Digitaalinen 1 Napkin

Kuinka tehdä useita lautasliinat? Bulk määrä lautasliinat

On vaikea olla samaa mieltä siitä, syntymäpäivä lapsen tulisi tapahtua iloisen tunnelman. Yleensä vanhemmat yrittävät syntymäpäivä erityinen tapa sisustaa huoneen kirkkaan nuori sankari tilaisuudessa hallissa ripustettu suuren kyltin tervehdys, jonka avulla asiakkaat voivat ladata kynnyksen positiivisia ja hauskaa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa avulla ammattikäyttöön. Mutta paljon mielenkiintoisempaa tehdä loma sisustus omasta. Yhteinen työ mahdollistaa vanhempien ja lasten viettää aikaa hauskaa ja hyötyä.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista

Tänään on tullut erittäin suosittuja käyttää tällaista loma sisustus, kuten kuvassa lautasliinoja. Tämä elementti sisustus on melko budjetti, ja samalla se on suurella hyötysuhteella tarjoaa tarvittavat positiivinen asenne osallistujat seremoniaan. Luvut lautasliinat voidaan usein nähty lasten puolue. Monet samaa mieltä, että tämä jalokivi ei yksinkertaisesti ole mitään kilpailijoita. Tissue luvut ovat melko kevyt, ja lapset ovat onnellisia pelata heidän kanssaan, ne ovat edullisia, hyvin kirkas ja kaunis.

Alkuperäinen koostumus numeroiden muodossa lautasliinoja helppo tehdä, mutta menetelmä vaatii luovuutta. Luominen korut kestää yli tunnin, mutta syntymäpäivä onnea, sai värikäs yllätys kudos, maksaa kaikki kustannukset aikaa ja vaivaa. Tässä artikkelissa on tietoja siitä, miten tehdä useita lautasliinoja.

Miten luoda kuusenkoristeet: tuottaa tasainen hahmo

Monet äidit päivä ennen lapsen syntymää kiinnostunut siitä, miten tehdä useita pyyhkeitä kätensä. Aluksi on huomattava, että nämä elementit sisustus ovat molemmat tasainen ja kolmiulotteinen.

Litteät koristeet tehdään nopeammin, koska se ei vaadi liimausta kehystä. Luoda niitä yksinkertaisesti leikattu pahviarkista piiri. Sen lisäksi koristeluun käyttää paljon vähemmän kukkia. Miten saada suurin määrä lautasliinat? Se voidaan leikata pois pahvista ja sisustettu mukaisesti erityispiirteet mielikuvitusta ja resurssit päällikön. Tässä tapauksessa se on koristeltu väreillä tai lukuja eri kudoksissa.

Perusasiat, voit ottaa tavallinen pahvilaatikko halutun koon. Pahvi olisi esitettävä ääriviivat halutut numerot. Kuva on leikata veitsellä ja koristella paperi. Tämä luku on saatu tasainen. Tyypillisesti seinä on koristeltu sen.

Kuinka tehdä kolmiulotteinen hahmo lautasliinoja?

On parasta tehdä hahmo, joka syntymäpäivä haluavat pelata, siirtää paikasta toiseen. Luoda volumetrinen kuva materiaalien ja tarvitsevat enemmän aikaa vievää kuin valmistamiseksi tasainen. Mutta tulos oikeuttaa vaivaa - volyymin on ominaista erityisen vaikuttava ulkonäkö.

Luoda volyymiluvut Masters kehotetaan käyttämään kahta samanlaista pahvi aihioita. Lisäksi se on myös tarpeen leikata pitkän pahvi- nauhaan kiiltävä reunat (sama leveys) liittämisen bokovinok. Kehys kerätään maalarinteipillä tai Sulata.

Ne, jotka haluavat tietää, miten tehdä kauniita luku lautasliinat, tietenkin, ovat kiinnostuneita tietoa siitä, miten sisustaa pahvi runko. Tämä voidaan tehdä avulla kukkia lautasliinoja. Ne, jotka ovat päättäneet oppia tekemään luku lautasliinat kädet, sinun pitäisi olla kärsivällinen ja leikkaa tavallisuudesta lautasliinat monet samankokoisia kukinnot. Koristavat luku, on mahdollista miellyttää kaunis syntymäpäivä rakas pörröinen hahmo maailmassa.

Tämä kysymys on yleensä kokenut ne, jotka ovat päättäneet perusteellisesti tutkia miten luku lautasliinat, miellyttää näitä pikku syntymäpäivä koristelu. Kukat lautasliinat ovat yleensä leikataan rajoittamattomasti. Tätä varten:

 • yksikerroksista siteen taitettu neljä kertaa ja on jaettu neljään neliöt;
 • neliöt päällekkäin tasainen ja kiinnitetty kasa keskus avulla niittejä tai kappaletta ohut lanka;
 • Alla kasa neliö leikattu niin, että saadaan ympyrä;
 • Se on vain ennen keskelle leikkaa reunat luoda ympyrän;
 • nostetaan, kudos terälehtiä ja suoristaa ne.

Tämä luo pörröinen kukkien, joka voidaan sen jälkeen tarttuvasti kiinni PVA-pohjaista. Kuitenkin ompelija tarjoavat monia muita tapoja luoda kudoksen kukkia. Joidenkin niistä löytyy jäljempänä tässä artikkelissa.

Workshop: miten tehdä luku «19raquo; lautasliinoja?

Koko valmistusprosessin koruja koostuu kolmesta vaiheesta. Seuraavaksi jokainen niistä on kuvattu yksityiskohtaisesti.

Tämä tieto on hyötyä kaikille, jotka haluavat tietää, miten selvittää «19raquo; lautasliinoja. Tämä vaihe on hyvin yksinkertainen, mutta se vie paljon aikaa, koska numerot täytyy luoda melko suuri määrä kukkia. Jos mahdollista, on parempi nostaa tämän asian avustajansa.

Luoda tämän version numerot alkavat käytön punainen double-layer lautasliinat kooltaan 33 cm. Alkaen yksi tällainen kudos on saatu kaksi kukkia. Jotta kukka on välttämätöntä:

 • leikata puoli kankaalla;
 • puolikkaat taas taitettu puoli ja leikata uudelleen;
 • kaksi vuosineljännestä kasattua keskellä nitojalla kiinnittää niihin;
 • Sitten leikattiin neliön ympyrä. Voit tehdä tämän silmän;
 • Edelleen, alkaen ylhäältä, jokainen kerros puristetaan yhdellä sormella;
 • sitten kukka edetessä hellästi kunkin terälehden.

Optimoida prosessia, ammattitaitoisia työntekijöitä kehotetaan ensin tehdä niin monta näistä aihioita, voit, ja sitten täytyy luoda kauniita kukkia.

Samoin päälliköiden ja valkoisia kukkia. Jos kiinni valkoisella liinalla, joka, toisin kuin punainen, on yksikerroksinen ja kooltaan pienempi, luoda yksi saman puna-aihiot on tehtävä jonkin verran vaivaa. Sinun täytyy koota kolme valkoista lautasliinat niiden päälle tehdä punainen neliö oikean kokoinen ja sen ääriviivaleikkauksen työkappaleen. Sitten kaikki tekevät Edellä kuvattu. Kokonaismäärät rekisteröinnin «19raquo; tarvitaan tuottamaan punainen ja valkoinen väri 86 - 65. Se kestää noin noin neljä tuntia.

Ne, jotka haluavat oppia tekemään useita kudoksia, pitäisi oppia tekemään sen runkoon pahvi. Se ei ole erityisen vaikeaa, jos luot tasainen hahmo. On vaikeaa niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten tehdä kolmiulotteinen hahmo lautasliinoja. Rakentamiseen surround kehyksen tarvitaan kaksi aaltolevyt 50 x 30 cm. Leikattiin pois kasvojen osa "edinichki9raquo;. Jäljelle jäävä sato menee puoli kuvioissa.

