Digit vuodessa

Numero 1 vuodeksi omilla käsillänne, kuvaus ja läpivienti

Juhlistat toisen lapsen syntymäpäivää, jolloin hän täytti yhden ikävuoden? Tarvitset ehdottomasti numero 1. Ja tänään sanomme, että numero 1 vuodessa on hyvin yksinkertainen ja helppo vene. Tarvetta voidaan vaatia mihin tahansa muuhun päivämäärään liittyvään lomaan. Esimerkiksi Victory Day ja muut. Kaikki luvut voidaan tehdä monista materiaaleista: shdm: stä, huovasta, satiininauhoista ja muista improvisoiduista materiaaleista. Lyhenne "ШДМ9raquo; tarkoittaa: "palloja mallinnukseen". Itse asiassa - se on erityinen pallot, joilla on erilaisia ​​muotoja ja tehty luomaan erilaisia ​​käsitöitä. Artikkelin alussa, kuvassa näet shdm: n kuvan 1.

Suuri ilmapallosetti

Pääluokkaamme avautuu yksi pallo. Tämä on yksi yksinkertaisimmista mutta samalla suurista käsityötavoista. Tämä yksikkö on saatavana kaikenkokoisina. Kerromme, kuinka tehdä niin kaunis yksikkö:

Ensin meidän on tehtävä kehys. Paras johto sopii. Se on erittäin kevyt ja siihen on helppo liittää palloja. Teemme tarvittavan koon työkappaleen.

Saatat tarvita toisen pallon. Älä kohdista kuvaa. Pallojen määrä riippuu numeron koosta ja kuinka kovaa sinä huijata. Varmista, että pallot ovat suunnilleen samankokoisia eivätkä samanaikaisesti ole kovin paisuneet. Jos painat runsaasti palloja, todennäköisyys siitä, että ne puhkeavat voimakkaasti, kasvaa.

Ovatko pallot valmiina? Erinomainen! Nyt ne on kiinnitettävä kehykseen. Aseta ne vain lankaan

Tuloksena oleva kuva on erittäin helppo siirtää paikasta toiseen, ja haluttaessa se on helppo purkaa.

Jos edellinen versio ei toiminut kehyksen vuoksi, voimme tarjota sinulle kevytversion. On kuitenkin hyvä ymmärtää, että luurankoinen kuva ei myöskään ole liikkuvia ja sen sijainti rajoitetaan yhteen pisteeseen.

Emme tarvitse tehdä erillistä kehystä, mutta silti voimme korvata sen. Tämä korvaaminen on seinää. Kyllä, tämä menetelmä palloyksikön valmistamiseksi merkitsee sitä sijoittamista seinälle.

Kuten viime kerralla, täytämme tarpeellisen määrän palloja. Varmistamme, että niiden mitat ovat suunnilleen samat. Sitten kiinnitämme ne seinään, muodostaen näin numeromme 1. Pallot voidaan kiinnittää kahdella kolmannen osapuolen nauhalla. Yksipuolinen myös se on mahdollista, mutta se on vaikeampaa, sillä meidän täytyy liittää vain jäljet.

1

Toinen vaihtoehto yksikön, jossa ei ole runkoa, on pahvia. Otetaan vanha ja tarpeeton pahvilaatikko ja kehitämme sen. Yritämme saada mahdollisimman suuret suorakaiteet. Leikkaa tarvittavat elementit: jalka, nokka ja pohja. Yksikön pystysuora osa - jalka on pisimmän. Noin kolme kertaa pidempi kuin sukka - kalteva osa "/ 9". Mutta pohja - vaakasuoran alaosan pitäisi olla noin puolet niin kauan kuin jalka.

Seuraavaksi meidän on liimattava tämä kaikki yhteen ja hankittava luku. Totta, se on epämääräinen väri, mutta tämä korjataan sen koristeluun: maalaus, kiinni joitain koriste-elementtejä.

Kuvien tekeminen lautasliinoista on jonkinlaista kuin valmistus. Vain lautasliinojen avulla tarvitsemme luurankoa. Teemme tällaisen kauneuden.

Ensiksi määritellään tarvittavien materiaalien luettelo:

 • Langat (mieluiten sininen tai valkoinen)
 • Lautasliinat (Pidämme useita pakkauksia kerralla, kolme tai neljä kappaletta riittää)
 • Paksu pahvi, joka toimii pohjana
 • sakset
 • Paperi-veitsi
 • Steppler
 • Yksinkertainen lyijykynä hallitsija

Ensinnäkin teemme kartongin perustan. Otamme pahvia pahvia ja piirrämme sille haluamasi koon. Leikkaa se. Perus on valmis. Menimme yksinkertaisin askel. Luodaan pohja "kaksiulotteiselle9raquo; yhdistäminen ei ole vaikeaa.

Jotta saisimme kolmiulotteisen hahmon, tarvitsemme yhden tai kaksi pahvia pahvia. Me vetämme kaksi identtistä ja leikkaamme ne pois. Meidän pitäisi saada pari identtisiä. Määritä sitten numeron paksuus ja katkaise sivupinnat. Kymmenen on oltava yhteensä. Kun kaikki komponentit ovat valmiita ottamaan liimanauhaa ja liimaa ne volumetriseen numeroon. Tietyllä taitotasolla voit ottaa liimaa vaahteran sijasta, mutta tämä on paljon monimutkaisempaa. Kehyksen luomisessa meillä on yksi tavoite - luoda likimääräinen ja kestävä muoto 1.

Kehys on valmis. On aika alkaa tehdä kukkia, jotka koristelevat yksikön pinnan. Otamme kaksi kaksikerroksista lautasliinaa ja repimme ne kahteen tasoon.

Tuloksena olevat neljä elementtiä on varottava huolellisesti päällekkäin. Saamme seuraavaa tulosta:

Taita monikerroksinen suorakulmio harmoniksen muotoon ja kiinnitä se keskelle kierteellä. Jos on olemassa askelmittari, käytämme sitä.

Levitimme harmonisen, nostaen sitä hieman ja suoristamalla taitokset. Lopulta meidän pitäisi saada jotain tällaista:

Nyt meidän täytyy tehdä muutama näistä kukista. Voit ottaa vaipan valkoiseksi. Ja noin yhtä suuri määrä lautasliinoja sinisiä ja valkoisia. Joten saamme vuorottelun.

Kun kehys ja kukat ovat valmiita. Voimme jatkaa rungon värejä. Paras on PVA-liima. Ensin me liimataan etupuoli, sitten takaosa ja sen jälkeen kulkemme sivupintoihin. Meidän pörröinen ja erittäin herkkä yksikkö on valmis!

Suosittelemme, että katsot muutamia videoita. Ensimmäinen kertoo, kuinka kuvasta tulee yksi väreistä. Tällaiset oppitunnit ovat erittäin informatiivisia pojalle.

Digit 1 vuodessa kädet - lisävaruste valokuvien suorittamiseen

Jos haluat koristella vauvan ensimmäistä syntymäpäivää, suosittelen ommella yhden numeron omilla käsillä. Se ei kestä niin kauan.

Numero 1 vuodeksi omalla kädelläsi

Jos haluat ommella numeron joka vuosi, tarvitset:

 • kangas;
 • täyteainetta;
 • ompelukone;
 • sakset;
 • neuloja haketukseen;
 • liitu;
 • säiettä.

Seuraavaksi kerron teille, kuinka ommella numero 1 kankaasta:

 1. Numeron koko valitsee mitä haluat enemmän, ommellaan 40 cm korkeudella ja noin 23 cm leveä. Voit piirtää kuvan itse, mutta voit tulostaa sen tulostimelle. Leikkaa valmiin kuvion, taita kangas kahdesti (kasvotusten puolelle), prikolite neulalla ja ympyrällä.
 2. Irrota kuvion kuvio, nosta kangasta neuloilla ja leikkaa pienellä erällä.
 3. Valmista nyt sivupaneelit. Tein leveyden sivuille 8 cm. Minä leikattiin ilman korvauksia. Kaikki on valmis ompelemaan tsiferkiä.
 4. Menemme ompeluun. Ensin ommellaan etupuoli sivuseinämällä. Aloita ompelemalla kuvion pohjalta niin, että sivujen liitokset eivät ole niin näkyviä.
 5. Kiinnitä nyt takakappale ja ompele. Vain sivut pysyvät muuttumattomina, tämän reiän kautta tulemme osoittamaan ja täyttämään kuvan.
 6. Tee viillot kaarevilla ja pyöreillä paikoilla ja käännä ne ulos.
 7. Menemme täyttämään. Täytä tiiviisti ja vaivaa joskus niin, ettei tuberkuloita ole. Kun kuva on täynnä, ompele reikä piilotetulla saumalla.
 8. Kaikki, tsiferka valmis! Voit jättää sen niin, ja voit koristella nauhoilla, napit, strassit, pitsi ja muut kauniit tarvikkeet.

Kuten näette, ei ole niin vaikeaa tehdä numeroa 1 itsestänsä vuodeksi, kuten se saattaa näyttää ensi silmäyksellä. Sitä voidaan helposti käyttää syntymäpäiväkuvan valokuvauskuviin ja sitten - koristele vauvan huone.

Tietojen kopiointi sallitaan vain suoralla ja indeksoidulla viittauksella lähteeseen

Digit vuodessa

Pääluokka "Yksi ensimmäisestä syntymäpäivästä"

Maaliskuussa merkkipäivät eivät juhlia meitä yksin. Naamion Daniil myös juhli hänen ensimmäinen syntymäpäivä, ja hänen äitinsä Tatiana Vasilenko luovasti avasi tämän tapahtuman järjestämisen.

Kuukautta ennen juhlaa, hän yhdessä Daniin isän kanssa, tarkkaavaisesti työnjohtaja iriseva einichku tulevalle kuvaesitykselle ja mielellään jakaa kanssamme master-luokka sen valmistukseen! Annan hänelle lattian 🙂

Lapsen syntymä on erityisen tärkeä hetki jokaisen perheen elämässä. Ja hänen elämänsä ensimmäinen vuosi jättää unohtumattomimmat muistot: ensimmäinen hymy, ensimmäinen "aga", ensimmäinen zubik, ensimmäiset askeleet ja ensimmäinen syntymäpäivä ...

Olen odottanut tätä ensimmäinen syntymäpäivä, kuten päivä, jolloin Danya syntyy. Halusin kaapata muistoissani ja lomakuvilla erityisen merkityksen ensimmäinen vuosi! Ja niin, päätin tehdä symbolisen sisustuksen, muodossa paperi kukkia.

Valmistukseen edinichki Tarvitset:

 • Millimetripaperi (sujuvasti ja kauniisti piirtää ääriviivat);
 • hallitsija
 • Yksinkertainen kynä
 • sakset
 • Paperi-veitsi
 • Paksu pahvi (mieluiten kodinkoneista)
 • Paperikokoinen nauha
 • Nitoja suurilla niitteillä
 • Aaltopaperi
 • Liimaa PVA
 • Paperipyyhkeet
 • Paljon kärsivällisyyttä :))

Ensinnäkin, piirrä haluttu muoto meidän luvut, se on helpompaa ja yksinkertaisempaa millimetrin paperiin. Minulla oli tällaisia ​​kokoja:

Seuraavaksi kääntämme asettelumme pahville.

että kuva kauniisti katseli ja oli vakaa, tein sen volumetric (syvyys edinichki 16 cm), joten leikkaa takapuolelta ja kopioi kaikki sivut yksityiskohdat sopivan kokoisen suorakulmion avulla.

Haluan kiinnittää erityistä huomiota tällaiseen tärkeään yksityiskohtiin. Jotta käyrä olisi kaunis ja sileä, leikkaamme sisäpuolelta.

Liimamme kaikki osat paperisella nauhalla ulkopuolelta ja sisäpuolelta luotettavuuden takaamiseksi.

Seuraavaksi liimaus yedinichku etupuolelta paperipyyhkeillä. Minulla on valkoinen, mutta on suositeltavaa käyttää kirkkaanvärisiä tai samanvärisiä kuin paperikukka, jos edinichka ovat monofonisia.

Tällä vaikein osa työtä on ohi. Nyt kaikkein monotoninen

Se on erittäin helppo tehdä kukka. Ota aallotettu paperi, poista neliöt 25 * 25, lisää jokaiseen neliöön neljä kertaa. Keskellä tämä neliö kiinnitetään nitojalla ja leikkaamme ympyrän siitä.

Lisäksi kukin kerros erikseen, paitsi alhaisin, nostetaan ja puristetaan. Kun kaikki kerrokset nostetaan, levitä kukka varovasti.

Kun kaikki kukat on tehty (≈ 350 kpl), alamme liimata ne PVA-liimalla.

Taaksepäin puoli en koristellut kukkia, joten liimasin paperikerrokset useisiin kerroksiin.

meidän juhlava pieni huipputaso sisustus alueella valokuvien ja jäljellä muistot ensimmäisen valokuva-albumin vauva!

Lopuksi haluan sanoa kiitos Margaret ajaksi että kommunikoimme, löysin paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita luovuuden, uusia ideoita, ja mikä tärkeintä halu niiden toteuttamiseksi!

Ja tietenkin paljon kiitoksia siitä, että tarjotaan julkaista artikkeli minusta erittäin viihtyisä ja blogissani työpaja "Pienimmille ensimmäisen vuoden tai kaksi".

Tanya, on molemminpuolista, kiitos yhteistyöstä, jatkamme innostamaan toisiaan töihin;)

Muuten, nuoret äidit Tambovin! Tatiana ilo tehdä tilauksia valmistukseen tällaisten numeroiden oman juhlaan. Tee perheen loma ikimuistoinen! Lue lisää täältä>9gt;

kuva = noparse = true ">

Ensimmäinen palkinto BLOGI

FUN edinichki hankkia ja erittäin tyylikäs. MAMA pitää erittäin tärkeänä valmisteltaessa tärkeä tapahtuma - ensimmäinen-vuotias poika. Ja kuva osoittautui suuri.

Elena, kiitos! Tämä ensimmäinen syntymäpäivä oli todella tärkeää minulle henkilökohtaisesti))))

Viileä, ajattelin, alussa, se on pieniä pyyhkeitä

Ajatus on, mutta mielestäni hyvin kallista

Loistava idea! Hyvin tehty vanhemmille!

Fantastisen kaunis! Mutta olin yllättynyt lainkaan ajatuksesta tehdä yedinichku! Erittäin tyytyväisiä!

Kiitos! Meidän edinichka yllätti kaikki festivaalilla))))

Jo 350 kukkia. En heti ajatellut, että en voinut), mutta se osoittautuu todella mukavaa, niin luultavasti on tarpeen määrätä tällainen kauneutta päällikön kauhean paljon koruja.

Viileä idea. Ja kiitos inspiraation!

Kiitos, Catherine, järjestämisestä luovan inspiraation galleriaan! Nuori Momma, he ovat levottomia keksijä;) :)))

Vau. Hän katsoi ylös, syttyi tuleen, kaikki mitä tarvitset ostanut noin istuu masteryu.Dumayu poluchitsya.Tolko kaikki haluan tehdä kaksi väriä: valkoinen ja sinyuyu.spasibo suuri idea.

Erinomainen, Onnea rukodelok, ja mikä tärkeintä, ihana loma!

Margot ja seisoo ok? Siis tasainen? tai pieni voi pudota?

1