Elektrodit monoliitti valmistajan virallisilla kotisivuilla

Hitsauselektrodien "Monolith": ominaisuudet ja arvostelut

Venäläinen yritys "Monolith" tuottaa erilaisia ​​elektrodeja. Tähän mennessä on olemassa malleja, joissa selluloosan ja rutiili. Ne ovat ihanteellisia kaarihitsaukseen. Halkaisija malleista eroavat. On myös tärkeää huomata, että jotkut merkit käytetään hiiliterästä.

Jos puhumme parametrit, nimellinen jännite elektrodien keskimäärin 50 V. Poikkeama samalla 5 V. Tuote elektrodit pieni ja suuri paketteja. Keskimäärin 2,5 kg pakkaus kustannuksia kuluttajille 600 ruplaa.

Päittäisliitokseen sopiva elektrodien "monoliitti RC". Ominaisuus niitä seuraavasti: vetolujuus 340 N per sq. mm, pienin kallistuskulma - 35 astetta. On myös tärkeää huomata, että tässä tapauksessa rutiilia pinnoitteella. Suurin kallistuskulma elektrodin - 70 astetta.

Jos uskot asiantuntijoiden lausunto kulutus tässä laadussa on merkityksetön. Mainittu elektrodi halkaisija on 3 mm. Se venyy on 22%. Herkkyys saastumisesta pieni merkki. On myös tärkeää mainita suuren hitsiaineentuotto. Työskennellä putkilinjan elektrodeja voidaan käyttää. Niitä myydään pakkauksissa 1 kg ja pyytää heitä noin 340 ruplaa.

Nämä elektrodit "Monolith" Asiakkailta saatu palaute on saada hyvä. Tämä tuotemerkki käytetään usein toimimaan hiiliteräksen. Tasoitukseen, sitä voidaan myös käyttää. Kulutus kerrostetussa metallissa on tässä tapauksessa pieni. Maksimipoikkeama nimellisjännitteestä, kun käänteisen napaisuuden yhtä suuri kuin 5,5 V.

sulatusnopeuteen elektrodeilla enintään 6, mutta puutteita heillä vielä. Erityisesti tämä koskee suuren herkkyyden ruostetta. Myös harkita pieni kallistuskulma elektrodin. Työskennellä putkilinja ei saa käyttää määritettyä brändin. Ostaa elektrodit voivat olla yksiköissä 1,5 kg 450 ruplaa.

Ominaisuudet elektrodit "ANO-4i"

Nämä elektrodit "Monolith" on seuraavat tekniset tiedot: 23%: n venymällä, ja vetolujuus - 350 N per sq. mm. Halkaisija esitetty merkki on 3 mm. Vähintään kallistuskulma elektrodi on 30 m. Tässä tapauksessa rutiilia pinnoite. sen paksuus on yhtä suuri kuin 1,2 mm. Katto sauma brändiä edustaa kääntyy hyvä. Maksimipoikkeama nimellisjännite on pienempi kuin 7 W.

1

Nämä elektrodit "Monolith" (tuottaja - Venäjä) on tarkoitettu kaarihitsaukseen. Hiiliteräksen kahvat täydellisesti. Jos puhumme parametrit tuote, on tärkeää huomata, että halkaisija on 3 mm. Tasoitukseen näitä elektrodeja käytetään harvoin. Hitsaaja pystyy työskentelemään missä tahansa asennossa. Parametri väliaikainen tauko vastus on enintään 50 MPa. Teräsrakenteiden elektrodeja voidaan käyttää. He käyttivät eri tyyppinen kattavuus.

Mistä puuttuu on tärkeää mainita voimakkaan suihkun. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, brändi sopii hyvin Pystyhitsaus. Kuumuutta kestävät teräkset voivat työskennellä. Kuitenkin, hitsiaineen virtaus elektrodien on erittäin merkittävä. Nimellinen jännite käänteisen napaisuuden yhtä suuri kuin 52 W Kattoon sauma elektrodien avulla saadaan erinomainen. On myös tärkeää huomata, lievä poikkeama nimellisjännitteestä, kun käänteisen napaisuuden. Indikaattori on korkeintaan 4,5 V myyntiin mainittujen elektrodien hitsaukseen "Monolith" pääsääntöisesti pakkauksissa 1 kg. Markkinoilla niitä keskimäärin kysymällä 250 ruplaa.

Esitetty elektrodit, jotka on tarkoitettu kaarihitsaukseen. Joissakin tapauksissa niitä käytetään hiiliterästä. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, ne ovat ihanteellisia hitsaukseen. Kuitenkin asettaa tilapäisen tauon resistenssin niitä merkityksetön. Tällöin sadetus sallitaan ole vahva. Teräsrakenteiden laatu voidaan käyttää.

Tutkittavaksi ottaminen ylikuumenemisen elektrodien on normaalilla alueella. For kuumuutta kestävä teräs ei saa käyttää niitä. Jos uskot, että asiantuntijat, tämän merkin erottuvat enemmän nimellisjännite 45 V Osta Elektrodit "Monolith" voi olla pakkauksissa 2,5 kg, ja ne maksavat noin 550 ruplaa.

Nämä elektrodit "Monolith" on seuraavat ominaisuudet: halkaisija on 3 mm, virtausnopeus - 1 kg 1,7 kg tuotetta metalli hitsiaineentuotto 9 Tässä tapauksessa suurin poikkeama on enintään nimellisjännite 4,5 V. päällysteen paksuus on 1,2 mm. Nimellisjännitteestä napaisuus on yhtä suuri kuin 55 V. putkilinjan tietoja elektrodeja ei ole sallittua.

Jos uskot, että asiakkaiden arviot, kattoon sauma mukanaan osoittautuu erinomainen. Työskennellä vakiovirralla, niitä voidaan käyttää. Kuitenkin paksu metallia ei saa hitsata. Työskennellessään rakenneteräksen roiskeita aika paljon. On myös tärkeää mainita tuotemerkin herkkyys ruostetta. Elektrodit voi ostaa hintaan 500 ruplaa.

"Monolith" mainitut elektrodit hitsaus sopii. Ne kuitenkin rajoittavat kallistuskulmaa. Tässä tapauksessa, hieman herkkyys ruoste tekee työtä teräsrakenteiden. Valokaari menetelmä haetun usein. Herkkyys likaa, mutta se ei häiritse työtä kuumuutta kestävä teräs. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, elektrodien päällekkäin liitokset tulee välttää.

Maksimihajonta hetkellä napaisuuden yhtä suuri kuin 5,5 V. pinnoitteen paksuus tässä tapauksessa on 1 mm. Käyttöjännite vakiovirralla yhtä suuri kuin 50 V virtauksen osoitus hieman elektrodeja. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, kuona virtaa ennen valokaaren tulisi varoa. Ostaa data elektrodit "Monolith" voi olla niinkin alhainen kuin 350 ruplaa. pakkaus 1,5 kg.

Monet ostajat puhua positiivisesti näiden elektrodien. Ensinnäkin on tärkeää huomata, alhainen alttius ruostetta. Tällöin säädetään ruiskuttamalla pieni. Lyhytkaarelle hitsauselektrodien "Monolith" käytetään usein. Herkkyys ruostua niitä pieniä, joten teräsrakenteiden saavat työskennellä. Kierros nivelet elektrodeja käytetään usein. Kulutus on noin 1,56 kg 1 kg metallia. tuottoluku enintään 8 puolestaan ​​nimellisjännite on vastakkainen polariteetti yhtä suuri kuin 55 V.

Päällysteen tässä tapauksessa varustettu sekoitettua tyyppiä. Maksimipoikkeama napaisuussuojattu enintään 10 V: Asiantuntijoiden mukaan brändi käytetään usein Pystyhitsaus. Yhdisteiden putken sitä voidaan käyttää. Erikseen, on huomattava, että elektrodit ovat osoittautuneet tehokkaiksi, kun kyseessä on katto sauma. Se on keskimäärin 1,5 kg pakkauksen läheisyydessä 400 ruplaa.

Nämä elektrodit "Monolith" palaute asiakkailta on positiivinen. Ensinnäkin on huomattava, että niitä käytetään metallinsaostusvaihetta. Tässä tapauksessa hieman roiskeita säädetty. Alhainen herkkyys lika tekee työskentelystä rakenneteräksen. Lyhyillä kaarihitsaus merkki voidaan käyttää. Herkkyys valmistella reunat hänen pieni. Elektrodit sopivat hyvin päällekkäisiä liitoksia. Keskimääräinen kulutus on 1 kg 1,4 kg tuotetta metallia.

Raja jännite poikkeama on 4,5 V. pinnoite hyödyntää sekatyyppiä. Sopivaa metallia hitsaukseen suuri paksuus elektrodeja. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, työ- elektrodien on tärkeää pohtia hyväksyttävyyttä ylikuumenemisen. Putkistojen brändi kunnossa. Nimellinen jännite positiivinen polariteetti on 55 V. kerroin pintaan, merkki ei ylitä 6, Osto Tili "Monolith" elektrodit kaupoissa voi olla niinkin alhainen kuin 500 ruplaa.

Monet ostajat puhua positiivisesti näiden elektrodien. niitä käytetään kaarihitsaukseen. he pystyvät työskentelemään rakenneteräksen. Ruiskutus on järjestetty tässä tapauksessa on merkityksetön. Pystysuoraan hitsauksen brändi kunnossa. Elektrodin kulutus on tässä tapauksessa pienempi kuin 1 kg 1,5 kg metallia.

Päittäisliitokseen elektrodeja käytetään harvoin. Herkkyys valmistamiseksi reunat niiden suhteellisen korkea. laskeutumisnopeus on tässä tapauksessa tasolla 6 Suurin poikkeama merkki kestää jännite on 5 V pinnoite on tässä tapauksessa rutiilityypille. Suurin kallistuskulma elektrodi on pienempi kuin 70 astetta.

Jos uskot, että asiakkaiden arviot, se on tarpeen, jotta vältettäisiin siirtävä kuonaa. Halkaisija edellyttäen merkkejä on 2,5 mm. Puolestaan ​​osoitin murtolujuuden yhtä kuin 340 N per sq. mm. Venymä on tässä tapauksessa tasolla 20%. Sitkeys, jonka elektrodit on enintään 77 joulea per neliö. cm. Niitä voi ostaa hintaan 450 ruplaa.

Yhtiöstä

Yhtiö "Monolith-keskus" perustettiin vuonna 2013 kaupungin Voronezh.

Yhtiön konttoriverkosto myy tuotteita valkovenäläisten kasvi LLC "kasvi hitsauselektrodeja" Venäjän federaatiossa.

Tähän mennessä kätevästi asiakkaidemme avasi useita sivukonttoreita LLC "Monolith-Center" Moskovassa, Pietarissa, Rostov-on-Don, Jekaterinburg.

Olemme luoneet itsellemme luotettavana ja vakaa kumppani. Laaja valikoima laadukkaita tuotteita aina varastossa.

Tärkein prioriteetti Työmme on tyytyväinen asiakas. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaitamme tarjoamalla heille asiantuntijaneuvoja maksuttoman kuljetuksen ja takaavat laadukkaan tuotteen.

Arvosteluja ja toiminnot hitsauselektrodit Monolith

Alkuperäinen elektrodit Monolith - hitsaajien saada hyviä arvioita. Mieti suorituskykyä, kustannuksia ja vaikutelmia talon mestareiden näihin tuotteisiin.

Tarkoitus ja soveltamisala

Elektrodeja Monolith RC käytetään puikkohitsaukseen teollisuudessa ja jokapäiväisessä elämässä. Akseli toimii AC-DC, yhdistää vastaava muotoilu hiiliteräs.

Asema juottosauman (esitetty alla), kaikki paitsi pystysuora ylhäältä alas 5,0 mm tuotteita.

Asennustyötä, keitä kaikissa asennoissa muuttamatta asetusta hitsausvirtaa.

Yhdiste ylhäältä alas suoritetaan tai laakeroitu lyhytkaari. Vältetään kuona virtaa ennen kaaren. Hitsaajan suositeltavaa pitää elektrodi kulmassa 40-70 ° pystysuoraan nähden. Ala-asennossa, varren kallellaan 20-40 astetta hitsauksen suuntaan.

Yksityiskohdat kemiallisen koostumuksen hitsiaineelta% Taulukko:

Taulukko mekaaniset ominaisuudet:

 • pinnoite - rutiili-selluloosa;
 • laskeutumisnopeus - 8,5-9,5 g / Ah;
 • tangot kulutus per 1 kg saostuneen metallin - 1,75 kg.

Elektrodit monoliitti voidaan käyttää ilman teräviä reunoja, on ruoste ja muut epäpuhtaudet. Kierros, ja nurkkaliitokset.

Mitä voi korvata analogit:

Vaadittavat Hitsaus ja edut

Yhteys muodostetaan vaihtovirralla avoimen piirin jännite 50 V, ja mikään vakio päin (edullisesti käänteinen).

Jossa ampeeriluku sauvat eri halkaisijat on esitetty seuraavassa taulukossa:

Tapauksessa kostutusaineita tarvikkeiden tarvitaan 30 minuutin kalsinointi 120 ° C: ssa

Plussat artikkeleita Monolith:

 1. helpon käynnistyksen ja uunien sytyttäminen;
 2. vakaan valokaaren;
 3. roiskeiden;
 4. kaunis sauma;
 5. samootdelyaemost kuona;
 6. hitsaamalla pienillä virroilla kotitalouksien virtalähteeseen;
 7. tilaisuutta rasittaa elektrodin vaikea päästä paikkoihin;
 8. työskennellä värillinen, hapetettu, öljyinen pinnat.

Nämä hyödyt kulutustavarat mahdolliseksi vihreiden aloittelijat oppii hitsattujen tapauksessa vain lyhyen aikaa.

Pakkaus tulokset on esitetty taulukossa:

Paljonko hitsauselektrodien Monolith? Hinta kulutushyödykkeistä on täysin hyväksyttävää. Esimerkiksi 3 mm tuotteen ostamiseen 100-140 ruplaa kilolta.

Arvostellut ammatillinen kokemus 12 vuotta:

Vaikka valmistaja ja varmistaa sen, että elektrodit eivät ole herkkiä metallia saastuminen. Mutta se ei ole niin! Laadulliset yhdiste hitsattava pinta on valmis.

Plus Monolith Life ( «Monolith» RC) pelkistettynä myrkyllisyys, savua ei ole niin haiseva verrattuna muiden tarvikkeiden. Ilmoitetusta tuottaja metallintyöstöaineiden paksuus 3-20 mm, hieman vaatimaton. Olen keitetty monoliitti arkkia 1,7 mm.

Pinnoite on myös korkeuksissa. Elektrodit voidaan taivuttaa mihin suuntaan tahansa, ja pinnoite ei irtoa. Mutta tietäkää tämä toimenpide: mutka hitaasti, varovasti. Myös negatiivista palautetta, Markkinoilla on väärennettyjä tuotteita, jotka ovat tyytymättömiä ja vastata hitsaajia.

1