DRAWER altaan alta kylpyhuoneessa

Making kaapit altaan alta käsillään

Kaappi altaan alta käsillään voidaan suunnitella ja tehdä melkein mitä tahansa amatööri mestari. Jotta itse, se vie jonkin verran vaivaa ja tarvittavat materiaalit. Saatavuus insinööritaitoa ja luovuus ovat tervetulleita.

Joten, ennen kuin selvittää, miten tehdä kaapin alla pesuallas kätensä, pitäisi ymmärtää, että tämä edellyttää. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse ostaa doroguschy myymälän version. Tällainen huonekalu, tehty omin käsin, ei ole ainoastaan ​​tyylikäs Lisäksi kylpyhuone, mutta myös paikka varastointiin erilaisia ​​yksityiskohtia: pesuaine, sienet ja muita asioita.

Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • Lastulevy;
 • silmukka;
 • lasi;
 • kulmat huonekaluja;
 • ruuvi;
 • kitti seos;
 • pohjamaali koostumus;
 • lakka;
 • vannesahan;
 • kaksipuolinen teippi;
 • ruuvimeisseli;
 • hiekkapaperi;
 • kuusikulmio;
 • harjalla;
 • kynä;
 • lastalla;
 • leikkuri lasi;
 • hiekka;
 • porat;
 • mittanauha;
 • tahko;
 • suojakäsineitä.

Jotta kaappi altaan alta kylpyhuoneessa, meidän on ensin määriteltävä sen mitat.

 1. Tehdä tämän, mitata koko pesun. Sitten määritellään korkeutta altaan lattialle. Lisäksi on tarpeen tehdä luonnos tulevaisuuden tuote- ja määrittää sen koon ja komponentteja.

Sen jälkeen tuote kokoonpano altaan alta kylpyhuoneessa käsillään, voit aloittaa käsittelyn valmiin rakenteen. Hän tarvitsee antaa pehmeyttä. Tätä varten sinun täytyy varastoida kitti, joka on sovellettava lastulevystä. Koostumuksen tulisi huolellisesti tasoitetaan lastalla.

On välttämätöntä antaa aikaa liuoksen kuivua kokonaan, se voidaan poshkurit. Sitten, pintakerros olisi sovellettava aluketta. Ohuempi se on, sen parempi. Kun se kuivuu, olet valmis maalata.

1

Tätä varten se on parempi käyttää erityistä kiinteytymistä lakka. Se on huolellisesti levitetään valmiin pinnan siveltimellä kaksi kerrosta. Kun tuote on täysin kuiva, voit siirtyä sen välittömässä ympäristössä.

Voit yöpöytä näytti esteettisesti miellyttävä, on suositeltavaa, että oven lasista. Tehdä tämän, merkitä materiaalia ja leikata haluttuun muotoon. Antaa tuotteelle Haze on välttämätöntä kaataa sitä hieman hiekkaa, ja laittoi pallon päälle toinen lasi, huolellisesti jauhaa, ennen kostutettu.

Vähitellen lisätä hiekan määrä on niin kauan kuin suunnittelun pinta ei hankkia haluttuja ominaisuuksia. Välttää pitkä odotus, voit käyttää erityistä jauhamisvälinettä. Viimeinen vaihe on asentaa oven.

Toinen valmistusmenetelmä jalustat

Kaappi altaan alta kylpyhuoneessa voidaan suunnitella eri tavalla, käyttäen säleet ja levyt. Näitä tarkoituksia varten tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

Ensimmäisessä vaiheessa on tarpeen määrittää järjestyksen, mikä korkeus ja leveys tuote on, jos se on tarpeen aloittaa kuorikokoa. Tämän jälkeen pohjan leikkaus ja haluttu koko oven.

Sitten levyt on vahvistettu seiniä, jotka on sidottu yhteen tangoilla ja ruuvit. Tällaisen tuotteen pesuallas oli kätevä käyttää, on aiheellista leikata hyllyt hänelle. Ne asennetaan päälle erityinen välilevyt, jotka on kiinnitetty seiniin ruuveilla.

Upota kaappi kestää monta vuotta, on suositeltavaa maalata. Mutta ennen kuin teet, että se täytyy kyllästetty erityinen yhdiste. Voit siirtyä pintalakkana useita kerroksia.

Ennen kuin aloitat, sinun pitäisi määrittää materiaalien valintaan. Ei ole tarpeen ottaa vain lastulevy tai hallitus, voit käyttää vaneria tai kuitulevyä.

 • Koska kiinnityselementit sijasta ruuveja tai nauloja ruuvien voidaan käyttää.
 • Että tuote sopii täydellisesti mittoihin kuoren, kannattaa käyttää tasoa, jotka auttavat hallitsemaan vaakamuoto. Päällyste voidaan tehdä paitsi maaleja, vaan myös soveltaa maalilla. Tästä tuotteen laatu ei kärsi. Värin valinnalla pitäisi luottaa omaan makuun.
 • Sen sijaan, että harjat voit käyttää suihkepullossa. Tämä helpottaa työtä. On suositeltavaa aloittaa nieluja ja juoksuttaa koon. Niiden pitäisi olla kiinteä osa valmistettuja tuotteita. Tämä sisustuselementti kestää useita vuosia.
 • Hyvä kyllästää DSP piitä, jotta estetään negatiivisen vaikutuksen kosteutta, koska pesuallas sijaitsee suunnitteluun, ja vesipisarat putoavat tuotteen pintaan.

Siten läsnäolo tiettyjä taitoja alla allaskaappi omin käsin voidaan suunnitella ja rakennettu vain muutaman tunnin.

Valitsemalla kaappi (Moidodyr) altaan alta: vivahteita valinta

Kaappi altaan alta kylpyhuoneessa - olennainen osa kaikkea moderni kylpyhuone. Tämä ei ole vain käytännöllinen ja toimiva huonekalut osa, jonka avulla voit tallentaa henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita ja kylpy tarvikkeet, vaan myös muodikas suunnittelija lisälaite että sisustamisessa kylpyhuoneen.

Kaappi altaan alta: hyödyt

Tosiasia on, että kylpyhuoneet kodeissa ja huoneistoissa on hyvin vaatimaton koko, mikä vaikeuttaa valintaprosessiin attribuutteja ja huonekaluja. Paras vaihtoehto pieniin kylpyhuoneisiin olisi kaappi hyllyillä ja varastointi järjestelmän vetolaatikot, joka on erittäin mukava pitää pieniä esineitä ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita.

Mutta sen jälkeen, voit luetella useita etuja:

 • kaappi voit säästää arvokasta lattiapinta samaan toiminnalliset tilankäytön altaan alla;
 • kaappiin, voit piilottaa ruma LVI viestintä;
 • valmistuksessa pollarit käytetyt materiaalit kestävät kosteutta, joka takaa pitkän aikavälin Tuotteen käytön;
 • Se on sisustuselementti sisustus.

Valmistajat tarjoavat valtava valikoima tuotteita, joten valitse sopiva sisustustyyli kylpyhuoneet ja valintasi ei ole vaikeaa. On aina mahdollista tilata yksittäisiä tuotteita mukaan kokosi jos ei löydy sopivaa kaupassa.

Neuvoston. Tilava kylpyhuone on tarkoituksenmukaista sijoittaa kaksi peukkua. Yksi asennettu kiinteästi altaan alla, ja kaappi pyörillä laittaa missä tahansa ja liikkua puhdistuksen aikana.

Ehkä kaikki puutteet peukalot koskettavat aineet, josta ne on tehty:

 • keramiikka käytännöllinen ja helppo puhdistaa, mutta murtuu törmäyksessä;
 • Marmori on hyvin kaunis, mutta ei kestä ulkonäkö paikoista, lisäksi teiden ja altis haketus;
 • polymeerit altis ulkonäön naarmuja.

Mieluummin mallien jalat - ne säästävät osa tuotetta kosteudelta ja on helppo vaihtaa tarvittaessa. Kaappi ja huonekalut puusta on paljon turvallisempaa kuin lastulevy ja MDF kuitenkin hinta ei ole kaikkien saatavilla.

Moidodyr kutsutaan kalusteiden kaapista (lattia, takavarikosta ja pyörillä), kivi pesuallas ja peili. Kaikki tämä on suunniteltu yksi tyyli, tehty samasta materiaalista, ja yhdistettynä väri.

Reunakivet Moidodir eroa ainoastaan ​​mittoja, vaan myös sisäistä sisältöä. Ovet voidaan klassikko keinu ja liukuva, mutta on olemassa malleja, jotka koostuvat ainoastaan ​​laatikot. Joissakin malleissa on pyykkikori. Poiminta malli kaappi altaan alta, muista huomioida suunnittelun piirteet johdotus veden ja viemäriputket.

Luokittelu menetelmästä asennus jalustoja

 1. riipus sopivia huoneita kaiken kokoisille yrityksille. Valitse kaappi oikeassa suhteessa kylpyhuoneet, joten se ei näytä paljon vähän tai päinvastoin, se on hyvin hankalaa. Vuonna kivi sokkeli tai ilman jalkoja, mikä helpottaa hygieenisesti puhdistaa lattian ja seinän altaan alta. Kotelo on ripustettu jalustat vahvistettu rakenne ja kiinteiden kiinnikkeiden seinäpintaan. Seinään, joka asennetaan kaappiin pitäisi olla pääomaa, voi tukea tuotteen painosta.

valmistusmateriaalit ja kaapit työtasot

Kaappi altaan alta kylpyhuoneessa voidaan myydä täydellisenä pesuallas ja ilman sitä. On olemassa useita yhdistelmiä:

 1. Kaappi kylpyhuoneen pesuallas ja ole kontakteja. Kuori on asennettu päälle.
 2. Rahtikirja pesuallas on asennettu päälle kuin työtaso.
 3. Sisäänrakennettu viemärikaivon merkitsee työtason pesualtaan alla kulhoon.

Useimmissa tapauksissa materiaalin valmistamiseksi Moidodir on laminoitu lastulevy, MDF: stä tai näiden yhdistelmistä: runko on tehty lastulevystä ja MDF ovi, päät suojata PVC-profiili. Sitä käytetään ja puu. Kaikki nämä materiaalit käsitellään erityisiä yhdisteitä antamaan vedenkestävyys ja laskuri vääristymiä, koska kylpyhuoneessa kosteus on suuri. Kotelo jalustat voidaan turvalasia, ruostumatonta terästä tai muovia.

Pöytälevy voidaan valmistaa kiillotettu marmori, lasi, graniitti, Onyx, puu, valetut polymeeri, kvartsiittia tai keramiikka.

valettu polymeeri Sen avulla voidaan tehdä makeispatukat kun pesuallas ja työtaso yhdistetty yhdeksi rakenteeksi. On enemmän parempi polymeeri, joka perustuu akryylihartsit - duralumiinen. Tämä Pöydässä kaksi kertaa halvempaa kuin luonnonkiveä ja paljon kevyempi. Se on kestävä, ympäristöystävällinen ja kestävyys esiintyminen muotit.

marmori Se näyttää ylellinen ja voivat olla erivärisiä. Lohkosta marmoria jyrsijä voi leikata yhdestä työtaso ja pesuallas. Kustannukset tämä tuote on melko korkea. graniitti halvempia marmori, myös materiaalin ainutlaatuinen rakenne ja väri. Edut graniitti ja marmori niiden lujuus, nämä materiaalit eivät pelkää lämpötilan ja kosteuden, ultraviolettisäteilyn ja helppo käyttää.

lasi työtasot karkaistua lasia, kestettävä raskaita kuormia. Ne ovat helppohoitoisia, ei ime hajuja ja kestävät sieni kokoonpanoissa. kvartsi agglomeraatti Se on rikas väritys, kuumuutta kestävä, vahva ja luja, ja stabiileja happoja.

Miten valita kalusteet kylpyhuoneeseen: Video

 • Valitse sopiva ovi kylpyhuone ja wc
 • Saniteettikalusteet wc: mielenkiintoisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja
 • Pesualtaiden toiminnalliset ominaisuudet, joissa on kylpyhuoneen ripustettu kaappi
 • Liukuovien lasiovien asennus kylpyhuoneessa ja wc: ssä

Viisi vuotta sitten he ostivat samanlaisen sarjan kylpyhuoneessa: jalusta jalkojen alta pesualtaan ja kaappiin jalat. Tämä huonekalut on erittäin tarpeellinen kylpyhuoneessa. Kaikki mitä tarvitset ei ole minkäänlaista tuoleja tai pesukone, ja se on laadittava hyllyillä kaapin ja kaapin. Ainoa asia, joka meidän kohtaavat tämän hoidetaan huonosti huonekaluja liiallinen kosteus, kuten kirjoitettu artikkeli, (lainaus) "erityinen rakenteet antamaan vesitiiviyden ja laskuri vääristymät." Jonkin ajan kuluttua tämä kiiltävä paneeli meni juuri pois. Yritettiin liittää, mutta luultavasti väärä liima valittiin, mitään ei tapahtunut. Me soitat päällikkö ja annamme huonekalut korjaustöille, anna uusi kiiltävä pinnoitus toimitettavaksi. Huonekalut itsessään ei ole turvonnut, tukeva, jalat ovat kokonaisia, joten päästä eroon siitä jotenkin pahoillani.

Kylpytyn altaan altaan reunakivi: yleiskatsaus suosituista peukalajiyypeistä + oppii valitsemaan oikean

Kauan poissa ovat ne ajat, jolloin kylpyhuonejärjestelyä rajoitettiin vain joukko tarpeellisia saniteettilaitteita ja peiliä. Nykyään markkinat tarjoavat valtavan valikoiman toimivaa kylpyhuonekalua.

Yksi tämän luettelon avainasemista on kylpyammeen altaan altaan reunakivi, jonka avulla voit onnistuneesti koristella huonoja vesiputkia ja maksimoida kotitalouksien tarvitseman viisauden järkeistämisen.

Millaisia ​​mallien vaihtoehtoja modernit valmistajat tarjoavat ja kuinka oikein valita uppoavan altaan vieressä? Tarkastellaan tarkemmin

Moderni kylpyhuonekaappi on välttämätön kohta. Hänen valintansa pitäisi lähestyä vastuullisesti. Kaappi, jossa on pesuallas, on suunniteltu ensisijaisesti käytännön toimintaan.

Sen hyllyissä on kätevää varastoida kotitalouskemikaaleja ja hygieniatuotteita - kaikki ne putket, pullot ja pullot, joita ilman vesihuoltojen puhdistusta ja vastaanottoa ei voi tehdä.

Minimaalinen tilanne, reunusjyrsin pystyy mukautumaan erilaisiin esineisiin, jotka ovat julkisesti hallitsevasti yksinkertaisesti kammattu huoneen tilaa.

Jäykisteen muotoilu määräytyy suurelta osin kuorisuunnittelun mukaan, joka voi olla yksi kolmesta tyypistä:

 • Se on rakennettu pöydälle ja se muodostaa yhden rakenteen sen kanssa;
 • Laite on asennettu vastaavien mittojen pinnan yläpuolelle;
 • ulkoneva rakenne, jonka reunat ulottuvat kaapin yläpuolelle;

Jokainen vaihtoehto on hyvä omalla tavallaan. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että on tärkeää keskittyä paitsi esteettiseen parametriin myös asennuspaikan sijaintiin.

Esimerkiksi kulhon, joka torni yli työtaso on sopivampi katsoa huoneessa on suuri alue, kun pieni kylpyhuone se näyttää hieman hankalaa.

Jos et ole valmis viettämään aikaa pyyhkimällä työtasoa joka päivä, valitse kaappeja, joissa on sisäänrakennettu pesuallas.

Perusteet valuma-altaan valinnalle altaan alla

Yksityisten ja monen huoneiston rakennuksen kylpyhuoneet vaihtelevat suunnittelun ja koon mukaan. Tämän ansiosta huonekalunvalmistajat tarjoavat erilaisia ​​peukalon malleja, jotka sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Valmistusmateriaali ja tarvikkeet

Kylpyhuonehuonekalujen valmistuksessa käytettäviin materiaaleihin valmistajat tekevät erityisiä vaatimuksia.

Loppujen lopuksi ne toimivat täydentämään huoneen sisustusta, jolle on ominaista korkea kosteus ja usein lämpötilan vaihtelut. Ja reunakivet eivät ole poikkeus. Heidän on:

 • vastustaa höyryn ja veden vaikutuksia;
 • vahvuus satunnaisiin mekaanisiin vaikutuksiin;
 • ei alttiutta muotille ja korroosiolle;
 • kestävyys muodonmuutoksesta huolimatta käyttöiästä.

Tätä varten käytetään useammin: MDF, polymeerit, laminoidut lastulevyt, lasi, puu, metalli. Puulastuista valmistetut reunakivet ovat halvempia hintaluokkia.

Huonekalut luonnollisesta puusta aiheuttavat luonnollisesti enemmän kustannuksia. Se ei ole tehty kiinteästä massasta, vaan useista puristetuista kerroksista. Pintakerros peitetään kosteudenkestävällä kyllästyksellä.

Mutta vaikka tämä hoito, pitkällä altistuksella kosteudelle, puu voi deformoitua ajan myötä. Siksi puuhuonekalut on parempi valita tilojen tilojen järjestämiseksi, joissa on hyvä ilmanvaihto.

Tuotetta valittaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota yläkansiin, jonka rooli voi toimia:

Kestävästä lasista valmistettu laite voi olla hyvin erilainen muotoilu ja värien toteutus.

Nykyään suosioarvot johtavat himmeä lasia, jota täydentävät kromattujen metallien elementit. Lasista ja metallista valmistetut kalusteet ovat vähemmän alttiita vedelle.

Mutta ne ovat paljon kalliimpia. Kaikilla valmistajilla ei ole tällaisia ​​kokoonpanoja.

Vastuulliset valmistajat kiinnittävät erityistä huomiota laitteiden laatuun. Luotettavuus ja kestävyys ovat kromattua metallia olevat liittimet.

Muovituotteet kullalla tai hopealla ruiskuttamalla menettävät valintansa muutaman viikon aktiivisen toiminnan jälkeen.

Usein modernissa talossa olevat kylpyhuoneet eivät eroa suurilla alueilla. Ja niin meidän on etsittävä yleisiä ratkaisuja, joiden avulla pystymme menestyksekkäästi käyttämään jokaista senttimetriä varattua tilaa.

Suosituimmat mallit ovat koot 50-55 cm ja 80-90 cm.

Parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi sinun on ensin tehtävä mittaukset asennuksen sijainnista. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen laskea etukäteen vesijohtoputkien tuoton taso ja yhteys jätevesijärjestelmään.

Ei ole yhtä tärkeää lattian tyyppi. Niinpä kylpyhuoneissa, joissa on lämmin lattiajärjestelmä, on parempi valita jalkojen jalustat.

Tällainen suunnitteluratkaisu estää pinnan ylikuumenemisen, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Keskeinen malli voi olla myös hyvä ratkaisu. Se näyttää kompakti ja siisti, mutta samalla kirjaimellisesti kääntää huomaamattoman kulman monitoimiseen rakenteeseen.

Helppokäyttöinen on pienikokoinen kaappi. Rullien muotoilu voidaan helposti siirtää huoneen ympärille tarvittaessa, mikä muuttaa sijainnin sijaintia.

Tämän mallin ainoa haittapuoli on kyvyttömyys asentaa upotettu kuori, koska viestintäjärjestelmät voidaan asentaa pysyvästi vain yhteen paikkaan.

Tänään valmistajat tarjoavat kolme versiota peukaloihin pesualtaalle, jotka asennusmenetelmästä riippuen ovat:

Jousitustyyppiset rakenteet eivät tarjoa jalustan kannatusta, minkä vuoksi tilan visuaalisen laajennuksen vaikutus on mahdollinen.

Suspensoidut rakenteet voivat tehdä sisustuksesta nykyaikaisempia ja tehokkaampia.

Koska ei ole suoraa yhteyttä lattiaan huonekalujen ripustettu toteutus, linnut lattialla ja tulvat eivät ole kauheita.

Suspendoidut reunakivet - todellinen pelastus ja siinä tapauksessa, että ne sijoitetaan lattian pitkin, ei salli perinteisten mallien asentamista jalkoihin. Ne voidaan ripustaa haluttuun korkeuteen.

Jäykistettyjen rakenteiden ainoa haitta on asennuksen monimutkaisuus. Tämäntyyppisen rakenteen asennus asettaa suuria vaatimuksia seinän lujuudelle.

Kaikki seinät eivät pysty kestämään kaappien kokonaispainoa pesualtaan, mukaan lukien täyttö.

Jalkojen jalustat ovat käteviä, koska ne on helppo asentaa niille varattuun tilaan. Niitä on helppo hoitaa ja puhdistaa niiden alla kerääntynyt lika.

Jalustan ja lattian välinen rako luo suotuisat olosuhteet parempaan ilmankiertoon, mikä varmistaa huonekalujen tuuletuksen.

Jos kyseessä on merkityksetön tulva, enimmäismäärä, joka kärsii tällaisesta rakenteesta, on jalat. Ja on melko helppo löytää ne markkinoilla, eikä niitä ole vaikea korvata.

Mestareiden on suositeltavaa tarjota lisäkiinnitys seinään rakenteen luotettavuuden lisäämiseksi ja huonekalujen käytön yleisen turvallisuuden parantamiseksi.

Jalkojen sileiden pintojen suojaamiseksi nämä jalustat on varustettu erityisillä silikonisuojilla.

Lattiaosastojen suurin etu on niiden kyky kestää raskasta kuormitusta, jota ei voida sanoa ripustustekniikoille.

Jalustan jalustat ovat erittäin yksinkertaisia ​​asentaa. Riittää vain koota laatikko ja varmistaa rakenteen vakaa asema.

Mutta tässä yksinkertaisuudessa on myös tärkeä saalis. Tiiviisti kosketuksissa lattiapinnoitteeseen veden kanssa, joka on kylpyhuoneessa, on yksinkertaisesti väistämätön, huononee.

Älä ole erityisen houkutteleva materiaalin, erityisesti MDF: n tai lastulevyn, erittäin kosteuden kestävyyden vuoksi. Yksikään niistä ei pysty kestämään veden testejä joka päivä. Tietenkin tämä ei ole kysymys useiden viikkojen ajan.

Se on noin kaksi tai kolme vuotta - ajanjakso, jolloin kaikki valmistajan takuut ovat jo ohi ja sinun on päivitettävä huonekalut itse.

Lattia-asennusrakenne häiritsee ohjattavuutta vesitoimenpiteiden aikana ja laatikoiden kääntöovet vaativat myös lisää tilaa.

Tuotettu moderni valmistajat kaappien altaan alta kylpyamme ovat hyvin vaihtelevia, niin että siellä on ongelmia valita mallin, joka vastaisi koko huoneen ja samalla sekoitus harmonisesti tyyli ja värimaailma.

Useimmin nämä jalustat suoritetaan vaalealla värivalikoimalla: valkoinen, kerma, sininen, salaattisävyt.

Jalustan pintamallin muotoilu voi olla matta tai kiiltävä ja sitä täydennetään piirustuksilla, veistämällä ja kaiverruksella.

Erilaisten epätavallisten suunnitteluratkaisujen fanien joukossa on suosittuja huonekaluja, jotka eivät ole pelkästään perinteisiä suorakulmaisia ​​muotoja vaan myös pyöreitä, soikeita ja säteen julkisivuja.

Tyylikkäät fanit valitsevat usein tyylikkäitä malleja jaloilla, jotka on koristeltu lasimaalauksilla.

Puiset kaapit sopivat erinomaisesti maalaistyyliin tai Provencean sisustettuihin kylpyhuoneisiin.

Jos kylpyhuoneen muotoilu näyttää perinteistä eurooppalaista tyyliä, se sopii erinomaisesti kynäkoteloon tai vanhaan tyyliin.

Tyylikkään vanhentuneen tyyppisen tuotteen taustalla olevat tyylikkäät kalusteet korostavat sisätilojen ylellisyyttä.

Visuaalisesti painottomat, läpinäkyvät lasivalaisimet, joissa on metallisia elementtejä, täydentävät huipputekniikan modernia tyyliä.

Mitä kannattaa harkita, kun valitaan kuristimen täyttö

Laatikot, hyllyt, kompaktit pyykkikorit - kaikki tämä estää tilaa huonetilaan, joka on suunniteltu lepäämään ja veden käsittelyyn.

Kun sisäpuolisen täytön mahdollisuuksilla on enemmän reunakiviä, vähemmän tarvittavia, mutta häiritseviä vihjeitä on näkyvissä.

Suunnittelussa mukana olevien ovien määrä riippuu suoraan kaapin koosta:

 • mitat 30-40 cm - yhdellä ovella;
 • 60-80 cm: n verhokiven kokoisena - kaksi ovea.

Yleisimpiä vaihtoehtoja on kaksiovinen verhokivi. Se on kompakti ja tilava.

Toiminnan yksinkertaisuuden parantamiseksi suunnittelijat toimittavat reunakivet kaikenlaisilla "gadgeteilla" - hyllyillä ja kätevillä kiskoilla, joiden sijainti määräytyy viestintäjärjestelmien tarjonnan sijainnin mukaan.

Sisusrakenteinen pyykkikorin reunakivet sopivat pieneen kylpyhuoneeseen. Pienikokoinen, mutta varsin tilava muotoilu auttaa ratkaisemaan likaisen pyykin säilyttämisen ongelman.

Joka valita kuution altaan alla, se riippuu sinusta: onko se socle tai saranoitu rakenne. Tärkeintä on, että sen pitäisi olla kätevä ja käytännöllinen.

Menestyksekäs ostos tarjoaa mukavasti vesitoimintojen vastaanottoa ja nauti ihastelemalla jalustan epätavanomaista muotoilua harmonisesti sopivaksi kylpyhuoneen sisätilaan.

© 2015-2018 Kaikki oikeudet pidätetään

Internet-portaali korjauksesta ja kylpyhuoneen suunnittelusta

1