 • Yksi levyjen piirtää ääriviiva lukuja. Leveys voidaan määritellä, keskittyen rivien kukkia, jotka on liimattu siihen. Esimerkiksi, joka perustuu aluksella koko, kierrosten lukumäärä 2 kukkien. Leveys numeroiden ympärillä kehä saada noin 9 cm.
 • Leikataan yedinichku. Jos ryhmä on hyvin tiheä ja kovaa, voit käyttää rakentamiseen leikkuri.
 • Näin saatu luku on sovitettu toiseen pahvia, saartaa se polku ja on myös leikattu.
 • Sitten tehdä aihioita sivuosissa. Voit tehdä tämän, mittaa ja leikkaa pahvin lista 9 cm leveä. Taitavat käsityöläiset kehotetaan tekemään niitä mahdollisimman pitkään - niin ne on helpompi pitää kiinni.
 • Sitten teippi kiinnitetty ensimmäinen ja sitten toinen puoli edinichki nauhat valmistettu "bokovushek9raquo,. Koulutetut työntekijät kehotetaan käyttämään sivuosiin pehmeämpi ja joustava levy, joka on helpompi taivuttaa ja liimaa pitkin ääriviivat lukuja.

Ne, jotka haluavat tietää, miten tehdä useita kudoksia, myös tulisi tuntea loppuvaiheessa prosessin.

Tässä vaiheessa on välttämätöntä liimata kukkia runkoon. Tätä varten, Masters suositeltavaa käyttää universaali liima-geeli "Moment9raquo, koska se on väritön ja tarttua riittävän nopeasti. Jottei mustelmia kukkia, sen pitäisi olla niiden päälle hieman työntää, ja sitten maa niiden terälehdet kevyesti sormella. Kun liima on kuivunut, suoristaa kukat, jotta ne näyttävät enemmän rehevä.

Täydentää kuvan edinichki on monia tapoja. Yksi niistä on koristelu kullan kruunu. Internetissä löytyy valmiita sapluuna oikean kokoinen, tulostaa ja leikata.

Koska tämä tulos on kaksipuolinen, sama on kruunu. Siksi, pala holografinen pahvi (A4) tulee olla kaksi kertaa ympyrä, leikkaa molemmat puoliskot ja liimaa ne. Tämän seurauksena kruunu tulee molemmin puolin "zolotoy9raquo;. Lopussa juhlallisen luku "koronuyut9raquo, huolellisesti liimaamalla kruunu kukkia.

Usein äidit, valmistautuu juhla lasten, kysyä: miten tehdä numero 5 lautasliinoja, 2, 3, tai jokin muu? Opastetut ohjeet, voidaan valmistaa mistä tahansa lautasliinoja tai jopa kirjain. Hyvää lomaa!

Kirkas määrä pyyhkeitä kätensä ja viileä tapoja koristella

Hei rakas lukijat! Kuten tiedetään, loma on oltava ennen kaikkea ajatellen. Mutta jos tällainen lisätty onnea ja lahjoja, niin tämä on vielä parempi. Ja sisustus huoneen jälkeen juhlat ja kaikki pystyy muuttamaan perinteisen juhla jotain erityistä. Yksi helpoimmista ja yksinkertaisia ​​tapoja sisustaa talon on määrä lautasliinoja.

Nämä luvut tuovat paitsi tunteen juhla, vaan myös antaa meille mahdollisuuden tuntea ammattilainen sisustusarkkitehti. Vaikka itse asiassa samankaltainen Tsiferki riittävän huolellisesti pystyy käsittelemään jopa noviisi. Aloitetaan!

tarvittavat materiaalit

Tarvittavat materiaalit, päätin esittää lista:

 • perusta. Hänelle annettiin erityistä huomiota. Yleisin tyyppi sen luomiseen ovat pahvilaatikoihin ja vaahto. Laatikot voidaan käyttää pois suuret kodinkoneet ja pienet - mehua jne Mitä suurempi koko halutun numerot, sitä suurempi laatikko.
 • lautasliinat. On kätevää muutaman pakkauksissa. Voit käyttää muita paperilaatuja, kuten aaltopahvin.
 • Liimaa tai vartaat kiinnittämiseksi värit ja muut koristeet alustaan.
 • Sakset tai paperi veitsen. Viimeksi mainittu on erityisen tärkeä leikkaamiseen vaahto.
 • Kaksipuolinen teippi ja paperi. Vaahdon tarvitset ensin, ja hallituksen - toinen.

Kukat lautasliinat: 5 vaihtoehtoja koristeluun numerot

Ennen kuin alkaa rakentaa suoraan keksii pahvista, vaahtoa ja pyyhkeet, sinun täytyy ymmärtää, miten me sisustaa lukuja. On monia tapoja luoda tärkein koriste-elementti - väri.

Ensimmäinen ja yleisin - joka on niin pehmeä ruusut että voidaan tehdä helposti läpi pyyhkeet. Voit tehdä tämän, tarvitset lautasliina taitettuna useita kertoja, nitoja, sakset ja ympyrä.

 1. Laita muutama lautasliinat, jotta kukin saisi torilta. Mitä enemmän kerroksia, sitä enemmän rehevää kukkivat.
 2. Liittää tuloksena pinon ympyrä ja leikkaa piireissä kaikista kävelee uudelleen.
 3. Kiinnitä kukka keskelle nitojan.
 4. Kunkin kerroksen hissi, jotta saadaan rehevä terälehden.

Voit tehdä suuremman rakenteen. Tehdä tämän, ota side ja taita ne harmonikan useita kerroksia. Reunat leikataan puoliympyrän, keskustan tie merkkijono. Tuulettaa - kukka on valmis.

Samoin voit tehdä ja kukka alla. Ero on vain, että puoliympyrän ei tarvitse leikata reunat. Tällaiset lisäykset voidaan tehdä kuvioihin, paitsi paperiset lautasliinat, mutta myös erilaisista paperin - kuten kreppi-.

Seuraavan kukka lautasliina täytyy säätää 4 kertaa. Piirrä tältä pohjalta puoliympyrän kuten alla ja leikkaa reunat. Tarvitset useita kerroksia.

Aaltopaperi, voit luoda täällä ruusuja. Vaihtoehto ei ole talousarvio, molemmissa lautasliinat, mutta vaikutus on hyvin epätavallista.

Jos haluat tietää muita mahdollisia koristeita luvut kukkia, niin suosittelen käymään tämän artikkelin. Etsi kukka ideoita

Kuinka monta lautasliinat ja kukkia tarvitaan?

Se kaikki riippuu koosta valmiin tuotteen. Mutta kokki on 3-5 pakkausta pyyhkeet. Värit lähdette, todennäköisesti, 200-500 kappaletta kohti.

Mitä värien määrä riippuu:

 • alkaen kukka koosta ja valmiiden luvut
 • loisto ja koriste-elementti,
 • riveistä tiheys.

Selvien tavoilla edellä, on olemassa muita menetelmiä. Esimerkiksi perustamalla hapsut - se on paljon nopeampi kuin luoda erilaisia ​​värejä ja liittää ne. Miten saada hapsut, voit lukea artikkelin luomiseen Piñatat. On paperi taitetaan kahtia, mikä luo vaikutelman tilavuuden. Mutta on mahdollista käyttää yksikerroksista marginaalisia - joten jätä vähemmän paperia tai lautasliinat.

Yleistä toimivuutta tämän periaatteen: Leikkaa kaistale paperia ja leikkaa sen reunaan. Älä kiinni leikattu osa kuvion. Kukin kerros liimaa, jotta ei päällekkäin edellisen leikattu kärki.

Lisäksi voit turvautua muihin menetelmiin. Esimerkiksi päin, kun koriste neliö paperille kiinnitetty keskuksessa (pääasiassa vaahto). Ja ehkä päätät luoda jotain erilaista - vaikkapa paljon kiharat quilling tekniikka pinnalla lukuja.

Miten numerot pyyhkeitä kätensä syntymän päivänä eikä vain

Tärkein päivämäärä, joka on yleensä tarpeen valmistaa ja suunnittelun juhlava luvut on syntymäpäivä ja vuosipäivä. Vaikka kunnioitamme uudenvuoden juhlia ja muita muistoesineitä. Kuitenkin miten käsitellä luomisen juhlava sisustus?

Kaikille tuotteille on tärkeää:

 • aika säästöt kääre sivut ja pohja paperi- tai sama kangas. Sitten aika sisustaa luvut vie paljon vähemmän.
 • Kukkia ottaa laajimpia, vehreästä muutaman palan voi helposti sisustaa suuri pinta kerralla.
 • Mieluummin liima joka nopeasti tarttui helposti ja puristetaan ulos säiliöstä. Kevyiden pyyhkeet voidaan käyttää myös kaksipuolinen teippi (vaikka se on kalliimpi vaihtoehto).

Suosituin on numero 1. Tämä ei ole yllättävää - se on yleensä käytetty koristeluun ensimmäisen kuukauden ja ensimmäinen vuotias lapsi elämää. Tee peruste tällaiselle kunniamerkkejä voi olla pahvilaatikoihin tai vaahtomuovi.

Sillä suurin osa pahvi version haluat leikata edessä ja takana sekä valokuvia. Se on vain 2 litteä yksikköä. Sivuosat koostuvat suorakaide yhtä leveitä, ja sen korkeus on vastattava korkeus kunkin yksikön segmentin (jälleen, katso kuva).

Kukka-asetelmia voi olla täysin erilainen. Kun valitset tyyppi koruja, joka on eniten sympaattinen sinulle.

Yksikkö tyyliin Mikki Hiiri - suunnittelija asia naamiaisissa.

Tasainen luku lautasliinat, joka on käyttökelpoinen suunnittelussa seinät tai ikkunoita.

Video näyttää eri versiota puitteet - vaahtoa. Se on helpompaa kuin luomalla luvut pahvista: tarvitsee vain vaahtoa ja kaksipuolisella teipillä.

Askel askeleelta ohjeet valmistukseen:

 1. Kuvion on ollut vakaa leikata kaksi numeroa «19raquo; ja liimaa ne yhteen teipillä. Aihiot mukavimmin käyttämällä paperitavarat veitsi. Mitat perustan esitetyn videon. Mutta voit tehdä luku enemmän tai vähemmän.
 2. Tämän jälkeen sinun tulee paljon paperi kukkia, luomisprosessi jolla on myös master-luokassa. On kätevää muutaman pakkauksissa paperiservetit haluttu sävy.
 3. Ota liimaa. Sopivia snap tai tavallinen PVA. Levitä liima viivoja pitkin liimaamalla värejä.
 4. Stick kukka seisoo reunasta ja liikkuvat kohti keskustaa. Liikesuunta valitkaa - ylös tai alas.

Jos haluat tehdä yedinichku tai jokin muu luku mielenkiintoisempaa, valita useita värejä yhdistellä keskenään. Kitkattomasti, värejä voidaan saada aikaan luomalla elementit kaikki sävyt lautasliinoja. Jos esimerkiksi olet valinnut punaisia ​​ja keltaisia ​​kukkia, on noin kolmasosa luotava keltaisesta lautasliinat, kolmannes punainen, ja kolmas - sekä punaisia ​​ja keltaisia ​​eri määrä sekä värejä.

Koko prosessi on kuvattu yksityiskohtaisesti alla olevan videon.

Tässä on toinen esimerkki lukuja sujuvaa väri:

Sillä on oma monimutkaisuus. Toisin kuin kulmayksiköitä, kakkosella on kaareva, jolloin kartonkisubstraatin luvut tekee paljon monimutkaisempi. Siksi tässä tapauksessa varmasti saa valinnan hyväksi vaahtomuovialustaa. Tässä muutamia vaihtoehtoja volyymiluvut 2.

Jos haluat tehdä tasainen vaihtoehto jälkeen Master-luokan alla. Voit tehdä tämän, ota pahvi ja tehdä lukuisia ruusuja, vain kiertämällä kaistale lautasliinoja tai pehmopaperia hänelle.

Jos vain murskata kudosten ja liimaa ne alustaan, saat vaihtoehdon alla. Se on helpompaa, mutta parempi pyyhkäisemällä keskellä prässi.

Videolla u vain käyttää vaahtoa perusta. Se näyttää hyvin vaikuttava, luoda lukuja käytetään vastakkaisia ​​ruusu.

Vauva kääntyy 3 vuotta vanha? Tai valmistetaan syntymäpäivää 30 tai 35 vuoden kuluttua? Niin älä tee ilman numeroita, jotta pohja 3. kova pahvi ja styroksi - eniten se. Eri kolminkertainen, katso alla.

Mestarikurssi videomuodossa näyttää, miten voit tehdä numero 3 käsillään. Ja tehdä se on pieni tyttö äitinsä kanssa.

Neljä voidaan myös valmistaa yhtenä yksikkönä, ne ovat samannäköisiä. Valitse vaaleanpunainen väritys, jos valmistelee yllätys tytöille.

Synttärisankarille? Sitten hän on maistaa neljä, tehty tyyliin Spider-Man. Enää ei ole kukkia ja ruusut, mutta siellä on paljon rypistynyt lautasliinoja punainen ja sininen ja valkoinen pitsimäinen rainoja.

Toinen monipuolinen vaihtoehto esitetty ohjeita.

Parasta tämän numeron valita se suorassa linjassa, jotta se helpompi leikata pois elementtejä. Mutta jos me puhumme 55-vuotisjuhlaansa, otamme vaihtoehto yli kaarevan viisi parasta - tämä kiinnittää huomiota syntymäpäivä poika tai syntymäpäivä tyttö.

Hellävarainen neito tsiferka erittäin vaaleat siirtymiä.

Pojalle on sopivampi vaihtoehto alla, voit jopa tehdä täydellinen luku lautasliinat sininen ja sininen.

Koululentoja (kaksi videota) luomaan näitä Kehut tarjoaa tarkemmin syntyi viisi syntymäpäivä, ja vastaavia päivämääriä.

Making kuusi, saat heti saada enemmän ja 9, koska yksinkertaisesti kääntää kuvan ylösalaisin saada haluttu vaihtoehto.

Ja tässä on numerot 9. Yksi ero - se on parempi tehdä luku kestävällä tavalla päälle mitä haluat laittaa sen. Eli yhdeksän alempi puolestaan ​​on vahvistettava, ja kuusi - ympyrä.

Tilavuus on sellainen hahmo omin käsin, ja sinä, jos katselet videota.

Yksi helpoimmista sen suoritusarvot. Mutta on yksi ongelma - laittaa luku pystysuunnassa ei ole niin yksinkertainen, on tarpeen vahvistaa säätiö tai tehdä tasainen versio, joka liitetään seinään, oveen, tai jotain vastaavaa.

Tilavuus numero 7 siteen.

Ja tässä mestarikurssi videomuodossa.

Tämä luku ei ole pelkästään syntymäpäiviä, mutta käytetään myös koristeluun tilojen 8. maaliskuuta. Joten tekemällä tämän, kaksi kärpästä.

Video, osoittaa jälleen kerran, että myös lapset selviytyä tästä tehtävästä - onhan varsin yksinkertainen.

Kaikkiin tilaisuuksiin, joiden tarkoituksena on juhlia pyöreitä merkkipäivistä tarvitse niin luku lautasliinoja 0. Tässäkin voit saada Vaahtomuovialustan, ja loput sekä muut numerot. Nyt merkkipäivät 10, 50 ja jopa 60 vuotta ei ole enää ongelma.

Sopia tsiferki hieman sopii pöydän koristeet tai koriste lahjoja dioja kuin kuvauksiin. Viimeksi mainittujen on parempi suosia suuria korkeuksia suuruusluokkaa 70-80 cm.

Joka tapauksessa, ohjaavat kasvu lapsi tai aikuinen. Lapselle, on toivottavaa luoda hahmo hänen korkeus, mutta aikuiselle on merkityksetöntä.

Lopulliset kustannukset riippuu paljon työvoiman kulutettu master käytettyjen materiaalien luomisen mestariteos ja tuotteen kokoa. Mutta pohjimmiltaan löytyy hinnat vaihtelevat välillä 1000 ja 3000 ruplaa.

Siitä voit tehdä loma unohtumaton. Luvut lautasliinat - todella hämmästyttävä ja tyylikäs tapa tuntea Luojan ja samalla sisustaa tahansa huoneessa tyylikäs ja nopea.

Kerro mielipiteesi kommentteja, kerro sosiaalisissa verkostoissa esineen ystävien ja perheen - anna heidän myös oppia luoda kauniita mennessä itse. Nähdään pian!

Terveisin, Anastasia Skoreeva

Saatat myös olla kiinnostunut:

Sivusto nyaskory.ru kerätä metatiedot käyttäjä (cookie, datan yhdistyminen IP-osoitteet ja sijainnit) normaalin toiminnan sivuston, mahdollisuus mainostavan mielenkiintoista käyttäjälle, ja julkaiseminen Varsinaisen.

Jos et halua näitä tietoja käsiteltiin, sinun pitäisi poistua sivustolta.

Artikkelin kirjoittanut: 4 kommenttia

15 tammikuu 2018 | 22:19

Jos en tiedä miten tällainen kukkia lautasliinat, en olisi ikinä uskonut, että voit omin käsin tehdä tällaisia ​​kauneutta. Mutta on välttämätöntä työskennellä paljon täällä. Kiitos kaikille suosituksia, ja ajatus on erilainen loma numeroa!

16 tammikuu 2018 | 12:51

Kyllä, en myöskään usko) Kiitos)

 • 16 tammikuu 2018 | 12:45

  Vau, mitä kauneus! Pidin ajatuksesta, toivon joskus ovat käteviä. Kiitos!

  Kuinka tehdä useita lautasliinat

  Klo järjestäminen lasten synttäreille tai kuvauksissa kannattaa varmasti miettiä sisustus, jota ilman juhla on epätäydellinen ja ei niin värikäs. Voit sijoittaa pallot Odessa toimituksen, kädet asentaa seppele, kollaasi tai kauniita lukuja lautasliinoja.

  Varsinkin jos äiti äitiyslomalla, niin tee se luovuus on täysin mahdollista, koska ei ole mitään monimutkaista siitä. Monet äidit näyttely esimerkkejä työnsä Internetissä, niin selvitä tehtävä ei ole vaikeaa, samoin, lapselle annat paljon positiivisia tunteita.

  Kiinnitä huomiota alkuperäistä lukua paperin (lautasliinat), joka erottautua kilpailijoista, vaatii hyvin vähän pääomasijoituksia, helppo, ja lapset rakastavat sitä pelata.

  Mitä materiaaleja tarvitaan numerot

  Luoda juhlava koostumus numerot tarvitsemme:

  • lautasliinat. Voit ottaa pelkkänä kangasta ilman kuvio, ja värikäs, poimia muutaman sävyjä yhdistää toisiinsa. Valitsemalla yksinkertaisin lautasliinat, useimmiten käytämme jokapäiväisessä elämässä. On suositeltavaa toteuttaa välittömästi 2-3 pakkausta 100 kpl kutakin, korkeudesta riippuen lukujen;

  • mitään pahvista tai vaahto, joka toimii kehyksenä;

  • PVA liimaa paksu johdonmukaisuutta.

  Vaiheet valmistukseen numerot pyyhkeet

  Ensimmäinen vaihe - tuotanto kotelon lukuja. Laitoimme pahville luku luonnos (tarve 2 luku), Leikkaa ja liimaa kolmiulotteinen, 3D hahmo. Sivuseinissä lukujen tarvitsee säännöllistä poistossa. Kaikki tuotteet voidaan liimata kappaletta liimalla, mutta myös voidaan maalarinteipillä.

  Toisessa vaiheessa - valmistelu kukkia koristella lukuja. Koristeeksi voidaan käyttää paitsi pyyhkeet, mutta kaikki pehmopaperit. Mutta värivalikoima - yksilön vastuulla. Tytöille - lila, vaaleanpunainen, valkoinen, sininen väri tai yhdistelmä näistä väreistä. Pojalle - sininen, vihreä, punainen.

  Ja nyt tärkeintä - oppia tekemään pieniä kauniita kukkia ruusuja koristeluun. On huomattava, että rakentamiseen koristelu 1 metri, tarvitset keskimäärin 250 hieno ruusuja.

  Kirjoita menetelmiä suoraviivainen tekniikoita luoda pörröinen ruusuja lautasliinat:

  • alas siteen on puoli (varten loiston kukka voidaan taittaa kaksi lautasliinat), ja sitten vielä kaksi. Edelleen, saatu neliö leikattu ja niitata mukaan nitoja siitä piireissä. Tämä temppu, sinun täytyy tehdä paljon aikaa;

  • nousee kaikissa viipaleita, kudoskerrosten ylöspäin, jättäen vain viimeinen kerros;

  • kiinnitys kärjen alueelle ja raspushivaem meidän kukka.

  kukka reuna voidaan tehdä aaltoileva. Voit tehdä tämän, tee siksak sakset. Koska lisäksi sisustus reuna voi lautasliinat ympyrä linja kynä tai ripottele glitter.

  Kolmas vaihe - liittämällä luvut kukkia. Tätä tarkoitusta varten on mahdollista käyttää PVA liimaa. Kun kaikki on tehtävä huolellisesti, jotta vältetään jälkiä liimaa.

  Yleensä, jos sinulla ei ole aikaa valmistella koristelu, luku voidaan koristeltu värilliselle paperille, nauhoja tai kudoksessa: vähintään kerran ja enintään kauneuden koristella lasten loma.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin