Electropanel

Keraaminen lämmitys paneelit: arvosteluja ja valokuvia

Keraamiset lämpölevyt - moderni vaihtoehto perinteisille patterit. Lämmönsiirto suoritetaan sähkön avulla tai veden ja itse paneeli voidaan takana sisäkaton, on lattiapäällysteen ja seinillä.

laitteen melko monimutkainen. Lämmitys yksikkö koostuu useista kerroksista innovatiivisia materiaaleja:

 1. Laite Kotelo on valmistettu polymeerisestä lämpöä keräävä päällyste, joka voidaan lämmittää 90 ° C: ssa Näin ollen keraaminen paneeli vapauttaa tilaa lämmön konvektiolla.
 2. Lämmityselementti.
 3. Näyttöelementti - eräänlainen näytön, joka ohjaa lämmön säteily kehon tilaan.
 4. Keraaminen itse levy, joka voidaan lämmittää 80 ° C: ssa

Laitteet tämäntyyppisen säädetään kahdesta energia säteily ja konvektio. Tärkeintä on, että keraaminen lämmitin lähettää infrapunasäteitä lämmittää esineitä, jotka ympäröivät paneeli. Tämä on tehokkain variantti lämmitysjärjestelmän.

Erilaisia ​​säteilylämmityksen

Pinnan alla lämmitys tarkoitetaan järjestelmiä erilaisia. Niillä on yhteinen piirre - tilojen lämmitys pinnat ja puute lämpöpattereiden. Riippuen jäähdytysnesteen erottaa sähkö- ja veden lämmitykseen.

Vesi Pinta lämmitysputket on kuumaa vettä järjestelmä seinän tai lattian päällyste. Useimmiten tällainen järjestelmä käytetään seksiä kuin seiniin.

Lämmin lattia henkilö tuntee olonsa mukavaksi, jopa kylmin sää. Lattialla ilo kävellä, sen asennus on tehty koko lattiapinta, joten ei ole mitään kylmää ja lämmintä alueilla. Lisäksi sen lämpötila ei saa ylittää 30 ° C, muuten se olisi hankala kävelyä.

Haitat Tämän järjestelmän tulisi sisältää asennus vaikeudet - Tämä menettely edellyttää purkamista vanhat siteet ja jossa putkien ja eristävän kerroksen. Mikäli mitään vikaa tällainen järjestelmä on hyvin vaikea korjata, koska tarvetta poistaa perän ja lattiapinnoite.

Tällä hetkellä se on saamassa yhä enemmän suosiota vesikiertoinen patterilämmitys - kehittynyt lämpö jakelujärjestelmä. Jos klassinen lämmitin lämmittää ilman, lämpöä, joka siirretään objekteja, infrapuna keraamiset levyt lämmön siirtämiseksi henkilöillä, jotka käyttävät sen edelleen siirtoa.

Useimmissa tapauksissa käytetään seuraavaa lämmittimet:

 1. Yksi tehokkaimmista tyypit lämmityslaitteiden ovat STEP paneeli. Niiden runko on valmistettu galvanoidusta laatikko, jossa eristävä kerros on heijastava ja voimakas lämmityselementti. Säteily laite kuumentaa esineitä, jotka ovat huoneessa. Sitä voidaan käyttää tiloissa tahansa tarkoitukseen, koska se on täysin turvallista.
 2. Keraamiset levyt, yhdistämällä infrapuna ja Virtauslämmitin. Etupaneeli on tehty lasikeramiikkaa alhainen virrankulutus lämmityselementin on korkea lämmönsiirtokerroin. Takapuolella on järjestetty lämmön varastointi pinnoite antaa luonnollisen konvektion.
 3. EINT paneeli - tämä pitkän aallon infrapuna lämmittimet. On seinä, lattia ja katto paneelit, ne voidaan asentaa yksityiskoteihin, asuntoja ja toimistoja. Ne ovat turvallisia ja luotettavia, ei luo tulipalon uhkia ja kuivattiin ilmassa.

