Corner Kylpyseinät

Kulma-amme Curtain

Vuonna kylpyhuone, jonka kukin henkilö viettää paljon aikaa, se saa vastuussa vilkkaus ja hyvällä tuulella aamulla, ja se myös lievittää stressiä pitkän päivän jälkeen. Siksi on tärkeää, että tämä huone oli mukava ja toimiva kuin mahdollista, varsinkin jos sen pinta-ala on pieni. Nykyään valita eri laitteiden kylpyhuone on poikkeuksellisen laaja.

Nurkka verho täytyy suojata lattia vessasta saippualla ja vedellä roiskeet seuraavissa tapauksissa:

 • Classic Bath sijaitsee nurkassa;
 • Kylpyamme soikea tai pyöreä;
 • Kulho kompakti on kolmion muotoinen (gidroboks);
 • Tavallinen kylpy on yhdistettävä suihku;
 • Perustettu mikseri vesiputous vaikutus, trooppinen sade;
 • suihkupää kiinnike on korkea.

Valitessaan verhot olisi oltava ensisijaisesti näkökohdat käytännöllisyyden, kustannusten ja toimivuus unohtamatta noin estetiikkaa, mukaan tyyli kylpyhuone ja kotia.

Corner verhot voivat olla pehmeitä ja kovia. Pehmeä kiinnitetty koukuilla, silmukoita metallia tai muovia varren, jossa on puoliympyrän muotoinen tai kaareva suorassa kulmassa.

 • Kevyt kangas (polyesteri), hyvin taipuisa ja jolla on lisäksi vettä hylkivä kerros;
 • Vinyyli - polymeerikalvoja, joka voi olla läpinäkyvä, eri lukuja simuloida erilaisia ​​pintoja: kankaat, ja muut kivi.

Jos pehmeä verho jostain syystä eivät sovi, voit asettaa kovia, jotka on tehty:

 • Karkaistu lasi;
 • polykarbonaatti;
 • Transmissive muovia.

Pinta Näiden materiaalien on sileä, mikä on helpompi hoitaa, uritettu, houkuttelevampi, mutta vaikea pestä, tehokkaasti läpinäkymätön matta päällystetty lukuja ja kuvioita. Hyvä suunnittelu ratkaisu voi olla yhdistelmä materiaaleja, joilla on eri pinta.

Periaatteen mukaan jäykkien kulman verhot on jaettu kolmeen päätyyppiin:

 • Suosituimmista malleista - liukuva, järjestettävä kaappi, jossa yksi tai kaksi paneelia, ja joskus kaikki siirtyi rullat. Rakenne on kompakti ja on sopiva useimmissa kylpyhuoneissa, mutta haavoittuvimpien paikalla - telat, niiden laatu on tarpeen kiinnittää huomiota.
 • Toiseksi yleisin - swing kun verho avataan samanaikaisesti molempiin suuntiin tai yksi niistä. Luotettava, helppo asentaa, tiukka, jos kumitiiviste välillä ammeen reunaan ja pohjan oven tiivisteet halkeaman. Vaativat lisätilaa kylpyhuoneessa.
 • Verhot, taitto periaatteella harmonikan sekä liukuva, ei tarvitse olla lakeus, taitettuna ne vievät hyvin vähän tilaa, mutta sinun täytyy valita laadukas malli, niin halpa analogit voidaan helposti vahingoittua.

Siipien lukumäärä tahansa malli voi vaihdella kahdesta kuuteen, mutta paras - enintään kolme. Luotettu kehykset ovat alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Luovasti suunnittelussa jäykän ikkunaluukut, erityisesti lasia, luoda ylellinen sisustus klassinen tyyli lakoninen minimalismia. Tämä voi olla yhdistelmä eri pintojen: sileä, matta, uritettu. Mahdollinen toistaminen malleja ja laattojen kuvioita seinille, yhteyden rakentamisen läpinäkyvät ja värilliset materiaalit. Vaihtelua, rakenne käyttää erityistä veden kestävää teipillä. On huomattava, että läpinäkyvät verhot visuaalisesti ei vähennä tilaa kylpyhuoneen ja mattapinta siroaa valoa eikä vaadi ylimääräistä valaistusta.

Oikea valinta voidaan toteuttaa kunnolla vain punnita "ammattilaiset" ja "haitoista" erilaisia ​​verhot:

 • Pehmeät materiaalit ovat houkuttelevia kirkkaus ja eri värejä, ovat edullisia, erityisesti vinyyli. Ne voidaan ja tulee vaihtaa usein, koska heidän elämänsä on alhainen, he menettävät nopeasti väri, pohjassa verhot on saanut sienet;
 • Karkaistu lasi on hygieeninen, helppo puhdistaa, näyttää hienolta, tilata se voi tehdä sokeat minkä muotoinen, mutta yksi huolimaton liikkeen, se hajoaa tuhansiin pieniksi paloiksi, ja sen asennus ja vaihto eivät ole halpoja,
 • Verho nykyaikaisen muovi - edullinen vaihtoehto lasi. Visuaalisesti muistuttaa lasia, mutta ajan menettävät nopeasti ulkonäkö ja läpinäkyvyys naarmujen. Ne ovat vähemmän havaittavissa, jos valita malli, jossa on kirkas malli;
 • Polykarbonaatti on kevyt, vahva, kestävä, kestää korkeita kosteuden ja lämpötilan muutoksia, helppo puhdistaa, mutta on epästabiili mekaanisilta vaurioilta.

Oikean tehdyt valinnat riippuvat lämpöä ja mukavuutta kylpyhuoneessa, ja näin ollen hyvällä tuulella ja harmoniaa suhdetta kaikkien asukkaiden asunnon.

Sauva verhot kylpyhuoneessa: sisältää valinta ja asennus

Sliding verhot kylpy - moderni ja tyylikäs roiskesuojana

Corner Bar verhoja kylpyhuoneessa

Blind vessaan kädet

Kangas verhot kylpyhuoneeseen

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Sokea kulma-amme apua valitaan ja asennetaan

VannaDecor.ru kertoa muutamia ratkaisuja, jotka todella kerta kaikkiaan päästä eroon vedeltä ottaen suihkussa. Hard suihkuverho - vaihtoehto, joka ei sovellu pehmeä vedenpitävä materiaaleja.

Kuitenkin joskus saniteetti- laitteet ovat sellaisia, että vain sokea kulma on sopiva niille. Tämä artikkeli puhua mitä he ovat ja mitkä ovat.

Kuten jäykkä luukut, usein muovista on asetettu perusteella erilaisia ​​kuvioita.

Lähimpänä todellisuus motiivi - kyvyttömyys tai haluttomuus korvata tai yhdistää perinteisen suihku kylpyamme.

Sellaisessa suoritusmuodossa, "kaksi yksi", se on mahdollista vain asentamalla jäykät ikkunat. Suosituin kaihtimet tällaisia ​​kulmikas kylpyjä. Jokainen kylpy on varustettu ylimääräisiä paneeleja, riippumatta menetelmästä sen asennuksen.

verho sarjat tulevat eri kokoonpanoissa, riippuen putkitöihin.

Ennen valintaa suljin, on tarpeen määritellä, missä ja missä sekoitin asennetaan suihkun.

Joskus, jotta voidaan määrittää suunnan suihkun ja spray tietoisesti heittää hieman vettä lattialle, jotta tällaisten ongelmien välttämiseksi tulevaisuudessa.

Tapauksissa, joissa kulma-suljin käytännön suoritusmuodossa

Nämä tapaukset on esitetty alla:

 • jos kiinnike suihkun on korkea, se on parempi, jos seinän kylvyn vanteen;
 • jos asetettu gidroboks;
 • jos käyttää sekoittimen suunnitellaan lukuisiin nokka, luo vesiputous vaikutus.

Ensimmäisessä tapauksessa voidaan soveltaa verho, valmistettu pehmeästä materiaalista, mutta se ei auta viimeisessä kaksi versiota.

Jos on kaareva tanko, niin suljin on ongelmallista riitä korjaamaan, koska se ei ole aina luotettava ja helppo vaihtoehto. Usein tämän tyyppistä levitetään taakse silmään.

Materiaalit, sovellettavuutta jäykkien ikkunaluukut:

 • karkaistua lasia;
 • valoa läpäisevästä muovista;
 • polykarbonaattia.

Pinta voi olla joko himmeä tai sileä, uritettu, kuvioitu tai erityinen pinnoite.

Ulkonäkö jäykkä luukut säilynyt niin tehokkaasti kuin mahdollista, kun käytetään tasainen karkaistu lasi materiaalia. Kuitenkin tämä lasi voi helposti rikki, jos ei kohdella häntä hellästi. Korvaa tämä lasi, ottaen huomioon kaareva verho, se maksaa siisti summa.

Kulma-amme voidaan varustaa liikkuvia osia:

 • kaareva puoli;
 • pitkittäissivun;
 • päähän puolella;
 • joka on suojattu vain halpoja alueella.

Perustuvat toimintaperiaate, nurkka verhot ovat seuraavanlaisia:

 • liukuva, "coupe" - täydellinen tahansa kylvyn. Rullat tällaiset ovet ovat heikoimmat materiaalia, joten kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota niihin. Voi liikkua yhden paneelin, ja enemmän;
 • swing - voidaan avata sisäänpäin, ulospäin, ja yleinen tapa. Käytetään usein silloin, kun kylpy on suuri alue. Ovet voidaan yhdistää kiinteät paneelit. Nämä ovet on oltava silmukka sinetti, joka piilottaa välinen tila oven alaosasta ja vanteen kylpy;
 • taitto "haitari" - jos ne on taitettu, ne vievät vähän tilaa. Jos sekoitin seinän sisään, niin tällainen Ovet eivät toimi. Jos asennus on neliö kylpy, suljin on asetettu pituussuunnassa puolella, ja täydentää näin kiinteä paneeli lopusta. Jokainen malli voi olla blindit ovien lukumäärä ja muita elementtejä. Älä valita verho, jossa on enemmän kuin kolme koottavat, koska se lataa kohteita, jotka on kiinnitetty seinään.

Ennen kuin asennat kylpyhuoneen verho, sinun on päätettävä, ammehana, käyttääkö, myös kuoret, sillä ei kaikentyyppisiä kaihtimet sallivat tällaisen harjoituksen.

Jos kylpy - epäsymmetrinen, on olemassa erityisiä muokattu verho.

Yleensä verho voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa kylpy huoneessa kaikenkokoisille.

Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tietää - kaikki vivahteet.

Valitsemalla verhot nurkkakylpyammeet 4 tärkeä vivahde

Pääsy on estetty veden ympärille kylpy, käyttää lasia, muovia, muovi ja jopa kangas verhot Nykyään monet eivät ajattele paljoakaan ostaako verho kylpyhuoneessa. Tämä laite on niin käytännöllinen, että tarve sen hankinta ei ole epäilystäkään. Sokea kulma-amme - yksi lajikkeiden verhot, jotka on tehty nimenomaan kylpyhuone on täysin suljettu, ja vesi suihkutetaan. On olemassa monenlaisia ​​verhot, eri materiaaleista valmistettuja. Johtuen kulmikas kylpyhuone verho voidaan helposti muuttaa suihkussa, mikä viittaa monitoimilaitteet.

Corner suihkuverho: asennusvaihtoehtoa

Niin paljon, kokeilleensa tavallista pehmeät verhot kylvyt ovat tyytymättömiä tulokseen. Pehmeät verhot eivät aina pysty täysin sulkea kylpyhuoneen, roiskumisen estämiseksi veden ja varmistaa sataprosenttisesti kuiva. Siksi omistajat taloja ja huoneistoja valitsevat verhot kylpyammeet tiheämpi materiaaleista.

Koska sen monipuolinen suunnittelu verhot kangas, voit poimia tuotteen tahansa sisustustyyli trendejä

Joillekin hanat voi tulla vain nurkkaan suihkuverho - se riippuu muodosta, koosta kylpyhuoneen ja terveys koneen sijainti.

Avulla perinteisellä kulmikas verho kylpyhuoneen suihku voidaan tehdä, joten voit käyttää kylpyhuoneen eri tarkoituksiin. Nämä verhot voi täydentää mukavasti ovia tai tehdä toinen pää ei seinän vieressä. Verhot voi olla eri kokoisia ja laitteita.

Vaihtoehdot asennukseen blind nurkkaan:

 • Jos kannatin sielu on erittäin korkea, erityisesti tapauksessa, jossa se sijaitsee pitkittäis- vanteen kylpy.
 • Asennettaessa sekoitin vaikutus "vesiputous" ulkopuolelle kokoonpano suljin on optimaalinen suoritusmuodossa, koska vain se pystyy kestämään suurta painetta.
 • Suuri ratkaisu on asentaa verhot gidroboksnoe laitteella.

Helppous verhot kukin valitsee itselleen. On tärkeää muistaa, että verhot pitäisi kokonaan estää kosteuden pääsyn kylvyn pintaan, vain niiden hankinta ja asennus tulee perustella. Corner verho - luotettava laite valmistettu kestävistä materiaaleista, ei ainoastaan ​​suojaa roiskeilta, mutta myös suuri suihku.

Materiaalit kulma-amme verho

Läsnäolo kylpyhuone kulma-amme vaatii tosissaan sopivien verhot. Ennen ostamista on tärkeää määrittää koko verhot, materiaali, josta se on tehty, ja sen optimaalinen sijainti. Valitessaan tuote on tärkeää tietää, missä kylpyhuone on suihku mikseri ja määrittää, miten lentää spray eri vedenpainetta.

Valittaessa tällainen malli olisi kiinnitettävä erityistä huomiota tyypin liukumekanismi

Perustana verhot kulma-amme voi toimia karkaistu lasi, muovi, polykarbonaatti.

Verho pinta voi olla sileä tai kohokuvioitu, läpinäkyvä, himmeä tai voidaan päällystää erityinen kalvo. Toimivin ja helppokäyttöinen pidetään verhon valmistettuja sileästä karkaistusta lasista. Vaan se myös syytä huomata, että tällainen verho voi helposti pirstoutua teräviä ja huolimaton ratkaisuja.

Materiaalin valinta riippuu henkilökohtaisten mieltymysten ostajan. Tulisi kiinnittää huomiota tuotteiden hinnoista. Tietenkin, ne eroavat hinta tekstiili verhot, mutta myös niiden suojaamiseksi vedeltä on paljon parempi.

Käytännön verhot kulmapotkuksi akryyli amme

Ennen ostamista verhot on tärkeää tutkia huolellisesti sen rakennetta ja menetelmiä sen kiinnityksen. Oikea valinta riippuu sijainnista ja tulevaisuuden käytettävyyttä sielun. Erityisesti asennettavaksi nurkkaan verhot kylpyjä käytetään liikkuvia osia kaarevan linjan.

On suuria eroja kokoonpanon verhot, niiden muodoissa, jotta kaikki asunnonomistaja voi valita sopiva vaihtoehto, miten hän

Valitessaan verhot on tärkeää kiinnittää huomiota sijainti sekoittimen ja vaihtoehtoja sen käyttöä.

Jos käytetään sekoitinta myös pesuallas, asentaa verhot voi olla mahdotonta ja epäkäytännöllistä. On tärkeää valita oikea suunnittelu verhot. Moderni valmistaja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jonka avulla voit valita varjossa kaikenlaista ja muotoa kylpyhuone.

 • Liuku- tai coupe. Soveltuvat paitsi takana, mutta myös kylpyammeet toisessa muodossa. Kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota kunnon ja laadun rullat ovet, koska ne hajoavat riittävän usein. Liukuva elementtejä voi olla paljon, ja ehkä yksi tai kaksi.
 • Vauhdissa. Voi olla sisäinen, ulkoinen ja yleinen avattaessa. Liikkumattoman paneelit voidaan järjestää oven. Reunan välisen kylvyn ja pohjan oven tiiviste silmukka on asennettava.
 • Taitto. Eivät vie paljon tilaa taitettuna. Jos sekoitin seinän sisään, se häiritsee taitto verhot.

Pi valittaessa malleja verhot on tärkeää ottaa huomioon sen mukavuus. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sijainti sekoittimen ja taajuus sen käytön pesualtaan. Suuri arvo, kun verhot on taajuus käytön suihku, sekä sen toiminnalliset ominaisuudet.

Lasi verho nurkkakylpyammeet

Tänään, kangas verho toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä väistynyt. Meistä on tullut hyvin suosittu lasi verhot, jotka muuntavat täysi nurkkaan kylpyamme suihku. Verhot on valmistettu lasista, on useita etuja verrattuna kankaan, muovi- ja muovi.

Lasi verhot ovat näyttöjä, jotka on liitetty huoneen seinien ja kylpy listoja. Tällaisia ​​ikkunaluukut voi olla Erikorkuisia ja saavuttaa korkeus katon

Ei ole tarpeen välttää osto lasin verhot pelossa vahingossa rikkoa sitä - yleensä lasiesineet päällystetty erityisellä, joka suojaa verhon iskuja.

Lasi verhot voi kestää vuosia. Niiden ainoa haitta saattaa olla, että vuorovaikutus käsittelemätöntä vettä, lasi voidaan päällystää pinnoitteella. Tällaiset verhot ajoittain tulee puhdistaa erikoiskemikaalien litku.

Edut lasi verho:

 • Pitkä käyttöikä. Huolellisella käytön verho voi olla toimintakuntoinen monta vuotta.
 • Helppo käyttää ja ylläpitää. Käyttäjäystävällinen muotoilu käyttää kaihtimet on erittäin kätevä ja käytännöllinen. Lasi on helppo puhdistaa, se melkein ei naarmuta eikä ole vaurioitunut.
 • Laaja valikoima ja erilaisia ​​malleja. Verhot voidaan liuku-, saranoituja tai taitettava. Valinta suunnittelu on usein riippuvainen tyypistä ja muodosta kylpyhuone.
 • Suojaus märkä. Tällaiset verhot muuttavat kylpyhuoneen osaksi toimiva ja käytännöllinen suihku.
 • Helppo asentaa. Asenna verhot voivat olla itse aiemmin ymmärretty suunnittelussa ja järjestely kylpyhuone hana. Valittaessa suunnittelussa verhot on tärkeää ottaa huomioon sijainti sekoittimen ja sielun.

Asenna lasikupu jokainen omistaja voi omistaa. Asennettaessa on tärkeää muistaa, että se on valmistettu lasista. Ja vaikka on melko tukeva rakenne, mutta se edellyttää huolellista käsittelyä. Valitsemalla lasi verhot, voit olla varma, että kylpyhuone on suojattu roiskeilta, vahva vedenpaine ja jatkuva kostuminen.

Miten valita verhot kulma-amme (video)

Kylpyhuone - huone korkea kosteus. Estämään pintojen kostutus ja esineiden kylpyhuoneessa, monet tänään asettanut verhot. On erityisen tärkeää valita oikea suunnittelu kulmaksi kylpyamme. Kankaan käyttö verhot tänään kalpenee merkityksettömäksi. Ne korvattiin kulma verhot on tehty muovista tai lasista. Erittäin suosittu lasityypit verhot - ne ovat kestäviä, toimivia, käytännöllisiä ja kaunis katsoa sisätilojen mitään tyyliä. Lasi verhot melko vahva, ne on päällystetty erityisellä suojaavalla materiaalia, joka estää aiheuttamia vaurioita sokki verhot.