Counter lämmitys obschedomovoy hinta

Lämpömäärämittarimme lämmityksen kerrostalossa: 4 lajia

Johtuen lämpöenergiamittari voi säästää maksaa Kuumennetaan metriä - tilille käytetään lämmön laitteet. Laki edellyttää näiden laitteiden asennus jokaiseen kotiin. Menettely on melko yksinkertainen, mutta sinun on rahaa itse laitteessa ja palvelut perustaa yrityksiä.

Kenen pitäisi asettaa yleisten tilojen lämmitys-, asennus ammattilaiset

Asennus asiantuntijoita, jotka vuokraa apuohjelmia palvelua kotona. Maksa asennus asukkaiden kerrostalon. Obschedomovoy mittari tallentaa määrän lämpöä, joka tulee korkea rakennus. Sen vuoksi on tarpeen täysin ymmärtää edut tällaisen laitteen.

Oma ei voi laittaa yhteisiä osia, on tarpeen soveltaa erityistä palvelua

Edut käyttää obschedomovogo laskuri:

 1. Voit säästää rahaa laitteisto, itsenäisinä asennus maksaa melko kalliita. Maksaa obschedomovogo yksikkö jaetaan kaikkien vuokralaisten.
 2. Jokainen nyt olla varovainen viettää lämmin. Asukkaat ovat entistä vastuullisempaan avaamaan oven tai vahingoittunut ikkunan.

Haitat ovat korkeat kustannukset laitteen. Laite voi vaurioitua, ja se on jälleen maksamaan korjaukset vuokralaisille. Mutta suurin haitta on kyvyttömyys säästää lämmityskustannuksissa asunnon hitaamman lämpöenergian.

Tarpeen asettaa laskurin määritetään kokoonpano obschedomovyh matkustajalle. Jälkeen kirjallisen hakemuksen asianmukaisesta järjestämisestä, siellä on asennus.

Laskea lämmön kulutusta ottaen laskuri tiedot ja jaettuna kerrosala. Tietenkin asettaminen laskurit on tietty voitto. Muussa tapauksessa maksu pidettäisiin kalliiseen kertoimilla. Mutta samaan aikaan ei voi säädellä tarjontaa lämpöä, mikä on merkittävä haitta.

Toimintaperiaate lämmön mittarin

Lämpömittarin on laaja toiminnallisuus. Sen avulla voit määrittää ajan laitteiden, joka on listattu tietyn solmun kirjanpidon. Myös osoittaa jäähdytysnesteen lämpötilan. Mutta tärkeintä - vahvistaessaan määrän lämpöä kulutetaan.

Järjestelmä huomioon lämmön laskuri käsittää:

 • Lämpöparit - lämpötila-anturi;
 • Laskin - laskee määrän lämpöä hukkaan;
 • Voimanlähteitä;
 • Virtausmittari - anturi laskenta tilavuus.

Lämmöllä mittari voi tarkasti laskea lämmön määrä kulutetun

Lämpömittarin käytetään rekisteröinnin lämmön, joka tulee jäähdytysnestettä. Määritetään energian määrä, joita käytetään laitteen tunti, ottaa huomioon nesteen sisääntulon lämpötila ja ulostulon ja järjestelmään. Näin määritetyn lämpötilaero ajan. Tätä tarkoitusta varten, laskuri on erityinen laskin.

Laskeminen lämpö on virhe keskimäärin 3-6%.

Syöttää tarvittavat tiedot tapahtuu, koska virtaus ja lämpötila-anturit. Lämpötila-anturi on asennettu syöttöjärjestelmä johdon, ja toinen - lähtöön. Laskin analysoi tiedot ja antaa tarkat kulutuslukuja ruudulla.

Erilaisia ​​yhteinen talo lämpömittareiden

Eri välineitä on tunnusomaista toimintaperiaate, asennus ja huolto. On parasta antaa valita optimaalisen järjestön asentamaan tällaiset laitteet. Asiantuntijat arvostavat kunnon talon ja tämän perusteella saadaan haluttu tyypin lämpömittarin.

Lajikkeiden lämpömittareiden:

-Mittari laskurit - yksinkertainen rakenne, joka on mekaaninen pyörivä siipi tai vesimittari ja lämmön laskin. yksikköhinta käytettävissä. On pakko asentaa Magneto-mekaaninen suodatin.

Usein ostaa yhteisiä osia matkustajat heitetään pois rahat tasaisesti jakamalla kustannukset kaikkien

Tällainen laite ei toimi hyvin korkean veden kovuus. Siksi tällaisia ​​vaihtoehtoja käytetään yksityiskodissa. Merkittävä etu järjestelmän - akun akulta, joka kestää 5-6 vuotta.

Sähkömagneettinen Lämpömäärämittarimme työssään käyttäen sähkömagneettisen kentän. Vaihdettaessa jäähdytysnesteen tilavuus imu- ja poisto on pieni virta. Asennus tällaisten laitteiden tuodaan esille tiukat säännöt, jotka ovat tuttuja ammattitaitoista työvoimaa.

Vortex terminen laskurit toimivat periaatetta esiintymisen pyörteet esteiden taakse, jotka ovat jäähdytteen virtaustien. Soveltuu asennettavaksi tahansa asettelua. Koti - suora putki ennen ja jälkeen laitteen kokoonpanon.

Valitse mikä Lämpömäärämittarimme paremmin auttaa palveluyrityksiä. Kerrostalossa usein neuvotaan asentamaan pyörteen vaihtoehto. Epäpuhtaudet ja suuri osa nesteestä eivät vääristä lukemia.

Ultraääni tällaista työtä periaatteen ultraääni etenemisen läpi jäähdytysnestettä. Ihanteellinen asennuspaikka Tällaisten mekanismien - uusia koteja puhtaalla vedellä virtauksen. Kuten lämpö mittarit ovat liian herkkiä ylimääräinen osia nestettä.

Miten asettaa yhteisiä osien lämmitys

Laki sanoo, että lämpömittarin on asennettava lähes joka kotiin. On tarpeen laittaa lämpömittarit joka kotiin. Mutta on olemassa joitakin poikkeuksia. Luettelon rakennuksia, jotka voivat toimia ilman lämpöä metriä, kuuluvat hätä rakennusten ja talojen, joissa yksikköhinta on korkeampi maksu lämmitykseen kuusi kuukautta.

Lämpöenergiamittari tarvitaan oikeudenmukaista jakoa maksamisen ja kannustaminen vuokralaisten vastuuta. Eristys asuntojen avulla vähennetään kustannukset lämmityksessä.

Maksa laitteiden asentamisen vaaditaan vuokralaisia. Tästä herättää kysymyksiä: onko asentaa lämmönkulutusmittarit suotuisa. Säästö on mahdollista vain, jos kyseessä on hyvin eristetty kotiin.

Asennus obschedomogo laskuri veden lämmitykseen talossa päällekkäisyydet

Asennusjärjestyksessä lämmönkulutusmittareiden:

 • laadinnassa;
 • Lupien;
 • Laitteen asennus;
 • laskurin rekisteriin;
 • On tarpeen testata milloin tahansa yksikön ja tehdä tarvittavat asiakirjat.

Tarpeen asettaa laskurin määritetään kokoonpano matkustajalle. Siellä on kerättävä talouden asennustyöt. Käännytään asiantuntijaryhmä. Jälkitarkastuksen ja korjaus tehdään saman organisaation tarvittaessa.

Missä on lämpömittarin lämmityksen kerrostalossa (video)

Asennus lämmönkulutusmittareiden on määritettävä asukkaiden kokous. Obschedomovye laskurit laskettu määrä syötetyn lämmön talon ja jaetaan ihmisten keskuudessa, joka perustuu huoneistoalan. Suorita asennus erityistä organisaatioille, jotka auttavat apuohjelmia valitsemaan palvelu.

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Yhteisten osien lämmitykseen kerrostaloissa

kaukolämmön Ongelmana on, että vaikka kuinka vuokralaiset voivat yrittää eristää asuntoni maksamaan kuluteta lämpömäärä he eivät voi pitkään ennen kuin ne toimitetaan yhteisten osien lämmitys kerrostalossa. Avulla eri energiaa säästäviä resursseja voidaan nostaa lämpötilaa asunnossa, mutta se ei auta vähentämään lämmitys- maksun. Rooliin yhteisen osien lämmitykseen, niiden lajien ja niin edelleen keskustellaan alla.

Obschedomovoy laskuri: hyödyt

Tätä mekanismia käytetään lämmön vahvistamista, syötetään suoraan kerrostalon. Millaisen ominaisuuksia hänellä?

 • Tärkein etu on laskuri obschedomovogo taloudellista hyötyä - kustannukset tällaisten laitteiden on riittävän korkea omistajan yksi huoneisto, mutta kun asennat laitteen kollektiivisesti hinta jaetaan kaikkien vuokralaisten, joka epäilemättä hyötyä.
 • Obschedomovoe mittauslaitteisto lisää merkittävästi jokaisen vastuulla asuvan lämmöneristys rakennuksessa, mikä vähentää vahinkoa yhteistä omaisuutta, kuten luukku sulkematon tai jaetulla ruudulla.

Aivan kuten kaikkialla muuallakin, on metrin päässä sen haittoja:

 • Suurin haittapuoli obschedomovogo metriä - kalleus laitteiden ja asennus, jotka joutuvat maksamaan asunnon omistajat.
 • Käytössä mittari saattaa vaurioitua, ja siksi korjaukset, joiden kustannukset veloitetaan myös omistajien tarvitse viettää.
 • Jos kerrostalossa laittaa obschedomovoy lämpömittarin, niin asunnon omistajalla ei voi säästää maksamalla vähentämällä lämmön kulutusta. Kassavirta kuumentamalla suoritetaan koosta riippuen kuumennetun tilaa.

On tärkeää ottaa huomioon lämmönkulutus

Edellä esitetyn perusteella on selvää, että tointa, jolla pyritään vähentämään kustannuksia lämmitys, se on aloitettava huomioon energiakustannuksista. Säännöt, joiden mukaisesti maksetut lämmitykseen viime aikoihin asti, olivat samat kaikille ja toiminut vuodesta päivinä Neuvostoliiton. Periaate alkeishiukkasten - hankkijayrityksen vahvisti kiinteä per 1 m². m ottaen huomioon kaikki kustannukset ja voitot yrityksen. Laskeminen lämmitys yhteisten osien kerrostalossa on välttämätöntä saada tietoa todellisista kustannuksista lämmön ja maksun mukaisesti toimittamat tiedot. Kanssa obschedomovyh solmu, voit aloittaa päivityksen talon, koska parantaminen termisen tietojen varmasti vaikuttaa menojen lämpöä, joka otetaan huomioon asetuksiin. Lisäksi sivusto mahdollistaa käyttöönoton puhtaan lämmityksen verkon, joka aiemmin oli maksettava sama kuin se oli sisältyvät tariffi.

Tärkeää! Asennettu obschedomovye laskurit lämmitys kerrostalot mahdollistaa vuokralaisten säästää 25-40%.

Tarve lämpömittarin asennusta

Tosiasia on, että kesästä 2012 koko alueen Venäjän federaation asennus lämmitys metrin tehtiin pakolliseksi, mutta maksun määrä on pienempi vasta täyttämisen useita toimintoja, kuten:

 • Korkealaatuista lämmöneristys rakennuksen.
 • Täysi lasitus kotiin.
 • Korvaaminen puuikkunoilla metalli ja muovi.
 • Talviolosuhteisiin julkisivu talon "shuboy9raquo,, mineraalivillaa tai vaahtoa.

Vuokralaisille, jotka käyttävät kaukolämmityspalveluiden sinun täytyy ymmärtää, että riippumatta siitä, ovatko he uskovat asennus metriä on kannattavaa tai ei, se ei vähennä tarvetta asentaa ne, kuten mukaisesti liittovaltion lain №261 kerrostaloja tulisi varustaa mittalaitteita pakollisia. Tämä laki hyväksyttiin useista syistä:

 • Saadaan tarkempi ja tasapuolinen maksun määriä.
 • Kannustavat kodin omistajat hoitoon lämmittää taloudellisesti. Velkavipua tehokkaampi kuin suostuttelua. Kun henkilö tietää, että avoin ovi tai lasinsiruja sisäänkäynnin vaikuttaa perheen budjetti, se hoitaa yhteistä omaisuutta vuokralaisia.

Nyt huolissaan kunnon talon ja sisäänkäynnit makasi harteilla asunnon omistajat, ei apuohjelmia, kuten ennenkin.

Tämä kysymys voidaan vastata vain tutkittuaan voimassaolevat säädökset tietyssä tilassa. Jos puhumme Venäjän alueella, asennus mittalaitteiden on ehdottoman välttämätöntä, ja monissa herää kysymys, kenen pitäisi laittaa yleisten tilojen lämmityksen. Suorittaa tehtävän olisi oltava organisaatio, joka tuottaa lämpöä koteihin sekä heidän harteillaan mennä palvelun velvoitteiden ja todentaminen lämpömittareiden jopa niin kauan kuin vuokralaiset eivät järjestä omaa yhdistys osakkaat.

Tärkeää! Pääasiallinen määrä laite- ja asennus organisaatio edellyttää kuitenkin, että tulevaisuudessa nämä kustannukset kompensoidaan keräys vuokralaisten lisärahoitusta useita vuosia.

Asennus lämmitykseen obschedomovogo laskuri

Saada tietoa mahdollisuudesta asennuksen annostuslaiteketjua voi olla oman rahastoyhtiön tai suunnittelun toimisto. Mutta pitää muistaa, että asennus tällaisten laitteiden liittyy ratkaisun; organisaatiossa - jotkut omistajat asuntoja voi jättäytyä lisäkustannukset.

Joskus yhteisten osien lämmitykseen asennettujen yleisestä valvonnasta lämpöenergian läsnäollessa oman metrin jokaisessa asunnossa. Tällöin vuokralaiset maksavat tiskillä asunnossa ja yleisissä tiloissa (esim sisäänkäynnin).

Ensinnäkin haluat pitää kokouksen vuokralaisten, jossa voit valita vastuuhenkilö, joka olisi:

 • Luvalla organisaatio, joka tuottaa lämpöä.
 • Solmia sopimuksen lisensoitu yhtiö suorittaa suunnittelutyötä.
 • Perusteella hankkeen määrittää laitteiden hinta ja sen asennus.
 • Kerätä varoja.
 • Koordinoida hankkeen lämmön toimittavan yrityksen.
 • Hankkia laitteita ja valita urakoitsijan sen asennusta.
 • Luovuta laite toimimaan.

Riippumatta virtauksen solmut niiden toimintaperiaate on samanlainen, ja se on seuraava: elektroninen laskin kerää tietoja kahdesta lähteestä - virtausmittari, joka on integroitu syöttökanavan ja lämpötila-anturit. Joka perustuu saatuihin tietoihin laskin suorittaa laskennan kulutetun lämmön, minkä jälkeen lämmitys obschedomovogo laskuri näytetään. Jos monimutkaisempia kokoonpanot sovelletaan kahdesta lähteestä ja paineanturi.

Hahmotellaan keskeistä tyyppiä metriä, on kolme:

 1. Turbine (kierroslukumittari). Ne määrän määrittämiseksi virtaavan jäähdytteen käyttämällä mekaanista juoksupyörän sisällä virta.
 2. Ultraääni. Lämpövirran mittaukset tapahtuvat, joka perustuu ultraääni etenemisnopeus veden virta.
 3. Sähkömagneettinen. Menot lämpöenergian määritetään muutos magneettikentän, joka muodostuu noin mittauspaikan.

Turbiini annostuslaitteen edullisin, mutta samalla antaa eniten virheellisiä. Lisäksi ne on puhdistettava säännöllisesti suodattimien ja säännöllistä huoltoa. Tällainen virtaus on hyvin herkkä läsnä jäähdytysneste kiintoaineen, luo virtausvastus, siksi niitä käytetään harvoin, koska yhteiset osat lämmitykseen.

Ultraäänimittareita kalliimpia, mutta toiminnaltaan luotettavampi ja tarkasti määrittää virtausnopeuden. Laite ei vaadi säännöllistä huoltoa, ei luo vastus, mutta se tarvitsee tietyn tila (kiinteä pituus suora osa ennen ja jälkeen itse). Jos putki ei ole aivan virtaa puhdasta vettä, mittausvirhe kasvaa.

Sähkömagneettiset metrin myös vastata veden laadun mukana, mutta vain hieman, ei vaadi linja-ulotteinen tontteja. Tällaiset mittalaitteet käytetään pääasiassa kerrostaloja kuin kollektiivinen.

Liitäntä ja kalibrointi laitteen ottaen huomioon

Jotta ymmärtäisimme, onko lämpömittarin asennus on kannattava, on välttämätöntä tietää tarkkaa laitteiden hinta ja kaikki siihen liittyvät kustannukset. Laitteiden hinta riippuu mittarin. Lopullinen hinta sisältää:

Suorita asennus mittari voi vain organisaatio, jolla on kaikki tarvittavat luvat tähän. Päätyttyä kaikki vaiheet asennusta yrityksen työntekijän sinetöi sen. Edelleen on tarpeen suorittaa tarkastuksia instrumentin neljän vuoden välein. Palvelu maksetaan. Tämän seurauksena kustannukset Asentaminen mittauslaite on lisääntynyt merkittävästi, mutta kustannuksia ajan myötä, maksavat itsensä säästämällä maksamisesta laskujesi.

Suorittaja tarkastuksen yksikkö kirjanpito

Uusi tekniikka on jo testattu, se vahvistaa merkintä lohko, ja tiedot on myös kahdennettu liitteenä olevissa asiakirjoissa. Peruskalibroinnit suoritetaan tehtaalla. Mikäli tulee ilmi seuraavan vaalikauden kaluston tarkastamisen omistaja voi hakea seuraaville elimille:

 • Yhtiö, joka tuo yhteisiä osia lämmitykseen. Useimmissa tapauksissa sopimuksen tekemiseksi uusista huolto tehdään välittömästi, ja yhtiön työntekijät hoitaa kaikki asiat kalibrointia.
 • Paikallisyhdistys valtion instituutiot, jotka voidaan antaa todistus ja kalibrointi mittauslaitteita.
 • Palvelukeskus valmistajan mittarin.

Laskelma lämmitys asunnon yhteisten osien

Tässä tapauksessa, lataus tapahtuu pohjalta merkintöjen mittauslaitteen vallanneet tietyn ajan kuluessa, yleensä kuukaudessa.

Kokonaiskustannuksista lämmön lasketaan on osa, joka osuu teidän tiloissa, sitten se kerrotaan perustettu tariffi. Laskentakaava lämmitys yhteisten osien on seuraava:

P yhteensä = Q * S / S yhteensä * T, missä:

 • Q kokonaismäärä - lämmön määrän kuluttaman merkintöjen annostelulaitetta Gcal.
 • S loppusumma - alue kokonaisuudessaan asuin- ja toimistotilaa saatavilla talossa torilla. m.
 • S - lämmitetty alue sq. m. Sillä ei sisällä parvekkeet, loggias, terassit ja kuistit.
 • T - asetettu alueelle kuumennusnopeus.

On syytä huomata, että uudelleenlaskennan lämmitys yhteisten osien täytyy suorittaa joka tapauksessa perusteella keskimääräinen lämpötila lämmityskauden aikana. Sitten päätyttyä vuokralaisten palautti osan enemmän rahaa kuin ennakkomaksun tulevaisuuden palvelu- tai laskuttaa lisämaksusta.

Maksu lämmitys kesällä

Mukaisesti Venäjän lainsäädännön voi periä lämmitykseen ympäri vuoden, eli 12 kuukauden aikana, sekä talvella että kesällä. Kuitenkin sääntöjen vahvistamista riippuu yksinomaan paikallisviranomaisia, joilla on oikeus päätöksessään ottaa ne teoiksi. Esimerkiksi, Venäjällä on kaksi rinnakkaista tilaukset - №307 ja 354. Ensimmäinen vaaditaan toteuttamaan vakiolaskenta, ja toinen - vain lämmityskauden aikana.

Suorittamaan ensimmäinen menetelmä on hyvin yksinkertainen - käyttää samaa kaavaa, mutta luvut niissä Lisätään mukaisesti edellisen vuoden, jaetaan 12 kuukausi. Tämän jälkeen uudelleenlaskenta ja säätö vaatimukset, joita sovelletaan ensi vuonna. Toisaalta, maksu vähentää kuukausierä kunnalliset palvelut kesällä, ja toisaalta - on vaikea ja sekava koko maksujärjestelmää.

Monet asukkaat kerrostalojen tuttu useita virheitä vai ei luvuista ilmenee näkymisen laskut apuohjelmia. Tänään, kun nämä määrät ovat hyvin vaikuttavia, tietoisuus tässä asiassa on hyvin tärkeää, ja nyt te tiedätte, mukaan obschedomovoy lämmitys laskuri. Lisäksi on suositeltavaa saada lämpöä toimittajien tarkat tiedot asetusten ja tariffien jotta oikeellisuuden maksuja.

Lämpö lämmitykseen kerrostalojen ja niiden tyypit

Yksi tapa vähentää kustannuksia apuohjelmia - asennuksen metriä. Rekisteröityvät laitteet kulutus kaasun, veden ja valon, kaikille tuttu, mutta lukuun lämmön laitetta ei jokaisessa korkeassa rakennuksessa. Sen läsnäolo voit maksaa vain määrän energiaa, joka on käytetty lämmitykseen koteloon, poistaa tappiot kuljetuksen aikana ja muut kulut luonnostaan ​​keskimääräinen tariffi. Mieti, jossa modernit versiot ovat saatavilla laskurit lämmitykseen asunnossa, sekä selvittää ominaisuudet niiden asentamisesta.

Mitkä ovat terminen laskurit lämmityksen kerrostalossa? Laitteen käyttötarkoitus - tarkka mittaus lämpöenergian määrä kulutetaan. Perusteella laskennan on kirjannut lämpötilaero jäähdytysnesteen (vesi) meno ja paluu keskitetty lämmitysjärjestelmä.

Ilman laskuri laskenta suoritetaan yleisiin standardeihin. Niiden arvo lasketaan (teoreettinen) määrä energiaa, mitattuna Gigacalorie jota tarvitaan lämmitykseen kotelon 1 m 2 kuukauden ajan. Kuviossa on säädettävä keskimääräinen kuukausittainen lämpötila kadulla ja tyypin rakenne. Joka tapauksessa standardi asetetut lämpöhäviö kuljetuksen aikana, joka voi olla 20-30%.

Useimmat asiantuntijat uskovat, että yhtenäisiä hintoja huomattavasti liioiteltuja verrattuna todellista kulutusta. Lisäksi julkiset palvelut eivät ole aina kunnolla hoitamaan tehtävänsä, ja usein asukkaat joutuvat maksamaan kylmä akku. Sen lisäksi valtion yrittää edistää asennukseen lämmönkulutusmittareita perimällä ylimääräinen "virheet" normatiivista kertoimen ilmaisin. Siksi lämpö lämmitykseen - tehokas tapa säästää peruspalvelut kustannuksiin. Arviot osoittavat, että määrä maksu tulee 20-25% vähemmän.

Tärkeää: Jotta täysin nauttia käyttäen laskuri, kaikki lämmönlähteistä tappio on poistettava ennen asennusta: huolehtia tiiviys ikkunoiden ja eristä seinät.

Riippuen mittarin lämpöä metriä lämmitys huoneisto on jaettu:

Mekaaninen laskuri - helpoin vaihtoehto annostuslaitteen. Periaate sen toiminta perustuu muutosta jäähdytysnesteen virtauksen pyörimisen mittaus osat. Laite voi olla turbiini, siiven tai potkuri.

Mekaaninen lämmitys laskuri

Tärkein etu tällaisen laitteen mekaaninen laskin lämmittämiseksi huoneisto - hinta. Se on 6000-10000 ruplaa. Sen haitat ovat:

 • alttius laatu jäähdytysnesteen - laitteiston osat vaurioituvat helposti suurella veden kovuus, läsnäolo siinä ruosteen ja muiden epäpuhtauksien;
 • virheellinen käyttö aikana äkillisiin nestepaineen syöttö;
 • lyhyt elämä - 2-4 vuotta.

Sähkömagneettinen laskurit korvaavat vähitellen mekaaniseen. Niiden toiminta perustuu sähkömagneettiseen induktioon - nykyinen tapahtuu vain, kun neste (jäähdytysneste) kulkee magneettikentän.

 • Turvallisuus - nykyinen ei ole suoraan kosketuksissa veteen;
 • tarkkuus;
 • kohtuullinen hinta - 17000 ruplaa.

sähkömagneettinen energia mittari

 • monimutkaisuus yhdistää - on tärkeää oikein ja luotettavasti liittää kaikki johdot;
 • toimintahäiriö alhainen kuin jäähdytysneste - pienennetään mittaustarkkuutta.

Vortex lämmitys laskurit laskea määrän lämpöenergiaa lukumäärän perusteella myrskyisä pyörteet taakse muodostuu este, joka on asennettu kiertävän nesteen polku. Keskimääräinen hinta - 15000 ruplaa.

 • tarkkuus;
 • kyky asetettu pystysuorat ja vaakasuorat viivat;
 • kestävyys kerrostumien putken seiniin ja mineraalisuoloja vedessä.
 • suorituskyvyn huonontumista läsnäollessa ilmakuplat vedessä ja karkea epäpuhtauksia;
 • herkkyys lämpötilan ja hitsaustyön järjestelmässä;
 • tarvetta suoraan tietyn putken ennen mittarin ja sen jälkeen.

Malleja ultraäänimittareita lämmittämiseksi asunnosta pidetään kaikkein luotettavia, kestäviä (käyttöikä lähes rajoittamaton) ja tarkka. Työ laite, joka perustuu rekisteröinti aika, jonka tulee ultraääni lähteestä vastaanottimeen, voittaa nesteen virtauksen. signaalin viiveen tietoa käytetään määrittämään nesteen virtaus valmisteilla. Laitteet ovat Doppler, ajoitus, ja taajuus korrelaatio.

Haittapuoli ultraääni väline on herkkä läsnä puhtaan veden ja hapen siinä. Epäpuhtaudet ilmakuplat ja talletukset seinille vääristää suorituskykyä. Paljonko on laskuri lämmittämiseen huoneisto, jonka toiminta perustuu ultraäänen? Vuodesta 15000 48000 ruplaa.

Ultraääni lämpömittarin

Vihje: elinikä ja tarkkuus tallennetut tiedot minkä tahansa lämpömittarin voidaan parantaa asettamalla magneettinen siivilä sisääntulon lämmitysputkien järjestelmän.

Obschedomovye ja mittarit

Lämpömittarin voidaan asettaa:

 • keskeinen moninaiset kerrostalon - ottaa huomioon tuottamaa lämpöä kaikki asunnot, jotka on liitetty nousuputkeen;
 • yksittäiset suuttimet - kirjattu resursseja tietyllä huoneistossa.

Ultraääni laitteita käytetään erikseen. Mekaaniset, sähkömagneettiset ja Eddy laitteita voidaan asentaa talon, ja erillisellä tasainen.

Obschedomovoy lämpömäärälaskuri liitetty tärkeimmät uninen, joka sijaitsee kellarissa ja toimittaa lämpöä kaikki asunnot. Miten lasketaan lämmityksen asunnossa tiskillä? kustannuslaskenta on seuraava:

 1. Kun tietty määrä kuukausia poistettu hetkelliset arvot lämpömittarin.
 2. On ero niiden välillä ja edellisen määrän Gcal.
 3. Saatu numero kerrotaan nykyinen nopeus nimeämän.
 4. Summa jaetaan suhteellisesti välillä asuntojen neliön.

Tämän seurauksena vuokralaiset maksavat lämmön, joka tuli asunnolleen, ja meni lämmitykseen portaikkoihin, kellarissa, ullakolla, ja niin edelleen. Yhteiset osat ovat kalliita. Hinta laite itse voi olla enintään 150.000 ruplaa., Lisäksi edellytetään kustannukset sen asentamisesta ja huollosta. Kaikkia kustannuksia tasan asuntoja. Monissa tapauksissa vuokralaiset voivat maksaa osien summa jonkin aikaa.

Obschedomovoy ultraääni mittari

Kaikille hyödyt obschedomovye lämmitys laskurit joitakin haittoja:

 • asentamiseen laite vaatii suostumusta kaikkien vuokralaisten, saada, että joskus on mahdotonta;
 • Laite ei salli epätasainen lämmön jakautuminen - eristetyssä asuntoja, jotka ovat keskellä talon, lämpötila on korkeampi kuin kulma ja "puhalletaan", mutta maksu on sama kaikille (tietylle alueelle);
 • vaikka termostaatti paristot kiinnitä ne tallentaa sen ei ole järkeä, koska maksun määrä lämmitykseen ei vaikuta.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi auttavat laskurit patterit asunnossa. Hankinta-, ja käyttökustannuksista laitteen korjaus täysin vastaa kiinteistön omistaja, mutta hän voi saada tarkan ohjauksen lämmön yksin. Laite on asennettu yksittäisen nousuputken toimittaa jäähdytysnesteen asuntoon.

Ennen kuin päätät, sinun pitäisi selvittää, onko mahdollista laittaa lämmityksen mittari asunnossa? Se, että suurin osa vanhoja taloja asettelu nousuputki on pystysuuntainen, joka sopii jokaiseen patteri on oma trumpetti. On käynyt ilmi, että ne kaikki täytyy laittaa välineisiin. Mutta se on erittäin kallista, lisäksi yhdenmukaistaa joukko lukemia metriä käytännössä mahdotonta. Way out - kokoaminen kytkentäkaappien kaikkiin pattereihin. Nämä laitteet määrittää lämpötilaero pariston pinta, ja huoneessa.

Jakelija jäähdyttimeen

Kuitenkin kaikki toimipisteestä hyväksymään tällaista näyttöä tilille lämmön ja laskennassa palvelujen kustannuksia. Kun vaakasuora johdotus lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa minkä tahansa laskuri.

Asennettaessa lämmitys obschedomovogo laskuri ensimmäinen askel on tehdä kokouksessa asukkaiden ja ottaa käyttöön tarkoituksenmukaisia ​​ratkaisuja, jotka on välttämättä kiinteä protokollaa. Välittömästi olisi nimettävä henkilö, joka on vastuussa asennuksen, seurantaindikaattorit ja maksujen laskentamenetelmät. Jos puhumme yksittäisen huoneen laskurit, kaikki päätökset isäntä ottaa itsensä.

Molemmissa tapauksissa, seuraava toimenpide sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Yhteyttä organisaatio, jonka asennus mittalaitteet, ja Application Protocol (for obschedomovyh laitteet) tai yhden lausunnon (yksittäisten laskurit).
 2. Laatimiseen, jossa määritellään tekniset ominaisuudet rakennuksen.
 3. Kohdistus kaikkien asiakirjojen kanssa organisaatio, joka tarjoaa keskitetyn lämpävarustelu.
 4. Valitsemalla ja ostaa laitteen. On tärkeää, että laite oli passi, todistus, leima (tiiviste) ja tarra vahvistaa sen validointi valmistajan.
 5. Välittömässä luomisessa Laskurin toteuttama ammattilaiset.
 6. Tuotteen rekisteröinti organisaatiossa, jolla on oikeus valvoa rooli lämmitykseen taloja.
 7. Antamalla laskuri käyttöön.

Huom: Kerran 4-6 vuotta lämpömittarin pitäisi uskoutua. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa yhteyttä palveluyritys.

Asettaminen laskuri lämmityksen - tehokas tapa ohjata resurssien käyttöä. Laitteen avulla voit maksaa vain lämmön määrä, joka tuli taloon tai huoneistoon. Tämä suojaa asunnon huonosta uskosta apuohjelmia ja lisäkustannuksia, jotka sijoitetaan normatiivinen tariffi. Jos yhdistetään asennus mittarit varusteineen patteritermostaattien, voit säästää huomattavasti sähkölaskuja.

Metriä lämmitys asunnossa arvostelut

"Noin vuosi käytämme mittaria lämmitykseen. Jos puhumme ansioita välittömästi, merkittävä säästö. Sen alueen 46 neliötä, lämmitys ennen lähtöä alueella 7000 ruplaa, asettamisen jälkeen enintään maksettu - 4600 s.

Valitse kallis vaihtoehto: lämpömittarin Sensonik II, saksalainen valmistaja, hyvä laatu, asennus maksaa noin 9000 ruplaa. Käytön aikana lämpömittarin sen hankintakustannukset jo maksettu pois. Emme kadu asettaneen perheen budjetti ei tallenna tuhat kuukaudessa. "

"Hän halusi, ja asetan laskuri lämpöä asunnossa. Valitsin halvin kotelo mekaaninen laskuri Pollucom E SENSUS. Kustannukset Tällaisten laitteiden 3000 hryvnia. Slovakian kokoonpano on täysin hyväksyttävää laatua.

Tärkein "miinus" tarkoittaa kaikkia laskureita, jossa mekaaninen virtausanturi - suuri herkkyys nesteen laadun akkujen. Vanhemmissa järjestelmissä, laskurit, kuten sanoin, ei kauan seistä, vaurioituvat helposti. "

Asentaja Saniteettilaitteiden

Saada ensimmäinen tasalla uusista artikkeleita sivuston yhteisömme Vkontakte, Facebook, Luokkatoverit, Twitter, Google Plus.