Eiffel-torni portaat

HOME

"Eifel9raquo; - laadukas ja luotettava tikkaat, joiden avulla he voivat työskennellä mahdollisimman mukavasti.

Tuotenimellä "Eyfel9raquo; tuotettu alumiini tikkaat, tikkaat lasikuitu (dielektrinen) alumiinitikkaat leikattiin kolmeen ja neljään osaan.

alumiinitikkaat Ne ovat kevyitä ja vievät vähän tilaa, jonka avulla voit pitää ne kotona. Alumiinitikkaat ovat erittäin kätevä jokapäiväisessä elämässä.

lasikuitu tikkaat - Tämä lisääntynyt resistenssi tikkaat ja dielektriset oppaita, jotta ne lähelle johtavia elementtejä. Myös lasikuitu tikkaat on kätevä hylly työkaluja.

Trohsektsionnaya tikkaat Sen avulla voit käyttää sitä tikkaat, tikkaat muotoinen "L9raquo; ja muodossa käännetyn kirjain "U9raquo;. Myös 3-leikkauskuva tikkaat voidaan purkaa kahteen tikkaat, jolloin saatiin kaksi-osa tikkaat-osa ja yksi tikkaat.

Chetyrohsektsionnye (Muuntaja) portaat (6 metriä) on enemmän mahdollisuuksia: ne voidaan levittää tikkaat, tikkaat-muotoinen "L9raquo,, tikapuut käännetyn" U9raquo; ja alustana.

Voit myös ostaa lisää vaihtoehto portaita - se vaihe mukavaan työskentelyssä ja lattianpäällyste ja tikapuut-muuntaja mukava työskennellä tikkailla-muuntajan muodossa alustan.

SP-B., Revolution Highway 88, 7/812 / 438-33-53

SP-B:., ul.Kamchatskaya 1, +7 / 812 / 438-34-31

Kotitalous- ja ammattikäyttöön alumiini tikkaat Eiffel

Luotettavuus ja laadukas kolmiosainen portaat Eiffel

Tuotantoon portaat Eiffel keskitytään ensisijaisesti turvallisuutta ja mukavuutta. Teräs lukot katkaiseva-mekanismi pitää tikkaat vakaassa asennossa. Laaja aaltopahvin saumaus askelmalla tikkaat opas - se on yksi luotettavimmista kiinniketyypeillä. Kaksi nailonia turvavyötä vakuuttaa työsi kolmiosainen tikkaat.

alumiini tikkaat on etu tikkaat, jotka on tehty muista materiaaleista. Eloksoitu alumiini on pinnalla on ohut oksidikalvo, joka suojaa metallin vaikutuksia vastaan ​​hapen, veden ja kemikaalien. Elokuva ei poisteta edes mekaanista rasitusta, mikä takaa pitkän käyttöiän portaita. Lisäetu portaat materiaalista - se ei tahraa käsiä (toisin kuin perinteiset alumiini).

Kolmen osassa twosection tikkaat ja niitä käytetään laajasti, sekä työssä että kotona. Ne ovat tarpeen työntekijöiden rakentamisen joukkue, asennustöitä ja on hyvä apulainen kodin käsityöläisiä.

Alumiinitikkaat mistä "Factory Tikkaat"

Eiffel portaat ovat paitsi turva-, mutta myös helppo käyttää. Joten, koska tukena sivuilla voit olla pitkä aika porrastikkaissa.

Alumiinitikkaat on luotu vahva profiileja, joiden paksuus on suurempi kuin edellä mainittu portaikko. Jatkuva tuotekehittelyn ja harkittuja toteutus portaat ja teleskooppitikkaat - kaikki tämä teki tuotteiden hyvin suosittu Venäjän markkinoilla. Portaissa ja tikkaat alumiinia tarjoaa kaksi vuoden takuu.

Tässä osassa esitetään useita erilaisia ​​alumiinitikkaat: Premium, Classic, graniitti, jalokivikauppias, Comfort-Pro.

Premium - anodisoitu alumiini tikkaat lisääntynyt marginaali vahvuus ja teollisuuden resurssit.

Klassinen - täydellinen rivi tikkaat valmistettu profiili h23,5mm 82mm, seinän paksuus - 1,3 mm. Yli budjetti vaihtoehto, mutta ei huonompi vahvuus preduduschim.

Jalokivikauppias - portaat klassinen linja, mutta jossa on kolmionmuotoinen varsi soikea profiilin säädettävällä horisontin kunkin jalan erikseen.

Graniitti - tikkaat, jossa ohjaimet on valmistettu ergonominen kahdeksankulmainen profiilin 62h20 mm. 1,5 mm paksu.

Comfort-Pro - tikkaat oppaita on tehty soikea profiilin 73 mm ja 63 mm harppauksin.

Kaikki oikeudet pidätetään.

Henkilö- alennus tahansa järjestyksessä! Milloin tahansa sähköpostia lähetät lahjakortin?

Eiffel-torni portaat

Aukioloajat 9,00-20,00

Toimitus Moskovassa, Moskovan alueella ja Venäjällä!

VALINTA Työkorkeus:

Portaat aivan upea.

Käsittely yksityiskohdat eivät ole huonompia kollegansa ulkomaisten valmistajien. Tietoja kiinalaiset eivät sano mitään. Rakentamisen vahva, minun . [Lue lisää] 100 kg vaikenee.

Jos valmistaja ajatella paremmin pakkaus ja kokoonpano jälkeen lopputuote pestään tai jopa puhalletaan, siellä on vielä parempi. "

Tikkaat tikkaat Uni 102

Useita vaiheita: 2

Työskentely korkeus: 2,47 m

Useita vaiheita: 4

Työkorkeus: 2,94 m

Useita vaiheita: 8

Työkorkeus: 3,88 m

Tikkaat laaja tarkoitus "Suosikki" 103 Eifel

Useita vaiheita: 3

Työskentely korkeus: 2,69 m

Teräksen ja alumiinin

Profiili 40h20 mm

Tikkaat laaja tarkoitus "Suosikki" 105 Eifel

Useita vaiheita: 5

Työkorkeus: 3,16 m

Teräksen ja alumiinin

Profiili 40h20 mm

Tikkaat laaja tarkoitus "Suosikki" 108 Eifel

Useita vaiheita: 8

Työkorkeus: 3,82 m

Teräksen ja alumiinin

Profiili 40h20 mm

Tikkaat ammatti "Favorit-Profi" 103 Eifel

Useita vaiheita: 3

Työskentely korkeus: 2,69 m

Teräksen ja alumiinin eloksoitu

Profiili 40h20 mm

Tikkaat ammatti "Suosikki-Pro" 105 Eifel

Useita vaiheita: 5

Työkorkeus: 3,16 m

Teräksen ja alumiinin eloksoitu

Profiili 40h20 mm

Tikkaat ammatti "Favorit-Profi" 108 Eifel

Useita vaiheita: 8

Työkorkeus: 3,82 m

Teräksen ja alumiinin eloksoitu

Profiili 40h20 mm

Tikkaat muuntaja TF Eifel klassinen 4x3

Useita vaiheita: 4x3

Työkorkeus: 4,40 m

Koska tavanomainen alumiini

Tikkaat muuntaja TF Eifel klassinen 4x4

Useita vaiheita: 4x4

Työkorkeus: 5,45 m

Koska tavanomainen alumiini

Tikkaat muuntaja TF Eiffel 2x4 + 2x5 klassinen

Useita vaiheita: 2x4 + 2x5

Työkorkeus: 6,07 m

Koska tavanomainen alumiini

Tikkaat muuntaja TF Eiffel 4x4 Prostor

Useita vaiheita: 4x4

Työkorkeus: 5,45 m

Tikkaat muuntaja TF Eiffel 4x5 Prostor

Useita vaiheita: 4x5

Työkorkeus: 6,51 m

Tikkaat muuntaja TF Eiffel 2x5 + 2x6 Prostor

Useita vaiheita: 2x5 + 2x6

Työkorkeus: 7,11 m

Kolmiosaiset tikkaat teollisuuden resurssien Eifel Classic TL 3x10

Useita vaiheita: 3x10

Työkorkeus: 7,57 m

Amplified profiili 82h23 mm

Tikkaat Triplex universaali "jalokivikauppias" Eiffel TL 3h14

Useita vaiheita: 3h14

Työkorkeus: 10,24 m

Profiili 82h23 mm

Kolmiosaiset tikkaat 3x12 alumiini asennus Eiffel TL Prime

Useita vaiheita: 3x12

Työkorkeus: 9,20 m

Profiili 80h20 mm

 • Web-sivusto '9rsquo, Eifel lestnitsy'9rsquo; eri malleja portaat ja portaat, joita tarvitaan rakennus- ja korjaustyöt. Täällä voit ostaa tikkaat ja portaat mökin tai kotona kohtuulliseen hintaan.
 • Luettelo sisältää laajan valikoiman tuotteita, joista valita. Sivuilta voit ostaa malleja, jotka on varustettu erityisillä laitteilla, stabilointi, lukko, lukituslaitteet turvavyöt, helpotus vaiheita.
 • Jos haluat valita tikkaita pitkäaikaiseen käyttöön, on suositeltavaa valita malli, joka on valmistettu paksusta metallista profiilia.
 • Portaat ovat laajalti käytetään rakentamisessa: korjaukseen ja asennustöissä. Kohteesta riippuen, voit valita malli, joka sopii korkeus ja suunnitteluun.
 • Portaat on jaettu: muuntajat, askel tikkaat, tikkaat.

monitoimilaitteet suunnittelu

 • Luettelossa yhtiön 9rsquo, Eyfel9rsquo, 9rsquo; Löydät malleja, joissa yksi, kaksi, kolme tai useampia osia. Rakennusten julkisivuihin ovat yleisimmin käytettyjä kestävän rakentamisen, joka on myös helppo koota ja purkaa, kuljettaa.
 • Jotta voitaisiin valita oikea suunnittelu tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:
 1. klo työkorkeus, jossa kasvua seisoo portailla;
 2. enimmäiskorkeus;
 3. valmistukseen materiaalin;
 4. koosta ja painosta.
 • Rakentaminen, korjaus ei voida suorittaa ilman liitetiedoston, taitto, liuku- ja asennus portaita. Sivustomme tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita. Täältä löytyy sopiva malli tuotteen.
 • Nämä tuotteet ovat korkea laatu ja luotettavuus. Ne erottuvat alkuperäisen suunnittelun ja ovat kätevä käyttää. Käytännöllinen ja toimiva tuotteet on suunniteltu helpottamaan toteuttamista rakennus- ja korjaustyöt kotitaloudessa ja rakentamisessa.
 • Voit pokleit tapetti talon suorittamaan pihatyöt heidän mökillä, kirjastossa, varastoissa ja myymälöissä, sekä suorittaa sähkötöitä tarvittavat tiedot kohteita. Sovelluksesta riippuen, tällaiset rakenteet luokitellaan useita erilaisia, joista jokainen tarjoaa sekä käytännöllisyyttä.
 • Ammattitehtäviin useimmiten käyttää korkeampia suunnitteluun. Nämä rakenteet ovat itsenäisiä ja monipuolisia, ne voidaan helposti siirtää ja asentaa, ne voidaan sijoittaa mihin tahansa. Niiden valmistukseen paljon huomiota kiinnitetään vahvuus materiaalin valmistuksen sekä liitososaa. Näitä tuotteita käytetään sadonkorjuuta hedelmäpuita heidän mökillä.
 • Tikkaat, pystysuora, kalteva suunnittelu, voit ostaa myymälästämme. Vakaa, kestävä korkea laite on erityisesti rakennettu työn helpottamiseksi henkilö.
 • Valmistuksesta materiaali vaikuttaa suoraan turvallisuuteen käytön rakenteita. Useimmat näistä tuotteista on valmistettu metalliseokset ja komposiittimateriaalit. Suuret teräsrakenteet on valmistettu alumiiniseoksesta, duralumiinista ja magnesium. Kaksiosainen tai kolmiosainen alumiinituotteita - luotettava laite, ne kestävät raskaita kuormia.
 • Joissakin malleissa tuotteet on varustettu puinen vaiheita. Valikoimistamme voit valita ja järjestystä tavaran osoitteesi. Tuotteiden toimitus tapahtuu mahdollisimman lyhyessä ajassa.

2015-2018 © «Portaat Eiffel"

Aukioloajat 9,00-20,00

Toimitus Moskovassa, Moskovan alueella ja Venäjällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin