Ekosysteemin pankkiin

Man-made ekosysteemin pankissa

Tämä ei ole vain hakata. Tämä "tarvike" pystyy kohokohta minkään kotona. Jos rakastat luontoa, niin se on aika luoda oman suljetun vesiekosysteemiä yksinkertaisella purkkiin. Oppia, miten luoda sellainen ekosysteemi kykenee hengissä 10 vuotta tai jopa enemmän, kertoo yksityiskohtainen ohjeet, joka odottaa sinua.

Tarvitsemme: lasipurkkiin kannellinen korroosio, veden lampi tai joki (supernatantti voidaan käyttää suodatettua vettä hanasta), levät, soraa tai hiekkaa akvaariossa, katkarapuja ja / tai simpukka.

Avulla poraa kannen purkin tehdä reikiä ilmanvaihtoa varten.

Pestiin hyvin pankin.

Pohjasuojus 5 cm kerros kiviä (hiekkaa tai soraa). Jos kerros on pienempi, kasvit eivät pysty laskeutumaan.

1

Täytä purkki vedellä.

Täytä purkki vain puoli. Jos aiot käyttää vettä hanasta, tarvitset erityistä levyt - perusta vesikasvien.

Pakkaus katkarapu (etanat) pantiin purkin 15-30 minuuttia tasoittaa eron veden lämpötila.

Alkuun asti vedellä. Vesi tulee lähes kokonaan täyttää jar.

Nautimme keinotekoisesti luotu meille omavaraista vesiekosysteemejä.

Feed katkarapu ei ole tarpeen, sillä ne syövät levää. Levät puolestaan ​​syövät ruokaa katkarapuja toimintaa. Suora auringonvalo voi johtaa liialliseen kasvien kasvua, mutta sitä voidaan ohjata lisäämällä katkarapu (etanat).

viikkoa myöhemmin, tämä rastyuchka täyttää kaikki pankit, ja krevetosy (neokardiny samanlaisia) kuolee, joko hapen puutteesta (yötä kasvit päästävät CO2) tai nälkään, koska heillä ei ole ruokaa ja rastyuchku ne eivät räjähtää niin, että ihmiset menevät. (Heh halunnut kirjoittaa myynti katkarapuja ei ole kallista ei pidä mainontaa). Loppusanat jos se on tarpeen tehdä vähintään hitaasti kasvava, ala Anubias

ja vettä suo saada ... STE lopulta voi tina. on tarpeen heti bylob "raskas vesi"))

Kommentoidaksesi, kirjoita käyttäjätunnusta ja salasanaa tai rekisteröidy.

Tai kirjaudu sisään:

Mitä Gorbatshov ja Reagan puhui laivalla.

Perusteltuja kysymyksiä siitä, kuka tarvitsee näitä uhrauksia.

Miksi sinun lähetettiin ulkomaille, jolla on oma.

Häpeä! Miksi altista kauhistus? Ja bragged.

Täällä ovat sotureita, tämä on sivistynyt maa lähetti.

Olkaamme kysyttävä itseltämme: mikä on paljon näitä.

No, kyllä, se on parempi olla rajoitettu villa: smile:

Jotkut rikolliset valloilleen tämän sodan, toiset työskenteli siellä.

Noin kaksi veteraaneja maahanlaskujoukot - vahva.

Hyvin tehty, tytöt ovat positiivisia! Kunnioittaa! : Arrow:

Ekosysteemin pankkiin

Hei, Kukkuu! Tarkasteltaessa virkaa suljettujen ekosysteemien ja päätti tehdä sitä itse - viileä, vihreät silmät onnellinen, ja vesi ei ole välttämätöntä. Kuitenkin edessä pieni ongelma. Etsi selkeät ohjeet sen valmistukseen kuvaavien jokainen vivahde on ollut hyvin vaikeaa. Koska olen jakamaan omia kokemuksia siinä toivossa, että joku joskus se tulee kätevä.

Joten asiat ensin. Luoda ekosysteemi suljetussa astiassa tarvitaan:

Mitä valita? Sopivin vaihtoehdot ovat sammal, Tradescantia, pieniä versoja saniainen ja Chlorophytum. Voit käyttää myös muita kasveja, tärkeimmät valintakriteerit hitaaseen kasvuun, yksinkertaisuus ja kasveja keskenään yhteensopivia. Esimerkiksi kaktus ja sammalta yhdessä astiassa voi tuskin tulla toimeen. Oma versio: kaivettiin puistossa sammal, apila, ja pari pientä versoja knotweed (puhtaasti kokeilu), samoin kuin kaupasta ostettu soleyroliya joka rakastaa kostea ilma ja ei suosi suoraa auringonvaloa.

Kaikki riippuu mielikuvitus ja mahdollisuuksia. Voit valita mitään sananlaskun lamput valtava pulloja. Tapasin verkosta edes vaihtoehto, jossa kahden litran muovipullo. Tärkeintä on, että se voidaan sulkea uudelleen. Otin tätä varten kemikaalia. 500 ml: n pulloon ja ruoanlaittoon purkki Kuivien tuotteiden.

3.Grunt ja salaojitus

Maaperä voi ottaa yleinen huonekasveja tai, jos otat vain kasveja kadulla, jotta kaivaa maaperään, jossa ne alun perin kasvoivat. Apila Kaivoin ulos yhdessä tontin, joka itäneet juuret.

Kuivatus - kevytsoraa, sora tai sepeli, kappaletta keramiikka. Yleensä mitä tahansa materiaalia ole altis mädäntyä ja ylläpitävän veden.

4.Probka / korkki ja tiiviste

Jos alus on suljettu tiiviisti tulpalla, tiivistysaine ei tarvita.

5.Dekor - lisävaruste

Jälleen mikä tahansa maku. Tärkeintä, että ei ole mädäntynyt.

Nyt siitä valmistusprosessista.

Ensimmäinen vaihe astiassa nukkui kuivatus. Määrä riippuu aluksen koosta ja tyypistä kasvien: mitä pienempi alus, ja kosteutta rakastava kasveja, sitä vähemmän täytyy tyhjentää, ja päinvastoin. 0,5 litraa astian tilavuus ja tyyppi sammal kasvit on tarpeeksi 1,5-2sm kerros. Ylhäältä se voidaan täyttää ohut kerros hiekkaa maaperään ei ole sekoitettu vedenpoisto. Jos käytössä on korkea-pulloon, jossa on kapea kaula, kuivatus täytyy täyttää huolellisesti ja, edullisesti, jossa työkalun avulla, kuten lusikalla tai kanava, jotta se ei vahingoita pohjaan.

Seuraava nukahtaa maahan. Kerros riippuu kasvilajista. Moss, esimerkiksi, paljon maaperän ei vaadi, mutta kasveja, joilla on laaja juuristo vaatii kerroksen niiden koosta riippuen. Minun tapauksessani se riittää 1 cm pankeille (on apila omalla maaperä ja sammal) ja noin 1,5 cm sipulin (on paitsi sammal podsazheny soleyroliyu).

Päälle maahan, minä säädettyihin muutaman kiviä noin vain. Leveä kaula - pienempi ongelma.

Nyt on mahdollista istuttaa kasveja. Moss vain laittaa maahan ja varovasti painetaan, muille tehtaille tehdä kaivauksia maahan, laittaa juuriaan ja peitettiin maalla. Se voi olla vähän pritrambovat maaperän päälle, mutta vain hieman. Aluksille, joilla on kapea kaula on erittäin hyödyllinen pitkä pinsettejä tai pari syömäpuikot ja sushi syöminen tapa.

Pullon sisältö tuntui liian surullinen, koska päätti laimentaa maiseman kotitekoinen osoitinta massasta ( "levyt" valmistettu polimerki ja liimattu superglue hammaslankaa, kaikki maalattu akryylit, sillä hammastikkuja olisi riittävää kosteussulku. Toivottavasti). Hei fanit Discworld!

Seuraavaksi koko asia mitä sinun tarvitsee vettä. Veden määrä voidaan määrittää empiirisesti, ja tämä on ehkä kaikkein vaikein hetki. Tämän ekosysteemin miellyttää sinua pitkään, vesimäärän tulisi olla riittävä kasvillisuuden, mutta ei liian suuri, joten sen sisältöä ei käänny suohon. Neuvoisin pitämään kun ensimmäinen kastelu kasveja nezakuporennymi päivä, sitten tiiviisti sulje kansi ja anna toinen tunti 12. Tämän jälkeen tarkastellaan tilannetta sisäpuolella. Esimerkiksi Moss, jos seinä on erittäin vahva sisällä fogged (minun pankkiin seuraavana aamuna kytkemisen jälkeen muodostunut tiheässä sumussa, ja vesikerros kivet), on tarpeen avata uudelleen kansi ja anna veden haihtua; jos seinät eivät ole kovin malttinsa, tarvitaan hieman kastellaan. Kokeiden aikana vedellä, muuten nähdään jos kasvit ovat juurtuneet. Jos ei, ymmärrätte nopeasti 🙂

Kun päätät, että voit valita optimaalinen määrä vettä, alus voi tukkia kokonaan. Voit tehdä tämän, kansi tai korkki voidaan voitele tiiviste tai kuumaa sulaa.

Siinä kaikki. Kaikki kysymykset ja kommentit yrittää vastata kommentteja. Kiitos huomiota.

  • top top
  • Ensimmäinen päälle
  • varsinainen alkuun

Olen ollut ekosysteemin mansikka kukinta pian)))

voit yrittää harjata

Kyllä, koska koko asia on, että "suljettu ekosysteemi"

välttämätön ekosysteemin mehiläisiin

omavarainen

kun maailmanloppu, nämä pankit ovat arvossaan!

Vielä yksi asia, että unohdin kirjoittaa. Verkon löytyy usein vihjeitä, että alus, kuivatus ja sisustus tarvitse keittää ennen käyttöä, tai jollain muulla tavalla desinfioida. Tämä kannattaa tehdä vain, jos käytät ainoastaan ​​ostanut kasveja. Kasveille kadulla tehdä tämä ei ole mitään järkeä, ja niin he selvisivät hienossa ympäristössä, joten ne pitäisi pelätä mitään. Ja jos maa tallentaa kasveja kadulla, varaudu siihen, että myymälä ei voi selviytyä.

Ymmärrän on syytä keittää pois bugeja ja niin edelleen. Loisia. Jossain viesti oli jo kuin kaveri hänen ekosysteemiin mato kasvoi)))

Asia voi olla näin, mutta ulkona kasvit itse ei ole steriili ja se voi hyvinkin olla vikoja niiden juuret ja lehdet noin maahan ja sano mitään. Ja vaikka itse kasvien, et varmasti ei kiehu 🙂 Tärkeintä on, että se kaikki elossa toisiaan tulla toimeen omillaan, ja vahvimmat selviävät. Siksi suosittelemme valitsemaan sitkeitä ja vaatimattomia lajeja.

Kiitos, haltijatar! Huomenna aion maa - se kestää pari kasveja ja sammalta jossa mikä tahansa kasvaa lähistöllä. Yritän tehdä.

Onnea tässä liiketoiminnassa! Olisin erittäin iloinen, jos palauttaa valokuvan tuloksen.

Kiitos! Lähetän kuvan tuloksen.

Asut siellä? Kuvat ovat?

Tai kaikki on kuollut?)

ekosysteeminä siellä?

levyihin viitteitä erityinen kiitos, tyytyväinen 🙂

Mielestäni kukaan ei huomannut

Hyvin hauskan näköistä. You Tube ostanut jonnekin tai jauhaa itse?

Hän jauhaa ja maalattu itse

ja sieltä mennään))

että olisi siistiä ajaa suljetussa ekosysteemin joidenkin elävien eläinten ja katsella tapahtumien kehitystä: kerrotaan epäsäännöllisesti asuttavat koko tilan, kaataa kaikki kasvit, ja sitten toimittaa * uyaryat kaikki ydinohjuksia ja rikkoa astian.

pari kuukautta Kärsin itse Eco ja Bon sai.

En osaa päättää mistä aloittaa?)

Bonsai vaativat paljon aikaa ja vaivaa hoitaa) ohella valmiiksi puut ovat hyvin kalliita, ja itse viljely kestää vuosia. Garden pankissa tässä suhteessa helpompaa. Noin yksinoikeus on vaikea sanoa, erityisesti siksi, että kukinnan samanikäisiä työtä eivät sovellu. Paras vaihtoehto olisi kuulla myyjän kukkakauppa siitä, mitä he ovat varastossa. Jos katsomme luontoa - katsokaa mitä kasvaa vieressä sammalta tai vastaavissa olosuhteissa (sävy, kosteus).

@Timey, et tiedä onko lisääntynyt massa ekosysteemin?

En painoi verisuonia itse.

Mutta jos se on kasvanut, se on erittäin merkityksetön, koska ulkopuolelta tuleva vesi ei pääse järjestelmään, ts. massaa kasvatetaan vain fotosynteesin tuotteissa kasveissa.

Hei) tabletti ei kaadu, mutta kihara kasvi ei selviytynyt. Yritän jotenkin puhua kaikesta ja tehdä viesti sarjasta "n kuukautta myöhemmin")

Tässä minulla on ongelma, jatkuva kondensoituminen tölkin seiniin. Onko sen arvoista avata ja tyhjentää hieman? Ja sitten pudotusten vuoksi ei näy nifiga (

Jos sinulla on sammalta potin, niin tämä on melko normaalia. Pulloissani, jossa kaksi kasveja, sammal puolella, myös lauhde seinällä kerätään. Periaatteessa voit ja valua, sammal voi olla niin vihreä ja pörröinen, mutta ei täysin kuivaa.

Pankin akvaario: miten tehdä suljettu vesiekosysteemi

Hanki yksi lukeneista artikkeleista kerran päivässä. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Jos joku haluaa tehdä itselleen ja lapsille kirkkaan visuaalisen avun meriympäristöstä ja merestä, heidän on aloitettava itsensä ylläpitävän vesiekosysteemin luominen. Se toimii itsenäisesti ilman ulkoisia häiriöitä. Lisäksi tämä on upea elementti sisustus, joka on sisustus tahansa huoneeseen.

Vaihe 1. Kerää tarvittavat materiaalit.

- Kivi tai hiekka akvaarioon;

- makean veden vesi lampista;

- kasveja jalostukseen ja katkaravun suojaamiseen.

katkarapuja ja / tai etanoita, hyvä valinta ovat sellaiset lajit kuin Ghost-katkarapu, Cherry Shrimp ja japanilainen leväleipä.

Neuvoston. Jos ei ole lammen vettä, voit käyttää tavallista vesijohtovettä sen sijaan, mutta sinun on valmisteltava vesipisara vähintään päivää aiemmin, jotta vesi puhdistetaan. Katkarapun ruokintaan tarvitset joko altaaseen levää tai leväpohjaa, ennen kuin kasvit kehittävät niitä itse.

Vaihe 2. Poraa kansi kansiin paremman ilmanvaihdon vuoksi

Neuvoston. Jos lammesta tai joesta ei ole vettä, käytä suodatettua vettä tai tavallista vesijohtovettä. Tässä tapauksessa panna tölkkien pohjaan 1 tai 2 erityisiä "tyynyjä", jotka ovat levän perustana, joita voi ostaa missä tahansa lemmikkikaupassa. Emästen määrä riippuu astian koosta. Pidä säiliö auki 24 tunnin ajan niin, että kaikki kloori haihtuu.

Vaihe 7. Pakkaa pakkaus katkaravun ja / tai etanan kanssa purkkiin 15-30 minuutin ajan

Vaihe 8. Kasvien istuttaminen maahan

Vaihe 9. Katkarapu sijoitetaan purkkiin

Vaihe 11. Nauti ekosysteemistä!

Neuvoston. Vältä suorasta auringonvalosta säiliöön, mikä voi johtaa levien liialliseen lisääntymiseen. Ei ole tarpeen syöttää katkarapuja, koska ne ravitsevat levää. Jos et anna suoraa auringonvaloa syöttää astiaa, sinun ei tarvitse lisätä vettä siihen.

Jos levää lisätään liikaa, lisää yksi katkarapu tai etanat purkkiin. Ajan myötä ekosysteemi tulee tasapainoiseen tilaan, jossa yhden organismin jätettä käytetään ruokana toiselle. Tämä on hyvä tapa osoittaa lapsille kuinka suuri ekosysteemi käsittelee ravinteita. Kasvit prosessoivat hiilidioksidia, jota eksitessä happea ja bakteerit muuttuvat jätteeksi kasvin ravinnepitoisuudeksi. Ihmiset ja eläimet puolestaan ​​hengittävät happea ja syövät kasveja, ja nämä ravinteet imeytyvät kudoksiin.

Niille, joilla on pieni määrä pankkeja, suosittelemme aloittaa akvaario, ja sitä enemmän, sitä paremmin. Sen avulla voit ottaa vedenalaisen maiseman hämmästyttävän taiteen, josta kauneus yksinkertaisesti saa hengityksen.

Pidätkö artikkelista? Sitten tukea meitä, PUSH:

1