Dracaena kukka, joka tuo kotiin

Homeland Dracaena ja mitä se tuo taloon

Miniature palmu kukkaruukun koristelu kodin tai toimiston - ei mitään, mutta Dracaena. Tämä kukka on koti etelään ja ei ole kuin toiset - jopa jäykkä runko, pitkä ja kapea vihreät lehdet roikkuu kruunut kasvit voivat saavuttaa 50 cm.

Kukinta on tunnettu siitä, että ulkonäkö valkoisia kukkia ja pieni koko voi tuoda sokeripitoisia haju. Mutta kotona, tämä ilmiö on hyvin harvinainen.

Historia ja syntymäpaikka kasvin alkuperästä

Dracaena tai puu onnen tullut kukka viljelijöille Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Missä tarkalleen? Dracaena pidetään syntyi Kanariansaarilla. Tarkkoja alkuperämaa on tuntematon.

Yleisesti uskotaan, että aluksi, tämä kasvi perheen parsaa tuotiin Kongosta tai Kamerunin metsiä. Perustuu lajien Dracaena, ja paikoissa, joissa ne kasvavat, mitat voivat poiketa huomattavasti. Pituus Näiden kasvien vaihtelee 1-20 metriä.

Jos kesä on optimaalinen lämpötila alueella 20-25 astetta, talvella se ei pitäisi alittaa 12 astetta. Koska kuuma Afrikkalainen ilmasto, niin tuttu tehtaallemme, sinun täytyy välttää voimakkaaseen vaihteluun lämpötilan järjestelmissä ja luonnoksia. Muuten, Dracaena uhkaa tuhoutuminen.

Mitä tulee taloon kukka Dracaena

Ennen kuin ostaa talon kasvi, on välttämätöntä tutkia yksityiskohtaisesti sen ominaispiirteet ja ominaisuudet, punnita kaikki "ammattilaiset" ja "haittoja" sen sijainnista talossa. Asiasta kiinnostaa monia ihmisiä, "voitko pitää dratsenu kotiin?" Vastaus on: voit tietysti elegantti kasvi ei aiheuttaa haittaa tai vahinkoa kotiin ja sen asukkaille.

Hyödyllinen jos Dracaena makuuhuoneen talo?

Dracaena ei sisällä myrkyllisiä ja myrkyllisiä aineita, se on täysin turvallista ihmisille ja lemmikkieläimille. Ja vaikka kissa tai koira haluaa maistaa sitä alkuperäkasvissa - mitään pahaa tapahtuu. Dracaena ei tuo haittaa, mutta myös hyödyllinen tulos tässä tapauksessa on turha odottaa. Tässä tapauksessa, älä anna lemmikkisi juhlia kasvin lehtiä. Koska niiden kovuus PET voi tukehtua.

Kova Dracaena lehtiä voi vahingoittaa eläintä

Vuokralaisten asunnon, jossa oli tämä ihana kasvi, jonkin ajan kuluttua tuntuu, miten puhdistaa sisäilmaa.

ihon haavat nopeasti kiristetty, ja ihosairauksien, eikä enää tapahdu. myös Dracaena välitä parantaa oman tuki- ja liikuntaelinten. Ja et huomaa kuinka vähitellen suoristaa ryhtiä ja selkärangan. Ihmiset, jotka kasvavan tänä kasvi vuosia, totesi, että Dracaena positiivinen vaikutus hampaiden terveyteen.

Yhdessä kaikki edut, Dracaena, kuten monet kasvit, sillä on joitakin haittoja. Esimerkiksi se voi aiheuttaa allergisia reaktioita niille ihmisille, jotka ovat eniten alttiita tähän.

Dracaena voi aiheuttaa allergiaa lapsille

Mutta verrattuna kaikki edut, voit helposti välttää negatiivista vaikutusta kasvien ihmiskehoon. Voit tehdä tämän, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Oikea-aikainen hoito ja dratsenu pyyhi lehdet, ei salli pölyttymään pinnalla.
 2. Jos henkilö taipuvainen allergiat, dratsenu pidä hänen sängyn.
 3. rajoittavat pääsyä lemmikit ja pienet lapset pois laitoksesta.
 4. Älä juo dratsenu elintarvikkeena.

Hyötyä tai haittaa ihmisen tuo mukanaan? Sitä tarvitaan makuuhuoneessa?

Monien vuosien Dracaena onnistuneet löytämään paitsi suosiossa ystäville kukkia, mutta myös yhdistää oman "nimi" joukko uskomuksia ja taikauskoa.

Joten, tämä puu on saanut mainetta "onnellinen" kasvi, koska useimmat ihmiset uskovat, että Dracaena tuo kotiin rakkauden ja aineellisen hyvinvoinnin.

 • Miten sanoa esoteerinen: Dracaena puhdistaa aura talossa ja neutraloi negatiivista energiaa.
 • Myönteinen vaikutus psykologinen ilmasto, poistaa ärtynyt ja huonolla tuulella.
 • Se auttaa torjumaan turvattomuutta, jolloin uusia emotionaalista voimaa.
 • Syntymisen ehkäisemiseksi konflikteja perheessä. Ja jos nämä ovat jo tapahtuneet - se auttaa löytämään yhteistä kieltä.
 • Jos olet saanut lahjaksi dratsenu, tiedä tämä: voit pian löytää rakkauden. Lehteen kasvu (nopea, hidas) kohta lisääntymiseen tunteita rakkaan sinulle.
 • Talo, jossa kasvava Dracaena, tuomittu löytää mukavuutta ja harmoniaa.
 • Kukinnan tämä kasvi (joka tapahtuu hyvin harvoin) osoittaa seuraava kehitys materiaalin alalla. Se voi olla mitä tahansa: onnekas arvan, ura lentoon, onnea rahapelit.

Uskotaan, että Dracaena tuo kotiin onnea ja rakkautta

On huonoja enteitä liittyy Dracaena. Joten, jos laitos jostain syystä kuoli talossa, se ennakoi lähestyvää aviopuolison kuoleman.

Miten hoitaa kotona

Dracaena lajikkeet on monia, eli noin 150 lajia. Tämä sisältää sekä huonekasvien ja ulkokäyttöön. Voit arvostaa yleisin ja suosituin tyyppisiä Dracaena kotiin viljelyyn.

 1. Dracaena marginata. Tämä on yleisin asukas huoneistoista ja toimistoissa. Se näyttää palmu, pitkä tanakka runko, ohut pitkulainen lehdet kerätään nippu. Suurin koko, joka voi nousta marginata - 2 metriä, mutta asuinolot annetaan harvoin mahdollisuus vaeltaa niin.
 2. Dracaena Sander, muistuttavat bambusta paikkaa useaan versoja yhteen astiaan. Kiertämällä yläosaa koko koostumuksesta antaa alkuperäisen koriste ulkoasun.
 3. tuoksutraakkipuu joten nimeksi, koska sen makea tuoksu kukkien, jonka kotona on erittäin vaikea kasvaa. Vaikka paksuus tynnyri, se tarvitsee tukea, ja leveys värikkäitä lehtiä voi nousta 10 cm.
 4. Dracaena Deremskaya ominaista Woody runko ja tiheä lehdet. Kasvoivat pituudeltaan, Dracaena nollaa pienempi lehdet, joka voi kasvaa jopa 50 cm. Vuosien paksu ja elastinen jättää Dracaena deremskoy tulee hidas ja roikkuvat. Kukinnan valkoisia kukkia sekä punainen kehys kuuluu erikoinen maku.

Niin että tehdas jatkoi miellyttää sinua vuosia, sinun täytyy tietää säännöt huolehtimaan hänestä. Vakioedellytyksiin kasvien kasvattamiseen asunnossa ovat seuraavat:

 • lämpötilaolosuhteissa
 • kaatamalla
 • rikastamon tai kastiketta
 • valaistus
 • luonnos

Tarjota ikivihreä oikea lämpötila ei ole vaikeaa. 18-22 astetta kesällä katetulla alueelle luodaan luonnollisesti. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä ilmastointilaite. Löytäminen Dracaena parvekkeella ei vaaraa hänen elämänsä.

Luodaan edellytykset mahdollisimman paljon lähestyi kotimaahan Dracaena - subtropics, antaa terveen elämän ja kaunis ulkonäkö kasvi.

Siksi kannattaa aina tarkkailla tasoa huoneen ilmankosteus jossa Dracaena, ja älä unohda kastella.

Dracaena hiomakone luonnossa tropiikissa

Parempi vaihtoehto olisi puolustettava Lehvästöruiskutus vettä. Kuumassa suositellaan runsaasti kastelua talvella tällaisia ​​toimia jätetään vuoksi riski mätänevät juuret kosteassa maaperässä.

Puku lannoitteena universaali tarkoittaa ilman fluoridi. Muuten kasvi kuivuu yksinkertaisesti.

Useimpien Dracaena paras ratkaisu olisi penumbra. Se voidaan sijoittaa on kirkkaassa paikassa. Tässä tapauksessa sinun täytyy varoa suoraa auringonvaloa.

Sillä Dracaena, jotka lehdet ovat kirjava väri, sävy ja osittain varjossa ei sovellu: Lehdet helposti menettää alkuperäisen värin. Valon puute ilmenee hidas kasvin kasvua.

Optimaalinen variantti saadaan haluttu valo - ikkunalaudalle itään tai länteen puolella. Toisaalta tuntuu merkittävä puute tai ylijäämäinen auringonvaloa.

Kaikin mahdollisin tavoin pyrkiä välttämään luonnoksia, jotka voisivat tuhota dratsenu. Mutta lyhytikäisiä valo tuuleta huone se hyödyttää vain.

Dracaena vaalealla ikkunalaudalla länsipuolella

Tauteja ja tuholaisia. Menetelmät käsitellä niitä

Oireet Dracaena:

 • keltaisia ​​lehtiä, joka johtuu usein vettyminen;
 • kuivia lehtiä (Stain, kuivalla tai vanteen) - tulos kasvien kastelua kylmällä vedellä, epätasainen jakautuminen lannoitetta maaperän, mekaanisia vaurioita;
 • abscission lehtiä (Virheellinen transplantaatio, pitkittynyt hoidon puute);
 • lehdet ja juuret rot (Runsaalla vedellä huuhtelun aikana, pieni koko potin, maaperän käyttökelvoton).

Yleisimpiä sairauksien dratsenu enemmistönä seuraavaa:

 1. Alternaria. Ominaista ulkonäkö kelta-ruskeita pilkkuja soikea. Jos aika ei vastaa, paikkoja muuttuu mustaksi, ja ne etenevät sieni, taudinaiheuttaja taudin. Kun vaurio paljasti dratsenu eristää muista rasteniy.Lechenie suoritetaan käyttäen "fundazol" liuosta (1 g per 500 ml vettä). Terapia kestää 4 kertaa kuukauden kuluttua 10 päivän välein.
 2. Fillostiktoz. Dracaena lehdet vaikutti tyydyttyneitä ruskeita pilkkuja. Tehokas keino taudin torjumiseksi tulee Bordeaux-seos (1%-lle), jossa ruiskutus suoritetaan myös välein 10 dney.Horosho fillostiktozom auttaa selviytymään sienitautien "Chorus", "do", "Tercel", "Topsin-M" "strobe". Muista hävittää saastuneet alueet ja kasvien vähentää kastelua.
 3. Geterosporioz. Oireiden ilmaisi lehtiä vaurioita molemmin puolin. Ovat keltaisia ​​pisteitä, rönsyilevän koko arkin alueella, ja mikä sen otmiraniyu.Dannoe tauti näyttää puutteessa kastelun. Kuten muissakin tapauksissa, emme voi tehdä ilman suihkuttamista fungisidit, jotka ovat kuparia tai sinkkiä.
 4. bakterioosia. Uskomattoman salakavala ja vaarallisia tartuntatauteja. Tunnettu siitä, mätää lehdet, varsi päällystetyt haavaumat. Loppuvaiheessa pituudella levyn ulottuu kirkkaan keltainen polosa.Prichiny bakterioosia hajallaan korkea kosteus ja maaperän ravinteiden puute. Tunnistamisessa tämä tauti tulee välittömästi lopettaa ruiskuttamalla kasveja. Valitettavasti dratsenu mistä bakterioosia ole parannuskeinoa, ja ainoa tapa, joka pysyy - tuhota sen.

On monia tapauksia, aiheuttamien sairauksien loistauti organismit, joiden joukossa on tällaisia ​​tuholaisia, kuten:

Thrips voi hyökätä dratsenu jos huoneessa on alhainen kosteus ja kohonnut lämpötila. Tämä ilmenee seuraavasti: päälle lehdet muodostetaan valkoiset täplät, minkä vuoksi lehdet ovat harmaa-ruskea.

Ylempi "ihottumaa" vyöhykkeiden ja vähitellen tarttuu alaosa lehtiä. Ratkaisuna tähän ongelmaan edellyttää hyönteismyrkkyjen käyttö. Spray (kohotti kunnes Dracaena ole täysin elpynyt) Käytä decis, aktellik, Inta-sup ja fitoverm.

Hyönteismyrkky hallita ripsiäisten

Se kattaa lähes koko kasvin varresta lehtiin, ottavat solunestettä. Tämän seurauksena haalistuneita lehdet kuihtuvat ja putoavat. Tässä tilanteessa, apua sienellä saippuavedellä. Dracaena pyyhkimällä se jättää ripottele ne aktellik laimennettiin vedellä (2 ml aine 1 litraan vettä).

Valmis dratsenu voi tuoda tämä hyönteinen, kuten kirvoja. Kärsiä enemmän alaosat lehdet ja versot. Tulos - kellastumista, kiertyminen ja putoavat lehdet. Tämän estämiseksi käytetään decis, fitoverm ja derrisom. Taajuus tietoresursseista riippuu asteesta vaurion Dracaena.

Kirvat lehdille Dracaena

Ulkonäkö valkoinen "puuvilla" aseet dratsenu - merkki miinaajakärpästen. Neutraloimiseksi vahinko, noudattaa yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • poista kaikki nukka vanupuikolla kastettu saippuavettä;
 • pestä dratsenu alla kevyesti vedestä;
 • pyyhi potin ja paikka, jossa se sijaitsi saippualiuoksella;
 • Käytä spray pullo spray saippua-alkoholia olemus.

Siten Dracaena - suosittu ja alkuperäinen huonekasvi, joka sopii sekä omaan ostamalla tai lahjaksi. Dracaena ympäröivät monet merkit, lupaava sen omistaja onnea ja rakkautta. Kasvaa vai ei kasvi - se on sinun. Ja omistajat Dracaena enää täysin nauttia kauneuden ja nirso tämä miniatyyri palmuja.

Q & A: Dracaena

Täältä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin Dracaena. Kysymyksiä hoidosta ja sijoitus, uskomuksia ja taikausko liittyvät Dracaena.

Kysymykset sisällöstä Dracaena talon

Suosittu kysymyksiä sisällöstä Dracaena kotona, merkkejä liittyy se, ja myrkyllisiä kasveja.

Voin pitää dratsenu kotiin, myrkyllisiä vai ei?

Dracaena - aivan vaaraton kasvi. Sen rakenne ei sisällä myrkkyjä tai haitallisia aineita vaarallisia ihmisille. Tämä on turvallinen kasvi ei voi vahingoittaa lapsia tai lemmikkejä, vaikka ne pureskella.

Kissa syö Dracaena, se on haitallista vai ei?

Jotkut koirat, varsinkin kissat rakastavat pureskella dratsenu. Tämä kasvi ei sisällä aineita terveydelle haitallisia lemmikkejä. Älä kuitenkaan anna kissa syö kasvia.

Mitään hyötyä ei tuo tehtaan kissa. Jäykkä jätetään vain voi tukehtua. On parempi ostaa kissan lemmikkieläinten tallentaa itää kaura, joka on erityisesti kasvanut näille eläimille.

Dratsenu kutsutaan puu onnen. Uskotaan, että tämä kasvi tulee maskotti isäntäänsä, ja joskus koko perheensä. Se ei vain suojaa ihmisiä tauti, mutta tuo mukanaan myös talon onni, onnea ja menestystä. Siksi tämä kasvi on erittäin tervetullutta ja pidetään hyvä lahja.

Dracaena Sander katsotaan myös taikakalu kutsutaan bambu onnea. Yhtä lukuun ottamatta kaikki bambu varsi ei suojaa talon pahasta. Siellä pitäisi olla vähintään kolme tulla kauan odotettu onnea ja rauhaa. 4 Mutta älä varsi. Mukaan Kiinan merkkejä numero 4 - epäonninen. On parempi olla 5, 7 tai 9 varret, niin rakastan vaurautta ja hyvinvointia annetaan.

Dratsenu antavat mahdollista ja jopa välttämätöntä. Kiinalaisen perinteen mukaan, häät nuoripari aina antaa onnea 3 varret bambu, että heidän avioliittonsa oli vahva. Ja me Dracaena tunnetaan kasvi, joka houkuttelee vaurautta ja onnea. Siksi on hieno lahja.

Mukaan opetuksia Feng Shui Dracaena talossa on erittäin hyödyllinen kasvi. Se varmasti tuo onnea omistajalle onnea ja vaurautta. Erityisen arvostettuja Dracaena Sander tai bambusta onnellisuutta. Se tuo omistajalleen rakkautta, hyvää huumoria ja pitkäikäisyyttä.

Kiinassa, bambusta on tapana sijoittaa onnen lattialle maljakoita, sisäänkäynnin läheisyydessä taloon. Uskotaan, että laitos osastoilla pois pahat henget. Useat varret on myös tärkeää. Kolme varret antaa onnea, viisi - runsaan seitsemän - terveyteen. Jos laitamme maljakkoon 21 varret - talon tulevat hyvinvointia.

Kysymyksiä hoidosta ja huolto-ongelmat

Suosittu kysymyksiä dratsenu hoitoa, mitä tehdä tapaturmien ja sairauksien sekä lannoittaa ja miten valita potin

Kuinka soveltaa tahna cytokinin dratsenu?

Sytokiinipohjaiselle tahnan ylöspäin lepotilassa silmuja. Käytössä dratsenu sitä voidaan käyttää leikkaamatta yläosien hänen haarukka.

Tahna levitetään uinuvien silmujen käyttämällä hammastikkuja. Pian tämän jälkeen, munuaisesta on uusi paeta. On parempi tehdä tänä keväänä, jotta uusia versoja riitti valoa ja ne vahvistuvat.

Jos kärki Dracaena mursi - että mitään syytä heittää kasvi. Meidän täytyy edelleen huolehtia laitoksen ilman alkuun.

Jonkin ajan kuluttua, anna sen 2 tai 3 uutta paeta, joka lopulta muodostaa kruunu rehevä kasvi. Rikki juuren kärjestä ja saat uuden taimia.

Kuinka monta kertaa voit leikata kärjestä Dracaena vuonna?

Jos leikkaat kärjestä Dracaena kerran lopulta kääntyy kasvi 2-3 versoja, jotka muodostavat rehevän alkuun. Sitten, jolloin saatiin haarautunut kasvi, on mahdollista leikata päältä jälleen. Tämä menettely voidaan suorittaa niin kauan kuin laitos ei heijasta toiveita isäntäänsä.

Miksi Dracaena lehdet putoavat?

Koska laitos reagoi paljon virheitä hoitaa niitä. Jos Dracaena lehdet ovat pudonneet - se voi olla ensimmäinen merkki alkavasta rappeutuminen juuren. Tässä tapauksessa sinun on dratsenu ei vesitetty useita päiviä, sitten kastellaan säästeliäästi.

Mutta tällainen reaktio voi olla luonnoksia ja äkillinen lämpötilan lasku. Siksi ei pitäisi säilyttää lähellä Dracaena ikkunat.

Ohut varsi Dracaena tarkoittaa, että laitos ei ole tarpeeksi valoa. Siksi on venytetty ja heikkenee. Tämä voi tapahtua paitsi kesällä, mutta myös talvella, jos dratsenu hyvin kastellaan ja pidetään huoneen lämpötilassa.

Talvella vaikka taustavalo ohuempi Dracaena, mutta on suositeltavaa pitää alennetussa lämpötilassa, vettä ja niukasti eikä aiheuta.

Dracaena lehtiä voi alkaa kellastua ja kuihtuvat. Tämä voi tapahtua eri syistä, mutta yleisin - maaperän waterlogging. Runsaasti kastelua kasveissa voi johtaa pysähtyminen vettä astiassa, erityisesti jos kuivatuskerros välittää sen huonosti.

Kun nuutuminen lehdet on tarpeen poistaa tehtaan potin, tarkista juuret, tyhjennysaukon ja kuivatuskerros. Joskus on parempi Transplanted kukka uudessa pohjamaali.

Käytössä dratsenu valkoinen kalvo, mitä tehdä?

Jos dratsenu näyttää valkoiselta elokuva - mikä tarkoittaa, että kasvin ratkaistaan ​​miinaajakärpästen tuholaisen. Käytössä dratsenu hän harvoin pesii suuria määriä. Joskus on mahdollista pestä pois vedellä ja saippualla. Mutta jos jonkin aikaa pesun jälkeen valkoinen pinnoite tulee näkyviin uudelleen, on tarpeen soveltaa hyönteismyrkkyjä.

Dratsenu suihkutetaan 3 kertaa viikon välein huumeita "Aktelik", "Decis" tai "Fitoverm". Pintamaan infektion aikana kilpikirvat on vaihdettava.

Dracaena valittu istutus potin juuristo on hyvät siihen. Kuitenkin liian suuri potin kasvi on haitallista, koska maa ei ole täynnä juuret, voidaan pysähtyvän vettä. Muodostavat sen pitäisi pidentää - korkeus on hieman suurempi kuin halkaisija.

Materiaali, josta potin on tehty, ei ole mitään erityistä merkitystä. Kuten käytäntö osoittaa, Dracaena kasvaa hyvin keraamisia, muovista, muovinen Ruukut voidaan kasteltava harvemmin. On ruukun istutusta varten alle Dracaena noudattaen dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden tai sirpaleiksi.

Näinkö? Jakaa sen ystävien sosiaalisiin verkostoihin:

Miksi ei voi pitää talon dratsenu?

Kasvit, kukat, muinoin pidetty sisustuksessa, jolla voidaan luoda mukavuutta ja stateliness kotiin. Ei monet ihmiset rakastavat lemmikkieläinten kukat, mutta riittävä määrä, jotka tietämättään tuo näitä elementtejä omaan elämään.

Tahansa huonekaluja, kotitalouksissa käytettävät, ovat energia- ja toiminnallinen merkitys ihmisen elämässä, juurtua tässä talossa. Näin he voivat ja karkottaa ei-toivotut henkilö kotoa tai päinvastoin sen saattamiseksi elämääsi. Mutta tämä on alalla esoteerinen, taikuutta. Tässä artikkelissa keskitytään yksi huonekasvi - Dracaena miksi et voi pitää talon se?

Joten, tutkimme funktionaalisen henkeä laitoksessa.

Dracaena - ikivihreä kasvi perheen parsaa ottaa tuhlaavainen katsella ja pitkäikäisyys. Ihmisiin sitä kutsutaan lohikäärme puu, erottaa punaisen hartsia, lohikäärmeen veri, jotka liittyvät.

Dracaena on syntyi Keski-Amerikassa, Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Maassa on yli 150 lajia Dracaena. Monet sen lajeista saavuttaa hyvin korkealta, jopa kaksikymmentä metriä. Joilla on vahva runko, niitä käytetään valmistuksessa köysien ja muiden kierretty asioita.

Huonekasvi kasvanut enempää kuin viisi kantaa, vastaavasti, ei ole enempää kuin 80 cm korkeus ja raskidki jää enintään alle puoli metriä.

Ei rakastava tai varjossa tai kevyttä, Dracaena huonekasvi, sijaitsee välimatkan päässä ikkunan kirkkaassa auringonvalossa. Mutta samaan väritys lehdet ja kukat riippuu auringonvalossa.

Sen toimivuus johtuu jo muodostuneessa ominaisuudet:

Missä olet Dracaena?

 • jos se esitetään rakkaansa - odotat positiivisia muutoksia ihmissuhteissa;
 • löytää lohikäärme puu huoneeseen mahdollistaa kehittää tarkkaavaisuutta ja nopeutta päätöksentekoon lupaa onnea rahapeli- ja muissa sovelluksissa ansaita omaisuuksia.
 • Miten Dracaena kotona?
 • jos kukka alkaa kuihtua - joku kotitalouden oli terveysongelmia;
 • jos Dracaena kuolee - kuolee yksi vanhempi puolisoiden. Vaikka se riippuu sen sijainnista.

Miten he tuntevat läsnäolon ihmisiä Dracaena?

 • Kotitalouksien se antaa luottamusta ja rentoutumista hänen edessään;
 • plus, negatiivisia ihmisiä, se luo tunteen viihtyisyyttä ei ole sen sijainti.
 • Dracaena houkuttelee oikeat ihmiset elämässä yksi henkilö.

Tämän perusteella tarkistetaan myönteisiä ominaisuuksia, se on harkitsemisen arvoinen, ja negatiivinen vaikutus sen juurta sen sijainti.

Dracaena miksei pitää kotona?

Huolimatta monista myönteisiä tekijöitä Dracaena sijainti kotona, on syytä huomata, että:

 1. Kaikki kasvit, kuten elävä olento, kierrättää energiaa energialähteet ovat lähellä - ihmisille, eläimille, kasveille. Tältä pohjalta on aivan välttämätöntä tarkastella energia vampyyri. Koska monet ihmiset hänen ympärillään, ellei useampi kuin yksi henkilö on aina hänen vierellään. Samalla hänet joku tulee käymään.
 2. Laitos on hyvin mustasukkainen. Tämä johtuu sen kyky karkottaa tarpeettomia ihmisiä ulos huoneesta, joka on elämä. Tämän mukaan valinta kandidaatin olisi sama valinta Dracaena. Mutta se on harkitsemisen arvoinen, että Dracaena, kasvi on feminiinienergia ja siten naisten elämänkatsomus, heidän läheisilleen.

Päättäminen sijoitus Dracaena asunnossa on otettava jokainen yksin tai yhdessä muiden asukkaiden asunnon. Ottaen huomioon yllä, kaikki riippuu tavoitteiden ja haluttujen muutoksen suuntaa siinä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Luokat

Miksi et voi heittää tyhjän rattaat?

Kynnyksellä vauva valon kaikki naiset ovat muuttumassa aivan silmiemme edessä. Jos aiemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin