Cutter saranat

Leikkuri käytetään tie-huonekalut saranat julkisivut

Hei ystävät.

Tänään me tarkastelemme leikkurit, joiden avulla voidaan tehdä reiät kupin saranat chetyrehsharnirnyh huonekaluja.

Yleensä tämä laite ei ole kunnolla kutsuttu leikkuriin ja poraa Forstner.

Se muodostuu pään, joka käsittää leikkuuterät (joissakin suoritusmuodoissa voi olla kaksi, ja joissakin - neljä). Keskellä pään on erityinen kärki keskitys työkalun (se laitetaan merkityn poraus piste).

Halkaisija pään leikkuri - 35 millimetriä (alapuolella lasku kuppi).

Sheer pää sovitetaan varren kiinnittämiseksi työkalun on poraistukan.

Tällainen työkalu, tehdä reikä puu, MDF, lastulevy, muovi.

Lisätietoja siitä, miten leikata huonekalut saranat, voidaan lukea tämän artikkelin.

Haluan vain lisätä, että kun käytät tätä työkalua sinun täytyy muistaa kaksi asiaa:

Tyypillisesti useimmat huonekalut rintamalla paksuus on 16 millimetriä, ja syvyys teräpään (yhdessä holkin) - suurempi kuin tämä koko.

Tämän mukaan jos aiot tehdä asennusreikä edessä ensimmäistä kertaa, harjoittele ensin jäänteitä DSP, ja kuinka syvälle täytyy ajaa työkalun runkoon materiaalin (jokaisen kierroksen jälkeen mittaamaan todellisen veruketta välttää ylimääräisen materiaalin valita).

Reikien poraaminen, esimerkiksi en ollut koskaan käytetä erikoistyökaluja, ja porattu ne käsin (miksi vaikeuttavat turhaan yksinkertainen prosessi?).

Ja toinen - kun porausreiän, eivät pidä poraa pystysuoraan julkisivu. Minun täytyy hieman muuttaa kulman, siten valitsemalla materiaali tasaisesti porattuihin reikiin.

Tällä menetelmällä poraus, jyrsintä ja ei kuumene ja reikä porataan nopeammin.

Täällä periaatteessa ja kaikkeen tähän, välttämätön tuotannon huonekalut tarvikkeet.

Siinä kaikki kokoukseen.

Siellä Forstner poranterä 35 mm halkaisijaltaan, mutta kärjestä kärjen haluttuun syvyyteen 12 mm, syvyys kulhon vain 5 mm, ja jos menemme eteenpäin, se tunkeutuu kärjen edessä julkisivun. Miten tehdä tarvittavat näytteenottosyvyyden tämän pora? Saada syvyyttä pora tarvittavien tietojen kaivaa 18 mm)

Tällöin kärki jauhaa (tehdä siitä hieman, mutta sen on oltava ei mylly "gulnula" julkisivua).

Maksimi (mahdollisesti) suunnassa, joka on valmistettu kuten harjoituksessa runkoon julkisivu, paksuus, esimerkiksi, 16mm, on suurempi kuin se on tarpeen istuimen sarana.

Tämä ei ole harjoitus fostnera. Tämä on rakenteeltaan samanlaisia, mutta Fostner keksi hieman erilainen muotoilu.

Ja siitä "älä käytä muita laitteita, ja kierto poran puolelta toiselle." "Muita laitteita" pitäisi käyttää varmistamaan pystysuoruudesta sokea reikä ei mene pois puolelle materiaalin. Poran pyörittämiseksi leikkureita paloiteltu materiaali vuorotellen eri reunat toisaalta tietysti antaa vaikutuksen nopean pääsyn materiaaliin, mutta reikä on hieman suurempi halkaisija ja kuppi saranat istuvat löysästi.

On mylly ilman tällaista kärki, vaikka hinta se on maassamme, ainakin 2,5t.r. Olen ensimmäinen zasverlivayu tavallista, ja tuon toisen ilman kärkeä, älä purista mitään. Italian leikkuri.

Urat panoroida alle silmukat toimivat usein pora Forstner, mutta harvoin reiät sijaitsevat tarkasti ja täsmällisesti. Tietenkin, ja keskitys nastan porat helposti ponnahtaa ulos takana lastulevy. hakemus

Fraser napauttamalla lukot: 3 tyypit

Laatu joukko sisäovet on mahdollista erityinen reitittimen tie Kaikki haluavat hänen Sisäoven asetettiin kauniisti ja ilman vaurioita, ja on siten aina tarpeen käsitellä ammattilaisille asiansa osaava, anna sen olla hieman kalliimpia, mutta luottaa laatuun rakennusurakan toteuttaminen.

Sivulenkki lukot huoneen ovet: tarvittavat työkalut

Jos puhumme menetelmistä salakuuntelu kansanedustajia, voimme erottaa kaksi pääasiallista lähestymistapaa. Tämä on ammattilainen, jolla on korkean tarkkuuden sähkö- välineitä, ja Käsi, käyttämällä vasaraa ja talttaa.

Ennen niiden asennusta oven, on parempi valmistella etukäteen tarvittavat materiaalit ja työkalut työtä

Molemmissa tapauksissa se vaatii noin seuraavan luettelon työkaluja:

 • Käsijyrsin, pää salakuuntelu lukot;
 • vasara;
 • Talttaa erikokoisia;
 • Litteä ja Phillips ruuvimeisseli;
 • Poraa tai ruuvimeisseli;
 • Set kynä pora puun;
 • Rulettia.

Korkea pikaleikkuukoneet tehdä reikä lukkoa vahingoittamatta olevan luukun. Hammer tarvitaan lähinnä pienimuotoista menetelmä, mutta voi olla hyötyä ammattilainen lähestymistapaa.

Talttaa täytyy leikata paikka purkaa linnan, mutta tämä työkalu voi vahingoittaa ovien lakkaus ja heikentää ulkonäköä.

Tasainen ja ristipääruuvitalttaa täytyy kiristää ruuvia, jolla linna itse ja kahva pysyy. Se kannattaa käyttää niitä, koska kiristyksen käytettäessä Srewdriver, se todennäköisesti vaurioittaa oven pinnasta. Poraa tai ruuvimeisseli voi helposti, tarkasti ja, mikä tärkeintä, pitää piirustus, tehdä syvällisiä istuma reikä lukko ja kahva. Set kynä pora puun asennettu porata tai ruuvimeisselillä. Ruletti vaaditaan mittausten virheiden välttämiseksi istutuksen linnan.

Lajikkeet myllyjä tie lukot

Jyrsijä - laite ovenkarmit ja maalauksia, jotka tarjoavat korkean tarkkuuden lasku kuoppia. Tällä hetkellä käsi reitittimen olemassa valtava määrä erilaisia ​​leikkureita. Kaikki ne voidaan jakaa 3 ryhmään - reunus, pisto- ja figiriynye.

On olemassa useita erilaisia ​​myllyjä tie lukot, jotka voi noutaa oman harkintansa

 1. reuna - käytetään valmistuksessa reunojen tuotteen, samoin kuin erilaisia ​​veistetty elementtien materiaalista.
 2. uransorvaus - käyttää niitä tehdä uria, syvennyksiä, kolot, urat puutuotteita.
 3. Figiriynye - tarkoituksena on luoda koriste leikata elementtejä Huonekalujen ja ovet.

Jos ajatellaan tarkemmin, voimme erottaa yhdeksän yleisesti käytetty reitittimet. Suora Syvennys mylly käsittelemiseksi uran linjat ja yhdistetään kopiointi holkki, voidaan käyttää suorien osien ja kaareva malli. Käsipaino V- muotoiset urat reitittimet suunniteltu koriste-lanka tai liikkeen ohjaimena.

Rakenteellinen Syvennys mylly mukaisten yhdisteiden valmistamiseksi tyypin II tai lohenpyrstön muotoisen uran. Fraser liittämiseen maailman-piikki, jolla laite liitetään pitkään rainojen pituus.

Muotoinen ura leikkureita käytetään muotoinen urien sivupinnoille.

Suora reuna lauseita käytetä työssä, käyttäen itse tehtyjä malleja. Jyrsimiä, jossa levyn reuna ja käyttää muodossa huullettuja näytteen, tunnettu siitä, että suurella tarkkuudella. Curly Reunaleikkureita käytetään reunus filonok, eturungot ja sokkelit. horisontaalisuudesta leikkurit käytetään koristamaan hiotun reunat.

Miten upottaa reitittimen saranat oveen: opas

Kuten edellä todettiin, on parempi antaa työtä ammattilaisille, mutta jos määritetty silmukaksi oven Fraser itse, tämä opas on merkitystä. Ensin sinun tulee päättää, mitkä osapuolet joutuvat oven, ja joka puolella sijoitetaan silmukan. On suositeltavaa merkitä oven, niin et ymmärrä, että he eivät rinta ruuvattu.

Jotta kunnolla upottaa saranat oveen reitittimen avulla, sinun täytyy tutustua yksityiskohtaiset ohjeet

Päättäminen sijainti:

 • Operaattorin silmukan oven;
 • Ohitettu lyijykynällä;
 • Kun toimistossa saada taltta tarkasti hoitoon.

Jälkimmäinen on tarpeen, jotta voidaan välttää halkeamien ja vahingoittaa ovea, joka voi esiintyä työkalun pyörimisen. Tärkein seikka - sopeutumista käden reitittimeen upotussyvyys ja Suuntaisvaste. Pitkä reuna on hiottu ylhäältä alas. Ylä- ja alareunan linja olisi käsiteltävä ennen pari millimetriä, sitten leikataan taltta. Ei ole välttämätöntä, että vaurioiden välttämiseksi ovelle.

Etäisyys ylä- ja alareunan saranat valittava 17-22 cm.

Lisäksi esitämme silmukka ja kiinnitä. Laskemisesta puun kirjaimella "L", tarkistus tapauksissa välinen rako oven ja karmin ja mitata sijainnin silmukoita. Siirrymme jyrsintä karmin - jätä painotetaan suullisen Fraser, me määritä syvyyden leikkurin sukellusta ja tehdä kaiken juuri kuten oven. Loppujen saranat oven kiinnittämiseksi ovenkarmiin.

Hyvin prosessi tie silmukoita voi kestää useita tunteja. Jos ei ole luottamusta niiden kykyjä ja kyky käyttää käsi reititintä, on parempi kääntyä ammattilaisten tai ääritapauksissa soittaa ystävä auttaa reikä silmukoita.

Mallien Sidontakerroksien lukot ja saranat

Malleja voidaan merkittävästi helpotetaan niiden asentamista. Tällaisia ​​malleja voidaan tehdä itse tai ostaa rautakaupasta. Template valmistus ei vie paljon aikaa.

Lisäksi voit käyttää mukautettuja malleja tie lukot ja saranat

tarvitaan valmistukseen:

 • Seinämän paksuus 20 mm ja pituus 40 mm;
 • Puukuitulevy ruudun koko 100x100 mm;
 • Puinen palkki pieni koko;
 • Rake pituus 150 mm;
 • Porakone, palapelin;
 • Kiinnikkeet ja pultit peukaloruuveilla.

Kuitulevyn halutaan segmentin koko, porattu samansuuntaisesti 6 neliön aukkoja (3 kummallakin puolella). Teemme toinen reikä keskellä mitat 140x70. Yhdellä reunojen telineeseen liittää palkki, joka pysäyttää. Tätä seuraa ruuveilla kiinnittää kiskon baariin laatta. Leikkaa lauta koristelistat 3 - yksi pystysuora vahvistamisesta ja 2 yhtä suuri koko vaakatasoon. 2 on samansuuntainen leikkaus, se säätää reikien läpimitta on kunkin välilehden. Tyynyt on kiinnitetty mdf-levyä.

Malli on valmis, olisi selvennettävä, että kaikki edellä mainitut mitat tavanomaisten, niitä ei välttämättä noudateta.

Käytä malleja kiinnikesilmukoita ja lukot hyvin helposti. Voit tehdä tämän, sinun on lukittava ovi lattialle. Täsmennetty puolueeseen, joka sijoitetaan silmukan ja aiheuttaa alustava asettelua. Siinä paikassa, jossa ne asennetaan silmukka, laittamalla mallin. Käsi Fraser viistetty. Viiste syvyys tulisi olla yhtä suuri paksuus silmukan.

Kuinka käyttää reititintä sitoa lukot (video)

Itsenäistä kokoaminen saranat ja muut laitteet ovilehden, on välttämätöntä noudattaa turvaohjeita. Kun oikea lähestymistapa ja noudattaa kaikkia suosituksia edellä kuvatut saadaan kauniita ovia jo vuosia.

Valinta ja käyttö säännöt reitittimen silmukoita

Fraser - sähköinen väline käsittelemiseksi reunat ja urien tahansa puupintojen. Voit suorittaa laitteen käyttöä paitsi työskennellä kotona, mutta myös ainutlaatuisia koriste-esineitä. reititin silmukoita Box tulee useita kertoja nopeammin kuin käyttämällä tavanomaista vasaraa ja talttaa. Lisäksi markkinarako on sileä ja esteettinen.

Reitittimen avulla asennettaessa ovet

tyyppisiä reitittimet

Tällä hetkellä käytettävissä seuraavanlaisia ​​reitittimet:

 • pystysuora tai upotettavat. Työkalu syvennyksen urien vaihteleva syvyys. Fraser salakuuntelu lukot ja saranat viittaa juuri tällaiseen;

Kone kuopankaivuussa pystyraon

 • reunus tai reunus. Laitteet on tarkoitettu koriste hoitoon reunojen puutuotteet;

Laitteet reunat

 • Yhdistetty. Kone on ammattimaisempaa ja monipuolinen kuin yhdistyvät toiminnallisuus pystysuoran reunan ja laitteet;

Universal jyrsin

 • erityinen. Erityiset reititin voi olla ankkuri, kauden ja niin edelleen. Erityinen laite on kapea keskittyä, ja se on tarkoitettu tiettyä tarkoitusta varten.

Laite uuttamalla urien eri muotoisia

Mitä etsiä ostaessaan

Ostaessaan jyrsijä on suositeltavaa kiinnittää huomiota seuraaviin, tärkeimmistä:

 • laitekapasiteettia. Kotikäyttöön toisin kuin ammattilainen, ei ole tarpeen saada liian tehokkaampia laitteita, koska tämä tekijä vaikuttaa leikkurin pyörimisnopeutta ja koneen painoa;
 • erittäin suotavaa ostaa varustettuun laitteeseen tehonsäätötoiminto, joka osaltaan siisti toteuttamista eri teoksia. On suositeltavaa vaihtaa suurinopeuksisen moodin sijaitsee suojatun alueen ja ei toimi hyvin, ja hyppää;
 • Kun valitset pitäisi kiinnittää huomiota todellisen tuotoksen arvo ylittää leikkurin puristin. Numerot malli laitteiden ilmoitettu ainoastaan ​​pituudesta päätä kääntää. Esimerkiksi, FM-62 tässä mallissa on 62 mm - suurin iskunpituus;

Suosituin keskuudessa ostajille jyrsintä mallit

 • määrittää käytettävyys reitittimen. Arvioidaan laitteet paino, toiminnallisuus, helppous sijainti laukaisee ja kahvat, pituus virtajohdon. Helpompi ja mukavampi käyttää laitetta, sitä vähemmän syntyy ongelmia sen toiminnan aikana;
 • kokeile poistaa koneeseen. Johtaja laitteiden laatu siirrettävä vapaasti. Samalla täysin sulkea pois läsnäolon takaiskua ja / tai vääristymiä. Kone on toimittava lähes äänettömästi;
 • työpinta pitäisi olla laaja yleiskuva. On toivottavaa, että lisävalot sijaitsee tällä alueella;
 • läsnä ylimääräisiä suuttimia eri haltijoiden ja muita elementtejä. Mitä enemmän täydellinen laitteiden, sitä korkeampi on sen toimintakykyä.

Suositukset valita reitittimen osoittamalla tavalla videon.

Hakemus reititin sitoa silmukoita

Upotettu sarana käytetyt reititin suoritetaan sen jälkeen, kun alustava laitteiston asennus, joka tapahtuu suhteessa:

Syvyys syvennyksen riippuu paksuudesta asennetun saranan tai oven lukko. Asentamaan laitteita tarvittava parametri on pakollinen:

 1. Aseta laite tukevalle, tasaiselle pinnalle;
 2. löysää syöttötapin;
 3. alempi mylly tasaiseksi ja tasaisella alustalla asteikolla asetettu numero "0";
 4. jos käytetään jyrsintä tie silmukka, sitten määrittää paksuus sarana;
 5. nostokaran haluttuun indeksi ja turvallisesti.

Asettamalla reititin upotussyvyys

Valinta pyörimisnopeus määritetään empiirisesti. On tärkeää, että kone toimi ilman ylikuormitusta, ja puuta ei "polttaa". kytkin käytetään säätämään nopeutta.

Määritetään optimaalinen nopeus

Valinnan jälkeen parametrin, olet valmis asennettavaksi oven sarana. Tätä varten:

 1. ovi on asennettu erityistä leikkeet sulje pois mahdollisuutta vinoutuminen töiden aikana;
 2. on merkitty paikkoja silmukkajärjestelmän. On syytä huomata, paitsi mitat lisävarusteita, mutta myös paikka kiinnitys silmukoita;

pohjapiirros ovilevyyn

 1. tarttumaan puun jyrsijä. Tarvittaessa korjataan kaikki puutteet leikkauksen jälkeen sähkölaitteiden. Viimeistelyyn taltta ja vasara syvennykset sovelletaan;

Muokkaustapah- reititin

 1. poraa reiät porataan kiinnittämiseksi sarana;
 2. varusteet asennetaan valmis pinta ja lujasti kiinnityspulttien;

Lopullinen asennus saranoiden ovilevyn

 1. samalla tavalla toinen saranaosa, joka on asennettu oven pintaan kehyksen.

Poimia jyrsijä, sinun täytyy määrittää tarkoitukseen, mihin laitetta käytetään useammin. Käyttämällä reititin kykenee vähentämään aikaa suorittamiseen puutöitä, mikä parantaa laatua tuloksen.