Corner seinäkaappi kylpyhuoneeseen

Valitsemalla nurkkaan kylpyhuoneen kaapissa. Optimaalisia ratkaisuja pienille ryhmille

Viime aikoihin asti remontoitu kylpyhuone on asentaa kalliita laadukkaita LVI tilalle putket, hanat, seinät ja lattiat. Mutta merkittävästi parantaa esteettistä käsitystä ja toimivuutta jopa pieni huone voidaan sopivasti valita kalusteet kylpyhuoneeseen. Tilava nurkka kylpyhuoneen kaapissa muuttaa näköhavainnon tilaa ja voit piilottaa paljon tarvittavaa kylpymukavuudet.

Ilmeisen samanlaisia ​​huonekalujen paikoissa asennettu käyttämätöntä tilaa kylpyhuoneessa, myös jaetaan eri tyyppiä:

  • Kerroksen nurkassa kaappi kylpyhuoneen asennetaan kaikkein lunastamatta huoneen nurkassa. Miehittää pieni alue, kulmakaapin kylpyhuoneeseen on vahva pystysuora rakenne on jaettu useiksi osastoiksi eri tarkoituksiin. Jos vakiokorkeus perinteiset huonekalut on enintään kaksi metriä, artikkeleita enimmäismäärä käytön, "kasvaa" ylös kattoon huoneen. Tuloksena kulman sarakkeessa kylpyhuone voidaan käyttää, ei vain tallennetaan useita hyödyllisiä asioita, mutta myös visuaalinen tila vyöhykejaon;
  • Seinätekstiili nurkassa kaappi kylpyhuoneessa huoneeseen, kiitos käyttäjäystävällinen muotoilu ja pieni koko, on onnistuneesti sijoitettu oikeaan korkeudella eriä saniteettiposliinin, jotka on kiinnitetty jäykästi apuohjelmia. Miehittää vapautunut tilaa yläpuolelle asennettujen kohteiden, nurkka roikkuu kaapit kylpyhuoneen, varustettu kätevä laatikoiden ja markkinaraon palvelee varastointiin hygieniaa.

Kasvava kysyntä pakotti valmistajat sisällyttää tuotanto-ohjelmaa huonekalujen yrityksille laajan valikoiman tuotteita eri kokoja:

  • Nurkka sarake kylpyhuone noin 2,5 metrin korkeuteen, miehittää tilaa katto huoneen pystysuoraan jako osastoihin;
  • Kulmakaappi saranoitu kylpyhuone, jopa 1,5 m, joka on sijoitettu yli puolella kylvyn tai jonkin matkan yläpuolella kuori. vaatima tila heitä ei vaikuta käytettävyyttä kylpyhuone tarkoituksella, ja toimii sopivana majoitusta sampoot ja kosmetiikka;
  • Kerroksen nurkassa kaappi kylpyhuoneen korkeus 0,75-1 m, sijaitsee vapaa nurkkaan vieressä pesuallas tai peili voi toimia kätevä peilipöytä, kun taas kompakti jalusta pyykin saranoitu ovi ja ristikko kori.

Tiedot: Corner kylpyhuoneen peili laatikko yleensä on leveys, joka vaihtelee 45-65 cm ja harvoin vaihtelee ylös- tai alaspäin. Tämä suuruus määräytyy maksimoimiseksi helppokäyttöisyys ja vähäinen jalanjälki.

Nykyaikaisten materiaalien valmistuksessa käytettävien huonekalujen märkätilojen, voidaan toteuttaa eri muodoissa ja muodostavat tasomaisen ja kaareva pinta. Nurkka roikkuu kaapit kylpyhuone, jossa on puoliympyrän julkisivu yhdistettynä soikea muoto sileä akryyli kylpyjä. Ne sopivat täydellisesti ulkoasua huoneen ja on hieman suurempaa verrattuna kalusteet tasainen julkisivu.

Peilattu huonekaluja rintamalla on aina ollut hyvin ansaittua suosiota. Kynnyksellä vedenkestävä peili amalgaami voi luoda komposiitti julkisivut huonekalujen, on suunniteltu, joissa korkea kosteuspitoisuus. Corner peilikaappi kylpyhuoneen voi toimia ei vain mukava toiminnallinen elementti, mutta myös muuta merkittävästi esteettinen käsitys sisätilojen.

Corner kylpyhuoneen kaapissa valmistettu moderni halvoista materiaaleista voidaan varustaa julkisivu puusta vedenpitävä ristikko ovi on koristeltu veistämällä tai upotus. Yhdistetty kaapit on paljon halvempaa kuin kaikki luonnolliset kollegansa, että ne saatetaan laajempaa ostajille.

Tilava kompakti huonekalut, joka on asennettu kylpyhuoneen voit kääntää kompleksiavaruudessa kodikas soppi antamiselle vesihoidot ja rentoutumista. Tumba jalusta nieluja ja nurkkaan peilikaappi kylpyhuoneen vastinetta kokoa, tyyliä ja väriä, voi merkittävästi muuttaa ulkonäköä pienimmätkin kylpyhuone.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Neuvoja valinta nurkkaan kaapit kylpyhuoneessa

Muistaa monipuolisuus kylpyhuoneessa voi tehdä ilman huonekaluja, jossa voit piilottaa kosmetiikkaa, pesuaineita, pyyhkeitä ja muut tarvittavat jutut.

Avohyllyt eivät ole niin houkuttelevia siitä syystä, että ne rikkovat esteettinen ulkonäkö huoneen, jossa keskitytään kodin kemikaalien, joka on esillä kaikkien näkyvillä. Paljon parempi olisi piilottaa kaikki purkit, laatikot ja muut keinot hygienian katseilta suljetussa kaapissa.

Tavallinen huonekalut sopii täydellisesti iso, valoisa kylpyhuone, mutta näyttää huonompi pieneen kylpyhuoneeseen, joka täyttää koko tilan. Ja hyvin lähellä koko kylpyhuone kaappiin ei edes läpi.

Siksi valinnassa huonekalut kylpyhuoneessa pieni koko, kannattaa kiinnittää huomiota kulmaan kaappiin. Valtava valikoima poimia tyylikkään, mukavan ja käytännön huonekalut ja nurkassa ja todella säästää tilaa. Millainen huonekaluja toimittamaan vessaan?

Kaapit voidaan asentaa tai lattialle. He eivät voi tallentaa vain kotitalouskemikaaleja, mutta monet malleissa on sisäänrakennettu pyykkikori.

Seinäkaappi käytännön kannalta puhtaanapito. Alla on helppo poistaa, sillä niitä ei ole jalkojen pääsee helposti kulmiin. Lisäksi sinun ei pitäisi pelätä, jos yhtäkkiä unohdat venttiilin sulkemiseksi, ja lattialla muodostunut valtava lätäkkö, asennettu huonekalut, joka ei loukkaantunut. Tulva voi kärsiä vain jalat ja / tai sokkelin allaskaapin.

Vakiokoko kaappi - 90 cm. Jos laitat sen kattoon, on paikka alla kaappi muut huonekalut.

Lattia malleja tai kaappeihin, kuten niitä kutsutaan, on hyvä ratkaisu, jos tila on rajallinen. Polupenaly - pieni penaalit, samanlainen kaappiin.

Johtuen pienestä koosta kylpyhuoneen tavallisessa asunnossa, valitse mukava ja tyylikäs ympäristö - ei ole helppo tehtävä. Tällöin kulma kompakti kaappi yksinkertaisesti korvaamattomia pieni kylpyhuone.

Corner vaatekaappi - kätevä ratkaisu sovelluksen hyödyn löytää vapaata tilaa.

Kuten muotoon nurkassa huonekalut, voi olla linjan suora ja sileä ja epäsymmetrinen, jossa on eri syvyydet. Esteettisesti miellyttävä ilme värjätään ja himmeä lasi, sisäänrakennettu suoraan tai säde edessä lokeroihin. Ovet voi myös olla läpikuultava tai täysin läpinäkyvä.

Yksinomainen sisustus ja kalusteet harmonisesti katsoa missään tyyliin sisustus.

Vakiosarja kylpyhuonekalusteiden koostuu seuraavista osista:

On parempi valita kaikki saman sarjan.

Haluavat ostaa huonekaluja kylpyhuoneen, voit poimia halutun koon ja muodon haluat valmista mallia kaupassa tai tehdä tilaa. Tässä tapauksessa ostaa valmiita huonekaluja, mahdollisuus on edelleen ei rajoitu vaihtoehto, ja mahdollisesti muuttaa muotoa päätypinnan huonekaluja julkisivun. Voit myös valita perustuu henkilökohtaisten mieltymysten ja tarvikkeet jyrsintä.

Koristaa julkisivu nurkassa kaapit kylpyhuoneessa, käyttäen erilaisia ​​tekniikoita. Nykypäivän huonekaluteollisuudessa käyttävät yhä enemmän paukahtelevan ja tulosteita. Kaikki samassa muoti puusta veistämällä ja kaiverrus. Katso upeat kuoret lasi kaapin ovet, he tekevät kylpyhuone älykkäitä ja rikas.

Aluksi valinta huonekalujen kaupassa tai luetteloissa ohjaavat värin. Loppujen lopuksi, jos haluat huonekalut on väärä väri, se tekee ristiriitaa huoneeseen.

Mutta tänään huonekalujen valmistajat eivät rajoitu joukko vakio värejä ja tarjoavat yli kolmesataa erilaista sävyt ja huonekaluja.

Huonekalut yksi väri ja valinnaisesti soveltamisessa korkealaatuista kuvaa kunkin kohteen, tee kylpyhuoneen vieläkin harmoninen.

Corner kaapit ovat houkuttelevia paitsi ulkonäöltään. Sijoitettu huoneen nurkassa, ne ovat myös käyttökelpoisia jokapäiväisessä elämässä.

Standardi kaapit ovat tavanomaisia ​​saranaovi, mutta on varsin mukava laatikoilla. Vaikka vedettävä laatikot ovat yleisempiä kaapissa altaan alta, ne voidaan integroida tahansa huonekaluja.

Kätevä käyttää viisikulmainen (oikea, vasen) kulmakaappi. Poimien huonekalut universaalin oven avautumisen, voit valita, johon ripustaa sivuseinämään kaapin oveen. Toimiva pinta kalusteiden ansiosta laittaa varusteet uimisen kylvyssä tai suihkussa.

kotelon syvyys voi vaihdella 260-350 mm. Rakenteet ovat muodossa kolmion tai puolisuunnikkaan. Jotkut ostajat suosivat suorakulmainen kulmikas malli, vaikka toiminnallisuus ei ole eroa.

Tärkein plus säiliön on, että tämä kaappi koska sen tilavuuden tekee tarpeettomaksi läsnäolo muiden kaappien huoneessa. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos hyvin vähän tilaa tai rakastat saada huoneeseen mahdollisimman vähän vuorattu huonekaluja.

Pääsääntöisesti tämä on komerossa lattialla, mutta sen voi tilata jousitus-tyyppinen suunnittelu kanisteriin.

Jakamalla hyllyt penaali kohdealueelle, arvostat käytännöllisyyttä kanisteriin. Esimerkiksi alareunassa voit asettaa kori likaiset vaatteet ja sietää kaikki tarvittavat kodin kemikaaleja. Ylemmässä hyllyillä voidaan sijoittaa henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita ja tallentaa pyyhkeet. Tällöin ei tarvitse ripustaa koukkuihin pyyhkeet ja likainen sukat ei saa heittää ammeen alle tai makaa kasaan pöydälle.

On mahdotonta kuvitella kylpyhuoneen ilman peiliä. Peilit visuaalisesti tehdä huoneen laajempi ja kevyempi. Mutta miksi ei hylätä Perinteiset peili- seinällä yläpuolella pesuallas ja säästää tilaa asettamalla sen kaapin oveen? Peilit ovat välttämättömiä ahtaissa tiloissa, joten mitä suurempi peilin koon, sen parempi.

Tehokkaasti peili näyttää ulkoapäin kaappiin. Mutta jos haluat käytännöllisyys - ripustaa peilin sisäpuolella oven. Siten vähemmän joudut pyyhi se.

Peilikaappi vaatii huolellista hoitoa. Ostamalla tämä malli, sinun täytyy olla varovainen ovia välttää säröillä peili ja ei poistanut.

Vuoden puoli peilikaappi on hankittava ja sopiva pesuallas kulmikas tyyli jalustalle.

Vain täydellinen peili roikkuu kaapin sopiva tyyli hi-tech ja minimalismi. Mutta myös näyttää hyvältä, jos kylpyhuoneen olet päättänyt luoda klassisesti.

Tärkeintä huonekalu- - se on laatu, joka riippuu materiaalista. Valmistukseen nykyaikaisia ​​huonekaluja käyttämällä materiaaleja, kuten lastulevy (lastulevy) ja viilun, ja se on edelleen suosittu kalusteet on valmistettu luonnon massiivipuusta.

Usein kotelon pinta on valmistettu kestävämpiä materiaalia, koska se käy läpi enemmän stressiä kuin sen kotelon.

Joskus materiaaleja yhdistetään. Kotelo voi olla valmistettu lastulevy ja MDF maalattu julkisivu (puukuitulevy).

Rakentaa koristella kalusteet, metalli, lasi ja peilit, käyttäen muovipinnoite.

Ostaminen huonekalut varastoon tai tilauksen, viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ajattelemme sen laatua ja suorituskykyä. Huolimatta rahamäärä, asiakkaat ovat valmiita huonekaluja oli palvellut niitä niin kauan kuin mahdollista, sen sijaan rappeutui viime kuussa. Lisäksi monet ostavat kalliita huonekaluja kylpyhuoneessa luotolla.

Siksi monet valmistajat, arvostaa heidän maineensa ja tarkkailemalla etuja asiakkailleen, takauksen huonekaluja - 24 kuukautta. Takuukortti antaa luottamusta siihen, että oikeuksiasi kuluttajana täyttyvät.

Kuten edellä mainittiin, kulma kaapit yksinkertaisesti korvaamattomia asia pienissä tiloissa. Lisäksi, jos haluat, voit käyttää paitsi nurkkaan kaapit, ja esimerkiksi täydentämään tavanomaista edestä huonekaluja.

Jos järkevä käyttö alla olevan tilan saranoidun kulman vaatekaappi, voidaan sijoittaa alapuolelle kulman pesuallas, pesukone tai pieni polupenal.

Pienestä koostaan ​​huolimatta tällaisten tapausten on varsin tilava, he helposti sovi kaiken tarvittavan (henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita ja erilaisia ​​kodin tavaraa). Valmistajat tarjoavat yleensä ostajat usein kapea ja korkea malli. Ylähyllyllä korkeat kaapit voi piilottaa huumeita tai haitallisia kotitalouskemikaalit suojelemaan heitä lasten ja lemmikkieläimet. Riippuen huoneen leveys, voit valita malli on suppeampi tai laajempi, pomassivnee tai pienoiskoossa.

Toinen etu on hinta. Joten, hinnat Kulmakaapit kaupoissa kohtuuden rajoissa. Tästä seuraa, että päivittää kylpyhuone uudet kalusteet on mahdollista ja vaatimaton budjetti.

Suuri määrä elementtejä ja muunnokset kulmikas alkuperäisen suunnittelun huonekaluja, jolloin se sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Nämä kaapit sopivat ja ystäville hienoja huonekaluja, ja niille, jotka haluavat yksinkertaisuutta ja käytännöllisyys.

Valitsemalla vaatekaappi vessaan kunnolla.

Huonekalut missä tahansa huoneessa - koriste ja luoda kodikas tunnelma. Jos puhumme kylpyhuone, on hieman monimutkaisempi, koska sen pieni koko ja suuri ilmankosteus. Eli valitsemalla huonekalut, on syytä harkita kaksi tekijää:

  • Materiaali, josta se on valmistettu (sen tulisi olla kosteutta kestävä).
  • Toimivuus ja käytännöllisyys laatikoista, hyllyt.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valinta huonekalujen.

Voit myös valita joukon irrallisiin vaihtoehdon tai pikkukuvina, jotka on asennettu altaan alta.

Seinäkaapit - ovat variantit, jotka on ripustettu seinälle. ne ovat erilaisia ​​kooltaan. Se toimii parhaiten pieneen kylpyhuoneeseen, jossa sinun täytyy vapauttaa lattialla.

Myös tämä tyyppi sopii asettamalla altaan yli. Kaappiin voidaan peilataan ovi ei vain käytännöllinen, mutta myös tyylikäs.

Jos haluat visuaalisesti lisätä alueen huoneeseen, sitten suosia kiiltävät pinnat. Vaatekaappi peili - ihanteellinen yläpuolelle pesuallas: käytännöllisyys, mukavuus, tyylikkyys. Tyypillisesti tällaiset mallit ovat taustavalo ja pistorasiaan. Tämä parantaa edellytyksiä tuoda itseäni ja helpottaa sähköä kylpyhuoneessa. Pistorasia on aina suljettu kansi turvallisuussyistä.

Kuten kaapit voidaan muodostaa yhtenäisen pinnan, mutta se voi myös käsittää muita puolella kaapit. Tämä kaksinkertaistaa niiden käytännöllisyys ja säästää tilaa huoneeseen. Tai voit valita malli, jossa avoin hylly tarvikkeille. Ne ovat yleensä läpinäkyväksi, joka harmonisesti näyttävät sisätilassa.

On vaihtoehto kylpyhuoneessa kaapissa-tapauksessa peili ovi. Sitten kun täällä voit nähdä itsesi koko komeudessaan täydessä kasvussa. Tällainen kaappi olisi hyvä täydennys kapea kylpyhuone. Space heti tulee paljon.

Nurkka vaihtoehtoja kaappien - se on aina sama tavoite - tilan säästämiseksi. Ne voidaan täydentää -seinäkaappi yläpuolella pesuallas. Sitten on vaihtoehto saranoitu nurkassa kaappi. Hänet valittiin vuonna liitteet pesuallas ja saada täydellinen tandem.

Tai se voi olla taivutettu lyijykynällä. Tällaiset tapaukset ovat erittäin kompakti ja sopii täydellisesti suuri kylpyhuone sekä pienoiskoossa, jossa on vähän tilaa huonekaluja.

Jos puhumme kaapit, jotka sijoitetaan lattialle, se on harkitsemisen arvoinen, on olemassa kolmenlaisia:

Ne voidaan asentaa erikseen tai alle kulhoon (noin viimeksi luetun myöhemmin). Mallit pyörät ovat käteviä, että ne voivat olla milloin tahansa omasta siirtyä muuhun paikkaan. Pyörät on yleensä valmistettu laadukkaita metalli, joka on korroosionkestävää.

Vaihtoehdot jalat, on myös hyvin käytännöllinen. Tämä on erityisen hyvä kannalta puhdistus, koska kaapin alle ja se voi olla helppoa saada moppi, ja ei tarvitse siirtää sitä joka viikko.

Mallit ilman jalkoja vaativat erityistä huomiota. Kosketusta pinnan kylpyhuoneen kaappiin voi johtaa tuhoaminen materiaaleista, jos esimerkiksi lattialla kaataa vesivessa, seisoo vedessä, nopeasti kuorintaan.

Vihje: Älä asenna kaapit ilman jalat lattialämmitys. He työntävät siihen pisteeseen, jossa ainakin lämpöä tai jopa mallina älä laita kylpyhuoneessa.

Haitta Tällaisen kaappi, joka päästä lähelle häntä ei voi olla paikka, ettei se ole poistanut sen seinästä. Siivouspalvelu tarvitaan edelleen.

Tiskialtaan kylpyhuoneessa usein ei näytä kovin siisti. Piilota kaikki putket ja letkut, jotka ovat alle se auttaa vaatekaappi. Yleensä se on lipasto (jos mitat mahdollistavat sen) tai yöpöytä useita hyllyjä.

Jos kylpyhuoneessa mittasuhteet sallivat, kaappi altaan alta ei ole vain paikka, jossa voit piilottaa asioita, mutta myös pöytä kosmetiikka ja hygieniatuotteita. Se on erittäin kätevä, käytännöllinen ja tallentaa paikka. Tällaisessa vaatekaappi sovi suuri kuoret, jotka ovat kätevä käyttää

Jos koko kylpy pieni, kaappi altaan alta - vain täydellinen haavoittuneita monia yksityiskohtia kodin kemikaaleja kosmetiikkaan.

Eli kiitos kaappi altaan alta, saat paitsi sisustukseen, piilottaa kaikki virheet jäteveden, mutta myös käytännöllinen ja tilava säilytystilaa kylpyhuoneeseen.

Kalusteet kylpyhuoneessa Myös olisi jotain, joka on koristeltu. Kylpyhuonetarvikkeet ovat varsin vähäisiä. Periaatteessa se vain käsittelee jotka täydentävät kuvan kaapit. Auttaa myös kaunistaa tyyli suorituskykyä kaapin - sileä pinta tai kihara.

Puhuminen materiaaleista kuljettaa kynät, niin mieluiten niitä olisi niklattu. Tällainen materiaali kärsii kosteutta luschitsya ei halki. Puu ei saa käyttää lainkaan kylpyhuoneessa. Tai se voi olla laminoitu lastulevy. Tällainen materiaali ei salli kosteuden itse puun ja lisää materiaalin lujuutta. Muovikahvoja kylpyhuoneessa voidaan säröillä kuukaudessa oston jälkeen. Kyllä, materiaali ei pelkää kosteutta, se ei ole luotettava ja kestävä.

Mitä etsiä valitessaan kylpyhuoneen kaapissa.

Ensinnäkin valita vaihtoehto, joka sopii sisälle huoneeseen. Se olisi täydennettävä ja oltava sopusoinnussa tyyliä ja värejä, eikä olla erillinen paikka. Jos kylpyhuoneessa klassiseen tyyliin, sitten takaisin yhden punaisen vaatekaappi ei ole kovin järkevää.

Katsoa kaappiin itse. Pinnan tulee olla sileä ilman särmät tai halkeamia. Tämä estää kosteuden ja roiskeet huonekaluja.

Kiinnitä huomiota mekanismin oven avaamista. On parempi valita vaihtoehto argumentti. Sen ansiosta ovi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa.

Vihje! Laatu tuote voidaan tarkastaa yksinkertaisesti näyttäen maali levitetään, ei ole juovia, ei-yhtenäistä soveltamista.

Tyypit kaapit kylpyhuone ovat hyvin monimuotoisia. Kun päätetään, mitä ostaa, on tarpeen ottaa huomioon koko huoneen, materiaalin tuotannon ja tyyli huoneen.

Samassa luokassa:
Uusimmat viestit

© 2018 Kylpyhuoneen suunnittelu, sisustus, korjaus valokuvia. // sisään

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin