domino Spathiphyllum

Spathiphyllum Domino: Kasvien hoito

Spathiphyllum. Ikivihreä kasvi epätavallinen kukkia on suosikki useimpien puutarhurit. Tämä on erinomainen kauneutta ja konstailematon hoidossa lemmikin, jonka kukinta kestää lähes koko vuoden. Mutta asianmukaista hoitoa Spathiphyllum miellyttää sinua muutaman vuoden.

Historia ja joitakin ominaisuuksia kukka

Kotiin tämä epätavallinen kasvi kuuluu perheeseen Araceae muutamia maita Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Spathiphyllum luonnossa on runsaasti erilaisia ​​lajeja.

Kasvi ei ole varsi, ja kukat ovat ainutlaatuisia kentällä kukuruzoobraznoy muoto, jossa on ulkoneva osa ja runko, muistuttaa purjeen luonnoksen. Osa kukka, joka muistuttaa purje, yleensä maalattu valkoiseksi. Joskus törmännyt kermainen, vihreä ja vaaleanpunainen lajeja.

Spathiphyllum Domino (kuva yllä) eri jämerä hoitoa. Elegantti, soikea lehdet ovat ihania katsoa sisätilojen tahansa huoneeseen. Kasvi puhdistaa ilmaa, otsonipitoisuus kasvaa.

Mielenkiintoisia faktoja Spathiphyllum

Vanhan uskomuksen mukaan, tämä ainutlaatuinen kukka symboloi naisen onnellisuutta, edistää hyviä suhteita ja perheen harmonian. Hänellä on pitkä kukinta-ajan ja mielenkiintoisia erilaisia ​​lehtiä.

Spathiphyllum Domino edukseen kaikkialla. Kun se kukkii, liittyy läheisesti oikeudenmukaisemman sukupuolen raskaaksi ja synnyttää terve vauva. Tästä syystä on suositeltavaa nuorille perheille hankkia tällaisia ​​laitoksia. Myös tämä kukka on houkutteleva ominaisuuksia miehille, joten tämä varmasti esittää kauneuden naimaton tyttöystävä.

Spathiphyllum imee haitallisia aineita, kuten formaldehydiä, hiilimonoksidia, bentseeniä. Tällä tilaa hengittää helpommin kuin ilma tulee puhtaampaa. Lisäksi kukka Spathiphyllum Dominot - tämä on paras apulainen taistelussa homesienet. Se erinomaisesti imevät toksiinien, teollisuuden ja kotitalouksien, sekä asetonin höyryjä, ammoniakki ja erilaisia ​​alkoholia.

Hyvä vaihtoehto - on ostaa tehtaan uuden kodin tai asunnon korjauksen jälkeen. Ei kukka ei taistelevat haitallisia aineita, koska se tekee Spathiphyllum.

Spathiphyllum Domino. Muodot suosittuja huonekasveja

Kaiken kaikkiaan on noin neljäkymmentä kasvilajia, mutta se sopii kotikäyttöön ovat paljon pienempiä lajeja Spathiphyllum:

 • Wallis. Se on malli kasvi hänen perheensä. Vain suurin osa lajeista on kasvatettu siitä. Kukka korkeus 45 cm, kukinto pituus vaihtelee 4-10 cm. Spathiphyllum Wallis kaikkein leveästi kotiin säilöön.
 • Floriferous. Se on melko pitkään kukassa, mikä selittää suosion sisätiloissa lemmikki. Mutta kukat ovat yleensä kooltaan pieniä - 4-6 cm vanhempi kasvi, sitä tummemmaksi se muuttuu soikea lehtiset .. Varsi Kanta noin 15 cm levyosaan.
 • Domino. Erittäin houkutteleva ja mieleenpainuva kasvi. Lehdet tummanvihreä, jotka sijaitsevat satunnaisesti valkoiset raidat pitkänomainen muoto. Leaf vinkit ovat teräviä.
 • Chopin - pieni kasvi korkeus 30-35 cm Tämän tyyppinen siisti pitkänomainen lehdet suonet .. Chopin on miellyttävä maku, joka on epätyypillisiä väreille saatu keinotekoisesti.
 • Cupido. Kasvi, joka on tullut suosittuja, koska runsas kukinta, jonka aikana näkyvät kukinnot 8-10. Kukat näyttävät tyylikäs taustalla vihreitä lehtiä.
 • Gemini. Bract soikea muoto, jossa on terävä pää. Jos vertaamme Spathiphyllum Gemini ja Domino, ero näkyy verholehtien, soikea muoto. Samankaltaisuus lajikkeet - in läiskät lehdet.
 • Picasso. Se on suuri koko. Lehdet kiehtovat hyvän värin lisäksi täysin vihreitä ja on aivan valkoiset lakanat. Picasso näyttää hyvin omaperäinen ja vaikuttava.
 • Alan. Se on suurempi koko. Lehdet ovat kirkkaan vihreitä, hieman totesi. Ne ovat kohtisuorassa.
 • Mauna Loan. Suuri kotiin viljelyyn. Hänellä oli melko pitkä kukinta-ajan, kun taas maljakkoa elämän tuoreuden säilyttämiseksi kuukaudessa.
 • Tunne. Sitä pidetään yhtenä houkuttelevin ruukkukasveja. Jos hoidat sen, sitten kukka kasvaa jopa 50 cm. Inflorescences myös vaikuttava koko ja pitkä kukinta-ajan.
 • Punainen. Tämä on toinen upea näköala kasvi. Luokituksen mukaisesti voidaan määrittää flamingonkukka. Jotkut kukkakauppoja myyjät kastellaan maahan maalattu veteen, jolloin saadaan tarkemman väriä perianth. Alennuksessa on erittäin harvinaista.

Spathiphyllum Domino, hoidon kotona, joka ei ole erityisen vaikeaa, vaatimaton viljely, joka on erityisesti arvostavat viljelijöille. Huolimatta siitä, että kukka kasvaa tropiikissa, se ei ole nirso valaistuksen ja kosteuden. Tärkeää on, älä unohda vettä ja istuttaa vuosittain.

On parasta käyttää erityisiä seoksia, joita myydään kukkakauppoja. Jos elinsiirron Spathiphyllum vuonna jo luoneet pohjan, niin ensi kuussa lannoittaa kukka ei ole välttämätöntä. Juurille eivät lahoa säiliössä kukka luoda hyvä salaojitus. Maaperä on aina oltava löysä, jotta juuristo hengityksen. Suositeltava maaperän koostumus kasvit:

 • turve;
 • pohjalakana;
 • humus;
 • hiekka;
 • silputtu puunkuorta;
 • puuhiiltä.

Vanhemmissa Spathiphyllum tarvitse muuttaa pintakerroksen maan säännöllisesti. Tämä menettely voidaan tehdä ilman elinsiirtoa kasveja.

Laitoksessa mieluummin kirkas valo, mutta suoraa auringonvaloa tulisi välttää, koska ne aiheuttavat lehtien palovamman. Siksi, jos kukka säteet lasku, se on parasta peitellä. Muina vuodenaikoina, täydellinen ikkunalaudalle on Kaakkois-puolella. Talvella lepoajan alkaa, ja lisäksi valaistus kasvi ei tarvita.

Suositeltu lämpötila ei ole korkeampi kuin 17 ° C, kesän kukka viihtyvät ja 22-25 ° C: Jos Spathiphyllum Domino (kuva värikäs kukka välittää vetovoimaa), runsaasti vettä, se siirtää ja lämpöä. On tarpeen määritellä etukäteen paikka sen sijainti. Spathiphyllum Domino, sekä kaikki muut lajikkeet, ei siedä usein uudelleenjärjestelystä ja ei pidä luonnoksia.

Hoito: kastelu ja lannoitus

Kesällä ja keväällä säännöllisesti kastellaan lämpimällä vedellä kuori Spathiphyllum Domino. Huolehtiminen kasvi piilee Lehvästöruiskutus ja pöly pyyhkimällä niitä.

Hoidon kukka oletetaan jatkuvan ruokinta mineraali, joita myydään erikoisliikkeissä. On suositeltavaa ruokkia tehtaan huhtikuusta syyskuuhun, kun on aktiivisesti kasvua. Paras taajuus - noin kerran neljäntoista vuorokauden kuluessa.

Transplanting kasvit - yksi tärkeimmistä osista hoitaa Spathiphyllum. nuori näyte potin tulisi olla noin 3-4 cm enemmän kuin juuristo. Joka vuosi kevättalvella Domino Spathiphyllum istuttaa. Alareunassa uuden kapasiteetin on asetettava salaojitus, niin juuristo kasvien maan peitossa ja hyvin tiivistetään. Runsas kosteus tarjoavat erinomaisen terveys Spathiphyllum uuteen paikkaan. Lannoitusta kasvit alkavat ensi kuussa istutusta.

Aikana transplanting kasvit voivat välittömästi erottaa nuoret versot. On suositeltavaa erottaa juuren mukula, sekä ylä- lisäkkeitä. Jos et halua Spathiphyllum (Domino lajike) kasvoi, niin jätä yksi ampua talvella siirto.

Ja Spathiphyllum ymmärtää paremmin, ylempi osa laitoksen on jäljellä vedessä 14-20 päivää. Muodostamisen jälkeen kasvin juuret ovat istutetaan valmis maaperään.

Ongelmien hoidossa kasvin

Huolimatta yksinkertaisuus ja unpretentiousness hoidossa Spathiphyllum, usein valituksia siitä, ettei kukinnan, kellastumista lehdet ja muita ongelmia. Mahdolliset ongelmat:

 1. Keltainen arkkia. Tämä johtuu puute kosteutta. Kova vesi aiheuttaa myös tehtaan samanlainen tilaan. On suositeltavaa asettaa kastelu suunnitelma, jakaa erilliseen säiliöön, joka puolustaa vettä. Jos väri lähtee tummuvat kunnes ruskea, niin syy on todennäköisesti yli lannoitteita kasveja ja ylimäärä ravinteita.
 2. Mustuneet lehtiä. Sanotaan, että laitos ei ole tarpeeksi vettä, tai päinvastoin, on ylimäärin sen. Voit myös ehdottaa puute typpeä maaperään. Korjattaessa näitä hetkiä lehtisiä kasveja vähitellen päivitetty.
 3. Vinkkejä lehdet kuihtuvat. Tämä on osoitus kosteutta, ja liian kuivaa ilmaa. Älä unohda, että Spathiphyllum Domino - trooppinen kasvi. Jatkuva ruiskuttamalla lehdet vedellä ratkaisee nämä ongelmat. Menettely vaihtoehtoisten seitsemän päivän suihku.
 4. Se ei kukkia aikuisikään. Syynä voi olla väijyvä vesipula tai puute ruokinta kasveja. Lisäksi puute mineraalien hidastaa kehitystä Spathiphyllum, mutta tämän ongelman poistamiseksi pitäisi olla hyvin varovainen. Lämpötila on myös erittäin tärkeää saavuttaa kukinnan on hyvin vaikeaa viileässä huoneessa. Kukintoja, jotka ovat jo surkastunut, on välttämätöntä puhdistaa ja leikata varren tyveen.

Erilaiset vaikeudet kasvavat kasvit voivat johtua tauteja ja tuholaisia. To Spathiphyllum Domino (kirjava) ei kuollut, sinun täytyy jatkuvasti seurata laatua lehtien ja maaperän.

Seurauksena siitä, että kaikki lajit ovat yhtä suuria, hinta ero on pieni. Hinnat alkavat 600 ruplaa. nuorille ja pieniä laitoksia. Suuret, umpeenkasvu Spathiphyllum noin 3000. Rub. Lisäksi, jos on olemassa nuput, se lisää kustannuksia.

Kasvit myydään yksitellen ja asettaa. Esimerkiksi, palat, joka koostuu yhdeksän lajia, maksaa noin 6-7000. Rub. Tällaiset pakkaukset ovat sopivia, toimistoihin, kukkakauppa keräilijöiden ja lahjaksi.

 1. Nuoret versot ovat vaikuttaneet hämähäkki punkit. Minusta on hyvin helppo ansiosta verkossa, jossa hän tuottaa. Poistaa nämä ongelmat käsittely saippualiuoksella arkkia. Vaikeissa tartuntoja on käytettävä hyönteismyrkkyjä.
 2. Jose mittakaavassa - on yksi erittäin salakavala tuholainen, joka pystyy tuhoamaan Spathiphyllum. Kun havaitaan läiskät kupera takapuolelle arkin tulee välittömästi siirrettävä kukka karanteenialueelle sijaitsee kaukana muista kasveista. Seuraavaksi levyt huuhdottiin saippualiuosta ja käsitelty tupakka riekaleiksi. Tuholaisia ​​elementtejä poistettu. Jos on tarpeen, kemikaaleja käytetään.
 3. Kesä huonekasveja hyökätä kirvoja. Tuhoaminen tämän haitallisen suoritetaan toistuva lehti- erityistä kemiallisesti.
 4. Miinaajakärpästen voi myös aiheuttaa tuhoa kasvi. Hän kätkee arkkien väliin ja havaitaan helposti huolellinen laitoksen tarkastus. Yhden tuholaisten puhdas pumpulipuikolla alkoholin ja massiivinen tartuntoja on suositeltavaa poistaa avulla erikoiskemikaalien.

Tietyin edellytyksin ja tarjoamalla laadukasta hoitoa Spathiphyllum Domino ihastuttavat kukkii lähes ympäri vuoden, mikä epäilemättä koristavat tahansa huoneeseen.

Spathiphyllum - sairaanhoitajan kotona

Spathiphyllum on yksi yleisimmistä kotitalouden kasveja heimon Araceae. kukka pidetään syntyi trooppisten Polynesian, Kaakkois-Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Luonnossa lajit Spathiphyllum on yli 45 lajia. Kasvi nimi tulee yhdistelmä kreikan sanoista "Spatha" ja "phyllon", joka tarkoittaa "huopa" ja "luettelo", mikä yhdennäköisyys kukan lehdet huntu. Kääritty kukinto on pitkä varsi, jotka kasvavat suoraan ulostulosta lehtiä. Jos annat oikean hoidon kotona Spathiphyllum, kasvi nauttia ylellinen valkoisia kukkia. Kukinta kestää 14 päivää, enimmäkseen keväällä. Koska sen erikoisen vaikutelman, kukka voidaan kasvattaa koristeena asuntoa ja asuintalot.

Ihmiset Spathiphyllum edelleen kutsutaan "naisten onnellisuutta."

Uskotaan, että Naaras Spathiphyllum tuo harmoniaa ja mukavuutta perheen kotiin, ja naimattomia naisia ​​auttaa löytämään nopeasti ainoa ihminen hän rakasti. Täyttämään nämä toiveet kukan olisi esitettävä henkilö vilpittömästi haluaa naisen onnellisuutta ja ystävällisyys.

Spathiphyllum Chopin on yksi suosituimmista lajikkeista. Tämä tyyppi on hyvin pienikokoinen, kasvaa jopa 30-35 cm. Lehdet ovat kirkkaan vihreä väri raitoja keskellä. Kukka valkoinen-vihreä, pitkänomainen, jossa on miellyttävä tuoksu. Kun koko vuosi voi kukinta oikein huolta tällaista Spathiphyllum.

Grade Wallis on kaikkein vaatimaton ja sopii aloittelijoille kukkakauppias. Spathiphyllum Wallis on kääpiö kasvi, korkeudella enintään 20-25 cm. Lehdet ovat tumman vihreitä lukuisia pitkänomainen laskimot. Kukinto kapea, on 3 kertaa pituus korvan ensin valkoinen, ja ylös vihreä ajan. Se kukkii hyvin vuolaasti pitkään.

Spathiphyllum Domino - hybridi lajike, eroaa muunlaisia ​​epätavallisen väriseksi. Jättää kuten lyhyt, tumma-vihreä valkoinen suonet. Korkeudella kasvi voi kasvaa jopa 40 cm. Huntu valkoinen kukka, ja sen jälkeen kun häipyminen muuttuu vaalean vihreäksi. Tähkä valkoinen tai keltainen.

Spathiphyllum tunne - eräänlainen jättiläinen kokoa, korkeus voi olla jopa yli 1 metri. Kukka näyttää erittäin vaikuttava ja jalo. Jättää runsaasti kylkiluun pituus 90 cm. Tämä luokka tuntuu mukava päällä ja tilavia huoneita.

Tämä laji eroaa muista lajikkeista sen epätavallinen väri lähtee. Ennustaa, mitä väriä kasvaa uusia lehtiä vain ole mahdollista, ne voivat olla sekä vihreän ja valkoisen. Periaatteessa, käy ilmi, että yksi puoli on valkoinen arkki, ja muut - vihreä. Keskuudessa yleisiä puutarhurit, Picasso lajike ei vastaanoteta. Se edellyttää hyvää valaistusta, suojassa suoralta auringon. Kastelu pitäisi olla runsaasti, ja yleensä, sisältö on samanlainen kuin muut lajikkeet Spathiphyllum.

Kukka voi kasvaa kirkas valo, ja penumbra. Optimaalinen paikka Spathiphyllum tulee olemaan pohjois- tai länsipuolella talon. Välttää altistumista keskipäivän aurinko kukka. Jos sinun täytyy laittaa kasvien lehdet tumma kukka vähemmän valaistu paikka, pois ikkunasta. Spathiphyllum kukka melko termofiilisen, joten sopiva sisäilman lämpötilan tulisi olla + 20-25 astetta.

Istuttaa kukki täytyy hieman vähentää lämpötila 20 astetta.

Sijainti kasvi on pitkälti riippuvainen aikaan vuodesta. Spathiphyllum voi usein siirtyä paikasta toiseen. Olisi huolehdittava huoneeseen ei ollut luonnoksia ja äärimmäisissä lämpötiloissa.

Kukkien kastelua kukinnan aikana, pitäisi olla runsaasti. Talvella vähentää kastelua, mutta emme voi sallia kuivaus maapähkinä koomaan. Vain välein tai keitettyä vettä tulisi käyttää kasteluun. Roikkuvat lehdet Spathiphyllum sanoa, että laitos ei ole tarpeeksi kosteutta. Kaikki Spathiphyllum tarvitsevat korkea kosteus. Jotta saavutettaisiin haluttu kosteus, sinun täytyy käyttää erilaisia ​​sähkö- ilmankostuttimet tai kukan sprinkleri spray useita kertoja päivässä. Mitattuna kuivaa ilmaa, vaikka säännöllistä kastelua ja ruiskutus, on kuivaus lehtien kärjet.

Substraatti voi koostua seoksesta, humusta, turvetta, hiekkaa ja humusta. Vuoden ruukun on tehtävä muutama salaojitus reikiä. Ruokkia kukka tarvitsee vain kukinnan aikana. Vuonna lämmin kausi Spathiphyllum syötetään 4 kertaa kuukaudessa, ja talvella 1 kerran kuukaudessa. Osana lannoitteen olla niin paljon fosforia ja kalsiumia. Valitessaan kastike suurella määrällä typpeä, kasvi lakkaa kukkia, kasvaa vain lehtineen. Hedelmöittynyt kukka monimutkainen, lannoitteiden konsentraatiossa 1,5 g per 1 litra vettä. Ruokinnan jälkeen Spathiphyllum runsaasti kasteltava.

Spathiphyllum istutetut vasta kun juuret vievät koko tilan potin. On suositeltavaa elinsiirtoa 1 kerran vuodessa keväällä. Kukka on hyvin herkkä juuret, joten kannattaa huolellisesti purkaa tehdasta potin. Potin siirron halkaisija tulisi olla 3-4 cm suurempi kuin edellinen. Erittäin suuri ei tarvitse ottaa potin, koska se hidastaa kukinnan Spathiphyllum ja alkaa aktiivisesti rakentaa lehtimassa. Siirron jälkeen, kukka tulisi laittaa lämpimään paikkaan ja kastellaan.

Jatkokäytetty Spathiphyllum voidaan käyttää pistokkaita tai kasvi jako. Maalis - huhtikuussa, kukka on jaettu useisiin osiin. Sitten erotettu osia sukellus pieniin ruukkuihin ja kasvatettiin lämpötilassa, joka on vähintään + 22-23 astetta. Aikana kertomalla runkopistokkaiden kasveja on jaettu kukin fragmentti on pysynyt vähintään yksi piste kasvun, jos ei tehtävä luoda suuri tiheikköön. Delenki istutettu potin, jonka halkaisija on 12-15 cm. Aluke voidaan käyttää samalla tavalla kuin elinsiirtoa.

Kun sisäilma on kuivaa, Spathiphyllum voi iskeä - kirvoja, hämähäkki punkit tai Quadraspidiotus perniciosus. Kilpikirvat saa nimensä vahamainen kilpi, joka kattoi koko kehon aikuisen hyönteisen. Ensinnäkin tuholainen on mitäänsanomaton, mutta moninkertaistaa nopeasti, joka kattaa koko laitoksen tummia täpliä. Aikuiset edelleen ja istua läpät ja läpät toukkien indeksoinnin. Kilpikirvat täytyy tuhota mahdollisimman pian. Voit tehdä tämän, sovelletaan spray saippualiuoksella. Aikuinen hyönteiset kilvet on poistettava käsin kostealla sienellä, ja sitten käsitellä minkä tahansa hyönteismyrkky ohjeiden mukaisesti. Kirvoja - melko pieni hyönteinen voi olla vihreä väri, ja harmaa tai musta. Tuholaiset laskeutua alapintaan lehtiä ja syövät mahlaa kukka elämän. Tuhosi avulla valmiita tuotteita voi ostaa kukkakauppoja. Jälkeen 1 kuukausi hoidon jälkeen, kukka on hyvin pestiin puhtaalla vedellä, ja maan sulkea muovipussiin. Myöhemmin samana kasvi ei hyökkää kirvoja tai Jose mittakaavassa tulisi säännöllisesti pyyhkimällä lehdet Spathiphyllum puolusti vettä. Spider punkki on pieni, punainen tuholaisten. Se näkyy alapintaan lehtiä, ja päällä ohut, valkoinen hämähäkinseitit. Tuhotaan ruiskuttamalla ja pesemällä lehdet heikko ratkaisu tupakan tai jalostettujen valmis hyönteismyrkkyä. Käsittelyn jälkeen kukka, lehdet 2-3 tuntia huuhdellaan lämpimällä vedellä ja puolusti. Jotkut sairaudet Spathiphyllum ei saa liittyvät tuholaisten, ja siellä väärään hoitoon kasveja. Jos Spathiphyllum kuiva vinkkejä lehdet, ehkä syy on riittämätön kastelu ja alhainen kosteus. Lisäksi jotkut lehtiä voidaan havaittavissa ruskehtavan keltainen paikat kuten palovammoja. Kärjet lehtiä voidaan hieman kuivua, koska suhteellinen kosteus on hyvin vaikeaa kotona. Jos Cpatifillum ei kukkia, niin syy on todennäköistä, että juuret ovat täyttäneet koko tilan potin ja kukka missään kasvaa. On myös suositeltavaa pitää runsas kukinta kasvi kylmässä lämpötilassa + 12-17 asteen kukka lepoa. Joskus Spathiphyllum lähtee mustata erityisesti reunat. Syynä voi olla ylimäärin kosteutta, tai puute ravinteita (fosfori, typpi).

Pandanus kasvaa ruuvin kämmenet kotona

Soderzhanie1 Levitä 2 Biologiset ominaisuudet 3 Lajike 4 Miten moninkertaistaa kukka? 4,1 4,3 Seed razmnozhenie4.2 pistokkaat Istutus detok4.4 Division kusta5 Miten antamaan oikean hoidon? 5.1 Valaistus ja temperatura5.2 Kastelu ja lannoitteiden 5,4 vlazhnost5.3 Transplantation 6 sairas kämmen? 7 mahdollisia ongelmia ovat huonekasveja erityisen tehokkaasti näyttää pandanus. Sen luonteenomainen piirre - pitkä piikikäs lehdet, jotka kasvavat spiraalimaisesti [...]

Livistona - kotihoitoa: lämmin ja kostea.

Ulkoiset Soderzhanie1 vid2 Lajikkeet rasteniya2.1 kitayskaya2.2 Livistona Livistona Livistona krugolistnaya2.3 yuzhnaya3 Kotimaan uhod3.1 Osveschenie3.2 lämpötila Vlazhnost3.4 3.3 Suotuisa pochva3.5 Podkormka3.6 Livistona kuivia lehtiä ja skruchivayutsya3.7 parazity3.8 sairaudet ja farmasian palmu Livistona Livistona kuuluu sukuun, joka sisältää noin kolmekymmentä lajia kasveja perheen palm. Nimi saatu kiitos Patrick Murray, Herra Livingstone, joka asui Skotlannissa. [...]

Soderzhanie1 jalostusmenetelmillä: miten valita 1,1 razmnozhenie1.2 Divide Seed mukula on chasti1.3 Reproduction "vauva" 1.4 Kasvatus rozetkami1.5 Saanko syklaami arkista 2 Miten välttää ongelmia ??? Hei rakkaat ystävät! Monet viljelijät ovat haluttomia tekemään lisääntymiselle syklaameille koska he uskovat, että tämä prosessi on hyvin pitkä ja monimutkainen. Itse noudattaen kaikkia sääntöjä ja suosituksia lisääntymiselle hämmästyttävän kaunis [...]

Istuttamisen Syklaami: paljastaa salaisuudet

Kun Soderzhanie1 repot kasvi? 2 Valmistelu posadke3 Miten elinsiirtoa kukkia? 4 Miten hoitaa kukka laskeutumisen jälkeen? Niistä puutarhurit Cyclamen on erittäin suosittu ansiosta hieno kauneutta. Mutta jotta miellyttää tehtaalleen kukinnan, sinun täytyy antaa hänelle asianmukaista hoitoa, johon kuuluu siirto syklaami. Miten oikein elinsiirron häilyväistä kukka? Jos haluat olla hyvä [...]

Hortensia huoneen hoito kotona

Soderzhanie1 Kuvaus rasteniya2 Yleisiä: 3 Mielenkiintoinen osobennost4 vaivaa uhodu5 perusperiaatteiden posadki6 Ehdot soderzhaniya6.1 säännöt kastelua ja ylläpitäminen vlazhnosti6.2 Syöttö hortensiat 6.3 Miten leikata Hortensia 7 Kopiointi gortenzii7.1 pistokkaat gortenzii7.2 Division kusta7.3 Reproduction semenami8? taudit hortensiat ja mahdolliset vrediteli8.1 keltaisia ​​lehtiä kukka, nauttii hyvin ansaittua rakkautta puutarhanhoito. Ihaillen hydrangea konehuoneeseen hoitoa kotiin, joka on melko monimutkainen, [...]

Kaikki huonekasvit

Osittainen tai täydellinen julkaiseminen materiaalia sivuston vain aktiivisia ja indeksoitu hyperlinkki mainittu sivulle. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2016

Spathiphyllum "Domino": miten hoitaa kukka?

Esittelyssä Spathiphyllum "Domino ja hoitoa kotiin kukka: kopiointi, kastelu, istuttamisen, kukinnan lannoitteita, kuvia ja muuta. Grade "Domino" on yksi kaikkein epätavallinen, suosio hän sai läpi näyttäviä lehtiä.

1. Spathiphyllum: kotihoito - FULL arvostelu!

Spathiphyllum Domino: kotihoito

Spathiphyllum lähtee «Domino» on alkuperäinen piirustus pilkkuja tai valkoisia täpliä vihreällä taustalla.

Tämä lajike poistetaan Spathiphyllum Wallis ja niin samankokoisia ja tyypin hoidon kukka.

Seuraavaksi näyttää joitakin kuvia ja kertoa hoidosta spatifilumom "Domino" kotona.

Spathiphyllum "Domino" suunnitelmassa hoito on melko vaatimaton kasvi ja reagoiva hoito vastaa tuottajalle.

Grade "Domino" sopii sekä aloittelijoille tai vähän "huonomuistinen" ihmiset, mutta oikea ja säännöllinen hoito Spathiphyllum paljastuu kaikessa kauneudessaan.

Joten se on paljon parempi tehdä muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä huolellisesti Spathiphyllum «Domino» ja nauttia loistossaan kukka ja saada itse palvelusta.

Valaistus. Grade «Domino» suosii suuria määriä hajavalon vähintään suoraa auringonvaloa. Kukka voi kasvaa Penumbra, mutta se heikentää laatua ja vähentää kukinnan koriste lehtiä.

Tietoja parhaat puolet maailman sijainti kukka kuvasimme pääasiassa artikkeli huolenpitoa Spathiphyllum.

LÄMPÖTILA. Spathiphyllum 'Domino' on tarpeen varmistaa tietty lämpötila: 18-24 astetta ympäri vuoden. Suojata laitosta äkilliset muutokset lämpötilan ja luonnoksia.

Kosteutta. Spathiphyllum «Domino» tarvitsee melko korkea ilmankosteus - vähintään 40%. Kesäisin Spathiphyllum spray joka päivä, vähintään joka toinen päivä.

Ympärivuotinen pyyhi kasvin lehdet kostealla liinalla 10-14 päivän välein. Tässä menettelyssä, kaksinkertainen hyöty: ylimääräistä kosteutta ja puhdistus lehtilavan pölyltä.

Maaperään. Spathiphyllum "Domino" rakastaa valoa, löysä ja ravitsevaa maaperän sekoitetaan. Käytä universaali alustaan ​​turpeen osuus on vähintään 25%, tai valmistaa itse (Substraatti resepti on kuvattu pääasiassa artikkelin).

Kastelua. Aikana aktiivinen kasvu ja kehitys (kevät-kesä) in Spathiphyllum "Domino" maaperä seos pitäisi olla märkä koko ajan. Syksyllä-talvella kastelu kukka kuivauksen jälkeen pintamaan kerros 1-2 cm.

kastelu aikataulu näyttää tältä: 2-3 päivän välein kesällä ja talvella välein 7-8 päivää. Kastelu kasveja tuottaa pehmeää vettä huoneenlämpötilassa.

Spathiphyllum Domino: lannoitus, kopiointi, muutos, tuholaisia

Jatkamme tarina kotihoitoon Spathiphyllum kohteelle "Domino" ja seuraa yhtä tärkeitä ja hyödyllisiä vinkkejä.

Ruokinta. Keväällä ja kesällä lannoittaa «Domino» kerran kahdessa viikossa. Käytössä puoli annosta nestemäistä lannoitetta kuin voiteena.

Lisääntymiselle. Spathiphyllum on helpompaa ja helpompi jäljentää jakamalla juurakoita aikana säännöllisesti siirtoleikkauksen kasvien keväällä.

Lisätietoja tästä ja muista jalostusmenetelmillä, katso tärkein artikkeli, se ei saa toistua niille, jotka ovat jo luettu.

Elinsiirrot. Nuori Spathiphyllum «Domino» istuttaa vuosittain (mieluiten paakku maapallon), ja kun 4 vuotta voidaan istuttaa kukka 2-3 vuoden välein. Laitos on melko hauras juurakot jotta varovasti kukka potin.

Tuholaisia ​​ja tauteja. Esiintymisen estämiseksi tuholaisten ja tautien avainasemassa asianmukaista hoitoa Spathiphyllum 'Domino'.

Tarkista säännöllisesti kasvi, varsinkin alapuolen lehtien suurennuslasilla.

Kukinnan. Spathiphyllum kukkii yleensä 6-8 viikkoa maaliskuusta syyskuuhun. Kukkivat kasvit eivät pysty tapahtua eri syistä.

Spathiphyllum "Domino" ei kukkia, yleensä johtuu liian paljon tai liian vähän valoa, ravinteita, luonnoksia tai juurikäävän.

Voit auttaa muuttamaan kukka paikka, karsinta vanhoja lehtiä, muutos taajuuden ja runsaasti kastelua yhteen suuntaan tai toiseen.

 • Kun oikea hoito, mielestä kokenut puutarhurit, joskus se auttaa shokkimenetelmä: 3 viikkoa vähentävät kastelua, sitten 8-10 päivää ei vettä ollenkaan, ja kun tämä kasvi ruokitaan ja alkaa kastelua kuin ennen. Kuitenkin varo "ylilyöntejä".

Mahdolliset ongelmat Spathiphyllum keskustelimme yksityiskohtaisesti pääartikkeli.

Suosittelemme käyt - on olemassa monia hyödyllisiä asioita!

Tässä on Spathiphyllum Domino ja kotihoidon, josta toivomme ei tunnu pelottava sinulle.

Käytännössä huomaat, että Spathiphyllum «Domino» grade vaatii niin paljon vaivaa ja huomiota, vaan puhdistaa talomme ja tuo kauneutta!

Toivotamme ylellisyyttä Spathiphyllum ja paljon positiivisia mielikuvia!

Laihdutus laiska kotona! Vatsa ja sivut menevät 7 päivää, jos.

Kasvit alkavat kasvaa voimakkaasti, ja kukkivat runsaasti, jos he syöttävät lusikalla.

Päästä irti kerman kaventamiseksi ja vahvistamaan lihaksia emättimen!

Miten näyttää nuoremmalta 63-20 vuotta ilman leikkausta ja injektiot! Kirjoita resepti.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset tiedemiehet ovat löytäneet ainutlaatuinen."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Julkaistu: 3. joulukuuta 2015 mennessä 17:43 (Päivitetty: 17 syyskuu 2016) Tekijä: FlowersHolidayTeam

Opas huonekasveja:

"Ikä rasva menee pois, Mama Do not Cry! Lisää vain pisara."

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset lääkärit löysivät hämmästyttävä."

"Kasvot näyttää nuoremmalta, vaikka 45! Vain levitä penniäkään."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

Kopiointi artikkeli kokonaan on kielletty ilman kirjallista suostumusta sivuston hallinnon. Jakaakseen tietoa kenenkään kanssa voit kopioida 1-2 kappaleita tekstiä ja asettaa hyperlinkki artikkeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.