Elektrogazonokosilka

Sähköinen ruohonleikkuri: vuoden 2016 parhaiden mallien luokitus

Ennen kuin ostat halvan yksikön kiinteistön hoidosta, on ehdottomasti analysoitava ehdotetut laitteet luotettavuuden ja tehokkuuden kannalta. Käytämme tietoa - sähköinen ruohonleikkuri: vuoden 2016 parhaiden mallien luokitus, joka on asiakkaiden palautteen mukaan koottu asiantuntijoiden analyysiin kuluttajien tietyn mallin vaatimuksesta.

Sähkötyökalujen valinnan perustelut

Ruohonleikkurin, moottorikoneiden ja niittokoneiden niittomurskaimilla on samanlainen käyttötarkoitus, mutta ne eroavat toisistaan ​​suoritettujen toimintojen luonteesta ja määristä. Ruohonleikkuria kutsutaan massiiviseksi työkaluksi, jonka runko ja neljä pyörää ovat kiinteät. Usein alustalle on asennettu laite ruohon keräämiseksi tai hionnaksi. Vaunu voi olla itsekulkeva etu- tai takapyöräveto. Leikkuri on voimakas, suljettu, solmu kutsutaan kannen.

Ruohonleikkurin käyttäminen liittyy vaaratilanteeseen. Leikattaessa voit yhtäkkiä heittää kiven kiihdyttämällä. Työntekijöiden vaatetuksen on turvattava. Kaikkien monimutkaisuuden, veitsenpuhdistuksen tai tukkeutumisen estämisen korjaaminen olisi suoritettava laitteen ollessa irrotettuna. Työpaikalla ei saa olla lapsia eikä eläimiä.

Ruohonleikkuri hoitaa puhtaita, jopa nurmikoita ilman pensaita. Voit podkashivaniya epämiellyttäviä paikkoja, työtä kulmat, sinun täytyy käyttää trimmer tai motocosoy.

Sähköisten ruohonleikkureiden tekniset ominaisuudet:

 • teho - 0,75-2,0 kW;
 • lankan leveys on 30-45 cm;
 • Leikkuukorkeus on 30-60 cm.

Rungon, kannen tai ruohonkerääjän tai hakkurin läsnäolosta riippuen ruohonleikkurit mökkeihin vaihtelevat hinnoissa.

Sähköisen ruohonleikkurin valinta on perusteltua verkon saatavuudesta ja yhteyden saatavuudesta. Sähkötyökalun työalue on 60 metrin päässä liitäntäkohdasta virtakaapelin kanssa. Mallien etu verrattuna bensiinikäyttöön:

 • vähemmän painoa;
 • helppo käynnistys ja valvonta;
 • vähemmän melua käytön aikana.

Olennaiset puutteet ovat vetoverkon jatkuva ohjaus ja mekanismin rajoitettu liikkuvuus.

Oikea valikoima ruohonleikkureiden valmistajia

Niistä monista yrityksistä, jotka tarjoavat tuotteitaan kyläläisille, vuosi vuodelta kuullaan samoja tuotemerkkejä, ostetaan tuotteita ja jätetään huomiotta muita malleja. Kaupan yritykset tekevät luokituksia ja tilaavat parhaan tuotteen. Ruohonleikkuri sähkö on luokitellut - parhaat mallit vuodesta 2016 mukaan versio myynnistä MI, mukaan Yandex Market resurssi mukaan ostajien arviot heinäkuussa 2016.

Kun valitset työkalun, on hyödyllistä nähdä palautetta malleista. Ei välttämättä ylistä mallia vain tunnetuille valmistajille. Joten, oli mahdollista avata edullinen amerikkalainen ruohonleikkuri Skil 1170. Se on alusta 4 pyörää, jolla on 1,4 kW moottori, kova 30 litran ruohonkerääjä. Ruohonleikkuri tarjoaa tammen 33 cm, laitteen kokonaispaino on 9,5 kg. Mallissa ei ole kommentteja arvosteluihin. Toisin kuin tunnetuilla emmekäisten yritysten malleilla, tämän sähköisen ruohonleikkurin hinta ei ole yli 4,5 tuhatta vähittäiskaupassa.

1

Älä aina suosittele tunnettuja tuotemerkkejä. Paljon pienemmällä hinnalla voit ostaa laadukkaan tuotteen, jolla on alhainen luokitus. Sama tuote eri kauppapaikoissa on merkittävästi erilainen hinta. Käytä hetki, jolloin loma-apuvälineellä on alennuksia kausittaisen myynnin aikana.