Edut ja piirteet keraamiset levyt

 1. Tämä kompakti laite.
 2. Keraaminen paneeli lämmitin kuivattaa ilmaa.
 3. Tehokkuus on suuruusluokkaa 97-99%.
 4. Prosessissa, ei pölyä nousee.
 5. Helppo asentaa.
 6. Näissä laitteissa ei nosta pölyä.
 7. Ei polta happea.
 8. Kaksi periaatetta lämmön talteenotto.
 9. Energian säästäminen harjoittaja.
 10. Lämmitys suoritetaan miedolla lämpövuo.

Keraamiset levyt voi täysin korvata lämpöpatterit, lämmön niistä on enemmän kuin tarpeeksi mukava tunne. Koska suuri lämmönsiirtokerroin sähköenergian säästö tiedot lämmittimet voidaan saavuttaa noin 30%. Sähkötehon kulutus per 1 m2 saavuttaa vain 50 W, kun taas tavanomaisen jäähdyttimen - yli 100 W kohti 1 m 2. Virran vähentämiseen tapahtuu johtuen konvektiotyyppiseen lämmityselementti ja keraaminen. Myös välttää liikaa ylimääräistä lämpöä, on suositeltavaa asentaa termostaattia keraaminen lämmitys paneeli.

Valittaessa lämmittimen tärkeä tekijä on turvallisuus, etenkin pieniä lapsia kotona. Keraaminen paneeli lämpenee, koska valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Myös läsnä ulkonevien osien säädetty suunnittelun.

Paneelit eivät pelkää lian, pölyn ja veden. Näin ollen, lämmitys laite voidaan asentaa data-allas, kylpyhuoneissa ja vastaavat. D. Keraamiset lämmitys paneelit eivät pelkää ylikuormituksen sähköverkkoon.

Tämä lämmitin ei ole kosketuksessa kuumennuselementin kanssa ilman, jolloin happi ei ole poltettu eikä ylikuivattua ilmaa. Tämä pätee erityisesti niille, jotka kärsivät hengityselinten sairauksista.

Keraaminen levy (arvioinnista vahvistaa nämä kuluttaja) eivät aiheuta haitallisia aineita, ne eivät päästä hajuja ja ehdottoman äänetön. Tällaisia ​​laitteita voidaan asentaa lasten huoneet.

Kestävyys - se on mahdollisuus, että haluaisin jokaiselle asiakkaalle. Keraaminen lämmitys paneelit on järjestetty siten, että resurssien kulutus kasvaa useita kertoja, koska laite on vakuutettu vahingoilta, se ei pelkää ulkoisilta vaikutuksilta.

lämmittimet rakenteen ansiosta ne sopivat täydellisesti tahansa sisustukseen. Hillitty värit, lakoninen riviä ne yleismaailmallisia, tämä laite ei riko estetiikkaa huoneen.

Keraaminen lämmitys paneelit: arvostelut asiantuntijat

Kuten edellä on mainittu, lämmitys johtuu pehmeä lämpö virtaa. Lääkärit sanovat, että se on ihanteellinen tila, jossa ihmisen keho tuntuu miellyttävältä.

Kestävyys, luotettavuus, veden vastus, räjähdys ja paloturvallisuus luotava mahdollisuus käyttää näitä lämmityslaitteita toimistossa ja asuintiloja tahansa nimittää heidät ylimääräisiksi tai pääasiallinen lämmitys (huvilat, mökit, talot, asunnot, yksiköt ja kaupallisen paviljongit sekä julkiset ja kunnalliset palvelut) .

Asentaminen keraamiset lämpöpaneeleja (arvostelua vahvistavat tämän) esikoulu- ja päiväkotien (makuuhuonetta, leikkihuoneet), voit moninkertaistaa mukavuutta oleskelun lasten sekä vähentää riskiä vilustuminen. Antavat lisäsuojaa lapsille, nämä laitteet on varustettu suojalevyt. Ulkonevia osia, ja matalan pintalämpötilan ansiosta keraamiset lämmitys paneelit ovat ehdottoman turvallisia kaikenikäisille lapsille.

Puuttuminen halkeamia ja onteloita estää lian ja pölyn, joka tarjoaa mukavuutta ja helppohoitoisuus lämmityslaitteen tätä tyyppiä. Ja mikä tärkeintä, se ei ole enää tarpeen, ajoittain maalattu patterit. Riittää pyyhkiä pinta puuvillakangas ja pesuainetta, joka ei sisällä hankaavia komponentti.

Monet kuluttajat ovat huomanneet asennuksen helppous lämmityslaitteiden tietoja. Sisällä ala on noin 60 m 2 tämä lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa yhden työpäivän. Myös asennus voidaan tehdä vaiheittain, mikä on erityisen hyödyllistä laajoilla alueilla.

Pinta lämmitys - mukavuutta, luotettavuutta ja kauneutta!

Pinta lämmitys - nykyaikaisen vaihtoehdon tavanomaisille patterit. Lämpö siirretään veden avulla tai sähkö, ja itse levy voidaan sijoittaa seinät, lattian alla tai piiloutuvat alakaton.

Sähkölämmitys paneeli

Etuja käyttämällä lämpöpaneeleja

Lämmitys paneeli voi täysin korvata akku, lämpö se on enemmän kuin riittävä mukava tunne.

Mutta se on useita etuja:

 • Tehokas lämpötilan säätö. Lämpö nielujen johtaa siihen, että lähellä patteri - kuuma nurkkaan - kylmä. Panel System tasaisesti jakaa lämpöä koko huoneeseen ja voit säilyttää tasaisessa lämpötilassa.
 • Energiansäästö. Energiansäästö tänään - erittäin tärkeä näkökohta, joka heijastaa mitä tahansa huolellinen omistaja. Sähköpaneeli lämmitys voidaan merkittävästi vähentää lämmityskustannuksia.
 • Säästää arvokasta tilaa ja esteettinen ulkonäkö huoneen. Kaikki tietävät, että akut vievät tilaa ja eivät näytä kovin mukavaa. Paneeli on käytännössä silmälle näkymätöntä, niitä voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa lattian ja seinän päällysteet.
 • Kun käytetään säteilylämmityksen ei ole vaikutusta kylmä seinä.

Pinnan alla lämmitys ymmärtää erilaisia ​​järjestelmiä. Niiden yhteinen piirre - puute säteilijöiden ja lämmitys huoneen pinnoille. Riippuen jäähdytysveden ja eristettiin sähkölämmitys.

Vesi säteilevä lämmitysjärjestelmä

Pinta veden lämmitys asennus on putkisto kuumalla vedellä lattian alle tai seinäpinnat. Lattia, tällaista järjestelmää käytetään useammin kuin seinään.

Lattialämmitys avulla henkilö tuntea olonsa mukavaksi ankarimmissakin talvella. Käytössä se miellyttävä kävellä, se on asennettu koko alueen huoneen, joten ei ole mitään kylmää ja lämmintä alueilla. Tällöin lämpötila ei saa ylittää 30 astetta, muuten se on epämukavaa kävelyä.

Lattialämmitys

Haitat Tämän maksuperusteena on asennus ongelmia: tämä paljon työtä, joka vaatii irrotus vanhat siteet, kaatamalla putkien ja eristekerroksen. Jos häiriöitä Lämmitetty lattialämmitys vaikea korjata, koska se on tarpeen poistaa lattiapäällysteen ja perän.

Sähkölämmitys infrapuna paneelit

Äskettäin suosiotaan varsinkin säteilevä paneeli lämmitysjärjestelmä - täysin uudenlaista lämmönjakojärjestelmänä. Jos normaali akku lämmittää ilmaa, ja lämpöä siirretään hänen aiheista, sähköinen infrapunapaneelin luovuttaa lämpöä pinnat huoneessa, ja ne ovat jo lämmitetty ilma. Toimintaperiaatetta infrapunalämmittimien lämmitysjärjestelmän näyttää videon kiinnitetty artikkeli.

Useimmiten seuraavat lämmittimet:

 1. Keraaminen lämmitys paneelit eri yritysten yhdistää konvektori ja infrapunalämmitin. Etupaneeli on valmistettu lasista keraamin, lämmityselementti alhainen virrankulutus on korkea lämmönsiirtokerroin.

Takasivu on varustettu lämpöä kertyy päällyste ja luo luonnollisen konvektion.

 • Lämmitys paneelit STEP - yksi edullisin tyyppisiä lämmittimiä. Runko on valmistettu galvanoidusta laatikko, se sijaitsee voimakas lämmityselementti ja heijastavan eristävän kerroksen.

  Säteily laite suoraan lämmittää huoneessa olevia esineitä. Voit käyttää sitä mihin tahansa huoneeseen, koska se on täysin turvallista.

 • Paneeli lämmityslaite STEP

  1. Lämmitys paneelit EINT - pitkän aallon infrapuna lämmittimet. Siellä katto, lattia ja seinäpaneelit, niitä voidaan käyttää asunnoissa ja yksityiskoteihin, ja toimistoissa. Ne ovat luotettavia ja turvallisia, ne eivät kuivu ilmaa eivätkä luo pienintäkään palovaaraa.

  Miten asentaa lämpöpaneeleja?

  Jos asennus lattialämmitys kädet tehdä tarpeeksi kovaa, sähkölämmitys paneelit voidaan asentaa helposti milloin tahansa. Yksinkertaisia ​​toimenpiteitä voimasta edes mies, kaukana korjaus- tai rakennustyötä.

  Tarjoamme asennusohjeet seinälämmityksen paneelit.

  1. Valitse paikka laitteen. Sähköpaneeli kuumentaen, pääsääntöisesti kylminä ulkoseinien, lähellä parvekeovet lähellä vuodepaikkaa makuuhuoneissa ja t. D. Yhteensä tehoa määritetään nopeudella 50-100 wattia neliömetriä kohden.

  Sijoittaminen paneelit ulkoseinän

  Jos tarvitset paikallisen kuumennusvyöhykkeen, paneeli voidaan sijoittaa lattialle.

  Tämä kompakti lämmin 'matto' on erittäin sopiva, esimerkiksi lähelle tietokoneen työpöytä on työskennellessään eivät tunne jänistää.

  1. Seinän lämmitys paneeli on asennettu hyvin helposti. Pakkaus sisältää erityinen laite, joka turvallisesti liittää laitteen. Porata reikä seinään 4 halutulle etäisyydelle ja ruuvimeisselillä ja 4 ruuvia ruuvikiinnityksellä.
  2. Liitä paneeli kiinnityspisteisiin.
  3. Liitä se sähköverkkoon. Parantaakseen turvallisuuden johto on suositeltava piilottaa laatikkoon kiinnitetty seinään tai alle sokkeli. Asteittainen prosessi lämmityspaneeleilla kytketty, näet kuvassa.

  Asennus lämmityspaneelin

  Infrapuna paneeli - laite, jossa on yllättävän huomaamaton muotoilu. Niissä yhdistyvät täydellisesti kaikenlaiseen sisustukseen huoneeseen ja eivät houkuttele paljon huomiota. Mutta nekin voidaan muuntaa ylimääräinen koristeena. Tänään myyntiin löydät baari, vuorattu luonnonkiveä ja muita kauniita materiaaleja, joissa voi olla eri värejä.

  Vihje! Kun valitset koriste ohjaa väri lattia ja verhot. Sitten paneeli orgaanisesti sovi sisustus, tulee sen merkittävä osa.

  Moderni lämmitys paneeli voi täysin korvata perinteiset patterit ja paljon enemmän ominaisuuksia ja ylittää ne. Hinta infrapuna laitteet eivät ole niin korkeita, erityisesti kun otetaan huomioon säästöt sähköstä. Voimme olettaa, että muutaman vuosikymmenen jälkeen akku kadota kodeissa, koska ne kokonaan korvata paneeli lämmittimet.

  Liesi on sähköinen - paras luokitus ja hinta. Miten valita itsenäisen tai uuni liesi

  Jokainen emäntä unet että hänen keittiö oli mukava ruoanlaittoon. Tätä tekniikkaa valitsee omiin tarpeisiin. Viime vuosina tullut hyvin suosittu upotettu sähkötaulujen. Mitä valmistaja halua, mitä etsiä valitessaan sähköliesi - sinun täytyy tietää, korjaamista.

  Useimmat keittolevy on varustettu halogeenilamput, jotka valaisevat lämmityselementit. Koska valaistus voi välttää palovammoja. Kypsennystekniikka on jaettu eri tyyppiä:

  malli valurautaa vastukset

  mitään emaloitua terästä substraatti on upotettu rauta pannukakku (pannukakut), joka on asetettu lämmityspatteri.

  malli käyttäen lasikeramiikkaa

  • rapidnymi polttimia (ominaispiirre on nopea lämmitys ja jäähdytys);
  • poltin Hi-Light (sähköinen paneeli hihnan osia, minkä vuoksi kuumennus tapahtuu);
  • kanssa induktiolevyt (upotettu elementtien kuumentamiseksi astian pohjalle, jäljellä kylmä itse).

  Liesi sähköinen Bosh

  Hinta: 25290-39884 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 7,2 kW;
  • keraaminen;
  • 2 induktio ja 2 levyt Hi-Light;
  • kosketa kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta;
  • 17 tehoa;
  • automaattitarkennus.
  • minkä tahansa tyyppisen ruokia;
  • läsnä puolella listoja;
  • nopea lämmitys ja jäähdytys.

  Liesi sähköinen Bosch PIA611F18E

  Hinta: 18 350-24 959 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 4,6 kW;
  • keraaminen;
  • 4 induktio elementeillä;
  • kosketa kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta;
  • ajastin.
  • läsnäolo PotBoost toiminto nopeuttaa lämmitys;
  • lukitus.
  • tarvitsevat erityistä astiat;
  • Ei sivuuttamaan;
  • pitkä ja kylmä.

  Liesi sähköinen Gorenje

  Gorenje ECK 63 CLI

  Hinta: 15965-19370 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6,4 kW;
  • keraaminen;
  • 4 poltinta Hi-Light, joista yksi on dual-piiri;
  • pyörivä kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta.

  Liesi sähköinen Gorenje ECT 6 SY2B

  Hinta: 19321-24690 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • Nimellisteho - 6,3 kW;
  • keraaminen;
  • 2 kahden piirin keittolevy 4 Hi-Light;
  • kosketa kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • ajastin;
  • musta.
  • turvapoiskytkentöihin;
  • avtozakipaniya toiminto;
  • paneeli lukituspainike;
  • automaattinen sammutus.
  • jättiläishain valvonta-anturi;
  • tarvetta erikoisruokalajeista.

  Liesi sähköinen Electrolux

  Electrolux EHH56240 IK

  Hinta: 17799-22967 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6,6 kW;
  • keraaminen;
  • 4 induktio keittolevy;
  • kosketa kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • Lukituspainike;
  • turvapoiskytkentöihin;
  • musta.
  • Koska ajastimen;
  • virheellinen työtä, kun on kytketty yksivaiheiseen verkkoon.

  Liesi sähköinen Electrolux EHF 96547

  Hinta: 16901-23990 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 7,1 kW;
  • keraaminen;
  • 4 poltinta Hi-Ligh;
  • kosketa kytkin;
  • Jälkilämmön osoitin;
  • Lukituspainike;
  • turvapoiskytkentöihin;
  • musta / valkoinen;
  • ajastin;
  • Automaattinen kiehuva.

  Electric keittotason Hansa

  Hinta: 6790-7190 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6 kW;
  • automaattinen sammutus;
  • ruostumatonta terästä;
  • 4 valurauta lämmitys. elementtejä;
  • pyörivä kytkin;
  • hopea.
  • ei aina hyvä kontakti kärjet lettuja.

  Electric keittotason Hansa BHCI65123030

  Hinta: 10190-11000 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6,5 kW;
  • hätäsammutusjärjestelmä;
  • keraaminen;
  • 4 poltinta Hi-Ligh;
  • pyörivä kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta.
  • no liitäntäkaapeli.

  Electric keittotason Samsung

  Hinta: 14600-16776 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6 kW;
  • keraaminen;
  • 4 keraaminen liesi;
  • 2 nopea keittolevyä;
  • kosketa kytkin;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta.
  • ohut lasin pintaan;
  • ei ole kahta poltinta.

  Electric keittotason Samsung CTR432NB02

  Hinta: 11800-14390 ruplaa.

  • riippumaton asennus;
  • nimellisteho - 6 kW;
  • keraaminen;
  • 2 levyä Hi-Light;
  • Making Domino;
  • kosketa kytkin;
  • automaattinen sammutus;
  • ajastin;
  • säätölukko;
  • Indeksi jälkilämpö;
  • musta.

  Miten valita sähköliesi

  On mahdotonta sanoa varmuudella, joka sähköliesi parempi tai huonompi. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota - levyyn liitetty yksi- tai kolmivaiheinen verkko. Joissakin tapauksissa on tarpeen muuttaa johdotus rakentaa liesi. Keittiö paneeli voidaan emaloitu, valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai karkaistua lasia. Jälkimmäisessä tapauksessa on tärkeää kiinnittää huomiota paneelin paksuutta materiaalin.

  Mitä muuta on tärkeää ottaa huomioon ostaessaan sähkötaulujen keittiöön:

  • koon (ja oikeutetusti pitäisi kiinnittää huomiota paitsi korkeus, syvyys ja leveys levy, mutta mitat asennus);
  • levy on riippuvainen (toimii vain uuni) ja riippumaton (asennettu erikseen ilman uuni);
  • määrä polttimia;
  • tyyppi ohjaimet (Sisäänvedettävä tai ei);
  • Lukituspainike;
  • lasten suojelu;
  • sijainti ohjauspaneelista tai etupuolelle;
  • mahdollisuus käyttää erilaisia ​​ruokia.

  Tärkeä paikka tuotevalikoimaa soittaa väri. Nykyään voit ostaa verkkokaupasta sähköpaneeli missään värimaailman. Tämä voi olla ruostumatonta terästä tai emali (monofoninen tai yhdistetty). Luettelossa näet kuvia laatat beige, sininen, keltainen, ruskea, punainen, sininen, harmaa ja muut värit. Tärkeimmät edut väri lajikkeen - kyky upottaa laatan tahansa sisustukseen. On syytä pitää mielessä, että kustannukset värivaihtoehtoja pidemmälle, valkoinen sähköinen paneeli yhteisiä ominaisuuksia voi ostaa edullisesti.

  Video: liesi Electrolux

  Kun osti oman asunnon, oli kysymys ostamisesta keittiö ja valitsemalla sähköpaneeli. Kuten määrä sallii, ostamme sähkölämmitys vaihtoehto. Kaikista monimuotoisuus edustettuina markkinoilla Bosch tilattujen tekniikka käyttää tämän yrityksen jo pitkään ja luottaa siihen täysin. Täysin tyytyväinen hankintaan.

  Elämme yhdessä pienessä asunnossa, joten kun oli valinta mitä ostaa sähkö paneelin pitkään älä epäröi valita levyyn Domino. Ensinnäkin, se vie vähän tilaa, mikä on meille hyvin tärkeä. Toiseksi, tämä tekniikka näyttää erityisen tyylikäs. Koska kokki hyvin usein, niin ostaa yksinkertainen versio, ei tavallinen.

  Rakastan kokata, joten elektropoverhnost minulle - se on enemmän kuin pelkkä liesi. esiintyy suuri määrä toimintoja, mahdollisuus toisenlaisen tehon säätö on minulle erittäin tärkeää. Kun ostat edellytyksenä oli läsnäolo soikea lämmityselementti, jotta voit laittaa utyatnitsu ja käytettävyyttä Hi-Light.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin