e konvektori

Tehokkaan lämmityksen koteihin - miten valita sähkökiukaat?

Konvektoreita ovat sähkökäyttöisiä laitteita, jotka on suunniteltu lämmittämään huonetta. Ne palvelevat loistava vaihtoehto keskitetyn lämmön syöttö, varsinkin ennen lämmityskauden, kun katu oli jo kylmä. Myös tällaisia ​​yksiköitä voidaan käyttää ainoana lämmönlähteenä yksityiskodissa, ilman asennusta kattilan ja asennus putkien. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun omistaja ei ole mahdollista lämmittää kotiisi, paitsi avulla sähköä. Tärkein kysymys, joka pitäisi päättää - tämä on se, miten valita oikea sähköinen konvektori lämmitys olisi tehokasta.

Laite ja toimintaperiaate

Sähköinen konvektorit - moderni laitteita, jotka toimivat periaatteella konvektio, tämän tyyppinen lämpöä, kun kaikki energia siirtyy ilmavirtojen.

Kaikki nämä sähkölaitteet on rakenteeltaan yksinkertainen. Ne koostuvat kahdesta osasta:

Aukot on tarkoitettu vetämiseksi sisään kylmää ilmaa laite sijoitetaan alemman kotelo-osan, lämmitetty ilma massa tulee ulos yläosan konvektorin. Tyypillisesti, lämmityselementti sijaitsee alaosassa lämmitin. Se lämmittää ilmaa väliin kotelon seinät, joka sitten ohjaa ylöspäin. Useimmiten ulostulot sijoitetaan loivassa kulmassa.

Toimintaperiaate on seuraava konvektori - kuumennetaan haluttuun ilman lämpötila vähitellen liikkuu ylöspäin, ja sitten jäähdytettiin hitaasti, laskeutuu alas lattialle. Sitten sykli toistetaan. Tärkein etu hallussa tällainen laite konvektori on, että ilma jakautuu tasaisesti ja äänettömästi koko huoneeseen. Joissakin malleissa on fanien lämmitys prosessi oli nopeampi. Tässä tapauksessa on hiljaisuus on unohtaa.

Käytössä konvektorit suosio vaikuttaa aika ruumiinlämpö seinien tällaisten sähkölaitteiden ei ylitä 60 astetta. Tämä seikka erottaa ne perinteisistä öljylämmittimet, mikä vuoden palovammojen pidetään traumaattinen laitteita.

Tans kolmenlaisia ​​käytetään lämmitykseen konvektorit:

 • Monoliittinen - lämmitin kiertoilmalämmittimet täysin äänetön, koska lämmityselementti kehon valettu, ja sen reunat ovat pakollinen osa. Tällaiset laitteet toimivat pieni lämpöhäviöt, ja edullisesti enintään tehokkuutta.
 • Neula muodostaa ohut levy, joka on valmistettu dielektrisestä, johon on asennettu lämmitys hehkulanka metalliseoksen kromia ja nikkeliä, joka muodostaa silmukan, jossa on kaksi puolta levyn. Niiden tärkein etu - välitön lämmitys ja jäähdytys, konvektio-pohjainen neula PETN suorittaa ansiosta erityisesti suunniteltu runkorakenne. Johtuen siitä, että kierre lähes ole suojattu kosteudelta, tällaisten laitteiden on kielletty kosteassa ympäristössä. Hinta Tällaisten laitteiden on pieni, mutta käytännössä, lämmityselementit käytetään varsin harvoin.
 • Putkimainen alumiini että - tämä kuumennuselementit muodossa teräsputkesta, jossa on asennettu nichrome hehkulanka. Ne ovat täynnä erityisellä jälkitäyttöön - eriste. Tämän putki on kiinnitetty alumiinilamelleja, joka tuottaa kvalitatiivisia ja parantaa lämmönsiirto konvektiolla. Tämän tyyppinen lämmittää paljon vähemmän kuin neulan ja on kestävämpi. Useimmissa malleissa sauvavastusta teloitetaan roiskevesisuojattu, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti ja kylpyhuoneissa. Laitteessa on vain yksi haittapuoli - eron vuoksi lämpölaajeneminen, kun se kytketään päälle ja pois päältä on mukana ääniä samanlainen ratista.

Valitsemalla konvektori - mitä etsiä?

Ostaessaan sähkölämmitin harkittava huolellisesti kaikki vivahteet laitteen sijoittaminen, sen ominaisuudet, sekä muut tekijät, jotka vaikuttavat valintaan tiettyä mallia.

1

Ennen kuin menee sähköllä konvektori, tulisi määritellä, missä järjestyksessä se tulee sijaitsemaan. Tällaiset laitteet voidaan asentaa suoraan seinään käyttämällä erityistä liitetiedoston, jotka ovat mukana. Jos omistaja haluaa liikuttaa laitetta talossa, olisi selvennettävä - joko joukon erikoispyörät, joten oston jälkeen ei ole kiire etsimään sopivia osia. Valinta lämmityslaitteen sijainti riippuu henkilökohtaisten mieltymysten omistaja, ilmasto-olosuhteet alueilla ja sisustus ominaisuuksia.

Kun ostat on myös kiinnitettävä huomiota koko konvektorin, koska tällaisia ​​laitteita voi olla eri leveyksiä ja pituuksia, sekä erilaisia ​​suorituksen. Pienikokoisin jalkalistat ovat pienoismalleja, joiden korkeus on hieman yli 15 senttimetriä.

Monet ostajat saavat kohtuullisen kysymys, jonka pitäisi olla kapasiteetiltaan sähkökiukaat? Yksikkö valinta, tai pikemminkin, sen tehokkuus voidaan laskea yksinkertaisesti käyttämällä kaavaa - 1 kW per 10 neliömetriä lattiapinta, mutta vain sillä ehdolla, että katon korkeus on yli 2,7 metriä. Siinä tapauksessa, että luku enemmän, jokainen ylimääräinen kymmenen senttimetriä korkeat, tarvitset lisäksi 10% kapasiteetista lämmityslaitteen.

Lisäksi jos konvektorin on tärkein lämmönlähde, kannattaa harkita joitakin tärkeitä kohtia:

 • Tehokkaaseen tilojen lämmitykseen tarvitse niin monta laitetta kuin se ikkunoita.
 • Kulmikas ja viestintään sekä huoneita, jotka sijaitsevat yläpuolella kellarissa tai umpilasinen alueella joka tapauksessa edellyttää sellaista laitetta tarpeeksi virtaa.
 • Korkealaatuista huoneen lämmitykseen ja valinta välineen tarvittavan tehon tarpeen hyödyntää asiantuntija-apua.

lajikkeet termostaatit

Ylläpitämiseksi halutun huoneen lämpötila sähköisessä konvektori vastaa laitteen, kuten termostaatti, joka voi olla elektroninen tai mekaaninen ohjaus. Jälkimmäistä vaihtoehtoa termostaatti, jossa on manuaalinen ohjaus vähentää laitteen kustannuksia, mutta samaan aikaan käytön aikana tuottaa joitakin hankaluuksia, erityisesti - huomattava energian kulutus, epävakaa lämpötilan ylläpitämiseksi järjestelmän, huoltotöitä konvektorin ominaisuus klikkaukset.

Elektroninen termostaatti taustalla mekaanisten etuja merkittävästi, koska se:

 • Täysin hiljaa käytön aikana konvektorin.
 • Se kestää lämpötila-arvo, joka on määritetty, on vähintään virhe.
 • Sisällä valmiudet vähentää sähkönkulutusta.
 • Se tarjoaa mahdollisuuden "ilmanvaihtojärjestelmä" kauko-tilassa.

Tietenkin lämmittimet termostaatilla hieman kalliimpia, mutta ne ovat yksilöllisesti arvoisia. Joten älä anna periksi elektronisia konvektorin.

Ostaessaan sähkölaite, on tarpeen selventää kysymystä siitä, mitä olisi jännite virtalähteen, joka toimii yksikön. Tämä parametri on määritelty tiedot. Tietenkin useimmat konvektorien sovitettu kotimaisia ​​ehtoja ja saa virtansa 220 V: n, mutta myös laitteet ovat kaupallisesti saatavissa ja näitä laitteita, normaalissa toiminnassa, joka on välttämätön käyttöjännite 120 V.

Miten valita täydellinen konvektorin?

Ottaen huomioon kaikki parametrit sähkö konvektori, voimme tehdä seuraavat johtopäätökset:

 • Parhaassa suoritusmuodossa laite tulisi olla putkimainen tai monoliittinen lämmitin.
 • On toivottavaa, että konvektori on varustettu elektronisella anturiputkea "deaktivointi", ylikuumenemissuoja ja jäädyttämistä.
 • Mukana täytyy mittari kiinnitetty lattiaan osien ja seinien asennus vaihtoehtoja.
 • Voi tulla hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten kaukosäädin, käyttäjäystävällinen näyttö ja venäjäksi ohjeita siitä, miten oikein käyttää tuotetta.

Edut sähköinen konvektorien

On syytä huomata, että sähkölämmittimet tulisi valita monin tavoin. Tärkein etu, jotka erottavat datan sähkölämmitin ovat:

 • Asentaa tällaisen laitteen omistaja ei tarvitse hankkia erityistä lupaa valmistella erityiset edellytykset sen toiminta ja yhteys luodaan projekti. Eli prosessi on ostaa laite asennettu ja kytketty pistorasiaan.
 • Edullinen.
 • Korkea hyötysuhde, koska käytännössä kaikki kulutettu sähkövirta muuttuu lämmöksi.

Analysoida suuntauksia kotimarkkinoilla, voimme huomata kasvava suosio sähkölämmitys. Tämä ei ole yllättävää, koska kaasurunkoputkistot ei ole kaikilla alueilla maassamme. Kiinteän polttoaineen kattilat kaikilla ei ole varaa, ja aurinkopaneelit ovat vielä kokeiluasteella. Mitä keskuslämmitys, CHP ei aina selvitä vastuut niille ja mitä tapahtuu, kun talvi asunnoissa lämpötila ei vastaa vaatimuksia, ja vahvistaa autonomisen lämmitysjärjestelmää kaupunkiasuntoa, useimmiten laki ei salli. Siksi kohtuullinen ja oikea ratkaisu on ostaa sähkö konvektori - turvallinen, käytännöllinen ja tehokas laite.

konvektori lämmitys Electric: määritykset, arvostelut valmistajille. Miten valita sähköinen konvektori?

Noin elektrootopleniya suosio jälleen sanoa ei ole välttämätöntä. Jos et pysty muodostamaan kaasun linja, tilan lämmitys sähköllä - ainoa tie ulos. On huomattava, että lämmitys lämmittimet ovat erityisen suosittuja sähkö- mökkiä tai maa taloa. Tekniset erittelyt voi vaihdella valmistajan ja mallin.

Laite ja erityisesti sähköinen konvektori

Jos lyhyt, laite on metallinen kotelo, jossa lämmityselementti on sijoitettu. Usein se on suojattava verkolla estää palovammoja. Lämpötilan säätö suoritetaan termostaatin avulla. Lisäksi voit muuttaa lämpötilaa manuaalisesti tai ohjelmallisesti. Moderni konvektoreita on varustettu antureilla, jotka seuraavat lämpötilaa ja ylläpitää sitä tietyllä alueella.

Lämmityselementti (lämmitin) muodostuu johtimen, joka on juotettu metallikotelo. Muodossa se on samanlainen kuin tavanomainen jäähdytin, mikä lisää merkittävästi lämmitettävän alueen. Kun lämmitin toimii, sen lämpötila voi nousta 100 astetta. On huomionarvoista, että ilmaa ei kosteus, mutta juuri mitään happea poltetaan. Tämä on hyvä ja kiertoilmalämmittimet, sähkölämmitys. Tekniset ominaisuudet yksikkö on valittava alue huoneeseen, johon se asennetaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tällä hetkellä tämäntyyppinen lämmittimiä on jaettu ryhmiin riippuen mahdollisuuksista:

 • seinä - voidaan asentaa haluttuun paikkaan. Esimerkiksi konvektori on ripustettu ikkunan sijasta jäähdytin. Ja ikkunat ei hiosta ilmaverhoon tarjotaan.
 • Lattialämmityksen konvektorit - heillä ei ole jäykkä kiinnitys, joten varustettu pyörillä. Voi liikkua kätevä paikka sinulle, ainoa rajoitus - pituus langan.
 • jalkalistat kiertoilmalämmittimet asennettu seinää vasten lähellä lattiaa. Sopivin lämmitykseen ikkunoita tai huoneita, joissa on suuret ikkunat.
 • yleismaailmallinen - ne voidaan kiinnittää seinään suluissa tai laittaa lattialle, koska ne ovat jalat. Yksi parhaista vaihtoehdoista, sillä on useita tapoja sijoittaa.
 • Sisäänrakennettu lämmittimet, sähkölämmitys. Erittelyt, muun muassa teho rajoitetaan paikkansa seinään tai lattia. Asentamaan tällaiset lämmittimet on suunniteltu korjauksen aikana tilojen.

Electric Virtauslämmitin: miten valita

Ensimmäinen asia kannattaa kiinnittää huomiota tyypin lämmityselementti. Tämä voi olla tavanomainen kierukka, joka on suojattu kosketuksiin ilman kanssa, ja viestii vain säteilijän. Viime estää ilman puhallus ja kuivaus.

Perustettu myös keraaminen lämmityselementti. Sillä on useita merkittäviä etuja kierre. Ensinnäkin, pitkä käyttöikä, ja toiseksi, enemmän esteettinen ulkonäkö, jopa ilman suojaritilän kiinnitys.

Olemme jo ymmärtää hieman siitä, että tällainen sähköinen konvektorin. Miten valita tällaisen laitteen? Kiinnitä huomiota minkälaista lämpösäteily tarjoaa lämmitin. Useimmissa tapauksissa tämä konvektiota, jonka tarkoituksena on lämmitys tavoitteena ei ole, mutta ilma. Tämäntyyppinen laitteita ylivoimaisesti suosituin.

On konvektio-infrapuna-laitteita. Lisäksi ilmaan, ne myös lämmin ympärillä oleviin esineisiin. Siinä piilee niiden energiatehokkuutta.

Tällä hetkellä mekaanisia ja elektroninen ohjaus. Ensimmäisessä, joka on valmistettu tavanomaisella säädin, on tuttu. Ihan kätevä ja luotettava. Kuitenkin, ei ole mitään keinoa ohjelmoida laitteen toimintaa, ja aseta lämpötilan säätö on riittävä tarkkuus on erittäin vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että asteikko on usein välein 10 astetta, niin lämpötila on 35 tai 55 astetta syöttö epäonnistua.

Kuten edellä todettiin, on olemassa myös sähköisiä lämmittimiä, sähkölämmitys. Tekniset ominaisuudet Näiden laitteiden tehon suhteen täsmälleen sama, mutta se on mahdollista asettaa näytteille lämpötila yhden asteen sisällä, sekä ohjelman lämmittimen tiettyyn operaatioon. Haittana tässä ratkaisussa on, että elektroniikka ovat herkkiä kosteudelle, joten huoneen pitäisi olla kuiva. Vuonna kylpyhuone, tällainen laite ei toimita.

erittelyt kiertoilmalämmittimet

Nykyään valmistajat tarjoavat laajan valikoiman lämmittimiä. Niiden väliset erot olla suunnittelussa, mitat, ja, mikä tärkeintä, että tehoa ja toimintoja. Samaa mieltä, se on erittäin tärkeää ostaa konvektori, joka kapasiteetti sovitetaan optimaalisesti.

Superproizvoditelnye mallia ei voida käyttää 100%, siis maksamaan niistä ei ole mitään järkeä. Jos virta on riittämätön, eli konvektori olla kuumassa huoneessa, joka ei myöskään ole hyvä. On tietyn standardin, jonka mukaan laite voi poimia sopiva teho.

Klo korkeus katon 2,5-3,2 metrin konvektori on valittu seuraavasti: kunkin neliön huoneen on oltava 100 wattia. Siten, huoneessa 10 neliöt tarvitse konvektori 1 kW, 20 neliöt - 2 kW, ja niin edelleen.

Olemme jo nähneet sähkölämmitys konvektorit, mitä ja miten valita sopiva voimanlähde. Ja nyt mennään toimiva.

Useimmissa tapauksissa tavanomainen lämmitys ei riitä. Tästä yksinkertaisesta syystä, on olemassa muita toimintoja, jotka on joitakin sähkölämmitys konvektorit. Niiden toimintaperiaate on erilainen. Esimerkiksi tarve ilman ionisaatio kylläisyyttä ionien ja sieppaamiseksi pölyä. On havaittu, että johtuen tällaisten laitteiden toimintaa parantaa yleinen kunto henkilön, vähentää väsymystä.

No, jos on olemassa sellainen ylimääräinen toimivat termostaatin. On välttämätöntä säästää energiaa. Esimerkiksi, laite on lämmennyt huoneen 23 astetta. Sen jälkeen mene konvektorin säästötila olennaisesti suljetaan. Kun lämpötila laskee, termostaatti toimii, ja laite toimii jälleen.

Ajastin - toinen hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit asettaa ennalta määrätyn ajan huoneen lämmitykseen. Esimerkiksi konvektori on avoinna 12 yöllä, ja sitten sammuta aamuun asti.

Lämmitys lämmittimet: niiden ominaisuuksia ja toimintoja

Tähän mennessä useimmat uudet mallit voidaan pitää todella ainutlaatuinen. Tämä johtuu niiden laajat käyttömahdollisuudet ja luotettavuus. Niistä ominaisuuksia - että rungon kaikkein valmistetut esineet erityinen metalliseos, joka ei ole lämmitetty yli 60 astetta. Näin ollen palo on noin esineet on mahdollista samalla tavalla kuin palovammoja kosketukselta. Toinen mielenkiintoinen asia on, että voit ohjelmoida konvektorien. Kuitenkin tämä toiminto ei ole lainkaan mallit on ominaista sarjaa korkea hintaluokassa.

Mitä konvektorit kirjoittaa tavallisia ihmisiä? On olemassa erilaisia ​​mielipiteitä. On turvallista sanoa, että paljon riippuu valmistajan. Jotkut käyttäjät kirjoittavat kuinka mukava upotettu konvektorin lämmitys. Tekniset ominaisuudet lämmittimien siten, että siinä tapauksessa, hätätilanteessa (off kaasu), he voivat näytellä hätätilanteessa lämmönlähteen huoneessa. Tämä on erittäin kätevä, koska se saattaa tällaisen lämmittimet eivät ota, koska ne sijoitetaan markkinarako. On syytä huomata, että suurin osa hyviä arvosteluja infrapuna konvektorien. Jäsenet sanovat, että he ovat täysin lattialämmitys, huonekalut ja muut sisätilojen kohteita.

Top luotettavuus ja laatu kiertoilmalämmittimet tuotettu Ranskassa. Erityisen suosittuja tuotteita Noirot ja Applimo yrityksille. Huolimatta kalleus aggregaatit, ne ovat lähes särkymätön ja pidetään luotettavin maailmassa. Toinen huomionarvoinen yritys - RODA Saksasta. Tuotanto on kuuluisa parasta vastinetta rahoilleen.

Hyviä arvosteluja kuluttajien keskuudessa valmistaja saa "Elektrolyuks9raquo, ja" UFO9raquo;. Tuotteet Näiden merkkien aktiivisesti ostavat Venäjän federaatiossa. Jos ostat tuotteita jokin edellä mainituista yrityksistä, se on tyytyväinen siihen, miten työ on sähköinen konvektori lämmitys. Asennus ja tyypit asennus saattaa vaihdella mallista ja sen mitat. Joissakin tapauksissa se on ankkuri, muissa - ruuvien

Paras sähköinen konvektori - jota hän

Jos aiot ostaa mitään laitteita kotiin, me usein lukea arvosteluja internetissä, tutustumme varusteineen selvitykset ja tutkia teknisiä ominaisuuksia houkuttelevin malleja. Sama pätee lämmitys urakoitsija. Sähköinen konvektori, joka on parempi ja joiden avulla suositaan - sitähän me tutkimme tässä yksityiskohtaisen tarkastelun. Sen avulla opit valita parhaat ominaisuudet ja toiminnot Virtauslämmitin.

Tässä tarkastelussa opit mikä on parasta konvektorin asuntoja, ja jotkut - omakotitaloissa tai muissa tiloissa. Valintaperusteet on todella paljon, mutta runsaasti tavaroiden hyllyille ja julkisivut ei tee ostoprosessia erittäin vaikeaa. Ymmärtämään kaiken tämän runsaus, tarvitsemme perustiedot sähkö kiertoilmalämmittimet. Tämän tiedon perusteella voit valita kiuas toimii paremmin ja pidempään kuin toiset.

Tässä ovat suurimmat valintaperusteet, jotka otetaan huomioon tässä tarkastelussa:

 • Teho laitteet;
 • Tyypit termostaatit;
 • teknologia turvallisuus;
 • konvektio tyyppi;
 • Tyypit lämmittimet;
 • Johdotus menetelmä;
 • suunnittelu;
 • Muita ominaisuuksia;
 • Valmistajille.

Yhteensä meillä on kertynyt vain yhdeksän kriteerit.

Taulukko konvektori laskentalaitteen.

Monet käyttäjät, valitsemalla sähköinen Virtauslämmitin, katsovat, että on parempi, että laite, joka on tehokkaampi. Joidenkin käsi se on, mutta sinun täytyy harkita edellytyksiä laitteiden toimintaa. Lämmittimet voi toimia pääasiallisena lämmityslaitteet sekä lisävarusteet - toiminta, kun pääasiallinen lämmitys ei kykene selviytymään. Mukaisesti nämä lasketaan sekä lämpö- tekniikoita.

Lämmittämiseen asunnon lämmitys on parempi valita sähköinen konvektori alennetulla teholla. Ohjaavat kaava - 10 sq. m. välttämätön alue 0,5 kW lämpöä. Tämä riittää auttamaan lämmittimet selviytymään tärkein lämmitysjärjestelmä. Erityisesti tähän tarkoitukseen ovat kaupallisesti saatavilla sähkölämmitin voimalla 150 wattia ja edellä. Näin voit aina valita parhaat laitteet.

Jos lämmitys tai erillinen talossa siellä, ja haluat luoda sähkölämmitys järjestelmä "tyhjästä", niin sinun täytyy tehokkaampi lämmittimiä. Keskitytään kaava - per 10 sq. m neliö vaatii 1 kilowatin lämpöä. Lisäksi älä unohda ottaa huomioon mahdolliset lämpöhäviö laskutoimituksista - perustuu niiden vasemmalla marginaali 10-20%.

Siten teho laskeminen ei ole iso juttu. Laskea tarvittavat parametrit, käytä vinkkejä nettisivuiltamme - olemme jo kirjoitettu laskettaessa lämmitystehon lämmitykseen, ottaen huomioon mahdolliset lämpöhäviöt. Jos sinulla on jokin ei toimi, tai jos on epäilyksiä laskelmat, se on parasta hakea neuvoja ammattilaisia.

Elektroniset ohjauslaitteet ja termostaatti ovat mukavampia ja taloudellisempia.

Teollisuus valmistaa kahta päätyyppistä sähkökäyttöistä konvektoria - mekaanisilla ja elektronisilla ohjausjärjestelmillä. Kumpi niistä parhaimmista on mahdoton vastata, koska molemmilla lajikkeilla on niiden plussat ja miinukset. Tässä kaikki taas perustuu hyödyntämisen ehtoihin.

Sähköiset konvektorit, joissa on mekaaniset termostaatit, ovat hyvin, hyvin yksinkertaisia. Niissä ei ole monimutkaista elektroniikkaa, joka osoittaa jo korkean luotettavuuden ja hyvän ylläpidon. Tällaiset termostaatit perustuvat yksinkertaiseen bimetallilevyyn. Se muuttuu muoto huoneen ilman lämpötilan vuoksi, katkaisee tai sulkee koskettimen. Tämä takaa termoregulaation. Tällaisen järjestelmän haitat ovat lämpötilan kontrolloinnin heikko tarkkuus. Mutta tällaiset laitteet ovat parempia, koska ne ovat halvempia ja luotettavampia.

Sähköiset konvektorit, joissa on elektroninen ohjaus, on varustettu erittäin tarkalla lämpötila-anturilla. Niiden tietoja seurataan tarkalla elektroniikalla, joka ohjaa / sulkee termostaatteja. Tämä takaa laitteen korkean hyötysuhteen, koska lämmitettyjen huoneiden ilma ei ylikuumenta eikä ole jäähdytysaikaan, mikä pakottaa ylimääräisen sähkön. Tässä on paremmat tällaiset konvektorit:

 • Lämpötilan valvonnan tarkkuus;
 • Kyky muuttaa parametreja etätoiminnoissa;
 • Energiansäästö - jopa 10%;
 • Lisäpalvelutoimintojen saatavuus.

Miinukset - monimutkaisempi laite, korkeat kustannukset.

Paras sähkölämmitteinen konvektori on sellainen, jolla on suojamoduulien enimmäismäärä. Suosittelemme, että kiinnität huomiota sisäänrakennettujen turvajärjestelmien käyttöön, koska ne vaikuttavat suoraan käyttäjän ja pienten lasten turvallisuuteen. Katsotaanpa, mitä pitäisi olla turvallisessa sähkökytkennässä:

Kiinnitä erityistä huomiota konvektorin turvallisuuteen, varsinkin jos sinulla on lapsia.

 • Kehon pyöristetyt muodot - näyttää siltä, ​​että tässä ei ole mitään kriittistä. mutta Jos reunat ja kulmat ovat pyöristettyjä, lattialla leikkivät pienet lapset eivät loukkaantuisi vakavasti. Voit loputtomasti viritellä ja kyseenalaistaa tämän, mutta sinun on huolehdittava lapsistasi - lyödä ajallista osaa päänne terävästä kulmasta voi johtaa erilaisiin ongelmiin;
 • Suojaus kosteudelta ja roiskeilta IP 24: n mukaan - tämä mahdollistaa sähkökäyttöisten konvektoreiden käytön märissä tiloissa. Jos esimerkiksi haluat ripustaa lämmittimiä kosteassa kellarissa tai kylpyhuoneessa, on parasta katsoa suojattuja malleja;
 • Suojaus pölyltä on mielenkiintoinen vaihtoehto, joka ei ole hyötyä vain allergikoille, vaan myös terveille ihmisille. Ei ole mikään salaisuus, että sähköiset konvektorit (kuten muutkin) nostavat pölyä ilmastoon, joka leviää huoneiden läpi. Se vaikuttaa ihmisten terveyteen, ja pölysuodattimien lämmittimet voivat estää pölyhiukkaset ja pitää ne sisälle;
 • Suojaus putoamisessa - suojaa sisätilojen laitteita ja aiheita ylikuumentumiselta ja sytytykseltä lattian rentoon putoamiseen;
 • Suojaus ylikuumenemiselta - noudattaa samoja tavoitteita kuin edellisessä kappaleessa;
 • Suojaus jäätymiseltä - estää tilojen ja rakennusten jäätymisen niissä aikoina, jolloin kukaan ei asu siellä. Tällöin sähkökytkimet säilyttävät ilman lämpötilan + 5-6 astetta.

Lisäksi on kiinnitettävä huomiota parempaan sähköiseen suojaukseen - on parasta pitää se kaikki samalla tavalla, sillä se tarjoaa käyttäjälle turvallisuutta.

Laitteet, joissa on tuuletin, nopeuttavat konvektiota, jolloin huoneen lämpeneminen nopeutuu.

Parhaan konvektiolämmittimen valitseminen kannattaa kiinnittää huomiota konvektiotyypin tyyppiin - se voi olla luonnollista tai pakotettua. Lämmittimet luonnollisella konvektiolla toimivat lämmittämällä ilmamassoja ja itsenäisesti poistamalla ylöspäin fysiikan lakien vaikutuksesta. Nousevat kattoon, he puristavat kylmää ilmaa sieltä ja pakottavat sen kulkemaan konvektorien sisäpuolella. Sykli toistuu useita kertoja, lämmittää huoneen ilmaa.

Pakotetulla konvektiolla varustetut sähkökäyttöiset konvektorit on varustettu hiljaisilla tangentiaalipuhaltimilla. He ovat parempia, että he tarjoavat nopeampaa lämmittelyä. Samalla he tekevät vähän kohinaa ja kuluttavat hieman enemmän sähköä kuin vastapuolet luonnollisella ilmavirralla. Mutta jos haluat tuntea lämpöä 10-15 minuutin sisällä lämmityksen käynnistämisen jälkeen, kannattaa katsoa näytteitä tuulettimilla.

Lämmittimet avoimella TEN polttaa happea.

Sähkökondensaattoreissa voi olla sekä avoimia lämmityselementtejä että suljettuja elementtejä. Auki olevat lämmityselementit eroavat toisistaan, koska ne osoittavat kuumasta kierteestä, joka on tehty suuresta resistanssista. Parasta ei ole ostaa tällaisia ​​laitteita, koska ne voivat polttaa happea, ja tällaisten lämmityselementtien luotettavuus kyseenalaistetaan. Hapen ja sen sisältämän ilman vaikutuksesta kierukka voi hajota ja romahtaa korroosiota aiheuttaen.

On parasta tarkastella tarkemmin sähkökattiloita suljetuilla lämmittimillä. Tällöin spiraali sijaitsee kuurojen juotosmetalliputken sisäpuolella, jonka päälle näemme metallin leikkaamisen. Tällaiset lämmityselementit eivät polta happea, ja ne ovat paljon vähemmän todennäköisesti epäonnistuneet ilman syöpymistä. Nykyään niitä käytetään suurimmassa osassa sähkökattiloita.

Sähkökäyttöiset konvektorit ovat seinään asennettavia ja lattiapintaisia. Seinämuutoksilla toimitetaan usein erityisiä kiinnittimiä, mutta joskus se on hankittava erikseen - sitä myydään erikoisliikkeissä. Useimpien lämmittimien matalasta painosta johtuen sinun ei tarvitse ostaa liian voimakkaita kiinnittimiä.

Valitse mallit, joissa on irrotettavat jalat ja kyky kiinnittää ne seinään.

Lattiamalleissa ne on varustettu lattialle sijoitettavalla jalalla / pyörillä. Konvektiolämmittimet voivat toimia pysyvänä laitteena tai apuna. Kun asetat sen toiseen tai toiseen huoneeseen, voit säätää lämmitysvyöhykettä nopeasti. Esimerkiksi, jos huone menee syvälle rakennukseen, voit sijoittaa konvektorin kauko-pisteeseen, jotta ilman tasaisin lämmitys voidaan suorittaa.

Useimmissa tapauksissa sähkökäyttöiset konvektorit ovat yleisiä - On parasta valita seinämalleja, joissa on täydet jalat lattiaan asennettavaksi. Tämä järjestelmä poistaa nopeasti lämmittimen seinältä ja asentaa sen haluamaasi kohtaan huoneeseen. Lisäksi lähes kaikki lattiaan asennettavat laitteet ovat irrotettavia jalkoja - tämän ansiosta ne muuttuvat välittömästi seinäkuvioiksi.

Sähkövastukset on varustettu kiinteillä koteloilla, joissa on pistorasiat. Tapausten suunnittelu voi olla yksinkertaista tai ilmeistä. Vapauttamalla sähkökäyttöisiä konvektoreita valmistajat yrittävät antaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa kaikenlaisia ​​laitteita. Tämän ansiosta markkinoilla ilmestyvät seuraavat:

 • Sähkökäyttöiset konvektorit, joilla on erityinen rungon muoto;
 • Laitteet, joilla on epätavallinen väri;
 • Sähkölämmittimet sisustustarvikkeineen.

Lasi-konvektorit näyttävät hyvältä sisäpuolelta.

Parhaat mallit näyttävät edestä karkaistulta lasilta. Itse lasi voi olla musta, valkoinen, harmaa, väri ja peili. Usein piirretään piirustuksia tai abstrakteja.

Suunnittelu sähkökäyttöiset konvektorit soveltuvat parhaiten hyvään korjaukseen. Ne voidaan asentaa sekä ikkunoiden että kuurojen seinien viereen, jotka kuluttajat pitävät erinomaisesta ulkonäöstä. Joissakin malleissa on huomattavasti erilainen arvo, mutta tämä on tyypillistä kaikille, jotka eivät ole yleisimpiä laitteita.

Lämmittimet näyttävät parhaiten huoneissa. Ne toimivat lasilevyllä, jonka sisällä on johtava geeli tai johtava ruiskutus. Nämä laitteet ovat melko kalliita, mutta ne näyttävät hienolta. Joitakin muunnelmia tehdään peililasin perusteella, mikä johtaa yhdistettyihin laitteisiin - ne yhdistävät lämmityslaitteet ja kylpyhuonepeilit.

Tarkastellaan nyt lisätoimintoja, joita voi esiintyä sähkökattiloissa. Ja ne ovat useimmiten valtuutettuja malleja, joissa on elektroninen ohjaus. Esitä ne luettelon muodossa:

Kauko-ohjain on erinomainen lisä standardin konvektiolämmittimeen.

 • Jäätymisenesto - tekniikka ylläpitää lämpötilaa +5 astetta, mikä estää rakennusten jäätymisen. Toiminto on merkityksellinen maanrakennusten ja huviloiden omistajille, joissa asuinpaikka on vasta viikonloppuisin. Käyttäjät eivät siis voi huolestua talon täydellisestä jäädytyksestä ja tarpeettoman suuresta sähkönkulutuksesta.
 • Ohjelman työ on mielenkiintoinen toiminto, jonka avulla voit asettaa käyttötilat tunnilla. Esimerkiksi yöllä lämpötila voi laskea nousemaan taas aamulla. On myös mahdollista määrittää muita toimintatiloja;
 • Ajastin - sähkökattilat kytketään päälle ja pois ajastimella. Tämän toiminnon laitteet sopivat parhaiten niille, jotka työskentelevät päivän aikana;
 • Kauko-ohjain - varustettu kauko-ohjaimilla varustetuilla lämmittimillä, joiden avulla voit säätää lämpötilaa suoraan sohvalta.
 • Tee orjana ja johtava laite - toiminto on hyödyllinen, kun on tarpeen toteuttaa monimutkainen lämpötilan säätö tiloissa. Tässä tapauksessa käytetään vain yhtä ohjauslohkoa ja muut toimivat niiden asettamissa toimintatiloissa;
 • Ilmankosteus on erinomainen vaihtoehto. Jos välität terveydestänne, on parasta tarkastella laitteistoa tarkemmin tämän toiminnon avulla. Kostutusmoduuli tekee huoneiden ilmasta terveellisemmän;
 • Bluetooth-ohjaus on toinen vaihtoehto tekniikan kaukosäätimelle tablet-laitteelta tai älypuhelimelta. Epätoivoinen funktio, ja on epätodennäköistä, että se on parempi kuin klassinen kaukosäädin;
 • Ilman ionisointi on yksi hyödyllisimmistä vaihtoehdoista. Suosittelemme tällaisia ​​lämmittimiä niille, jotka huolehtivat terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Jos tunnet hajoamisen ja heikkouden, on parasta asentaa huoneeseen ainakin yksi tällainen laite.

Lisätoimintojen saatavuus on parempi, että käytät kätevästi lämmityslaitteiden hallintaa ja käyttöä. Yksinkertainen laite on parempi kuin sen luotettavuus ja luotettavuus.

Nyt katsotaan, mitä yritys valita konvektorin. Myyntiin sähkölämmittimet useilta valmistajilta. Ja ymmärtää, että kaikki tämä on parempi - ei ole helppo tehtävä. Antakaamme neuvo - Mikä parasta, että neuvosto on jo todennut omistajat näiden yksiköiden. Siksi suosittelemme, että olet huolellisesti lukenut arvosteluja ja selvitykset. Omalta ehdotamme seuraavilta valmistajilta:

Konvektorit yhtiö Ball on erittäin suosittu maassamme.

 • Ballu - valmistaja toimittaa markkinoille valtavasti sähkö kiertoilmalämmittimet. Alue sisältää sekä yksinkertaisia ​​laitteita, ja suunnittelun. Niiden paksuus vaihtelee 500-2000 wattia. Erinomaiset tekniset ominaisuudet, laadukasta palvelua, turvallisuutta ja käytettävyyttä sisäänrakennettu suojausjärjestelmät - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet näiden sähkökiukaat. Rohkaisi myös niiden kohtuulliseen hintaan;
 • NOIROT - tämä yritys tuottaa erittäin luotettavia sähkökiukaat. Parempi kuin niitä on vaikea löytää. Täällä nautimme vaikuttava toiminnallisuus, kestävä lämmitys elementit, luotettavaa suojaa moduuleja ja paljon muuta. Suurin haittapuoli Noirot tuotteet on sen liioiteltua;
 • Electrolux - toimittaa markkinoille useita sähköisiä konvektoreita hinnoilla hieman keskimääräistä. Tämä tuotemerkki on paras, että hän on tunnettu monille kuluttajille. Hän on italialainen - Italiassa pystyvät tekemään hyvää tekniikkaa. Valikoima lämmittimiä on erittäin suuri - on runsaasti valita parempi malli;
 • Timberk - Hyvä sähkölämmittimet tunnetusta tuotemerkki. Yhtiö tuottaa valtavan määrän malleja, jotka vaikuttavat kuluttajien mielissä vaikuttava monimuotoisuutta. Osuuksien hinnoista ovat hyvin edullinen valikoima. Emme voi sanoa, että he ovat jonkin verran parempi kuin laitteet muista vastaavista merkkejä, mutta voimme ylistää heitä suunnittelu;
 • Neoclima - valmistaja tuottaa sähkölämmitin kapasiteetti 0,5-2,5 kW. Laitteet eroaa hillitty muotoilu ja hyvä rakentaa laatua. Hintaluokassa - suurin käytettävissä jokaiselle käyttäjälle.

Lisäksi myynnissä on monia muita konvektorin lämmittimet lämmittää talosi on arvoinen, mutta luettelemalla ne veisi liikaa aikaa.

Arvostelu lämmittimet Luotettavuus

Lopuksi olemme koonneet teille luokitus sähkö kiertoilmalämmittimet luotettavuutta. Emme voi sanoa, että se on parasta keskittyä häntä avioliittoon ja epäonnistuneita mallin yleinen kaikissa tuotemerkkejä. Mutta se antaa hyödyllistä tietoa osa valintaprosessia tekniikkaa.

Laitteet Electrolux ovat korkealaatuisia.

Ensinnäkin olisi tunnettujen tuotemerkkien tuotteita Electrolux - sillä on korkea rakentaa laatua, ja tämä ansaitsee myönteisen arvion kuluttajien. Ja se on aivan totta, kun otetaan huomioon laaja levinneisyys tämän merkin Venäjän alueella. Yhdessä joukko niitä laitamme Noirot lämmittimet - ne ovat melko kalliita, mutta erittäin luotettava.

Meidän luokitus laski sähkökiukaat THERMOR ja Stiebel. Ne ovat hyvä luotettavuus ja ovat suosittuja kotitalouksille. Heidän jälkeensä, laitamme tuotteet Royal Clima ja Hyundai - tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tuottavat kestäviä ja kehittynyttä teknologiaa.

Myös ranking sisältää sähköinen Virtauslämmitin Nobo - olisi parempi, jos olet varmasti kääntää huomiota näihin laitteisiin. Ne on helppo hallita ja antaa kestävä vastukset. Yhtiö tuottaa myös lasi malli, tunnettu siitä, että erittäin suuri luotettavuus.

1