Tämä on kuitenkin hyvä poikkeus brändinkehityksen yleisestä lainsäädännöstä. Johtoryhmään kuuluvat yritykset arvostavat maineensa ja päivittävät kokoonpanoa jatkuvasti. Siksi vuosi vuodelta nämä yritykset käyttävät rahaa ei kehitystä, heidän mallinsa eivät ole kalliita. Jos tarkastelemme parhaita sähköisiä ruohonleikkureita luokitellessasi Yandex-markkinoilla, kuusi ensimmäistä sijaintia hinta- laatusuhteesta 1, 2, 6 paikkaa varten ovat Bosh-mallit. Ruohonleikkurin valmistajan suositusluokituksen mukaan heinäkuun 2016 ohjeoppaan mukaan Bosch-tuotteille annettiin ensimmäinen paikka. Arvostusmallien kustannukset ovat kohtuulliset 10-14 tuhatta ruplaa.

Ruohonleikkuri Bosh Rotak 32 otti johtavan aseman parhaiden mallien rankingissa. Tuotteen hinta on 4500 ruplaa, mikä ei ole tyypillistä brändille. Ruohonleikkuri on varustettu 1,2 kW: n moottorilla, jolla on erinomainen käsittely ja suorituskyky. Mallin arvostelut ovat positiivisia.

Boschin ruohonleikkuri on kaiken kokoonpanon kannalta edullinen hankinta ottaen huomioon laajan verkon palvelukeskusten verkon laitteiston ja saatavuuden.

He suosittelivat itsensä luotettavien laitteiden valmistajaksi kaupan oppaan mukaan:

 1. Bosh, niiden tuotteet ovat antaneet äänensä 36 649 asiakkaalle.
 2. Makita sai 25 175 kiitollista arvostelua.
 3. AL-KO - positiiviset palautteet 24521.
 4. Husqvarna - 18717 kiitollisia ostajia.
 5. MTD - 17736 arvosteluja.

Sähköisten ruohonleikkureiden luotettavuuden luokittelu, takuuajan teknisen virheen algoritmi, liittyi tiettyjen mallien ominaispiirteisiin. Tämän seurauksena tunnetuin valmistajan Makita ELM 3710 -mallisto valmistui anti-ratingiksi. Kaikilla tämän tuotemerkin tuotteilla on takapyörät, jotka ulkonevat rungosta ja rikkovat. Talvisäilytys ruostuu moottorin laakereissa huolimatta suojelusta.

Jos haluat valita sähköisen ruohonleikkurin dachasta, sinun on muistettava väärennöksistä. Ostajien tulee varoittaa alustan ulkoista epätäsmällistä tai käsityöläistä suoritusta ja kyseenalaista laatua olevia asiakirjoja. Epäluotettavat ja vaaralliset ovat halpoja kiinalaisia ​​työkaluja.

Saksalainen yritys Al-Ko yli 50 vuotta kehittää ja valmistaa puutarhakalusteita. Ruohonleikkuulaitteistoon kuuluu bensiini- ja sähköruohonleikkurit Al-Ko ja jopa ruohonleikkureiden robottit. Erilaisia ​​työkaluja on suunniteltu nurmikoiden nieluun tai keräämiseen astiaan. Yhtiö on perustanut ruohonleikkureiden tuotannon Itävallassa vuodesta 1966 lähtien ja jatkoi perheperinnettä. Tarpeen täyttämiseksi ja tuotannon kehittämiseksi ruohonleikkureiden kokoonpano tehdään myös Kiinassa.

Ruohonleikkuri sähköinen Al-Ko on helppo käyttää ja on kysyntää kyläläisten keskuudessa. Parhaiden ruohonleikkureiden luokassa sähkömoottoreissa mallissa AL-KO Classic 3.82 SE otti kolmannen sijan. Merkitsee työkalun:

 • teho - 1,4 kW;
 • lankojen leveys on 38 cm;
 • Leikkuukorkeus - 20-60 cm;
 • ruohonkerääjän tilavuus on 37 litraa;
 • kehon - muovi;
 • paino - 13 kg.

Saksassa tuotetaan työkalu, jonka takuu on 3 vuotta. Tuotteen hinta on 5000 ruplaa. Ruohonleikkuri sopii työskentelemään pienillä alueilla. Runkoon upotetut pyörät mahdollistavat leikkaamisen lähellä aitaa.

Malli AL-KO 112547 Silver 34 E Comfort on listattu Yandex Market -luokituksessa, jossa se saa 4 paikkaa. Pihan teho on 1,2 kW, leikkurin leveys on 34 cm ja leikkuukorkeus on 28-68 cm. Ruohonleikkuri on tunnettu luotettavasta toiminnasta ja helpottaa viisteen korkeuden säätämistä. Keskimäärin on 11,5 tuhatta ruplaa.

MTD-työkalujen tyypilliset ominaisuudet

Tekniikka MTD: llä on aina hyvin harkittu toiminto. Clevelandin kaupungin alunperin yhtiöllä on maailmanlaajuinen suosio laadukkaiden puutarhatyökalujen valmistajana. Ensimmäinen pyöröleikkuri MTT julkaisi vuonna 1958. Seuraavaksi luotuja ruohonleikkureita kutsutaan ruohonleikkureiksi.

Mallit eroavat toisistaan:

 • pyörien korkeus;
 • viistetyn nauhan leveys;
 • säilytyskorin korin tilavuus.

Kaikissa malleissa on kestävät, suojatut moottorit pakotetulla jäähdytyksellä. MTD-ruohonleikkuri on valmistettu kestävästä polypropeenista. Pyörissä on irtotavarasuoja, ne ovat vakaita epätasaisella maastossa. Kahva on säädetty leikkurin kasvulle ja taittuu kuljetuksen aikana. Puutarhanpuhdistimen toiminta edistää puhdasta ruohonleikkua. Ruohosäiliö voidaan poistaa ja sitten kaltevuus työnnetään takaisin tieltä.

Esimerkkinä talousarvion vaihtoehdosta voit harkita MTD 46 -leikkuria, joka houkuttelee ostajan toimivuutta ja luotettavuutta. Tämä on voimakas laite, joka on varustettu moottorilla B&S 450 E-sarjan OHV. Tekniset tiedot:

Valmistajan ilmoittama hinta on 120 dollaria.

Tehokkaimmista sähkökäyttöisistä ruohonleikkureista luokkaan kuuluu malli 48 ESP HW. Laite toimii 48 cm: n liuskan otteella ja siinä on solmun hionta ruohoa käyttäen suuttimia. Niittokorkeus on säädettävissä 6 muunnelmassa, ruohonpussi on suunniteltu 75 litraa. Pienin niitto 2,5 cm: n tason alapuolella. Moottorin teho on 1,8 kW, joten voit työskennellä verkosta. Ruohonleikkurissa on itseliikkuvat käyttötila. Tällainen kokoonpano on 23 tuhatta ruplaa.

Kuinka valita luotettava ruohonleikkuri kesäasuntoon?

Sähköisten ruohonleikkureiden mallit ovat yli sata, ja kyläläisen on valittava vain yksi ja monta vuotta. Ensin sinun on määritettävä lähdetiedot. Omistuksen luonne on ratkaisevan tärkeä moottoripyörän valinnan kannalta. Maalaismaiseman onnellisille omistajille, joilla on maisemasuunnittelun elementtejä, leikatut nurmikot, tarvitaan voimakasta diesel- tai akutekniikkaa. Sähköjohto rajoittaa huoltoaluetta. Voit käyttää verkkoyhteyttä 4-6 hehtaarin alueen käsittelyyn.

Sähköinen vetokäyttöinen ruohonleikkuri vaatii vähemmän huoltoa kuin polttomoottorin malli. Sähkötyökalusta on vähemmän kohinaa, se on paljon kevyempi painon ja hallinnan suhteen. Kuitenkin teho, kädensijan leveys on suurempi diesel-ruohonleikkureissa. Sähkölaitteiden ruohonleikkureiden hinnat ovat alempia kuin bensiininkoneet.

Kun sähköinen ruohonleikkuri on pysähtynyt, on valittava malli, jonka voimakkuus on yli 0,9 kW, myös helposti huollettavissa olevilla alueilla. Älä ota mallia, joka on valmistettu kokonaan polymeereistä. Koska materiaali käyttäytyy talvisäilytyksen aikana, sitä ei tiedetä.

Päätimme tehdä ostoksen, älä kiirehdi:

 • tarkastakaa, onko sinulla tasainen alue, joka vaatii järjestelmällistä niittoa;
 • Valitse ruohonleikkuri, jossa tarvittavat parametrit luettelosta;
 • tutkia tarkasti tuotteen asiakaspalautetta;
 • Etsi eurooppalaisista valmistajista hyväksytty malli, tietäen etukäteen, että se maksaa enemmän.

Valitessasi työkalun, valinta tehdään sopivalla hinnalla ja laadulla. Vastauksia on käsiteltävä kriittisesti. Joskus tieto ei ole kovin luotettava kilpailun takia. Ei ole syytä tehdä johtopäätöstä yhden tarkastelun epäasiallisesta mallista. Paras asiantuntija voi olla palvelukeskuksen asiantuntija. Vain ne tietävät heikoimmassa asemassa sähkö ruohonleikkurit.

Opas valitseminen sähköinen ruohonleikkuri - video

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Missä ja miten tilata Eriste ruohonleikkuri MTD 48ESP HW Moskovassa toimituksen

Katsokaa verkkokaupoista.

8 vuotta häikäilemättä hyväkseen Al-KO classic 42e plus. Puute yksi - heikko pyörä. Sitten hän osti kallis metalli voimakas Makita. Hyvin tehty, vahva, viileä, yritys. Leikkaa vain huonoja ja erittäin raskas. Veitsi pehmeää, täytyy jatkuvasti jauhaa. Väärän muotoilu ei toimi märkää ruohoa. Sopii vain säännöllinen huolto ihanteellinen kuiva nurmikoilla. Moottori ampui alussa kolmannen kauden.

Valittaessa sähkökäyttöinen ruohonleikkuri: ranking parhaista malleista

Edut sähkömallit

Tähän mennessä on suuri valikoima ruohonleikkurit (mekaaniset, sähköiset, bensiiniä, akkuja ja ruohonleikkurit ilmatyynyalus). Kukin maa sivuston omistaja valitsee tyyppi, joka sopii parhaiten hänelle, mutta suuri joukko faneja sähkö ruohonleikkureita ilmestyi viime vuosina. Mietitäänpä, mitä etuja tämäntyyppistä on jostain syystä he ovat parhaita. Tärkein etu ruohonleikkurit tässä luokassa on korkea ympäristöystävällisyys ja hiljainen mekanismin toimintaa.

Electric ruohonleikkurit markkinoille 2017, on varustettu korkean tehon moottorit, jotta he voivat kilpailla bensiinin kanssa. Myös kiistaton etu on alhainen paino ja mitat kokonaisuudessaan. Täten keskimääräinen paino bensiiniä ruohonleikkuri on noin 30 kg, ja sähkö - 20 kg, eli tämä laite on helppo käyttää myös naisille ja nuorille.

Johtuen pienestä koosta sähkömoottorin, sähköinen niittokoneet ovat tilavia ruohonkerääjiä ja joissakin malleissa on lisäksi varustettu yksiköitä, jotka lisäävät toimivuutta yksikön ja siten lisätä Luokitusprosessiin puutarhatyökalujen tähän luokkaan. Electric ruohonleikkurit suotuisasti helppohoitoisuus - päästä alkuun sinun tarvitsee vain kytkeä päälle vaihtokytkintä. Myös jos jokin toimintahäiriö laite on paljon helpompaa ja halvempaa korjata. Moderni teknologia mahdollistaa suunnittelun parantamiseksi ja luoda omalla sähköllä ruohonleikkurit, mikä helpottaa suuresti huolta nurmikon päällä.

Video "valitseminen sähköinen ruohonleikkuri"

Vinkkejä ammattilaisten valikoima laadukkaita teho ruohonleikkuri.

Kaudella 2017 markkinoille uusia malleja ja valmistajia, joten valintaprosessiin ja ostaa on otettava hyvin vakavasti. Valita oikea kone erityisvaatimusten ja maiseman sivuston, on syytä tutkia erilaisten mittareiden ja rankingissa kokoamat asiantuntijat, ja tehdä joitakin tärkeät parametrit malleja ruohonleikkurit, esimerkiksi:

 • Leikkuuleveys. Tämä parametri riippuu koosta veitsen. Halvempia malleja on leikkaus leveys noin 30 cm, kalliimpaa - jopa 46 cm On selvää, että laajempi viistetty bändi, korkeampi tuottavuus ..
 • Korkeus ruoho on selvitetty. Kaikki modernit ruohonleikkurit on varustettu tätä ominaisuutta. Kätevin tapa säätää on muuttaa korkeutta veitsi painiketta tai vipua. On huomattava, että käytännössä tämä toiminto ei ole kysyntää.
 • Virta. Tämä vaihtoehto on valittu, edeten oletetun alueen niitto. Pienelle ala on noin neljä hehtaareja, tarpeeksi ostaa koneen kapasiteetti on 600-800 wattia. Sillä suuria määriä on parempi käyttää ruohonleikkuri 1 000-1 600 wattia.
 • Ruohonkokoojan - astiaan leikatun ruohon. Ne on varustettu suuri enemmistö pyörän malleja. Parempi valita laitteisiin jäykkä ruohonkerääjää ruutuun koska se on käytännöllinen ja kätevä.
 • Deca. Tässä osassa on veitsiä. Kansi voi olla valmistettu alumiinista, teräksestä tai muovista. Luonnollisesti alumiini - luotettavin materiaalia, mutta pieni sivusto voi hyvinkin tulla elektrogazonokosilka kannelle muovia ja samalla palvelevat pitkään.
 • Valmistaja. Tarpeeksi asia harkita valitessaan yksikön oman sivuston on vain valmistajan. Asiantuntijat neuvovat suosivan arvostettuja yrityksiä, jotka eivät halua menettää maineensa ja tuottaa parasta tekniikkaa. Sijoitusta varten 2017 kaikkein luotettavin valmistajat sähkö ruohonleikkurit nimetään seuraavasti: Bosch, Stiga Oleo-Mac, Gardena, AL-KO ja muut.

Useita sähkö ruohonleikkurit, esiteltiin näyttelyssä ja kaupankäynnin alustoja vuonna 2017, on sen arsenaali muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät työstä miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Esimerkiksi toiminta mulching ruohoa. Käytön aikana, nurmikolle vuotaa murskataan ja jauheen muodossa kaadetaan maaseutu, jolloin saadaan hyvä lannoite.

Tässä ranking ovat parhaita malleja sähkö ruohonleikkurit, jotka auttavat pitämään nurmikon hyvässä kunnossa paitsi kauden 2017 ja monta vuotta. Joka on täydellinen sivuston päättää tuntee arvostelut:

Tämä sähköinen ruohonleikkuri on kevyt ja parantaa käsiteltävyyttä, jonka avulla on helppo nopeasti ja tehokkaasti leikkaa ruohon eri reliefejä ja paikkoihin pääsemiseksi.

 • AL-KO classic 3,82 SE

  Tämä laite soveltuu keskisuurille alueilla. Hän on erityisen kätevä käyttää lähellä rajojen ja aitojen ansiosta erittäin onnistunut sijoittaminen pyörät - ne eivät ulotu rungon reunan. Lisäksi, se on kevyt (alle 15 kg) ja ohjattavissa - voidaan ohjata jopa yhdellä kädellä. Siksi se kestää niin suuri sijalle.

 • Kotelon Tämän mallin on valmistettu teräksestä, joka lisää luotettavuus. Tämä kone on ominaista yksinkertainen toiminta ja hallinto, ja lisätä tuottavuutta. Huomaa, pyörät tämän ruohonleikkurin asennettu navat, mikä takaa täydellisen tuloksen jopa niitto mäkisillä alueilla.

 • makita ELM3310

  Tämä laite on johtava asema myynnin kannalta vuonna 2017. Leikkuri on kokoontaitettava kahva, joka tarjoaa hyvän ohjattavuuden ja nopeus toiminta. Mukana on myös määrä, mutta kevyt kolehtihaavin.

 • Stiga 127

  Työskenneltäessä alueilla 12 hehtaarin tämä laite on ihanteellinen. Tässä leikkuri toimii hyvin rinteillä ja on tunnusomaista suuri stabiilius.

 • Elektrogazonokosilok toistettu luokitus osoittaa, että tämän tyyppiset laitteet ovat monikäyttöisiä ja luotettavia. Jokainen käyttäjä voi valita kokoonpanon, joka tyydyttää tarpeita.

  Video "asiantuntijalausunnon sähkökäyttöinen ruohonleikkuri"

  Videon kuvaus elektrogazonokosilok eri malleja, vertailla vaihtoehtoja, etuja ja haittoja.

  Sähköiset ruohonleikkurit: luotettavuus rating suosiota ja laatua. Huippumalli arvostelua

  Electric ruohonleikkurit - kätevin tapa seurata nurmikon päällä ja tehdä erilaisia ​​liittyvän teoksia. Tarjoamme sähköinen niittokoneet luokitus, joka esittelee erilaisia ​​- eikä kovin suosittu - tuotemerkkejä. Mitkä ovat luotettavimpia ja mitä - tehokkain? Yrittää ymmärtää.

  Ruohonleikkuri markkinoilla tänään esitetään niin erilaisia, että et voi aina tehdä oikean valinnan. Kun valinta perustuu useita ominaisuuksia:

   1. alue tyyppi. Poimia laite on tarpeen mukaisesti alueella osan, sen topografia, aste täynnä. Joissakin malleissa ruohonleikkurit suoriutuu helposti korkean ruohoa, ja jotkut voivat toimia vain pehmeällä ja vähän ruohoa.
   2. Virta ja läpäisevyys. On olemassa erilaisia ​​sähkö ruohonleikkurit. Arvostelu luotettavuus, meillä on vähän myöhemmin, mutta nyt sanotaan, että valta, joustavuus ja rajat koneen pinnan laatu viljelyn riippuu.
   3. Kokoonpano. Jokainen malli sähkö ruohonleikkurit erikoisia ja yksilöllisiä. He voivat työskennellä perusteella veitsiä tai siimaa, tai molempia. Kaikki tämä on otettava huomioon ennen ostamista.

  Aloittaa, päätimme luoda erillinen lista, joka sisältää suosituimpia sähköinen ruohonleikkuri ostajille. Suosio luokitus syntyi pohjalta sellaisia ​​tekijöitä tätä tekniikkaa kuin äänetön, siisti leikkaus, toimivuus ja edullinen hinta - 10000 ruplaa. Luettelo on seuraava.

  1.: Bosch Rotak 32 Comfort

  Mukaan katsauksissa on selvää, että tuotteet Saksan tuotemerkin ikuisesti voitti paikan auringossa. Lisäksi tämä malli on suunniteltu kuluttajille pienituloisille. Kohtuullisin kustannuksin ja pieni koko laite näyttää hyvä teho ja ohjattavuus. Joiden leveys on 32 cm niittoyksikköä voi tarkasti pätkä ruoho, joka kasvaa välillä puut ja pensaat. On mahdollista säätää käsin kolme tasoa niitto. Varustettu kova ja mukava säkki ja korkeussäädettävä taittuva kahva sähköiskun ruohonleikkurin. Rating parhaat mallit tämän merkin kantaa ensinnäkin johtuu myös sen korkea turvallisuustaso.

  Mallit ruohonleikkurit Yhdysvaltain tuotanto on aina suuri kysyntä. Ostajat erittää tätä mallia, koska sen mukavuus ja helppous, kun se on teräsrunko ja pehmustettu tilava ruohonkerääjä kotelotilavuuden 80 l. Ruohonleikkuu kuuteen potentiaalia leveys tasoilla, kyky laittaa maankatteiden kiinnitys - perus, mikä erottaa tämän sähkökäyttöinen ruohonleikkuri. Luokitus (paras malleja tämä merkki on aina johtoasema laadun ja toiminnallisuuden) otetaan huomioon lausunnon ostajia, jotka -hotellissa kuin ruohonleikkuri MTD 46E jaettava ergonomia, helppokäyttöisyys ja pyörät, täydennettävä erityisillä kulutuspinta suojaa nurmikkoa.

  Mitä luokitus tehdä ilman teknologiaa Kiinan tuotanto? Kolmantena, olemme asettaneet kätevä ja tarpeeksi tehokas leikkuri AL-KO classic 3,82 SE. Kevyt, erinomainen ketteryys, kyky leikata ruohoa kolme tasoa ja kykyä selviytyä jopa suuria alueita - joka ei ole sama kuin sähkökäyttöiset ruohonleikkurit, itseliikkuvat. Arvostele mukana tässä mallissa ansiosta kaksi piirrettä, jotka merkitsevät käyttäjät:

  1. Mahdollisuus leikkaus lähelle reunoja nurmikon, joten se on helppo puhdistaa ruohon pitkin aitoja tai seiniä taloja.
  2. Kevyt.

  Koneet suosittu japanilainen tuotemerkki on aina eri rankingissa. Mukaan ostajille, tämä malli on huomionarvoinen ansiosta tilava keräyspussi, taittuvat kahva ja suuret pyörät, jotka liikkuvat helposti mistä tahansa ruohoa. Niistä eduista muistiinpanoja ja haltijan kaapelin, ja kyky nopeasti ja helposti muuttaa pussitus käytä mitään työkaluja tarpeettomasti. Tämä on lista suosituimmista sähköinen niittokoneet ovat suosittuja, koska toiminnallisuus ja edullinen hinta. Ja nyt tarjoamme listan luotettavin malleja.

  Monet nykyajan merkit tarjoavat arvioida sähköinen ruohonleikkuri. Arvostelu luotettavuus, olemme tehneet perustuu sekä suosittu ja ei-niin tuotemerkkejä. Joten, 6. sija laitoimme malli SKIL F0150713RA. Tämä leikkuri on ihanteellinen selviytymään hiukset ja ruohonkeruukori, jopa suurissa tiloissa. Terä, joka on varustettu, on hyvä korroosionkestävyys. Leikkuukorkeus voidaan säätää kuhunkin pyörään ilman työkaluja. Malli leikkaa leveyteen jopa 33 cm, silppuamistoiminto siinä. Mukaan arvosteluja, tämä malli on huomionarvoinen kiitos tehokkaan moottorin, ilman myrkyllisiä päästöjä, hiljainen toiminta ja kulutuskestävyys terän.

  Paljon hyviä arvioita saanut tuotemerkin Gardena sähkö ruohonleikkureita. Arvostelu luotettavuutta emme pystyneet tekemään ilman osallistumista mallin Gardena PowerMaxin 32 E. Tämä tekniikka sopii suurien peittämät alueet korkean ruohon ja kova. Koska korkea vääntömomentti, helppo hallita ja helppokäyttöisyys se on hyvin suosittu ostajia. Niistä eduista, he sanovat puolella tarttujien, mikä mahdollistaa toimia jopa esteitä. On mahdollista säätää leikkuukorkeutta vivun yksin, korkeus voi vaihdella viisi asentoa. Käytettävissä Jätesäiliö 29 l, leikkaamalla leveys on 32 cm.

  Tämä tuotemerkki luo ehkä tehokkain ja laadukkaita sähkö ruohonleikkureita. Luotettavuus Rating kokoama meille sisältävät malli Makita ELM3711. Voit käyttää sitä pitää puhtaana ja tarkkuuden laajoilla alueilla nurmikolla. Kotelo on polypropeenia, se on kevyt, joten käytä konetta yksinkertaisesti ja naisia. Taitettava kahva voi tarkasti säilytä laitteita myös pienessä huoneessa. Leikkuukorkeuden säätää kolmeen kiinteään tasoa. Ostajat huomauttavat, että voittaa pisteitä tämän mallin - suurempi halkaisija takapyörät, minkä ansiosta leikkuri on parempi ohjattavuus. Ja niillä on erityinen rakentamiseen, jonka kautta voit leikata ruohoa reunalla seinään. Edut malleja asiakkaat uskovat leikkaus leveys 37 cm ja alhainen paino (vain 14 kg). Lisäksi heti kun ruohonkerääjä on täynnä, merkkivalot.

  Rating sähköiset ruohonleikkurit, jolle on ominaista korkea luotettavuus, on vaikea kuvitella ilman Saksan tuotantomalleja. Listallamme kolmanneksi Ruohonleikkuri Bosch ROTAK 40 GEN. Uusin ruohonleikkurin - yhdistelmä yksinkertaisuutta helposti, toiminnallisuutta laatutyötä. Kiitos tehokas sähkömoottori ja innovatiivinen Powerdrive + tarjoaa nopean, ja mikä tärkeintä, tehokas ja tarkka käsittelyn nurmikkoa. Samalla vastaukset kestävä terä karkaistua terästä. Kerätä ruohon suoritetaan ilmanotto on ainutlaatuinen optimoitu muotoilu. Erityisluettelot anna leikata ruoho vieressä seinät, aidat, puiden ympäriltä. Leikkuukorkeus voidaan säätää kuusi tasoa. Etujen joukossa läsnä ruoho kohdentaa käyttäjille ja erinomainen suorituskyky leikkaus leveys - 40 cm, korkeus leikkaavan 70 mm. Erinomainen suorituskyky - takuu siitä, että laitetta käytetään tehokkaasti pitkään.

  Bosch Rotak 43 GEN - toinen ultramoderni ja leikkuri. Pysyvät aina suosittu saksalaisten -merkki sähkö ruohonleikkurit. Arvostelua, luokitukset - kaikki sanoivat, että jokainen muutos ruohonleikkurit - laadukas ja luotettava työskentelyyn tarjoaa korkealaatuista hoitoa tahansa Alueen pinta. Edut Tämän mallin - on leikkaus leveys 43 cm, innovatiivinen kisko, jonka avulla on mahdollista leikata ruoho vieressä seinät ja aidat ja jopa puiden ympärillä. Leikkuukorkeus voidaan säätää korkeus 20-70 cm ja painaa 13 kiloa vähemmän kuin leikkuri, joten se on erittäin kätevä ja vanhukset, ja naiset. Paitsi vysokooborotisty moottori etujen joukossa tämä laite voidaan tunnistaa ergonomisen, innovatiivinen ilmavirran tekniikkaa ja LeafCollect joka kerää kaikki lehdet. Huomaa, että ruohonkokoojan tilavuus on 50 litraa, mikä riittää pitkään työn päällä.

  Kuten voimme jo ymmärtää, se luo paremmat tuotemerkin Bosch sähköinen ruohonleikkuri. Luokitus, koonnut meille, mukana peräti kolme mallia tämän merkin. Ensiksikin se on turvallista laittaa mallin Bosch Rotak 32. kompakti malli tarjoaa mahdollisuuden toiminnan ja kapasiteetin, joten sitä voidaan käyttää yksityisiin tarkoituksiin - hoitoon ruoho maassa, ja ratkaisu suurempien ongelmien, kuten hoitoon puistoissa ja puutarhoissa.

  Teho tämän yksikön riittää vaativin nustyöt. Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän ruohonleikkuri, kiinnitä huomiota teknologian ja innovaation. Siten läsnäolo oppaan avulla voit leikata ruohoa mahdollisimman paljon lähellä reunaa nurmikon. Ruohonleikkuri Paino vain 6,8 kg - verrattuna muihin malleihin tämän - aivan fluff. Niinpä selviytymään työstään ja jokainen voi, ja kuljetus prosessi paljon helpompaa. Muita etuja mallin kuuluu ergonomisen muotoilun, keveys ja kompakti muotoilu, korkea ohjattavuus. Päätellen arvosteluja, tämä malli voi toimia hyvin pitkän aikaa oikea lähestymistapa käyttää.

  Me kerroimme teille, mitkä ovat kaikkein luotettavin ja helppo käyttää sähkö ruohonleikkurit. huippulaatua, kuten olemme nähneet, sisältää malleja kuten hyvin tunnettuja tuotemerkkejä, ja ei aivan tuttua. Erikseen kuvata halpaa ruohonleikkurit, jotka ovat kuitenkin ominaista luotettavuus ja toimivuus.

  Arvosana halvin leikkuri

  Luultavasti halvin leikkuri on merkki Bosch - malli Bosch ART 23 SL. Tämä on yksinkertainen leikata, mutta se on enemmän kuin tarpeeksi käsittelemään pienen esikaupunkialueella. Kevyt, kompakti, helppokäyttöinen - sitä voidaan käyttää hoitoon alueen matalalta ruoho, rikkaruohot, leikkaus nurmikot ja käsittely sen reunat. Mutta rikkaruohot tai liian pitkää ruohoa, että leikkuri voi selvitä. Mutta sen hinta - noin 3000 ruplaa. Luokitus on sähkökäyttöinen ruohonleikkuri, mielestä ostajat, tämä malli on käytössä kautta kohtuuhintaan. On huomionarvoista, että toimivuus tämä malli on tarpeeksi työtä puutarhassa.

  Hieman alle 5000 ruplaa kannattaa leikkuria merkit Huter ELM-1100. Sitä voidaan käyttää niitto ruohoa maassa, sivusto, voimakas moottori tarpeeksi työtä vaikeilla alueilla. Muovikotelo on suojattu korroosiota vastaan. Leikkaus leveys on 32 cm, korkeus -. 30-60 cm tilavuus on 28 l Ruohonkokoojan. Helppous kääntyvä kahva, lähes äänetön, ohjattavuus - kaikki tämä erottuu tätä halpaa ja samalla laadukas sähkökäyttöinen ruohonleikkuri. Rating paras malli muulle arvosteluja, kalliimpia yksiköitä olemme edellä mainitun. Haluan vielä lisätä, että hieman rahaa ostaa laitteita, mikä riittää toimimaan omalla sivustolla.

  1