, toisin kuin Kiinan täysistunnolle hajoaa jälkeen vain kuukauden, ja toisen operaation. Ennen kuin mennä kauppaan, joka myy sähkö Lumityökalujen, lukea arvioita, puhua ystävien, olkaa teoriatietoa.

Joten puhuimme teille, mitkä ovat lumityökalujen sähkö. Perusteella sanoa, että on tärkeä rooli paitsi valmistaja, vaan myös kokoamisen, teho, jne. Olet ehkä huomannut, että ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Jos käsitelty alue on laaja - bensiinin malli, pieni - sähkö. Kuten valmistukseen niin yksinkertainen kone omin käsin, on järkevää vain, kun on moottorin, kuten kävely traktori. Kaikissa muissa tapauksissa on helpompaa ostaa uusi kone, hinta lähes sama, mutta hermot tallennetaan monta kertaa enemmän. Älä unohda, että voidakseen valita oikea sähköinen lumityökalujen, sinun täytyy tarkistaa arvion, sekä saada ainakin jonkin verran tietoa, ja sitten mennä kauppaan. Älä tee hätiköityjä ostoksia, ohjaavat ainoastaan ​​tuotemerkin tai hinnan.

Arvioita omistajien sähkö- ja bensiinin malleja lumilinko

Ilman lumiaura ei voi tehdä omakotitalon tontille. Tästä on osoituksena lukuisat arvion niiden omistajat, koska lumityökalujen - tämä ei ole hetken mielijohteesta, mutta helpottunut käsityötä puhdistettaessa lunta talvella.

 • veitset minun bensiini Lumityökalujen on asennettu siten, että kaksi tai kolme senttiä lunta edelleen korjaamatta.
 • 5-7 cm lumen syvyys puhdistus menee helposti, mutta julkaistiin hänen lumilingon tuottaa kolme metriä ja kauemmaksi.
 • Paleltunut puhdistus lumesta jälkeen traktori passage menee periaatteessa ole huono, paitsi jääpuikkoja ja muut roskat, joka lentää pois osaksi ohikulkijoita ja voi vahingoittaa lumilingon.

 • koskematon lumi kerros 15-20 cm - tämä on vaihtoehto puhdistukseen autoni. Se heittää lunta täydellisesti lähes kymmenen metriä. Hän heittää hänen kokkareita, niin että lumi ei hajoittaa.
 • tiivistetään ja puristetaan lumen syvyys kaksi jalkaa on myös olalla. Ja näin on, että se ei ole yli roottorin kohdistuksen. Lumi heitetään lumilingon 5-7 metriä.
 • läpäisevyys hyvä, mutta se on vaikea kääntää, koska vetopyörät on asennettu vain yksi akseli ilman ero.

Muun muassa hyviä ja huonoja puolia, että olen kirjoittanut, olisi toivottavaa tuleville ostajille ja laitteen valmistajalta, antaa käytännön ohjeita:

 1. Pidemmän toimiva lumilingossa kokeilla ennen ensilumen puhdistuksen lakaista alueelle, tai ensimmäinen pesu ei ole liian laiska tekemään lapio poistaa kaikki mahdolliset roskat tai kiviä.
 2. Alue puhdistus - sileä, ei vierustat, kuoppia, portaat, joka tapauksessa, jos et halua tuoda nopeasti lumityökalut epäonnistua.
 3. Varmista, että molemmin puolin puhdistettava alue oli paikka, jossa lumi kallistaa.
 4. Lumilingon valmistajan haluaa esittää toiveen, että etu liukuva pysähtyy korvattiin pyörät. Alempi terä kovasta kumista.
 5. Puhdistukseen tehokkuuden pieni määrä lunta ei satu varustaa lumilingon polkumyyntiä veitsellä.

Valmisteltaessa Talvella ostanut bensiiniä lumilingon C65 B6,5. Sen ominaisuuksien mukaan auto ansaitsee huomiota ja kunnioitusta. Tuomari itse: paino noin 100 kg, viisi nopeutta eteenpäin ja kaksi taaksepäin toiston nopeudet. Itseliikkuvat siirron tyyppi ja kaksivaiheisen Auger järjestelmään.

En halua selittää omistajalle miksi valitsi tämän lumilinko. Pääasiallinen kriteerit olivat - luotettavuus, hyvä laatu ja kestävyys koneen. Plus, rajallinen perheen budjetin.

HUOM. Bensiini Lumityökalujen monissa tapauksissa se on helpompaa sähkö, niillä on ainakin sähköä ei tiellä. Niinpä ne ovat liikkuvia, koska ne riippuvat vain täydellisyyden sen polttoainesäiliö.

Kuitenkin arvosteluja sähköinen lumilingon niiden omistajat ovat, ja paljon niitä.

Arvostelut sähkö lumilinko

SNEGOUBORSCHIK_2 sähköinen Sungarden st 45.

Jaa ystävien kanssa:

Miten valita hana keittiöön tai kylpyhuoneeseen Oikean keittiön hana tai kylpyamme, on tarpeen kiinnittää huomiota monia yksityiskohtia. Tällainen saniteettitilat jaetaan kahteen eri ryhmään: keittiö ja kylpyhuone. Meidän täytyy tietää niiden erot ja erityispiirteet.

Miten tehdä täydellinen keittiö: asiantuntija-apua on mahdoton yliarvioida merkitys terveellisiä ja herkullisia ruokaa elämäämme. Joten hän kääntyi, että mitä tarvitset ruokaa rakkaudella ja hyvää huumoria. Tämä on mahdollista vain kirkas, mukava, kaunis ja mukava keittiö, jossa meillä on kaikki yksityiskohdat.

Vedeneristämiseen lattia kädet Kaikki aineisto, onko tiili, betoni, puu voidaan jakaa vaikutuksen alaisena kosteutta, ja sillä ei ole väliä vietät ulkopuolella työskentelevät tai tehdä korjauksia sisällä. Jotta materiaalin suojaamiseksi kosteutta, on vedenpitävät materiaalit, jotka eivät salli veden tunkeutumista sisään.

Miten valita metalli ovet asunnossa tai talossa: tärkeä hetki meidän päivä ei ole helppo ymmärtää valtava valikoima Ovet useista valmistajilta. Tässä artikkelissa kerromme, miten valita metalli oven asuntoon, ottaen huomioon kaikki vivahteet ja vaatimukset.

Top Lumityökalujen Sähköinen Rating: valokuvat, tekniset tiedot, hinta, arvostelut

Olemme keränneet sinulle kuvia, tekniset tiedot, hinnat ja katsauksia paras lumityökalujen Sähkö luokitus.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 46h30 (L x K) cm
 • sähkömoottorit, 2kW
 • poisto etäisyys: 10 m

alkaen 7890 ruplaa. jotta 14536 ruplaa.

arvokkuus

Tehokas, sisäänrakennettu terminen ylikuormitussuoja, käsitellä nopeasti kehittää, rakentaa laatu on kunnossa. Ruuvit - kumi- ja jotta ne eivät riko tavatessaan odottamattomia esteitä. Johdon suuntaan poisto erityinen kahva-nappulaa, joka on erittäin kätevä.

Snow alle 2 cm. Reclines hyvin pienen matkan. Rintavarustus risteyksessä lähtö- ja kauppala tien liikaa hänelle. Tämä lumi on kallistaa käsin. Mutta tämä on odotettavissa.

Käytän toisen kauden. Laite soveltuu korjuun uutta lunta 2-15 cm. Yläpuolella 15 cm on vaikeaa, mutta jos hitaasti työnnä se pärjää. Poistetaan sen pysäköinnin käyttäen 4 A / m ja puutarha polun pituus on 60 metriä. Näille alueille kaikkein sähköinen lumikenttä. Mitään ei tukossa ja ei jäädy. Laajentaminen on ehdottomasti tarpeen kumisen pussin (muovia kylmämurtumia.). Jotta ei törmää lanka, sinun täytyy suunnitella etukäteen puhdistukseen piirin alueella.

Hinta, laatu, muotoilu,

Laatikossa ei ole laajennus

Saksan (rakentaa kurssi Kiinassa, kuten lähes kaikki maailmassa) + tekniset edellä.

Tietysti he eivät pogryzesh jäätä, mutta sen työtä tehdään arvokkaasti.

On sääli, että pakki ei jatkojohtoa. Tämä ylimääräinen. kulutusta.

Osti lumilingon Internet magazine.Posle ensimmäinen testi ei ollut onnellinen, niin sovitettu, Lumenaurat toimii hyvin, jopa paremmin kuin odotin häneltä.

Täytetyt lumi kehoon, jossa hihnapyörät ja hihnat on, siellä on sulavan lumen muuttumassa led.Pri puhdistuksen jälkeen lunta jäädytetyn ja moottori on lukittu. Vetää kotiin poisti jään kiinni kaikki reiät, nyt kaikki toimii ilman ongelmia.

Lumilinko hyvä mutta trebet pakollista tarkistamista.

Hinta, kapasiteetti, mukavuutta

kommentti

Hankitut lumilingon puhdistustaitoksen pysäköintiin kuorma 3 ja 50 metriä ajotieltä. Muutama päivä sitten puhdistetaan lumen syvyys 30-40 cm kerros sähkö lumilingon tietysti raskas, mutta jos ajaa seuraavasti -. Hän puhaltaa! Totuus on toinen kerta, kun vielä tapahtua täydellinen puhtaus. Jos lapio poistaa yläluokka - lumilingon on erittäin helppoa. Naisten En suosittele, edelleen kova, mutta se on talonpoikia, erittäin hyvä apulainen!

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 40h25 (L x K) cm
 • sähkömoottorit, 2kW
 • mekaaninen säätöä poisto kourun

alkaen 8420 ruplaa. jotta 12190 ruplaa.

arvokkuus

Farah oli välittömästi pois päältä, koska vuoto. Moottorin pysäytys mukana helvetillinen kaari.

Lumenaurat suunniteltu miehelle, joka ei ollut koskaan nähnyt lunta. Lunta vaikutuksen alaisena tuulen voidaan kädenvääntöä osaksi pienimpiä rakoja. Hän teki jopa sisällä ajovalot, koska puoliskojen välinen ruumiinsa, ei ole sinetti. Ja välillä valonheittimen kotelon ja tuote ei ole sinetti myöskään, vain viilto. Ja muissa väleissä kehossa riittää. Kautta ne sisällä tuotteen ilmasuihkun ruuvi imetään luminen lietteen leijumaan sen pyörimisen, tiukka sisäisiä onteloita pisteytys kotelo. Sitten lumi sulaa lämmön LEDit ja moottorin toiminnan, ja tuloksena oleva vesi sulkee kaikki eristämätön kontakti, joka voi dotech. Saadaan ei-eristetty, ei sähköliitäntä tässä lumilinko. Koska tämä lamppu alkaa vilkkua heti alusta tuotteen käytön oikeaan käyttötarkoitukseen ja pois vain hetken, ja stop moottorin johtaa valoisa ja värikäs vilkkuu. Vilkkuu ovat niin kirkkaat, että ne voidaan nähdä myös kotelon läpi seinän.

Erinomainen valikoima heittää lunta operaation alussa, suorituskyky, läsnäolo valot.

Hauraus ja vuodot.

Itse asiassa olin yllättynyt, että se meni rikki. Asun Kamchatka. Valitsin pitkään, kuten metalli ruuvit kumi tyynyt. Kaiken kaikkiaan vain satu.

Eilen hän murtui ja satu loppui. Kun irrotat sivuseinät sisäpuolella lumilingon täynnä lunta ja jäätä. Jos lumi, en ymmärtänyt. Vetopuolelta jään ja lumen melkein ollut. Siellä olen todennut, että ulostuloakseli hihnapyörän ruuvi pyörii, ja akselin ruuveilla - ei. En ymmärrä, mitä hän ajattelee Hyundai Corporation, kun kehitetään malli lumilinko muovinen talja. Tässä tapauksessa vetopyörä on valmistettu metallista. On sääli, että olen viettänyt aikaa ja rahaa kommunikoida tällainen tekniikka. Luottamus brändi Hyundai en enää ole. En tiedä, jos löydän varaosan. Joten, kollegat, näet tämän Lumityökalujen kaupassa, vain kävellä ohi. Huolimattomasti valmistajat Aasiasta pitäisi rangaista ruplan (dollari, euro jne).

Helppo, hyvä lumenpoisto-, yhteensovitus hinnan ja laadun

Edellä vasen pyörä sijaitsee reikä moottorin jäähdytykseen ja vastaavasti tulee kosketukseen pyörän, lämmin ilma jäätä, minkä seurauksena pyörä pysähtyy pyörivät.

Jos ei yllä puute, olisin täysin tyytyväinen

puutteet

muovi hauras. Lue huolellisesti takuu tapauksissa välittää ja ymmärrätte, että on vaikea edes sanoa, että on mahdollista muuttaa takuun. Kaikki tilisi 🙂

huomiota kaikkiin - osat - PULLEY - se on vain kokoelma, sinun etsii viikkoja ja järjestyksen, kohde näyttää halpa, mutta ensimmäinen asia, joka lentää jos yhtäkkiä ajaa yli lanka. Suosittelen lukemaan infoy tästä asiasta internetissä. Kustannukset kohteita 500-800 p, mutta ottaen huomioon, että laite itsessään on 8-10000 s., Anna sen lähes kymmenesosa hinnasta. Huolimatta siitä, että kukaan ei ole immuuni törmäävät lankaan.

Talja lensi ensimmäistä kertaa käyttöön, juuri ostanut. Soitti kaikki - eriä olevan vain 2-4 viikkoa, voit silti puhtaita helmikuussa.

Helppo, junien hyvä lumenpoisto-

Yksi pieni kivi ja muovia roskakoriin.

Nyt se ei ole selvää, mistä saa musta pohja. Ihmiset, varo poistaa lunta hyvin testattu paikoissa.

puutteet

Sopii vain puhdistukseen tuoretta, kuivaa lunta. Ja vain pintoja, kuten käytävälaatat ja jne -. Sileä, tasainen pohja ilman solmua, kivien jne aiempi käyttö sekä ollenkaan kerralla - eivät selviydy räntää Waiting talja

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 28h15 (L x K) cm
 • sähkömoottori 1 kW

alkaen 4900 ruplaa. jotta 15244 ruplaa.

arvokkuus

Hyvä puhdistaa irtolunta luotettava sähkömoottori.

Raskas. Muoviruuvi!

Kaikki sivustot kirjoittavat kumi ruuvi - se ei ole totta. Ostin tämän mallin. Taata - yleisin muovia! Johti kuvausta eri sivustoja, aina kirjoittaa kaiken mallina. Mutta näissä elektrolopatah ruuvaa yksi tärkeimmistä osista, joka nopeasti katettu. Ja etsin sitä kumi mato, niin soita ja tarkista myyjät. Puhdistaa hyvin, se viittaa hänen tilille Crystal maljakko "satunnaisesti mitään muuta ei kuulu ruuvin lapio.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 50h25 (L x K) cm
 • sähkömoottorit, 2kW
 • mekaaninen säätöä poisto kourun

alkaen 8335 ruplaa. jotta 17046 ruplaa.

arvokkuus

Se on vain lelu pulmusia on täysin tasainen pinta. Kun halla -5 muovi tulee hauras särkyy.

Hyödytön ja vaarallinen leluja. He todella puhdistaa vain pieni kerros uutta lunta kevyt pakkanen, tasaiselle pinnalle. Kun okolunulevoy lämpötila on paljon helpompi puhdistaa lapio, ikään jäädyttämisajankohtaa - kaikki pala jäätä tai tiheä tallustella lunta leviää tämä ihme kpl muovista. Juuri näin tapahtui minulle, jouduin väistää lentävät roskat lentävät suoraan kasvoihin. Ehdin siivota radan sisääntulon 5 kertaa kokonaispituus 50m.

puutteet

heikko ja hatara

muovi kokoonpano sopii vain uutta lunta. punainen hinta se 500R.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 50h33 (L x K) cm
 • sähkömoottori, 1,60 kW
 • mekaaninen säätöä poisto kourun

alkaen 7750 ruplaa. 11500 ruplaa.

arvokkuus

äänetön mukava tarpeeksi vahva luokkansa

ruuvi laajennus cherez10dney jää jääpalat useita kertoja

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 40h16 (L x K) cm
 • sähkömoottorit, 2kW

alkaen 9940 ruplaa. jotta 23385 ruplaa.

arvokkuus

Ylitti odotukset. Kestävät olosuhteet Extrême.

Suurelta siellä. Pieniä puutteita.

Tuntuva miinus, ehkä, kuten kaikki puutarha sähkötyökalut - vaikuttaa virtajohtoa. Se on jatkuvasti vetää, kääntää, pidä, vedä, raita, että se ei ollut osunut ruuveja.

Ostin za7990r. Missään löytyy tuottajamaissa. Jopa viivakoodi ei. Ohjeet ovat, mutta siten, että se yleensä, niin ei ole yhtään. Mutta kokoonpano ei toiminut, on täydellinen jakoavain - ruuvitaltta. Metalli kahva, metalli ruuvit tiiviste on valmistettu Kumi-. Runko paksusta muovista. Ei tarkastella lukuisia metallinen näyttää melko hlipkovatoy.S ensin aloittaa toscha hoidetaan itse. Kone poistaa lumi todella hyvin. Ei hätää leviää paksu uutta lunta viikolla. Olen selvinnyt pakattu, lumi sulaa muodostettu katolta kylpy - kone sinkoutuu alkuun ja poistetaan kerros kerrokselta nolla drift. ulostyöntösuunnassa säätelee erityisellä kynällä. Koska se sammuu kovaa, mutta moottorin käydessä (todennäköisimmin tärinän) helposti. Suosittelen yllään joukko keskeisiä, koska mutterikiinnityksellä poisto kulma, tärinä rullataan auki ja lumi lentää ylöspäin. Parempi vielä, sen sijaan, että mutterit jää lammas ja piirtää käsissään tarvittaessa. Johto on hyvin lyhyt 10-15 senttimetriä. Joten varastoida etukäteen kunnolliset udlinitelem.Gudit kone säästeliäästi. Gul miellyttävä - alhainen. Ontto muovinen pyörät ilman laakereita vihelteli ja vinkumista. Moottori tuskin greetsya.Vetki jauhaa, tarttuu ja heittää smorzshiysya huoliteltu soraa paikoissa, joissa se on huono, kuoppia ja pieniä jäätä ei ole ongelma. Kovaksi pakattu lumi veli kieltäytyi. Paksuus kertynyt lumi lokakuusta maaliskuuhun, on hajottanut useaan kertaan (kerros kerrokselta). Autoissa on ylimääräinen kahva kehoon, jotta se voi heittää mitään vysotu.Itog. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan. Kaupungissa voit ostaa kiinalaisen kollegansa kuten Total. Heillä on muoviruuveja. Elektrolopaty 1 kW tuskin selviytymään paljon lunta.

PS Viivakoodi löytyi Venäjän tuotanto.

 • kulje lumityökalut
 • kaksivaiheinen puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 62h54 (L x K) cm
 • sähkömoottori 8 hv
 • Valot

alkaen 48848 ruplaa. jopa 124718 ruplaa.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 31h23 (L x K) cm
 • sähkömoottori, 1,10 kW
 • poisto etäisyys: 4 metriä

alkaen 6300 ruplaa. jopa 8390 ruplaa.

arvokkuus

Hinta, yksikköpaino

Pakkasta on 20 astetta hajallaan muovikotelo. Nautin 1,5 vuotta

Tehokkuus, helppokäyttöisyys, hinta

Ei vielä löydetty

Asun omakotitalossa, joten läsnäolo lumilingon tarvitsen. Kun olen ostamassa tätä mallia, melko varmaa, koska alhaiset hinnat, mutta päätti ottaa riski, työskennellä tämän upean koneen meistä tuli parhaat ystävykset! Lumi tyhjentää sujuvasti, ei jätä hangessa, kaikki mitä tarvitset! Plus se on kevyt, joten ei vaivaa ei ole kustannus. Toinen kausi käynnissä eikä valituksia siellä. Tyytyväinen!

Hyvä työkalu lumen poisto. TV: stä tuttu, kuten Lumityökalujen, päätin tilata täältä. Koska Pidin palveluhenkilöstölle liikkeen. Neuvo, kuuntele tarkasti, auttaa sinua valitsemaan mitä aion tehdä. Toimitus oli nopea. Se poistaa lunta nopeasti, on helppo käsitellä ja ei vie paljon tilaa, kun se säilytetään.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • Pito lumella: 45h25 (L x K) cm
 • sähkömoottori, 1,80 kW
 • mekaaninen säätöä poisto kourun

9500 ruplaa. jotta 14820 ruplaa.

 • Lumenaurat
 • yksivaiheiset puhdistusjärjestelmä
 • pito lumella leveys: 33 cm
 • sähkömoottori, 1,10 kW
 • poisto etäisyys: 6 m

alkaen 3950 ruplaa. jopa 9515 ruplaa.

arvokkuus

Toinen talvi käynnissä. Se ei jaa.

Heikko. Heittää etäisyys on yli 2 metriä (jos ei ole tuulta)

Minun videolaite https://youtu.be/rPl8VnTQ_KE

Hinta 3500R. Helppoa.

Erittäin kapea valikoima sovelluksia.

Ostin lumityöt edessä autotalli (40m2). Kävi ilmi, että kone on suunniteltu puhdistukseen pulmusia yhtä paksu kuin 10 cm tyynellä säällä. Heittää etäisyys ihanteelliset olosuhteet on 1,5-2 m, osoittaen terä vasen - oikea, heittää pituus putoaa 1- 1,5. Jos vastatuuli - kaikki lumi lentää vastakkaiseen suuntaan samalla 1,5 - 2 m. Jos lunta ei riitä - niin tehokkuus laskee jyrkästi. Lumikerros 1-2cm yleensä ei puhdista. Lumen yli 15 cm voi selvitä, juuttuneet. Suuri ongelma - jatkojohtoa tarvitaan erityinen, yksi pistoke - yksi pistorasia. Kaapeli tulee olla merkki KG-HL (kumi, pehmeä kylmässä), Väri välttämättä musta, se voidaan selvästi nähdä lumessa. Kaapeli haluaa aina sotkeutua terät. Varo roskat lumessa. Kivet ja kiinteän jätteen lentää kauas. Huolehtia ihmisistä, eläimistä ja lasia. Virtansa bensiini generaattori kaliiperi BAG-1200I. Tämä "elektro-lumi-lapio"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin