CSP-valokuva

DSP-levyt: mitat, hinnat ja materiaalin ominaisuudet

DSP-levyjen tekniset ominaisuudet: koot, hinnat ja ominaisuudet ovat tehneet tämän materiaalin yhdeksi nykyaikaisen rakentamisen johtajista. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti, mitä etuja ja haittoja on tämän tuotteen käyttö ja millä aloilla tämä viimeistelyaineisto on kaikkein sovellettavissa. Huomioi myös sen valinta ja asennus.

DSP-levy on kiinteä monoliittinen materiaali

DSP-levyjen ominaisuudet: levyn mitat, paksuus, paino ja hinnat

Sementti-lastulevy - yleismaailmallinen materiaali, jonka käyttö useiden vuosikymmenien ajan ei ole menettänyt merkityksensä. Tämä johtuu suurelta osin tuotteen ympäristöystävällisyydestä sekä DSP-levyjen laaja-alaisesta valikoimasta.

DSP-levy on myös sen arvoinen, koska sen valmistus ja käyttö ovat täysin turvallisia ympäristölle. Tuotannossa mineralisaatioprosessi ja haitallisten aineiden ja höyryjen vapautuminen ilmakehään on kokonaan suljettu pois.

Maalatut DSP-paneelit talon julkisivulle

Siellä on sementti-lastulevylevy, joka on tehty puun lastutuksista, Portland-sementistä ja useista lisäaineista. Valmistusprosessi on kaikkien näiden komponenttien sekoittaminen puristamalla ja fermentoimalla. Tuottaa DSP-levyjä erikoisvarustetuissa tehtaissa ottaen huomioon erilaiset vaatimukset ja normit. Lisäksi kaikilla tehtaalla valmistetuilla tuotteilla on vastaavat GOST-tyyppihyväksyntätodistukset ja laatusertifikaatti.

DSP-levyjen tekniset ominaisuudet: edut ja haitat

DSP-paneelien rakentamisen hyväksi on monia tekijöitä, joista:

 • monitoiminnallisuutta - käytetään laajasti talon ulko-viimeistelyyn, sisäisten väliseinien luomiseen ja usein myös lattian DSP-laattojen täyttämiseen;
 • Tämä materiaali täyttää kaikki normit ja vaatimukset sen täysimääräistä käyttöä rakentamisessa: kestävät suuria lämpötilaeroja, hallan, tulipalon, ei kasvualustan sienten, loisten hyönteisten ja jyrsijöiden

Sementtihuonekalujen käyttö iholla kotona

 • valmistusprosessissa ei ole terveydelle haitallisia epäpuhtauksia, kuten fenolia, asbestisformaldehydihartseja ja vastaavia;
 • Kaikilla materiaaleilla on sertifikaatteja ja passeja, jotka vahvistavat tuotteiden laadun ja sen noudattamisen GOSTin vaatimusten mukaisesti, joten kun ostat tavaroita suuresta valmistajasta, et voi epäillä ostostasi;
 • DSP-levyt tulevat helposti alttiiksi melkein mille tahansa viimeistelylle - maalauksesta ja laastista laatoitukseen tai muovipaneeleihin;
 • on melutasoisia ominaisuuksia, joiden indeksi on jopa 30 dB.

Hyödyllisiä neuvoja! DSP-levyt, vaikka ne ovat samankaltaisia ​​puun ominaisuuksiltaan, mutta joilla on suuri vahvuus, mikä tekee niistä käyttökelpoisempia puulle.

Koristeellinen laatta DSP

DSP-levyjen suuri vahvuusindeksi saadaan niiden kolmikerroksisesta rakenteesta. Paneelit on valmistettu kahdesta kerroksesta hienoja siruja, jotka sijaitsevat ulkosivuilla ja suuremman partikkelin kerros, joka on piilotettu sisälle. Joten tuote on kestävämpi ja ei taipuva taivutus. Lisäksi materiaali on sileämpää ja kosteudenkestävää, mikä laajentaa huomattavasti sen käyttömahdollisuuksia vaikeimmissa toimintaolosuhteissa.

OSB-levyt: paksuus ja mitat, hinnat, tekniset ominaisuudet. Parametrit, luokittelu, tuotantomenetelmät ja soveltamisala. Erityyppisten orientoidun lastulevyn tekniset ominaisuudet.

Ainoa epäpuhtaus sementti-lastulevy on, että aggressiivisessa ympäristössä käyttöikä on noin 15 vuotta, mikä on melko vähän rakennusmateriaalia. Jotta käyttöjaksoa voidaan pidentää, voit luoda paneeleille lisää suojausta.

DSP-levyjen kokoonpano ja sertifiointi

Valittaessa DSP levyt kiinnittää huomiota tarvitaan useita ominaisuuksia, mukaan lukien koostumus, luetellut ominaisuudet tuotteen ohjeissa, ja mitat :. Korkeus, leveys ja paksuus levyn, sen kyky torjua kosteutta, jne. Tarkastellaan perusvaatimukset tämä materiaali on asetettu mukaan GOST .

Sementti-lastulevyn koostumus

Normien mukaan laatupöydän koostumuksen tulee olla seuraavanlainen:

 • 24% tuotteen kokonaismassasta - hakkeen;
 • 8,5% vettä;
 • 65% Portland-sementti (joka varmistaa tuotteen lujuuden ja kestävyyden);
 • 2,5% - epäpuhtaudet (nestemäinen lasi ja alumiinisulfaatti).

Kaikki nämä luvut on välttämättä merkittävä tuotepassiin, ja niihin on liitettävä tuotesertifikaatti. Loppujen lopuksi DSP: ien ominaisuudet ja soveltaminen liittyvät suoraan. Ei ole tarpeetonta lukea DSP-levyjen valmistajaa ennen kuin ostat arvosteluja Internetissä.

DSP-laatat: koot, hinnat ja muut parametrit

DSP: n hinnat vähittäismyyntiarkkiin määräytyvät sen koon mukaan. DSP: n valmistuksessa DSP-levyn ns. Standardikoko on 3200 x 1250 mm. Paksuus voi olla 10 - 40 mm.

Vakiolevyn koko 3200 x 1250 mm voidaan tuottaa eri paksuuksilla

GOST: n mukaan sallitut poikkeamat mittojen mittoihin (sekä leveys että pituus) ovat sallittuja. Mitä paksumpi levy on, sitä suurempi poikkeama on sallittu sekä kasvavan että laskevan suunnassa. Joten 10 mm: n paksuisille paneeleille maksimipoikkeama on 0,6 mm; 12-16 mm - 0,8 mm; 18-28 mm - 1 mm; 30-40 mm - 1,4 mm. Kokonaisvirhenopeus ei kuitenkaan saa ylittää 3 mm tuotetta kohden.

DSP: n mittojen lisäksi on olemassa muita teknisiä indikaattoreita, joiden osalta lopputuotteita välttämättä testataan, esimerkiksi:

 • normaalissa kosteudessa laatta ei saa olla yli 1300 kg / m²;
 • Veden imeytymisindeksi ei saa olla yli 16%;
 • 6-12 prosentin ilman kosteudella DSP-levyn ei tulisi paisuttaa yli 2%;
 • valmiin levyn lujuus jännitykselle ei saa olla alle 0,4 MPa;
 • Taivutukseen käytetään seuraavia standardeja: paneeleille 10-16 mm paksu - 12 Mpa, 18-24 mm - 10 Mpa, 26-40 mm - 9 Mpa.

DSP on rakenteellinen materiaali, joka antaa jäykkyyden ruhojen rakenteisiin

Valtion standardit säätelevät kaikkea, myös levyn pinnan karheuden. GOST 7016-82: n mukaan hiomalaitteessa käsiteltyjen levyjen suurin sallittu karheusindeksi on 80 μm. Ja käsittelemättömille levyille on annettu 320 μm: n raja.

DSP: n hinta vähittäiskaupan arkkia varten vaihtelee koon mukaan:

 • keskimääräinen hinta DSP-levyn paksuus 10 mm - 900-1000 ruplaa;
 • paksuus 20 mm - 1600-1900 ruplaa;
 • 30 mm paksumpiin levyihin hinnat alkavat vuodesta 2000 ruplaa.

Hyödyllisiä neuvoja! Monet valmistajat tarjoavat merkittäviä alennuksia tukkumyyjille, joten on parempi laskea etukäteen kuinka paljon tarvitsemasi materiaali ja tilata tilaus kerran.

DSP-levyjen kantavuus tiivistetyille span-kuormille

DSP-levyjen toinen tärkeä tekninen ominaisuus on paino, joka riippuu suoraan niiden paksuudesta. Yhden yksikön vakiokoko on 3200 × 1250 mm, ja seuraavat osoittimet:

 • paino DSP 10 mm - 54 kg;
 • paino DSP 12 mm - 64,8 kg;
 • paino DSP-levy 16 mm - 80 kg;
 • paino DSP 20 mm - 108 kg.

Kuten ehdotetuista tiedoista voidaan nähdä, 10 mm: n DSP-paino on puolet 20 mm paksuisesta paneelista. Siksi ei ole vaikeaa laskea kuinka paljon punnitaan vaaditun pituisen levyn sinulle.

Standardin DSP-arkin paino riippuu sen paksuudesta

DSP-levyjen erityispiirteet

DSP-paneelien valmistusmenetelmää parannetaan jatkuvasti ja pyrkii tyydyttämään jopa monimutkaisimmat asiakkaiden tarpeet. Tämän alan kehittyneiden tekniikoiden ansiosta oli mahdollista valmistaa erittäin ohuita levyjä - jopa 4 mm. Tällaisten levyjen suurin etu on se, että ne eivät vaadi työstämistä hiomakoneilla, mikä vähentää huomattavasti niiden markkina-arvoa.

Lisäksi sileät kohokuvioidut levyt ovat myös hyvin suosittuja, joiden ominaispiirre on, että vain pienimmät hiukkaset tulevat raaka-aineen koostumukseen niiden valmistukseen. Se on tällainen nimeltään DSP-paneeli tiilen tai DSP: n alla kiven alla. Tällaiset paneelit eivät vaadi ylimääräistä käsittelyä erityisillä yhdisteillä tai maaleilla, ja ne ovat valmiit asentamiseen heti ostoksen jälkeen. Niitä käytetään monissa viimeistelytoimissa.

Yksi DSP-levyjen suosituimmista tuotemerkeistä on Tamak. Tämä yritys valmistaa kaikkia mahdollisia paksuisia paneeleja - 8 - 36 mm, ja se on erittäin vaatimaton rakennus- ja viimeistelymateriaalien markkinoilla. Ehdotetun DSP: n luettelo, tuotteiden arvostelut ja hinnat löytyvät valmistajan virallisilta verkkosivuilta.

Tamak-sementti-partikkelilaudan valmistaja

DSP-paneeleiden tärkeimmät sovellukset

DSP-levyjen käytön ansiosta rakennuksessa on lisäeristys, joka on niin tarpeellista asuinrakennuksissa. Tätä tarkoitusta varten paneelit peittävät seinien sisä- ja ulkopinnat sekä lattian. Useimmin sementti-lastulevyjä käytetään sisäseinien asentamiseen. Ominaisuuksiltaan tämä materiaali soveltuu myös huoneisiin, joissa on korkea kosteus. Riippumatta siitä, kuinka vaikeaa toimintaolosuhteet ovat, DSP-levyt varmasti kestävät koko käyttöikänsä.

DSP-lattialaattojen käyttö ja sisäisten väliseinien muodostaminen

DSP-levyjen pinoamista lattialla - ei tarvita monimutkaista myöhempiä pintoja. Se on tarpeeksi perinteinen pohjamaali ja vettähylkivä maali tai erityinen koostumus. Näyttää tällaisia ​​paneeleja hyvin ja eivät häiritse niiden ulkonäköä vaativimmankin sisustuksen.

Lattiataso DSP: n avulla

Tietenkään ei voida kieltää korkealaatuisen DSP-kiinnityksen merkitystä, koska jos levyt ovat huonosti kiinnitettyinä ja käsiteltyinä, niiden käyttöikää voidaan merkittävästi pienentää. Erityisesti DSP-paneeleiden erityisen vaikeissa käyttöolosuhteissa.

DSP: ien soveltamisala on runsaasti, ja monessa suhteessa tämä johtuu materiaalin alhaisista kustannuksista. Samaan aikaan sen edullinen hinta ei vaikuta laatuun, joten DSP-paneeli on ihanteellinen ratkaisu erilaisiin rakennuskysymyksiin. Tällaisten laattojen käyttäminen lattian karkeana viimeistelynä saa lisälämmöneristyskerroksen sekä vahvan ja kestävän pohjan lisäpinnoitukselle.

Asennussäännöt DSP levyt lattialle

Vahvistama arvioita soveltaminen DSP laudat lattiaan täysin perusteltua kaikki edellä. Tämä on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä täysin tasainen lattia, jonka kustannukset ovat työn minimimäärän aikaa ja vaivaa. Hinta DSP laudat lattiaan jää käytettäväksi myös siinä tapauksessa, että budjetin korjaus vaihtoehto.

Kiinnitys lattialaattojen ruuvien

DSP-tekniikka on lattialle säädetään ruuvaamalla häkki. Tätä tarkoitusta varten, ruuveilla, jossa on tasainen pää, josta osa on ruuvattu aluspalkkien (20 mm, jos massiivipuuta ja 10 mm teräksen array).

Erityistä huomiota on kiinnitettävä laajentamiseen sauma puupohjaisten materiaalien, kuten sementti lastulevy, vaikka hieman, mutta yleensä laajentaa, kun se altistuu kosteudelle.

Pakollinen läsnäolo Liikuntasaumojen vaaditaan:

 • jos päällyste on suuri pinta-ala;
 • Lähellä kynnyksiä;
 • lähellä seiniä tai muita pystyrakenteet, kuten pilarit;
 • Jos haluat muuttaa paksuutta tai lattiapinnoitteen ulkonäkö, esimerkiksi luoda pystyprojektio ja niin edelleen.

Kaavio asennuksesta puupalkistossa DSP

Erittelyt DSP levyt: hakemus laudoitus

Luomiseen muotti DSP laudat myös merkittävä rooli. Tällöin käytettävissä näiden paneelien on useita etuja:

 • huomattavia säästöjä aikaa varattu rakennusurakoiden toteuttaminen;
 • kyky luoda luotettavampi malleja;
 • vähentää merkittävästi taloudellisia kustannuksia rakennuskohteita.

Kun itse, muotti levyt DSP näyttää valmiiden arkkitehtonisia elementtejä eikä vaadi ylimääräistä verhous. Lisäksi tällaiset levyt käytetään usein materiaalina luoda budjetin kynnykset. Kuitenkin tässä tapauksessa, alhainen hinta on yhdistetty houkutteleva ulkonäkö ja poikkeuksellinen tekniset ominaisuudet. Soveltaminen DSP kautta suosittu lähes kaikilla aloilla nykyaikaisen rakentamisen.

DSP Maljoja suljin seinän rakennuksen

Paksuus DSP kerros, asiantuntijat suosittelevat, että vaihtelee 24-36 mm. Paljon riippuu siitä, haluatko myöhemmin käyttää muita viimeistely materiaaleja ja mitä. Joka tapauksessa, se on parasta kuulla asiantuntijan ennen kuin teet ostoksen.

Soveltaminen DSP paneelien ulkokäyttöön kotiin

Virheetön look on saanut rakennetuksi perusta julkisivulevyjä DSP. Talot näyttävät erityisen tyylikäs, jos käytät DSP alle tiili. Ominaisuudet levyt tämäntyyppisen eivät salli edelleen peittää ne, joilla on erityisiä rakenteita, mikä tekee tässä sovelluksessa päättyy kaksinkertaisesti mukava.

Paksuus DSP-levyt, joita käytetään ulkoa koristelu on suurin, että suojakerros on paksumpi kuin mahdollista. Tämä ei ainoastaan ​​tee ulkonäkö rakennuksen houkuttelevampi, mutta myös luoda lisää esteen säätiön ja ulkoiset negatiiviset tekijät, jotka voivat vaikuttaa hänen kuten sade, kova tuuli jne Valokuva DSP käytettyjen levyjen ulkovarusteiden, hyvin edustettuina internet.

Sementti-liimattu julkisivupaneelit kivi murunen

Vinkki! Hyvä käyttää DSP laudat julkisivu. Valitse sopiva ominaisuuksia paneeli, se voi olla varsin budjetin ja samalla esteettisesti järjestää koko talon.

Toinen epätavallinen variantti - SIP paneeli DSP. Ne edustavat kahta sementti lastulevyn, joiden väliin eristekerros. Se kaikki pysyvät yhdessä liimalla kovassa paineessa. Näin ollen, koko rakenne saadaan hyvin vahva. Koska korkea laatu eristys käytetään SIP paneelit ovat täysin puhtaat ja ekologinen materiaali, joka lisäksi on suuri tulinopeus.

Tämä vaihtoehto sopii käytettäväksi rakentamisessa omakotitalon, sen sisustus ja eristys.

SIP-paneeli DSP käytetään päällekkäin laitteen

Vinkki! CIP paneeleja käytetään viimeistelyä materiaalia, ja eivät edellytä kipsilevy paneelit.

Moderni markkinat ovat täynnä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, joiden joukossa ovat laatta ja muita tuotteita. Kuitenkin vain harvat niistä voi kilpailla sementti-sidottu levyt. Soveltaminen DSP niin laajaa, että tavalla tai toisella, levitä käytännöllisesti katsoen kaikissa rakentamisen. Lisäksi ekologinen materiaali, samoin kuin sen edullinen hinta, tietenkin, jäävät pois kilpailusta.

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

Koko ja hinta OSB: ominaisuudet, edut ja haitat materiaalin

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

Kevytbetoni lohkot: koko ja hinta per yksikkö, ominaisuudet ja sovelluksen

Nosto portit autotallissa: koko, hinta ja ominaisuudet

Puukuitulevy: paksuus ja arkin kokoa, hintaa materiaalin. Mikä vaikuttaa tuotteen hinta?

Sementti lastulevy - kuvaus osallistujien soveltamisesta saadun kokemuksen perusteella julkisivussa portaalin

Sementtisidosteiset lastulevy - monipuolinen materiaali sisäisten ja ulkoisten teosten

Ensimmäinen venture sementin lastulevy (DSP) on avattu Neuvostoliitossa myöhään eighties viime vuosisadan, ja monet heistä toimivat nykyään. Levyt sementin ja sirut eivät ole niin suosittuja kuin vaneri, kipsilevy tai OSB, mutta tämä monipuolinen materiaali, jolla on laaja soveltamisala ja korkea tekninen ja toiminnalliset ominaisuudet. Osallistujien portaali Forumhouse tietoinen kaikista eduista DSP ja aktiivisesti käyttää niitä, erityisesti, sekä julkisivut kodeistaan.

Sementti lastulevy - raaka-aineet, valmistusmenetelmä tekniset

Yksi tärkeimmistä eduista näiden levyjen on luonnollinen osa - ei ole formaldehydiä ja muita aggressiivisia kemikaaleja vapautuu ympäristöön käytön aikana. Eri valmistajien tuotteiden valmistaa voi olla erilainen koostumus kivennäisainelisiä, mutta määrällinen osuus kunkin aineryhmän käytettyjen muuttumaton:

 • Sideaine (Portlandsementti M500, GOST 10178-85) - 65%;
 • Puuhake - 24%;
 • Vesi - 8,5%;
 • Nesteytys (mineralisoiva) Lisäaineet - 2,5%.

DSP - on komposiittimateriaali, joka on valmistettu seoksesta sementin ja sileä, ohut lastut havupuusahatavara. Koska sokeri puun sisältämät ja muita aineita, vaikuttamatta negatiivisesti sementti ja vaikeuttaa muodostumista monoliittisen rakenteen, käytetään neutralointiin mineralizing aineita. Tämä voi olla kalsiumkloridi, alumiinisulfaatti, alumiinisulfaattia, alumiinikloridia, natriumsilikaattia ja muita. Hake käsitellään reagenssilla, sekoitetaan sementin, kunnes homogeeninen massa, ja sitten lähetetään laudaksi. Lujuuden lisäämiseksi ja saada sileä ja yhtenäinen pinta, levyt on muodostettu useista kerroksista, jotka eroavat kooltaan ja siru, ja sen sijainti. Yleisin kolme kerrosta - keskimäärin enemmän karkea ja karkea sirut, ulkoilu - ja matalampi. Jotkut sementin sidottu lastulevyä muodostavat matto neljä kerrosta, mutta periaate on sama - suuri osa sisällä. Muodostuneet Levyjä puristetaan paineessa 1,8-2,0 MPa, ja sitten altistettiin lämpökäsittelylle kovetuskammio (8 tuntia 50-80⁰S, kosteus 50-60%). valmiiden levyt on oltava GOST 26816-86, on olemassa eurooppalaisia ​​standardeja - EN 634-2.

Laatan - runsaasti fyysiset ja tekniset ominaisuudet, että vähän sanovat tavalliset kuluttajat, jotka ovat kiinnostuneita suurimmaksi osaksi,

Onko DSP uuni, joten pidämme niistä tärkeimmät:

 • Paksuus - 8-40 mm;
 • Tiheys - 1100-1400 kg / mᶟ;
 • Taivutuslujuus - 45-65 MPa;
 • Pakkaskestävyys - 50 sykliä;
 • Lämmönjohtavuus - 0,26 W / (m * C);
 • Biostabiiliutta - mahdolliset vauriot mikro-organismit on muodostettu valmistuksen aikana alkalisessa väliaineessa, tuhoamiseksi homeen, sienten ja loisten. Mutta hiiret ja hyönteiset nakertavat sementtiä, vaikka sisällyttäminen siruja myös kyseenalainen ilo;
 • Syttyvyyttä ryhmä - G-1 (syttymättömiä, ei vapauta palamisen aikana toksiineja, ei liekki leviää materiaali);
 • Takuuaika Rakennuskonstruktioihin - 50 vuotta.

Määräystenmukaisessa levyn leveys voi olla joko 1250 mm tai 1200 mm. Ensimmäinen vaihtoehto on vanhentunut, vaikka monet yritykset, erityisesti "mastodons" teollisuuden silti tuottaa levyn leveys. Pituus: kaksi keskeistä koot ovat yhteisiä - joko 2700mm tai 3200, mutta on olemassa vaihtoehtoja ja 3000 mm, ja halutut asetukset voidaan tehdä tilaa. Kun massa ansioita, liesi on merkittävä haitta - koska raaka-aineen, ne on saatu melko raskaita. Ohuin levy, 8x1250x3200 mm, painaa noin 36 kg, ja 40 mm: n paksuinen levy on samat mitat - on 185 kg. Siksi työskenneltäessä levyt vaatii yleensä avustaja, purettavaksi suuria määriä - koneet ja käyttörajoitukset julkisivun - korkeus yli kolme kerrosta. Mutta tämä materiaali käytetään lähes kaikilla rakennuksen, paksuudesta riippuen:

 • Inner panelointi - 8-12 mm;
 • Väliseinät - 8-20 mm;
 • Kattotiiliä järjestelmät, ulkoverhous - 10-16 mm;
 • Aluslattian (päällekkäin kelluva perälevy) - 16-26 mm;
 • Laudoitus - 14-26 mm;
 • Walling rakentamiseen puutalot - 10-40 mm.

DSP levy: käyttää ulkona

Yksi mahdollinen käyttö DSP - päin näytön tuuletettu julkisivu järjestelmissä. On käynyt ilmi, tasainen, vakaa pinta ulkoisille vaikutuksille, on täysin valmis viimeistelyyn. Asennuksen jälkeen levyjen tarvitaan liikuntasauma (6-8 mm, vähintään 4 mm), usein yhdistettynä leikata tulevan alle puinen. Mahdollisia ja maalaus tauluja julkisivumaali, kuten yksi käyttäjän.

Olen vaahdota talon DSP sisälle ja ulos. Ulkopuolella maalattu julkisivu vodoemulsionkoy arkkien lepää täysin sisällä taustakuva DSPs - kaikki ihania. Oikeastaan ​​pitää yhtä, sahataan levy hienontaa, kivi levy.

DSP-tekniikka asentamista varten julkisivu - standardi: sorvaamalla puun tai metallin kiskot, jossa askel ristikoiden väliin 600-625 mm (sitoutuminen linjan leveys). Välillä eristys ja DSP on oltava ilmarako vähintään 40 mm. Levyt on kiinnitetty laatikon ruuvien, se on suositeltavaa käyttää galvanoitu tai anodisoitu mustina, vaikka korkki zashpatlevat, voi lopulta antaa ruosteessa paikkoja ja muutama maalikerrosta. Alle ruuvit levyt valmiiksi porattuja reikiä, jos tavanomainen itsekiertyvä, upotus suoritetaan - valitaan viisteen yläosassa reiän ruuvi on upotettu levyyn. Kun ruuveilla samozenkuyuschihsya asennus yksinkertaistuu.

Koska DSP on melko raskas ja jonkin verran hauras materiaali, on välttämätöntä tarkkailla tiettyjä sääntöjä standardi pultit, mainittu jäsen portaali.

Integroidulle DSP kuin kuoren materiaalin on muistettava lineaarinen geometriaan muutoksia muuttuvat kosteuden ja lämpötilan. Ne ovat, kuten mikä tahansa hallituksen materiaaleja. Voit ratkaista ongelman kanssa varovaisesti ja ilman muita kielteisiä seurauksia, on tarpeen noudattaa asennustenologialla.

 • vahvistamisesta vaiheen levyn reunojen - 300 mm;
 • Sisennystä reunan - 16 mm;
 • Vaihe telineeseen keskellä levyä - 400 mm;
 • Asennus kulmat (vastaan ​​haketus) - etäisyydellä 40 mm pitkä ja lyhyt sivu.

Liikuntasaumat voi olla auki tai kiinni nashchelnikami koriste päällekkäin (falshfahverk) tai tiivistetään erikoisrakenteita (viimeistelyyn laastarit). Jos saumaus ei ole suunniteltu, ja edessä kakku ei sisällä lämmitin, ennen asennuslevyjä telineet suojaa kosteudelta (erityinen kyllästys tai eristysnauhaa).

Jäsen portaali Andrew Pavlovets DSP käytetään simulointi Fachwerk rakennusten päällystämiseen asunnon ja kylpy ja täysin tyytyväinen hänen valintansa.

12 vuotta on talo ja kylpylä - kaikki verhotun DSP, jossa yhden talon piti päällystää puutteesta auttajia. Jotta olisi helpompi työskennellä, sahataan laatta neliön 1200x1200 mm, taitettua arkkia päällekkäin, niin zasverlival ja kiinnitysvälineet. Päällystää vanhat päällysteet, mutta pieniä halkeamia jäivät tuuletuksen. Piirakkakuviossa seuraavasti: Uloin kerros - DSP - 10 mm, seinäpaneelit - 20 mm, glassiinipaperi, sorvaus - 25 mm mineraalivillaa - 100 mm, kalvo (höyry), ilma - 50 mm, sorvaus - 25mm, kipsilevyä ja viimeistely (taustakuva) .

Asennuksen jälkeen, seinät maalattiin kahteen kertaan vesi-pohjainen uloväri, rulla, saumat suljetun levyt höylätty reunus aluksella, maalattu tumman valossa. pad ulkoasu valitaan mukaisesti limakalvon nivelet. Vaikka ei käytä pohjamaali, kaikille vuoden maali ei irronnut, ja talossa ei ole menettänyt alkuperäisen ulkoasun. Kuitenkin, jos noudatat tekniikkaa, valmiste (pohjustus) on pakollinen työvaihe, ja laiminlyönnin sen toteuttaminen ei ole tarpeen.

Käytetyt sementti - lastulevy ja leikata karkasnikov kuin seinille.

Suoritetaan leikata runko DSP 10 mm, vuosi lähti etenemään leveys välisen raon arkeille kohdat. Kuilu ei ole muuttanut millimetrin.

Tulevaisuudessa, seinät on pohjustettu, maalattu valkoinen substraattina ja rakenteellinen sävytetty takaisin kahteen kerrokseen. Saumat ovat kiinni koriste päällekkäin.

Hakeeko julkisivussa DSP tai muita materiaaleja tehdä, jokainen valitsee, mutta että se on todellinen, vaikka kuinka vastustajia toisin todistetaan kuiva tapoja jäsenet portaali nähnyt henkilökohtaisesti.

Hakemuksesta kuin ulkoverhous DSP ja muita mielenkiintoisia materiaalia löytyy foorumilla. Mikä vielä edessään kysyntä on kuvattu artikkeli tehokasta julkisivu. DSP lähellä koostumukseltaan mutta jossa tuotantosyklin ja ominaisuudet kuitusementin sivuraide muunnos ja myös suojaamaan talon. Video esitettiin talon rinteessä ristikkorakenteisessa julkisivu DSP.

Suosituimpia videoita

Olemme sosiaalinen. NETWORKS

© 2005-2018 LLC "FORUMHAUS"

Täydellä tai osittainen materiaalien käyttöä vaaditaan aktiivinen loma verkossa suora yhteys.

Sivusto voi olla sisältöä, joka ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

DSP tai sementti lastulevystä

Sementti lastulevy - korkealaatuinen ja turvallinen materiaali, joka on aktiivisesti käytetään nykyaikaisia ​​rakentamiseen.

Siitä, mitä se tekee, mitä se voi korvata materiaaleilla, ja mikä tärkeintä, miten käyttää, ja me puhumme.

DSP - rakennusmateriaali, joka on ainutlaatuinen ominaisuus rakenteen.

Sementti lastulevy koostuvat silputtu havupuu siruja, joka eroaa hieman paksu, mutta asettaa pituus.

Pituus voi olla erilainen. Tyypillistä - reunat hakkeen sijaitsee pitkin levyä, mutta sisältä - leveä.

Se vaikuttaa ensisijaisesti lujuusominaisuuksia.

Edut sementti-liitettyjen levyjen

DSP voidaan käyttää alueilla korkea kosteus, sekä olosuhteet, jotka ovat luonnostaan ​​kuiva ilmasto.

Tämä ei kuitenkaan ole tärkein etu materiaalin. Niistä muita etuja meidän pitäisi mainita:

 • monipuolisuutta. DSP yleismaailmallisia harjoittaessa ulkoisten korjausten ja suorituskyky teoksia koristeluun sisälle taloon;
 • korkea lämmöneristys. Jos me rakentaa mökin, jota ei ole tarkoitus toteuttaa lämmitys keväällä ja syksyllä talossa säilyttävät lämmön;
 • sementti lastulevy ovat helppoja asentaa;
 • Se ei vaadi monimutkaista käsittelyä, myydään valmiin tuotteen (siis ei tarvitse tarkkailla mittasuhteet lisätä epäpuhtauksia, mikä lisää oman mahdollisuuksia virheen ja vahingon aineet);
 • DSP ei rotu bakteereja. Ympäristö, joka on luotu materiaalin huokosiin, vaikka se on turvallista ihmisille, mutta epäedullinen mikro-organismeja;

Avulla sementti-sidottu levyt voi kohdistaa seinät luoda edellytykset järjestely täysin symmetrinen kattoon. Voit myös kohdistaa lattian alla laminaatti.

Tyypillisesti DSP myydään tietyn kokoisille. Yhteensä on seitsemän kolmiulotteinen variantteja, jotka eroavat toisistaan ​​pituus, leveys ja paksuus (ja, tietenkin, paino, vastaavasti).

Jossa sementin sidottu lastulevyjen

Tavalla levyt käytetään, vaikuttaa suoraan materiaaliin. On tärkeää ymmärtää, että on olemassa kahdenlaisia ​​DSP: karkea ja sileä.

Niitä voidaan käyttää:

 • Floor laite;
 • luoden lämpimän kerros;
 • kuten väliseinät;
 • DSP voidaan käyttää muotin pysyviä;
 • vaippa puurunkoinen talo;
 • viimeistely sisustus.

Hieman sileä ... Tämäntyyppinen levy sopii sisustukseen. Se on mukava, helppo asentaa, katetaan lähes minkä tahansa viimeistely sisustukseen.

Jos puhumme tapetointia valmistautua DSP tähän on yksinkertainen. Lisäksi tapetti on hyvin pidetty lautasille.

Vastaavasti, DSP käytetään luomaan lattiapäällysteen. Lattia on sileä, lämmin, luotettava. Jos päällystää seinät ja lattia laatat, voit saada lähes tasainen tilaa.

Muuten, kylpyhuoneeseen myös tunnettu siitä, että tämän materiaalin käyttö, koska litteä levy on yleensä kyllästetään erityinen aine, joka suojaa pinnoitteen kosteudelta. Riippumatta kostea ilma, levyt eivät väänny.

DSP levy karhea pinta käytetään huoneen ulkopuolella talon.

Sen avulla voit piirtää seinät, vuori niitä ja viimeistelty maku. Levyjä käytetään muodostamaan katto kakku muotin rakentamisen aikana pientalojen tunnettu kuormitus, käytössä.

Muuten, sandwich-paneelit valmistetaan samasta DSP. Tämä aineisto on luoda polkuja, raitoja, joka taas ei kestä raskaita kuormia.

Sementti lastulevy sopivat myös luomiseen huonekalut, kuormalavojen, suuri varasto rakenteiden pystytys aidat.

Väliseinät sementti-sidottu lastulevyn

DSP voidaan käyttää luomaan osioita. Mitä etuja näiden levyjen verrattuna kipsilevy niin suosittu?

Jälkimmäinen ei kestä kosteutta, ja lämpö ei tallenna, ja ääni on suuri kulkee että voidaan kutsua melko negatiivisen kohta.

Yhdistelmä DSP mineraalivillaa tai lasikuitua voi lisätä äänen eristys.

Erittäin hyvin antaa sisäfileetä, joka on plus siellä, missä putket ja johdot.

Koristelu huoneen sementti-Lastulaatat

Sekä runsas valikoima soveltamisalan levyn voidaan todeta erityisen suosittu tällaisten rakennusten sisällä.

Jos olet jo tajunnut, miten rakentaa talon, mutta en tiedä mitä tehdä eristys ja sisustus tilojen, jotka eivät usein ominaista täydellinen symmetria, sementti lastulevyjen tullut monipuolinen materiaali.

On erityisen tärkeää valita tyyppikilvestä. Jotkut ovat märkätiloissa ja muutamia kuivia.

Eri valmistajat voivat tarjota muita vaihtoehtoja. Mittaamiseksi kosteus, voit käyttää areometri, mutta jos se ei ole, sinun pitäisi ottaa lasin täynnä vettä, ja sitten laita se jääkaappiin.

Varmista, että veden lämpötila laski + 3 + 5 astetta. Nyt laittaa lasin huoneeseen ja odotetaan 10 minuuttia.

On tärkeää tehdä tutkimusta tällä sammutettu lämmitin ja mahdolliset ilmastonmuokkaus. Jos kosteutta tippuu alas, korkea kosteuspitoisuus lasin seinät.

Jos seinät ovat kuivia - kosteus vähenee. Ja jos märkä lasi, kosteuspitoisuus keskiarvosta.

Kerroksessa sementti-sidottu lastulevyn

Täysin tasainen lattia kääntyy, jos pinottu levyt vankka puurakentamisen. Näin voit vähentää stressiä ja estää notko.

DSP ovat erittäin mukavat ja se, että niin että lattian, voit helposti selviytymään kulmat ja oviaukkoja, koska kiuas on helppo leikata.

Monet rakentajat ovat houkutelleet tämän materiaalin ja sen, että Paavali ei ole vain tasainen, mutta myös lämmin.

Saada lämmin lattia voidaan laittaa paksun sementtisidosteiset lastulevyjen radalla ehkä piilossa kerros lasivillaa, höyryä, ja Paavali itse.

Pohjimmiltaan DSP noudattaen palkit ja rajat jäsen, ylhäältä ohuita Lay DSP ja tukkia huokoset eristys.

Tyypillisesti käyttö vedeneristyskerros ei ole välttämätön, mutta on syytä lukea merkintä pakkauksessa.

Pysyvä muotti on tehty sementistä lastulevystä

Tämä muotti on helppo tehdä käsillään. Tärkeintä rakenteen vahvistamiseksi ja sen jälkeen kun betoni työ voi alkaa loppuun.

Tällainen muotti DSP on erittäin luotettava, se muodostaa kuivan kirjekuori, joka ei anna kosteutta päästä sisälle taloon.

Ei tarvitse kitti levy, voit turvallisesti koristella julkisivu helposti.

Jos haluat päällystää House sementti lastulevy, se on hyvä vaihtoehto eristää sitä.

Sopivat runko taloa. He päällystää alkaen kaksi osapuolta, ja niiden väliin on sijoitettu eriste.

Huone tuulenpitävä, lämmin ja kestävä. Lisätietoja rakennustyömaalla foorumilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin