Electric uuden sukupolven

uuden sukupolven polttoainetta kuluttavia sähkölämmittimet: katsaus parhaista malleista ja arvostelut

Kallistuminen energia tekee kuluttaja ottaa yhteyttä tehokkain tapa viestinnän ohjelmistoja. Perinteisesti yksi kalliita kohteita on virtauksen lämmitykseen. Tietenkin erityisiä indikaattoreita voi vaihdella riippuen käytetystä. Siten kaasulaitteet pidetään kaikkein taloudellisin ja sähkölaitteet lähes kaikissa versioissa vaatii suuria investointeja sisältöön. On selvää ja valmistajien lämmityslaitteita, jotka yrittävät pienentää taloudellisia tappioita Tällaisten laitteiden toimintaa. Dramaattinen edistysaskeleet osoittaa uuden sukupolven sähkölämmittimien tähän suuntaan. Kustannukset rakenne, yhdessä optimoitu lämmön jakelukanavien antavat odottaa vähentää energiakustannuksia.

Miten tehokkuutta lämmittimet?

Lähestymistapoja testi lämmittimet tehokkuusindikaattorien, on yksi vastalause. Se seikka, että kulutetun tehon liittyy suoraan lämmönsiirtokerroin. Tämä tarkoittaa sitä, että energiankulutus ja aiheuttaa tehokkuuden lämmittimen. Tästä huolimatta suorituskyky huipputeho, jotka liittyvät tulosten todellisen kulutuksen, antaa käsityksen siitä, miten tietyn mallin energiatehokkuuden. Esimerkiksi keraamista lämmitintä seinän ansiosta rakenne tarjoaa tehokkaimman lämmitys, mutta voi kuluttaa sähköä suuria määriä verrattuna yksinkertainen öljy-yksikköihin. Aivan päinvastainen tilanne on mahdollinen - tässä tapauksessa ehdottomasti voittaa malli, jossa on moderni muotoilu. On myös syytä huomata, että energiatehokkuutta dokumentaatiota väitti useimmat valmistajat ovat hyvin houkuttelevia. Ainoa ongelma on, että käytännössä virallisia tietoja ei aina vahvistettu.

Muutos EOH / M-6209 on hyvä esimerkki edullinen öljy lämmitin, vaikka ei esiinny haittoja monet tämän tyyppiset laitteet. Se on melkein massiivinen 9 kiloa kasvi, joka on pitkä lämpeneminen, mutta myös erittäin energiatehokasta. Välillä löytää optimaalinen toimintatila sähkölämmittimen teho on 0,8 kW. Täten ylin merkintä toiminnallista tilaa tämän mallin kaikkein ongelmallista, koska hitaan vapautumisen riittävässä lämpötilassa, suorituskyky ja suuri virrankulutus.

Kuitenkin, kun noin 15 minuuttia, yksikkö korjaa kuvan itsensä osoittaa optimaalinen suhde voiman ja lämpösäteilyä. On tärkeää huomata, toinen mukava vivahde. Se seikka, että jäähdyttimen rungon tämän laitteen toimii viileämpänä, mikä vähentää riskiä palovammoja. Tällaiset turvatoimet valitettavasti erilainen, eikä kaikkia uuden sukupolven sähkökiukaat. Lisää polttoainetta malleja suuntautunut kuumennuksen hyötysuhde, ja se olettaa, että suurimman tehon offset ulkopintaan. Mutta jos kyseessä on Electroluxin kehitys voidaan puhua lämmön jakelusta tasapainoa.

Yhtiön linja Scarlett myös monia tekninen kehitys, joista yksi on versio SC-2165. Tämä malli on osa segmentin, joka edustaa uuden sukupolven sähköinen konvektoreita kanssa termostaattia. Käyttäjä voi asettaa lämpötilan kautta tilaan piirikortti. Kuten lämmitys toiminto, sitten, kuten tapauksessa muutos Electroluxin, laitteen melko hitaasti siirtyy aktiiviseen toimintatilaan. Puoli tuntia koneen lisää vain 10 astetta, joten nopeuden suhteen ei ole paras vaihtoehto.

Toisaalta, kun lämpeneminen yksikkö ja vähentää virrankulutusta - tässä tapauksessa optimaalinen teho on 0,9 kW. Tällaiset indikaattorit on muutama energiaa säästävä lämmittimiä, joten tulos on varsin kilpailukykyinen. Varsinkin jos otamme huomioon tosiasiallisen säteilylämpöä jakelujärjestelmää.

Lämmitin ORS-09-MN on erilainen tuloskortti lämpenemisen nopeutta ja tehokkuutta. Kuten käytäntö osoittaa, aika esiintyminen huippu toimintatapa, koska sähkön kulutus. Emme voi sanoa, että tämä laite näyttää parhaat tulokset optimointi kulutusta, mutta lukuun ottamatta pitkäaikaisten lämpeneminen on merkittävä etu, sillä niillä on harvoin uuden sukupolven sähkökiukaat. Taloudellinen asennus suuntautunut houkutella laiha asiakkaalle, joka on valmis sietää haittaa toiminnassa. Puolestaan ​​version Supra voi luottaa tasapainoinen energiankulutusta ja helppokäyttöisyys laitteen. Aikana täyden toimintatilakone kuluttaa noin 1,4 kWh. Tämä on suhteellisen hyvä tulos kannalta säästäväisyyttä, mutta ei paras.

Tämä on edullinen ratkaisu sarja PRE L 0715, joka edustaa pientä, mutta toimiva ja kätevä käyttää lämmitintä. Mallissa on taitettava muotoilu parantaa myös sen ergonomiaa. On huomattava, että ilman monimutkaisia ​​mekanismeja suunnittelussa - yksi yleisimmistä sääntöjä, jotka on tarkoitettu uuden sukupolven sähkökiukaiden. Polttoainetaloudelliset malleja, pääsääntöisesti tehdään perinteisessä muodossa tekijä, joka vaikuttaa myös energiansäästön. Kuitenkin kehittäjät Polaris otti eri polkua ja vapautetaan rakenteellisesti epätavallista tuotteen ehtoja, mikä näkyy heikko Lämpimänäpitotoiminto - vain 7 asteessa puoli tuntia. Toisaalta, se näyttää samoprogrev lämmitin kulutukseen 0,9 kWh, mikä vastaa energiatehokkuuden tarjouksia Scarlett.

Arviot öljyä tahansa lämmittimen

Classic öljy-koneet perinteisesti liittyy korkeat energiakustannukset suurten lämpöhäviö. Sen käyttäjät sanoi, että tämä ei ole paras vaihtoehto näkökulmasta turvallisuutta. Esimerkiksi oli hetkiä, jolloin tämä tekniikka kirjaimellisesti räjähti, pakkaus voita kaikki talon huonekalut. Mutta tämä on tuskin yksittäistapaukset - ainakin nykyaikaisia ​​tuotteita on korkeampi turvataso. Lisääntynyt energiatehokkuus ja laatua. Kuten Lämmittimet termostaatilla, öljyn lämmittimet ovat yhä varustettu digitaaliset ohjausjärjestelmät. Tämän seurauksena käyttäjät raportoivat tarkkuutta lämpötilan säätely kautta termostaatti.

Arviot konvektori mitään lämmittimen

Konvektion mallit ovat sellaisia ​​siirtymäkauden yhteys öljyn vanhentuneita laitteita ja teknologian infrapuna lämmittimet. Arviot näiden mallien suhteen kustannustehokkuuden melko hillittyä, koska vahvuus konvektion on vielä lämmin intensiteettiä. Samalla tehokas sähkölämmitin alkaen Scarlett Company vahvistaa, ja tällaisia ​​malleja saatavilla järkevään energiankulutukseen.

Kommentteja mahdollisista lämmitin IR

Erikoisuus Tämän tyyppinen malli on terminen vaikutus kohteet, jotka puolestaan, lämmitetty ja ilma. Tällaisten laitteiden käyttäjät sanovat, että niitä on helppo käyttää, eroavat houkutteleva design ja hiljainen. Esimerkiksi keraamista lämmitintä seinä Tämän tyyppiset voidaan hyvin pitää osana sisätilojen, mutta lisäämällä hyödyllinen toiminto. Kannalta energiatehokkuus on myös hyvä vaihtoehto. Toimittaessa, käyttäjät voivat tuntea lämpöä jopa pienin virrankulutus. Jälleen periaate kohdennettujen lämmön esineiden tarjoaa omat etunsa.

Kuinka paljon energiaa säästävä lämmittimiä?

Hintaluokassa on erittäin monipuolinen ja samalla tiukasti segmentoitu. Edullisin malli öljyä voi ostaa 2-3000. Rub. Kun se tulee digitaalisen ohjauslaitteet, määrä voidaan korottaa enintään 5000. Konvektorin malleja miehittää keskisegmentissä. Tämä toiminnallisuus ja suoritustaso uuden sukupolven sähkökiukaat, hinta voi nousta 7-8000 kallein yksiköt kuuluvat myös luokkaan infrapunalämmittimien -. Mid-tason versio voi ostaa 10-12000 kuitenkin kustannusten nousua ei ole periaate energian varastoinnin ja siitä. että tällaiset laitteet ovat aktiivisesti toteutettu uusinta tekniikkaa. Esimerkiksi samanlaista valvontaa ja digitaalinen ohjaus elementtejä.

Energia on vain yksi arviointikriteerit lämmitin. On suositeltavaa harkita eri toimintaparametrit voidaan auttaa luomaan parempi käsitys mallin. Esimerkiksi suunnittelu, paino, hallintomallin ja periaate työn - nämä tekijät eivät aiheuta vain helppous ylläpito ja toiminta, mutta asettaa myös jälkensä tehokkuusindikaattorien. Esimerkiksi, katto lämmittimet voidaan pitää esimerkkinä menestyksekkäin lämmön jakautuminen kokoonpanon kanssa infrapunasäteilyä. Tämä laite ei tarvitse asentaa huipputeho työtä saadakseen mukavan lämpötilan - vastaavasti tallennetaan ja virrankulutus.

Keskity korkeatasoinen energiatehokkuus kodinkoneiden on viime aikoina paitsi muodikasta, vaan myös kannattavaa. Mutta on tärkeää ymmärtää, että edullisinta sähkölämmitin suorituskykyindikaattoreilla hyödyttäisi vain tietyin käyttöolosuhteissa. Esimerkiksi tässä tapauksessa, silmiinpistävin tulos säästää esitetyn muunnoksen EOH / M-6209 Electrolux. Tämä kiuas on todella tehokas kannalta optimoimalla energiakustannukset, mutta vain jos sen pitkän aikavälin toimintaa. Jos oletetaan lyhytaikainen lämmitys 1-2 tuntia päivässä, niin tämä vaihtoehto on vähemmän tuottavia kuin mallia ymmärtämättä nopeaa aikaa huipputeho.

Tehokas sähkökiukaat uuden sukupolven ja tehokasta käyttöä lämpöenergian

Suora vertailu lämmitys teknologian kaasun käytön, puun, ja muita energialähteitä epäselvä. Erityiset rajoitukset ovat korkeat sähkön hintaa. Mutta halvempaa laitteet. Helpommin pitää yhteyttä ja toimia. Parantaminen tuotantotavoilla antaa toivoa siitä, että tilanne voi muuttua lähitulevaisuudessa. Kustannustehokas uuden sukupolven sähkökiukaat hoitamaan tehtävänsä ilman liiallista energiankulutusta. Yhdistelmästä kuluttajaominaisuuksia, ne pystyvät kilpailemaan muiden vaihtoehtoisten laitteita.

Sähkölämmitin voidaan ottaa käyttöön välittömästi kättelyssä

Kustannustehokas uuden sukupolven sähkökiukaat

Artikkeli jäljempänä ehdollisesti jaettu luokkiin. Joissakin malleissa yhdistettynä useita eri menetelmiä nostaa huoneen lämpötila. Kuitenkin tämä ryhmittelyn avulla voit tutustua paremmin erityispiirteet eri suunnitteluratkaisuja.

Näissä laitteissa rajoitettu työalueen intensiivisen ilman kuumentaminen. Sen jälkeen lämpötila nostetaan se nousee, luo virtauksessa. Jäähdytettiin yläosassa huoneen ilma laskeutuu, tulee läpi vhodnyeotverstiya lämmitys- alueella. Tätä prosessia toistetaan useita kertoja, kunnes työn automaattisesti sammuttaa termostaatin.

Lämmityselementti on upotettu alumiini näytön tapauksessa lisätä kosketuspinta-ala ilman kanssa

Nämä lämmittimet on tunnusomaista:

 • yksinkertainen rakenne;
 • keveys;
 • pieni kustannus.

Aktivoinnin jälkeen he pystyvät nopeasti nostamaan huoneen lämpötila. Mutta vaikeuksia syntyy, kun suuri kattokorkeus. On myös huomattava, että voimakas sekoitus liittyy uppouma ilmansaasteiden ilmakehässä. Tämä voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Lämmitin konvektori tyyppi. Tässä tarkastelussa me yksityiskohta pitävät tällaista lämmittimiä, oppia toimintaperiaate, etuja ja haittoja, hinnat ja kuluttajien arviot. Lue!

Kun pyörät varustaminen kiuas on helpompi liikkua

Helppo tuote soveltuu asennettavaksi eri malleja seinien

Lisäksi nostaa huoneen lämpötila pystyy ilmajäähdytysvirtauksen kuumennetun kierukan nopeammin. Tämä menetelmä on toteutettu terminen tuuletin.

Tämä tekniikka nopeasti lämmittää tietyn alueen

Paikallinen toiminta - pohjalta menetelmän taloudellisuuteen. Tällaisia ​​laitteita voidaan käyttää apuna, joka aktivoituu vain tarvittaessa. Kuten edellisessä suoritusmuodossa, joka on käyttökelpoinen laitteiden laite lopettaa sähkövirran saavuttaa halutun lämpötilan.

 • lisääntynyt melu;
 • kuluminen mekaanisen käytön;
 • Erittäin korkeat lämpötilat työalueen.

Nämä kustannustehokas uuden sukupolven sähkökiukaat ovat saatavilla eri versioita. Mutta kaikissa malleja lämmityselementti on upotettu keraaminen kuori. Se on hyvin suojattu ulkoisilta vaikutuksilta, on mahdollista työskennellä suhteellisen matalissa lämpötiloissa työtilat. Tällaiset tuotteet on ominaista suuri kestävyys. Se on pitkä käyttöikä voidaan mainita kyseessä olevan merkittävä taloudellinen tekijä. Alkuinvestoinnit maksetaan takaisin vähitellen, koska se ei vaadi säännöllisiä uusiminen, sen varaosia.

Tällainen paneeli pintakerroksen valmistettu luonnonkivestä näyttää vaikuttavan, mutta on kalliimpi kuin tavallinen malli

Mobiili paneeli suorituskyky keraaminen käytetään lisä- lämmönlähteenä

Tärkein ero on tämä laite on läsnä suuria määriä lämmönsiirtonesteen. Tämä saa aikaan suuren inertian kasvaa ja lämpötila laskee.

Lämmityselementti on asennettu alempaan koteloon. Hän on öljyssä, se on hyvin suojattu ulkopuolisilta vaikutteilta

Nopeuttamiseksi lämmitykseen ilmasta käyttämällä tuuletin maslyanyeelektroobogrevateli

Tämä tekniikka on hyvin lisälämmitystä. Sammuttamisen jälkeen öljy säilyy lämpöä pitkään.

Tässä tekniikassa, nykyinen energia muuttuu lämpösäteilyä. Tehokkuutta parhaita esimerkkejä on suurempi kuin 90%. Merkittävä etu on lämmön virtaussuunta. Ne kuumennettiin lähialueelle.

Tämä ratkaisu mahdollistaa energian käytön voimavaroja järkevällä tavalla

Erityisen tehokas on käyttää infrapuna lämmittimet korkeat katot suurissa huoneissa

Kun valitset taloudellinen sähkölämmitin uuden sukupolven tämäntyyppisen on tarpeen kiinnittää huomiota säteilylähde. Kuluttavat enemmän energiaa halogeenilamput. Ne lähettävät erittäin laaja aallonpituusalue (mukaan lukien näkyvän spektrin).

IR lämmitin keraamisella seinäkiinnitykseen ja heijastavan heijastimen

Erikseen, on huomattava, erityisen lähteistä infrapunafilmiä tyyppi. Ne ovat suhteellisen pieniä kuumennuslämpötila (välillä + 45 ° C- + 55 ° C), sen vuoksi, vaatii kasvua työalueella. Tällaiset tuotteet minimipaksuus. Ne on sijoitettu sisälle rakenteelliset seinät, katot, kerrosta edellä heijastava kerros folio.

Katto infrapuna termostaatilla: hinta. Olkaamme viipyä kattoon malleja, niiden hyödyt ja kustannukset suosituimmista malleista. Lue!

Kalvo lämmittimet ovat sopii asennettavaksi monimutkainen muotoinen pinnoilla

Tällaisia ​​tuotteita ovat lämpimässä huoneessa, hitaasti mutta tehokkaasti. Ne nostavat lämpötilaa pinnan koriste ja toiminnallisia pinnoitteita. Tämä lisää inertia järjestelmä kokonaisuudessaan ja auttaa säilyttämään lämpöä pitkään sähkökatkon aikana.

Lattialämmitys sähköllä. Joustava lämmityselementti suojarakenteessa on asennettu rakennuksen

Laskin laskemiseksi tarvittavan voiman sähkölämmitin

Sähkökiukaat kotiin energiaa säästävä: markkinahinta ja tekniset ehdotukset

Mikä on edullisinta sähkölämmitin: havaintoja ja muita suosituksia

Ostaa taloudellinen sähkölämmitin on tutkittava parhaat tarjoukset valmistajille. Ne pyrkivät jatkuvasti parantamaan teknisiä ominaisuuksia sen tuotteista, mikä on hyödyllistä mahdollisille käyttäjille.

Kussakin luokassa laitteet ovat johtajia ja ulkopuolisille. pitäisi kiirehtiä hätiköityjä johtopäätöksiä, koska korkeat hinnat. Saattaa hyvinkin olla perusteltuja erinomainen hyötysuhde, pitkä käyttöikä ja muita tärkeitä tekijöitä. Erityisesti on huomattava, edut kaukosäätimellä. Tämä ei ole vain mukava. Ajankohtainen pikasäätö voit käyttää energiaa järkevästi.

Erityisen tärkeää on levitystapa tietyn tilanteen. Näitä tuotteita käytetään paikallisten ja yleisten lämmitys alueilla, joilla on eri parametrien lämpöhäviöiden. Huolellinen tutkiminen käyttöolosuhteisiin ja todellisista tarpeista. Vain kattava analyysi vetää oikeat johtopäätökset.

Mikä lämmitin on edullisinta? (Video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Lämmittimet kotiin energiaa säästäviä 3 tyyppiä

Energiasäästömoottorilla lämmittimiä voi tehokkaasti lämmittää huoneeseen ilman suuria taloudellisia kustannuksia, kun henkilö päättää lämmittää hänen talo, hän yrittää valita kaikkein paras lämmityslaitteet, joka tässä tapauksessa on vielä varsin edullinen. Tällöin lämmitysjärjestelmä koko talon olisi oltava turvallisia. Kaikkein paras näihin tarkoituksiin käyttää sähkökiukaat.

Lähes kaikki sähkökiukaat toimivat samalla periaatteella - muuntaa sähköä lämmöksi. On olemassa useita erilaisia ​​lämmittimiä, jotka eroavat niiden suunnittelussa.

 1. Infrapunalämmittimet - ennen tämän tyyppisen lämmittimen oli melko laaja, infrapunalämmitin sen suunnittelu on spiraali, joka on kierretty keraaminen pohja tai kvartsiputkeen. Kierre nykyisen toiminnon kuumennetaan ja luovuttaa lämpöä.
 2. Infrapuna paneelit - kuten paneelit on asennettu seinään tai voidaan asentaa lattian alle luoda paikallisen kuumennusvyöhykkeen.
 3. Keraaminen paneeli lämpenee nopeasti koko huoneen, ja lisäksi, kuten paneelit eivät tuota sähkömagneettisen kentän, ne ovat menossa pehmeä virtaus infrapunasäteilyn, ja niillä on hyvä konvektio.

Valittaessa lämmittimen olisi otettava huomioon kerrosala ja sen tarkoitus

On sähköinen lämmitin ja öljy - lämpöhäviöt tapahtuu läpi lämmitys öljyä PETN, ja tällaiset lämmittimet on varustettu termostaatilla, joka mahdollistaa ja estää lämmitin, riippuen halutusta lämpötilasta.

Kuhunkin kuumentimeen on omat etunsa ja haittansa, yksi tärkeimmistä haitoista - se on korkea hinta, koska välineitä itse, ja hinta tehon.

Jos talo on suuri, on tarpeen tarkastella mallien uuden sukupolven, joka tehokkaasti lämmittää huoneen, ja niitä pidetään kustannustehokas kulutuksen elektroenergii.Chtoby tehdä nopeasti lämpimään huoneeseen, voit käyttää jalka rakennuksen lämmitin, jonka avulla voit nopeasti lämmittää huoneen.

Toimintaperiaate sähkökuumentimen taloudellinen

Vähentää energian kulutusta, kannattaa valita energiatehokkaita sähkökiukaat. Tähän mennessä edullisin lämmittimen talon - se on sähköinen konvektorin.

Sen toimintaperiaate on seuraava:

 1. Puhaltimen (jos malli on varustettu tuuletin) alapäähän laitteen, kaappaa ilmaa alhaalta (kylmä).
 2. Sisäpuolen läpi kulkemista konvektori lämmittimet, lämmin ilma poistuu jo yläosan kanssa laitteen.
 3. Automaattinen lämmityksen.

Johtuen siitä, että lämmityselementit alkavat toimia heti käynnistyksen ja lähes kaikki sähkö käytetään tilojen lämmitykseen, muunnin lämmittimet pidetään varsin kustannustehokasta. On myynnissä paljon erilaisia ​​tällaisia ​​rakenteita, jotka vaihtelevat alkeellisinta malleja, ja päättyen monimutkainen rakenne varustettu lämpösensorin alasajo ylikuumenemisen.

Tämän takia tällaiset lämmittimet lähes täysin turvallinen.

On toisenlainen tarpeeksi taloudellinen kiuas kotiin tai puutarhaan - seinä, katto, lattia ja jopa infrapuna lämmittimet, infrapunasäteilyä että vaikutus huonekaluja, seinät, lattia, jne, mikä puolestaan ​​alkaa säteillä lämpöä. Tällaiset lämmittimet ovat hiljaisia ​​ja täydellinen lämmittämiseksi maan kotiin tai lämmittää muissa tiloissa, vaikka se on Dnepropetrovsk.

Kuvaus sähkökuumentimen

Asuinalueella, ja ei vain yleisesti käytetty sähkölämmityksen rekistereitä kaikki muodot ja mallit, joita käytetään usein ylimääräisenä lämmönlähde tai perustana pitää tasaisessa huoneen lämpötila.

Niistä eduista sähkökiuas syytä huomata tiiviyttä ja erinomaiset esteettiset ominaisuudet

Moderni lämmittimet tuotetaan teollisuudessa, on jaettu:

 • konvektoreita;
 • electroceramic;
 • Öljynjäähdyttimet;
 • Lämmittimet ja tuuletin lämmittimet;
 • Myös infrapuna muutos.

Kaikki sähköinen lämmittimet voidaan jakaa useisiin ryhmiin ovat ne, joita käytetään lämmittämään ilmaa. Ja ne lämmittimet palvelevat veden lämmittämiseen käyttäen kuumennuselementit, ja syötetään akun tällaisia ​​lajeja ovat, lattialämmitys ja jotka asetetaan putkeen, jonka läpi kuuma vesi kiertää.

Öljynlämmitin esimerkiksi ostanut kaupasta Fokstrot voi toimia pitkään, ja ne ovat turvallisia, melko mobiili ja voi lämmittää huoneen ala 30 m 2 / kW.

Tällaiset electroradiators pääasiassa kiinalaisia, mutta on olemassa malleja Saksan ja Suomen. Electroceramic - niiden pohja, keraaminen lämmityselementti, joka puhalletaan puhaltimella. Tällainen lämmittimet on riittävän korkea hyötysuhde ja nopeasti lämmitetty huone, kun taas ei polta happea ja voi toimia useita eri. Lämmitin, kuten tuuli, on varustettu tuuletin ja lämpöelementti, vaikka se on suhteellisen pieni ja pienitehoinen, jo muutaman ensimmäisen minuutin hänen lämmön alkaa levitä. Saavuttaessaan tietyn lämpötilan, se samoootklyuchaetsya ja kun lämpötila laskee, kytketään uudelleen. Mutta eivät kaikki tyypit on varustettu tällaista järjestelmää.

Kaikkein kustannustehokkain uuden sukupolven sähkökiukaat

Jatkuva kasvu sähkötariffien saa sinut ajattelemaan paljon ihmisiä vähentämään kustannuksia sähkölämmitys. Voit tehdä tämän, jotkut ihmiset menevät niin pitkälle kuin mahdollista, electrogas lämmitys, yhdistetty menetelmä käyttää vähemmän sähköä, ja voit lämmittää talon tai muita tiloja ympäri vuoden.

Mutta se ei ole aina mahdollista käyttää yhdistettyä menetelmää, ja on täysin vaihtaa sähkölämmitys käyttämällä halpa sähkönkulutus kannalta sähkökiukaat.

Moderni konvektori lämmittimet on valmistettu suljetun kotelon, sekä automaattinen säätö ennalta määrätyssä lämpötilassa. Lisäksi tällainen lämmitysjärjestelmä asunnon tai loma-puutaloja sopivat täydellisesti.

Keraamiset lämmittimet on tunnettu siitä, että:

 • Kaikissa suoritusmuodoissa lämmityselementti on upotettu pii paneelin;
 • Nämä lämmittimet ovat pitkäikäisiä;
 • Maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tehokas sähkökiukaat voidaan nopeasti lämmittää laajalla alueella, mutta sinun täytyy valita malli, jossa sopivan kapasiteetti

Jotkut näistä lämmittimet ovat osittain tietokonepohjainen järjestelmä. Älykäs elektroninen uuden sukupolven lämmitin voit säätää työhösi Modernin älypuhelimen kanssa Internetin käytön teknologiaa. Kun valitset lämmitin, kannattaa kiinnittää huomiota asennuksen helppous, suhde alueen lämmityksen ja sähkön kustannuksia, sekä sellaiset tekijät kuin turvallisuutta, mukaan lukien, täytyy lämmitin paloturvallinen sekä energiatehokkuuden ja Super Saver.

Mikä on parempi valita lämmittimen todistaa: arvostelut

Ei kaikki loma-asuntoja ja huviloita on liitetty kaasun, jonka kautta voit lämmittää talon onnistuneesti. Tällöin voit käyttää tilojen lämmitykseen paitsi uunin lämmitykseen, mutta sähkökiukaat toimivat sähköllä.

Löytää tehokkain kotimainen lämmittimet kotiin tai puutarhaan, käytä vinkkejä:

 1. Käyttämällä infrapuna lämmitys, emme voi vain lämmin lattia, mutta myös seinät ja jopa kattoon, käyttämällä lämmittimiä suunnattu toiminta.
 2. Valmistajat tuottavat malleja, kuten hiili- ja keraamiset.
 3. Konvektiolämmittimet ovat täydellisiä puutarhaan tai kotiin, koska ne ovat turvallisia.

Jos on pakkasnestettä funktio, niin voit jättää työvälineiden talvella, tämä on erityisen totta, jos ihmiset elävät talossa ei ole vakio. Lämmittimet tämäntyyppisen kuluttaa vähimmäismäärään sähköä samaan aikaan turvallinen ja täydellinen paitsi yksityiskoteihin sekä ulkorakennukset, kuten autotallit. Valita paras ja paras koti ilmanlämmitintä kannattaa tsekata lukuisia arvioita ja päättää itse, mikä malli on paras, ja mitä suunnittelu on etu tai muutoin.

Ominaisuudet lämmitin tuulta

Aiemmin ne tuottivat eräänlainen halpa teplonagrevateli talon, esimerkiksi letku (ei pidä sekoittaa NTC) eikä vain niitä kutsuttiin Breeze. Tällainen lämmitin on varustettu tuuletin ja lämmityselementti.

 • Kylmä ilma imetään tuulettimen;
 • Se johdetaan kuumennuselementin;
 • Ilma tulee ulos on jo lämmin tai jopa kuuma.

Tämän perusteella suunnittelu - se on tehokas lämmityselementti ja puhallin, joka toimii kahdessa eri tilassa. Tällainen lämmitin käyttöön nopeasti ja pystyy lämmittämään huonetta tai muiden tilojen, joissa on matala katto tai pieni neliö huone lyhyessä ajassa ovi suljettuna.

Tuulta lämmitin on edullinen ja sopii pienten huoneiden lämmittämiseen

Erityisen alhainen energiankulutus tämä lapsi ei ole, mutta se on tyypillistä pienet ulkomitat, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa huoneessa, myös talvella.

Tähän mennessä tämä lämmitin, kuten monet asiat Neuvostoliiton, tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Ainoa haitta tässä lämmitin on, että sitä ei voida sisällyttää pysyvästi lämmitys. Jos tarvitset pitkään huoneen lämmitykseen on parasta käyttää sitä puolella teholla. Ainoa haittapuoli kuten lämmittimien - on kuivaus ilmaa huoneeseen, ja niitä ei voida käyttää pitkään aikaan.

Perusperiaatteet valinnassa energiatehokas lämmitin Mökkien

Huonelämmittimille antaa eikä vain tuotannon eri malleja, ja henkilö on vaikea tehdä valinta päättää mihin lämmitysjärjestelmään kuluttaa vähintään tehon, hinta on suhteellisen edullinen.

Kvartsi akku (toimintaperiaate):

 1. Sen tärkein ominaisuus - paloturvallisuutta ja alhainen energiankulutus.
 2. Suunnittelu on monoliittinen piidioksidi elin termostaatilla.
 3. Sisällä rakennettu voimakas lämmitin.
 4. Kiitos keramiikkaa, joten akku jäähtyy hitaasti, jolloin lämpöä huoneeseen.

Lasi-keraaminen riipus lämmitin yhdistyvät infrapuna konvektion, joka mahdollistaa tarpeeksi nopeasti lämmetä tiettyjä osia huoneeseen. Lisäksi lämmitin on täysin turvallinen lapsille, koska ne eivät yksinkertaisesti voi saada sitä. Nämä lämmittimet on asennettu, ja kerros pidetään energiatehokas ja kuluttaa minimimäärän elektroenergii.Pomimo tämän, ne ovat melko kompakti ja on alhainen paino, ja anna lämmetä nopeasti huoneen.

Vinkkejä: kuinka valita edullisinta lämmittimen sähköstä

Jotkut ihmiset, jotka ovat hyvin ammattimiehelle, uskotaan, että edullisinta ja siten käytännössä lämmitin - lämpöpumppu, joka vie alhaisen lämpötilan lämpöä ympäröivästä tilasta ja välittää sen talon. Kuitenkin luokitus lämpöpumpun on melko pieni, ja ne eivät ole laajassa käytössä.

Micatermic lämmitin säteilee pitkän infrapunasäteily, joka kuumentaa esineitä, jotka ovat niin lähellä sitä, ja jonkin matkan. Mutta asioita itse alkavat jo säteilee lämpöä. Tässä tapauksessa itse kiuas on edelleen lähes kylmä. Lämmitin invertteri, itse asiassa, on ilmastointi, joka voi toimia ei vain lämmityksen, mutta myös jäähdytys. Tällaiset lämmittimet pidetään myös kustannustehokasta. Kaikki lämmittimet ovat parhaiten yhteyden kautta erityistä laitetta - ulostulon lämpötila-anturilla, tällä grafiikalla säästää myös energiaa. Löydät sen lähes joka myyvä kodinkoneita, esimerkiksi El Dorado.

Katsaus tyypit: energiaa säästävien lämmittimet kotiin (video)

Tällainen tarkastelu ja vertailu useita malleja auttavat henkilöä tekemään lopullisen valinnan hyväksi yksi malli tai toisesta saada selville, mitä he ovat, ja valitse lämmittimen aina bio- ja talouden malleja tehokas lämmitysjärjestelmä.

informatiivinen pala kirjallisesti täällä kotonani.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen