Electric näki, mitä tuotemerkki valitsee hinnat

Ketjusahat: luotettavuusluokitus, ominaisuudet, neuvot valinnasta

Vaihtoehto bensiiniyksiköille puun leikkaamiseen ja käsittelyyn ovat ketjusahanat, joiden luotettavuusluokka määräytyy tiettyjen osien, valmistajan ja oikean toiminnan mukaan. Tarkasteltavana oleva yksikkö on hiljaisempi ja helppokäyttöisempi kuin bensiinin analoginen. Se on kuitenkin sidottu valtaan ja sillä on vähemmän valtaa. Ottaen huomioon kaikki ominaisuudet laitteita, jotka soveltuvat teollisuuden ja kotitalouksien käyttöön on useita haluttuja merkkejä, joista me mainita alla.

Kuinka valita oikea sähkötyökalu?

Ketjusauvan valinta edellyttää tiettyjen parametrien huomioimista. Näitä ovat:

 1. Tehoindeksi. Yksilöllistä käyttöä varten indikaattori 1600-1800 W riittää. On tärkeää ottaa huomioon sähköverkon mahdollisuudet, laitteen liittäminen, paino ja käyttötaajuus. Teolliseen käyttöön käytetään työkaluja, joiden kapasiteetti on yli 2 000 volttia. Markkinoilla on kopioita, jotka yhdistävät massan, suorituskyvyn ja tehon optimaalisesti.
 2. Akun käyttömahdollisuus. Sähköinen moottorisaha, jonka hinta riippuu erilaisista parametreistä, voi toimia joissakin akun vaihteluissa. Tällaisen työkalun etu on langan pituuden riippumattomuus, joka liittää liikkeen. Kuitenkin tällaisiin muunnelmiin kohdistuu alhaisen lämpötilan negatiivisia vaikutuksia.
 3. Ketjun jarru. Tämä yksikkö on varustettava ketjulla olevasta varokkeesta, kun se koskettaa sahattua materiaalia.

Kotimarkkinoilla ketjupuristimia, joiden luotettavuusluokitus ja laatuominaisuudet arvostetaan ennen kaikkea, edustaa useita muutoksia. Suosituin Makita sahojen ammattilaisten ja fanien keskuudessa. Ne ovat kuuluisia luotettavuudestaan, mutta niillä on korkeat kustannukset. Keskellä ja hintaluokassa halvat ketjusahanat "Energomash9raquo;" sekä "serednyachki9raquo; Bosch ja "Calm 9raquo;

Tutkittuasi työkalun yleiskatsauksen asiantuntijoiden, kuluttajien palautteen ja laadullisten ominaisuuksien perusteella voidaan seuraavassa taulukossa selvittää, kuinka sähkösahojen kysyntä luokitellaan ketjulla, ottaen huomioon hinnan.

Arvioitu luokitustaulukko

On huomattava, että Energomash PC 91609raquo; - kotimainen sähköketjusaha, jonka hinta on paljon huonompi kuin tunnetuilla analogeilla, sai luokituksen 8,5 pistettä 4 tuhannen ruplan hintaan.

Tehokkaat ammattisähkösahat

Paras sähkösaha säännölliseen tarpeeseen ja henkilökohtaiseen käyttöön

Johtajat ketjusahoilla, joissa on akku

Makita UC 4030A (arviointi - 10 pistettä, suunnilleen hinta - 11 300 ruplaa)

Makita UC 4020A (hinta - 8 tuhatta ruplaa, 9,5 pistettä)

Makita BUC 122 RFE maksaa vähintään kaksikymmentä tuhatta ruplaa, mutta optimaalinen kymmenen pistemäärä

"Shtil9raquo; MS-361 (9,5 luokituspistettä, hinta on 40 tuhatta ruplaa)

ECHO CS (8,5 pistettä, hinta on varsin kunnollinen - 20 tuhatta ruplaa)

Bosch AKE 30 LI: 9 pistettä, maksaa 28 000 ruplaa.

Bosch GKE 40 maksaa vähintään 10 tuhatta, sen luokitus on 9,0

Bosch AKE 30S (pistemäärä - 8,5, hinta - noin 8 200 ja yli)

Suosituimpiin leikkaustyökaluihin kuuluu ketjuveitsi Makita indeksillä UC 4030 F. Laite on kapasiteetti 2000 wattia, se on tarkoitettu teollisiin töihin. Ketjun renkaan pituus on 400 mm, ja analogi voidaan asentaa 450 millimetriin. Jarrutustoiminto materiaalin sisään työntyessä, suuri ketjuvaihe varmistaa korkean tuottavuuden.

Työkalun edut:

 • Kunnollinen mittari voimasta.
 • Korkea suorituskyky ja pieni paino.
 • Korkealaatuinen kokoonpano.
 • Taloutta.
 • Varustettu kumisilla kahvoilla.

Tarkasteltavana olevan yksikön haitat ovat, että tietyn käyttöjakson jälkeen öljy alkaa usein vuotaa.

Tämän muutoksen kapasiteetti on 1,8 kW, paino 4,5 kg ja ketjukuljettimen pituus 400 mm. Suuri työvaiheen linkkikohta mahdollistaa sen käytön valmistuksessa? ja myös jokapäiväisessä elämässä usein ja intensiivisesti kuormitettuna.

 • Erinomainen rakennus.
 • Renkaan optimaalinen pituus mahdollistaa ketjun kireyden säätämisen ilman lisätyökaluja.
 • Hyvä teho, kevyt paino, mukavat kahvat.

Joitakin laitteen suunnitteluvirheitä voidaan pitää melko kiinteänä öljynkulutuksena.

Katsauksen Bosch-moottorisahaa edustaa kaksi muutosta:

 1. GKE 40 BCE. Tämä malli on suunniteltu teolliseen rakentamiseen ja puunjalostukseen. Se auttaa täydellisesti yksittäisessä maataloudessa, jossa tarvitaan usein ja pitkäjänteistä puunjalostusta. Laite on varustettu 2,1 kW: n moottorin teholla, suojaa ylikuormituksilta, sillä on sileä käynnistin, joka laajentaa huomattavasti laitteen kykyä. Sahalla on mukava kädensija, ergonominen, alhainen tärinäindeksi. Piirin määrittämiseen ei tarvita erikoistyökaluja, on automaattinen jarru ja kytkinlukko.
 2. AKE 30 S. Tämä Bosch-moottorisaha on suunniteltu 1,8 kW: lle, sillä on 300 mm: n väyläpituus ja erikoisjärjestelmä, jonka avulla voit säätää ketjun kireyttä ilman erikoistyökaluja. Laite on erittäin kätevä ja sopii täydellisesti kotimaisiin tarpeisiin.

Sähköketjusaha «Calm9raquo; - tämä on paras vaihtoehto polttopuun hakkuuta ja sahaamiseksi. Tämä laite yhdistää täydellisesti renkaan suuren tehon ja säädettävän pituuden, joka säädetään 400-450 mm: n sisällä. Työkalulla on alentunut tärinä, joka lämmittää työmoottorin kiihdyttämään sujuvaa käynnistymistä pakkasella.

Erityinen Quick Stop jarrujärjestelmä takaa, että ketju pysäytetään välittömästi ylitettäessä sallitun kuorman tai tukoksen. Tämä saha on kätevä käsissä, sillä on melko hyväksyttävää massaa.

Suositeltujen elektroplierien merkkien lisäksi kotimaisilla markkinoilla suositaan seuraavia tuotemerkkejä:

 • Ketjusaha "Interskol9raquo;. Erittäin hyväksyttävä ja taloudellinen vaihtoehto. On hyviä ominaisuuksia. Mallit ovat sekä kotikäyttöön että teollisiin töihin. Tämän yksikön etu on edullinen hinta, pitkä käyttöikä ja oikea käsittely sekä varuste kaikkiin tarvittaviin suojavarusteisiin.
 • Saw "Energomash9raquo;. Minimihintaan yksikössä on suuri suosio väestössä ja puunjalostusteollisuuden yrityksissä. Tärkeimmät edut: alhaiset kustannukset, helppokäyttöisyys ja korjaus, laaja valikoima malleja.
 • Lisäksi ostetaan usein merkkituotteiden Champion, Husquvarna, Gardena sähköketjusahoja.

Sähkösahan toimintaketju

On noudatettava tiettyjä turvallisuus- ja käyttötoimenpiteitä, joissa käytetään ketjusahoja. Luotettavuusluokka riippuu pitkälti laitteen oikeasta toimintatavasta. Ensinnäkin on syytä muistaa, että kaikki sähkötyökalut ovat lämpöä käytön aikana, joten se tarvitsee säännöllisen tauon jäähdyttämiseen.

Lisäksi käytettäessä kyseisiä laitteita on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Kun ostat instrumentin, on syytä ymmärtää sen myöhempää hakemusta. Laitteen teho ja työn pitkäikäisyys ovat suoraan riippuvaisia. Keskimäärin halpoja ketjusahoja on suunniteltu toimimaan 4-6 vuoden välein riippuen käytön voimakkuudesta, laitteen ominaisuuksista ja käyttöohjeiden noudattamisesta.
 • Jätä öljytaso säännöllisesti voidakseen ketjua, tarkkailla sen oikeaa venytystä ja välttää liiallinen heikkeneminen, minkä vuoksi se voi yksinkertaisesti lentää.

Kyseisen instrumentin ominaisuudet

Sähköketjusaha, jonka hinta on alempana kuin bensiinianalogi, on huoltovarmuutta ja -toimintoja. Ensinnäkin on syytä muistaa, että ammattimallien kustannukset ovat 2-3 kertaa suuremmat kuin kotitalouksien vaihtelut. Tässä tapauksessa ne ovat tehokkaampia, vaikeampia ja tehokkaampia. Puutarhan tai yksityisen tontin hoitamiseksi kuitenkin ammattimaisen työkalun hankkiminen on tarpeetonta varojen ja sähkön tuhlausta.

Toiseksi, halvat ketjusahanat eivät onnistu ja niillä on vähemmän varustetut turvallisuusmallit. Tähän luokkaan kuuluvalle tuotteelle olisi varattava mekanismi ketjun kireyden säätämiseksi, ylimääräinen satunnainen käynnistyssalpaaja ja suojakansi. Lisäksi on pidettävä mielessä, että pitkän matkan siirtämiseen tarvitaan sopiva johto tai akku. Älä myöskään unohda moottorin ylikuumenemisen, säännöllisen voitelun ja kostean vaarallisen vaikutuksen.

Paras ketjusaha on kokonaisuus, joka täyttää vaaditut teho-, turvallisuus- ja luotettavuusindikaattorit mahdollisimman täydellisesti yhdessä hinnan kanssa. Suuri teho on sen etuja ja haittoja. Kaikki johdotukset eivät kestä kestävää sahaa, joka on otettava huomioon.

Renkaan pituus ja hampaiden menestys ovat myös tärkeässä asemassa. Esimerkiksi pienet ja usein sijoitetut dentiilit eivät näe yhtä nopeasti ketjuja, joissa on suuri lentoonlähtö, mutta ne säästävät yksikön energiaa ja sisäisiä laitteita. Muista kiinnittää huomiota työkalun turvallisuuteen. Vähintään, ketjusaha, jonka hinta on maksimaalisesti käytettävissä, on varustettava lisäpulloilla ja ketjusuojilla.

Kalliimmissa malleissa koneessa on nopea jarrujärjestelmä, erityinen jännitteensäätölaite ilman työkaluja ja pehmokäynnistinohjain. Kaikki sahat edellyttävät asianmukaista huolellisuutta, oikea-aikaista puhdistusta ja öljytason lisäämistä.

Käyttäjäpalautteella arvioituna ketjusahoilla, joiden luotettavuusluokitusta pidettiin aiemmin, on hyvin yleinen työkalu puun kaikkiin kotitalouksien tuotantoon. Omistajien yleisiin haittoihin kuuluu riittämätön teho ja tarve liittää ylimääräisiä johtimia sähköverkkoon.

Samaan aikaan kuluttajat sanovat, että sahat ovat halvempia bensiini kollegansa, helppo korjata, hoito ja huolto sekä erilaisia ​​tuotemerkkejä ja tyypit kapasiteettia ja lisätoimintoja mahdollistaa valitsemisen väline tiettyyn tarkoitukseen. Suurin kysyntä on brändi: Makita, Bosch, Husqvarna, Champion. Keskuudessa halvempien mallien kysyntä ketjun sähköinen näki "Interskol9raquo, ja" Energomash9raquo;.

Opiskelu markkinoille sähkö moottorisahat, kannattaa kiinnittää huomiota niiden laatuun indikaattoreita. Ensinnäkin on valta, turvalaitteet, pituus linja, suorita ketju hampaat. Teollisuuden sovellukset vaativat suuren tehon laite, jossa on suuri ero hampaiden. Näin voit tehdä työtä nopeammin ja paremmin, vaikka koko kaadetut puut. Kotona, nämä mallit ovat taloudellisesti epäedullisia, voi vaurioittaa johtoja.

Aivan mahdollista löytää hyvä kone edulliseen hintaan, jos sen käytön odotetaan päivittäin aamusta iltaan. Toinen keskeinen seikka on alue työkaluja. Jos tämä on kunnollinen sivusto, on välttämätöntä huolehtia siitä ostamalla sähkösaha ladattava akku, muuten joudut palapeli, kuinka ja mihin paikkaan kymmeniä metrejä lisäjohdotusta.

Suosittuja merkkejä taipumus tuottaa sähkösahoihin mallin eri tarpeet. Tutkittuaan kuluttajien arviot, asiantuntijalausunnot, vertaamalla niitä asiantuntemusta ja taloudellista kapasiteettia, se on todellakin paras vaihtoehto sähköllä moottorisahat.

Moottorisahat. Luotettavuus Arvostelu

Helppokäyttöisyys, käytännöllisyys ja toimivuus moottorisahat ketjun viime vuosina on tehnyt niistä erittäin suosittuja. Oli eri versioita näistä työkaluista. Niiden tuotanto on hyödyntää monet yritykset. Kuitenkin kuluttaja oli edessään valinta tällaisen tuotteen, joka yhdistäisi kohtuullinen hinta, korkea laatu ja luotettavuus. Auttaa häntä tässä artikkelissa on tarkoitus meidän.

Jotta listalla luotettavuuden moottorisahat ketjun, pitäisi olla tietoinen vaihtoehtoja niiden käytölle. On myös tärkeää tietää päätyyppiä tällaisten sähkötyökaluja.

Niitä käytetään pääasiassa rakennus-, kotitalous, puutarhanhoito, kun puutavara. Leikkuuelementit Monien näiden sahat mahdollistavat leikkaus tiilestä, betoni, tiili materiaalien koristeluun ja eristyksen rakennuksia. Niitä voidaan käyttää luomaan avantoon jäällä lampia ja joissakin muissa tapauksissa.

Tällä hetkellä markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​malleja moottorisahat ketjun. Ne harjoittavat tuotantoa monien tunnettujen Koneyrittäjien. Siksi ennen kuin määrittää edut ja haitat tätä työkalua, sinun täytyy määritellä kunkin tarkoitus lajissaan. Käytettäväksi kotitaloudessa on varsin vialla halpa ja yksinkertainen malli. Jos sahaa käytetään ammatillisiin tarkoituksiin, tarvitset suuritehoinen työkalu ja kestävyyttä. On tärkeää erottaa ominaisuuksia käytön ketjun moottorisahat, joka saa virtansa jakeluverkosta, ja siten, että niissä on paristot.

Ottaen huomioon ominaisuudet eri malleja, analysoimme vastauksia ihmisiä, jotka käyttävät säännöllisesti moottorisahat. Luotettavuus Arvostelu laadittu ottaen huomioon käytännön soveltamista. Kun tämä otetaan huomioon ainoastaan ​​näkemykset, jotka jatkuvasti käyttävät niitä eri tilanteissa. Tässä tapauksessa aloitimme, joita käytetään kotitalouksissa, ja episodimainen työtä. Alle luotettavuus tällaisten tuotteiden ymmärtäisimme kykynsä pitkän ajan toiminta säilyttää toimivuutensa. käyttäjän tiedot analysoitiin pitää ennallaan ilmoittamat ominaisuudet valmistajat ottaen eri käyttöolosuhteissa sahat, niiden ylläpito. Tärkeä osa tutkimuksessa oli saatavuuden laitteiden ja järjestelmien turvallisuuden varmistamiseksi. Kaikki tiedot laboratoriotutkimuksista, aikaa epäonnistumisen ja muiden virallisten tietojen ohitetaan valmistajat. Otimme huomioon vain vaikutelmia, jotka säännöllisesti toteutettava työ itsensä tällaista työkalua.

Kestävyys ja häiriötön toiminta on varmistettu monimutkaisia ​​laitteita, jotka mahdollistavat:

 • vahingoitu, pysäytä työkalu tapauksessa roskat;
 • suojaa moottoria, jos ylikuumenemisen ylikuormituksen vuoksi;
 • estää tahattoman työkalu;
 • pyöritetään sähkömoottorin, joka ulottuu käyttöiän ja estää piikin jännitepiikit verkossa;
 • kätevästi ja turvallisesti vetää ketjussa.

Lisätään tähän on laadukas metalleja ja muita materiaaleja, jotka menevät tekemään, modernia teknologiaa ja laitteita. Korkeat maine sähkösahoihin tuetaan innovatiivisia lähestymistapoja niiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Päällä tekee oikean valinnan ketjua. Esimerkiksi piiriin, jossa on matala vaihe takaa kuormittavat työkalu noviisi käyttäjälle. Tärkeä rooli on sen voitelujärjestelmä. Klo kotitalouksissa käytettävät moottorisahat käytetään yksinomaan matalaa profiilia. Jossa tuotantoprosessissa tarvitaan korkean saha, ketju käytetään korkean profiilin. Luonnollisesti se hallitsee tuotteita tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkean teknologian ja innovatiivisuuden sen tuotteista.

Kaikkein luotettavin olivat sahat Bosh, Makita, Husqvarna, Huter ja Energomash.

Maailmankuulu saksalainen mekaaniset ja sähkötekniikka yritys Robert Bosch kehittää high-end laitteita. Hänen sähkösahat käytettäväksi kotitalouksissa perustellusti erottua kilpailijoiden.

Niinpä Unkarissa valmistettuihin sähkösaha Bosch AKE 35, jonka teho on 1,8 kW arvostivat suuresti ihmisiä, yli vuosi työskennellä hänen kanssaan. Kestävyys ja luotettavuus auttaa jarrutuksessa sähkömoottori ja jarrujärjestelmän. Sam leikkauselementtiin kromatut kätevästi ja nopeasti voidaan venyttää ja vaihtaa ilman työkaluja. Vakavissa työ on osoittautunut voimakas akkukoneisiin Boschin AKE 30 LI 36 voltin litiumioniakun. Hän myös voiteluaineet järjestelmä, kaksi jarrutusta, nopea lataus.

Makita Corporation of Japan tuottaa vuosittain yli 10 miljoonaa. Virransyöttöyksiköt. Huomattava osa niistä ovat käsin sahat.

Tehokas dvuhkilovatnaya Makita UC4030A tarjoaa korkean suorituskyvyn työ työpaikalla. Se voidaan varustaa 40 ja 45 sentin ketjun renkaita. Alhainen paino tällaista valtaa työkalu tarjoaa kätevästi työn. on automaattinen voitelu, tehokas autobrake, korvaa käsikäyttöinen laitteisto. Korkea luotettavuus näyttää Makita UC4020A kapasiteetti 1,8 kW. Se on varustettu samalla järjestelmien pidentää elämää. Korkea palautteen akkukoneet Makita BUC122RFE. Tämä kevyt (2,6 kg), tiivis kaksi ladattavaa sähkösaha varustettu funktio hetkellisen pysäytetään moottori seisokin jälkeen, joka suojaa ylikuormitusta, jarru vastaan ​​"palaa."

Teollisuusyritys Husqvarna Ruotsin - maailmankuulu valmistaja bensiinin moottorisahat ja muut leikkurit puu-, puutarhan ja rakentamisen hallintaan. Tuotannon aloittamista vallan sahat, se tuli nopeasti yksi johtajista. Tämän vahvistaa Husqvarna 321 EL, joka on erittäin arvostettu monet. Tämä on helppo ja tehokas (2 kW) nopea työkalut (15 m / s). Se on varustettu Inertiakoordinaatistossa ketjujarrulla, elektroninen ylikuormitussuoja ja pehmeä käynnistys järjestelmät.

Saksan Hüter Elektrische Technik GmbH on suhteellisen nuori. Se aloitti toimintansa vuonna 1979 ja siitä tuli nopeasti tunnettu mini voimaloiden ja erilaisten puutarhan työkaluja. Nykyisin sen tuotteet valmistetaan Kiinassa. Samalla tehokas ammattilaisten moottorisahan Huter ELS-2400 julkaistiin vuonna 2011, tuli nopeasti suosittu ja ansaitsi erinomaiset arvostelut. Ensinnäkin kiitos valtaa 2,4 kW ja erinomainen suorituskyky. Luotettavuuden ja pitkän automaattisorvilla voitelu toiminto, jarrupiirissä, ylikuormitussuoja.

Samat toiminnot on tuote Venäjän valmistajan - yritys "Energomash". Tunnettu valmistaja suuritehoisia sähkökoneet, pumput ja muut laitteet yhtiö toi markkinoille ketjun sähköinen näki Energomash PC-99160. Sen luotettavuutta, suorituskykyä ja toiminnallisuutta, mikä takaa toiminnan, se ei ole huonompi ulkomaisia ​​analogit. Aivan kuten ne, on automaattinen voitelujärjestelmä, jarrupiiri, moottorin suojaus. Onnistunut yhdistelmä riittävästi tehoa on 1,6 kW, joiden paino on alle 3 kg ja kohtuulliseen hintaan tehnyt venäläinen osallistuu yksi sähkösaha kulutuskysyntää.

Tutkimus valmistelussa tämä artikkeli on osoittanut, että kasvava kysyntä moottorisahoja viime vuosina. Luottoluokitukset ne, tietenkin, ei säilyvät ennallaan. Kuitenkin se varmasti edelleen hallitsevat tunnettujen valmistajien tarvittavien työkalujen.

Jätä kommentti käyttäen Vkontakte

haku

Uusimmat kommentit

 • proinstrumentinfo.ru äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Vladimir äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Sasha kirjoittaa moottorisahaa Miten valita hinnan ja laadun?

Kaikki oikeudet pidätetään © 2018 Proinstrument. Kaikki mitä tarvitsee tietää rakennus työkalut

Arviosi on vastaanotettu ja lähetetty ylläpitäjälle.

Useimmat moottorisahat asiakkaille arvostelua

Moottorisahat on useita etuja verrattuna bensiinikäyttöisillä laitteita. Sähkösahat on yhteydessä verkkoon, joka on jokaisessa talossa, ne ovat puhtaita sisältöä ja työsuorituksen. On olemassa useita erilaisia ​​vallan joka on suunniteltu sekä ammattikäyttöön että määräaikaista työtä pihalla ja maassa. Mutta pakkaukseen tätä tietoa ei ole kirjoitettu, niin sen jälkeen lukemalla tämän artikkelin, voit alkaa ymmärtää paremmin, mitä on moottorisahat ja tallentaa osa rahoista ostaa samanlainen väline henkilökohtaiseen käyttöön. Ne, jotka etsivät tehokas sähkösaha ammattimaiseen toimintaan, oppia erottamaan tehottomia mallin ja osaa valita paras vaihtoehto on hyvä nippu

Ketjun sähkö näkivät, mitä yritys valita

Moderni markkinat ovat täynnä erilaisia ​​teho tuotteita. Kustannukset tietyissä malleissa voisi olla useita kertoja hinta muille. Tähän vaikuttaa sähkösaha laitteita, ja nimi sen valmistaja.

Niistä teollisuuden johtajia pysymään lujana:

Bosch on hyvin osoittanut pakkaus- ja työkoneet. Saksalaista laatua on aina yksi korkeimmista. Tällainen työkalu on yksi kalleimmista kaupoissa.

Sen suora kilpailija puhuu Japanin yhtiö Makita, joka on erikoistunut ammattilaisen työkalu on käynnissä tä verkkovirrasta. Hintaindeksejä tuotantokustannuksista niillä suunnilleen sama, joten kun valitset olisi noudatettava ominaisuuksien tavaran.

Yli 160 maassa on Stihl yritys. Brand viittaa välillä saksalaisten valmistajien ja erikoistunut puutarhan laitteiden ja työkalujen rakentamiseen.

Vähemmän tunnettu kuin aiemmat, mutta ainakin laadulliseen laitteiden on luja Skil. Tämä on, kun erillinen yhtiö, joka siirtyi Bosch vuonna 1996 ja tuotti yhden nimen, sisältyvät koko alueella maailmaan saksalainen tuotemerkki.

Vaihtoehtona tuotujen tuotteiden Venäjän tehtaalla "Energomash", erikoistunut työstökoneiden ja pieniä sähkötyökaluja. Hinta moottorisahat kotimaan julkaisu on paljon houkuttelevampi ulkomaisille, ja on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja valtaa.

Paras ammatillinen moottorisahat

Työkalun käytöstä pitkään, on tärkeää valita oikea kapasiteetti tehoyksikön ja tekniset tiedot. Nähden ketjun moottorisahat nykyisten standardien - Teho 1900-2000 W luokittelee ne ammatinharjoittamisvälineinä luokkaan. Seuraavat ovat parhaita malleja käyttäjien palautetta.

Bosch AKE 40-19S - laatu ja tyylikkyys

Malli on voimakas moottori vuonna 1900 wattia. Tämä riittää saattamaan valmiiksi päivän aikana. Suunnittelu erottuu mukavan otteen oikea käsi ja kaksi kahvaa vasemmalle. Bussi 400 mm voit leikata hyvinä lokit ja massiivinen raajat.

Työt voidaan suorittaa suurella nopeudella piiri, joka on 12 metriä sekunnissa. Niiden ansiosta kierrosta ajo laitteen osa ei jumiudu puussa. Tapauksessa kiristämistä leikkuuterän, tai sen korvaaminen ei lisälaitteita ei tarvita. Kaikki käsittelyt tehdään haltijalle, joka sijaitsee aivan pidä paikkaansa.

Moottorisahan vaihtelee kyky muuttaa renkaiden ja asentaa pidempään. Tämä on erityisen hyödyllistä paksu tukkeja. Mutta siitä huolimatta niin pitkä, että työkalu voi tehdä tarkkoja leikkauksia, koska paksuus linkki on vain 1,1 mm.

 • voimakas moottori;
 • kätevä palvelu venyttää ja muuttaa ketjun;
 • Korkean suorituskyvyn ansiosta rainan nopeudesta;
 • tarkkuusleikkaus;
 • hetkellinen pysäytyspiiri kautta jarru ylitys;
 • kätevä kahvat;
 • ei äänekäs;
 • Työ voidaan suorittaa koko syvyys renkaan;
 • Automaattinen voitelu rainan.
 • ohut rengas, joka taipuu helposti kun pureminen;
 • kalleus;
 • vaikea poimia uuden ketjun lisäksi alkuperäinen.

Stihl MSE 230 - voimaa ja nopeutta

Erottuu muusta mallit ovat erittäin tehokas moottori. Sen suorituskyky on 2300 wattia. Verrattuna muihin välineisiin samaa sarjaa, vaikka brändin Makita, kiistaton johtaja. Huolimatta teho hinnat, kehittäjät ovat onnistuneet pitämään suhteellisen kevyt rakenne on 4,8 kg. Se auttaa työskennellä kahdeksan tuntia ilman liiallista ylikuormitusta kädellä.

Vaihe ketju on suunniteltu ammattimaisesti - 3/8. Värähtelyä kunnollinen, mutta tämä kompensoituu leikkuunopeus ja kyky tehdä enemmän lepotaukoja käsiä.

 • Super tehokas moottori;
 • muuttaa tarvetta pitkällä linja;
 • jarrun lisättyä valvonta;
 • kumitettu kahva;
 • pitkänomainen johto 4 metriä;
 • suhteellisen kevyt.
 • Tunne hyvin nenän pomppia, joten sinun täytyy tiukasti kiinni työväline;
 • yksi paikka pitää oikealla kädellä;
 • korkea hinta.

Skil 0708 RA - tiiviyttä ja mukavuutta

Hyvä kompromissi kustannusten ja suorituskyvyn on Yrityksen tuote Skil. Toinen rivi maailmankuulun Bosch eroaa kohtuulliseen hintaan ja tehokkaat moottorit. Tämä malli tarjoaa ketjun kierto moottori 2000 wattia. Rengas on jonkin verran lyhyempi kuin kalliimpia juoma, ja se on 35 cm.

Laite on tunnettu siitä, taloudellinen öljyn kulutus, jossa 1 litra noin 150 sahatavaran runko taloa rakenteilla. Mallissa on kompakti elin ilman halkeamia ja hyviä hyökkääjiä molemmilla aseita suojaa.

 • tehokas malli, huippuluokan suorituskyky kalliimpia sahat;
 • edullisia;
 • ketjujarrua mekanismi;
 • automaattinen voitelu;
 • kuminauhalla, ei jäädytetään kylmällä ilmalla;
 • säätöpiiri ilman työkaluja;
 • taloudellinen öljynkulutus;
 • kestävä ja kompakti runko;
 • Helpon vaihdon ketjun.
 • katkaistun renkaan;
 • öljyn virtausta epävarmuus;
 • Se vaatii minuutti tyhjäkäynnillä ketjunvoitelu;
 • säätäminen ei määrää öljynkulutusta.

Interskol PC-16 / 2000T - arvoinen kotimainen analoginen

Taustaa vasten ulkomaisten tuotteiden on laadukkaita malleja Venäjällä tuotettua. Interskol PC-16/2000 on ammattimainen sähkösaha ketjun iskutilavuus 2000W. Vakiorenkaat 40 cm pitkä avulla voit suorittaa kaikenlaisia ​​töitä työkalun.

Mallissa on tasainen käynnistys, jonka avulla on helppo pitää sitä käsissään alussa työn. Mikäli estämistä käynnistää tarjoaa sähköisiä moottorinsuojaa. Myös pysäyttää ketjun itse ja jarrutustehoa yksikkö, joka antaa välittömiä tuloksia ja välttää vammoja.

 • kätevä suora rakentaminen;
 • toiminnallinen rengas kahva vasemmalta;
 • Moottorin suojaus tahatonta käynnistämistä;
 • moottorijarru;
 • harkittuja tasapaino;
 • pehm
 • suhteellisen halpa hinta ammattikäyttöön laitteita.
 • jännitetään ketjun ainoa avain;
 • paino 6 kg, joka väsy käsissä;
 • heikko kohta - öljypumppu, jossa voi olla korjata;
 • Rummun kansi liukuu helposti.

Useimmat moottorisahat koti ja puutarha

Lisäksi ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin, korkean suorituskyvyn, on sahoja satunnaiseen käyttöön. Niitä on helppo työskennellä puutarhassa tai polttopuuta talvella. Mallit eroavat vähemmän tehokas, mutta taloudellinen moottorit sähköä. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja renkaiden ja ketjuja. Tässä ovat kaikkein parhaita edustajia tämän markkinasegmentillä mukaan käyttäjille.

Makita UC3520A - näin kaikenlaiseen työhön

Yksi suosituimmista edustajia ei-ammattimainen tyyppisiä moottorisahat on tätä työkalua. Moottori 1800 W voit työskennellä pitkään. Ketjujaosta asetetaan ammatilliseen laitteiden 3/8, joten kone on erittäin tuottava.

Tehdas linja on 35 cm, joka on hieman hankalaa sahausta paksu tukkien, ja meidän on tehtävä kahteen osaan (yksi kummallakin puolella). Mutta se on mahdollista muuttaa renkaiden 40 cm. Moottorin pysäytys vapauttamisen jälkeen painike on 1 sekunti.

 • erittäin kevyt paino 4,4 kg, joka on kätevä jatkuvasti;
 • riittävän tehokas moottori 1800 W;
 • hiljainen;
 • tekopaikassa ketjun muilta valmistajilta;
 • hätäjarru;
 • pieni kireyden;
 • ergonominen muotoilu;
 • suora vääntömomentin.
 • korkeat kustannukset, huolimatta ei-ammattimainen tarkoitukseen;
 • havaittu öljypumppu vajaatoiminta;
 • Öljyvuodot tynnyri;
 • suhteellisen suuri öljyn kulutus.

Bosch AKE 30 S - vakava laite antaa

Tämä malli on ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin edellinen, mutta voittaa hinnan. Saksan analoginen jota moottori 1800 wattia. Virta näki erityisesti keveys 3,9 kg, joka on kätevä sekä työ- siirtämiseksi laitteiden maan käyttämällä jatkojohtoa.

Kromi ketju on erityisen vahva ja säilyttää terävyys pitkään. Venyttää kangasta on suoritettava ilman työkaluja. Heikko kohta on baari pituus 30 cm, mikä tekee sahaus paksu tukkien kaksisuuntainen prosessi.

 • teho 1800 W;
 • edullisia Saksan tuotemerkin;
 • Lattia ketju;
 • hyvin kevyt;
 • hätäjarrun hätätilanteita
 • suojaus käyttää vahingossa;
 • hiljainen;
 • Ei veti käsistä alussa;
 • taloudellinen öljynkulutus;
 • nopea lakanoiden.
 • Lyhyen bussimatkan 30 cm;
 • Injektori tukossa sahanpuru ja vuotaa öljyä;
 • ei kovin tiheä kotelon sisään;
 • Ei tähdellä lopussa.

Energomash PC-99160 - Little Helper

Yhdessä tunnettujen mallien, on olemassa yksinkertainen sähkösaha todistamaan - Energomash PC-99160. Työkalu edulliseen hintaan, joten se on usein ostaa omistajat omakotitaloalueella. Moottorin pyörimissuunta piiri tarjoaa 1600 wattia. Tämä on vähemmän kuin edellä kuvaillut, mutta tarpeeksi päivittäiseen työhön pihalla.

Näin eri vieläkin pienempi paino 2,9 kg ja lyhyen bussi 30 cm Mutta ketjujaosta hänen, kuten ammatillinen malleja, -. 3/8 tuumaa. Kangas on voideltu automaattisesti ja se pysähtyy suorittaa harkittuja jarru.

 • hyvin kevyt;
 • edullisimpaan hintaan tässä osassa laitteita;
 • taloudellinen öljynkulutus;
 • erittäin hiljainen;
 • ei öljyvuotoja varastoinnin aikana;
 • kyky korvata ketjun toisen valmistajan
 • sahat hitaampi kuin kalliimpia malleja, mutta varmasti;
 • voit työskennellä vain yhdellä kädellä;
 • moottori ei ole lämmitetty.
 • hankala mekanismi, joustavaa materiaalia;
 • lyhyt johto verkkoon (25 cm);
 • nopeasti venytetty alkuperäisestä piiri.

Mitä ostaa moottorisahan ketjun

Valitsemalla monenlaisia ​​sähkösahoihin voi kiinnittää huomiota useita tärkeitä tekijöitä:

1. Pienille puiset palkit. Jos se kirjautuu 25 cm halkaisijaltaan, niin sopivat malliin väylälle 30 cm. Täällä voit tallentaa ja ostaa Boschin AKE 30 S. harvoin sopivien ja Energomash PC 99160.

2. suuri tukkeja. Vaipat 35 cm tai enemmän halkaisijaltaan, on toivottavaa sahata läpi kerrallaan yhdellä kädellä. Se tulee nopeasti työn suorittamiseen ja on suorat reunat. Tässä on keskeinen rooli on pituus linja, jonka pitäisi olla 40-45 cm. Optimaalinen käyttö Makita UC3520A tai Boschin AKE 4019S.

3. päivittäin pitkäaikaisessa käytössä työkalun edellyttää vastaavan lähdön. Siksi säännöllistä työtä sahaukseen polttopuuta tai talonrakennusta sopivien Stihl MSE 230 tai Interskol PC-16 / 2000T.

4. kausiluonteinen valmisteissa on parempi olla ylihintaa ja yöpyä Boschin AKE 30S tai PC Energomash 99160.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin