Ecostyle sisämaassa huoneiston

Eco tyyli sisustus

Eco Style (eikös) voidaan kääntää kreikan elinympäristön, kodin. Nimestä käy ilmi jopa maallikolle että luonnon luonnon materiaaleja käytetään tähän tyyliin.

Eco tyyli sisustus - ruumiillistuma parantavaa lepoa

Tämä tyyli sopii parhaiten ihmisille, jotka ovat kyllästyneet konkreettisia ja lasia moderni metropoli. Se ei ole vain kaunis ja tyylikäs sisustus, mutta ilmaus asemansa suhteessa kohtuuttomia pilaantumista.

Huone eko tyyli auttaa henkilö nauttia eduista luonnonmateriaaleista ja täysin rentoutua tukkoinen ja saastunut kaupunki.

Eco tyyli ilmaistaan ​​yksinomaan hänen ajatus - luonnon materiaaleja, luonnolliset värit, oikea muodot.

Talo Eco tyyli liittyy käytön materiaaleja, kuten:

Käytetyt beige, valkoinen (yhdessä tumma tai musta puu), ruskea, pastelli sävyjä. Mutta useammin käyttää luonnollisia värejä:

Sisustettu tyyliin huoneeseen paljon valoa, se on helppo hengittää.

Eco tyyli sisustus ei ole tiukkoja rajoituksia. Ainoa sääntö, jota on noudatettava aina - käyttämällä vaarattomia luonnonmateriaaleista.

Contemporary eco tyyli vuosi vuodelta tulee yhä suosittu maailmassa. Se sopii koristeluun asunnon tai mökin, chill out in toimistossa (loungea) ja kokoushuone. Pääperiaatteena, joita on noudatettava - luonnollisuutta kaiken. Tämän vuoksi on toivottavaa käyttää lastulevyn, kromattu metallia ja muovia esineitä sisustus ja huonekalut.

Yksi merkittävimmistä eduista eko-tyyli - on rajaton mahdollisuudet toteutumista villeimmätkin fantasiat.

Lopussa vuosisadan, suunnittelijat ovat uusi idea suunnittelu asuntojen joka alkoi kehittyä nopeasti ja pian tuli erittäin suosittu maailmassa.

Luonnolliset tai eko tyyli ei sovi tiukasti aiheeseen. Kuitenkin yksi sääntö olemme sanoneet - luonnon materiaaleja. Toinen lukema tyyli - luominen mini-keidas alueella kaupunkiasuntoa, lähellä luontoa. Onko se mahdollista?

Making eko-tyyli merkitsee sitä vapaata tilaa. Toisin sanoen, asunto olisi kokonaan vapautettava babushkinyh arkut ja runkoja, jotka sotkua huoneeseen ja viemää tilaa.

Jos mahdollista, huone olisi hyvin valaistu luonnon valoa, mutta joka tapauksessa, loistevaloista tarvitset.

Ja nyt harkita tarkemmin, mitkä materiaalit soveltuvat erityisesti alueen asunnossa.

lattiat - Voit käyttää aluksella, pala parketti, luonnonkivi laatat, korkki lattia. Virkistys alueilla on melko sopiva kudottu bambusta tai olki matot. Ja matot täytyy luopua kokonaan - eko-style he eivät hyväksy. Moderni tyyli mahdollistaa käytön ekologisen nestettä 3D lattiat maksimoimiseksi vaikutus maapallon.

seinät - niiden pinta on hieno luonnonkivi tai tiilestä. Kuitenkin tässä tapauksessa, sinun pitäisi tietää milloin lopettaa. Täysin kahlita sisustuskivituotteiden ei ole toivottavaa, se on parempi rajoittaa pieniä palasia seinille käytävällä, keittiö esiliina, virkistysalue ja niin edelleen. D.

Kylpyhuoneessa tai eteisessä näyttää hyvältä seinä laatta, joka jäljittelee puuta, päre, kiviseinä. Muissa huoneissa voi olla pokleit taustakuva. On suositeltavaa valita tehtaan piirustuksia. On mahdollista valita päällyste eri luonnon materiaaleja, kuten silkki, bambu, sisal, juutti, korkki tai puu seinäpaneelit.

katot - useimmat perinteinen valkoinen kipsi, mutta jäljitelmä puupohjaisten, alakattoon kangas kuvan taivas pilvet, puupaneloinnilla.

Olemme jo maininneet, että Eco tyyli liittyy käytön pastelli sävyjä. Vallitseva gamma - kaikki sävyt kasvillisuuden ja maa - musta, vihreä, ruskea. Laimenna niitä voi olla muita luonnollisia värejä - beige, hiekka, sininen, valkoinen. Kirkkaan aksentti (punainen, keltainen, pinkki) on parempi jättää tarvikkeille ja kasveja.

Asunto on täysin kalustaa kalusteet massiivipuuta - ei halpa ilo. Siksi he usein käyttävät erilaisia ​​yhdistelmiä - esimerkiksi huonekalut, paju rottinki, tai bambusta telineeseen. Voit käyttää MDF, mutta enintään jäljitelmä puun rakenne. Ja muovista, ruostumaton teräs on luopua kokonaan. luonnollinen tyyli, tämä materiaali ei ole sijaa.

Työtasot usein valmistettu luonnonkivestä, raskaita rakenteita puusta helpottavat hyllyt lasin, hyllyt, kaapit erilainen. Kiinnitä huomiota valintaan verhoiltuja huonekaluja. On myös päällystää luonnon kankaat ja luonnolliset värisävyt on puinen päädyt.

Luultavasti jokainen on samaa mieltä siitä, että huone näyttää epämukavalta ja jotenkin tyhjä ilman pieniä osia. Ilman niitä et voi tehdä, jos olet luomassa eko-tyyliin. Suunnittelun tässä tapauksessa voi olla varsin helppo kääntää osaksi mini-viidakko yhdessä huoneistossa.

Voit käyttää suuren ulkouima kukat, erilaisia ​​kukkaruukkuja ikkunalaudat, ruukkuja, tuoreita kukkia maljakoita ja pot, ikebana, joka on erittäin vaikuttava koristeltu markkinaraon ja täyttää tilan. Fanit kodin kukka voi luoda elävä seinä asunnosta. Tätä sovitusta varten jokin tyhjistä seinät huoneiston.

Ne, joilla ei ole aikaa eikä halua huolehtia paljon värejä, voimme suositella kaksi tai kolme vaikuttavaa kukkaruukku kasveilla, jotka eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Lisäksi tässä tapauksessa on mahdollista suosia vihannesten aiheita maalauksia ja tekstiilit. Tyynyt ja verhot, pöytäliinojen ja lakanoiden - kaikki voi mahdollisesti valita simuloitu kasvillisuuden rakenne ja väri. Näin pystyt kompensoimaan puutetta elävien kasvien sisustus.

Sinun ei pitäisi pysyä kaikkien mittapuiden ostaessaan tarvikkeet neljänneksen joukossa ekologisen tyyliin. Ei ole tarpeen kopioida maljakoita tai hahmoja, jotka näet kaverin kanssa tai naapuri, vaikka pidit. Tällöin tervetullut omaperäisyys ja luovuus. Voit luoda omia käsiä paljon sisustus kohteita, jotka täyttävät toiminnallista roolia.

Tätä tarkoitusta varten sopivia materiaaleja kerätyt lomien aikana - oli se kuoret, joista osoittautua erittäin kaunis kehyksiä valokuville, kihara hyllyt neobstrugannyh levyt, maalauksia perusteella kasvimuseossa, valaisimet valmistettu epätavallisia materiaaleja (kuten puunkuorta).

Tässä yhteydessä on tärkeää noudattaa toimenpidettä. Huoneistossa ei pitäisi muuttua maalaistalon tyyliin maan - tyyliin Eco - toiminnallisuus ja avaruutta. Periaate valikoima tarvikkeita - silauksen, joka saavuttaa vaikutus täydellisen rentoutumisen. Se auttaa sinua tässä - miellyttävä kasveja, kukkaisaromit, ja ehkä melu Surf - sinä päätät.

Ei ole mikään salaisuus, että monissa perheissä, tämä huone pidetään kaikkein lämmin ja kodikas talossa. Iltaisin siellä menee kaikki kotitalouden jäsenten ja puhua onnistumisista (tai epäonnistumisia) viimeisen päivän aikana. Täällä on mukava pootkrovennichat rakkaan tyttöystävänsä. Siksi tässä huoneessa tänään, niin jutellaan lisää.

Keittiö Eco tyylillä - erityiseen huoneeseen. Se sisältää kaikki periaatteet, jotka ovat ominaisia ​​tyyliin, mutta joitakin vivahteita. Esimerkiksi leikata katto on mahdollista käyttää vesiohenteisia maaleja, kipsilevyn, ja tekstiilit. Lyhyesti, sen on oltava luonnollista, mutta se kestää aggressiivisissa olosuhteissa materiaalin, kuten lämpötilan ja kosteuden nopeasti tekevät likaisen työn ja tuo katto alas.

Samaa voidaan sanoa lattiapäällysteen. Vaikka joissakin tapauksissa (pientä leikkaussalissa) ja käyttää puulattiat, mutta on myönnettävä, että keittiössä ne ovat epäkäytännöllisiä. Paljon sopivampi keraamisten laattojen tai kivi. Tyylikäs ja hengessä ekologisen minimalistinen näyttää matto ruoho, joka on tarkoituksenmukaista huoneessa keittiö.

Suunnittelijat uskovat, että seinät voi yksinkertaisesti maalata tai tapetoida. Kuitenkin monet omistajat haluavat korkki, puupanelointi. On mielenkiintoista ja näyttää harmoninen seinäkoristeen, tai pikemminkin omat merialueilla kiviä, mosaiikki, keraamiset laatat. Joten voit luoda kulmat huoneen ja huone rajoja yhdistettynä keittiöön.

Tyyli Eco ihannetapauksessa kuuluu ikkunat seinään, koska tilaa on oltava erittäin kevyt. Mutta tällainen mahdollisuus ei aina tapahdu, joten on usein tarpeen käyttää keinovaloa.

Kun keittiö, valon pitäisi olla pehmeä ja lämmin. Yleensä tämä valaistus antaa hehkulamppu. Mutta koska tämä ei ole edullisin vaihtoehto, nyt käyttää LEDit tai energiansäästölamppuihin. Heidän määränsä on vastattava toimivuutta huoneen. Voit käyttää erilaisia ​​valaistus - koristelampuissa ruokailutilassa, kohdevalo työtasolle. Kattoon kattokruunu sijoitettu alkuperäiseen muotoonsa.

Tämä kysymys on myös erittäin tärkeää. Useimmiten, suunnittelijat luonut sisätilojen eko-tyyliin, kieltäytyä tavallisista klassinen verhot, suosiminen puun kaihtimet tai verhot Japani.

Haluttaessa ikkuna voidaan koristeltu verhot valmistettu luonnollisista kudoksista. Puuvilla tai pellavaverhoilla harmonisesti sovi sisustukseen.

Keittiön suunnittelu ekologisen tyyliin on valmistettu massiivipuusta huonekalut. Tämä on kuitenkin erittäin kallis ratkaisu, minkä vuoksi monet omistajat käyttävät puusta vain näkyvien seinissä ja julkisivuissa. Näkymätön laadukas suunnittelu MDF. Tämä on kuitenkin vastoin filosofian tämän tyylin. Asianmukaisesti huonekalut muodossa sisäänrakennettu kaapit siten vähentää merkittävästi kustannuksia rakentamisen.

Ehkä huomaat, että kuvia päättyneitä eko- tyyliin matot usein kopioitu julkisivut kuulokkeet. Lisäksi ovi voidaan kattaa bambu ja korkki paneelit, Rattan. Väri huonekalut samanaikaisesti pysyvät luonnollinen.

Ilman toiminnallisia osia ei voi tehdä jokin keittiö - se tuntee jokaisen naisen. Tämä työtaso ja asematason työpinnan yläpuolelle, ja enemmän. On mielenkiintoista tarkastella huonekalut puuta leikata ja loput keittiön tilaa, varsinkin jos se yhdistetään tapetit.

Mutta puu altistuu kosteudelle, joten sen käyttö on rajoitettua, ja useammin keittiökalusteet on valmistettu eko-tyyliin kivi työtasot. Samanlainen voidaan käyttää asematason, kun se on valmistettu lasista. Kuitenkin, työtaso itsessään voi olla lasia. Tällöin skinali sillä seinät työalue on koristeltu valokuvia luonnon kuvia. Esimerkiksi se näyttää melko esiliina kuva niitty.

Koristaa keittiön ja ruokia. Se sijaitsee yleensä avohyllyt. Ekologisen tyyliä käytetään vain lasin, puun tai astiakaupan.

Epäilemättä ei ole kukkia tässä keittiössä ei kyetä. Maljakoita, ruukut kasveilla saattaa ikkunalaudat, hyllyt, he voivat koristella seinään. Monet kotiäidit mieluummin kotiin puutarhan. Tätä tarkoitusta varten erityinen lajikkeiden kasviksia ja vihanneksia.

Koska keittiön sisustus voi käyttää solujen lintuja, akvaario (jos tila sallii), kori hedelmiä olkia. Seiniin ja ikkunoiden käyttö paju paneelit.

Ecostyle sisämaassa huoneiston

Eco-tyyli moderni design: pääpiirteet

Kukaan katsella kuvia sisätilat vahvistavat Ecostyle nyt kysyntää Suunnittelu asuntoa, kerrostalojen, ja jopa kauppoja ja toimistoja. Hän, kuten muutkin nykypäivä vaativat paljon tilaa ja paljon valoa huoneeseen, suuret ikkunat, välttämättömään huonekalut ja hillitty sisustus.

Valaistus niin lähellä luonnollista auringonvaloa. Joten huone on hyvä olla yksi tai useita suuria ikkunoita. Yhtä tärkeää on keinovaloa. Eri lamppujen pitäisi valita lamppu lämmin keltainen valo. Voit yhtä hyvin mennä hehkulamput, säästää tai LED.

Sisustus asunnon ekotehokkuusindikaattorin tyyliin

Useimmiten puusta käytetään luomaan ekologisen sisätilat.

Voit tehdä tämän, joskus käytetty tumma tai vaalea rock peitetty sopivalla loppuun. Säilyttämään luonnollisen ulkonäön ja tekstuurin, se ei ole hiottu ennen pinnoitusta.

Niinkuin päällystyksessä voidaan levittää laatta jäljitelmä muuraus.

Jos katto ei ole kovin korkea, niin parketti pitäisi olla vain valo, hieman tummempi taustakuva.

Eco-stylistics soveltaa yhtä hyvin mihin tahansa huoneeseen huoneisto. Se tekee nukkua hiljaa makuuhuoneessa, rauhoitella olohuoneessa auttaa rentoutua kylvyssä ja perustettu mukava aamiaisen keittiössä.

Ecostyle sisustus olohuoneessa

Olohuone - tämä on osa asunnosta, joka vie vieraat ja viettää aikaa kaikki perheenjäsenet. Kestävien materiaalien ja hieno värejä ja kuvioita on tässä hyvä kaikille.

Lattia on parempi valita parkettia. On olemassa vaihtoehtoja, kuten päällysteiden tavallisia puulajeja, ja eksoottisempia - bambusta tai korkki.

Lattialla voit laittaa pörröinen matto luonnollista väriä. Ja on mahdollista - pellava matto tai matto.

Riippumatta korkeus katto, se on aina yhden tason, kuten monimutkaisia ​​järjestelmiä ja rakenteita vastoin ajatusta ekologisen tyyliä.

Hänelle sopii liitteitä tai kiristys järjestelmään. Tärkeintä on, että pinta ei ole kiiltävä tai peilipinta.

On mahdollista käyttää pintajännityksen kuviolla. Esimerkiksi, himmeä kuvio tai kuva taivas ja pilvet.

Näiden yleisesti käytetty paperi tai puu tapetti, bambu paneeli on valmistettu luonnollisista materiaaleista, eri osien puun pintakäsittely, kivi, jne.

Myös näissä sisätilat on huolehdittu hyvin taustakuvia kuvilla luontoon.

Tietenkin parasta elämään eko-tyyliin ottaa todella puuikkunoita. Mutta jos olet tottunut niiden muovi, liitä heitä on kehä

miellyttävä kukka kuvio.

Se on yleensä valittu luonnon materiaaleista: massiivipuuta, paju tai rottinki viiniköynnösten. Pöytätasot voidaan puusta, kivestä tai lasista. Pinnan tulee säilyttää luonnollinen koostumus. On edullista kiillottaa.

Vuodesta sohvat ja nojatuolit ekologisen sisustus ovat hyviä - alhainen selkä. Kotelon pellava, puuvillakangas, Hessenin tai muita.

Vyöhykejaon joskus antaa sakon osio bambusta tai ohuita runkoja koristaa kunnolla valaistu.

Eco-tyyli tyytyväinen käytön käsintehtyjä kohteita. Se voi olla lisävarusteita, kudottu olki ja paju, yksityiskohta, koristeltu meri kiviä, oma teki valokuvakehyksiä tehty oksat, lampunvarjostimet pellavasta tai köyden ja enemmän.

Tekstiilit ekosuunnittelun otetaan luonnonmateriaaleja miellyttävän luonnolliset värit tai käytetään kasviöljyjä ja eläinten tulostaa.

Makea kosketus tyynyjä, muodot ja värit jäljittelemällä meri kiviä.

Tarkoituksenmukaista kaihtimet laskostettu kaihtimet.

Eco-ratkaisut eivät käytä perinteisiä irtotavarana kattokruunut. Usein edullisia upotettu valaisimia tai tyylitelty mukainen yleinen ajatus. Loppuun yksi seinä, voit käyttää pystysuora puutarhanhoitoon (kasvien ins). Nämä ovat järjestelmiä kylvökone varustettu kuivatus ja kastelu.

Toinen vaihtoehto viimeistely pinnan vakiintui sammalta.

Tällaiset koristeet tilat maksaa kalliisti, ja vaatii jatkuvaa hoitoa, mutta tekee ilmanpuhdistin huoneeseen, eikä jätä välinpitämättömäksi et sinä eikä vieraille.

Making keittiö tähän tyyliin syytä muistaa, että ei ole paikka hienoja kohteita, paljon lautasliinoja, patalappuja ja pyyhkeet.

Myös suunnittelu on välttämätöntä unohtaa linoleumin tai erilaisia ​​muovi-, valitse kalliimpaa kiveä, puuta ja keramiikkaa.

Kuten jo mainittiin, linoleumi ei ole yhteensopiva tämän muotoilu. Ei sovellu ja laminaatti. Täällä sekä olohuoneessa näyttää hyvältä puusta, mutta se on paljon käytännöllisempi tekemään lattia, kivi tai keraamisia laattoja miellyttävä sävy.

Ja asematason työpinnan on myös käyttökelpoinen keraamisten laattojen vaaleat värit.

Ja yksi tyhjä seinät voidaan koristeltu fotoobyami millä tahansa sopivalla maisemia.

Täällä huonekalut kuuluu myös luonnonmateriaalien käyttö. Joka useimmiten tarkoittaa valmistuksen keittiökalusteiden jonosta.

Jos tämä ei ole mahdollista, on edelleen tarpeen vähentää muovin ja metallin pinnoille.

Etuseinä keittiökalusteet ovat joskus tehty lasista, puusta tai valon rotujen asianmukaisesti värillinen.

Työpinnan keittiössä on hyväksyttävää antaa valoa läpi kiven.

Astiat ja sisustus elementtejä

Eko-tyyli on rakennettu suurin luonnonvarojen käyttöön ja yksinkertaisuus linjat, Ikkunareunustusten tekee ilman perinteistä verhot. Jos halutaan, ne korvataan ikkunaluukkuja luonnonkuitujen tai paperin laskostettu verhot.

Eri puisia ja metallisia lisävarusteita sopii hyvin niin ympäristöystävällinen sisustus.

Ajatus käyttää elävien kasvien Tärkeintä on, että keittiö. Täällä, hyllyt laatikoilla kasvit, esimerkiksi yrtit pöytään tulee irti paikaltaan. Tärkeintä ei ole kääntää keittiön pihaan ja toimenpiteen noudattamiseksi.

Suunnittelu ekologisen tyyliin huoneet on havaittu joukossa kuvia sisätilojen muihin huoneisiin asunnon hyvin usein. Ehkä siksi se on muotoilu sopii hyvin tällaiseen tilat. Kuten missä tahansa muussa tapauksessa liittyy käytön luonnon materiaaleja, luonnolliset värit, yksinkertaiset linjat ja muodot. Ja missä se ei makuuhuoneessa on miellyttävä ja hyödyllinen runsaasti ilmaa, ympäristöystävällinen, kirkkaat värit ja pehmeä rauhoittava ruoho väri.

Lattia sopii parketti tai puulevy. Tylsä vihreä tai ruskea pörröinen mattoja on erityisen tärkeää.

Seinät voidaan liittää yli paperilla tai puisia tapetti. No katso huoneen, koristeltu hyvin valittu fotoobyami.

Huonekalut Myös täytyy olla joko pajusta tai massiivipuuta. Ilman monimutkaisia ​​ja kierrejyrsimet.

Tekstiilit voidaan valita väri verhot ja mukaisesti perusajatus huoneen. Koska tämän muotoilu, hän voi seurata täysin eri käsitteitä.

Tai metsään - ruskea, valkoinen ja eri sävyjä vihreä.

Kun luot sisustus voit luottaa kuvan aroilla, vuoret, niityt ja valitse sopiva värit, kalusteet ja varusteet perustuu kuvan.

Ecostyle sisätilojen asuntoja ja taloja

Yhä on merkinnät "bio", "luonnonmukainen" elintarvikkeista, kodin kemikaalien, vaatteet. "Vihreä" ja luonnon - trendi modernin elämän. Miksi ei tehdä askel kohti luontoa - luoda Ecostyle sisätilojen talon. Tuloksena on todellinen keidas, henkilökohtaisen varatun alueen, jossa voit rentoutua, rentoutua, tuntea sisäisen harmonian. Making täydellinen kaupunkilaisille, luovia ihmisiä, ystäville eläviä kasveja, vain välinpitämättömiä ympäristökysymyksiin, sitä enemmän se on mahdollista löytää ratkaisu joka budjettiin.

Moderni Ecostyle - suurin sopusoinnussa luonnon kanssa, säilyttäen kätevästi ihmisen mukavuutta, kyky vähentää aiheuttamia haittoja ihmisen prosesseja. Luonnollinen tyyli voidaan rekonstruoida jo käytettyjä kohteita: huonekaluja lavaa. Visuaalisesti sisustus luo tunteen Eco luonnollisuuden, helppous, vapaus ja avaruutta.

 • Luonnonmateriaaleista. Ei synteettisiä, muovi-, kemialliset tuotteet;
 • Mikroilmastointi. Auttaa elävät kasvit;
 • Luova vapaus;
 • Mahdollisuus ilmaista itseään;
 • Stressiä ilmakehään;
 • Käsite sisustus.

Valinta värit esiinny luonnossa. Ulkopuolelle terävä väriyhdistelmiä, "happo" sävyjä.

 • Vihreä. Kukin sävy muistuttaa kasvikunnan: ruoho, puut.
 • Sininen. Väri pilvettömältä taivaalta täynnä tuoreutta. On parempi käyttää yläosaan huoneeseen, aksentit - viileä sävy.
 • Terrakotta. Alkuperäinen, säteilevä väri muodostavat luonnolliset punaruskea sävyjä. Palettia - ehdoton indikaattori tyyliin.
 • Ruskea - väriltään maata, puun rakenne.
 • Beige - sävyt hiekkaa, olkia luo tausta tilaa.
 • Keltainen - auringonsäteet luominen aksentteja.
 • Valkoinen - analoginen ensilumi, erityinen chistototy, erinomainen tausta kasveja.

Vältä musta - puhtaimmillaan ei esiinny luonnossa.

Suosittuja teemalla perustuu tiettyyn maastoon: metsä, viidakko, koivikko, valtameri. Valkoinen väri muutos (maitomainen, norsunluun, meri-vaahto) otetaan usein perusteella, laimentamalla, esimerkiksi, vihreä, ruskea (metsä teema).

Seinissä luonnon materiaaleja eri hintaluokissa:

 • Paperi taustakuva (tavallinen, kukka-aiheiset kuviot);
 • Lateksi maali;
 • Laatta - jäljitelmä luonnonkiveä;
 • rapattu;
 • Cork, puulevyjen;
 • Kivilaattoja;
 • Taustakuva: sisal, juutti, bambu.

Paras vaikutus saavutetaan harmoninen yhdistelmä monenlaisia ​​viimeistely. Mural kuvaa luontoa - mahtava budjettikeskustelujen rekisteröinnin. Plussat: ei liitoksia liimattaessa, ympäristöystävällisiä raaka-aineita koostumukseen. Erityisen omaperäinen kollaaseja eroavat: Lähikuva lehtien, kukkien, kivi, perhosen siiven. Mitä koristeet - tasaisen pystysuoran linjat, jotka muistuttavat varret, lehdet. Välttää suoraa viivaa, geometriset kuviot.

Pienille ryhmille on optimaalinen helppous suorittamisen kattoon, teki valkopesu, tapetti maalaukseen, matta vetolujuus rakenteita. Katto on riittävän korkea, huomattava huoneen alueeseen - sallia viimeistely puupanelointi, palkit, pelin tasoa, luoda kupoli. Kasettikatto tyypillisiä cell - urat puusta näyttää ympäristöystävällisiä, mutta samalla kunnioitettava. Tyyli asettaa suuntaan seinäpäällysteestä painotekniikka: pilvet, tähtitaivas, tärkeintä maltillisesti.

Oikea lattia naturel la pitää puu: parketti kerros, joukko eri lajia. Suosittu korkki pinnoite edelleen mukavuutta, helppoutta. Ehkä käyttö kivilevyjä budjetti vaihtoehto - keraamiset laatat. Viimeistely on matto jäljittelevä vihreä nurmikko, mattoina luonnollisia ainesosia: olki, hamppu, bambu, Marja kookos matot.

Huonekaluja ekologinen muotoilu tekee selväksi vaatimukset:

Pieniin tiloihin - tyylikäs paju huonekalut, kuten alkuperäisessä ruokailuryhmä. Uskalias muotoilu päätökset korostaa kuluneet, haalistunut osat, naarmuja ja muita merkkejä kierrätys. Verhoillut huonekalut tulisi peittää luonnon kangas verhoilu: villaa, puuvillaa, pellavaa, satiini.

Nykyinen suuntaus: sängyn tai oleskelualue tukkien, jossa patjat, tarvittavat mukavuutta tekstiili-tarvikkeet.

Ecostyle ei salli muovin käyttöä, metallia kalusteet. Menetelmä: laittaa kansissa pellava kankaalle tuolit. Katsotaan kirkasta muovia (tuolit, pöydät). "Katoaminen" huonekalut liukenevat eikä riko käsite avoin tila. Lasi on myös yleisesti käytössä erityisesti - työtasot.

Tarpeellisten tila auttaa alhainen huonekalujen tallentaa asioita: vaihda klassinen kaapit keittiökaapit, jää avoimeksi yläosan huoneen; Valitse huonekalut sileä, valkoinen etuseinä; sijainti - vastapäätä ikkunan.

Ekologisen tyyliin tosi luonnonvaloa. Usein suunnittelijat tarjoavat osallisuuden zaokonnogo tilaa luoma sisustus, etenkin suunnittelussa yksittäisiä taloja. Käytä kaikki mahdollisuudet hyödyntää suuret panoraamaikkunat, kuten lisäämällä Loggia, korostaen Ecostyle sisätilojen asunnon. Minimoi osioiden määrä ikkunoita runkorakenne. Optimaalinen materiaali - puusta, joka on hyvä muovinen jäljitelmä.

Kun luonnonvaloa ei riitä - lisää keinovaloa. Hillitty luonnon sisustus ovat täydellinen huomaamaton sisäänrakennettu valot, halogeenivalot. Suosittu Kattolamput tehty oksia, riisin paperi-, tekstiili-; eksoottisia - osia eläinten sarvet. Niin että valo oli pehmeää, käytä energiaa säästäviä lamppuja lämmintä valoa, kokonaismäärä, joka vastaa toiminnallisuutta huoneen. Luominen hyvän valaistuksen avulla valoa pinnan katto, lattia heijastavan pinnan. Toteuttaa ekologisen käsite auttaa hallitsemaan valaistus tilat, säädettävä kirkkaus.

Maksimaalisen valon läpäisyn klassinen versiot korvata verhot rulla, Japani verhot, bambusta kaihtimet, puiset ikkunaluukut; täysin taittaa sopivan tilaisuuden.

Täytä kuva Eco apua sisustus. Luonnossa, ei ole turhaa tavallinen, on noudattaa tiettyä minimalismi, käsittelyhuone. Jos komponentit sisustus on merkitys - niin lähellä todellista harmoniaa. Koripajukorit, laatikot - kätevä myymälöissä asioita; kotikutoinen mattoja - lattian eristystä.

Ilmeikäs ekologinen koostumus muodostavat alkuperäisestä ohjeesta kiveä, puuta, kudottu maljakko hedelmiä kiviä lasinen maljakko. Kaikenlaisia ​​tyynyjä pehmentää sisätilojen tarvittaessa kaksoishälytys tulla auttamaan valon bambusta osioita. Keramiikka, lasi, keramiikka maljakoita pitäisi olla yksinkertainen muoto, tietty luonnollinen väri antaa kimppuja kuivattuja kukkia.

Tärkein etu tyyli - mahdollisuus tehdä yksinoikeudella sisustus, kaluste pois romun ovat täysin ilmaisia ​​kädet: kattokruunu koivun oksia, kuvia simpukankuoria. Marine kiviä (myynnissä) sisustaa hyllyt, markkinaraon. Saavuttaa luonto, voit käyttää valtava lattiatyynyt muistuttavat lohkareita - tee se itse.

Ihana takka on sopiva täydentää. Oli nykyaikainen järjestelmä, jossa luonnollinen, elävä liekki, käynnissä turvallisten biologisten savuttomia polttoaineita. Lokit, pinottu vieressä korostavat luonnonläheisyys. Rajaamalla alueella - tehdä puu takka spilite vyöhyke. Massa vaihtoehdoista: simuloida woodpile, säädettyihin satunnaisesti, havainnoimalla koristeena. Puiset sahauksen - erinomainen tapa kaavoituksen eri huoneisiin.

Akvaario harmonisesti sovi meren tyyli huoneen. Sen läsnäolo päihittää hampun säikeiden, jäljittelemällä aluksen köydet, eri kuoret, kuoret. Suurin akvaario - tärkein keskipisteenä.

Ystäville huonekasveja on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä harrastus tunnistettavia piirteitä, jotka luonnehtivat luonnollinen tyyli. Live kivimuuri - merkki high-end luonnollinen tyyli. Vaan on investoitava paljon vaivaa, aikaa, rahaa. Laitteisto koostuu erityisen muotoilu lasku aluksia, joukko järjestelmiä kastelu, salaojitus, valaistus, kokonaistaideteos mikä mahdollistaa kasvin kasvua. Tarkasteltaessa vihreät, saavat paitsi esteettinen, mutta myös tuoreita, täytti ilman hapen kanssa.

Jos olet uusi puutarhatalouden, pelkää ottaa vastuuta tästä maailmanlaajuiseen hankkeeseen, kaventavat. Seinään että hypoteettisesti nähdä lehtevä, kirkas väri maali, jotta paikallinen maa, jolla vihreät - fitokartiny; sitten helposti muuntaa täysikokoisen elävä seinä. Käytä erityistä Stabilized sammal, luoden suussa sulavat vaikutus syvyyttä. Se ei vaadi huoltoa kuin ruiskuttamalla.

Maailmassa idean mikrosadovodstva ja mikroogorodstva suosiotaan: yhä useammat kaupunkilaiset riistetään mahdollisuus saada täysi puutarha tontteja. Advanced suuntaan näistä ideoista jossa yhdistyvät työ ja huvi - kasvava vihreä ihmisravinnoksi. Ekologista keittiö kasvi persilja, tilli, basilika kaunis pienoiskoossa laatikot: ehdot täyttävien tyyli- suuntiin ja antaa mausteet.

Vaikutus ainutlaatuisuus ekostilya: periaatteita voidaan käyttää muissa sisätilaa, esimerkiksi minimalismi, maa, parvi ja muita nykypäivä. On vaikea sovittaa yhteen etniseen tai historiallisen: Empire, Provence. Eco ei koskee vain rakentamista innovatiivisten taloja, jotka mahtuvat maiseman suunnittelu, mutta myös standardin huonetta eri tarkoituksiin tavallinen asunto.

Olohuoneessa on kaikki edellytykset ekostilya inkarnaatio, koska se ei siedä häiriö, tiiviys. Tilavuus huoneen avulla esitellä palkit puusta, massiivinen joukko verhoiltuja huonekaluja.

Makuuhuoneen Ecostyle tekevät levähdyspaikka, virkistys. Pehmeä voide värit sopusoinnussa huonekaluja. Vaippa laudoista peitetty lakattua, pääty alueella, yöpöydät samaa materiaalia - täydellinen makuuhuone asettaa. Parivuode bambu, puurunko näyttää orgaanisesti.

Keittiö on usein kaikkein kiireellisimmistä on periaate minimalismin: auttaa tiivis vaihtoehtoja ekologisen suunnittelun. Helpoin tapa lisätä aksentteja, samanaikaisesti erottamalla toimintayksiköiden: valaistus, puu sahauksen. Lasi antaa tilaa keveys, ilmavuus - pöydän, esiliina kanssa kukka kuvio. Ehdotonta mukavuutta, käytä terrakotta väri, muistuttaa tulisija: tekee haluat kokki, stimuloi ruokahalua. Vaihtoehto: maalattu seinä tai alustalle työtasot, maitomainen väri - perusteella. Pieni keittiö tämä malli näyttää tummalta - terrakotta käytetään aksentteja (ruokia, pöytäliina, tekstiili ruokapöytä alue).

Asianmukaisen suunnittelu kylpyhuoneen tarvitaan tilaa, valoa, lakoninen muotoja LVI. Sopivia vuori materiaali, kivilaatat, luotettavasti simuloida puu "märkä vyöhyke." Lisää väriä aksentti - pyyhkeet. Ainoa komponentti muodossa kivi pesuallas, kylpyamme voi tehdä tyylillä.

Epäilemättä vaativat mielikuvitusta, vilpitön rakkaus luontoon, tietyn aikaa vievää luoda todellinen Ecostyle. Mutta et saa mallin ja todella loistokkaan suunnittelu, erityisesti soveltamalla omia pyrkimyksiä luoda esineitä sisustus, kalusteet. Tämä on tilaisuus vakiintua tyylikäs yksittäisiä, samalla huolehtien luonto, varovasti hänen lahjoja. Antaa mahdollisuuden elää palan luontoa sisustus ja sydämesi, ja talossa on todella animoitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin