Ei-kudottu fleece-maali

Maalipinta: tiheys, kuva, arvostelut. Mikä on maalaus ei-kudotun kudoksen?

Paint fleece on kuitukangas, joka ei ole kudottu paperimainen materiaali, joka on tehty muunneltujen, ei-liimattujen ja modifioimattomien selluloosakuitujen perusteella.

Canvas-maalaus - tämä on välivaihtoehto lasirainan ja hämähäkin verkon välillä kustannusten ja ominaisuuksien suhteen. Mutta valmistusprosessissa käytetään samaa raaka-ainetta - lasikuitua. Käyttäjien mukaan tärkein positiivinen ominaisuus on mahdollisuus materiaaliin kohdistaa huomattava venytys, joka erottaa sen lasikuitumalogeista.

Maalivillaa voidaan käyttää menestyksekkäästi niissä paikoissa, joissa muodostuu suuria halkeamia, ja niiden kehittäminen on mahdollista. Kuten ostavat korostavat, materiaali tuotetaan mukavissa teloissa - 25 metriä. Kotimaisten ja ammattimaisten rakentajien eduista on kohtuullisia kustannuksia, pieniä kulutusta maalimateriaaleista, joita käytetään viimeistelyyn. Lisäksi voit nimetä kyky venyttää, mikä erottaa materiaalin vastaavista laitteista. Maalipuvussa on sileä rakenne ja takaa myös liiman vähäisen kulutuksen.

Flizelinillä on haittoja käyttäjien mukaan. Heistä kuluttajat erottavat: pienen määrän värjäysjaksoja, vähemmän tarttumista substraattiin ja mahdollisuutta viimeistellä kitti.

Ennen ostamista sinun on kysyttävä, mikä on materiaalin tiheys. Se voi vaihdella jopa 160 grammaa neliömetriä kohden. Käytä rakennuksen fleece voidaan käyttää viimeistely kattoon ja seiniin.

Jos ajattelet kysymystä siitä, miksi tarvitaan maalausjäähdytys, kannattaa tutustua materiaalin käyttöalueeseen. Tämä ei-kudottu kangas on kyllästetty ja sitä käytetään korkeiden ja seinien viimeistelyyn. Tiloissa voi olla mikä tahansa tarkoitus. Sileän pinnan muodostamiseksi seiniin käytetään menestyksekkäästi kuitukangasta, jossa on synteettisiä sulkeumia, minkä seurauksena materiaalin liimaamisen jälkeen pinta karkeaa ja saa aikaan helpotusrakenteen.

Maalipuku, jonka kuva on esitelty artikkelissa, on korkea muovauskyky, jonka avulla voidaan peittää ruosteita, saumoja, nivelten väliseinät katon ja seinien välissä. Mikroprosessit eivät enää kasva, mutta uudet eivät muodosta. Tällä materiaalilla voit vahvistaa pintaa ennen maalausta, tehdä pohjan mekaanisesti vahva ja täydellisesti tasaiseksi.

Rakennuksen fleece voi korvata viimeistelyn täyteainetta, jota yleensä käytetään ennen maalausprosessia. Materiaalin liimaus voidaan tehdä kaikenlaisilla laastareilla, kipsilevyllä, huokoisella betonilla, muovipaneelilla, puulla, lastulevyllä tai puukuitulevyllä. Muun muassa fleece voidaan liittää vanhaan taustakuvaan ja vanhaan maaliin, mikä paitsi helpottaa myös korjauksia.

Turvallisuusohjeet

Maalipuvut, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan, valmistetaan raaka-aineista, jotka ovat enimmäkseen luonnollisia. Tuotantoprosessissa raskasmetalleja ja niiden yhdisteitä, formaldehydejä, mineraalikuituja ja orgaanisia liuottimia ei käytetä. Tällaiset käyttäjät ovat korjausmateriaalia myrkyttömiä eivätkä aiheuta haitallisia aineita ympäristöön. Materiaali on erittäin sietämättömän kestävää, joten voit taistella muotin esiintymisen varalta. Korjauskankaalle on ominaista korkea höyryläpäisevyys, joka takaa terveellisen mikroilmaston tiloissa.

Arviot tekniikasta, joka ei liitä kuitukangasta

Maalivillaa, jonka tiheys mainittiin edellä ja jonka voit valita käyttäjän mukaan käyttäjän tavoitteista riippuen, on helppo liimata mihin tahansa pintaan. Seinän pohjaan on välttämätöntä käyttää tapettiliimaa ja levittää sitten kuitukangas kuivamuodossa. Käyttäjät väittävät, että vaikka tätä nauhaa voidaan säätää suhteessa toisiinsa, on varmistettava kangaspaikan tarkkuus. Liimautumisen aikana kangas tasoitetaan ja suoristetaan, vaikka tela olisi säilytetty muodoltaan muodoltaan rullalla. Tämän ansiosta päällikkö yksinkertaistaa tehtävää, kun hän yrittää luoda sileän pinnan.

Maalipuvun erottaminen lasivillasta

Jos et vieläkään voi päättää, mitä valita - maalaus fleece tai lasikuitu, sinun pitäisi harkita etuja ensimmäisen materiaalin ennen viimeistä. Suurin etu on suurempi vetolujuus sekä vahvistusvaikutus, jolla voidaan peittää pienet ja suuret halkeamat.

Korjausvaipasvuorauksella on korkea lujuus, sen muoto pysyy korkeassa kosteudessa, se ei vääristy. Halkeja ei muodostu edes silloin, kun seinät kutistuvat uusiin koteihin. Materiaalia on vaikea sytyttää, sillä on äänieristysominaisuudet ja pitkäikäisyys. Hän ei häviä omaisuuttaan 25 vuotta. Lopulta on mahdollista pinnoittaa pinta jopa 7 kertaa, ja materiaali voidaan poistaa ilman jälkiä.

Palautus sovelluksesta ja sen jälkeisestä värjäyksestä

Kokeneiden käyttäjien mukaan perustus ennen korjausvaipan liimaamista on valmisteltava. Pinnan on oltava kuiva, mahdollisimman vahva ja ilman likaa ja pölyä. Nykyiset sirut ja epäsäännöllisyydet on täytettävä kittiyhdistelmällä. Valmistetulla pinnalla, kuten ostajat korostavat, on käytettävä liimaa rullalla. Koostumusta voidaan käyttää ei-kudotusta tapetista. Kaikki myöhemmät kangastyypit pakotetaan pudotukseen. Korjausvaipan maalaus voidaan tehdä vesipohjaisella akryyli- tai lateksimaalilla ruiskupistoolilla. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää kaksiosainen kerroslevyjä. Jos aiot käyttää tummia värejä, maalausta ei suositella yli 3 kertaa. Jos olet ostanut kirkkaan värisävyn, maalaus voidaan tehdä 7 kertaa tai enemmän.

Kuten käytäntö osoittaa, käytön aikana rakennuksen kuitukankaan sisällä säilytetään absoluuttista puhtautta, ei ole erilainen kuin rappaustöiden, joihin liittyy muodostuminen valtava määrä pölyä ja likaa.

Edellä kuvattu materiaali pystyy helposti korjaamaan muotin, se ei kutistu kuivauksen aikana, vaan sitä voidaan levittää pinnalle ilman ilmakuplia muodostumatta. Ulkoisesta epävakaudesta huolimatta rakennusvuohi on kestävä, se voi luoda kestävän ja tasaisen pinnan. Se kestää hankausta. Seinät ja katot voidaan toteuttaa suunnittelua koskevien ideoiden toteuttamisen jälkeen, ja tämä mahdollisuus on saatavana erilaisilla rakenteilla ja rakenteilla. Materiaali takaa nopean työn ja valmistettavuuden.

Maalaa tai maalaustaustausta? Ja seinien väri laattaosan alla

Hyvä aika, rakas leski!

Menimme melkein maaliin ja törmäsimme seinille "vaatteet". Seinät on kipsattu, peitetty polymeeripakkauksella. Tuo ei lampun alla, mutta ei ole vahvoja ilmeisiä puutteita (kevyet jäljet ​​ihosta, pienet riisi-nenät ovat).

Haluamme maalatut seinät, sillä kissojen kanssa (kaksi omasta ja ylivalottumasta) taustakuva ei kestä pitkään aikaan. Rajattoman budjetin vuoksi (valitettavasti voin vain unelmoida Marburgin vastaisesta vandalismista) ja maalauskokemuksen puutteesta, emme tiedä, mikä on parasta valita. Tai maalaus fleece 130 grammaa - mutta miten se liimataan ja maalataan? Arviot ovat erilaisia, jollalla ei ole ongelmia, mutta joku ei voinut maalata oikein ja liitokset ovat näkyvissä. Tai ota halpa tapetti maalaukselle minimaalisella tekstuurilla (tarkistan vinyylikynsi) ja liitä ne.

Maali on jo ostettu - Tikkurila Harmony. Värit ovat valkoisesta asteikosta (todennäköisesti Jasmine Tikkurilan ulkoasusta, kuva liitteenä).

Hallway-suunnitelma ilman taustakuvaa, käytä jo ostettua Tex Magico -ohjelmaa. Mutta tässä on toinen kysymys - mikä väri valitsee yhdistämällä laatan värin ja Jasmalin värin, koska käytävän ja olohuoneen välissä ei ole ovea. Tai kaikki maali yhdellä värillä?

Pahoittelen valokuvaa, mutta vain kaikkein realistisin väri tuli esiin.

Paras vastaus

Hyvää iltapäivää! Luulen, ja maali fleece (lue, sama taustakuva maalaukseen paperin tyyppi ilman tiheää), ja se kuoritut taustakuva (tapetti, mutta se on helpompi tehdä, koska niillä on laskussa). Meillä oli 2 huolto, ensimmäisen kerran otti Marburg taustakuva, ei selvinnyt edes Krivorukov keräilijöiden kalusteet (kulmat työtasot ja lastulevy, paikoin me ne turvallisesti riisuttu), toisen kerran - Kuitukankaat Margburg 130 g / m² (keräilijöiden ovat onnekkaita, kunhan ilman naarmuuntumista tapettia, mutta haluttaessa se rikkoo ja naarmuttaa helposti :)).

Nivelet: Minusta se näyttää samalta tapetit ja Kuitukankaat, ja erittäin riippuvainen laadusta maalilla. Villoihin talletettu Dulux Vinyl Matt kaksi kerrosta - kaikki liitokset näkyvissä (kauhu kauhu) ja Tikkurilan (valitettavasti nimeä ei ole muistetaan pisti rakentajien paletin väri, se on lähellä oman Jasmine) yhdessä kerroksessa suoraan tyytyväinen - melkein olemattomaksi En näe risteystä lähemmäksi tarkastusta (samat ihmiset maalasivat saman).

(Ymmärrän, että nyt ristiinnaulitaan tällaisesta tarjouksesta, koska kipsi menee paljon pois.) Mutta et halua maalata vain seinät ilman tapettia, he sanovat, hyvin käytännölliset kissoilla?

Kiitos, mielestäsi!

Kyllä, minä vain maalasin, mutta pelkään, että kaikki naarmu-rasinki on hyvin havaittavissa. Tapetin / kuitukankaan takia halusin sileäksi ja saada enemmän tai vähemmän tasaista pintaa. Kyllä, ja myös litteä pinta on liian hauras, portaatikkaat nostettiin - naarmuuntuneet. Näytti siltä, ​​että maali luo ylimääräisen vahvikekerroksen. Hän on edelleen maalatut seinät eivät elä paitsi lomalla (se onnistui jopa lähteä hakemaan pennun että yksi seinä udelal ilo), mutta oli hämmästynyt, että saastuminen on helppo pestä pois ja tsarapinok ei liikaa. Tapetilla en siirtänyt tätä.

Ja mitä luulet on käytännöllisempi: maalattava tapetti tai turkista vielä? Ja eikö se ongelma liimattaessa molemmat vaihtoehdot syntyi? Me teemme sen itse, niin pelkuri 🙂

Olen samaa mieltä, että voit repiä kaikki haluttaessa. Valettu minun alibi ellei tottunut maalilla. Vain sävyttää helpompaa kuin liimaa kaikki oboiny. IMHO. Ja kiinnitetyt kynnet vielä vaikeampaa kuin tavallista kuoria vinyyli kerros tapetti.

Luultavasti se on tarpeen kokeellisesti. Mutta kysymys on kuitukangasta / taustakuvaksi maalaus jää auki. Meidän on yksinkertaisesti kukaan interline ei toiminut, ja maalattava tapetti käytetään pääasiassa toimistoissa.

Liimaamalla: tämä on vain sellainen tapetti, jonka kanssa meidän rakentajat eivät nakosyachili (se oikea kuva valita mistään eikä siellä, eikä siellä ole tarpeen, tapetti on hyvin pieni telakoitiin juuri, ja jopa rulla leveä kaikista muista taustakuva meidän rakentajat heti sienet) 🙂

Kuitukankaita minut esteettisestä näkökulmasta enemmän kuin (taustakuva vuotta myöhemmin alkoi muistuttaa toimisto), pese se helpompaa (ei tekstuuri, jotka saattavat tukkeutua liasta), mutta jälleen kerran, hyvin paljon vaikutteita maali (Matt ei erityisesti pomoesh - on jälkiä paras puolihimmeä ja kevyempi).

kuvioitu kipsi. pitkäikäisiä, kestäviä, esteettisesti miellyttävä

tehdä kipsi "kaarnakuoriaisten" (alla), ja päälle tapetti

Muut tätä aihetta koskeviin kysymyksiin

On niin sali, miten hänen mukava, jotta pääsy huoneistoon oli kaunis kerran. Kaksi aikuista elävät ilman lapsia.

Viimeistelijöiden pilaantunut meille muovi windowsill jälkeen Remon, mukaan lukien rinteitä valmistui. Tuoda kynnys hyväksyttävässä muodossa vahvistetut kivi sen tasossa verkkoon. Nyt ajatella laastia lastan saumat tarvita.

on puinen sängyn runko, mänty)) En ymmärrä miten tarkentaa väri, puu ei sovi sisustus, valkoinen, kyllä, haluan kysyä millainen maali on parempi olla kohdannut kertaakaan, haluan kokeilla, mutta myös pilata runko neohota..nuzhno siellä.

Onko tarpeen soveltaa pohjamaali ennen maalausta kattoon? Putty Viton LR hiottu huolella vapautti pöly, maali Thicourt Euro2. Kaikki kiitos etukäteen vastauksesta

Joten, on tehtävä - valita ja ostaa valmiiksi tapetti-huoneen huoneisto 41 m²: huone 16,8; keittiö 11,2; sali 8.4. Kaikissa huoneissa paitsi sali, suorakulmainen muoto. Värit keittiössä: harmaa + beige (puu). Tehtävä - tehdä mitään aksentti seinään.

 • Jälleenmyyntiin. Alueen 82 neliömetriä

  Tärkeimmät informatsiyaEtot suunnitteluprojekti Studio Geometrium kehitetty omistajalle.

  Tämä nuori ja kunnianhimoinen pari oli niin paljon toiveita ja ajatuksia, jotka koskevat.

  Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään kertoa uusista toteuttaa.

  Tässä modernissa huoneistossa on minimalistinen muotoilu Uudessa Medvedkovo

  näyttelyt

  • 87 ruutua perheen 6 henkilöä29
  • Svet_laya huoneistossa. "Silmät ovat peloissaan, mutta kädet tekevät!". Sijoituspaikka.32
  • Epätavalliset ratkaisuja tavallista Hruštšov: 7. Kaikki kerralla, ennen ja jälkeen. monta kuvaa118
  • LVI Vidnoe8
  • Mustavalkoinen pistorasia2
  • Sisällä tasainen 66 sq. m LCD "Pearl fregatti"1
  • urban Jungle1
  • Tyyli: vanha mies. Osa 5.1
  • Hei Auttakaa kunnostusta 1 huoneen huoneisto.7
  • meidän eteinen62

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  Paint fleece: paras valinta korjattavaksi

  Maali fleece - ryhmän nimi kudotun tiiviste paperin kaltaisia ​​materiaaleja, jotka perustuvat liimattu ja pilalle, modifioituja ja modifioimattomia selluloosakuituja.

  Maali fleece on sileä nonwoven-tuote, joka saadaan yhdistämällä pitkäkuituisen sellun ja polyesterikuitu tekstiilit akryylipolymeerin fuusio. Ei-kudottu lasikuitulangoilla muistuttavat, ja ne ovat paljon enemmän hienovarainen.

  Tämä seikka on varsi-ja aikaansaadaan tasainen ja ohut kerros flizilinovogo kankaalle.

  Kun olet vihdoin vakuuttunut tarpeesta ostaa maali fleece maalaus, on tarpeen valita oikea vaihtoehtoja kotiisi tai huoneisto. Fleece - ympäristöystävällinen materiaali ja on turvallinen käyttää. Joten varmista, että myyjä on kaikki tarvittavat laatusertifikaatit ja tarvittavat asiakirjat myyntiin, varmistaa aitouden tavaroita. Välivuori saa sisältää PVC: tä. Hän myös, kuten taustakuva, höyry kulkee. Sitä ei pidä venyttää. Kiinnittää huomiota sen rakenne: sen on oltava täysin sileä ja pehmeä kuin vauvan ihoa. Sitä ei näy hiukkasia ulkomaista alkuperää. Reunat olisi sujuvaa. Itse materiaali on korkea elastisuus: katso tämä. Kysy myyjältä runsaasti kysymyksiä laadusta. Hänen pitäisi tietää, mitä myy. Tutkia huolellisesti koostumus: alkuaineet sinulle tuntemattomia, koska olet ostamassa ympäristöystävällinen tuote ei pitäisi olla läsnä. Maali fleece koostuu selluloosasta. Älä ajattele, että valita oikea materiaali maalaus et voi tehdä. Olet tehnyt oikean valinnan sopimalla ostaa sen korjattavaksi kotiinsa.

  Mikä on erilainen kuin maali kuitukankaita lasikuitu? Edut ja haitat.

  Maali lasikuitu (tai spider) - stipendiaatti kuitukangasta, joka toimii vahvistavana tapetit. Hän ihailtavan piilottaa, estämiseksi ja estää pieniä ja ohuita halkeamia seinään. Paint lasikuitu - se on erinomainen valinta pohjaksi maalaus, tai alle tapetti tai tietyin muunlaisia ​​koristepinnoite ja vahvistamalla seinät.

  Maali lasi kangas on yleensä käytetään sisätiloissa ilman kestävyys ja kulutuskestävyys, esimerkiksi korjata talous toimistoissa. Siksi kodin on parempi lopettaa valinnan Maalaus Kuitukankaat.

  Paint fleece maalattava tunnettu erinomaiset hygieeniset ominaisuudet, on ympäristöystävällinen materiaali, käytössä turvallinen, hengittävä, paloturvallinen. Koska se on helppo työskennellä. Se voi monta kertaa kastua kun nerastyagivayas ilman muodonmuutosta, kutistumisen estämiseksi.

  Tärkeä piirre kuitukangas on sen tarttuvuus. Miten liimaa maali fleece? Liima olisi sovellettava ei kankaalle itse, ja pinnalla, johon se on kytketty. Näin ollen on fleece kattoon ja maalaus. Kuiva kangas vaatimaton ja säätää täsmälleen toisiinsa. Tässä skenaariossa jos olet säästää paitsi tarvikkeita, kuten liimaa, mutta rahoittaa myös aikaa ja omaa voimaa. Materiaali on riittävän helppokäyttöinen: jos kangas on edelleen puristuksissa rullalle, kun liittämällä ne hetkessä tasoitetaan siten, että kukaan ei koskaan huomannut.

  Pinta joka liimattu kankaalle ei vaadi koulutusta. Kipsilevy tai vanhempi ei tarvitse poistaa maali.

  Teipattu fleece on kestävä mihinkään toimintaan. Tämä ei kuitenkaan estä sitä helppo hyvästellä hänet seuraavassa korjaus: ei tarvitse ylimääräistä vaivaa teiltä ottaa sen pois, ja pinnan edes ei tarvitse liottaa.

  Paint fleece massa positiivisia ominaisuuksia: se valo-vakaa, kestävä jopa kosteassa ympäristössä, tulenarkoja, alkeis käytössä, vaatii huolellisuutta ja riittävästi näyttää missä tahansa tiloissa.

  Valitessaan korjaamaan talonsa maali fleece maalaukseen, voit sijoittaa rahasi pitkäaikaisia, ympäristöystävällinen, käytännön ja helppokäyttöinen kannen.

  Ehkä olisit kiinnostunut

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Suosituin merkinnät

  Anteeksi. Ei tietoja toistaiseksi.

  • Andrei tallennus Paint fleece: paras valinta korjattavaksi
  • Natalia tallentaa kaikki elävät bakteerit sakokaivot ja likakaivojen: lomakkeet, vapauttavia muotoja, käytön sääntöjen
  • Alexander tallentaa Vilkkuva LED-lamppu sammutetaan ja valot ja miten se korjataan
  • Alexander tallentaa Säädin Lamput 220: piirteitä työn ja yhteyden omin käsin

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoituksen alkuperäisestä lähteestä

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin