Ei-kudottu tapetti etuja ja haittoja

Kuitukankaat tapetti - etenkin liittämällä ja luettelo puutteista

Kaikista tapoja sisustus on entisen Neuvostoliiton tapetti perinteisesti johtava asema. Kuitukankaat tapetti vaikka ja tuli tunnetuksi vasta äskettäin, kiitos erinomaisen suorituskyvyn jo hieno ja ammattimainen ja yleismies.

Kuitukankaat tapetti - hyvät ja huonot puolensa

Millainen harvinaisuus tämän - "kuitukankaiden tapetti"? Ja teippiä kuitukankaiden tapetti eroaa muista tavoista sisustusta? Kuten nimi kertoo, valmistuksessa käytettyjen vaatteiden seinät välivuori - joustava kuitukangas, joka perustuu selluloosan, joka, vaikka se on lähisukulainen tavallista paperia, se on hyvä verrattuna suuri vastustuskyky eri vammoja: hankausta, jännitys ja palo. Nämä epätavallinen materiaalin ominaisuudet vastaanotetun lisäämällä synteettisten ja luonnonkuitujen, kuten polyesteri.

Edut kuitukankaiden tapetti

On selvää, että nimellä "nonwoven" voi olla piilossa muutamia eri taustakuva: täysin valmistettu kuitukankaasta ja ne, joissa materiaali toimii pohjana, ja koriste-pinnoite on luotu paperi-, tekstiili- tai vinyyli. Luonnollisesti, ominaisuudet täysin ja osittain ei-kudottu tapetti on hieman erilainen. Harkitse enemmän kuin hyvä kuitukankaiden taustakuva:

 1. Helppo liittämisen. Tätä kohtaa sovelletaan kaikenlaisiin tapetti perusteella fleece. Kasvaneiden joustavuutta ja kykyä kestää suuria kuormia, liima kuitukankaiden tapetti on ilo:
  • telan leveys on suurempi kuin standardi kaksi tai kolme kertaa, joten työ suoritetaan kaksi tai kolme kertaa nopeammin;
  • liima levitetään suoraan seinään, joten ei tarvitse jakaa lattialla layout katkaisee leikkaus;
  • seinät eivät edellytä huolellista etukäteen valmistamiseksi - vähäisiä epätasaisuuksia ja karheus on piilotettu paksuus kankaita.
 2. Käyttömukavuus. Johtuen erityisestä rakenteesta näiden tapetteja voi kauan säilyttää mallikas ulkonäkö kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa, esimerkiksi lastenhuoneisiin ja käytävillä. He eivät haalistu auringonvalossa, ei pelkää naarmuja ja pitkät kitkaa, kestävät toistuvaa pesua ja puhdistusta. Kohtalaisia ​​määriä vettä ja tulta, ne myös eivät pelkää.
 3. terveysturvan. Tässä vaiheessa on merkitystä ainoastaan ​​täysin kuitukankaiden tapetti, että teknologia niiden valmistukseen kuuluu korkean lämpötilan käsittely, jonka aikana kaikki maalaukset haihtua haitallisia aineita. Lisäksi rakenne näiden tapetteja ansiosta seinät "hengittää", joka ei jätä hometta ja homeen mitään mahdollisuuksia.

On mielestä kuitukankaiden taustakuvat ovat haitallisia terveydelle. Monet uskovat, että tällainen liittänyt taustakuva huone ei ole paras pitkään aikaan, väitetään seurauksena hapettumisen interline varaa karsinogeenejä. Itse asiassa, jos teet ja puhua mahdollisista haittaa terveydelle, se on vain niiden vinyyli taustakuva kuitukankaiden pohjalta, ja vain ne, jotka valmistavat käytiin rikkoo tekniikkaa tai huonolaatuisten raaka-aineita. Tuotteet kunnioittaen tuottajat ole vaarallisempi ihmisille kuin paperi- tai tekstiili tapetti.

Suoritusarvot käytön mahdollistamiseksi kuitukankaiden tapetti perustuu sisätilojen tahansa huoneeseen, olohuoneeseen keittiöön. Koristekerros voidaan kohokuvioitu tai tasainen, Vandaalisuojattu ja on vettä hylkivä. Väripaletti kattaa kaikki mahdolliset värit ja sävyt, joka edistää täytäntöönpanoa rohkein suunnitteluun liittyviä päätöksiä. Hinta- / laatu ihanteellinen on vinyyli tapetti ei-kudotut tausta ja kallis kokoelma sisältää yksinomainen versiota: velour tai tekstiili pinnoite.

Johtuen eri tyyppejä ja värejä, kuitukankaiden tapetti sisätilojen eri tilojen riittävästi ja etsiä orgaanisesti. Tyypin pinta erottaa sileä, kohokuvioitu, vaahto ja taustakuva maalaus. Yhdistämällä nämä tyypit samassa huoneessa on mahdollista saavuttaa epätavallisia vaikutuksia, valitse yksi tai useampia toiminnallisia alueita, sekä piilottaa puutteita seinät.

Kuitukankaat tapetti maalaukseen

Erillinen luokka tapetti tuotteet ovat ei-kudotut tapetti maalaamiseen. Tämä paksu taustakuva sileä tai kohokuvioitu pinta valkoinen. Niiden pääasiallinen tehtävä - luoda perusta soveltamisesta vesi-pohjainen maali, joka on viimeinen vaihe viimeistely. Liittäminen kuitukankaiden taustakuvaksi maalaus vaatii erityistä huolellisuutta master, koska jopa huolimaton tehty liitos voi pilata illuusion jatkuva raina. Oikein pitäytyi laadukas tapetti kestää jopa 10 maali-, ilman muodonmuutoksia ja seinien takana.

Thinking korjauksia lastenhuoneessa, vanhemmat raapimaan päätään etsimään maagisen materiaalia, joka olisi näytti hyvältä, ja niin kauan kuin mahdollista kohdata leikkisä pienet kädet. Samalla ne eivät saisi vahingoittaa herkkää lapsen kehon. Kuitukankaat tapetti kuviolla muodossa sarjakuvahahmojen tai söpöjä eläimiä toimita näin täydellisesti. Ne, jotka haluavat tehdä korjauksia, "navyrost" on järkevää katsoa taustakuva neutraaleja värejä, joita koristella sisustuksen avulla uudelleenkäytettäviä tarroja.

1

Uusi sana suorittamien sisäisten viimeistelytyöt voidaan kutsua nonwoven taustakuva täysin sileä pinta. Niiden päätarkoituksena - viimeistely seinien ennen maalausta tai koristeellisen päällysteen, kuten taustakuva. Käyttäen sellaisia ​​ei-kudotut tapetti, värit ovat tyydyttynyt, ilman raitoja ja väärinkäytöksiä, jolloin saavutetaan täysin värjätty pinta. Paksuus verhoilukankaita valitaan tasosta riippuen seinän karheuden - enemmän väärinkäytöksiä, sitä paksumpi kerros tarvitaan kuitukankaita.

Ne, jotka etsivät tapa antaa huoneeseen mahdollisimman pian huoliteltu ulkonäkö, on järkevää kiinnittää huomiota vaahto taustakuva kuitukankaiden tausta. Tämä keskimääräinen materiaalipaksuus kohokuvioitu pinta, joka pystyy piilottaa väärinkäytöksiä seinillä. Usein luvut vaahto tapetit käyttävät glitter ja muita värikkäitä koristeita. Mutta heillä on yksi suuri haitta - hyvin hauras uloin kerros. Tästä syystä ei ole tarpeen liittää heidän seinät lastenhuoneisiin ja kodeissa, joissa on kotieläimiä.

Keittiön tapetit lisäsi vaatimuksia voimaa niiden täytyy kestää useita pesu- ja ollessa suhteellisen kosteassa ympäristössä. Kuitukankaat tapetti keittiön soveltuvat ainoastaan ​​yhdessä tapauksessa - jos ne ovat päällä maalikerros. Samaan aikaan sileä tapetti on paremmat, koska pinnalla on syvennys, joka on sidottu keräävät pölyä ja talletus rasvaa. Hieman huonompi kuin näyttää itse vinyyli tapetti kuitukankaiden tausta, koristeellinen pinta kärsii enemmän aggressiivisen keittiön ympäristöön.

Miten liimata kuitukankaiden tapetti?

Teknologisesti liittäminen kuitukankaiden tapetti on hieman erilainen kuin yhdessä muiden tyyppisten verhoilu. Työn pitäisi olla päivän aikana (se on parempi näkyvissä kuplia ja väärinkäytöksiä) huoneessa, jossa ei kadun pääsyä ilmaan ja luonnoksia. Työhön olisi varattava seuraavilla laitteilla ja välineet:

 1. Maali veitsi, jossa on sisäänvedettävät terät. Terät on vaihdettava usein, koska niiden vakavuuden mukaan, kuinka sujuvaa ja siisti leikattavan.
 2. Lastalla tai rullat tasoittaa tapetti maalauksia seinällä. Hyppysellinen, voit tehdä puhtaalla, kuivalla liinalla, mutta erityinen työkalu toimimaan nopeampi ja helpompi.
 3. Lastat kipsi. He tarvitsevat vähintään kahta eri kokoa. Niitä käytetään leikkaamiseen kangas ei-kudotut tapetti seinälle.
 4. Kapasiteetti ja työkalut (Esim ruuvimeisselillä, jonka suutin) sekoittamista liiman. Ostaessaan kokenut käsityöläiset saavat antaa etusija kuiva liimakoostumuksiin, jonka sakeus voi vaihdella lämpötilan ja kosteuden huoneessa.
 5. Mittanauha, taso tai luotilanka ja yksinkertainen kynä. Ilman tätä "herrojen" joukko ei voi tehdä, kun piirustus pystysuora, jolle aloitetaan pokleechnye.
 6. ruisku. Hän tarvitsee lävistää ja liimaamalla kankaiden niissä paikoissa, joissa muodostuu kuplia.

Miten liimata kuitukankaiden tapetti kattoon?

Sekvenssi toimii seuraavasti:

 1. Valmistautua ylärajan liittämällä: poistetaan vanha pinta (tapetti, maali, liitu), linjataan ja kipsinvalajia. Sitten gruntuem pinta hieman laimennettiin tahmea rakenne ja hyvät kuiva.
 2. Sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut Valitse rivi, josta alusta liittämällä. Olisi sijoitettu yhdensuuntaisesti seinään lyhin etäisyys on yhtä suuri kuin rullan leveys miinus 3,2 cm.
 3. Levitä liimaa pintaan ja laittoi liinalla. Liimaa kuitukankaiden tapetti kattoon kätevästi yhdessä: yksi sileä terä, ja toinen pitää vapaata reunaa.
 4. Leikatulla reunalla rainoja samassa tasossa seinän kanssa, jolla raina alueen avulla kipsi lastalla.
 5. Liimaa toisen rainan ensimmäiselle Butt.

Miten liimata kuitukankaiden tapetti seinällä?

Kuitukankaiden tapetti seinät voi olla eri leveys, mutta joka tapauksessa, sekvenssi etikettien on muuttumaton:

 1. Työ alkaa etäisyyden päässä kulman telan leveys miinus 2-3 cm. Tämä luo pieni marginaali epätasaisuuksia. On oltava pystysuora viiva otchertit.
 2. Seinä ennalta gruntuem heikko liima.
 3. Sen jälkeen, kun aluke on täysin kuiva liima seos aiheuttaa normaalia johdonmukaisuutta ja soveltamalla ensimmäisen rainan ei-kudottua tapetti. Leikattu pois on yhtä kuin todellinen korkeus katon. Pienet virheet piilossa jalkalistat tai rajataan kattoon.
 4. Tasoittaa tapetti lastalla tai puhtaalla liinalla, säteittäin keskeltä reunoille kankaalle, katsella niin, ettei kuplia tai ryppyjä.
 5. Leikata ylimääräinen kiinnittämällä se seinälaastin lastalla.
 6. Me puolestaan ​​vieressä etikettinauha.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Kuitukankaat tapetti: hyviä ja huonoja puolia. Kuitukankaiden tapetti kuuma leimaamalla

Asuntojen rakentaminen - erittäin työläs prosessi, koska tällainen toiminta edellyttää paitsi huomattavia taloudellisia investointeja, mutta myös kärsivällisyyttä. Tehdä kodin mukava voi olla eri tavoin, ja yksi heistä - kopioitu seinät kuitukankaiden tapetti. Hyviä ja huonoja puolia Tämän kankaan kuvataan alla, mutta täytyy ensin olla monimutkaisempia, mitä nämä koriste-elementit ja joka ominaisuuksia niillä.

Ominaisuudet taustakuva kuitukankaiden tausta

Joskus kokematon master vaikea ulkoisesti erottaa tämän muista viimeistely materiaalia, mutta se on oma ominaisuuksia. Periaate luomisen tapetti on seuraava: vinyyli layer deposition ei suoriteta välittömästi suoraan paperille, vaan tapauskohtaisesti - fleece. Tämä materiaali on valmistettu kuiduista, jotka puristetaan erityisellä tavalla. On huomattava, että tavallinen leveys hänen bändejä on 6 cm 1 m, joka on lähes kaksi kertaa suurempi kuin tavallinen määrä.

Useimmiten, kuitukankaiden tapetti, etuja, jotka ovat selvästi suuremmat kuin niiden negatiivisia puolia, ovat kaupallisesti saatavilla maalaamattomia, jonka avulla voidaan ilmentää kaikki mallit päätöksiä. Lisäksi käsinmaalattu parantaa huomattavasti niiden esteettiset ominaisuudet ja kiinnittää asuintalo vieläkin ainutlaatuinen.

Edut kuitukankaiden tapetti

Kuten aiemmin mainittiin, tällainen viimeistely materiaalia ei-kudotut tapetit, ammattilaiset ovat hyvin suuri määrä. Niistä tärkeimmät edut niiden hyväksyi muun muassa seuraavat:

 1. Tämä materiaali on täysin hengittävä, jolloin seinät ei näy muotin aiheuttama kosteus. Mutta on tärkeää muistaa, että kun soveltaa tällaisiin vinyylitapetit, tämä ominaisuus menetetään.
 2. Toiminnassa niiden muoto ei muutu, ne eivät muuta muotoaan tai kuivauksen jälkeen tai sen aikana sen käyttöikää.
 3. Kuitukankaat tapetti - materiaalista, jotka ovat kestäviä ja turvallisia ihmisten terveydelle.
 4. Hyvin usein tämä osa sisustusta hankitaan maalattavaksi. Tämä käsittely ei vaikuta koskemattomuuteen tapetit ja vain vahvistaa niiden rakenteellista eheyttä.
 5. Hang tämä materiaali on hyvin yksinkertainen. Fleece ei edellytä ennalta liima käsittely, mikä helpottaa suuresti telakointi baaria.
 6. Näihin tuotteisiin, voit koristella tahansa pinnan, olipa se betoniseinään tai väliseinän kipsilevy, lastulevy tai puu.
 7. Jos haluat vaihtaa kuitukankaiden tapetti on uusi materiaali on erittäin helppo poistaa niitä, se ei edes tarvitse esiliottaa materiaalia. Ne poistetaan nopeasti ja ilman ongelmia.

Tärkeimmät haitat taustakuva kuitukankaiden tausta

Kuitenkin, etteivät kaikki ominaisuudet tämän materiaalin voidaan sanottua positiivista. Jos puhumme tästä tuotteesta kuitukankaiden tapetti, vikoja niihin, tietysti läsnä. Päästää pieni määrä, mutta ne ovat edelleen olemassa.

Niin, jos se on helppo välivuori, jotka eivät kuulu mihinkään maalilla tai vinyyli, tämä on ehdottomasti viimeistely materiaali ei voi pestä, muuten on olemassa suuri todennäköisyys vaurio on täysin päällystetty. Tapauksessa tyhjön käsittelyn sallittu saastuminen.

Lisäksi, ei-kudotut tapetti ostaa edullisia on hyvin ongelmallista, sillä koska korkea laatu materiaalin ja suhteellinen monimutkaisuus valmistuskustannuksia heille, tietenkin, on melko korkea.

Edelleen olisi harkittava erilaisia ​​koriste-elementtejä ja järjestystä muureja kotiin.

Siinä tapauksessa, että tämä materiaali on erillinen peite seinät, helpotus se ei ainoastaan ​​mahdollista minkä tahansa kuvio.

Joskus, ei-kudotut tapetit, etuja ja haittoja, jotka on jo kuvattu edellä, käytetään vain perustana vinyyli tarra. Tällainen materiaali on tunnettu siitä, että jotkut edulliset ominaisuudet on. Nämä tapetit ovat silti vahvistaa pintaviat seinät, ne ovat aivan yhtä helppo liimaamalla, mutta ympäristön parametrit on merkittävästi heikompi. Lisäksi tällainen tuote olisi paljon huonompi epäonnistua ilmaa, joka on täynnä ennenaikainen vaurioita materiaalin.

Monet omistajat on tärkein elementti koriste huoneen valittua ei-kudotut tapetti kuuma leimaamalla. Tämä materiaali on erittäin kaunis, se on tyypillistä epätavallinen ulkonäkö, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, pitkän käyttöiän.

Työkaluja kuitukankaiden tapetti liittämällä huonetta

Tämä prosessi edellyttää seuraavan luettelon Rakennustarvikkeiden:

 1. Standardi maalaustela kanssa keskipitkällä tai lyhyellä nap pituus. Tarvitset tätä työkalua liiman.
 2. Pieni harja, joiden avulla jonka voit promazyvat nivelet.
 3. Kiinnitetty seinään materiaalista, kuten ei-kudotut tapetti, pintavikojen ja väärinkäytöksiä muodossa ulkonevien osien aikaisemmin poistamiseksi. Voit päästä eroon niistä, telalla kumista tai muovista, joka tasoittaa mitään puutteita helposti.
 4. Normaali Rakennustasolla ja kynä. Niiden avulla on tarpeen soveltaa pystysuorassa asettelussa haluttuun pintaan.
 5. Säiliöön liima.
 6. Teriön tai muulla työkalulla sekoittua ankkurointi pohja.
 7. Veitsi (se leikkaa pois ylimääräinen osa tapetti).

Koska läsnä kaikkien näiden työkalujen avulla voi alkaa työskennellä.

Valmistelut ennen Wallcovering paperisen

Koko prosessi olisi aloitettava nykyisten ikkunoista huoneeseen. Päästä alkuun haluat laittaa jälkiä seinään etusivulla, mutta asiantuntijat eivät suosittele tekemään erittäin kirkas viivamitta, koska tämä materiaali on hyvin absorboida pilaantuminen - on mahdollista, että radalla ei voi päästä eroon myös värjäyksen jälkeen. On parasta leikata ohut pilkullinen kynä.

Tällainen viimeistely materiaali ei-kudotut tapetti, haitat muodostuvat siitä, että liima niiden pitäisi olla erityinen ja on tarvittavan sitkeyden. Levitä ankkurointijalusta oltava yksinomaan pinnalla seinään. Jos prosessi on edelleen liima ja viimeistely materiaali itsessään, on olemassa suuri todennäköisyys, että kuivauksen jälkeen se on likaantunut, ja se johtaa muodostuu pieniä, mutta havaittavia silmä rakoja.

Piirteet prosessin kuitukankaiden tapetti liittämällä huonetta

Professional Masters eivät suosittele leikata valmiiseen rullat yksittäisiksi suikaleiksi. Kiinnitä tapetti seinällä voidaan suoraan jälkeen liiman sitä, sinun ei tarvitse säätää niitä samanaikaisesti suurella todennäköisyydellä. Tärkeintä - päättää etukäteen, mistä materiaalista ylä- ja alaosa.

Kierrosaikatallennus kattoon tulisi olla vähintään 5 cm kaltevuus ei ole liian havaittavissa, mutta alle tapetti pitäisi leikata täsmälleen tasolla sokkelin. Kukin peräkkäinen liuska tulee liittää edelliseen tiukasti Butt. Kaikki ylimääräinen liima on poistettava sienellä kastettu puhtaaseen veteen.

Turvaaminen nämä koriste-esineitä seinällä voidaan tehdä eri tavoilla. Mutta älä unohda, että hankinta materiaalista kuten kuitukankaiden tapetti (hyvät ja huonot puolet kuvan näytteen vastaamaan ei valtion) on erittäin tärkeää tutkia huolellisesti visuaalisen rakenteen haluttua tuotetta. Vain tällä tavalla voidaan täysin varma tuotteen laadusta.

Periaate kuitukankaiden tapetti sisäkattojen

Tämä työ ei ole kovin erilainen koristelu seinät, lisäksi se on vieläkin helpompi suorittaa.

Aloita pinnan yläraja rinnastaa rivi seinään. Tämän jälkeen haluat hakea halutulle alueelle ja liima ja kiinnitetty rulla tapetti, hitaasti rullaa sitä, mikä auttaa vaimentamaan itse. Suurin vaikeus - huolehtia siitä, että materiaali läpi reunan suunnitellun linjan. Kun hän pääsi vastapäiselle seinälle, sinun tarvitsee vain leikata kankaan ja siirry seuraavaan segmenttiin.

Kiinni kattoon materiaalia kuten kuitukankaiden taustakuvia, hyviä ja huonoja puolia tällaista päätöstä, jotkut omistajat ovat jo huomanneet oleskelun aikana huoneessa, joka on sisustettu siten. Onko huoneessa himmenee, mutta tämä menetelmä luo ainutlaatuisen viimeistely sen ulkoisten ominaisuuksien asumisen ja korostavat yksilöllisyyttä sen omistajille.

Ensimmäinen asia päättää kokoonpanosta. Esimerkiksi maalata taustakuva kuitukankaiden tausta voi olla seuraava:

- akryyli, joka sen sisällön laatu ja kestävyys on luotettavin.

Viimeistely materiaali, joka on tarkoitettu maalaus, ulompi puoli on varustettu vinyyli pinnoite, joka voi olla joko sileä tai vaahto tietyllä tavalla. Toinen suoritusmuoto vaatii enemmän huolellista käsittelyä, koska koostumus kaikki ulkonevat osat voivat olla huono. Monet omistajat, maalaus kuitukankaiden taustakuvia, hyviä ja huonoja puolia tästä työstä ovat eri hetkinä. Siten tämä prosessi on melko aikaa vievää, mutta hyvin tehty työ takaa laadukkaita tuloksia ja turvakannessa hyvin pitkän ajan kuluessa.

Kuitukankaat tapetti: hyvät ja huonot puolet, arvostelut. Miten liimata kuitukankaiden tapetti

Kuitukankaat tapetti, etuja ja haittoja harkita ennen kuin ostaa, on hieman korkeampi hinta verrattuna analogit. Tästä huolimatta ne syrjäyttävät markkinoilta erilaisia ​​paperin päättyy. Ostajat ovat yhä suosia hänelle. Tämä johtuu ainutlaatuisia ominaisuuksia kankaan.

Jos sinulla on jonkin verran kokemusta liimaamalla tapetit, voit tuntea eron kun suorittaa korjauksia avulla kuitukankaiden. Jos et vielä ole varma siitä, hankkia materiaalin korjaamiseen asunnossa, sinun pitäisi tutummiksi perinpohjin sekä omituisuuksia kiinni erilaisia ​​tapetti. Tätä käsitellään jäljempänä.

Jos päätät valita kuitukankaiden tapetti, joka on parempi, sinun täytyy määrittää ennen ostoksia. Valmistajat kuitukankaat tehty kokonaan, mukaan lukien ylemmän koristekerros. Tässä tapauksessa monikerroksinen rakenne, ja koriste-pinta on kohokuvio. Myynti voidaan nähdä myös kuitukankaiden tapetin pohjapaperin. Käytössä koristekerros sitä sovelletaan:

Ylempi kerros määrittää kustannuksia.

Tärkeimmät edut kuitukankaiden tapetti

Kuitukankaat tapetti, hyviä ja huonoja puolia, että kuluttajilla ei useinkaan harkita ennen ostamista tämä rakennus on ominaista monia myönteisiä ominaisuuksia. Tuotantoprosessissa toimittajat samannimisen yrityksen käyttää materiaalia, joka on ei-kudottu kangas. Se on melko yleinen vaatealan. Liimaamiseksi yksityiskohtia vaatteet, jotka eivät saa joutua käytössä venyvän kuitukankaita käytetään. Sen yleisyys tällä alueella tarjoaa:

 • kestävyys;
 • korkea lujuus;
 • kyky säilyttää alkuperäiset asetukset.

Kuitukankaat tapetti, hyviä ja huonoja puolia, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan, on seuraavat ominaisuudet:

 • kestävyys;
 • linnoitus;
 • ei kutistu;
 • haalistumattomuus;
 • tulenkestävyyden;
 • venymisen vastustuskyky.

Kuvattu materiaali on metrin leveä, tämä vähentää liitosten, jotka ovat näkymättömiä, mutta vain siinä tapauksessa, jossa rainat liimataan tekniikkaa. On huomattava myös, että ei-kudotut tapetti perusteella ovat varsin vaikuttavia paksuus, sen avulla voit piilottaa seinään väärinkäytöksiä, ei poistaa pieniä vikoja ennen työn aloittamista.

Jos et vielä tiedä, onko hankkia kuitukankaiden taustakuvia, hyviä ja huonoja puolia tästä materiaalista vaaditaan pidetään. Ensimmäisten joukossa olla kohokohta ominaisuuden materiaalia muureja. Tekniikka ei säädetä soveltamista koostumuksen päälle takaisin rainan pinnalle. Liima olisi jaettava muurin yli. Tämä osoittaa, että lattialla ei ole tarvetta jakaa vapaata tilaa.

Raina kestää hyvin liima, se ei liota, näin ollen, ei veny. Tämä pätee alle mekaanista rasitusta. Siksi kääre seinät on paljon helpompaa. Kuitukankaat tapetti mittari näyttää esteettisesti miellyttävä. Lisäksi pinnan alla suhteellisen harvinainen ilmakuplia. Jos näin tapahtuu, niin ne voivat olla päästä eroon avulla kumisella rullalla.

Usein kuluttajat valitsevat ei-kudotut tapetti siitä syystä, että he ovat erilaisia ​​ekologisia turvallisuutta. Välivuori suoritetaan perusteella selluloosan ja liimattu erityinen yhdiste, joka perustetaan oman. Ostajat erityisesti huomioon, että kuitukankaiden tapetteja on pitkä käyttöikä. Tämä ominaisuus selittää lisääntyneen vahvuuden, mikä ei ole paperia tapetti.

Tämä maali voidaan maalata mitä tahansa väriä. Se on hyvin suosittu asiakkaille, koska voit päivittää korjata irrottamatta vanhaa pinnoitetta. Huolehdi seinän liittämisen jälkeen tämä pinnoite on hyvin yksinkertainen. Riittävää käyttää kuivalla harjalla tai pölynimurilla. Mukaan kuluttajat, jopa purkaminen vanha tapetti ei ole vaikeaa. Pinta seinien ei ole tarpeen kostuttaa vedellä. Fleece on melko helppo siirtää pois seinästä.

Tärkeimmät haitat kuitukankaiden tapetti

Ennen kuin liimaa kuitukankaiden tapetti, sinun täytyy käsitellä niiden suuria haittoja. Lisäpisteitä olisi syvä helpotus, vuonna koristekuvioinnit joka kerää pölyä. Tämä vaatii säännöllistä puhdistusta. Ostaminen taustakuva maalaukseen, olet kuluttanut paitsi kalliita koristepäällysteen vaan myös vodoemulsionku.

Jos mietit miten liimata kuitukankaiden tapetti, sinun pitäisi tietää ennen ostamista tätä materiaalia enemmän tietoisia sen rajoituksista. Haittapuolena voidaan pitää läpikuultavuus materiaalin. Näin ollen, alustan tulee olla yksivärinen, muuten tummat täplät näkyvät päätyttyä päivämäärä. Ei voi käyttää kuitukankaiden tapetti siinä tapauksessa perheessä on pieniä lapsia ja lemmikkieläimiä, koska helpotus rakenne on melko helppo olla vahingoittunut. Jos huolimatta puutteista, päätät käyttää tällaista loppuun, sinun pitäisi tutummiksi tekniikka, hänestä ja siitä keskustellaan alla.

Ennen työskentelyn aloittamista liimaamalla kuitukankaiden tapetti on tarpeen puhdistaa seinät vanhan päällysteen pitäisi tässä myös paperi tapetti. Vanha maali on kostutettu vedellä, ja sitten se erotetaan pinnasta. Ennen työn tarpeen valmistella liima kuvatun viimeistelyn. Tehdä tämän, käytä puhdasta ämpäri, joka kaadetaan kylmään veteen. Luodaan pyörre, ohuena virtana on tarpeen kaataa kuivan koostumuksen. Seos jätetään 15 minuuttia, sitten se on välttämätöntä sekoittaa hyvin.

Liimaus kuitukankaiden tapetti tehty pusku, joten voit aloittaa työskentelyn paikasta, joka on sopivin. Telalla tai siveltimellä tapetti liimaa on siveltävä seinään. Se on piirre prosessin liittämällä huoneen. Kuiva raina, joka voidaan määrätä seinään ja rullaa sen kumitela. Jotkut asiantuntijat suosittelevat käyttäen pyörittävää sijaan erityisen muovilastalla tai leveällä siveltimellä. Liima jäännös, kun se on tarpeen puristaa ulos rainan alapuolelta, poistamalla märkä kangas. Tapetoitu huone jätetään kuivaksi, joka kestää noin 24 tuntia. Kuivaushäviö nopeus vaikuttaa imukyvyn tasolla substraatin ja huoneen lämpötila.

Jos olet - aloittelija mestari, sinun pitäisi olla kiinnostunut kysymykseen, kuinka liimata kuitukankaiden tapetti kulmissa. Raina liimataan siten, että reunat hieman meni läheiseen seinään. Seuraava liuska liimataan limittäin. Sen pitäisi mennä verkossa, joka jumissa nurkassa. Varmuuden vuoksi sijainti teriä ei tarvitse käyttää luotilanka.

Käyttämällä hallitsija, on välttämätöntä suorittaa viillon veitsi prototyyppien materiaalia. Tässä tapauksessa se on leikattu vain kaksi kankaille. Leikatut reunat poistetaan, ja tapetit sinun on hyvä lehdistö linja, se poistaisi kuilu. Jos mietit miten liimata kuitukankaiden tapetti nurkissa, sinun täytyy tietää, mitä seuraava askel on nostaa kankaan reunasta poistaa toisen leikkauksen reuna. Minkä jälkeen kuljettaa lisäksi liiman levityksen ja tasoituksen nivelet. Ylimäärä koostumus poistetaan kostealla liinalla.

Liimaus kuitukankaiden tapetti kattoon

Jos päätät kiinni kuitukankaiden tapetti kattoon, sinun pitäisi tietää joitakin piirteitä sellaisia ​​teoksia. Pinnan esikäsittely käsittää poistamisen vanhat pinnoitteet, mukaan lukien:

Puhdistamista varten, emäs olisi käytettävä saippualiuoksella. Suuria halkeamia ja reunukset on suljettu. Vähäisiä vikoja ei voi päästä eroon. On erittäin tärkeää pitää kiinni lähtö- nauhat, koska se asettaa suunnan kaikille seuraaville. varten kiinni liima kuitukankaiden tapetti kattoon on oltava paksumpi kuin se, joka on suunniteltu liittämistä seinät.

Ennen kuin liimaa kuitukankaiden tapetti kattoon, sinun täytyy leikata nauhan. Niiden pitää olla hieman pidempi kuin huoneen leveys. Kaistaleet sijaitsevat tyypillisesti rinnakkain lyhyen seinään. Riittämätön määrä kokemusta voidaan liittää rainan päällekkäisyys leikattu siististi linjan reunan liitos. Voit tehdä tämän, käytä pitkä metallinen hallitsija ja terävää veistä.

Perustan kuitukankaiden tapetti voi tarjota hyvän liiman jakautumisen pinnan yli kohdistuksen helpottamiseksi nivelten ja piilottaa pinnan viat. Tunnetuin perustukset markkinat - ovat ne, jotka valmistetaan tuotemerkillä "Penolon9raquo;" Polizol9raquo; ja "Polifom9raquo;.

1