Elektroplintus

Lämmin Electric jalkalistat: hinta, hyvät ja huonot puolet, asennus

Venäjän markkinoilla uuden lämmittimen, joka on pitkään käytetty menestyksekkäästi Euroopassa. Suuret edut ja ominaisuudet laitoksessa lämmintä sähköinen jalkalistat. Hinta tämä tuote on verrattavissa kustannukset lattialämmitys. Onko selvä etu tämän uuden tyyppisen lämmityksen, mitkä ovat perusperiaatteita asennus- ja onko syytä jauhe ja ammuttiin?

Jalkalista Lämmitin - kompakti laite, joka sopii mihin tahansa sisustukseen

Rakenne ja toimintaperiaate lämmin sokkelin

Lämmin sokkeli - melko yksinkertainen laite, joka koostuu elektroniikkamoduulin ja luonnon suolia, ei kohdisteta kuumentamalla vieraita hajuja.

Mikä on lämmin sokkeli? Yleensä yksi uuden teknologian tämän laitteen siellä. Aivan kaikki samoihin sähkölämmitys, vain uudella muotoilulla.

Lämmönvaihtimet sijaitsevat laitteen sisällä, on kiinnitetty kupariputkien. Kaikki ominaisuus tämän laitteen - sen tiiviyttä. Koko rakenne sopii kapea laatikko korkeus on noin neljätoista cm ja kolme senttimetriä leveä. Tällaiset lämmittimet on asennettu ympäri huonetta ja voi toimia ensisijaisena ja sekundaarisen kuumennuksen avulla.

Suunnittelu jalkalista lämmitys:

 • Konvektori putkien;
 • laatikko kiinnikkeiden kiinnittämiseksi elementeillä;
 • kääntämällä osat.

Kaikki nämä laitteen osat on helppo koota yhteen yksikköön ja sen asennus ei aiheuta ongelmia. Periaate tilan lämmityksen avulla tämä malli, liian primitiivinen. Kaikki pitkin seiniä luo lämpövirta, joka ei anna kylmä tunkeutua huoneeseen. Seinät ovat lämpimiä ja antaa lämpöä ilmaa huoneeseen.

Periaate Baseboard lämmitysjärjestelmä

Puolesta ja vastaan ​​lämmin infrapuna sähköinen jalkalistat

Koska kukin lämmitysjärjestelmä, elektroplintus on etunsa ja haittansa.

 • Seinät huoneessa, jossa kuumennus ei peitetty sientä ja hometta. Tämä vaikutus on erityisen tärkeää nurkkaan huoneisto, jossa kaksi seinää kadulle päin.
 • Huone lämmitetään tasaisesti. Lämpötilaero lattian ja katon - kaikki dyne astetta.
 • Huomattavia säästöjä kerrosneliömetriä. Seinät ovat vapautettu vieviä patterit.
 • Kustannukset sähkönkulutuksen ja korkea hyötysuhde lämmitysjärjestelmän. Elektroplintus polkilovatta kuluttaa vain kaksi ja puoli metriä akku.
 • Laite pidetään sähkö- ja paloturvallisuus. Se voidaan asentaa puutaloja.
 • Sähköinen jalkalistat lämmitys voidaan asentaa paitsi huoneessa, mutta myös aurinkoterassilla, viherhuoneessa, kasvihuone tai parvekkeella.
 • Asentaminen tämä lämmitin ei vaadi erityistä osaamista ja voimaa noviisi mestari.
 • Helppokäyttöisyys ja laitteen luotettavuus.

Etuja tavanomaisiin lämmin sivuuttamaan lämmitysjärjestelmä

Siten, lämmitys huoneen, jonka elektroplintusa on monia etuja verrattuna enemmän tavanomaisiin järjestelmiin. Mutta on tässä tynnyri hunajaa ja sen tärvelee. Tällaisia ​​laitteita ei voida asentaa kosteassa ympäristössä. Kylpyhuoneessa, keittiö tai saunan on olemassa vaara, oikosulun tällaisen laitteen.

Toinen varoitus - hinta laitteen. Emme voi sanoa, että hinta sähköiskun lämmintä sokkelin on pienempi kuin kustannukset komponenttien perinteisen järjestelmän. Mutta on syytä muistaa, että kaikki nykyajan korkean suorituskyvyn energiaa säästävät laitteet eivät ole halpoja

Riippuen energianlähteen lämmittimet on jaettu:

Erotteluja lämmintä vettä sokkeli

Radiant jalkalistat. Erillisessä julkaisussa kerromme laitteen valinta ja oikea asennus lämpimän veden lajeja sokkeli. Hyviä lukuhetkiä!

Joka lajikkeiden valita - riippuu erityisiä edellytyksiä. Tehokkuus molempia järjestelmiä on suunnilleen sama. Sähkölämmityksen tarvitaan vahvaa suojattuja johtoja. Lämmitys tehokkuuden sähköinen suoritusmuodossa saadaan aikaan käyttämällä termostaatti, joka ohjaa laitteen toimintaa.

Laite lämmönsäätely

Riippumaton asennus elektroplintusa

Asentaminen elektroplintusa tapahtuu useassa vaiheessa:

Venäjän ilmasto-olot vaativat vähintään stovattnogo lämmitys neliömetriä kohti. Ei-korkeat katot ja lukuisat ikkunat ja ovet, tämä luku olisi kasvanut noin kolmekymmentä prosenttia. Laadullisesti seinän eristys ja ulkoasu huonetta sisälle rakennukseen, se voi olla kymmenestä viiteentoista prosenttiin rajoitettua kapasiteettia.

Laskennassa tarvittavat materiaalit aloittaa mittauksen huoneen. Mittaukset tehdään kehä. Tuloksena materiaalia vaaditaan pituus lämmityspaneeleilla. Esimerkiksi huoneen 36 neliömetriä edellyttää 24 metriä lämmittimen joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 3,6 kW.

Lämmin sokkeli sijoitettu tuumaa lattiasta

 • Seinälle levitetään tasainen viiva korkeudella yhden - yhden ja puoli senttimetriä lattiasta. Tämä etäisyys on tekninen kuilu, ei sallita laitteen ylikuumenemisen.
 • Vahvikeköyden elektroplintusa levitetään seinään, ja merkitsee paikka kiinnitys.
 • Laiha seinät porataan reikiä kiinnittimien ja kiinnikkeet ovat täynnä muovia.

Paneeli on kiinnitetty seinään ruuveilla

 • Tiukasti vaakasuunnassa kiinnitys tarkastetaan rakennuksen tasolla.
 • Voimme vain perustaa ruokinta ja ovipalkki järjestää lämmitin maahan.
 • Viimeinen vaihe on asentaa etupaneeli.

Asennuksen jälkeen elektroplintusa tarvitse asentaa lämmitys- ja jäähdytyslaite. Se on vahvistettu puolitoista metriä korkea, tai silmien tasolla

Voit ostaa sähkö lämmin sokkeli lopullisessa versiossa, mutta voit tehdä sen omin käsin ontto alumiini putket ja lämpökaapeli. Tällaisille toiminta vaatii syvä tuntemus sähkö-, muuten laite ei olisi turvallista.

Lujittaa tietoa jalkalistat lämmitys, asennukseen, käyttöön joitakin vivahteita kutsuvat lukea yksityiskohtaisia ​​artikkeli itsensä valinta ja asentaminen sähköinen lämmin sokkeli suosittu verkkolehti HouseChief.ru.

Electric lämmin sokkeli: hinta ja valmistajat

Menot elektroplintusnye lämmitysjärjestelmän riippuu monimutkaisuudesta asennuksen ja materiaalien laatua. Hinta sähköiskun lämmintä sokkelia vaihtelee tuhannesta neljään tuhatta ruplaa, tehosta riippuen ja suunnittelu.

Väri lämmitin voi poimia sävy seiniin

Suosituin valmistajat näillä markkinoilla ovat itävaltalainen BestBoard, Ukrainan terminen ja kotimaan Tektrum. Itävallan tuotteet ovat laadukkaita ja estetiikka suorituskykyä, mutta on myös kalliimpia kuin toiset. Lisäksi näiden valmistajien, monet yritykset tarjoavat tuotteitaan. Ennen kuin ostat elektroplintus, sinun täytyy huolellisesti lukea arvosteluja. Joskus ne auttavat valinnassa enemmän kuin mikään, vaikka yksityiskohtainen hinta ja suorituskyvyn analysointi.

Muutamia vihjeitä asennuksen

 • Seinällä edessä kuumenninkokonaisuus täytyy kiinnittää eristysnauhaa B1. Siitä tulee ylimääräinen palosuojaus.
 • Puristimet elektroplintusov asetetaan lisäyksin neljäkymmentä senttiä.

Yhteys Sokkeleiden valmistettu kuumuutta kestävästä kaapeli

 • Kaikki kaapelit ja liitännät on oltava korkealaatuista lämmönkestävyys - vähintään B1.

Tähän mennessä elektroplintus - ei suosituin muoto lämmitysjärjestelmä, mutta epäilemättä tilanne muuttuu ajan myötä. Kannattaa tätä lämmittimen sanoo sen tehokkuutta ja ainutlaatuinen kyky sovi mihinkään sisustukseen.

Lämmin sokkeli - täydellinen ratkaisu talvipuutarhoja ja veranta

Electric jalkalistat eivät ole vaikea asentaa ja turvallinen. Lämmityksen lämpötilan säätö on mahdollista avulla termostaattinen laite.

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Elektroplintus

Artikkelitiedot kertovat elektroplintus. Opit suorittamaan asennuksen skirting lämmitys- ja arvioitu hinta.

Ulkoisesti jalkalistat lämmittimet näyttävät identtiset jalka- eli se poistaa jopa 14 cm ja leveys 3 cm, joka on suunniteltu asennettavaksi ulkoseiniin. Rakenne jalkalista lämmitin sisältää lämmönvaihto moduuleja, jotka koostuvat kahdesta kupariputkien lävistää ne messinki lamelleja. Kaikki tämä on sijoitettu alumiini laatikko, joka osoittaa valmiin lämmönvaihdinmoduuli.

Piirteitä toiminnalle ja sokkelin lämmittimet

Asentamista jalkalista lämmitin, tai pikemminkin, sen variantti. Käyttämällä vettä jäähdytysaineena merkitsee yhdisteen lämmitys modulit puristus varusteet tai pähkinöitä. Myös, näihin tarkoituksiin, erityinen pyörivä putki, jonka kautta on mahdollista asettaa "lämmin sokkeli" nurkissa huonetta ja paluusilmukan veden lämmittämiseen. Jäähdytysnesteen ei vuoda putkista, käyttäen erityistä koriste-elementtejä esitetään muodossa kulma ja muoviset pääteosat. Lisäksi täydellinen jalkalista lämmitin yleensä mennä automaatiolaitteisiin, jonka avulla on mahdollista ohjata laitteen toimintaa, jakoputken, joka yhdistää ankkurin ja syöttöputkella. Muuten, voit helposti asentaa sokkelin omin käsin, ilman erityisiä taitoja ja kokemusta suorittaessaan vastaavaa työtä.

Miten tämä kaikki toimii? Tapauksessa veden jalkalista lämmittimet, vesi tulee laitteeseen jakotukin ja tuloputken ja alkaa sitten sen liikkeen pitkin lämmitys polku. Yhdistää kerääjän ja syöttöputket veden lähde on parempi käyttää muoviputkien silloitettua polyeteeniä, joka erottaa lisääntynyt käyttöikä ja asennuksen helppous. Ohjaamaan järjestelmän yhdessä muovi putken sisäänmenon ja ulostulon suositellaan jopa asentaa lämpömittari ja painemittari, automaattinen ilman aukko, valua ja sulkuventtiilit.

Toimimalla vedessä (tai vaihtoehtoinen t - jäätymisenestoaine) kuumennetaan lämpötilaan 40-85ºS, onko jaetaan määrä metriä kohden 0,34. Tapauksessa rakennettu sähköinen jalkalista lämmittimet, lämpöä syötetään sähköinen lämmityselementti. PETN teho riippuu siitä, kuinka monta juoksumetriä että hän "peitettynä" prosessissa. Erityisesti, että yksi metri "lämmin jalkalista" riittävän 200W tehoa 1,5 m - 300 W, 2,5 m - 500 wattia. On myös hyvin pieni sähköinen jalkalista lämmittimet, joiden kapasiteetti on 140 W, on suunniteltu lämmittämiseksi 0,7 metriä kohden.

Kuumentamalla, vedenlämmitin, tai alkaa luovuttaa lämpöä, joka nousee ylös, kirjaimellisesti "kiinni" seiniin huoneessa. Viimeksi mainittu muutetaan yhdeksi suureksi lämmönlähteellä, joka alkaa levitä nopeasti ympäri huonetta. Tässä tapauksessa seinämän lämpötila saavuttaa kriittistä pistettä, jonka jälkeen on todennäköisyys vahingoittaa elementtejä koristella tai sisätilojen.

Tapauksessa seinät, jotka ovat läsnä ikkunan tai oven aukot, kyseinen järjestelmä luo eräänlainen "lämpösuojan", joka estää kosteuden pääsyn kylmän huoneeseen.

lämpöenergian säteilemän seinät eivät vain leviää huoneeseen, mutta se lähetetään kaikille hänen esineitä, kääntämällä ne eräänlainen ylimääräisiä lämmittimiä, joiden kautta lämpö jakautuu tasaisesti koko huoneeseen, ja hyvin nopeasti. Tämän seurauksena saamme mukavan ympäristön ja lämmin kohteita, jonka kanssa emme koe epämukavuutta. Ja kaikki tämä saavutetaan järjestelmän toimintaa, joka on ulkonaisesti erotettavissa tavallisesta jalkalistat!

infrapuna sokkeli

Kompakti ja tehokas infrapuna sähköinen kerros jalkalista - kompakti rakenne, joka muodostuu kotelosta, heijastimen ja lämmityselementti. IR lämmitin on laite, joka muuntaa sähköisen energian lämpöenergiaksi. Nykyisen verkkojännitteestä 220 volttia yhteyksiin, kuparia ja päällystetty levyt. Näiden kaksimetallinen virta lähetetään elektrodeihin karboksyylihapon (valmistettu hiilestä liitä) nauhan, joka muuntaa vaihtovirran sähkövirran infrapunasäteilyä.

Infrapunasäteet kulkevat kalvon läpi, jossa koskettimet on suljettu, se kuumennettiin ja esineitä, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin. Jolloin kalvon toimii lämmönvaihtimen. Sulamispiste elokuva ei ole pienempi kuin 210 astetta, ja karboksyylihapon kontakteja lämmitetään enintään 50 astetta, joten IR-järjestelmä on turvassa kannalta palosuojaus.

Infrapuna lämmitys oli tehokkaampi kalvon alle käytetään substraattina folio eristeet, jotka heijastavat lämpöä haluttuun suuntaan. Infrapuna lämmitys - taloudellisin energiankulutuksen, turvallinen ja helppo asentaa. Huonoina - korkea hinta itse elokuvan ja tarve lämpötilan valvonta

Tärkein vaatimus järjestelmiä käytetään levyjärjestelmiin - pieni koko. Sähkölämmityskaapeli, jota käytetään useimmissa lämmitysjärjestelmien, tässä tapauksessa - täydellinen ratkaisu. Näiden tietojen perusteella järjestelmä - lämmitys kaapeli - joustavat langat monikerroksisessa polymeerivaippa.

Kulkevan virran viiran läpi lämmittää ulompi kerros ennalta määrättyyn lämpötilaan. Maksimiarvo on sisällytetty valmistaja ja riippuu kemiallisesta koostumuksesta polymeerimateriaalin kaapelin. Termostaatti voidaan asentaa pienin arvo.

Lämpökaapeli voidaan käyttää yksinään tai yhdessä metallilevyjä paremmin lämpöä vaihto. Ensimmäisessä suoritusmuodossa on paljon yksinkertaisempaa ja halvempaa, mutta sen tehokkuus on alhaisempi johtuen pieni pinta-ala kaapelin. Käyttö alumiinia tai kuparia lämmönvaihdin on kalliimpaa asennusvaiheessa, mutta jo ensimmäisellä lämmityskaudella kustannukset korvataan vuoksi merkittävä säästö sähköä.

Toimiakseen täytyy ruuvimeisselin, rakennusalan veitsi, mittanauha, pihdit ja rautaromuleikkurit tai palapelin. Asennuksen jälkeen suoritetaan loppuun ja vähennetään seuraaviin viisi vaihetta:

asennus pohja oppaan profiilin koko kehän turvaaminen eristekalvo materiaali;

asettamalla ylempi profiili, jossa kiinnittimet;

asennus lämmityslaitteen - IR-kalvot, kaapelit, lämmittimet ja niiden yhteyden verkkoon; Ulkoisten koriste paneelit.

Monet ihmettelevät, kuinka paljon se maksaa sinulle lämpimästi sokkeli asunnon tai talon. Tarkka vastaus tähän kysymykseen on mahdotonta, koska kustannukset riippuvat monista tekijöistä - valmistajan ja tuotteen tyyppi:

 • Esimerkiksi sähköinen sokkelit yritys Herra Tektum voi ostaa 10 000 ruplaa kohden, mutta vesi maksaa hieman halvempia - 8000 ruplaa kohden. Tämä on kotimainen valmistaja, joka jostain on ensiarvoisen tärkeää. Jos olet hämmentynyt sana "yksikkö", joka metri hinta hieman yli 4000 ruplaa.
 • Markkinoilla on myös esitetty laitteen toinen venäläinen yhtiö - Megador. Kustannukset lämmityselementin riippuu pituudesta. Hinta per metri alkaa 2000 ruplaa.
 • Mutta sokkeli alkaen australialaisen liivi Voard voit ostaa alle 4000 ruplaa 2,5 metriä.

Kiitos tiedoista alkaen sivustot: homemyhome.ru, otdelkapola.com, floordigest.ru

Miten saada sähköä kotona

Materiaali kulutuslaskuri

Koriste kipsi sisustus

Mikä on koristeellinen kipsi sisustus-? Kuvia auttavat razobratsyaSoderzhanie: luokittelu Tyypit kipsi kuvioitu kipsi venetsialainen kipsi

Electric jalkalistat lämmin - hyvät ja huonot puolensa

Kuten tavanomaisten lämmittimien, päätehtävänä lämmin sokkelin on tilojen lämmitykseen, mutta periaate työnsä on aivan erilainen kuin tavanomaista lämmityslaitteet, jotka ovat vain, koska suuri lämmön lähetys lämpöä ympäristöön.

jalkalistat lämmitysjärjestelmä täyttää uusimmat vaatimukset energiatehokkuutta ja kunnioittamaan mikroilmaston talossa.

Se perustuu useisiin periaatteisiin:

 1. Ensimmäinen on, että se on asetettu tavanomainen Koristelistat ympäri kehä seinien kotiin.
 2. Toinen periaate on saada aikaan lämmin, ei ainoastaan ​​kosketuksiin ilman kanssa jalkalista, mutta kaikki seinät talon, kehä, johon se on kiinnitetty, ja näin lämmennyt seinä ei enää kuluta lämpöä ympäröivästä tilasta, ja tulla ylitsepääsemätön este kylmä.
 3. Kolmas periaate - on varmistaa tasainen ilmavirtaus huoneessa, joka on lämpö jakautuu tasaisesti jopa lattian ja katon väliin, ja siten, tässä huoneessa ei tarvitse olla samalla hikoilu T-paita tukkoisuutena ja on kylmä ja lämmin sukat koska tunkeutuvan poluholoda.
 4. Lopuksi on erittäin tärkeää, että isännät, blyuduschih puhtaus nousua lämmintä ilmaa lattia ei ole kovin nopea, mikä tarkoittaa, että sen mukana ei nosta pölyä.

Jalkalistat jäähdyttimet on asetettu noin kehä talon tai huoneiston tarvitaan lämmitystä. Kuumennuselementit upotettu metallinen laatikko, jossa on pohja sisäänkäynti rako kylmä ilma ja lämmin ylempi ulostulovirta.

Samalla he heittävät vaikea lämmittää ilmaa lähiympäristössä, että hän on jotenkin hyvin ristiriitaisia ​​ja lämmitetään huoneen. Ja ovat hienosti ohjattu ilmastointijärjestelmä, koska lämmin virtaus tarkoituksella aloitti seinää pitkin, niin että myöhemmin sen lämmittämiseksi tasaisesti koko huoneeseen. Virta- ja lämpöä johtavia elementtejä tällaisia ​​laitteita valmistetaan rautametalleista, kuten kuparista ja alumiinista.

Sami lämmitys elementit toimivat lämpötilaolosuhteissa 40-70 astetta, joka kulkee seinämän merkittävä osa tästä lämmöstä. Siksi ei ole tarvetta lämmittää lämpöpatterit jalkalistat maksimiin, sillä vaikka arvon säädin 40 asteen seinä voi lämmetä lämpötila ihmiskeho on täysin turvallinen myös lapsille.

Markkinoilla tänään ilman mitään ongelmia, voit ostaa sähköinen jalkalista lämmitys. Se ylittää huomattavasti suorituskyvyltään kaikki vaihtoehdot tavanomaisten lämmitys, joka ei ole kaikkialla sovellettavissa. Esimerkiksi esikaupunki kodeissa ole lämpölaitoksia, ja joskus ainoa lähde kaasuputki lämmitykseen voi palvella vain polttopuut ja sähkö. Tämä kirjeenvaihto kilpailu tietenkin voitto sokkeliin se on paljon helpompi kääntää mihinkään sähkölämmitys laite kuin sulaa uunissa.

Sokkeli järjestelmä on samanlainen kuin sähköllä lattiat, se myös lämpötila ohjaimeen omien sisäilmaston. Lämpötila saatujen tietojen anturit sijoitetaan seinien tasolla ihmisen kasvun. Kytkeä tällainen laite voi olla normaalissa pistorasiasta, ammattilaiset suosittelevat ei ladata uudelleen, jolloin talon johtoa yhteyden lämmityslaitteen suoraan erillisestä haarasta sähköjohtoja olevassa kotelossa varustettu kone.

Markkinoilla tänään on melko laaja ehdotuksen valintaan termostaatit, mistä pisimmällä piirit, jotka toimivat vain vähän tai ei ollenkaan ihmisen osallistumista eikä hintansa arvoinen ja budjetin tasolla laitteita.

Kuitenkin meidän aikanamme, monet ostajat haluavat laitteita, jotka eivät edellytä usein ihmisen toimintaa prosessissa. Tavallaan koneet työskentelevät kaava ostettu, toimittaa, asettaa ja unohtaa.

Tänään jalkalistat lämmitys soveltaa kahdenlaisia ​​järjestelmiä:

Electric jalkalistat, lämmitetty huone kustannuksella sähkölämmitin - sähkökelat, jotka ovat nykyinen.

Vesijärjestelmä, käyttäen nestemäistä jäähdytysainetta.

Ensimmäisessä tapauksessa, jäähdyttimen yksiköt on varustettu sähkövastukset kierre 200W rakennettu toinen kupariputkien laite. Toinen putki käytetään vuorauksen ja teho on silikoni eristys. Kuten sähköinen versio voidaan käyttää lämmittämiseen eri tiloihin, mutta vain jos ei ylitä tasoa kosteus siinä ylipainoisia taataan turvallinen käyttö koneen.

Toista tyyppiä käytetään lämmityslaitteet ja lämmönsiirtofluidin koostuu seuraavista osista:

 1. Kollektori-jakelija pari teräsputkien tarjontaa ja paluu jäähdytysaineen.
 2. Itse asiassa jäähdytin koristeltu sokkeliin ja koostuu lämmönvaihtimen suljettu suojakoteloon.
 3. Aseta PVC usean erikokoisen.

Lämmönvaihtimen putki on valmistettu kuparista, useimmissa malleissa on ulkoinen poikkileikkaus 1,3 cm ja sisäinen - 1,1 cm. Ne asennettu messinkiä tai alumiinia että korkea lämmönjohtavuus omaisuutta.

Putki lämmön syöttämiseksi harjoittajalla on kuoren muodossa toisentyyppistä aaltopahvin putki, joka ei ainoastaan ​​suojaa sitä vaan voit myös vaihtaa nopeasti ja helposti yksinkertaisesti vetämällä ja aallotukset kiinnitetty lattiaan tai jalkalistat. Kuitenkin, korjaus ja vaihto PVC-putket kestävät vaikutukset jopa suolavettä on harvoin tarpeen.

Sähkölämmitys järjestettiin "lämmin sokkelin" teknologia on useita selkeitä etuja, koska jotkut kompromissi vivahteita.

 1. Toisin kuin tavanomaiset lämmitys kautta patterit paristot, uusi lämmitysjärjestelmä ei toimi konvektion eli ei teräviä ilmavirrat eri lämpötila ja luonnoksia, ja sen vuoksi ei aja tiloissa pöly pilvi mikrohiukkasten kanssa.
 2. Teknologia tarjoaa poikkeuksellisen tasaisuutta lämmitys, joka eliminoi muodostumista kosteuden eri seiniin tai osia sienten ja homeen.
 3. Yksinkertaisuus ei ole vain käytetä, mutta myös asennus, toisin kuin nämä samat lämmin kerrosta.
 4. Tällainen järjestelmä ei menetä tehokkuutta, myös huoneissa on suuret ikkunat ja korkeat katot, koska mitä ne ovat tämän yli, seinäpinnan, jonka läpi lämpöä siirretään ympäröivien esineiden mikä tarkoittaa, että huone on edelleen lämmennyt tasaisesti.
 5. Instant vaikutus ilmastoon jopa pienet asetukset muuttaa tasapainoa optimaalisen terveyden hapen ja kosteuden.
 6. muotoilu monipuolisuus sallii siirtymisen tällaisen järjestelmän missä tahansa ympäristössä ilman ylimääräisiä koriste, joka on kuitenkin myös mahdollista, jopa muodossa maalaus jalkalista.
 7. Modulaarinen rakenne helpottaa vaihtaa vialliset eriä purkamatta koko järjestelmän.
 8. Electric jalkalistat halvempaa osto ja helpompi asentaa, toisin kuin sen nestettä vastine.
 1. Mount tällaista järjestelmää ei ole suuria ongelmia jopa maallikko, mutta tehdä se suurin tasaisuus lämmön tehokkuuden maksimoimiseksi työnsä vaikea aloittelijalle. Siksi on suositeltavaa luottaa taideteos, joka maassamme ei kuitenkaan vielä riitä.
 2. Jobs lämmin jalkalistat toimii vain, kun hyllyn niitä seinään, mikä puolestaan Se voi vaurioittaa niiden tapetti tai muita materiaaleja.
 3. Aivan kuten perinteisen lämpöpatterit, ei ole mitään järkeä asentaa tällaisia ​​laitteita, kuten takana kaappi, seinään tai jotain vastaavaa, koska se lämmittää huonekalut sijasta ilmaa huoneeseen.
 4. Päinvastoin kuin on taloutta, tehokkain elektroplintusov järjestelmät ovat varsin merkittäviä energiankulutusta ja pikemminkin maksaa kylmän kauden operaatioon pakko tilassa.
 5. Huolimatta erilaisia ​​koristelu materiaaleja tällaisten laitteiden, niiden käyttöä, pääsääntöisesti vähentää merkittävästi kuumennuksen hyötysuhde.

Suosittu malli ja kustannusarvio

Ostaa yksi suosituimmista malleista lämmintä sokkelin, esimerkiksi Melodie tai Verlys Evolution Nykyään ei ole ongelma, vaikka jos kyseessä tilauksen Internetin kautta. Mutta kustannukset riippuen myymälässä, Salon tai, silloin kun sen vahvistus voi vaihdella huomattavasti, joten etsintä optimaalisen variantti ei ole ajanhukkaa.

Keskimääräiset arvioidut kustannukset per metri järjestelmän käydään kauppaa 30 dollaria. Valittava joko enemmän tai vähemmän tehokas järjestelmä, on otettava huomioon, että se voi kuluttaa paljon sähköä, jolle on maksettava kuukausittain.

Karkeasti hankintakustannukset ja asentamaan tällaiset laitteet on vaikeaa jopa asiantuntijan koska se on koko järjestelmän, jossa on suuri määrä komponentteja: alumiiniprofiilit, vastukset, lämpötila-ohjaimet, anturit, ja virtajohdot, jonka määrä kunkin huoneen voi olla erilainen.

Ainoa kriteeri antaa Bole mene tarkka ajatus kustannuksista, voi olla suunnitellulla alueella lämmitys- ja siten tehoa tarvitaan laitteen. Joten Melodie evoluutiomalli 500 wattia maksaa 23000 ruplaa ja 1000 puuvilla versio Verlys Evolution arvoinen 41000 ruplaa.

 1. Lämmittää hyvin, vain paremmin kuin asuntojen lämmitysjärjestelmien.
 2. UraA, ei enää tarvitse vetää taakse itselleen tilaa myös lämmitin ylöspäin, tämä järjestelmä käsittelee 100.

Verlys Evolution: Minulla on pieniä lapsia, tyttö ja tytön, ennen jatkuvasti tulla kylmä ja sairaita, vaikka huone näyttää olleen jopa tukkoinen. Asia on, että lattia oli erittäin vahva luonnoksia, ja lapset usein ollut istuu Palacio. Haluamme ensin tehdä lämmin lattia, mutta sitten ehdotti, että se on paljon halvempaa ostaa järjestelmän mini-sokkelit sähkölämmitys. Se maksoi meille ei ole kovin kallista, ilman liikaa vaivaa, ja mikä tärkeintä päätti ilmaston ongelma lastenhuoneessa.

Jos asennus antaa ammattimaisen pääsääntöisesti ja laskennassa tarvittavan tehon järjestelmän, hän tekee hyvää. Jos tämä työ tehdään omalla tarpeen kiinnittää erityistä huomiota laskemiseen tarvittava määrä valtaa ja TENovyh elementtejä, sitten talvi ei ollut tuskallisen kylmää. Voit tehdä tämän, sinun täytyy arvioida lämpöhäviöitä johtuen lämmöneristyksen seinien tiivistys ikkunoiden ja ankara ilmasto. Edullisemmat ehdot, alempi lämmityskulut.

Esimerkiksi huoneen standardin katto 2,5 m ja 20 m neliön alueella, edellyttäen, että ikkunat ja hyvä yleinen eristys voidaan helposti lämmittää laitteen 1 kW. Se on noin kaksi kertaa niin kannattavaa kuin perinteiset konvektorin lämmittimet.

Kannalta asennuksen järjestelmän sähköinen sokkelit aikoina helpompi tuttu lämmin lattia sen asennusta ei tarvita pääomaa rakennustyöt. Sen asennus on niin yksinkertainen, että se voi käsitellä joku, joka tietää, miten pitää vasara, vasara, mittanauha ja taso. , Johtuen sen tiiviistä koosta ja alhainen paino elementtejä, ne voidaan sijoittaa jopa väliseinät kipsilevy tai vaneri.

Pakettien toimitus sisältää tavallisesti tarvikkeet muodossa ruuvit ja kannattimet kiinnitys. Kannalta sijoittaminen laitteiden ole erityisiä rajoituksia ja sääntöjä, lämmitys elementit voidaan asentaa jatkuva linja ympärillä kehä huoneen tai tallentaa missä niitä eniten tarvitaan. Samaan aikaan on kyky koristella osiin kuin haluat, ne on helppo yhdistää perinteisen jalkalista ilman lämmittimiä.

Oikea asennus yksikön asentaminen sisältää elementtejä pitkin seinien tasolla, jonka korkeus on noin 1 cm lattiasta, jossa on aukko seinästä 15 mm. Se on tarpeen ilman kierrättämiseksi massan estää liiallinen kuumeneminen PETN.

Ensimmäisessä vaiheessa, valmistelutyö:

 1. Valmistelu seinäpinnan lähellä lattiaa, mukaan lukien purkaminen vanhan tavanomaisen listojen ja mitoitus tämän osan eristysnauha.
 2. Samalla suunnitellaan ja hahmotellut paikka virtajohdon lähdön, kun otetaan huomioon, että valta kaikkien lankojen yhteen, ei saa ylittää kapasiteettia valitun termostaatin.
 3. Seuraavaksi käyttäen mittanauha ja kynä merkitse yhteinen kaikille seinät huoneen hintaan asetuslaitteilla.
 4. Sitten soveltamalla takapaneelissa lämmittimiä piirteitä merkitä paikkoja kiinnittämiseen kiinnikkeet.

Kun koko kehä on merkitty, kun läsnä on kaikki tarvittavat työkalut ja tarvittava määrä jalkalista komponentteja voi alkaa estää suora asennus:

 1. Vasara poraa tai merkittyihin kohtiin on tehty aukkoja, jotka on sijoitettu tappien ja kiinteän jalkalista nauhat.
 2. Kiinnittämisen jälkeen profiili 40 cm: n välein on asennettu lämmitys paneeli haltijoille, joiden ei pitäisi ottaa suoraan yhteyttä joko seinään tai eristetty ylikuumenemisen estämiseksi.
 3. Näin ollen, yksi toisensa jälkeen peräkkäin kaikki moduulit on kiinnitetty kehälle, mutta on syytä muistaa, että ei voi olla enemmän kuin 17 yhden piirin, kuten on käytetty, jossa neliön viiraosan 2,5 ei kannata suurempia kuormia.
 4. Ratkaisevalla hetkellä on asennus siltojen ja tehon aikaansaada laite maahan.

Kolmannessa vaiheessa, termostaatin asetus, pidä virtajohto ja testata lämmitys- järjestelmän käynnistyksen:

 1. On täydellinen seinään kiinnikkeiden samanlainen jalkalistojen, termostaatti on asennettu korkeus on noin 1,5 m lattian yläpuolelle, edullisesti lähellä myyntipisteissä ja kytkimet.
 2. Asennuksen jälkeen, kalibroitu termostaatin lämpötila-anturin.
 3. Nyt se voidaan liittää sähköjohto, poikkileikkaus, joka on valittu riippuen koko sähköjärjestelmää.
 4. Kaikki johdot voidaan piilottaa seinän sisällä ja erityisen kanavan kautta.
 5. Järjestelmä on kytketty verkkoon termostaatin ja kytkentäkotelo ohjeiden mukaisesti passin laitteeseen.
 6. Viimeisen vaiheen - sisällyttäminen termostaatti pistorasiaan, tarkistaa laitteen toiminnassa ja tarvittaessa koriste sen osia.

 • Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

  2015 © Homehill.ru - rakentaminen ja varustaminen omakotitalon.

  Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioimalla materiaali on sallittua vain toimiviin linkki sivustollemme lähteeseen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin